stephaniesliv

Natural joy

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Det blev visst lite kyligare nu och jag känner verkligen hur snabbt det kan gå för mig att sakna värmen. Är beroende av värmen verkligen! Vilken tur jag har som bor i Sverige då, not. Hahaha :) 

Sov så sjukt dåligt inatt. Dels för att jag envisades om att dricka kaffe igår plus att jag var nog exhalterad som det var. Igår skrev vi på ett kontrakt som betyder att jag inte längre kommer att bo i Norrtälje. Om exakt.1 månad flyttar jag hem till Väsby igen med min kära. Alltså det går inte att förklara hur glad jag är!!! Visst, Väsby kanske inte låter så spännande men jag varken vill eller behöva bo mitt i stan. Att flytta tillbaka har varit något jag velat väldigt länge och det är ofattbart att det äntligen kommer att ske. Vågar knappt tro att det är sant. Vågar knapp vara glad -SÅ overkligt känns det fast det är ett faktum! 




/Det är jag och igelkottarna


#summertimesadness

Kategori: Allmänt


Blivit lite svag för Lana del Rey på senaste. Även fast det är lite gammalt så får jag inte nog <3 



Visst är bilderna fina? Fördelen med en fotointresserad sambo :) 

Ännu en kortvecka påbörjad. Känns skönt med lite långledigt på ingång igen. Dock ska ju vädret svika under ledigheten, men men. Kunde inte bestämma mig för om jag skulle träna imorse eller inte. Låg och drog mig alldeles för länge innan jag fick panik o ba "ahhh klart jag ska träna!!!" Hahaha, så typiskt mig! Svälja ett stort glas vatten, klä på mig, borsta tänderna, 30 min intensiv träning och sen hem för übersnabb dusch, frulle och påklädning. Skulle infinna mig hos kuratorn 8:15 och fick ju självklart halvspringa sista biten, as always miss tidsoptimist.. Nästa gång ska jag fan va där en halvtimme innan. Med den ambitionen kommer jag i verkligenheten vara där 5 minuter innan. Proaktiv tjej! 

Känner mig väldigt pepp och glad för att vara en måndag. Får hoppas att det håller i sig! :) Hoppas ni får en fin dag <3



Sunday with sun

Kategori: Allmänt

Det sägs att snön kommer tillbaka nästa vecka. Antar att det bara är att njuta till max nu då! 

Igår tränade jag en timme på morgonen. Innan dess svängde jag förbi in där det förberedds inför mässan "Bo i Norrtälje". Träffade många gamla bekanta från när jag gjorde min praktik på Norrtälje kommun. Det var jättekul! Dock kändes mässan lite..platt. Vet inte riktigt hur det var då jag bara var där innan de öppnade samt en timme innan stängning. Nåväl, det är svårt att säga eftersom jag inte har någon aning om förberedelser/marknadsföring/målgrupp mm. Men eftersom jag är lite av en mäss-/eventnörd så var det kul att se! Imorse blev det 4 km löpning innan frullen. Känns toppen att ha haft en grym träningsvecka!

Gårdgens jag.



Dagens frukost.


/Winter is coming..



Fight

Kategori: Allmänt




Don't let people bring you down <3



Tomorrow's just begun

Kategori: Allmänt





Den här veckan har flytit på rätt bra alltså. Redan fredag imorgon och jo jag tackar jag. Njuter av mina lediga helger innan det är dags igen. Jag har egentligen inte så mycket att skriva om.. Det blir kanske så när man är sådär belåten o gla' kanske? Haha. Känner att det är en positiv period som ligger framöver! Träning och kost ligger i fas hittills (har ju iofs bara gått några dagar, men ändå). Ja. Nä. Jag kanske inte har så mycket mer att säga. Landar snart i Norrtälje och då ska jag byta om och besöka gymmet. Hoppas ni har det bueno!

/But first, let me take a selfie







Love

Kategori: Allmänt

Det här med kärlek... Den kan förändras, förstärkas, försvagas eller försvinna för samma människa under livets resa. På senare år då tonårsrebellen i mig tonat ur lite har min kärlek för mina föräldrar vuxit väldigt mycket. Det är märkligt hur relationer är en färskvara och hur mycket man måste ta hand om dem. Jag är så glad att ha mina föräldrar och att de är vilka dom är. Det är så obeskrivligt hur mycket de båda betyder för mig. Tanken av att de en dag inte kommer finnas längre gör mig vilsen <3


Hittade den här bilden på mig och pappa. Nästan 24 år sen. Det här var min favoritsovställning, haha. Blir helt lycklig av att se den här bilden <3 




& så denna såklart. Mor och dotter hand i hand.



/Forever and ever i mitt hjärta 




Reality/post påskhelg

Kategori: Allmänt

Sådärja. Första arbetsdagen efter påskledigheten avklarad. Vart så trött på eftermiddagen men är egentligen pepp och pigg i sinnet. Alltså ÅH vad vädret äger just nu! Tyvärr sitter man inne mest hela dagen men tänkte faktiskt ta en löptur nu när jag kommer hem <3 börja maxa upp den där förbränningen lite. Tränade imorse, men det kändes lite... Halvhjärtat. Eller jag svettades inte lika mycket som jag brukar göra och då blir jag lite orolig att jag inte tar i ordentligt och att jag kan ge ytterligare lite till! Så jag slängde på 10 intervaller på det.. Hahaha. Passet då? 

- 10 biceps, 10 kg
- 10 axlar (vet inte vad övningen heter), 10 kg
- 10 triceps, 10 kg (med skivstång)
- 10 bröst, 10 kg
- 10 flyes, 3 kg hantel 

x3 varv utan vila

Sen:
3x10 triceps på varje arm med hantel

10x kuta allt vad jag har från ena sidan till den andra och sen 10 armhävning/20 situps - ingen vila emellan.

DOG på intervallerna, men skönt att få igång flåset :) gött! 

När jag tänker efter så var det rätt jobbigt -även fast jag inte svettades så mycket.. Nåväl.. :)



/Glömmer hela tiden att det "redan" är tisdag.







Live good die happy

Kategori: Allmänt

Vit månad på ingång! Körde igång idag nu när påsken är över. Usch, kroppen mår inge bra av att äta så mycket. Mat är en sak, men när en ätit mat och sen ger sig på massa andra godsaker så blir jag så trött på mig själv. Man behöver inte efterrätt efter efterrätt. Tror fan jag var en hobbit i mitt förra liv. 

Men hursom, det blir en vit månad nu i alla fall. Inga ursäkter! Tack och lov är jag igång rätt bra med träningen. Nu blir det ännu en växel upp! Längtar efter att se resultat igen. Ska bli väldigt spännande och tror att jag ska måtta kroppen den här gången. Vi får se :) Min ena arbetsledare frågade den andre hur man kan ha så självdiciplin att träna så ofta och så länge. Hen svarade att man slutar aldrig hata sig själv eller ngt i den stilen.. Hahaha tyckte det stämde så bra ! Det är ju typ så, eller iaf för mig.. Jag blir aldrig nöjd och med träning så kan man faktiskt alltid bli bättre! 

Så, nu kör vi då! Blir jag sjuk nu så blir jag riktigt förbannad men vi får hoppas att jag har samma flow nu som i höstas/vintras.

Jag

Fettfri och sockerfri yoghurtglass. Jordgubb var god, ananas..mja not sp much.

Blir mer sånt här smarrigt framöver. Mums!

Mer sånt här tänk till folket.

Post löprunda 

/Hejdå påsklov








Easter

Kategori: Allmänt

Påsk, easter. Glad sådan på er!

Idag har jag varit i Sollentuna en sväng och hängt med mamma. Åt precis en väldigt sen lunch och ska nog ta och springa lite intervaller snart. Känner mig llte låg idag även fast det va så himla mysigt att träffa mamma. Känns väl som det alltid gör vid högtider. Är nog allergisk mot dem. Usch, önskar att det inte behövde vara så :/ 

Får väl ta och ta ut min frustration med löpskorna eller något.

Fika <3

I onsdags hälsade den här lilla kotten på  på kontoret. Dog söthetsdöden!!!! 

Igår körde jag ett eget litet spinningpass.. Forever alone. Forever. Hahaha


Do you even lift?

Kategori: Allmänt

Åhåå! 

Imorse gick jag nästan sönder under och efter träningen. Skrev ett eget intensivt pass och var bra död efteråt. Men det är när det är grisigt som det känns bra efteråt! 

Jobbet läggs ju på is i och med påsken. Tack Jesus för att du dog, det gör att jag får leva några dagar utan stress i magen :'). Är en del att avsluta nu innan jag går på ledighet men som jag sa till min kära chef idag så känner jag mig inte allt för stressad faktiskt! 

Avslutade dagen med att fika med en av mina ambassadörer som jag är kontaktperson för. Man bara fylls av glädje och pepp att träffa så engagerade personer! :D  




/Bild 1: fika med Ellen idag (mums!!) Bild 2: filosofi och bild 3: min verkliget




Sakura

Kategori: Allmänt

Idag tog jag min friskvårdstimme för att gå till kungsträdgården och spana in körsbärsblomningen. Helt fantastiskt vackert <3 Att vädret levererade 10 grader och strålande sol gjorde det inte sämre! 




/Vårkänslor deluxe 




Meme

Kategori: Allmänt

Måndag förmiddag, hej hej. Har haft en väldigt lugn helg. Kommit igång med träningen lite också. Gymmade faktiskt i lördags även fast jag först tänkte att jag skulle vila. Gick ju hur bra som helst! Igår tog jag dock en promenad och idag har jag ont som satana i mina höfter..! Lite wierd är det ju. Körde liksom rätt hårt på gymmet med axlar i lördags o känner inget men en 7,5 km PW liksom.. Nåväl..  Igår när jag precis hade somnat blev jag jättetorr i halsen. Fick någon konstig rethosta och gjorde lite ont när jag svalde. Ställde in morgonträningen imorse. Blir lite förbannad alltså, jag är ju frisk nu.. Men blir så nojig och vill inte bli sämre. Får se om jag kör ikväll. 

Är lite låg just nu. Var hos min kurator och det var många minnen som vi pratade om. Jävla skolgång, jävla hemska lärare och ledning. Uppenbarligen är väldigt lite bearbetat hos mig. Blir rädd av tanken att jag en dag ska sätta ett barn i en 6-årsklass. Tanken får mig att må illa att mitt eget barn kan komma att må så dåligt som jag gjorde. Att det ska bli utfryst och inte ha någon vuxen som tar ens sida och står upp för en. Tur att jag har sån träningsvärk. Då gör det inte lika ont i hjärtat.. Inte just nu iaf.



/Powerwalks hurt really bad

Friday

Kategori: Allmänt

Äntligen kan jag nog ta mig tillbaka till träningen i helgen. Tjuvstartade lite med att fredagsdansa lite på kontoret. Pre-fredagsmys :). Jag och min kollega var ensamma kvar på planet så då vart det ett mikrodisco på 5 min! Hahaha! You only live once <3






/Trevlig helg!!




Sötma

Kategori: Allmänt

Well, hello.

Jag tror att jag kan vara frisk nu. Nästan. Känner att mitt blodtryck är väldigt lågt för jag blir snurrig och får små black-outer när jag reser mig upp för snabbt. Vaknade imorse och jag hade hostat så mycket under natten så jag var helt slut. Kände mig inte helt hundra så jag bestämde mig för att vila mig idag med. Trodde att jag skulle dö av tristess av att sitta hemma en dag till och glo. Tog chansen att träffa Annicka en stund över en lunch. Behövde komma ut och testa mina krafter. Var jättetrevligt och nu känner jag mig redo för två arbetsdagar innan det är dags för helg. 

Men på tal om rubriken. Är så himla sötsugen just nu!! Åt tre dadlar tidigare för att stilla! Åhh GE MIG!! Min pms denna månad är inte att leka med. Finnar, unket humör, illamående, sötsug mm, uuuusch!!






Throwback

Kategori: Allmänt


Status: Fortfarande förkyld och hostar när jag ligger ner.

Är: Fortfarande utan stark hostmedicin eftersom vårdcentralen can't answer thier jävla telephone.

Dagens höjdpunkt: Stanna uppe för att ta emot Linas Matkasse. Kändes lite som att vara 5 år och vänta på tomten.

Känner: Mig lite trött och ska snart ta en dusch och joina nattorkestern i sovrummet (das snarkande sambo <3)

Men först: Lite bilder ur arkivet. Saknar lite när jag bodde hos mamsen i Sollentuna för snart ett år sen. Fick snosa och gosa på min lilla Nelson hur mycket jag ville <3 Alla promenader vi tog i vårvädret och när det sakta slog om till sommar. Det är så jag vill ha det varje dag.. Gå ut med hunden i solnedgången. Jag kan i alla fall trösta mig själv med att vi bor i Sverige=vädret inte alltid levererar dedär magiska kvällarna. Det är lite som i Saw-filmerna. Man går ut och vädret ba: "Let's play a game..." Haha! 











/Nostalgiresan





Music

Kategori: Allmänt

Gokväll!

Sitter här och är så sugen på att spela och sjunga. Musiken har alltid varit viktig i mitt liv på många olika sätt. En period i livet gjorde jag egen musik. Just nu vill jag göra just det, egen musik. Jag har en keyboard ståendes hos min mamma som jag längtar efter. Här finns ingen plats att ställa upp den och längtar till den dagen det finns möjlighet till att kunna göra det. Det är perfekt att kunna spela med ett par lurar i bara. En dag <3 

Annars då? Känner mig fortfarande krasslig så det blir att stanna hemma imorgon dessvärre. Avskyr den där karrensdagen alltså..! Men jag är inte sugen på att bli värre nu. Hade mycket inbokat imorgon också :/ Men jag ska bli frisk nu, så är det bara! Har börjat hosta nu vilket inte är så bra... Har ingen effektiv hostmedicin hemma. Känner mig lite som en pundare utan stash eller något. Inte så att man kan få hostmedicin med morfin i via hemkörning heller.. Attans också.

Lägenheten i Väsby var lite som en dröm! Så himla perfekt. Sambon tror dock att man blir mördad i Väsby.... Har känt mig mer otrygg här i Norrtälje de fyra snart fem år jag bott här vs 20 år i Upplands Väsby. Sjukt att jag snart bott här i snaer FEM ÅR!!!! Vad hände med tiden? Nej, jag kan lätt tänka mig bo i Väsby. Tycker på riktigt att det är riktigt mysigt på sina ställen. Tillbaka till childhood roots liksom :') Ska inte bli för exhalterad..

Anyhow.. OM vi skulle flytta skulle jag kunna ha mina instrumt i extrarummet. Vilken lycka det skulle vara. Men med tanke på min tur i den här världen ska jag inte hoppas på nånting.


Throwback från Trinidad. Gud vad jag saknar. Skulle kunna leva där <3


/Så jag känner för min förkylning..



Visning

Kategori: Allmänt

Goddagens. 

Sitter här i soffan med samma onda mage men jag har i alla fall inte ont i halsen längre, thank god. Trodde ett tag att det var halsfluss som slagit till igår för att jag hade så ont. 

Var ute på en promenad nyss och jag vände om rätt snabbt. Först var det skönt med lite frisk luft men sen vart det bara eländigt. Frös, behövde snyta mig och hade ont i magen. Sitter och kollar på gladiatorerna nu och är tjurig över att titta på vältränade människor. Kul för er.. Verkligen. Själv sitter jag här och sväller :( Idag ska jag dock äta bra eftersom min mage strejkar. 

Lite senare ska vi ta och gå på en visning i Väsby. Vi får la se om det är något för oss.

Rätt gött att vädret är lite grått idag. Slipper få ångest över att sitta inne när solen skiner! 


/Här var jag i alla fall fräsch




Sjuk

Kategori: Allmänt

Det är väl typiskt... Ahh blir så trött! Var inte så länge sen jag var sjuk. Och så ska skiten slå till igen! Har ju känt mig lite halvkonstig hela veckan men igår kväll vart det värre. Idag ännu värre.. Satte mig på vår enorma uteplats som inte har en enda möbel (ja, den är verkligen helt värdelös) för att få lite sol på mig. Resultatet blev en liten hostattack så det var bara att ge sig in igen. Hade så jädrans ont i halsen också så jag bestämde mig för att gå till ica och köpa halstabletter. Dedär typ 200 m kändes som en mil ungefär. Väl inne på ica var det skum stämning. Trodde att ambulansen precis varit där och hämtat någon. Människor betedde sig dessutom lite off, pratade tyst och var stirriga. Hade det varit rånförsök? Var det just ett litet jordskalv jag inte kände av? VAD HÄNDER LIKSOM?!?! Börjar bli lite paranoid själv och ser mig omkring lite. Nämen då trillar den lilla brickan ner. Där i frukthörnan står Micke Nykvist med fru. Hahahaha alltså folk blir så patetiska. Stämningen var så brutalt krystad runt omkring. Hade fan lust o gå fram o high fivea gubben eller nåt. Get over it liksom. Det är en MÄNNISKA som alla oss andra. Fan vad hemskt att inte ens kunna gå o handla utan att alla står o glor o blir helt fnissiga. 

Aja, moving on. Vart en cheat day idag. Igen. April skulle bli min vita månad men jag kan inte ligga på underskottsenergi nu om jag vill bli frisk. Bestämde mig för att koka pasta med nån krämig sås till. Sen vart det dessutom nu på kvällskvisten: vegetariska hamburgare, strips (väldigt flådiga såna med vitlökssmör), chips och fick även sällis av mina vänner Ben & Jerry. Vit månad goes black. Skit också.. 

Nu hoppas jag att det här försvinner ur kroppen snart. Är förutom förkylningen svullen om magen, har mens och har ont i magen. Min lilla "period" den här månaden har inte varit nådig alltså! Förlåt för detaljer med sharing is caring.. Men de har gjort så ont där inne i grottan. Och inte för att tala om ont i magen. Vad händer där inne? Och nu har jag ätit så mycket så jag har ännu mer ont i magen. Åhhååhh vad ynklig man kan vara :')

Ska kanske sluta tycka synd om mig o sova lite nu. Min sambo vill bli smittad.. Man ba oookej normal. Skulle kunna ge bort min njure eller något bara för att slippa det där. Var SÅ taggad på att få träna den här helgen liksom. Men nääää! :@ 

Hoppas ni har en bra helg iaf och får njuta av vädret <3 







/FML



Sol <3

Kategori: Allmänt


/Praise the lord, amen!

Kappor

Kategori: Allmänt

Hej kära ni! 

Idag var en dag som började lite i kaos. Jag lyckades försova mig i 37 minuter. Fast jag vill inte riktigt kalla det att jag försov mig eftersom klockan inte ens ringde (!). Ännu en gång har jag lyckats sänka ljudet på telefonen och då har även alarmets ljud stängts av. HEJA IPHONE!!!!!! not.... Åh jag vart så lack men vad ska man göra. Sen krånglade även telefonen hela vägen till jobbet. Eller ja, Instagram hade tokat sig och instagram är som mitt knark på morgonen - I must have it! Så vart lite gnällig i allmänhet. 

Men! Jag är även lite kär.. Kolla dehär jackorna från Zara. Jag dör lite..... ♥
 
 
 
 
/"Behöver" en ny vårjacka
 

Love life

Kategori: Allmänt

Hejsvejs! 

Imorse hade jag tid hos kuratorn vilket gav mig en liten sovmorgon, underbart! Igår vart det att vi jobbade sent och åt middag efteråt. Världens godaste middag men jävlar vad mätt jag vart! Hade fortfarande ont i magen när jag vaknade imorse...hårt liv alltså, haha!  

Har lyckats dra på mig någon "förkylning" nu också. Tror att min kropp ber mig att bara vila i några dagar. Den är helt slut från i helgen. Efter att jag tränade i måndags kändes det som att jag va full. Mådde illa och var helt snurrig. Sen vart jag "bakis" med tung kropp och huvudvärk. Så kände jag mig även igår. Hängig, lite konstigt slem i halsen o nös lite. Det har inte blivit värre idag men mitt mission blir nu att inhandla kan jang eller något så att det här eländet inte slår ut. Vill inte behöva ta något jobbigt träningsuppehåll. Har liksom preciiis kommit tillbaka...Life
Of Stephanie :')

Idag är det najs väder ute och vill försöka hinna njuta lite utav det. Så även fast jag kommer lite senare till jobbet nu ska jag försöka gå lite tidigare ändå. Bra om jag får vila knoppen också. Är rätt mycke att göra nu fram till påsk och att bli sjuk nu skulle vara så jävla fail.. Hahahaha MEN det är också typiskt mig att bli skuk vid sämst tänkbara tillfälle. 

Mitt lilla hjärta <3





/Jag innan jag simmar till Lost-ön.