stephaniesliv

dinner

Kategori:

Slö lördag om man räknar bort att jag tränade imorse. Det är så det ska vara! Nu väntas middag och jag är hungrig. Ni vet när man planerat att äta en specifik tid och planerar därefter hela dagens matintag så att man inte ska vara för hungrig eller för mätt när det väl är dags? Haha! Ja, jag tror att jag löste problemet med att äta ett plommon nu ;) Hoppas ni alla har en fin helg! 


 
 
 
 

Yoga

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 

Dagen börjar lite extra tidigt idag. Ska nämligen flytta till ett annat kontorsrum idag. Det plus att jag har en hel del att göra. Vill bara att det tar slut nu och att det blir jul. Ledig i 4 veckor, ja tack! Eller det kanske till och med blir 5 veckor? :D  ska iaf bli underbart! 

Igår kväll tog jag mig tillbaka till friskis och avrundade kvällen med ett skönt yogapass. Det var länge sen jag tränade yoga och jag blir alltid lika chockad över att det är så jobbigt! Jobbigt på ett väldigt skönt sätt :) man går verkligen in i sig själv och kopplar bort det mesta som snurrar i huvudet -precis det jag behövde. Ett mörkt rum där inga pratade med varandra, inre fokus och lite lätt fysisk aktivitet. Det jag älskar med yoga är den inre ron samtidigt som jag stärker balansen och stimulerar kroppen på ett annat sätt än vad den är van vid. Grymt helt enkelt och jag ska försöka göra det till en torsdagsvana! 



/Jag tror att den här lilla killen mediterar mest hela tiden :)

Pale

Kategori: Allmänt

Sometimes we need to walk our own way
And create our own destiney
Instead of just pretending everything is ok or that things will get better
When you know deep down inside it won't get any better even if it's your hardest wish. 



dark

Kategori: Allmänt

Hello.

Idag är jag öm och jag väntar in att inte kunna gå.. Blev ben igår kväll och imorse kunde jag knappt lyfta armarna efter morgonpasset som fokuserade på armar. 

Jag känner ett slags mörker över mig. Det är svårt att förklara, men jag blir så osäker ibland. På allt. På livet, på människor, i situationer.. Jag ogillar den där känslan när det känns som att jag inte vet allt. Jag kanske inte ska veta allt men det är jobbigt när det känns som att saker undanhålls för mig. Vill inte låta paranoid men jag brukar tyvärr ha rätt när jag får den här känslan. Inte allt för kul.. Vad fan ska jag tro egentligen? Och varför låter jag det påverka mig så mycket? :/ 




/bästa låten just nu <3

Let's go!

Kategori: Allmänt

Hejsvejs! 

Skrev världens inlägg där jag beklagade mig på allt från exflickvänner till mitt dåliga samvete. Inlägget raderades när jag publicerade det och det kanske var cyberspace sätt att tala om för mig att det kanske skulle hållas för mig själv.. Haha! Men ahh, det är mycket tankar nu som jag försöker sortera.. 

Mår lite illa just nu samtidigt som jag försöker tagga till för ett pass på friskis. Jag ska nog bara inte dricka kaffe..! Kan bli helt fucked up av kaffe ibland och idag är en sån dag. Inte nog med att min mage blir skum men jag har svårt att sova även fast jag druckit det vid 14:00.. Wieeerd. Ska bli skönt att träna iaf. Känns som att jag mesar med det men igår kände jag mig nästan sjuk igen. Hade så djävulskt ont i huvudet av att allt socker från i helgen gicl ur kroppen=fet abstinens och huvudvärk. Har kommit fram till att jag hatar socker! Haha. Uusch, jag mådde så sjukt dåligt under hela helgen när jag åt obegränsat med skitsaker. Mår illa bara jag tänker på det. Who needs sugar anyway? 

/tagga!

Sunrise

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Känns som att jag börjar bli människa igen. Sakta men säkert. Helgen vart lite too much känner jag nu i efterhand. Ddt är så mycket som ska fixas hela tiden, jag är ständigt på spänn. När jag kom hem i söndags ville jag bara stänga in mig i ett mörkt rum och sova. Kände mig så stressad över att jag hade en tid hos vårdcentralen halv 9 dagen efter när jag dessutom var ledig. Usch! Ville bara flytta på tiden men det va skönt att ha det gjort. Tröttheten fortsatte hela dagen igår också. Hade sällskap av min sambo då han också var hemma men jag känner bara hur jag hade behövt vara helt för mig själv. Jag orkade inte prata eller finnas. Ville bara vara själv. Samtidigt som jag uppskattade sällskapet, jag behövde det mer än vad jag förstod själv men allt vart bara en belastning för mig. 

Alltså man ska inte behöva känna såhär efter en helgs arbete. Helvete heller att jag tänker känna såhär igen.. Det var hemskt! Det är så mycket att ha i huvudet hela tiden. Jag vill inte! Det tar emot så mycket när man kommer hem på söndag och knappt orkar prata med någon. 

Försökte avrunda dagen med att få lite ny energi genom att träna. Gick fint tack och lov! Dock dunkade huvudet när jag kom hem. Idag har jag vaknat upp utan huvudvärk och känner mig liite piggare. Jag får stå ut till fredag, sen har jag helg på riktigt <3

Hittat ett nytt mellanmål som jag kommer börja missbruka; kvarg, bär, linfrön och honung. Så gott!! 


What does all of this shit mean?

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Det här med att se mening i saker som sedan ger betydelse är något jag saknar denna lördagmorgon. Helvete vad jag ville skjuta telefonen som väckte mig imorse... Men vad gör man inte? Det som stör mig lite lätt är att det ramlade in 2 avanmälningar igår vilket betyder att vi inte blir så många idag. Känns inte allt för meningsfullt tyvärr, men det blir säkert trevligt ändå. Ni som är lediga får helt enkelt njuta åt mig med, tack på förhand! :) 

Förresten. Usch vad äckligt det är med chips och godis. På riktigt... Höll på att spy igår!! Är så jävla glad för det peppar mig till att bara gå all in för min nya livsstil som faktiskt gör att jag mår 100 gånger bättre!



/stay awake and hang in there...! Hahaha

Lunch

Kategori: Allmänt

Shit vilken stressig dag! Hårbehandlingen tog väääldigt lång tid 4,5 timmar..! Skulle fixa lite på kontoret men det blev så stressigt så jag har i te ätit något förns nu och det är två lussekatter jag glupskar i mig! Inte ens så gott egentligen? Man märker att sånt här är så smaklöst och att jag egentligen saknar det mjöliga, fluffiga typ. Nää är besviken.. Hahaha :( faail! Men chips är väl aldrig fel? Hoppas inte iaf annars är jag nöjd för då har jag lyckats avvänja mina smaklökar från allt äckelpäckel! ;) men eftersom jag gillar mer salt än sött så är det tveksamt.. Ändå, att inte ta något sötsug är fantastikt!



Jag innan hårbehandlingen. Lagom ostressad och var så inställd på att jag skulle äta en god pasta till lunch.. 

Gäääääääsp!

Kategori: Allmänt

Wow, godmorgon!

Äntligen fredag men för mig kan det lika gärna fortfarande vara onsdag eftersom jag ska jobba i helgen. Kuuuuul, not. Är faktiskt inte alls taggad (hehe, konstigt?) nä men jag brukar ju ändå bita ihop och gilla läget, men just nu ogillar jag läget skarpt. Dels för att jag är så himla trött och vill bara sova. Hela veckan har jag känt att allt går lite på halvfart, ändå får jag mycket gjort på jobbet. Men den där känslan av att jaha är det där ett förkylningssymptom eller inte? Ahh, blir tokig! 

Hade ställt klockan för att träna imorse men när klockan ringde tänkte jag bara "glöm!!". Motivationen är inte på topp efter vad som hände i måndags heller. Känns som att det var efter det som min kropp strejkat. Men jag tränade 2 ggr igår och det gick bra. Men imorse gick det inte. Mest för min kassa och lata inställning, men jag behöver vila inför den här jävla helgen och allt jobb :( fan alltså. Det innebär dessutom att träningsveckan är över och det känns inge kul. Jag älskar att träna på helger för då har jag sån energi eftersom jag får sova ordentligt. 

Idag och fram till söndag får jag äta vad jag vill och det känns ju lite roligare. Kanske kickar det igång motivationen lite. Ska unna mig lite smått ikväll hade jag tänkt :) inte överdrivet utan lite smått sådär. Men om jag ska vara helt ärlig är jag inte sådär jättesugen.. Hahaha, fail! Kanske lite naturgodis och en sån där 45 grams chipspåse, sen är jag nog nöjd om jag får dippa lite morötter. Knäppt! Men i helgen ser jag fram emot kakor och sånt som kommer finnas på mötet. Jaja, vi får väl se :)

Nog tjatat om det. Nu på morgonen ska jag fixa håret i Bromma. Ha det gott sålänge och ha en fin friiiday! 

/Har hört att vintern kommer nästa vecka

Live love laugh

Kategori: Allmänt





Udda

Kategori: Allmänt

Hej på er!

Jag tänkte skriva ett lite annorlunda inlägg nu. Så håll i hatten..

Jag har leta mitt liv känt mig väldigt udda i många situationer. Speciell. Att jag inte alltid eller oftast inte är som alla andra. Det är ju såklart inte lätt att förklara, men i många situationer har jag känt mig utanför eller bara bortglömd. Jag är samtidigt en individ med en väldigt stark vilja och som inte är rädd att säga vad jag tycker om saker. 

Dom säger att "Only dead fish go with the flow". Kanske är det så? Samtidigt har jag sedan jag var liten inte alltid "passat in". Jag blev väldigt retad som minior i lågstadiet. Jag var en hora, en fitta, en neger m.m. Det fick jag höra som 7-8 åring. Något ett barn aldrig ska behöva höra och heller aldrig behöva fråga sin mamma vad det betyder. 

En ilska inom mig började växa. Varför just jag? Varför skulle det vara mig dom stora barnen hackade på. För det var ju självklart äldre barn som höll på. Ändå var även dom barn.. Jag kunde bli arg mot personer i min klass som bara visade minsta tendens till att ifrågasätta mig och mina handlingar. Jag levde redan då ett annorlunda liv från mina klasskompisar. Elittränade konståkning 6 dagar i veckan och var bland de bästa i Sverige på det dessutom i min ålder. Jag var så bra på någonting men ändå var jag så dålig på mycket annat. Det var i alla fall det jag alltid fick höra. Mina lärare slutade se mina talanger och förmågor/kunskaper och såg nu istället ett argt barn som förmodligen hade ADHD. Normal var jag i alla fall inte. Särbehandlades blev jag. Vad som än hände i klassrummet var det mitt fel. Jag kom snart inte överens med en enda lärare. Jag stod ensam. Snart skulle de flesta föräldrarna till barnen i min klass också se att jag var ett problem. Jag var tillslut det enda problemet de kunde fokusera på eftersom ett möte hölls där de praktiskt taget tvingade ur min från deras barns klass. Särklass, det skulle nog passa ett stökbarn som jag. För minst ADHD eller någon störning måste hon ju ha. Samma föräldrar hade till större delen träffat mig utanför klassrummet eftersom jag kom överens med några barn i klassen. Det hände att jag blev bjuden hem till vissa. Jag vet inte om de var emot det eller inte. Nog visste de vem jag var i alla fall, mig kunde de läsa rätt mycket om i lokaltidningen. Jag var Väsbys lilla stjärnskott. Tävling efter tävling vann jag i konståkningen och jag vann 10-kampen för min årskull ett år. Men jag var ändå långt ifrån älskad. Jag kunde känna förakt och till och med hat hos vissa. I många fall vart det ömsesidigt. 

Frågan jag ofta ställde mig var "varför just jag?" Jag är ju så duktig. Jag försöker ju så gott jag kan. Och varför står inga andra vuxna upp för mig förutom mina föräldrar? Mer ilska växte inom mig. Jag hade inte många vänner, kanske en som verkligen brydde sig. Om ens det. 

Det var uppenbart vad de ville, och det var att få bort mig. Jag kan inte ens föreställa mig vad mina föräldrar gick igenom den här perioden. Fy helvete bara jag tänker på det.. Nu var jag 12 år tror jag och jag skulle börja i en ny skola och en ny klass. Jag kände rätt snabbt att här fick jag utrymme att andas. Här tänkte jag inte vara den som blev kallad för något nedvärderande. Nej, om det var något jag skulle vara så skulle jag vara den som man såg upp till. Det här präglade mig att bli kaxig. Att vara duktig, jobbig, respektlös men skyddade alltid min rygg genom att inte bli offret igen. Jag kände mig smart, stark och fick äntligen hopp om att jag skulle överleva skoltiden utan att vara ett offer. Ändå var jag speciell. Jag var knäpp, outgoing, dum, våghalsig men inte som alla andra. Jag ville fortfarande vara jag. Känna att jag fortfarande kan duga med mina många talanger precis som jag är. Problemet var bara att jag då präglats så mycket av mobbningen av både barn och vuxna så att jag blir det jag en gång kände ilska för. Det var ju den enda motsatsen jag visste till att vara ett offer. Inte var det någom sträckte ut sin sympatiska arm till mig. Inte ens en vuxen. Så vad händer? Jag förvandlas till min egen fiende. Jag retas, hackar, mobbar. Jag får spyr ur mig all ilska jag bär inom mig. Ger tillbaka. Men det kändes bra. 

När jag ser tillbaks på det hela ser jag en stark målmedveten tjej men ack så osäker. Så fylld av kärlek från sina föräldrar men som ändå är fyllt av ett mörkt bottenlöst hål. Ett mörkt hål som växer och går ut över vänner, fiender och vuxna. Vuxna hade jag lärt mig inte går att lita på. Och där är jag, en osäker, udda nybliven tonåring som inte vet hur man ska bete sig trots världens bästa fostran från föräldrarna. Ett litet misslyckande jag väl är medveten om. Jag börjar uttycka mig mer konstnärligt och börjar upptäcka alternativa sätt att få utlopp för mitt tomma hål. Samtidigt saknar livet ofta mening då jag ofta blir sviken eller sviker mot själv. Jag har så svårt att lita på människor, för jag har lärt mig att de flesta inte vill dig något väl. De flesta träffar dig och beundrar dig i verkligheten men att de bakom din rygg är ett problem. Att jag har den som har ett allvarligt fel och att måste elimineras. 

Osäkerhet föder inte stabilitet. Trots mycket, och mycket mer därtill vågar jag lita på mig själv. Parallelt med skolan simmar jag 6-7 ggr i veckan nu istället och jag har hittat människor i min omgivning som sträcker ut armar och ben för mig. Föräldrarmötena går inte ut på att ge mig en diagnos eller kicka ut mig från simgruppen. Jag är accepterad för den knäppa, roliga, duktiga, kärleksfulla och halv crazy person som jag faktiskt är. Jag kan acceptera mig själv. Även fast jag vet att jag är lite udda och speciell. Jag är ju fortfarande lite skeptisk och tillbakadragen men ser till att synas och höras ändå. 

Jag har alltid, på skoj, undrat vad som hade blivit av mig om jag inte hade mina föräldrar som aldrig gav upp. För tro mig, vissa föräldrar orkar inte mer. Vissa föräldrar tar till sig bedövningsmedel och låter barnen figure it out på egen hand, vilket sällan ger något resultat alls. Men mina kämpade för mig. Mina älskade mig i alla situationer. Och även fast vi inte alltid haft det underbart (för tro mig, det har har inte alltid varit lätt mellan oss) har de alltid kunnat stötta mig och uppmuntra mig att vara som jag är. Jag tänker på vad fantastiskt det skulle vara om alla dedär människorna jag kom i kontakt med hade gjort likadant. Då hade jag inte känt sån ilska som barn. Kanske hade jag inte varit så osäker och dum. Kanske hade jag kunnat släppa taget av alla hemska minnen jag fortfarande bär på. 

Alla minnen som idag får mig att känna mig udda. Som gör att jag överanalyserar om någon ifrågasätter mig eller mina handlingar. Minnen som ibland får mig tappa hoppen om mänskligheten. 

Jag tänker ofta på vad som hände med dom andra. Dom som kallade mig för hemska saker. Jag kan ju säga att det inte gått så bra. Kanske är det karma, eller så är det ett kvitto på att allt var ett äckligt spel av manipulation och härskartekniker. Alla behöver någon eller något att skylla på när det går fel, jag var den som fick alla skyllde på. Kanske sticker det i ögonen på dem idag, eller så bryr de sig inte alls. Jag vet bara att jag känner stolthet att jag är jag och att jag är där jag är idag. Jag gjorde det med samma egenskaper och personlighet jag alltid haft. Med samma vilja och envishet som jag alltid haft. Det är häftigt! Jag är den där halvudda människan som säger det jag tänker, säger det jag tycker. Kanske inte alltid det mest lämpliga som situationen tillåter, men för mig är det okej. Jag kan försvara det för att det är jag. Det är mina värderingar och tankar. 

Jag önskar att jag ibland kunde resa tillbaka i tiden och krama om mig själv som 8-åring och säga att allt kommer att bli bra. Att jag kan vara udda men det kommer du vara om 15 år också och du är accepterad för det. Samtidigt är det väl inte direkt nödvändigt eftersom jag sitter här idag och allting blev "bra". 

Långt inlägg men jag har tänkt mycket på mitt förflutna och på vem jag är. Ibland känner jag mig så missförstådd.. Men jag måste alltid komma ihåg att alla inte behöver förstå sålånge jag kan acceptera och stå för den jag är. Ingen annan kan göra det bättre än mig själv <3

Fcuk...

Kategori: Allmänt

Känner mig krasslig och... Kan det vara en förkylning på g? Är kroppen så överansträngd? Ahh blir galen! Vill inte!

Känner mig lite hängig bara men ska försöka att ta det lugnt nu. Försöka...! Hade planerat att träna både morgon och kväll imorgon men jag får nog ställa in morgonpasset och känna hur jag mår till kvällen. Jävla skit alltså. Typ såhär känns der just nu: 

/ica nästa för att inhandla vitaminer!

Besviken

Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggen!

Igår kväll var en mindre skön kväll. Hade kört en timmes kondition på gymmet och det hade gått fint! Men sen efter ett tag när jag hade kommit hem så mår jag så sjukt illa. Jag kände mig rent ut sagt full som en kastrull och att dricka vatten fungerade inte. Jag kräktes och det va inte speciellt mysigt. Mår direkt mycket bättre när jag får upp det som ligger och bubblar men efter en stund så händer samma sak. Fast då när jag precis har somnar och vänder på mig till sidan. Flyger upp ur sängen och ja.. Resten förstår ni kanske. Jag hann iaf till toaletten, thank god!

Alltså jag är så jävla arg och ledsen! Men kanske mest av allt besviken på min jävla kropp som är så klen ibland!! Vad fan händer liksom? Som
Tur är ska jag till doktorn igen på måndag för att fortsätta utredningen med varför det blir såhär ibland. Har klarat mig i över en månad från det här vilket jag är tacksam över. Men det här får mig bara att tappa så mycket motivation eftersom jag känner mig så hjälplös på något sätt :(

Nåväl, har bestämt mig för att det blir en vilodag idag. Efter det här så skriker kroppen efter återhämtning. Känner det i mina muskler och hela kroppen att den blev helt seg nu. Det är ju det också, att kroppen spyr upp så mycket tar väldigt mycket nödvändig energi från den. Man blir nollstäld och träningen blir ju förgäves på något sätt.. Usch! 

Får fortsätta kämpa. Men idag är inte en bra dag att gå på konferens. Konferens=fika hela dagen=frestelser deluxe..! Bara några dagar kvar att hålla igen! Jag vill ju lyckas!





Idag har jag iaf på mig ett par jeans jag inte kunnat ha på typ 1 år. Yey!

"I want this shit forever"

Kategori: Allmänt

Yo! 

Alltså älskar den här låten: Forever - Drake. Så jävla bra!! "Understand that nothing was done for me". Precis så. Du måste JOBBA för att få det du vill ha! Och jag är verkligen inget undantag. Jag kämpar så för det jag vill just nu. 

Räknade på hur många aktiviteter det blev förra veckan. 8 st. Kanske låter maniskt, men jag vet att det är det som krävs av mig för att nå mitt mål. Det kanske låter idiotiskt, överdrivet, fucking crazy men jag gråter inte. Jag mår b r a! Länge sen jag mådde bättre. Man kan inte älska andra om man inte älskar sig själv - och jag har äntligen börjat älska mig själv igen. Börjat finna tillbaka till min gnista, kämparglöd och livsglädje. Sakta men säkert försvinner dessa jävla tröstkilon jag lagt på mig. Varje kilo lättare är ett steg mot mitt mål. Jag tror att jag ska ha kommit halvvägs denna vecka om jag fortsatt gå ner i samma takt som tidigare. Jag mår bra, jag är fokuserad och gör något jag verkligen älskar! 

Utmaningar denna vecka har varit att jag varit så djävulskt sugen! Såg nu att min lingonvecka är på g och det förklarar en del. Jag har tyckt att det är en mindre plåga att titta på film i helgen eftersom filmkväll=gottegrisen i mig träder fram! Skulle laddat upp med massa god frukt så jag hade NÅNTING! Lär mig av mina misstag ;)

Annars så har ju iaf träningen gått bra. Varit lite tungt emellanåt och känt mig aningen övertränad. Ska bara komma över tröskeln och försöker återhämta mig bra emellan passen. Ska nog bli bra med en hel helga vila nu! Jobbar ju, så har inget annat val liksom. 

Någon av mina läsare som är igång med träningen? Hur går det för er? Älskar att prata hälsa och träning, det är typ gemenskap för mig eftersom jag idrottade mycket som yngre. Den gemenskapen man hade med simgänget och konståkningsgänget va helt fantastiskt! Hoppas att mina framtida barn är aktiva i nånting på fritiden för man växer så mycket som människa och får sån gemenskap som är svår att hitta i skolan. 

Nu ska jag bara komma hem nångång om den här jävla bilkön vill lossna! 

En väldigt inaktuell bild på mig själv. Det här var för kanske 2 månader sen och jag va så sjuuukt ur form! Kommer ihåg vad ledsen och arg jag va på mig själv att jag va så jävla kass.. Haha!


Sunday

Kategori: Allmänt

Idag är det verkligen en sunny dag, så härligt :). Njuter av vädret och helgen till fullo eftersom jag dessvärre jobbar näsa helg. 

Började dagen med en 7 km powerwalk. Har blivit en söndagsvana som jag verkligen njuter av oavsett väder. Tror dock att när det är minusgrader och snö så kommer jag hoppa det.. Hehe.

Har inte så mycket att säga egentligen...  Ska försöka visa den där produkten jag köpte på mässan förra veckan också. Ska bara fota och fixa det först. 



/have a nice day!

Kämpa!

Kategori: Allmänt

Hej!

Ville skriva god morgon men insåg att klockan redan är kvart i två.. Ojojoj! Varför kan inte måndagar gå lika fort för? Hehe

Tränade imorse. Cyklade en mil och sprang 2,5 km. Sen hade jag en sån där dag då jag inte kunde bestämma mig för vilka muskelgrupper jag ville fokusera på, så det blev en mix av allt möjligt. Inte lika intensivt men det kändes bra ändå. Jag va på gymmet i nästan två timmar. 

Kom hem och gjorde iordning lite lunch och kollat på ett avsnitt av The walking dead. Sen började jag må sjukt illa för ett litet tag sen och jag tänkte bara "ååh nej snälla inte nu igen!!". Men jag drack mycket vatten och bänkade mig i soffan och försöktw tänka på allt annat än att jag mådde illa. Funkade nog väldigt bra och jag kan ha knäckt koden med mitt illamående, det känns iaf spontant att det kan vara vätskebrist som jag upplever. Ska iaf börja dricka mycket mer vatten om dagarna för jag vet att jag inte får i mig det jag behöver. Dumt nog tycker jag inte om att dricka vatten i överflöd. Men det jag tycker är överflöd är det en normal människa behöver få i sig på en dag! Skärpning helt enkelt!

Ahh måste bara skriva av mig detta också. Igår åt älsklingen donken framför våra TV-serier som vi tittar på varje fredag=fredagsmys ofc!! Men det va jobbigt att se på denna gång. Själv satt jag där med min lilla pajbit liksom. Det är något fel på mig men jag älskar lukten av mcdonaldsmat! Det vattnas liksom i munnen deluxe.. Igår kväll var det väldigt svårt att hålla igen, men jag klarade det. "Men en strips kan du smaka". Nej, inte ens en fjuttig liten strips är inte ok! Jag ska inte fuska, så är det bara. Nu är det bara en vecka kvar av min vita månad och jag kommer klara det! Så sjukt stolt :'). Kanske låter töntigt men det är stort för mig. Jag har fått mostå många frestelser och att bara ändra livsstil sådär är inte lätt. Speciellt när det är alla dehär småsakerna man gör på repeat annars som man helt plötsligt inte ska göra längre. Bara att kämpa på! Just do it!

1 sån här filé innehåller 50 kcal. Helt sjukt bra! 

Status just nu.. Haha. Jaaahopp om man kanske skulle ta sig en dusch och bli lite fräsch. Middag och umgänge med Ms föräldrar och syster väntar! 

Saknar redan min bebis <3

Kategori: Allmänt

Te amo!

Dinner

Kategori: Allmänt

Lagade precis en smarrig middag till mig och mamma. Spenat- och fetafyllda qournfiléer med rotfrukter i ugn (palsternacka, sötpotatis, champinjoner och rödlök). Gjorde en god tomatsås till. Alltså herre vad gott det va! Enkelt att göra också. Delar med mig av receptet:

Du behöver (till c.a 4 portioner):
- 2 sötpotatisar
- 2 palsternackor
- ca 10 champinjoner
- 1 rödlök
- 2 gula lökar
- 1 paket krossade tomater
- oliver
- fetaost
- frysta spenatblad
- vitlök
- salt, peppar, sambal olek, chili, muskotnöt för kryddning


Rotfrukter i ugn:
Dela i sötpotatisen och palsternackan i klyftor och lägg i en ungssäker form. 
Ringla olivolja ovanpå. Salta och rör om. In i ugnen på 175 grader, 20 min. Rör om då och då. Dela löken och champinjonerna och ställ vid sidan om. När 20 minuter har gått lägger du till löken och champ. I formen och ringlar över lite olivolja till samt lite örtsalt. Låt vara i ungen 10 min till.

Spenat- och fetafyllda qournfiléer:
Tina filéerna inna eller tina i mikron. Pressa två vitlöksklyftor och hacka en gul lök. Fräs i kastrull i några minuter. Tillsätt 100 gram frysta spenatblad i kastrullen. Låt tina upp. Smaksätt med salt, peppar, riven muskotnöt och chilipulver. Låt svalna lite innan du tillsätter fetaost. 

Skär qournfiléerna i mitten på bredden så de går att fylla med fetaspenatfyllnaden. Lägg de fyllda filéerna i en ungssäker form och ringla lite olivolja över, salta och peppra eller ha annan valdri krydda. Lagas i ugnen 10 minuter tillsammans med rotfruktsblandningen (två separata formar).

Gör en tomatsås efter smak. Stek lök och vitlök i en kastrull och tillsätt valfria kryddor samt oliver. Smaka av.




Alltså är sämst på att skriva recept men jag försökte iaf xD 

Min första träningsfria kväll denna vecka. Boom! Blir en vilodag imorgon men är tillbaka på gymmet på lördag. Köttat 5 pass denna vecka så en vilodag förtjänar jag nog allt. Vill ni veta något sjukt? På 2 veckor har jag gått ner totalt 4 kg!! 2 varje vecka. My god, älskar't! <3 jag kämpar på ;)

Shine bright

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Ber om ursäkt för mitt inlägg igår men jag va så lack.. Jag hade verkligen kommit till punkt där ett psykbryt låg befogat, tyvärr :/

Men idag mår jag mycket bättre. Drog och simmade igår kväll (ja, han fick sin telefon igår..haha), och efter det bastade jag. Sicken vardagslyx att få basta! Älskar ju värmen så det satt riktigt bra :). 

Imorse körde jag ett snabbt men effektivt eget pass. Forever alone alltså.. Jag tränar ju alltid själv och ibland blir det lite lonely. Men samtidigt kan jag bita ihop och bara fokusera på mig själv vilket jag tror är en framgångsfaktor för min egen del. 

Ikväll sover jag hos mamma och tänker njuta av att slippa åka den här bussen! Haha! Det är väldigt skönt att komma bort ibland måste jag säga. Eller komma bort, komma dit jag vill vara utan att det låter för hemskt. Inte kanske specifikt hemma hos mamma utan närmre sthlm och speciellt Sollentuna som jag trivs i så bra! 

(Ursäkta urringningen) Beast mode v.s...

...Work mode. Haha stel som en pinne. Märks det vad som gör mig lycklig i livet? Hahaha

Psykbryt

Kategori: Allmänt

Alltså jag orkar inte!!!!!! Tänkte ta direktbussen som går från Kista till Norrtälje för jag vinner typ en halvtimme på det. Men nää först kommer inte tunnelbanan vid Fridhemsplan så de är bara att skippa den idén eftersom den direktbussen från kista bara går 1 gång i timmen om ens det. Så då åker jag blåa linjen in till t-centralen istället men går upp i fel uppgång så jag måste ta en promenad längst Vasagatan för att komma in på centralstationen och SEN ner till tunnelbanan igen för att ta röda till tekniska. Ingen buss kommer vid tekniska och nu sitter jag på busshelvetesfan och det är kö. Bara 1 timme hem nu ungefär. Känner för att ge upp alltså. Jag vill inte ha det såhär!!!!! Massa byten, alltid något som strular men det värsta är nog att det är så sjukt mycket människor som inte har iq nog att åka kommunaltrafik. HUR SVÅRT KAN DET VARA?????!!!!!!!!!!!!

Jävlar vad jag vill boxa en stor fet säck just nu. INTE ok humör just nu. Ahh!!!!! Det tar typ lika lång tid att åka till dalarna som det gör för mig att komma hem ibland. Fuck my life deluxe alltså. 

Måste hitta något närmre stan alltså. Jag letar överallt. Snart säljer jag mig själv och köper en lägenhet alltså... Hahaha! Nä men TYP!! Snälla om någon har tips på vad som helst närmare stan tas det tacksamt emot (utan att jag behöver sälja mig själv helst). 

/Stockholm i mitt hjärta

Black?

Kategori: Allmänt

Hej! 

Sitter och slösurfar lite på jobbet..hehe. Det är nog mitt trick tror jag. Att bryta av med något helt annat då och då. Hittar mer lust att faktiskt göra saker då så att det inte blir att man bara gör en och samma sak tills man spyr på det. Jag har arbetsmoral så att det räcker och blir över ändå ;) 

Nu googlar jag på hår... Jag skulle såååå väldigt gärna vilja göra något med håret. Men ändå inte. Är lite sugen på att köra helt svart. Glansigt, svart hår.. Fast ändå är jag så sjukt nöjd med min ombre som sitter kvar sen i somras. SÅ SVÅRT! Har alltid ångest över mitt hår känns det som. Men det hör väl till ;) Hjälp!?

Man blir ju liten sugen. Men Rihanna är ju snygg i allt. I'd do her even if she was bald liksom.... :)




Min hårfärg just nu...
 
 
 
 
 

What's better than one workout in a day?

Kategori: Allmänt

Well, two workouts ofc!

Tränade igår kväll. Kände mig rätt sliten, så det blev 45 minuter intetvaller på löpband och roddmaskinen. Sov väldigt skönt inatt. Snacka om att förtjäna den sömnen!

Idag hade jag planerat att ha en vilodag. Förutsatt att min sambo inte får sin nya telefon ikväll för då vet jag att jag får mer socialt utbyte med en gul badanka ungefär:). Känner att kroppen borde vila, men tänkte simma ifall att det skulle vata så att den bestämmer sig för att komma idag. 

Vad annars? Känns som att det är träningen i fokus just nu och jag älskar det. Jag måste ha någon slags fast punkt att fokusera på i livet. Jobb och allt sånt där blir lätt 0 variation efter ett tag. Träning ger resultat lite mer ofta om man håller i. 

Nu ska jag luta mig tillbaka och sova en blund på bussen. Ha en fin dag! :)

Inte dagens outfit, men den här köpte jag till Tobago. Haha, älskar att jag verkligen shoppat sommarkläder under hösten. Men måste säga att det varit rätt fridfullt då det får mig att drömma mig bort till paradiset <3

Morning therapy session

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 

Gårdagens träning gick så j*vla bra så jag vart typ chockad!! Haha :'). Tror att min kropp gillar att den blir lättare och starkare. Kunde springa på en bra pace för en gångs skull inne på gymmet. Har kämpat med löpningen och det har stått rätt stilla nu ett bra tag till ungefär förra veckan. Nu känns det som att jag bara flyger fram som en liten fjäder! Åtminstonde igår. Vart en rejäl klapp på axeln. Sen gick jag över till att döda mina armar. Härlig känsla när svetten rinner så man knappt ser något!

Imorse fortsatte resan på gymmet då jag körde typ en liten wod på 6 varv. 

10 upphopp på stepbräda (eller vad de nu heter)
Knäböjsgång 6 kg till mitten av salen
5x10 situps
Knäböjsgång 6 kg tillbaka  
2x10 situps

x6 varv

Det märktes att jag körde på tom mage för det tar ett tag för mig att komma igång på tomgång. Dock när jag väl kommer igång är det det svårt att sluta! Synd att det alltid är sån tidsbrist på morgonen för mig. Hade varit annorlunda om jag inte hade 1 timme och 45 fucking minuter till jobbet!!!!! Haha.. Bitter_tjej89

Mitt lilla tempel



Halvtid

Kategori: Allmänt

Hej!

Känns som en sån där gravidblogg där man får massa magbilder och berättelser om foglossning.. Haha! Det är det icke. Här kommer min veckouppdatering kring min vita månad från socker, överflödiga kolhydrater och annat som man ska undvika när man vill ha något slags resultat av träning och hälsosam kost. 

Utmaningar: Absolut Mat för livet mässan som jag skrev om i fredags samt hela helgen. Min sambo har ätit chips med dipp, sockerkakssmet pannkakor m.m. Luktade i chipspåsen i fredags och föreställde mig hur de smälte i min mun.. Hahahaha! Orkar inte ibland, men jag står ut. Jag lurar bara mig själv genom att fuska! Och jag har hållit igen helt och hållet, även fast jag va så GALET sugen på kvällarna nu i helgen. Bortsett från det - inga problem. Det är så gott med nyttig mat så mig går det ingen nöd på! Det är såhär jag vill leva liksom. Äta mat som inte tynger ner mig utan gör mig lättare och får mig att orka mer!

Framgångar: Jag märker att jag blir starkare och orkar mer med träningen. Bara +++++!!

Motivation: På topp även fast jag självklart bara ibland vill ääätaa! Haha :) nej men jag känner ju hur bra detta är för mig. Min mage har inte mått såhär bra på flera år (!). Jag får bara positiva resultat vilket gör att jag vill fortsätta. Har redan bestämt mig för att köra fram till jul efter en helg av lite mer ostrikt ätande. Det betyder inte att jag ska äta ihjäl mig, men jag förbjuder ingenting helt enkelt. Sen blir det fram till julledigheten där det nalkas lite julmat skulle jag gissa. 3 dagar får jag unna mig totalt innan jag åker till Tobago. Tror att det blir bra. Ska träna under julledigheten också. Ska ha ett litet paket magmuskler på stranden, så är det bara ;) 

Bild tagen idag. Liiiite skillnad kanske? :)


Middagstips:
Ungabakad lax med kvargpesto, rotfrukter i ugn och varma tomater med olivolja,oregano och örtsalt. Mumma! 

längtar/motivation

Kategori: Allmänt

Wow, måndag alltså. Som ett slag i ansiktet om och om igen. Hehe. Men jag ska försöka att inte vara bitter. Anledningen till att jag sliter så mycket just nu är för att jag ser ljuset i tunneln. Snart är jag här, mitt älskade Karibien <3

 
 
Jobbar på med att komma i form och jag kör på! Ska försöka göra ännu en veckoutvärdering här på bloggen med hur det går. Känner mig starkare och starkare, så underbart! 

 

Hopeless

Kategori: Allmänt

Jag undrar när det ska bli min tur. I några år nu har jag känt att jag aldrig riktigt kommit hem. Man kan säga att min hatkärlek för Norrtälje började redan innan jag flyttade hit. Men jag var tvungen, för jag skulle plugga och bli något. Göra något med mitt liv, det var tanken. Sedan har det pendlat mellan att älska den här hålan och avsky den. Sen jag flyttade tillbaka hit i juni iår (bodde i Sollentuna medan de renoverade vår nya lgh) har jag avskytt det. Det känns så hemskt att säga så för det är ju här jag har mitt hem, men jag känner mig aldrig hemma. Det gör ont i mig. Jag känner sån frustration och hopplöshet över hela situationen. Alla framgångar känns stora och alla motgångar större. Samtidigt som jag har slutat känna i över huvud taget. Det är som att jag ger upp och släpper taget. Släpper taget om livet. 

Vi har registrerat vår lgh på en bytessite och jag har alltid undrat hur det känns att få ett 100% bytesalternativ. Igår blev 2 alternativ 100%iga. Lyckan var total även fast det kanske inte va drömlägenheterna som fanns som alternativ. Men ändå, någon vill byta till vår lägenhet. Äntligen en framgång. 

Smsade kvinnan och frågade när en visning skulle vara aktuell. Då har tanthelvetet kryssat fel. Eller hon fattar helt enkelt inte hur det fungerar. Jag ville bara skrika, hoppa och boxa något. Det blev en flipp i mig. Samtidigt hände det ingenting. Jag vart som en likgiltig amöba som bara stirrade. Det fanns inte mycket hopp i mig kvar. Kanske inget alls just i det tillfället. Jag kände mig nästan redo att bara ge upp det mesta.

Jag vill bara bort härifrån. Jag har alltid vetat innerst inne att jag inte hör hemma här. Samtidigt som jag innerst inne vet att min sambo inte hör hemma i Sthlm. Rädslan att allt bara ska falla samman efter vi äntligen flyttar är stor. Samtidigt som jag känner att det är min tur nu. Jag har mått dåligt av att bo i Norrtälje sedan jag flyttade hit. Jag hade heller aldrig planerat att stanna om det inte vore så att jag blev kär och träffade människan jag idag är förlovad med. Det känns helt sjukt att livet bara ger en ett annat "öde". Jag är kluven för jag älskar det jag fått samtidigt som jag sörjer över det jag förlorat. Det jag förlorat är mitt liv i Stockholm. Min vardag där, närheten till min familj och mina vänner. Även fast jag måste säga helt ärligt talat att mina vänner är helt fruktansvärt dåliga på att hälsa på mig i Norrtälje. Det har alltid varit jag som kommit till Sthlm, samtidigt som det inte varit några större problem. Men det blir ännu svårare för mig att acceptera situationen liksom. Jag är fast här, jag är ensam här. Det blir som ett mantra. Tillslut tvekar man på om kärleken är tillräckligt stark för att vara den enda anledningen till varför man är kvar. Och så vill jag inte att det ska bli. Jag har hittat en person jag ändå kan visa alla mina sidor för, som jag har roligt ihop med. Jag är bara rädd att ju mer jag mår dåligt, ju mer är det svårare för mig att kunna visa kärlek. 

Det känns som en logisk soppa alltihop. Jag önskar att alla bara kunde få som en ville. Att det alltid skulle kännas bra. Det är rätt tunga tankar som tynger mig ibland, speciellt detta hopplösa tänket alltså. Det är inte bra för någon människa att tänka så.

Det är därför jag satsar stenhårt på träningen nu. Kanske är lätt manisk till och med. Men jag måste lägga fokus på något. Ge mer mening. Träningen har alltid fungerat som en get away för mig.

Kul start på denna vecka (inläggsvis) men var tvungen att skriva av mig. Började inlägget igår och avslutade det på bussen på väg mot jobbet. Det är så ironiskt på något sätt.. Hehe. 

Ta hand om er <3


/Ni glömde väl inte fars dag igår? Här är jag och min lilla pops <3

Kuuuuuuuuuuuuuuul

Kategori: Allmänt



Nyc

Kategori: Allmänt

Saknar New York så mycket. Det är en stad jag känner mig hemma i. Lycklig och rätt så bekymmerlös. Visserligen har jag inte spenderat någon längre tid där, men jag är lite kär. Kanske nykär och ser förbi små skönhetsfel. I just love the big city. The big apple <3





Mat för livet mässan 2013

Kategori: Allmänt

God eftermiddag! 

Har klockat ut från denna arbetsvecka och är påväg hem mot lilla Norrtälje (norrlad). 

Eftermiddagen har spenderata på mat för livet mässan på Kistamässan. Det är en matmässa där man kan smaka på allt möjligt gott från olika matproducenter som har gluten-, laktos, mjölk och sojafritt sortiment. Jag tål allt av det ovannämda men eftersom SCUF (organisationen jag är anställd av) ställde ut hälsade jag och min kollega på för att ta del av spektaklet.

Det fanns mycket sötsaker men jag höll mig ;). Dock är ju just glutenfritt en stor sak för även brödtillverkning utan gluten och där smakades det en del! Men det är så små smakbitar, plus att jag inte förbjuder mig själv från kolhydrater. Blev kanske två skivor bröd totalt. Bra mellis om inte annat :) Hittade en grym produkt som jag ska skriva om i ett annat inlägg. De hade ett erbjudande jag inte kunde motstå och nu ska det lagas mat i helgen! 

Åh, är lycklig över att det är helg nu alltså. Imorgon blir det att sova, träna och posta paket som står som prio.
Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Älskar att inte ha för mycket inplanerat så man faktiskt känner någon slags frihet under ledigheten. 




Inget att göra med inlägget, men det va typ de bilderna jag hade att bjuda på.

/vem åker från idol ikväll?

Coat

Kategori: Allmänt

God morgon!

Wow vad segt det var att gå upp imorse. Ville skjuta telefonen som låg och ringse ungefär :). Idag är det fredag och motivationen att gå upp är snäppet vassare eftersom det bara är några ynka timmar till när man får ta HELG! Fredagar har aldrig varit så underbara sen man börjat jobba. I början var de inte så speciella eftersom jag jobbade en del helger i början. Började dock märka efter ett tag att det här med fredagar är typ heliga. Det bästa är ju att få sova ut på lördagar, lätt! <3

Igår hade jag ett paket liggandes i min brevlåda. Det var denna kappa som låg i. Me like! Inviger den självklart idag. Fyndade den för 124 kr inne på Nellys rea. Riktigt fynd vill jag lova, hade kostat nästan 1000 kr från början. Tummen upp! 


/Ha en fin freeeedaaaag!!!

Reload

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag har mitt humör hållt sig på en jämn och fin nivå. Svårt att inte ha en bra dag när jag startar den med träning. Lämnade mina saker på friskis för att köra ytterligare ett pass nu ikväll... Haha. Ja, men jag vill ju ha en vilodag imorgon så då kör jag dubbelt idag istället. Känner peppen och är inte ett dugg trött! Imorse var jag så himla trött när jag vaknade. Sov lite halvdåligt och ville inte riktigt tro på att klockan redan hunnit bli 06:00 när larmet gick igång. 

Nu ska jag luta mig tillbaka och lyssna på någon dokumentär. Verkligen börjat digga dessa P3 dokumentärer (typ 100 år efter men ändå). 

 Jag måste inte träna
Jag måste inte gå ner i vikt
Jag måste inte leva hälsosamt
Jag måste inte bli stark

Jag vill träna
Jag vill gå ner i vikt
Jag vill leva hälsosamt
Jag vill bli stark

Det blir en sån jäkla skillnad mellan "jag måste" och "jag vill". Du måste ingenting inden här världen förutom att dö. Resten är bara ren vilja och basala behov <3


Jag ryser

Kategori: Allmänt

Hohoo!

Dagen började med ett pass på friskis. Stod helt själv i en sal och körde detta pass jag fick tipsat på Paulas blogg. Körde bara 5 varv men det var det jag hann med.



Sedan blev det frukost på bussen; kvarg med äpple och kanel. 



Sitter fortfarande på bussen och lyssnar på P3 dokumentär om 9/11. Vill bara gråta. Det är så hemskt!! Det är riktiga inspelningar och bakgrund till attacken. Vet inte vart jag ska ta vägen, blir så ledsen av den ondska som finns i världen :(. Lyssna på den! 


Segt men genomfört

Kategori: Allmänt


Älskar att börja morgonen såhär! Är sugen att gå till gymmet ikväll också. Har verkligen abstinens, plus att träningsvärken är borta! Vägde mig igår kväll och vågen visade att slitet pays off! - 2 kg sen jag vägde mig på sjukhuset förra onsdags. 

Kläckte ett granatäpple igår och blandade i "fröna"i gröten imorse, mums! 


/God morgon

Greece

Kategori: Allmänt

Nu känns det som ett bra tillfälle att ha en liten throwback från Grekland i somras. Det är mörkt, kallt och dassigt ute - take me back..! Vi åkte till Korfu en vecka för relax deluxe. Hade det riktigt bra i värmen <3

















Alltså den där salladen va så fantastiskt god!! Tänker på den typ varje dag :') 

50 shades of fuck my life

Kategori: Allmänt

 
 
 

Sinnes...

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Har kommit fram till att följande saker är bara helt sjuka: 

- Kostnaderna för att vaccinera sig. Alltså jag är fortfarande i chock över att mina två sprutor kostade 980kr totalt. Först blir man stucken (som dessutom gjorde lite ont) och sen ska man betala för det. Känner mig typ lurad. Hade ingen aning om att det var så dyrt att vaccinera sig. Trodde typ HPV och TBE va åt det extrema. Nu vet jag. Måste dessutom ta om twinrixskiten för att få fullt skydd. Ska önska mig vaccin i julklapp...



- Vädret. Den där Simone verkar ha fått ett återfall eller något. Blåste typ bort och är helt dyngsur. Jippie. Stucken, pank och blöt.

- Att det "bara" tar en halvtimme för mig att komma till jobbet idag eftersom jag sov i Sollentuna. Känns som att jag vunnit 1.000.000 kr på triss, fast bättre. 


/Ha en fin dag!

Mammas lilla hjära <3

Kategori: Lilla Nelson<3

Du fattas mig varje dag <3 Det gäller att passa på att mysa ihjäl sig nu! 



A good day

Kategori: Allmänt

Åh vilken härlig måndag! Det har gått fort och nu när arbetsdagen är slut ska jag ta vaccination mot gula febern och hepatit! 



Progress

Kategori: Allmänt

Morning glory..!

Idag är en bättre dag. Det känns helt ok att åka till jobbet idag för jag vet att jag slipper åka tillbaka förns på onsdag. THANK GOD! Hehe :') 

Idag blir det vilodag med träningen. Kan bokstavligt talat inte gå.. Snart kommer även träningsvärken i magen kicka in och då får jag typ använda rep för att ta mig upp. Att gå på toaletten är tortyr då värken i rumpan är heeelt f*cked up! Haha! Men är glad, det visar att det tar som det ska. 

Börjar märka de goda sidorna mer med att jag är igång med träningen såsom:

- Bättre sömn (när jag väl sommar)
- Tappat sötsug då jag är mer peppad på att ge kroppen det den faktiskt behöver som belöning
- Ökad blodcirkulation
- Jämnare energi hela dagen 
- Såklart fysiska resultat både utseendemässigt och uthållighetsmässigt
- Livsglädje (när jag inte har mina psykbryt) 

Alltså det är så underbart. Tog denna bild imorse, det har inte hänt jättemycket men jag är verkligen på rätt väg! 



Sen finns det ju typ en nackdel som jag inte saknat och det är dessa små svettfinnar som ploppar upp överallt i fejset. Alltså hjälp! Haha! Men det är sånt man får ta :)

Utvärdering av första veckan utan onyttigheter. Ja, vad är egentligen onyttigheter? Snabba kolhydrater, kolhydrater över huvud taget, socker, fet mat, snacks.. Typ. Försöker äta så mycket "cleant" som det går. 

Det har gått över förväntan! Jag märker att min kropp mår så bra så bara det är typ motivation nog för mig. Det jobbigaste är om man ska äta ute. Förra veckan skulle vi äta ute med jobbet och då blev det ett Kinaställe. What now tänkte jag... Det är ju bara ris och friterat  liksom.. Haha. Plus att asiatisk mat brukar vara rätt berikat med smakförstärkare som glutamat som inte är speciellt bra. Men har läst att klara såser ska vara rätt bra och valde en rätt med wokade grönsake som hade en klar sås samt skippade riset totalt och öste på med kolsallad. Vart jättebra. Man får inte ge upp och man får fokusera på sig själv och inte tänka att nu undrar de vad jag håller på med. Sen förra måndags bjöds det på massa tårta på jobbet, det gäller att bara fokusera på att ta te eller kaffe, sätta sig och se glad ut. ALLA undrar om man har något del när det är helt GRATIS.. Haha. Men man får bara bita ihop och säga som det är. Folk som ifrågasätter har ju uppenbarligen inget liv eller är så avundsjuka så de inte vet vart de ska ta vägen. De önskar sig bara min diciplin som kan motstå GRATIS tårta.. Haha. Nä, ingen bestämmer förutom jag sjäv, så är det bara. Jag har gjort mitt val det är det som räknas. Så tänker jag även när jag ser min sambo äta massa gott typ hela tiden. Inget säger att jag ska bli sur eller irriterad, utan nu är det som det är och jag ska fortsätta kämpa! 

Denna veckas utmaning blir att hålla motivationen uppe. Ska bli spännande att se hur allt går med att byta miljö när jag sover hos mamma också. Men hon äter inga sötsaker just nu heller eftersom hon går och nojar över beach 2014, hahaha. Söta mamma :) 

Blev ett rätt långt inlägg nu. Ska strukturera upp dessa inlägg lite bättre. Kom gärna med tips! :) 

Ha en fin dag <3




"After workout I put this song on and feel like i'm a fucking ledgend"

Sometimes it breaks me

Kategori: Allmänt

 



 
 

Focus

Kategori: Allmänt

Började dagen med ett härligt pass på gymmet. Kände att jag inte kunde träna på helt tom mage eftersom det väntades lätt styrketräning. I med ett kokt ägg och ett stort glas vatten, sen var jag redo. Det gick riktigt bra och jag höll mig fokuserad.

Höll mig till ben och rumpa idag. Lär ha svårt att gå imorgon, känner det redan :) nöjd!


Kom hem lagom till lunch och lagade snabbt ihop detta:



Sedan har det blivit rätt slappt framför TVn med The walking dead. Skön dag förutom att jag är arg som ett bi just nu.. Orkar inte alltså. Some people just push the wrong fucking buttons. Explode mode on!


Vit månad

Kategori: Allmänt

Det är liite jobbigt det här med vit månad. Men jag får titta på när sambon plockar. Jag har iaf mitt mineralvatten.. Haha! 




/Duktig tjej_89