stephaniesliv

longing for lullabies

Kategori: Allmänt

(Tidsinställt inlägg). Såhär vill jag spendera såna här varma sommardagar. Svensk sommar är verkligen fantastic.


Note to self: åk till mamma och hämta dina snygga converse!

this is summer .

Kategori: Allmänt

Helt underbart att ligga och sola idag! Förtjänar det verkligen med allt jobb som väntar i sommar. Inte många dagar som jag kan ligga såhär och dessutom prickar in med kanonväder :D. Titta vilken snygg glass jag köpte idag. Som på rivieran! Haha. Är inte alls avis på alla som kan dra utomlands när de vill utan att behöva tänka på tid eller pengar. Vissa har det bra, men jag ser det som en chans att faktiskt uppskatta det lilla extra som många av oss "vanliga" får göra. Man ska inte få hybris och tro att saker kommer till en lätt. It's worth fighting for it if it means something. Glöm inte det mina vänner..! ....Just det, glassen var det ja: 


Jag älskar verkligen mjukglass <3




Körde på min gamla bikini från typ 2007, en gammal goding från h&m. Lär dig älska din kropp!

SUN

Kategori: Allmänt

Åhååå vilket underbart väder! :) Även fast jag precis haft en mindre trevlig sväng ner på stan så är humöret på topp. Ska gå o lägga mig i solen i några timmar helt själv och bara njuta. Fast ja, jag kommer väl ha en svärm med människor runt omkring mig iaf, svårt att undvika när man lägger sig på de mest barnvänliga badet i Norrtälje, haha. Men jag har min musik och det räcker en god väg för att blunda och somna om. 

Sitter för övrigt och äter fiskbullar, någon mer än mig som älskar fiskbullar?! Ibland (som igår) kan jag få såna cravings efter fiskbullar så de inte är sant :D 


Just nu

Godkväll. Sitter här med Världens påsar un...

Kategori:

img_6265 (MMS)

Godkväll. Sitter här med Världens påsar under ögonen (bilden gör ingen rättvisa). Lite slösurf på fånen samtidigt som jag halft planerar morgondagen. Tror att det blir en dag med massa solande! :) äntligen. Har inte solat sen jag kom hem från Malta. Har visst inte lagt upp några bilder från den resan, kan försöka göra det imorgon. Tooodellliuu!

Glad midsommar :)  Eller glad midsommardag...

Kategori:

img_6162 (MMS)

Glad midsommar :)  Eller glad midsommardag kanske? Hihi. Har haft en bra midsommarhelg hittills, var med finaste igår och idag tar jag mig an Stockholm. Ses vi i dimman? Om det nu blir någon dimma, vi får helt enkelt se var kvällen leder! :) Sitter på bussen nu o ska möta upp min kusin. Åker från Väsby då jag träffat bästis, vovve + madre o padre en sväng innan.  Ha det bäst och ta det lugnt med allt firande. Klart man ska vara glad men ingen ska fara illa. Det är verkligen hemskt hur folk i vårt avlånga land kan bete sig som amatörer när de dricker. Tänk på hälsan ;) puss!

Superfrukost!

Kategori:

img_5325 (MMS)

Superfrukost!

Examensfesten

Kategori: Allmänt

Hej! Lovade ju lite bilder från examensfesten. Vi va på bar 54 och det var två tjejer i klassen som hade fixat en helkväll med massa bus, haha. Allt från att Shan the man (ståupparen) kom och uppträdde till magdansöser och lärare som blev utsatta för pinsamheter. Haha en bra kväll med andra ord, som dock slutade tidigt för min del. Kände att jag bara ville ta det lugnt, alldeles som hände i mitt liv då men som är bättre nu :)




Mina lärare, helt lost...hahaha.

Märkte precis att jag inte hade så många bilder... men jag glömde faktiskt kameran hemma så jag får skylla på det. Första bilden är inte ens min. De andra bilderna är tagna med fånen.

Har precis käkat lunch. Det va allt jag ha...

Kategori:

img_0433 (MMS)

Har precis käkat lunch. Det va allt jag hade att säga. Haha, puss!

Examen!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag har precis börjat jobba (detta är ett tidsinställt inlägg). Står förmodligen och räknar kassan något jag inte tycker om att göra så mycket men det är mest för att vi har ett stenålderssystem. Haha, känner mig som en gammal ödla när jag står där och räknar. 

Tänkte i varje fall berätta att jag tagit examen! Den 31 maj tog jag min examen från Travel Education centre och det känns galet bra :D. Dagen började på skolan där vi drack bubbel och åt brunch. Vi fick våra betyg och diplom (jag klarade alla kurser och har inga rest!). Sen rörde vi oss (några i klassen) mot parken här i Norrtälje där vi hade köpt med mackor och lite alkohol för att fira vidare. Tillslut vart vi trötta på att vara sofistikerade, så då kom en klasskompis på att vi skulle dra vidare till henne i Täby och grilla. Haha, tillslut lyckades hon övertala alla och några timmar senare satt vi i Täby och grillade, haha. Min examen på TEC toppade inte min student. Studenten är fortfarande den lyckligaste dagen i mitt liv och det kommer bli svårslaget! Vill passa på att gratta alla nyblivna studenter också, jag vet hur underbart det är att känna sig "fri", men vänta bara.. snart undrar ni vad det ska bli av er ;)


Bubbelfrulle




Parkhäng. Jag sitter och ser ut som en turist dock, haha.

Väntar på käket från grillen



Klädde på mig lite för att skydda mig mot myggen, usch! 


Vi hade en trevlig examensfest också, med stand-up och magdansöser. Kan slänga upp bilder från den some other day ;)








I'm baack!

Kategori: Allmänt

Heeeej! 


Åh vad skönt det är att vara tillbaka. Det där andra var inte riktigt my cup of tea, haha. 


Jag kände att jag ville tillbaka hit där allting började. Trivs mycket bättre här.. :) Jag ska försöka att blogga lite mer, det har jag sagt 100 ggr men sen blir det ändå inte så. Nåja, vi börjar med ett litet bildregn från när jag slutade blogga här så you can catch up. Dock utan text till, en bild säger mer än 1000 ord, eller hur var det nu?


Kör en del två á la vår/försommar någon annan gång. It's good to be back lovers! :D