stephaniesliv

NEW

Kategori: Allmänt

spring

Kategori: Allmänt

Faaaaaaaaan vad underbart det är med vår! Enligt TV4-nyheterna så är det vår nu här i Stockholms län. Jag älskart'! Idag så åkte jag och baby och hälsade på Stephanie i Frösundavik. Vi satt ute i solen med var sin takeawaykopp och pratade. Visst det blåste lite kallt men solens strålar värmde. Kan inte inte sluta säga det -UNDERBART! :D

Imorgon är jag inte på min praktik, utan jag ska till Sollentuna för ett återbesök hos tandis som reglerat mina tänder.. Hoppas att allt ser bra ut och att de inte sliter i mina tänder. Efter rälsen tycker jag att det är obehagligt att gå till tandläkaren. Jag har under min livstid (innan rälsen) dragit ut ungefär 5 tänder(!), men det var ingenting jämfört med när de ska lattja med den där jävla rälsjäveln. Jag är så glad att jag fick ha den för jag älskar mitt leende, men det var ingen rolig period när man hela tiden skulle tid för att spänna och reglera. Det värsta var nog gummisnoddarna, kände mig verkligen som Ugly Betty, haha.

Hoppas ni haft en fil helg :)

Fina tänder :)

Välkommen vår <3

Kategori:

img_1212 (MMS)

Välkommen vår <3

making it throgh

Kategori: Allmänt

Ibland känner jag mig så ensam. Även fast jag lever ihop med världens finaste så känner jag mig så himla ensam. Det är samt det dem säger -killen är inte allt. Man behöver sina vänner också & jag behöver mina. Jag saknar att bara kunna spontant bestämma att man ska ses. Man kan stanna länge för pappa kan hämta en, eller så kan man ta sista bussen hem.. Man kan träffas och fika och prata flera timmar om ingenting.

Det är jobbigt att det tagits bort från mig. Jag skulle kunna sitta och åka framotillbaka varje dag, men jag har mitt liv här. Jag har mitt jobb, pojkvän och utbildning. Alla 3 saker som jag satsar väldigt mycket på. Det är bara vännerna som jag verkligen saknar, och det gör otroligt mycket. Jag vill ha ett liv med båda delarna. Just nu känner jag att jag inte kan vara utan det ena eller det andra, vilket är så jävla frustrerande! Ibland blir jag riktigt ledsen för jag står inte ut, men det är just det jag måste göra. Det är det man måste göra tills det finns en bättre lösning som känns och funkar bäst. Allt handlar om timing och möjligheter.

Helg! typ..

Kategori: Allmänt

Jaa, nu kan man säga att jag har helg! Sååå skönt. Det är mycket att göra i veckorna, men jag trivs :). Dock kände jag att jag verkligen behöver vila i helgen, och egentligen skulle jag jobba men valde att ge min lördag till någon annan. Kanske inte riktigt så ambitiöst som det kan bli, men det känns bäst så. Jag behöver ladda mina batterier. 

Min vecka började rätt jobbig. Min PMS var aningen försenad och allt kom på en gång. Dessutom får jag världens gravidsymtom av min p-ring vilket inte är så roligt alls. Väldigt jobbigt när man påverkas fysiskt. I tisdags snurrade det riktigt ordentligt och mådde illa som fasen. 

Jaaja, slut med att beklaga mig. Om man räknar bort lite saker så mår jag riktigt jävla bra idag! Jag har massa energi fast jag är trött (det är ett bra tecken). 

when i'm up in the blue

Kategori: Allmänt




lost

Kategori: Allmänt

Ibland känner jag mig helt lost. Jag vet inte riktigt varför, men det känns som att jag tappar all kontroll. Och det måste man kunna göra ibland, men jag tål inte mig själv när jag själv väljer att bli maktlös. Men ibland vet jag bara inte vad jag ska göra. Jag blir bara helt tom och låter mig själv behandlas på ett sätt som jag mår illa av. 

Inatt drömde jag om att jag var tillbaka i någon campusliknande miljö. Dock så fanns det folk som hade så mycket makt, det var som i en sekt. Jag sprang runt och var glad, men när jag vaknade så fanns det fler som jag kände där. Vi var helt borta och kom inte ihåg någonting. När vi letat efter där de serverade frukost (ja, de va typ som ett hotell), så kom det någon äcklig typ och förklarade att vi blivit drogade och våldtagna. 

Den här drömmen är återkommande. Den brukar ligga och spöka när jag känner mig underlägsen, kanske lite värdelös, vilket jag vet är en lögn. Jag vet att jag är allt annat än värdelös, jag är så jävla värdefull! Men ibland känns det precis tvärtom. Och det värsta är när andras beteende får mig att börja intala mig själv till såna här saker. 

Det är jag själv som kommer att knäcka mig själv. Det är inte första gången, jag är så bekant med dehär känslorna. De är de som fått mig att vända mig inåt. De är de enda situationerna jag vänder min extroverta jag till standby. Allt för att skydda mig själv.


Jag vill bara bli förstådd, & jag är värd att få sympati. Det går inte att ändra på någon, men man kan själv välja att se och vrida på saker för att förstå bättre. Och det är förståelsen som kan bli en uppoffring, och bara det betyder allt.

Morgonfika <3

Kategori:

img_8951 (MMS)

Morgonfika <3

Slutet gott, allting gott.  Bokstavligt ta...

Kategori:

img_6283 (MMS)

Slutet gott, allting gott.  Bokstavligt talat <3

så sugen.

Kategori: Allmänt

Det är verkligen pain när man cravar något. Jag vill verkligen ha godis just nu. Jag försöker med all tankekraft att mentalt (ja, mentalt. Fysiskt kommer inte på frågan) att ta mig till ica och plocka på mig massa godis. Åhh, tortyr!

Jag är för övrigt svintrött. Det var länge sen jag va såhär trött.. Känner mig mucho sliten. Typ som efter en all nighter snubblandes runt på stan. Bara det att igår natt somnade efter en lugn kväll hemma. Lyckat att man mår såhär på ens lediga dag. 

Vart var jag nånstans? Ah, juste..på ica och plockade på mig godis ♥.


Precis såna här skulle jag kunna äta 1 kg av. Haha, jag skojar inte. Är så jääävla sugen!

rings

Kategori: Allmänt

Man kan ju tro att jag inte sovit på några dygn. Har inte så attraktiva ringar under ögonen och orkar knappt resa på mig. Är det såhär det är när man jobbar om dagarna?


Intervjun igår gick bra! Det är härligt med ställen som vågar sticka ut. Vill ni ha ett möte fyllt med musik och bra stämning ska ni välja att mötas på Utsikten i Nynäshamn! :) 

Idag är det lördag och imorgon är det söndag. Sen har vi måndag igen vilket jag försöker förtränga för varje minut som går. Ibland behöver man en timeout.

Åhh, det är verkligen vår! 3e dagen i rad ...

Kategori:

img_5733 (MMS)

Åhh, det är verkligen vår! 3e dagen i rad med solsken och plusgrader <3.  Är på väg till Nynäshamn. Ska till konferensanläggningningen utsikten och intervjua en där om deras inriktning på musik gör deras verksamhet. Ska bli spännande!

for sale.

Kategori: Allmänt

Jag har bestämt mig för att sälja min grymma skinnjacka från Jofama by Kenza. Den är jättesnygg, tuff och varm o skön, men inte riktigt jag. Auktionen finns på tradera ---> HÄR!

Syns det att jag är trött? Har drömt hemsk...

Kategori:

img_3482 (MMS)

Syns det att jag är trött? Har drömt hemska mardrömmar inatt. Usch, va rädd och förbannad på samma gång. Inte hade jag någon lust att gå upp heller då jag sovit så konstigt pga mina störda drömmar :(.

if only you

Kategori: Allmänt

Åh, jag har absolut ingenting att skriva om. Önskar att nån annan kunde blogga åt mig. Haha, vore det inte något?


Jag ser typ död ut på den här bilden, men whatever.


Linnea skrev till mig på msn idag, blev glad som en vårfågel som överlevt vintern och börja kvittra för att den snart ska få para sig :D. Haha. 

Näe, de va allt jag hade att säga gott folk. Ska försöka bättra mig. Kanske.