stephaniesliv

Lets get it on .

Kategori: Mina älskade plagg

Ska kila över till Linnéa nu! Efter det slår vi klackarna i taket. Närmare sagt dessa SNYGGINGAR! <3

I GOT A FEELING .

Kategori: Allmänt

Det är helg vilket bara betyder en sak... Och ännu bättre är ju såklart att jag får träffa mina tjejer ikväll<3 Fyfan vad vi ska ta Fabben med storm, som back in the days. Försöker få hit Evelina. Baby kom hiiiit<3
Nu ska det shoppas och sen blir det att fixa sig inför ikväll. De kommer bli kalas, ungefär sähär;

Lycklig !

Kategori: Allmänt

Titta vad som bestämde sig för att fyllas på i min storlek <3
& jag fick även utnyttja min studetrabatt! YAY!

dagens i-landsproblem .

Kategori: Allmänt

SYSTEMET HAR STÄNGT IMORGON (LÖRDAG) -och min dricka är i Norrtälje

leave the world behind .

Kategori: Allmänt

Är galet seg. Är hemma nu i väsby, och mår bra. Träffade Maria inne i stan tidigare, vilket var väldigt trevligt:) Idag blev Nelson 10 månader, så vi säger grattis! Den lilla sötkorven<3 Har egentligen inte så mycket mer att säga. Längtar till imorgon. Ska nog shoppa lite med mamma och sen blir det utgång med tjejerna. Dock vet jag verkligen inte vad jag ska ha på mig eftersom jag lämnade partykläderna i garderoben hemma i Norrtälje...DOH! Haha, klantröv. Fick säkert hem min kjol från Nelly idag också, fast jag hann inte kolla i brevlådan, suck. Så nu blir det att hitta ett par budgetklackar imorgon, tillsammans med en snygg klänning eller något. Hursomhelst, ska nog titta på en till film med mamma nu.
Imorgon får du tårta, min lilla prins<3

videoblogg, en trött sådan .

Kategori: Allmänt

halloweenfest?

Kategori: Allmänt

Sexy teacher for the win.

så länge vi älskar .

Kategori: Allmänt

Låt det ta sin tid. Låt tiden läka alla sår. Låt världen tippa på sin spets. - Jag står kvar här tomhänt och sné. Svårt att bara lé åt livet när ni tittar på mig. Låt världen snurra, jag står ändå still. Saknar din närhet näst intill (mig). Låt molnen sväva, låt dem visa hopp. Om hoppet ändå nådde ner. Jag sträcker mig mot himlen, ser upp (låt mig inte se ner). Låt livet hitta tillbaka, lev och njut -men jag kan inte förlåta. Jag vill bara gråta i min bubbla. Jag vill bara stå här som en gåta och aldrig mer förstå, varför mitt hjärta går i tusen bitar.

i väsby .

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i Upplands Väsby igen. Så himla skönt! Jag planerar att stanna här hela helgen... Behöver komma bort. Idag träffade jag även Dennis. Det var både jobbigt och väldigt skönt. Jag blev alldeles lycklig när jag såg honom, samtidigt som tårarna bara ville spruta. De senaste dagarna har jag känt att jag gått och haft ångest över vår situation. Situationen att vi inte längre är tillsammans, att vi inte ha varandra för evigt så som man tänkt sig att det ska vara. Känns verkligen hemskt! Jag vill bara tillbaka till oss och allt som vi var. Men nyckelordet i fråga är att vi var. Vi är inte längre. Och det finns ju en anledning till det också.
Vi är fortfarande vänner. Och det känns bra. Jobbigt med bra. Vad mer kan jag säga? Jag måste gå vidare och hitta tillbaka till livet. Hur nu det ska gå.

nelly är bra för min plånbok .

Kategori: Allmänt

Inte fasen ville Nelly.se att jag skulle shoppa idag. Först tar klänningen jag skall köpa slut så den bara finns i L, sen när jag är klar med min beställning så vill de inte. Suuuck! Måste ut med lillkillen nu tror jag. Sen blir det till flygfyren. Måste ta ut pengar, så jävla drygt:/
Twisted Strap Lace Dress SEK 359, Elise Ryan - NELLY.COM
R.I.P storlek Small:(

sötkorven !

Kategori: Allmänt

Mammi älskar dig, Nelson<3
Bloggar mer sen, ska in på Nelly.se och utnyttja min studentrabatt nu. Alla studenter, ni vet väl att ni får 10% samt fri frakt fram till den 1a November?! Hallelujah:) In på csn-kortet.se för att kunna utnyttja erbjudandet.

base .

Kategori: Allmänt

Hej bloggen och alla läsare! Har varit ute och gått med Nelson sen jag kom hem. Lagat lite mat har jag också gjort. Ett par askalasiga wraps som satt helt orgasmiskt i munnen, haha! Skämtåsido. Det har uppstått ett problem... Grannen under mig har införskaffat ett ljudsystem. Det råkar vara så att jag har patent på att störa mina grannar med hög musik, och vad fan gör man då?! Nee, detta håller inte, ska vara värre (värst). Så här kan vi inte ha det. Det är JAG som ska få alla post-it lappar med klagomål, ingen annan! Vet att pappa har en hemmabio som skräpar hemma hos honom. Basen är väldigt kalas på den. Jajjemensan.
Annars har jag haft en trött och lång dag. Det blir mörkt alldeles för fort nu, och det blir inte bättre:/ Somnade ett antal gånger på lektionen också, känns ju lagom ambitiöst... Måste gå och lägga mig i tid idag!
Bild från turistgalan.

tomt .

Kategori: Allmänt

Idag reflekterar vi stenhårt. Jag inventerar varenda tanke som kommer till mig känns det som. Jag vill bara gå och lägga mig så att jag slipper höra alla tankar där inne. Slippa känna massa saker. Saker som att jag saknar någon otroligt mycket just nu. Jag vill bara ringa honom och fråga hur han mår, vad han gjort och vad som händer i hans liv sen vi gick isär. Det känns hemskt, och det är första gången på länge som jag bara vill gråta över det här. Första gången jag känner mig alldeles för ensam för att fungera. Första gången jag känner mig trasig och uppgiven. Som att livet inte innehåller annat än rutiner jag vill bli av med.

Det gör ont att känna såhär. Har jag ångrat mig eller börjar det hela komma ikapp mig på riktigt? Jag har väntat på dessa känslor. Jag har vetat att det handlar om tiden (som vanligt). Tiden som visar vägen, visar känslor och visar misstagen vi begått.

Herregud vad det bara slår mig. Som att jag hållit för öronen i flera veckor nu. Låtits förtrollas av en värld som inte finns på riktigt. I denna värld super jag mig full varje helg och snubblar runt. Jag ignorerar och glömmer bort det som betytt allt för mig. Jag låter mig tas av alla intryck utan att ifrågasätta någonting. & hur jävla dum får man vara egentligen?! Hur kan man bara glida med och skita i allt annat?!
Vad du än gör, var du än är... Jag tänker på dig. Jag tänker på oss och allt som var. Det gör ont, riktigt ont. Helst vill jag bara ta telefonen och ringa dig, men jag vet bara inte vad jag ska säga.

Mitt nya självförtroende .

Kategori: Allmänt

Stod och funderade lite över det här med självförtroendet. Har fått en plastskena som jag ska ha i munnen på tänderna eftersom det finns en stor risk för att mina tänder kommer glida isär igen (så som de va innan jag fick min tandställning). Jag kom fram att det är ungefär det värsta som kan hända mig. Att mina tänder går tillbaka till hur de va förut. Jag kunde knappt se mig själv i käften förut. Jag hatade att skratta. Jag hatade när människor tittade på mig och kände mig som 12 år. Sen fick jag rälsen, och jag såg hur förändringen började komma. Dock satt ju tandställningen i och jag kände mig kanske mer som 15 år. Mitt självförtroende låg i botten... Idag känner jag verkligen tvärtom. Idag kan jag se mig själv i spegeln, och jag vill inte sluta. Jag kan inte sluta le. & jag kan inte ljuga om att responsen är helt annorlunda. Vilket är sorgligt, för jag tycker att jag var en lika skön och underbar brud för några år sen, som jag är idag! Helt sjukt att allt kan bero på utseendet egentligen. Dock är tänderna det enda jag velat ändra på hela mitt liv. Jag fick höra att de skulle gå ihop av sig själv. Sen fick jag höra att de förmodligen skulle se ut så hela mitt liv. Sen fick jag höra att jag skulle få betala för behandlingen själv om jag ville göra en förändring. Men då kom den dagen då jag fick ha tandställning, och jag inte skulle få betala för den. 1 och ett halvt år gick jag runt med rälsen och nu i efterhand kan jag säga att det var värt varenda dag<3. Det är så mycket annat som pågår där bakom när jag ler. Sån styrka och så mycket reflektion. Men det är klart, ibland skrattar jag bara för att det är de enda rätta att göra i vissa situationer.  Många tycker att jag är så jävla vacker, men de vet inte vad jag gått igenom för att själv känna att jag är helt jävla stunning!
Jag till höger, innan rälsen.

rain/clocks .

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Det bara regnar och regnar. Grått och obehagligt, jag finner ingen lycka i sånt här höstväder. Vill bara krypa tillbaks under täcket och mysa ner mig<3 Men jag var tvungen att ta tummen ur och betala mina räkningar... Dessutom så måste jag städa lite här hemma. Ska till Väsby och hämta Nelson lite senare. Saknar verkligen min lilla myskorv! Den perfekta mannen att mysa med en sån här sketen söndag, haha! Igår blev det inge all in som det var planerat. Mådde fortfarande som ett as in på kvällen. Men jag, Joe och Micke knallade bort några hus och hälsade på några reseledare som kommit hem i dagarna. De va ett jävla partygo i dem, så detta kan bli bra i framtiden! haha:) Nej, tillbaks till att vara vuxen och få ordning på saker o ting. Förresten, jag ställde FRAM klockan i natt. Haha, sen fick jag reda på att det var tvärtom... Och jag som trodde att jag sovit bort halva dagen. Från att klockan var 13:15 blev hon plötsligt 11:15. Kan det inte vara så varje dag?
Min lillkille börjar bli riktigt stor (fast inte i storleken då, hihi). Snart fyller han 10 månader, och då funtar jag på att ha kalas<3

bilder från galan .

Kategori: Allmänt

Kommer mer senare...

helt död .

Kategori: Allmänt

Jaaa, den kvällen slutade spännande kan jag väl påstå. Stupade bokstavligt talat i säng. Mådde så jävligt dåligt. Ibland glömmer man vad alkohol kan göra till en, fyfan. Mina kläder ligger lite utspridda här och där, svårt att klä av sig eller vad liksom? Dessutom är plingan nedmonterad och min likör är nästan slut. Herregud. Åker nog hem till Väsby ikväll känns det som. Lååååångt härifrån så jag slipper dras in till nåt skit ikväll också.

I'M ON A BOAT MOTHER F*CKER !

Kategori: Allmänt

Nu kör vi...! Fredag-Lördag = ALL IN!

Hemma !

Kategori: Allmänt

Wohooo, äntligen hemma efter att ha tagit mig över Täby för ovanlighetens skull för att komma hit. Jahaja, och vad händer nu? FIESTA!!!! Ska försöka fixa iodrning mig själv strax. Slänga in en pizza och sen korkar vi upp vinet. Ska bli jävligt kul. En fråga bara, var fan är alla på detta campus?! :P Är alla så bakis från igår? haha.

trööött .

Kategori: Allmänt

Herrejösses vad jag är trött. Är dock så sjukt nöjd att jag bestämde mig för att åka hit till Upplands Väsby igår kväll efter galan. Just det, galan var för övrigt svintorr... Den var kul. Det roligaste var att se Maud Olofsson dansa bugg, sen var resten meningslöst. Haha. Åh vad jag saknar campus! Post-it lapp på min dörr denna gången. Härligt att jag får vara med på ett hörn även fast jag inte är hemma. Ikväll kör vi igen. Min älskade liga<3

lars kristers uppträder på grand n

Kategori:

0-72b314ecec72cf01d37fad4f848f49d0.png

Kolla varifrån!

lars kristers uppträder på grand nu! Haha, ta mig härifrån:p

soon time .

Kategori: Allmänt

Halloj! Sitter hemma hos Viktor och smuttar på lite vin. Snart blir det Friday's och sen Grand. Jag lägger ut en bild på min outfit sen. Ska bli riktigt kul! :) Puss<3

- nu är jag klar för att gå på gal

Kategori:

2585989f855d7a31cb75f9a642dd8c7c.png

Kolla varifrån!

- nu är jag klar för att gå på gala:)

mobilBlogg - nu är det igång. Det

Kategori:

65dbe3e160e6a4d62dbe26ed7282faed.png

Kolla varifrån!

mobilBlogg - nu är det igång. Det första som händer är att man får gåshud av denna snubbe! Riktigt jävla bra röst!

Turistgalan .

Kategori: Allmänt

Imorgon skall jag infinna mig på turistgalan. Tror inte att jag kommer stanna kvar på kvällen, känns lite jobbigt faktiskt. Jag vill heller inte missa något här på campus (trooper som man är), men det lutar nästan åt att sova hemma i Väsby för comfortens skull imorgon. Skulle egentligen sovit där inatt (vilket jag fortfarande inte fattar varför jag inte gjorde det för!!). Känner att jag behöver komma ifrån det här en kväll eller så, men ändå vill jag inte. Får kanske ta och festa på fre-lör istället. Hursomhelst, mobilbloggar under dagen imorgron! Godnatt<3
En liten tjuvtitt på vad som inhandlades idag<3

weekend .

Kategori: Allmänt

Det gick ju prima på det där jävla provet må jag säga. Iaf för att inte ha pluggat ett skit innan. Har struttat runt med den här älsklingen hela eftermiddagen. H&M och Ö&B haha. Däremellan blev det en vegetarisk tunnbrödrulle. Helt perfekt. Ska visa det jag köpte sen också. Ska bara traska över till grannen först. Har även en stoooor fet hög med disk här som jag måste ta hand om. + hårstyling. Suck! Förresten, denna outfit är väl inte så dum?
Kläderna kommer från H&M's barnavdelning. Provade allt och de passade bra förutom jackan, skulle behövt den största storleken (170 cm), men den var slut, så jag kanske går på jakt efter den någonstans i Stockholm. Dock skulle jag tippa på att den är slut. De såldes ju slut överallt förra året snabbt som fasen efter att Engla bloggade om dem. Allt detta fick stanna kvar i butiken, men de följde bland annat med ett par urläckra klackar hem till mig!

vamos .

Kategori: Allmänt

Nu drar mina, jag och Stephanie iväg till skolan en gång för alla. Har struntat i att plugga så vi får se hur detta går. Wish me luck! & såhär ser jag ut idag:

starkt jobbat !

Kategori: Allmänt

...NOT! Försov mig idag. Inte alls bra.. Speciellt när det var lite med flit. Åhååå, nu måste jag plugga på lite, gå ut med Nelson och sen äta en riktig braklunch om jag ska orka med resten av dagen. För tro det eller ej, jag är fortfarande trött och går runt som en zombie! :/

less .

Kategori: Allmänt

Åh, varför ska det alltid bli så sent nuförtiden?! Känns som att man ligger sömnlös varje natt. Sover ju bara på lektionerna hela tiden också... bra där. Egentligen borde jag plugga som en galning just nu, men jag orkar inte. Jag förstår inte mina anteckningar eftersom vi hoppar iväg från ämnet stup i kvarten (minuten). Men om jag ska orka med torsdag, fredag och lördag så lär jag ju ta och lägga mig nu. Läsa igenom skiten (för vad mer kan jag egentligen göra?) och sen mysa ner mig i sängen. Dock känner jag mig ensam... Har inte känt såhär på jättelänge. Det är en jobbig känsla, att bara ligga där helt själv. Även fast Nelson ligger och gosar sig vid knävecket så, ja... vad säger man?! Mysnödig? Bara en liten kram skulle sitta perfa! Säger godnatt nu anyways.

facebook - all your sweet memories .

Kategori: Allmänt

Bläddrat igenom alla bilder som finns på mig på fejjan. Wow vilka minnen. Wow vad jag förundras, vad jag förändrats. Tiden är verkligen en slingrande väg som ibland växlar upp till 150 km/h. Jag vet inte hur jag ska förklara känslan. Jag blir till viss del ledsen av att se alla bilder på mig och Dennis. Självklart. Fan vilka oförglömliga minnen! En sån fantastisk tid som jag aldrig vill glömma. Dagarna går och det hamnar nya bilder som man skrattar åt. Nya bilder i detta liv som bara rullar på av sig själv. Allt som bara flyter på utan att ens fråga om det är ok att lägga sig i ytterfilen och gasa på. Jag vill inte försvinna för fort, samtidigt som jag bara vill flyta iväg, komma bort. Flyta i luften, leva livet men ändå vara kvar. Äta och se på kakan samtidigt. Förstår ni vilken karusell detta är? Jag menar då livet. Livets jävla bergochdalbana. Men jag trivs. Ska aldrig klaga, för jag kommer ändå vakna upp till en ny dag varje dag så länge min kropp orkar. Så fantastiskt. Life will smile for you<3

we like to party .

Kategori: Allmänt

Det var fest i lördags också. Jippi...!

höstmörker .

Kategori: Allmänt

Vad gör man när livet är trist, mörkt och allmänt bläää?! Jo, man lagar PANNKAKA<3
Happy times!

ännu en anledning....

Kategori: Allmänt

I just don't like you GLEN...
Sitter och somnar på lektionen. Helt plötsligt känner jag mig bara specialbehandlad och äcklig där framme i klassrummet. Som att allt jag säger bara blir betydligt felfelfel. Inget stjärnelev denna vecka. Om så mitt betyg påverkas av en kokkobello göteborgare så blir jag arg. Riktigt jävla tokarg!

Er vilja, min lag...

Kategori: Allmänt

Många vill se min andra cykelfilm. Så jag tänkte att när jag ändå är igång med att skämma ut mig själv på SVT så kan jag väll lägga upp min lilla cykeltur 2.0 också. HAHA! P.s denna gången är det inte ens min cykel....
vad fan är grejen med göteborgsuttalet på "offensiven" ?!?!?! HAHAHA

Jag har varit med i TV...

Kategori: Allmänt

Ja, jag har varit med i TV. Varit med i TV när jag var full, odräglig och helt jävla säker på att INGENTING som hände på den där båten skulle ta sig till fast mark. OH MAN I WAS WRONG!!!
Klicka här om du vill se mig och mina kära vänner go crazy på Galaxy. Ungefär de första 7 minuterna av avsnittet.



+


+



+



=

Helvete....

mobilBlogg - så himla vackert<3

Kategori:

0-1bddb8fe7870fe79b9142d6dd59a77c8.png

Kolla varifrån!

mobilBlogg - så himla vackert<3

<3

Kategori: Allmänt

hej då v.42.

Kategori: Allmänt

Fan vilken vecka och helg. Never stop spinning me around<3
Nu: Sängen!

mobilBlogg - norrtäljebussen, guds

Kategori:

0-735cbcec2f9969857b25122ffbb3d689.png

Kolla varifrån!

mobilBlogg - norrtäljebussen, guds straff till roslagen... Ofattbart att den alltid ska vara sen när man stressat som ett djur för att hinna med föregående buss som man missar. Jippi...

underbara söndag .

Kategori: Allmänt

"Godmorgon". Efter att ha städat som en galning till klockan 04:00 och sen på det tagit en dusch, fönat håret och bytt lakan så sov jag som ett litet barn. Blev så att jag körde ut människor härifrån tillslut, grannarna kunde inte varit allt för glada... Men det var väldigt kul! En lyckad kväll. Dock fattar jag inte vem FAN det är som alltid sumpar snus i min säng. Fy vad jag blev äcklad, riktigt usch! Nu ska jag ta tag i denna härliga söndag. Äta något till frulle, cykla ner och handla, och sen åka till Stockholm för att träffa Linn.
I fredags på Mobergs.

det är party 100% , oh my....

Kategori: Allmänt

Jävlar vad party det är här just nu. JÄVLAR vad alla har hittat hit verkligen. Haha. & jag är full igen, vilket känns helt rätt just nu.  Ett jävligt bra samtal har gjort så att jag mår toppen just nu. Me like!

totalkrossad (i tusen bitar) .

Kategori: Allmänt

Jag vet inte varför jag plågar mig själv hela tiden. Varför jag inte ger upp och varför jag inte förstår. Men ändå går det dagar, timmar, minuter och sekunder till att dalta igenom allting. Allting som att Du vore något att förvänta sig någonting av. Om så lite som vänskap. Fuck it (fuck you).
Hejsanhoppsan Birgitta, det var inte meningen...

visst känns det som att kärleken väntar .

Kategori: Musik och bilder.

Damn, jag känner mig överestetisk. Vill ha gitarren och min lägenhet för att leka sångfågel. Åker snart till Norrtälje btw. Vi ses snart där borta<3

hemma, i väsby alltså .

Kategori: Allmänt

Heej! Är ju hemma i väsby nu, för dem som inte förstått. Hehe. Kom hit igår kväll och åker tillbaka om ett par timmar. Jag längtar! Blir lite rosa bubbel och, en vad jag tror, riktig jävla toppenkväll på campus! Mobergs lite senare också. Så jävla bra. Håller på att lägga över massa filmer från min gamla dator. Något att titta imorgon när man är bakis igen. Men imorgon blir det ingen vila då heller, för jag hade tänkt köra en all in då också;)
En månad sen ungefär...yeaah. Minns denna fest, hade precis tagit bort tandställningen och kunde inte sluta le:)

faaaaaaaaaaaaaaaaan !

Kategori: Allmänt

Det är ungefär värre än när jag blev väckt av de där fönsterputsarna, kommer ni ihåg när jag berättade om det? Nå, detta är nästan värre. För jag är fortfarande bakis från igår och behöver all den sömn jag får just nu. Då ringer först pappa och frågar när jag ska åka o blablabla, och jag säger det mycket tydligt till människan att jag ringer när jag vaknar så kan vi prata mer om det sen. Tror ni inte att han kommer och ringer på en halvtimme senare........................................................................
................................................................................
TA MIG HÄRIFRÅN!!!!!!!!

när vi har tråkigt så...

Kategori: Allmänt

... härmar vi varandra
Tog bilderna innan vi åkte hemifrån Norrtäje. Är tröttare nu än vad jag var då, kanske dags att gå och lägga sig?! Haha gud vad jag inte orkar! Men imorgon så blir det partaj igen, jajjmensan...

kvällens citat

Kategori: Allmänt

- Men johan, du är ju en kille av bra kvalitét
- Jaa, men du har inte sett mig naken än...!

little saturday .

Kategori: Musik och bilder.

Vilken jädra kväll säger jag bara! Ha ha ha ha ha.... Alltså, bor man på campus, så bor man på campus. Älskar livet här, även fast man går och är äckligt bakis allt för ofta så njuter av det varje sekund. Igår var en riktigt lyckad kväll och jag vill tacka alla som var med och gjorde den så jävla great tillsammans här!

Hejdå -

Kategori: Allmänt

Vill lägga mig ner och bara försöka känna att jag kämpar för överlevnad. Just nu vill jag bara inte någonting. INGENTING! Jag vill inte, jag vill inte att mitt hjärta ska slå okontrollerat. Please my darling, just let go -
p.s jag är för full för detta. När jag säger full, menar jag full som att jag kommer vakna imorgon med saker skivet över mitt bröst. Som att inte veta vad jag håller på med. Som att gå upp om några timmar och ha ångest. Som att jag borde VERKLIGEN säga godnatt nu. I love you guys. P.s igen - jag har en ny "jag cyklar på fyllan film"!!!!

WHEN LOVE TAKES OVER !

Kategori: Allmänt

SKÅL BITCHES!!! ALL IN<3

toyblue/orange .

Kategori: Allmänt

bring it !

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och väntar på att gå hem. Ikväll har kåren pubkväll - jag väntar tålmodigt. Ska bli kul, ett jädrans skålande! Förra gången kåren hade fest var det väldigt trevligt. Det va exakt 4 veckor sedan, och nu kör vi igen! Hörs när jag kommer hem. Tjing!

dog/iloveyou <3

Kategori: Lilla Nelson<3

stupid .

Kategori: Allmänt

Känns ju bra att hela ens vardag går till att drömma sig bort. Bort, bort helvetes långt bort från verkligheten.
Bild tagen av mig.

snow .

Kategori: Allmänt

Herregud, jag tror inte mina ögon. WHY?!??!?!?!?!
Nelson som skäller i bakgrunden. Han tyckte inte om att det snöade, haha!

sleep .

Kategori: Allmänt

Nu ger jag mig. Har läst ut boken som vi ska ha tenta på imorgon (idag) och känner att det räcker så. Även fast min energi för socialt umgänge aldrig verkar ta slut måste jag koncentrera mig på att överleva också. Jag vill liksom vara lite självständig. Men idag fick jag nog av att springa som en idiot fram och tillbaka till tvättstugan och bänka mig med boken. Tack för vår promenad Hannah, och tack för lilla filmvisningen Micke. Nu sover jag! Pussnatt!
P.s Hörde feeetaste kossan som vrålade precis. HAHA! Inte helt ok att höra det mitt i natten när man ska sova...

FLÄCKARNA ÄR BORTA!

Kategori: Allmänt

Oh my god vad jag är lycklig!!! Inga mer rödvinsfläckar på min schäslong, och inte heller några fläckar som ser ut som pissfläckar! Jag smälter lite inombords och tackar min stora ambition för att vara ett pedantiskt freak som inte ger sig! Nu är det bara väggen kvar som, även fast jag dränkt den i vanish och salt, inte vill ge med sig helt och hållet. Men fan vad glad jag är över att mitt hem inte luktar alkis eller har allt för många spår efter torsdags. Wohooo!
(bilder från i torsdags)
Nu ska jag bara ta tummen ur och plugga som den här dagen egentligen skulle ägnats åt. Önskar att jag vore lika pluggis som pedant ibland.

3e dagen i rad .

Kategori: Allmänt

Såhär har min lunch sett ut de närmaste 2 dagarna. Åt det även som middag i lördags. Försöker göda upp mig lite nu eftersom jag tappat lite på midjemåttet efter all turbulens. Kom t.ex. i mina jeans som jag inte kunde få upp på höfterna för 3 veckor sen. Prestige!

seeeg .

Kategori: Allmänt

Kom inte upp imorse. Hade ställt klockan på 8:30, men kunde inte låta bli att trycka på snoozeknappen femhundraelva gånger. Så tillslut stängde jag av den och vaknade vid 11. Lyckat! Ska ta och tvätta lite nu igen (jag har inte gett upp om att få bort vinfläckarna), och sen så blir det att plugga resten av dagen. Men först en liten morgonpromenad med the little guy<3

lillkillen just nu <3

Kategori: Lilla Nelson<3

Lilleman har somnat och sover riktigt skönt just nu. Även fast han åt sitt egna bajs idag så älskar jag honom så otroligt mycket! <3 Mitt lilla hjärta!

"jag cyklar på fyllan" - ja, så kan det gå när man bor på campus...

Kategori: Allmänt

time after time .

Kategori: Allmänt

Jag sitter och tänker på tiden efter studenten. Från den dagen jag skrek så att min röst tog slut och den dagen då jag grät av glädje som aldrig förr. Jag grät och skrek och kramade om alla dem som nu inte finns här runt omkring mig längre. Dem som jag seglade över biscayabukten med. Vi som badade mitt ute på atlanten. Vi som satt i ring och hade feebbacksamtal. Vi som faktiskt hade 3 underbara år på Marina Läroverket. & när jag stod där med mössan i handen den 5e juni 2008 så skulle jag aldrig kunna tänka mig att jag skulle sitta i Norrtälje 1 år senare. Allt har gått så fort. Det känns som att tiden går på högvarv, men mitt liv stannar i sin lilla bukt av trygghet. Jag försöker vrida tillbaka klockan ibland, för vem har inte vackra minnen som man vill ha där i nuet för evigt? Jag vill njuta så mycket det går av livet just nu. Även fast jag just nu gått igenom mycket turbulens så vill jag fortsätta flyga med mina vingar. Jag tänker tillbaka till år 2005 då mitt liv hängde på en skör tråd. En tråd som ville klippas flera gånger om. Jag brukar vara en sån som bränner mina broar, för jag vill gå vidare och hitta nya vägar. Men just nu vill jag bara stanna här. Stanna upp och andas utan att få en rejäl jetlag. Utan att missa allt som hela tiden händer runt omkring mig. Jag saknar det jag hade, men jag längtar efter att få kliva upp imorgon. Jag är så jävla glad för allting just nu, och det är viktigt att jag får känna såhär.

this sex is on fire .

Kategori: Allmänt

Hade galet kul igår. Nu väntar en dag med näsan nergrävd i en bok vi ska tenta på tisdag. Vi har självstudier imorgon, så jag klagar inte över den här dagen alls!

see ya !

Kategori: Allmänt

Tänkte dansa arslet av mig nu! Puss<3

Min "lugna" hemmakväll...

Kategori: Allmänt

Hell no, här ska det skålas lite innan jag blir allt för uttråkad! Ska försöka varva lite nu, kan inte vara borta för länge eftersom lillkillen är här, men det ska nog gå ändå! Får inte glömma att ta ut min matta från tvättstugan heller...haha! Vi får väl se hur detta går:)

halo .

Kategori: Musik och bilder.

Yes, yes, yes<3

Har man haft fest, så har man...

Kategori: Allmänt

& antingen behöver jag ett mirakel, eller så räcker det att spraya ner hela min vägg med vanish. Dessutom har jag bombat min tvätt med tvättvanish eftersom rödvin är ett pain in the ass att få bort. Vi håller tummarna va?! haha. Fyfan, Torsdags var fan ett litet helvete i sig. Hade kul tills jag spårade ur. Kanske lägger upp nån bild sen. Ska försöka laga mat efter att ha tagit ut tvätten där nere i stugan. Vegoburgare med pommes står på menyn! Hallelujah för lördagsmys med mig själv!

mobilblogg-det gäller att njuta av

Kategori:

0-4c30b8213d7968d5259095b8468a0d16.png

Kolla varifrån!

mobilblogg-det gäller att njuta av denna vackra årstid! Finns det något mysigare än höstpromenader?<3

Olgas back in town .

Kategori: Allmänt

upplands väsby .

Kategori: Allmänt

Va hos frissan idag. Blev kalasnöjd & jag lovar att ta en bild (dock har de inte hänt så mycket) när jag kommer hem till Norrtälje. Jag kunde bara inte åka hem idag. Kunde inte vara ensam, för när jag är ensam kan jag inte sova. Jag spårade ur som en idiot igår hemma hos mig. Vad hände med att ha roligt, dansa och dricka goda drinkar? Nä, mer som att terrorisera mina vänner med min ångest. Gick och la mig så äckligt full vid 03 och vaknade vid nio och kunde inte sova längre. Det var bara att cykla till skolan, hämta min datorladdare, diska, skrubba och svabba golvet:( Kom hem och sov i soffan fram till idol ungefär. Känns så otroligt bra!

jag har köpt mig en ny olga<3

Kategori:

4170e444ee69c8f238b165dca258f25b.png

Kolla varifrån!

jag har köpt mig en ny olga<3

mobilbloggar - har precis fixat hå

Kategori:

0-5a0926e7c01dffca9327f19c86f71b8b.png

Kolla varifrån!

mobilbloggar - har precis fixat håret hos frisören och ska nu avnjuta dagens första måltid.

if i where a boy .

Kategori: Allmänt

bang bang - one man down .

Kategori: Allmänt

Vad har jag gjort med mig själv? Vad har jag satt mitt lilla liv i för knipa? När man inte kan sova om nätterna för att jag ältar ihjäl mig. Men vad ska jag ta mig till när jag själv inser att allt det här är mitt egna fel och att jag blivit så fucking labil av att gå runt och få saker som bara inte stämmer i mitt huvud. Nu är det dags att försvara sig, dra ut taggarna och skydda mig själv från sånt som bara inte är bra för mig. Hur nu det ska gå...

verkligheten är alltid snabbare .

Kategori: Allmänt

Mitt hjärta klarar inte av mer, jag vet inte vad jag ska göra, var jag ska ta vägen. Så fort jag blir ensam så kommer tårarna. De bara forsar och jag vill inte behöva känna såhär. Men jag kan inte hjälpa det, jag har varit och ÄR så jävla dum i huvudet över en sak just nu så jag vill inte veta av mig själv. Jag vill inte behöva känna känslor och jag vill inte behöva känna mig själv just nu. Jag vill ur min egna kropp och ge mig själv en stor jävla örfil. Ja tack, en stor jävla örfil. Varför skulle det bli såhär?!

sömnlös (&alltvaddetinnebär)

Kategori: Allmänt

Det är svårt att äta sin frukost med gråten i halsen. Det är svårt att somna om kvällarna med allt för många tankar i huvudet. Det mesta går på högvarv nu, även fast jag bara vill lägga mig och sova i 3 dygn. Att vakna flera gånger av att regnet smattrar mot rutan fick mig att känna mig så ensam. Jag drog täcket över huvudet samtidigt som jag bara ville skrika (försvinna). Jag låg och vred på mig flera timmar innan jag somnade. Tankar som "vad fan håller jag på med". & jag frågar mig det än en gång då längtan av någonting jag inte riktigt kan få satt fart igen. Tankarna hoppar så snabbt mellan lycka och förtvivlan. Det borde vara förbjudet att tänka så mycket om man känner som jag gör. Ingen sömn inatt heller, och vi ska strax skutta ner till skolan och sitta där en hel dag och bli informationsbomnad om saker jag inte riktigt vet om jag vill ta del av just nu. Hjälp...

gone too soon .

Kategori: Allmänt

Jag har inte riktigt alla hästar i stallet idag... Hade ställt min vinbox i ugnen eftersom jag har så dåligt med förvaring här... Skulle laga mina crépes och sätter på ugnen för att göra det. Ja, men tror ni inte att jag glömmer att ta ur boxjäveln innan eller?! haha... Jag orkar verkligen inte. Är dessutom helt förstörd av trötthet. Lillkillen ligger här bredvid mig och har rullat ihop sig. Vill bara lägga med bredvid och pussa på honom<3 Själv fryser jag häcken av mig, fysatan vad det är kallt ute!
Två trötta sambos :P

-1,4 grader .

Kategori: Allmänt

Har inte sovit någonting känns det som. Är helt slut i kroppen och huvudet vilket känns lagom bra då vi just denna vecka har otroligt mycket att ta in i våra huvuden. Roger Kellerman är hos oss och föreläser om allt som har med möten att göra. Kort sagt så är det kanske en av de viktigaste kurserna vi har, och jag är som minst utvilad under hela tiden jag gått på skolan. Tittade ut genom fönstret med kisande ögon när jag vaknade, och jag möter frost på marken. Vinterjackan är i Väsby.. Bara att invänta förkylningen också. Här var vi positiva denna underbara tisdagmorgon. Hah!

första dagen avklarad .

Kategori: Allmänt

Vad får jag nu? Får jag någonting? Får jag känna mig lycklig, eller ska jag gå runt som en out spacad varelse och känna mig helt jävla osäker på allt som jag får intryck utav. Får jag ställa mig och gråta när jag vill? Slipper jag gå och le åt alla jag ser hela tiden? Jag tänker fan inte bryta ihop nu. Men snälla får jag när ingen ser? Får jag ställa mig upp och skrika från mitt fönster att det är så jävla orättvist alltihopa. Får jag gå och lägga mig och slippa gå upp imorgon, för mitt hjärta ligger så tungt i sängen så att jag inte klarar av att komma upp. Fast även när alla frågar så ler jag och säger "Jo, jag mår helt ok". Varför ska jag vara så jävla trevlig när man håller på att vissna inuti, då är det väl för en gångs skull vettigare att man får skrika och svära åt alla, medan man själv blir serverad massa kärlek. Åt helvete med det här...

en mysig promenad i höstsolen är a

Kategori:

5828f2ce63f79b8ffc4426a19a052904.png

Kolla varifrån!

en mysig promenad i höstsolen är aldrig helt fel:)

...

Kategori: Allmänt

Hejsan. Ville bara tala om att jag lever och kan härmed ge en förklaring till alla konstiga och trassliga inlägg här på bloggen. Jag åkte in för att träffa Dennis ikväll, och när vi skildes åt gjorde vi det som vänner. Vi är alltså inte tillsammans längre. Och allt detta medför 100000 blandade känslor, vilket ni säkert förstår. Jag kommer inte gå in på varför osv. Men ville bara tala om det... Jag vet inte hur jag ska orka sova inatt. Jag vet inte hur jag ska orka ta mig upp imorgon. Jag vet ingenting, men jag vet iaf att mitt liv måste gå vidare, även fast det just nu står helt jävla stilla. Vill tacka mina underbara vänner för att ni finns just nu<3

måste testa att mobilblogga...

Kategori:

0-2ee96fa377affb2a2c0730e2709ca924.png

Kolla varifrån!

måste testa att mobilblogga...

still waiting .

Kategori: Musik och bilder.

Out from under .

Kategori: Allmänt

(It's today). Jag kan inte äta. Tack och lov för att jag somnade igår. För igår ville jag bara dricka för att glömma. Sådär man egentligen inte ska göra, men är det ända som direkt och kortsiktigt hjälper. Så som jag brukat göra för några år sen när allting var uppochner. Men det ger mig ännu mer ångest. Så istället bakade jag scones och drack te framför tvn med Micke. Thank god för mitt sunda förnuft denna gång. Dock vaknade jag så ångestfylld, rädd och nerkörd nyss så jag vet inte vad. Jag fungerar inte för tillfället. Det tog mig 3 gånger för mig att förstå att jag skrev fel lösenord när jag skulle logga in på bloggen. Jag försöker mitt bästa för att ta starka steg i rätt riktning, men aldrig har några få fotsteg känts som ett långt maraton. Ska försöka klara upp allt det här svamlande i ett inlägg ikväll. Innan någon skickar iväg mig för att skaffa hjälp. Men ni förstår nog sen... Förresten, godmorgon.

cruise .

Kategori: Allmänt

Kan inte deppa ihop totalt nu. Även fast det känns svårt att hålla tillbaka allting måste j ag låta livet gå vidare. Jag vill inte ligga på standby igen så som jag gjort förut, jag har för mycket bra saker i livet  för övrigt för att låta mig gräva ner mig så. Tänkte visa er lite bilder från kryssningen, haha. Vilken jävla kväll det var alltså. De slängde av Peter wahlbeck i åbo för att han va full som en kastrull, party!
RIP min ryssmössa:( Försvann på galaxy....buhu!

ungefär så .

Kategori: Allmänt

James Morrison och Nelly Furtado sjunger denna underbara låt som ungefär på pricken förklarar hur jag känner just nu<3

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me, now I can't feel anything

When I love you and so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's the voice of someone else

Oh, it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh, the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?

Oh, what are we doing?
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire
When there's nothing left to say
It's like chasing the very last train
When it's too late, too late

Oh, it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh, the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?

But we're running through the fire
When there's nothing left to say
It's like chasing the very last train
When we both know it's too late, too late

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh, the truth hurts and lies worse
So how can I give anymore
When I love you a little less than before?
Oh, you know that I love you a little less than before

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again

maybe .

Kategori: Allmänt

Confessions on a dancefloor .

Kategori: Allmänt

jag kan fortfarande inte hitta rätt ord för att ha en fungerande, uppdaterande blogg idag heller.

just for now .

Kategori: Allmänt

Ok, var ska jag börja?! Jag har behövt skriva av mig hela dagen, men nu vet jag inte längre vad jag ska skriva. Jag är mitt uppe i allting, men ändå står det helt stilla. Jag har en stor äcklig klump i magen som får hela min värld att snurra runt just nu. Jag vill inte vara direkt insatt i allt det här, jag vill kunna stå vid sidan om och inte behöva lägga mig i mitt egna liv. Men just nu är det inte så. Just nu är det kaos. Just nu återkommer alla minnen om hur dåligt man kan må över något. Hur man vill försvinna utan att behöva känna skuld eller skam för att man inte talat om vart man tagit vägen. Jag vill bara härifrån. Bort. Iväg. Och jag for iväg i hopp om att glömma och försvinna. Nu när jag kommit tillbaka så är det bara ännu värre. Detta ständiga påminnande om att verkligheten är här och nu. Fyfan.