stephaniesliv

Drar till landet nu.

Kategori: Allmänt

Har lyssnat på MJ's musik hela morgonen och förmiddagen nu. Fyfan vad sorgligt det hela är. Förstår inte...! 


Åker till landet nu och sedan blir det förmodligen bilsemester hela v.27. Kanske bloggar nångång under tiden. Annars får ni ha det så bra! Puss

The real king is dead.

Kategori: Allmänt

Som alla redan förmodligen hört så avled Michael Jackson igår natt. Hela min barndom snurrar kring Michael's musik. Det är så svårt att förstå, bara 50 år!

Hela den där stackars mannens liv har vart ett enda stort drama, på sätt och vis är jag glad att det är över. Hur mycket kan en människa orka?! Må han vila i fred nu. En stor del av dig lever kvar i form av toner och dans♥



Apropå ingenting...

Kategori: Allmänt


En bild som skulle kommit upp för 2 dagar sen... Härligt!

Någonting annat meningslöst som stör mig är att jag vill ha ett salladshuvud så jag kan laga lite lunch. Men icke, så nu drar jag ut till solen igen!

Dags att bege sig ut i värmen!

Kategori: Allmänt

51 grader i solen, ja tack! Sätter upp ett kompostgaller framför dörren på altanen. Vi får se om Nelson börjar gny som vanligt, men jag vill verkligen få lite sol på mig idag känner jag! Så uppdraget idag får heta; "Uppdrag försvinna i mörkret".

Förresten, var med om något äckligt igår. En man som envisades om att "lära känna mig". Usch, berättar mer om det när jag är brunare! 

powerless.

Kategori: Allmänt

Jag bara sitter här och vet inte var jag ska ta vägen. Jag är besviken, arg eller snarare förbannad (som in i bara satan!). Varför är det så svårt att bara ta ansvar för sig själv och det man stoppar i kroppen?! 

Och mer än så kan jag egentligen inte säga utan att hänga ut någon. Ändå måste jag få skriva av mig. Det liksom kliar i fingrarna på mig eftersom detta drar av några timmar av min sömn. Det värsta är att jag är arg ut i tomma intet. Känslorna bara försvinner, de är inte påtagliga. För jag vet att jag snart inte orkar mer...


Trött!

Kategori: Allmänt

Nu är jag trött som få...! Orkar knappt gå upp från stolen. Träffade ju kusinen i stan idag. Vi gick runt lite och tittade på all rea, tillslut kom jag hem med en t-shirt från H&M. Vi la oss i solen på Djurgården och tog det lugnt. Observerade några brudar som tagit med sig en bergsprängare och trodde att de låg på beachen i St. Tropez. Housemusik som dånade över hela stället, som överröstade den mysiga musiken från Josefina. Vi ville bara kasta en vattenflaska i huvudet på dem! Dessutom kom de fram 2 lama små pojkar (varav en iklädd i kavaj i typ 30 graders värme) med en liten söt chihuahua som körde hundtricket. Jag hade inte med mig Nelson men fick veta att de var av samma kön och exakt samma ålder. "Min har större snopp än din" råkade jag så fint få ur mig... Sen gick de till nästa offer och försökte få till det. De var rätt så underhållande... haha. 

Jag vet inte vad det är för fel på blogg.se, men jag får inte upp några bilder! Så himla trist=/  Får bli en bra låt här istället...


Måste det vara morgon nu?!

Kategori: Allmänt

Guuuud, har inte sovit ett skit känns det som! Igår kväll tog jag och Dennis en promenad i nästan 2 timmar, efter det tog vi var sitt verktyg och snyggade till vår trädgård lite. Sen pratade vi till 12 och han skulle upp vid 6 igen. Lyckat... Även om jag fick sova vidare mår jag som skit, undrar hur han mår, stackarn...

Men nu är man vaken och de finns inte så mycke man kan göra åt det! Ska träffa min kusin idag, vädret är verkligen awesome, men nästan lite för varmt för att ha med Nelson in till stan.. :S Kanske ska bjuda hit henne så får man sola lite här, eller något... 

Det blev förresten ingen plattång igår. Satsar hellre på en utlandsresa som kanske blir av nästa vecka, vi får se..Men mer om det sen. Ska försöka fixa lite saker här hemma nu. Puss!



Hejdå!

Kategori: Allmänt

Det blir bara jag som drar in till stan! 




Sooooool!

Kategori: Allmänt

Underbara sol, du är välkommen idag också! 

Ska försöka åka in till stan strax. Mamma är ledig idag så hon följer förmodligen med. Nelson också samt 3 vattenflaskor. Puh! Plattång lite grunka för håret och sen är vi nog klara. Kanske komma hem o lägga sig ute och sola? Muy bien dag helt enkelt:) 

Sweetlovelydreams...

Kategori: Allmänt






Ännu en dag som gått över sitt bäst före klockslag. Förstår inte vad det är som håller mig vaken. Vill somna och drömma om rosa fluffiga moln som förenar oss i evighetens tid och rum, vi behöver hitta hem igen.

Det blev ingen plattång...

Kategori: Allmänt

Det blev inte stan heller för den delen. Vi får se om det blir imorgon istället, förmodligen =) 

Tog en lång härlig promenad för någon timme sen. Plockade blommor och njöt av värmen tillsammans med Nelson. Så otroligt skönt och jag mådde bra och kände mig riktigt lycklig! Kom även överens med mig själv att verkligen satsa 110% på skolan nu i höst. Ge mig fan på att jag kommer att ta mig igenom dehär kommande 2 åren med bra betyg. 

Inte för att jag deppar ihop allt för ofta. Men det blir ju så ibland givetvis. Men när jag var ute på den där promenaden så var det något extra så att säga. Mådde ju lite konstigt innan jag åkte upp till landet förra veckan. Har märkt att jag är gladare och mer lättad nu. Klart det är mycket att tänka på med jobb, ekonomi, flytten o allt, men nu känns det som att jag har lite mer koll på läget!. Jätteskönt! 


Godmoooorgon!!

Kategori: Allmänt

Måndag igen. IGEN! Fasen vad tiden går fort (de säger man typ varje måndag, haha). Jahaja, nu blir det TV och sen en lång promenad. Tänkte ta på mig sommarkläderna nu. Äntligen! Känns inte helt fel alltså. 

Måste in till stan på em för att köpa lite saker till håret. Har funtat länge på att köpa en GHD plattång. De är så otroligt bra! Skulle vara en bra investering. Dock ska den nya GAMA också vara bra. Suck, jobbigt val där... Som vanligt:D 


Denna är ju bara allt för söt från GHD (Good hair day)

Köping here we come!

Kategori: Lilla Nelson<3

Nu är Nelson anmäld till sin första utställning. Det kommer att vara i Köping den 18e-19e juli. Ska bli så jäkla kul! Så vi ligger i hårdträning för tillfället. 5 min intensiv träning varje dag, det räcker så att det inte ska bli allt för tråkigt, men han lär sig så snabbt, så det räcker:) Min fina Nelson ♥



Midsommarbilder.

Kategori: Musik och bilder.


Hos Mona. Dennis klappar pappa Milo.


Nelson fick en midsommarkrans:D




Mys i solen<3


Hemma igen...

Kategori: Allmänt

Halloj! Nu är man hemma igen (eller ja, vi kom hem igår kväll). Ska jobba idag, hoppas att det blir lugnt... Kommer förmodligen åka upp till landet snart igen. Jag trivs så bra där uppe:) V. 27 ska jag och Dennis semestra någonstans, vi får se vad som händer helt enkelt! 

Har egentligen inget att skriva om, och som vanligt går det inte att ladda upp bilder. Blir så irriterad! Ska jämt vara så:/ Försöker när jag kommer hem sen igen. Kramar!


Glad midsommar!

Kategori: Allmänt

Hej hej! Nu sitter vi här på altanen (där det är bäst täckning) och smånjuter. Än öser regnet inte ner, men det ser inte så ljust ut, tyvärr. Dennis är här nu också, han kom igår.

Idag har Nelson fått träffa sin söta pappa. Så kul att se dem leka och umgås med varandra. De va läskigt lika varandra:) Tack Mona för att vi fick komma!

Nu längtar vi till maten som är om någon timme. Hallelujah! Glad midsommar på er:D

Snart åker vi.

Kategori: Allmänt

Känns ju bra att åka bil den enda dagen då solen skiner, haha! Äsch. Ska försöka packa ihop mina saker nu. Känner att jag är sjukt lat och inte orkar men då kommer jag sitta där uppe till lördag med samma kläder på mig varje dag. Inte så bra... 

Har internet där uppe tror jag, så ni kommer höra lite från mig då och då:) Då kan jag berätta för er hur mycket det regnar där, så får ni berätta hur mycket det regnar här i Stockholm, haha. Så kan vi jämföra, wohoo! 

Soon gone...

Kategori: Allmänt

Japp, imorgon fyller vi bilen med massa packning och drar upp till älskade Hälsingland! Älskar att vara ute på familjens landställe. Hejdå stadsångest och hej vacker natur och frisk, underbar luft! Med tanke på att flygplanen dumpar allt sitt fotogenbränsle och samtidigt ha E4an inte allt för långt borta (allt för nära när vinden ligger på), så måste man få ta en paus från detta. Känner att jag behöver slappna av och njuta lite. Har ju känt mig konstig de senaste dagarna, tror att jag behöver komma bort till ett ställe där jag mår bra. Skulle egentligen ha åkt på torsdag med Dennis upp. Men nu bestämde vi (eller jag) att jag åker upp nu imorgon, så kommer han på torsdag kväll istället. Känns bra, för jag har ändå inget att göra här hemma egentligen. Ska bli skönt att visa hur den "riktiga" naturen ser ut=)

Nej, ni får sova så gott! Ska försöka sova ut imorgon, fick inte göra det idag... Kram på er!


Snart där ♥


mitt hår älskar mig nu!

Kategori: Allmänt

Wow, vad starkt och underbart mitt hår känns efter inpackningen. Hittade receptet i Natascha's blogg (http://taschas.blogg.se). Äggula och olivolja. Enkelt och bra! Satte även lite folie över håret, samt en sån där plast "badmössa" och på det virade jag in allt i en handduk. Ett hett tips med andra ord. Ska försöka göra denna mirakelkur 1 gång i veckan, så kanske jag har mitt långa hår som jag alltid velat ha tillbaka sen jag var 5 år:)

Hej snygging.

Kategori: Skönhet & inspiration


Mary-snyggaste-kate ♥

När solen poppar fram...

Kategori: Allmänt

... Så mår man toppen igen! Några solstrålar träffade mitt ansikte när jag promenerade med Nelson vid sextiden. Så underbart att veta att sommaren finns under dedär gigantiska molntäckena! 

Tänkte visa en liten detalj som kommer att finnas i min lägenhet. Vill bara flytta nu! Mitt marina tema tas på allvar ur alla aspekter;D Meeeen, det får bli en annan gång eftersom det krånglar med att ladda upp bilder här igen:/ 

Men nu, nu MÅSTE jag göra en inpackning för mitt hår. Det blev ju bränt när de skulle locka det för visningen, och jag är jätteorolig att det kommer smulas sönder och falla av. Det syns inte, men de luktar fortfarande illa och man märker att det är torrt och strävt. Hur kan man bränna någons hår sådär?! Buhu:/ 


Stuvade makarooooner!

Kategori: Allmänt

Tänker inte låta illamåendet ta över mitt liv! Så jag har bestämt mig för att göra lite mat. Stuvade makaroner och veggo cocktailkorvar:D MUMS! Jag älskar verkligen krämigt stuvademackisar. Kommer njuta av varenda tugga:) 

Nu ska jag ta av min sovtröja jag har under tjocktröjan, haha. Har ju verkligen inte orkat med någonting idag! Har gått ut på promenad med min pyjamas liksom. Slappt men bättre än att stressa upp mig. Hörs sen! Måste passa upp på mina käääära mackisar;D


Såhär kan håret se ut efter en hårvisning! Har tagit ut flätorna här. Så det var inte såhär jag visade upp mig.

Måndag igen.

Kategori: Allmänt

Tiden går alldeles för fort! 

Kunde inte somna igår... Vet inte vad det var, men kände mig nervös och ängslig över någonting igen. Trodde att det skulle gå över igår då visningen va över osv (har känt såhär ett tag). Vet verkligen inte vad det är jag är orolig över eller vad det är, kan bara inte sätta fingret på det! Så irriterande. Det blir ju inte bättre av att jag stör mig på det heller, lätt att haka upp sig ju. Suck...

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Känner mig så otroligt seg så jag vet inte vad. Imorgon kanske jag åker upp till landet. Har inte hört något från det där med fotograferingen för Täby centrum, så jag antar att det inte blir av för min del. Ska bli skönt att komma bort och inte behöva tänka på allt här hemma. 

Kanske dags att få någonting i magen nu då... Kanske mår bättre av det? Åhh, vill inte må såhär längre:/

Lätt ångest.

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och velar mellan att peta ut ögonen eller ej, svårt val där... 

Jag tycker ju ändå om att se.



Oj, var kom dedär läpparna ifrån....?

Lite lätt chockad!

Kategori: Allmänt

Oj vad man missar saker när man inte sitter bänkad framför datorn. Endast 1 dag går och jag läser att Stina (stinalee.se) är gravid. Så jävla underbart! =) Önskar henne all lycka, det kommer bli så bra så tror jaaag! 

Men det är underligt att man engagerar sig i någons liv varje dag, även fast de inte har en jävla aning om vem man är. Lite skumt, men det är väl så med internet... I alla fall, Stooort grattis till henne! :)

Stress!

Kategori: Allmänt

Jävlar vilken dag det var igår!!! Har inga bilder, hann inte. Men det var en fotograf där som tog bilder där... Vi får väl se.
Fick en jävla kick av att gå ut och visa upp mig. Det var en dag fylld av stress, hunger och åter igen stress, förvirran... haha! 

Men det värsta var ändå att frisören brände av en del av mitt hår med locktången. Mitt riktiga hår.... Katastrof! Det syns inte, men luktar satan. Ni vet hur bajs det luktar när man bränner ett enstaka hårstrå? Tänk er att den liten klump klistrat fast sig på locktången. Blev lite chockad, men det kunde varit värre, jag blev ju inte blind! 

Men, det var så jävla kul, och det här är det jag vill göra mer innan jag dör! 

Visning idag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fellows! 

Håller på att vräka i mig min frukost supersnabbt. Ska vara inne till stan till kl.12. Sitta och få mitt hår flätat i några timmar och sen jävlar kör vi! 

Lycka till to me! Ska verkligen bli skitkul:D Ska försöka ta med mig kameran också:) PUSS!

Blue.

Kategori: Allmänt

Har fått hem mina blåa linser som jag beställde här i veckan. Snacka om ett impulsköp... De är inte superturkosa, utan jag tänkte försöka få det att se lite "naturligt ut". Men här är problemet, jag har aldrig, never, ever satt in en lins i mitt öga. Antingen blir det bra, eller så petar jag ut ögonen på mig. Lovar att meddela er om vilket jag lyckats med. Wish me luck!


Det här är färgen, observera att det där verkligen INTE är jag, än. Vågar inte lova något :D

Träning.

Kategori: Allmänt

Trampade 30 min. på min maskin. Känner mig helt nöjd. Jag menar, man måste ju börja någonstans! Steffie, om du läser detta: Vädret ser inte bättre ut, gör lite situps där hemma så går vi någon annan dag! Det funkar inte....

Ikväll har jag tvättstugan, jipp-i.... Äsch, det är bara några timmar av mitt lv, man kan ju inte klaga över det precis. Vem skulle annars tvätta mina smutsiga kläder? Och hur kul är det att gå runt i skitiga kläder, blä! Sen måste jag ju tvätta själv när jag flyttar. 

Har fixat till naglarna lite under eftermiddagen också. Tänkte att det kunde vara bra att vara lite fräsch, hehe. Nä, nu ska jag hitta på nånting roligt istället för att vaka över blocket ifall min drömsäng eller dylikt skulle poppa upp! Kram på er!

regn.

Kategori: Allmänt

Det ser ut som sånt där regn som de har i filmerna. Fakeregn. Jaha, då kanske det var ödet att dammsuga det här fyhelvetes smutsiga stället då.


Baby.

Kategori: Skönhet & inspiration

Trött och hungrig.

Kategori: Allmänt

Det är som vanligt såhär på morgonen, jag är trött och hungrig på samma gång och vet inte vad jag ska prioritera. Därför sitter jag som ett fån och slösurfar tills jag blir tvungen att ta tummen ur ..... och göra något åt det. Lite typiskt mig. 

Jaha, idag är det fredag igen. Måste iväg och posta mitt kontrakt till lägenheten som jag skrev på igår. Så det blir en sväng fram och tillbaka till centrum. Idag blir ingen vidare glamorös dag, men imorgon blir det ju visning på medborgarhuset i Alvik! Ska bli roligt faktiskt:) Nästa vecka skulle jag kanske fotograferas för Täby centrum. Vi får la se hur det blir med det, måste ta och maila o kolla av lite saker. SEN kanske jag kan avnjuta min frukost. Bara det att Nellepelle ligger och sover i mitt knä, så jag känner mig lite fast här.

Förresten, har kikat lite på saker till lägenheten på blocket. Hittade en barbord/frukostbord, samt en fin säng. Ska försöka ta tag i det också, har ju faktiskt mailat annonsören, men det kanske är dags att ta tummen ur och ringa istället. Ja, ibland känner jag mig som 15 år och inte vågar ringa.Vilket påminner mig om att jag aldrig ringde in mig sjuk till skolan, utan mamma fick göra det under hela gymnasiet, haha! Så mogen var man då. Nej, klart jag kan ringa, men vanliga människor jobbar vanligtvis nu, plus att det är fredag. Och när jag upptäckte annonserna var klockan runt 01, så ja. Det ordnar sig....

Godnatt<3

Kategori: Allmänt

Går och lägger mig nu... Känner mig lite smått ångestfylld, och jag vet inte varför. Men något tynger. Kanske är det så varje torsdag? Usch. what to do...?! Känner mig maktlös på vissa fronter, vissa tjafs som efter 1 år fortfarande inte försvinner, vilket driver mig till vansinne undermedvetet. Kan jag bara inte få ta mina egna beslut och leva efter konsekvenserna? Vissa förstår bara inte.... Hursomhelst, godnatt från oss mina kära läsare! ♥



Tröttaste lilla jag...


...& Sötaste lilla Nelle<3

SHOES.

Kategori: Mina älskade plagg





Jag ♥ rea. 


En lååång dag!

Kategori: Allmänt

När man har en pojkvän som har snarkproblem så blir nätterna väldigt intensiva (på fel sätt) och långa. Suck... Jag får nästan sova med såna där mega-öronskydd som byggarbetare har, hahaha. Nej, till och med Nelson var galet seg efter morgonkissen, så efteråt däckade vi helhjärtat i soffan och sov nästan 3 timmar. Myspys:) 

Idag har jag sålt lite plagg från min urrensade garderob, har mer än dubbelt så mycket att sälja nu när jag gjorde rensning nr.2. Vad mycket man samlar på sig alltså, heelt sjukt! 

Förresten, har köpt de första sakerna till min lilla underbara lägenhet. Förresten Cilla, det är inte en studentkorridor:) Känns skönt att verkligen ha sitt lilla egna. Ok, tvättstuga delar man nere på gården, men det gör vi nu också här i Väsby! Jag är verkligen kung på att tvätta! However, eftersom allt ska gå i marint tema så har det införskaffats en liten "livboj", grytlapp och grythandske med marint tema på. Vill ni se? Kanske orkar fota och lägga upp en vacker dag. Sen har det shoppats en hel del de senaste dagarna. I tider då jag borde gräva ner mina pengar i trädgården för att inte slösa. Men jag tänker så här: Jag kommer inte ha råd med duschtvål eller deo de två närmsta åren, så jag får unna mig lite nu när jag har råd. Jag vet, säg inget....


Brevbärarens leverans.

Kategori: Allmänt

Hej! 

Vaknade vid 9 och valde att mysa ner mig i soffan till Sex and the cityfilmen. Höll mig från att gråta denna gång i alla fall, stolt är jag givetvis, haha! 

Hursomhelst, brevbäraren droppade ner mitt kontrakt i brevlådan idag! Herregud, de känns lite stört faktiskt. När jag skrivit på och skickat tillbaks det finns det ingen återvändo ungefär. Ojojoj...! 


Seg och sliten, men det regnar ju ute...

träningsångest.

Kategori: Allmänt

Jag måste komma igång nu. Har bara suttit och ätit hela dagen känns det som. Har inte varit hungrig utan bara vräkt i mig för att det är gott. Så typiskt! 

Det kändes lite bättre efter att jag och Nelson var ute för ett tag sen och promenerade. Blev lite flåsig efter det iaf. Åhh, jag ska verkligen ta tag i detta, word! 

Nu är det ugly betty och sedan DH, hörs! 

Hos oss just nu...

Kategori: Lilla Nelson<3

090609

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 

Sitter här och gäspar som en gnu. Nelson sover fortfarande, men jag har valt att hålla mig vaken så gott de går nu. Idag hade jag tänkt spendera framför TVn, for once. Otroligt länge sen jag bara satt och slappade en hel dag! 

Måste bara passa på att gratta alla studenter idag som springer ut från Marina Läroverket! Själv tog vi studenten därifrån den 5e förra året. I fredags var det 1 år sen, så ofattbart! Hoppas att vädret blir lite bättre till när ni springer ut från Symfoni. När jag sprang ut där på hamnplanen förra året forsade tårarna. Har nog aldrig vart så lycklig och stolt över mig själv som då! Det var en fantastisk känsla:)



Jag och min älskade mormor ♥


Jag och mammi ♥



Nu håller jag på att hungra ihjäl. Hörs lite senare, puss!

Liten förhandsvisning.

Kategori: Allmänt

Som sagt, de bygger fortfarande i hela huset, men man ser ju lite i alla fall. Toaletten är hur underbar som helst också♥ dusch med glasdörrar och kalel överallt! Skrytskryt, men jag måste ju:) 




Nu måste jag städa lite. Ser hemskt ut här hemma! 

Lägenhet!

Kategori: Allmänt

Hej! :D 

Nu har man en lägenhet då. Jag har blivit stor, gammal och mogen nog att flyga från nästet. Träffade min ena granne också, hon var också på visning med mig och vi blev båda kära i de nya lägenheterna som de håller på att bygga. Så vi bestämde oss för att boka varsin bredvid varandra:) Jättetrevlig tjej, så de kan bli riktigt bra! Utsikt mot skogen, kvällssol och Heeeelt nybyggt. Nelson verkade må bra av att vara där också, hehe. Viktigt att sambon håller med ju! 

Är uppspelt över hela grejen nu. Ska bli så satans spännande och roligt det här, Norrtälje here I come!!  Ska lägga in en liten film från lägenheten också tänkte jag. Filmade ju såklart;) Nu måste jag bara inhandla all dekoration o så. Marint tema kommer det bli. Stort sjökort över Stockholms skärgård, gärna inloppet liksom. Hittade ett sånt i Söderköping förra året och höll på att köpa det, men gjorde aldrig det. Ska försöka på Nautiska magasinet i veckan. Där lär de ha mycket mysiga saker i marint stuk. 

Ska försöka ladda upp filmen nu, hörs sen! ♥

Beslut.

Kategori: Allmänt

Hej solstrålar! 

Vart en liten spontan kväll igår, så jag kunde inte uppdatera något. Dennis drog iväg mig för att se Terminator salvation. En helt ok film, Christian Bale är ju till ett faktum väldigt behaglig att titta på, hihi:) Nej men den var faktiskt bra! Sen så kom vi hem rätt sent så det var bara att gå och lägga sig. 

Jag röstade igår också, kändes ansvarstagande och tycker att fler borde ha deltagit. Vi som kallar oss själva för ett modernt land borde ta och utnyttja vår värdefulla demokrati. Men men, det är bara beviset på att vi kanske är mer konservativa än vad vi vill tro att vi är. 

Och jag har fattat mitt beslut. Jag kommer att flytta till Norrtälje i höst! Kommer bli så himla roligt/spännande o allt möjligt. Tack Sara och Cilla för era pepp-kommentarer, det gjorde en hel del! ♥ Ska faktiskt träffa människan som har hand om studentbostäderna på campus idag. En nyproducerad 1a på 23 kvm är jag sugen på... Vi får la se! Ska försöka ta lite bilder, men det ser ju ut som en byggarbetsplats för tillfället :P 

Nej, nu måste jag starta dagen här, kramar!

Helgen.

Kategori: Allmänt

Hej! 

Det var inte igår. Har hänt massa saker (lite för mycket) under de senaste dagarna, så jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag mår bra i alla fall:) Nelson och mamma är ute på vift, dock på väg hem nu efter att de spenderat helgen i Dalarna. Längtar efter min lilla älskling så himla mycket! 

I lördags så dök jag och Dennis. Vi provade på att dyka i ungefär 1 timme ute på Bosön, mycket spännande, haha. Och idag har jag gått på fitting/klädprovning. Ska gå en visning för en Afrikansk hårsalong nästa lördag, ska bli spännande! 

Jaha, det var ungefär min helg. Återkommer lite senare, måste iväg och rösta ffs!

Beslutsångest...

Kategori: Allmänt

Hej hej! 

Trevligt väder i har i Stockholm idag...inte. Men det är bra, för då håller jag mig inne och kan ta tag i saker som jag inte kan vänta med!

Har kontaktat antagningen (studera.nu) och frågat om de på NÅGOT sätt kan se hur det går för min ansökan där. Vill ju veta vad jag väljer mellan. Men icke, så jävla tokdumt! Så nu måste jag fatta ett beslut och kanske gå miste om någonting. Suck och stön...

Kontaktade även CSN för att ansöka om studiemedel/lån. Ja, jag har insett att det här inte kan gå till på nåt annat sätt, jag blir tvungen att flytta och då måste jag ansöka om detta vidriga studielånet. Men! I min lilla research (snarare intervju) med telefonisten så fick jag reda på att det inte alls kommer vara några stora summor jag betalar tillbaka eftersom jag bara studerar i 2 år (så som det ser ut i nuläget). Som mest ska jag betala tillbaka ungefär 10 000 på ett år, inte illa faktiskt! Har 16 år att betala tillbaka det också. Trodde att det skulle vara värre. Hade nog lite fördomar om CSN. Men jag kommer få leva som en fattig riddare i 2 år och jag måste tänka på att jag har barn (Nelson). Hmmm....

Ringde även människan som hade hand om studentlägenheterna. Tänkte försöka se om man kunde boka en nyproducerad och fräsch lägenhet till hösten dårå. 

Ja, jag börjar se i vilken riktning det här börjar peka mot. Förmodligen kommer jag att tacka ja och. Förmodligen. Jag har fortfarande inte bestämt mig ännu...

Nu har man allt "flyt" va?!

Kategori: Allmänt

Alltså, jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Är ju jätteglad att jag kommit in, men de andra utbildningarna jag sökt då? Och att jag måste svara innan den 15e JUNI. Det är ju fan nästan imorgon. Inte kommer jag hinna få reda på hur det går för resten av mina ansökningar till universitetet... Jag vet bara inte. Känner mig helt sinnesförvirrad. Det jobbigaste är väl ändå det här med studielån o skit. Är det värt det? Och är jag redo att kasta mig ur boet nu? Det betyder ungefär hejdå kärlekslivet och allt annat jag har kvar här som jobb och vänner...

Inte nog med det. En hårsalong i Stockholm vill ha med mig på en visning den 13e. Har man flyt nu eller vadå? Det ska bli skitkul! Något som kopplar bort stressen.

Stress, stress och återigen stress. Dämpade dock lite av det med att proppa i mig 3 stycken vofflor nyss. Bra jobbat!

Antagen!

Kategori: Allmänt

Jag kom in.... Alltså, fattar ni, JAG KOM IN!!! Fick ett mail redan imorse om att jag kom in på utbildningen som jag sökte och var på intervju för igår. Och jag måste svara innan den 15e juni. Shit.... För om jag ska vara helt ärlig. Det vore jättekul att få börja där, men det kommer innebära en heel del förändringar. Bland annat blir jag mer eller mindre tvungen att flytta. Åh herregud hjälp mig!

Antagningsintervju.

Kategori: Allmänt

Hej!

Dagen började med att jag höll på att försova mig. Skulle vakna 05:55, men hade ställt klockan på 06:55, haha! Dock var jag så jävla bra så att jag vaknade i tid i alla fall:)  Hursomhelst, skulle upp för att åka till Norrtälje för att gå på intervju till TEC (Travel education centre). Nu är det bara att vänta och se hur det blir. Får veta om ungefär 14 dagar, spännande! 

Nu håller jag på att somna här på stolen! Är så otroligt trött... Men jag ska orka mig igenom DH. Kanske knåpar ihop ett inlägg lite senare. Har ju fortfarande inte berättat om min lördag! Kramar

bikiniblogg.

Kategori: Allmänt

Bättre sent än aldrig att dra ut till solen. Den försvinner ju imorgon...

'