stephaniesliv

Wow...

Kategori: Allmänt

Så jag hamnade tillslut på en sån här blogg.  Hm, undrar hur många gånger jag bara tvekat över det men med lite mod och övertygelse så har jag hittat hit. Bloggade lite om mitt UF-företag (som för övrigt är väldigt okänt), men aldrig såhär. Välkommen Stephanie, Välkommen. This time i'm doing this on my own (saker har en tendens att bli bättre så).


En kväll som denna är ändå rätt okej. Min andra hälft håller hus en bit utanför Vaxholm. Och jag är lite ensam. Men jag jobbar, lever och försöker komma ihåg att livet ändå inte är helt fel:) Men det är ingen hemlighet att jag är överlycklig över att få träffa honom imorgon...

 Annars har jag bänkat mig framför tvn för att se "Evan the all mighty" och "Superbad". Superbad is super awesome! Men nu har jag varvat ner lite nu och har Colbie Caillat i öronen vilket får mig att tänka tillbaka på Tunisien. En underbar resa jag sent kommer glömma. Bara du och jag vid poolen och Coco som spelas om och om igen. Livet kunde inte bli bättre. Även om jag är lite efter med att ha hört hela denna magiska platta kommer jag ta igen mycket lyssnande genom att njuta av den. 

Hade tänkt se SNL om några minuter. Sen stängs nog alla underhållningsapparater av. Dator och TV, kanske även mobilen.

Kommer somna till dagens låt "The little things" - Colbie Caillat"
"the little things you do to me, are, taking me over"....