stephaniesliv

Ibland .

Kategori: Allmänt

Sålänge j a g är lycklig

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! 


Det här med att blogga är inte min grej längre, tyvärr. Jag önskar (som jag säger varje gång) att jag kunde dokumentera mer, för det är så jäkla roligt att läsa allt efter några år. Jag kan sitta och flina åt mina första inlägg jag gjorde, men det är så kul och fint att ha ett så genuint minne från olika perioder av sitt liv sparat på detta vis. 


Jaha, whats up liksom?! Jag jobbar på, men snart är det semester. Tiden har verkligen bara flippat ur känns det som. Vips så var det juni..JUNI! What the fudge..?! Haha. Så är det att arbeta heltid, i guess. Sjukt är det i alla fall.


Jag ville egentligen bara skriva av mig lite. Det kan vara skönt ibland.. Jag är väldigt glad med livet just nu. Det har kanske tagit ett tag, men jag har verkligen kommit underfund med att jag trivs som fisken i havet här i Norrtälje. Visst det ligger några mil ifrån min familj och några av mina vänner. Men faktum är att sedan vi flyttade in i denna underbara lägenhet som vi bor i nu (som jag fullkomligt älskar!) så har endast 1 av mina "riktiga" vänner varit här och hälsat på. Snart har det gått ett halvår sedan vi flyttade. När jag säger riktiga vänner så menar jag de som jag känt i flera år och som finns där oavsett för mig. Vissa kändes som en självklarhet att jag inte skulle behöva tjata på.  Dock har alla blivit så "vuxena" och upptagna nuförtiden, men liksom ett h a l v å r. Ibland kan jag känna mig så sjukt jävla ensam här, och ibland känner jag mig verkligen ledsen över det. Men det är endast för att jag känner mig lite övergiven av de som betyder mest för mig. Bara för att det är jag som flyttat känns det som, så är det alltid jag som ska göra resan "hem" och hälsa på och träffa alla, aldrig tvärtom. Jag är trött på att höra att det är krångligt och gud vet vad, lite ansträngning hade liksom inte skadat..


När jag har mina små downs så går det upp rätt snabbt igen, för nu vet jag verkligen vad det är som betyder något. Det jag har här med min fina sambo är det som får mig att må bra. Det vi har är bra och jag är så glad och lycklig över allt som vi har tillsammans! Det är det som får min vardag att gå runt och det som blivit min fasta punkt i livet. Sålänge jag är såhär lycklig så känns det lättare att skita i de andra omständigheterna. Att jag bor "mitt i skogen", nja jag bor faktiskt några hundra meter ifrån havet vilket är awesome! Att jag inte bor bor bland tung förorening som det är inne i de större städerna, att när barn blir aktuellt inte behöva åka runt och böka in sig på innerstadsbussarna/tunnelbananan såfort man vill någonstans (har sett det fenomenet med cityåkarna med barnvagn och FYFAN vilken tortyr alltså!). Här finns naturen 360 grader runtomkring. Ja föredelarna är många, men det finns det ju självklart med att bo centralt i Stockholm också. DOCK så ser jag fler fördelar att bo såhär lite på landet, för att jag trivs bättre helt enkelt. Jag tycker att det är skönt att vara inne i stan ibland, men det är en härligt fin känsla att komma tillbaka hem igen. Till hemmet, till mannen och allt det man har här. Allt förutom de vänner som finns kvar som inte bor här och som jag saknar väldigt mycket. 


Men jag tänker att jag är lycklig, och jag tänker inte sitta och sura över något när jag har det så bra. Det kunde ha varit värre. Jag kunde ha förlorat mina vänner på värre sätt än att bara ha flyttat 7 mil ifrån dem. Det finns mycket hemskt som kan hända, och jag vet att jag har dem där när jag är nere eller glad. Men lite ensam blir man ju självklart ibland när det slår mig att jag inte fått dela med mig utav det betyder så mycket för mig och det jag har här. Mitt nya liv som betyder allt för mig ♥



Det är lite känslor och tankar såhär en fin junikväll. Jag hoppas att kunna få motivationen till att göra ett mer happy inlägg snart :) Ha det fint till dess! Kraaaam