stephaniesliv

Ok bloggen.. Jag behöver skriva av mig en ...

Kategori:

img_3351 (MMS)

Ok bloggen.. Jag behöver skriva av mig en aning. Men jag gar svårt att veta vad jag ska skriva. Jag blir så frustrerad för jag vill bara få ur det nånstans! Det är massa saker som hänt i våras som verkar komma ikapp mig lite nu. Känslor som ångest men jag är också arg. Jag har saker som spelas upp i mitt huvud (speciellt på kvällarna) om o om igen. Jag vill bara börja böla o sen blir jag ist. Bara arg. De är så mycke man velat sagt o gjort nu i efterhand. Saker jag undrar över som jag är rädd att veta sanningen över vilket ger en otrolig ångest. Jag blir också irriterad på mig själv för att jag inte tar tag i saker o pratar om det.. Men de känns så urtjatat (men ändå inte). Jag kanske behöver få alla korten på bordet för att gå vidare nu när jag fätt distans till allt. Något måste hända för jag mår inte bra av alla dessa tankar... Nu måste jag iaf försöks sova. Ska trycka bort varenda jobbiga tanke just nu, för jag är ändå maktlös. Godnatt.

Bröllopsklänning ?

Kategori: Allmänt

Den här klänningen är verkligen fin. På något skruvat sätt skulle jag vilja ha den när jag gifter mig. Men ändå inte då den ser liite billig ut (Kanske den ojämna längderna). Jag vill inte gifta mig i kyrkan, så jag tror att det skulle kunna passa bra. Sen undrar jag varför man måste ha vitt på sig när man ska gifta sig..? Men jag bär sällan vitt, så på ens bröllop kanske det skulle kunna passa. Helt random ämne eftersom jag inte planerar att gifta mig snart men ändå, haha :) 





Klänning och bilder från Nelly.com

frisk?

Kategori: Allmänt

Omg, jag tror att jag är frisk! Ska försöka att ta det lugnt men jag känner mig faktiskt frisk :D. Om man bortser från den lilla hostattacken jag fick vid sju imorse. 

Shit, imorgon börjar jag jobba. Känns helt sjukt för det har gått så fort men jag är samtidigt så glad! Idag måste jag förbereda mig lite. Jag ska också åka till mammi för att hjälpa henne med flytten imorgon. Ska bara vara där på morgonen, så drar jag till jobbet direkt efter. "Drar till jobbet" wohooo! 

Haha, det vart ett glatt inlägg här. Nu ska jag fortsätta titta på Efter tio, de pratar om skilsmässor.. Tycker att det är rätt intressant då jag själv är ett sådant. 



En bild som symboliserar lycka för mig. 2007 på Madeira, ett hopp ner i havet <3



weekend ♥

Kategori: Allmänt

Har egentligen inte så mycket att säga. Vill bara bli frisk nu men tänker tillåta mig själv att vara sjuk nu i helgen så jag inte stressar upp mig över det. Har en viktig vecka som väntar. På tisdag flyttar mamma och det känns nästan lite overkligt. Att inte hälsa på dit vi flyttade för några år sen och säga hejdå till väsby mer eller mindre. Jag gillar verkligen Väsby och det känns konstigt att bara ha pappa kvar där. Nåja, slänger in två bilder från idag. Ha en trevlig kväll ♥





Sjuk men lite tuff... Titta vad jag hittade när jag plockade potatis i affären, så söt :D


on my lips

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! Helg och allt och jag känner stor lycka då detta förmodligen blir mitt sista pass på turistbyrån. När jag kom till jobbet idag så var nyckeln borta. Alltså nyckeln för att öppna ute i butiken. Min nyckel som jag hade funkade inte heller, bara på en dörr men då kunde jag inte låsa den. Som tur var som kom chefen så vi kunde lösa det. Inte nog med det, utan vår webbsida krånglade också. Med andra ord känner jag stor lättnad att få slippa allt sånt här småkrångel som ändå blir irriterande i längen. Samtidigt som jag kommer att sakna ett roligt arbete att utföra. Men mest ser jag framemot mina nya äventyr, det ska bli så roligt!!

Här i Norrtälje är det väldigt fint väder. Hoppas att ni läsare njuter av helgen, och förhoppningsvis vädret. När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt då min förkylning inte vill ge med sig. Men det är skönt det med. Puss!


Bild från weheartit

kunde inte ha sagt det bättre själv

Kategori: Allmänt

snor .

Kategori: Allmänt

Ursäkta för rubriken men jag är trött på att må såhär halvdant. Nu känns det iofs som att förkylningen vill komma ut på riktigt eller hur man nu säger.
För övrigt är jag lite irriterad. När folk inte lyssnar på mig och hittar på egna historier och sprider det vidare till andra är inte ok. Men vad ska man förvänta sig, människor är ju inte den smartaste varelsen direkt (även om vi försöker övertala oss de varje dag). Det är ofta som jag önskar att jag vore något fint djur som bara kunde leva i harmoni med naturen, istället för att tillhöra en art som bara förstör mer och mer av våra tillgångar för varje dag.


Nej, över till något annat. Ska in till stan för att hämta min jobbmobil, om den nu har kommit. Förresten, vad fan är det med killar som jobbar i telefonbutiker? HAHA, seriöst väx upp. I telenorbutiken igår hade en säljare där HYBRIS (på riktigt) för att han hade pratat med en "kändis" på telefon. "Kändisen" har varit med i Paradise hotell. När han frågade oss om vi hade sett på det svarade jag att jag bläddrat förbi och kräkts lite i munnen. Men stolt som en tupp var han allt. Och dessutom lägger han till att det är många "Kändisar" som är inne i just den butiken, man ba OCH?! Dessutom hade de inte den telefon jag ville ha i lager så de plockade inte direkt några pluspoäng. Men spelar det egentligen var man går någonstans? Nä, alla verkar vara lika konstiga..haha. Undrar vad man anställer människor på för grunder......

Nu ska jag försöka komma igång.. Dricka en kopp te och titta lite på efter tio.

äntligen!

Kategori: Allmänt

Nu kan man äntligen kommentera på bloggen igen! :) Inte för att det kommer så många kommentarer men ändå, haha. Det är ju bra att det funkar iaf. Sket i min gamla design också, vill inte göra reklam för någon som inte fullgör sitt jobb. 


En liten vovve <3


Jobbar på hårt här borta... Eller inte. Va...

Kategori:

img_9491 (MMS)

Jobbar på hårt här borta... Eller inte. Var är alla?! Norrtälje är ju dock ingen turiststad såhär års, men ändå. Usch så trist det är att bara glo, men jag får vara glad för att det ger liite kirr i kassan till nästa månad :). Jag förberedde mig på detta genom att ta med mig körkortsboken, så nu blir det att läsa den i 2 timmar tills jag stänger. Puss!

testing .

Kategori: Allmänt

Godmörrn! 

Jag har dragit på mig en lättare förkylning. Känns inte så mysigt faktiskt, men jag hoppas att det inte blir värre än såhär. Lite lock för öronen, snor, slem och illamående -myysigt. Dock blir det lite vila för jag ska jobba idag. Inte på mitt nya jobb utan på turistbyrån (mitt "gamla" jobb..haha). 

Redan igår kände jag lite hängig så jag bestämde mig för att reka lite på hälsokosten för att köpa nåt magiskt piller proppat med lite nyttigheter nu till den kalla vintern. Med mig fick jag en burk som jag ska testa. Tabletterna är rätt stora men de sägs vara bra, och det ska finnas av allt vi tjejer upp till 45 år behöver. Jag har tidigare testat mivitotal plus, men blir så risig i magen av det efter av att ha använt det några veckor. Idag ska jag nog även proppa i mig en ginsengtablett. Pillerfrulle? Haha.. nja inte riktigt. 


Såhär ser burken ut. 



Och såhär ser le grande tabletti ut. Sjukt men man vänjer sig! :)



ipren .

Kategori: Allmänt

Försöker ta mig igenom den här dagen med ett gott humör, men det är svårt.. Jag har fått en envis huvudvärk och känner att jag har massor att göra. Eller ja, massor vet jag inte men jag ska iaf försöka komma iväg och posta paket och RENSA MIN GARDEROB! Ska det vara så svårt att bara ta sig i kragen?! Tydligen..
Jag önskar att jag hade lite mer kämparglädje nu när jag fått jobb och allt. Men det är svårt att bara ryckas mellan två världar. Jag längtar efter att få gå till en arbetsplats varje dag och få göra någon skillnad. Man ruttnar fan bokstavligt talat av att sitta och glo såhär!!!
Nej nu jävlar, slut på slöandet!

drömdrömdröm .

Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggen! 

Vaknade upp med hemska mardrömmar som låg och spökade. Här är grejen, jag fattar inte riktigt var allt skit kommer ifrån. Men när man vaknar och är rädd för att det har hänt på riktigt så är det inte så roligt.

Idag blir det att bara ta det lite lugnt. Har fixat lite med garderoberna och märkte att jag faktiskt har massa saker att rensa ur.. Det är så synd att göra sig av med saker, önskar att nån som verkligen ville ha det fick ta det. Men det blir nog att gå ner till röda korset eller så :) 

Nu ska jag titta lite på TV, skönt att bara koppla av lite. 



Min frulle som jag så fint fångade på bild.




rainy/morning .

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Det var så mörkt när jag vaknade imorse... Nu är hösten verkligen här. Regnar gör det också. Men det skadar inte mitt humör för en spännande dag väntar på mig! Först av allt ska jag ta en dusch och lägga på en ansiktsmask. Sen blir det efter tio och lite garderobsstädning. Hoppas att ni får en fin dag, glöm inte att ta hand om varandra ♥




it's a brand new day .

Kategori: Allmänt

Har nästan maniskt på ett plågsamt sätt läst igenom min gamla dagbok. Det gör så ont samtidigt som jag är så otroligt stolt över mig själv. Jag är stolt att jag lyckats vara där jag är just nu. Ibland får jag lite konstiga ryck och är rädd att såna tider ska komma tillbaka, men jag kan inte göra annat än att njuta av det som är nu. Jag kan inte tacka någon annan än mig själv! Det är det som är så häftigt!



Nu snackar jag dagbok för 5-6 år sen, till och med mer. Sjukt är det iaf. Det är ord jag tänker hålla där, någon dag när jag fått ännu mer distans till det kanske jag lägger upp det här. Men å andra sidan vill jag inte det alls. När jag mådde dåligt konsumerade jag dystra saker vilket gjorde att jag mådde ännu sämre, att jag blev ännu mer dramatisk och att jag tillslut vart en fara för mig själv. Jag vill inte uppmuntra andra att ta till sig av det jag gjorde när jag mådde dåligt, eller inte heller ta till sig av ännu mörkare tankar än vad de redan gör dagligen. Jag önskar att jag hade försökt se och göra mer upplyftande saker när jag mådde dåligt, men det fanns ingen ork. Hursom vill jag inte vara ansvarig för att någon som mår väldigt dåligt får ideer eller liknande om jag skulle lägga ut något från den tiden. Så är det bara. Men jag kan säga att det är, för mig helt ofattbart att JAG mått så.



Jag ska försöka ta tag i lite saker här hemma nu. Har haft en tvätt -och städ dag idag. Allt känns så shiny istället för shitty...haha. Måste organisera om lite i min garderob. Imorgon ska jag till mitt nya kontor för att skriva på papper, är lite nervös men det hör ju liksom till :) Hoppas att ni haft en trevlig helg!

Hjälp..

Kategori: Allmänt

Asså man blir så irriterad (varning för ett neggoinlägg). Den lilla skitungen som hjälpte mig med min design har försvunnit och NU märkte jag att man inte kan kommentera min blogg. KUUUUUL. Jag vet inte vad jag ska göra... Om någon kan hjälpa mig så får ni gärna maila mig: [email protected]



Känns ju lagom fail, men jag tror att jag måste göra om allt...Suck.

Bild från förra sommaren. Är lite uppgiven över att en lång och mörk vinter väntar, men vem är inte det?



Har hunnit smälta det nu, men har ändå svå...

Kategori:

img_3664 (MMS)

Har hunnit smälta det nu, men har ändå svårt att faktiskt förstå att jag fått ett drömjobb! Är så glad!! :D det känns helt fantastico att få gå vidare i livet med den här möjligheten som jag fått. Det känns som att det var ödet att jag var utan jobb när de ringde upp mig för andra gången. Jag känner mig speciell! Har varit spänd på besked hela dagen så nu ska jag ta och sova riktigt gott :) püss!

sunny/morning .

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Ska ställa mig i duschen och piggna till nu, sen åker jag in till stan och träffar min snygga kusin :) Hoppas att ni får en fin fredag!

we shine .

Kategori: Allmänt




Vill egentligen skriva ett långt inlägg om livet och alla orättvisor som finns i den här världen. But i will continue to SHINE! Jag tycker att det är bättre att sprida positiv energi för att överväga det hemska som vi ställs inför ibland. Men självklart vill jag samtidigt finnas där för människor. Man är ju mänsklig! 


Nej, jag blir så glad av den här låten. Tycker att den är ruggigt bra. Dock gillar jag inte meningen "Boys are toys" Hallå, killar/män är också människor. Om vi tycker att de är leksaker, kan ni då föreställa er vad de tycker om oss virriga kvinnor?! Haha, man får inte vara dum ;)

Sticke snart iväg på ett möte som kan förä...

Kategori:

img_2144 (MMS)

Sticke snart iväg på ett möte som kan förändra allt för mig och mycket för många. Wish me luck!

back in the days .

Kategori: Allmänt

Hittade massa gamla minneskort hos mamma. Det kommer fram så många roliga saker hos henne nu när hon håller på att flyttar. Men guuuuud dessa bilder alltså. Tur att man blir snyggare med åren..HAHA.

tradera .

Kategori: Allmänt

rest in peace

Kategori: Allmänt

Det är med dystra fingrar jag knappar på tangentbordet. Min ÄLSKADE canonkamera (g9) har svävat upp till himlen. Igår när jag jag skulle fota kläder för att lägga ut på tradera så glider kameran ner från soffan och dunstar ner i golvet. Först gick den igång när jag satte igång den men det var det enda den orkade med och nu är den sten-d-ö-d. Det var det bästa kamera jag någonsin haft men nu blir det att köpa den nyaste canon i G-serien! Behövde egentligen en ny kamera. Skulle köpt en ny kamera till nästa resa jag skulle göra, men det är ju kul att ha en kamera till dess :/. Men det har jag dock, men inte lika bra och smidig som min fina cannie (döper alla mina prylar, hahaaha.. Min iPhone heter Phonie) 


Jaha, vad annars då? Sitter här och känner att jag borde röra lite på mig. Jag sitter ju bara här hela dagarna men det är ju lite skönt om jag ska vara ärlig.. hihi. Näe, kanske skulle leka lite med pilatesbollen, ta en dusch och försöka göra någonting lite mer kreativt ;) Pyss!



På tal om något annat. Här är jag (längst till vänster) på äventyr i Göteborg för ungefär exakt 2 år sen. HAHAHA. Ja, de va good times alltså.

goodbye .

Kategori: Allmänt

Jag känner att det är med tunga steg som jag går mot garderoben för att vika ihop sommarplaggen och ställa undan. Fram med stövlar och tjocka vinterkläder. På ett sätt ska det bli skönt att kunna klä sig mer ordentligt. Jag känner mig mer inspirerad att klä mig på vintern eftersom man knappt klär sig alls på sommaren. När jag jobbat har jag inte kunnat såsa runt i shorts heller så jag har stått o svettats i långbyxor när det varit 31 grader på jobbet, inte skönt. 

Ville bara säga det...Haha. Sitter för övrigt och tittar på Oprah och lyssnar på när nån granne spikar o spikar... Tror att de lägger golv. Lagom kul att lyssna på. Naaaaaat!

Sommarbild ♥

morning .

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Min dag började halv 9 då jag blev väckt av en glad och nödig hund. Vi tog oss en lång promenad och var tillbaka en timme senare. Min hund är verkligen knäpp. Han är världens mest underbara hund här hemma, men när vi går ut så blir han...hysterisk? Han ska skälla och försvara mig och det är galet frustrerande för man tycker att han är så töntig. Han är ju liksom en chihuahua på 2,7 kg, haha! Men han tror att han är stor som en liten ponny ungefär, och farlig dessutom. Idag lyckades vi dock gå förbi TVÅ hundar utan att han höll på alls, sen en liten bit längre fram kom det en hund som överraskade honom så han började tokskälla...
Idag tänkte jag ha en träningsdag. Lång promenad är redan avklarad, lite senare ska jag leka med min pilatesboll och sen köra lite på crosstrainern. Nu ska jag faktiskt bara ta och slappa framför TVn. Ska även läsa lite i körkortsboken. Idag blir alltså en lugn dag, känns som att jag kan slappna av lite mer nu :)


Sötaste lillkorven ♥

change .

Kategori: Allmänt

Idag har jag känt  mig riktigt låg. Dels för att jag hade mensvärk of the year, men också för att jag känner mig så obekväm med hela min situation med arbete. Jag vill göra skillnad och känna att jag gör något med mitt liv. 

På gymnasiet väntar man bara på att få ta studenten, men tro mig..några år senare så vill man inte sitta och rulla tummarna som att det vore håltimme (för resten av ditt liv). För ungefär en timme sen fick jag ett samtal som gjorde mig väldigt glad! Jag tänker inte skriva mer om det för än jag vet mer säkert. Jag har i alla fall ett möte inbokat nästa vecka och jag känner mig galet glad! :)

Tänkte ta en dusch och sen visa upp ett par snygga och billiga jeans jag köpte igår. Det är så kul när man fyndar något som inte tar hål i plånboken!

Jag i provrummet igår :)

höst .

Kategori: Allmänt

Det bara smattrar på fönstret.. Så deppigt när man inte vill gå ut för att det regnar. De goda nyheterna är att jag har min lilla hund här vilket gör att jag måste gå ut ibland, haha. Imorse bajsstrejkade den lilla korven, så vi fick ta ett varv till. Jag såg ju att han ville skita men ändå gjorde han inget, bara att ta ett varv till liksom. Haha, for your information. 


Måste söka jobb, måste ringa bilskola och senare ska jag träffa en syv. Ska bli riktigt spännande. Jag vet nämligen inte vad jag vill göra med mitt liv. Den. Känslan.

Var inne i Stockholm på ett möte igår, passade på att shoppa lite. Kanske tar och visar upp mina köp senare i bloggen. På så sätt har jag lite att göra också. Men om jag får vara ärlig så är jag så sjukt oinspirerad just nu. Jag vill göra allt men ändå ingenting. Önskar att jag hade ett jobb att se fram emot, men jag måste kämpa mig dig helt enkelt. Det kommer inte trilla ner ett jobb från himlen. 

Kram från oss.

september .

Kategori: Allmänt

Hej blogg!

Det är redan september.. Jag förstår inte var tiden tar vägen, den ligger väl där i det förflutna och kommer aldrig mer igen, men de ska vi inte deppa över! 

Jag har precis ätit lite frukost. Dagens att göra är lite städning, tvättning, boka tid med syo, ringa körskolan och söka jobb. Vill hinna klämma in en promenad nånstans där också. Imorgon kommer iaf min lilla pluttehund hit, Nelson. Åhhhhhhhh vad det ska bli mysigt ♥ 



Nu till att starta igång den här dagen på riktigt.. Jag har varit uppe sen halv 9, läst bloggar, mail och gått in i internetdvala. Men nu måste jag slita mig :)