stephaniesliv

Fotografering.

Kategori: Allmänt

Jag vill verkligen inte sitta upp helt klarvaken just nu, men nu gör jag det. Ska försöka ändra på min attityd för jag ska nämligen göra någonting kul idag trotts allt! Ska nämligen fotograferas med Christopher, som bland annat tagit denna bild på mig;

 

Nu ska jag försöka pallra mig till duschen och sen blir det bara att åka iväg. Ni vet såna dagar då man bara vill sova riktigt långt, även fast man ska göra 150 viktiga saker just den dagen?! Jag har en sån dag idag:/ Nej, bara ta sig i kragen, sova kan man göra i graven! 

Kram

Tanke eller scenario?

Kategori: Allmänt

Vet ni vad jag menar? Som att något bara inte riktigt stämmer. Ibland blir jag ängslig och nervös (oftast för ingen orsak alls) över att något är fel. Jag hänger upp mig på saker om och om igen. Och varför egentligen, livet är ju så kort! Men jag vet inte om det har med hur jag vuxit upp eller att jag bara är förvirrad just nu. Någonting är det som gnager i mig. 

Ibland känner jag mig utanför vissa saker. Jag skulle aldrig kunna bjuda in mig själv till saker, men ibland förstår jag bara inte varför jag blir "bortglömd". Jag tycker att jag bjuder på mig själv. Jag kräver inte så mycket (tycker jag), men några självklara saker (i mina ögon) rullar förbi mig utan att bli inbjuden till att få vara med och skåda med min egna kropps sinnen. 

Såna här saker irriterar mig. Jag känner mig tillräckligt gammal för att kunna ställa mig upp, borsta av mig all skit och gå vidare. Men nej. Det låser sig, och det är skrämmande. Det skrämmer mig att jag inte är starkare än så ibland. Men det här är inte vardagspytts för mig. 

Förstår någon?! (Snälla, någon...?)

Längtan<3

Kategori: Lilla Nelson<3

Som jag nämnt förut, så ska jag hämta min lilla Nelson snart. Den 9e mars smäller det, och gissa om jag längtar! Dessutom så har papperna skrivits på, betalningen är också gjord, så nu saknar vi bara de små tassarna på golvet. Han är så underbar. När han tittar på mig vill jag bara pussa på honom i all evighet. Det är så kravlöst. Men det bästa är att han börjar känna igen mig, så jag blir bombad med pussar när jag träffar honom nu! 

Jag är glad över att jag kommer träffa honom på söndag. Sen blir den 1 veckas längtan tills vi hämtar honom. Tänk att få vakna varje morgon av en glad själ som ger en massa liv i kroppen. Jag är så lyckligt lottad att jag kommer att få allt detta, men också ha världens bästa pojkvän också. Wow, jag älskar livet och allt vad det bär med sig<3




Hihi, han pendlar mellan att vara trött och överaktiv:D 

Black is back.

Kategori: Allmänt

God morgon, som sagt så tonade jag håret häromdagen. Lite svårt att vänja sig (igen). Tonade ju håret svart i höstas för ett modelljobb. Äh, men det är väl bra. Inte så farligt. Dock saknar jag mina söta lockar som inte var trassliga. Mitt hår känns näst in till förstört nu.

Snygga borrar btw...



Nu blir det banken och sen jobbet. Ciao!

Det var ett tag sen...

Kategori: Allmänt

....men jag har inte glömt er! Har bara tänkt på mig själv lite mer helt enkelt:) 

Just nu sitter jag och är överlycklig. Idag har jag skrivit på papper om att jag köpt Nelson (låter konstigt med att säga att man köpt någon). Var och hälsade på min underbara charmör idag, han blir bara finare, sötare och charmigare för varje gång jag ser honom! Dock blir det kanske ett tag för än jag ser honom igen, vi får se om jag åker dit till helgen eller inte. Skulle egentligen åkt upp till Dalarna och hälsat på min mormor och morfar i helgen, men det blev inte så, tyvärr. 

Kan ju tillägga att jag färgat mitt hår. Eller tonat kanske man skall säga. Svart. Ja, jag vet, jag är miss little impulsiv när det kommer till mitt hår. Som när jag gick i 1an på gymnasiet och åkte till frissan och la i blonda slingor(?) barasådär. Haha... Nu ska jag bara låta det vara och investera i en svinbra plattång istället för att behandla sönder mitt stackars hår. För så mycket det fått genomlida under dessa senare år, så undrar jag hur det inte bryts av i topparna såfort jag borstar det.

Nu ska jag sova, för jag skall försöka komma iväg och göra lite saker innan jag börjar jobba imorgon. Ha det så bra! Och här nedan kan ni lyssna på en jättefin låt tills vi hörs igen♥




Dålig uppdatering.

Kategori: Allmänt

Hej!

Har helt enkelt haft lite andra saker för mig... Men jag kan lova att det kommer rulla igång efter lite mer än en vecka. Då är jag hemma, ledig, glad och har mycket tid att göra allt sånt jag önskar att jag hann med. Ska försöka skriva någon rad ikväll dock. Pussokram.

Storstädning...

Kategori: Musik och bilder.

...men först, 2 söta bilder!





Älskling och Nelson♥ 






Min helg<3

Kategori: Allmänt

Hej mina vänner! Hoppas ni haft en fin helg, det är ju några timmar kvar på den:) Jag har haft en jättebra helg. Dock gick humöret ner idag pga lite saker.

I fredags så hälsade jag på hos Ellinor och Nelson:D Han blir bara sötare och sötare! När han låg i mitt knä och tittade upp på mig så höll jag på att börja gråta. Han var så fin och tittade länge på mig o vara sååå gullig. Ok, ja nu ska jag sluta tjata om Nelson, jag har ju även en underbar pojkvän som jag träffat i helgen:) Åkte till honom efter att ha varit i Norrtälje. Det blev god middag och Let's dance med hans familj, mys! 

Igår åkte vi på lite äventyr i Barkaby. Ikea bland annat. Sen åkte vi till min gammelmoster och mös i hennes vackra lägenhet. Om jag nånsin skulle vinna några miljoner köper jag en lägenhet där, så underbart läge! 

Idag jobbade jag, inte lika spännande, men det är alltid nånting. Jag klagar inte. Och dessutom drar jag iväg på 3 veckors ledighet om 14 dagar, woho! Dock åker jag ingenstans, jag får hem en liten Nelson då:D Lägger upp lite bilder senare... Kram!

Måste ses!

Kategori: Allmänt

Åhh, vad mina mungipor gör ont nu:D Mycket motion för dem efter jag såg denna trailer för Ice age 3. Det är ett must see:) Se själva vad roligt detta klipp är, haha!




Förresten, är det någon annan än jag som vill adoptera den där lilla (stackars) varelsen och mata honom med ekollon tills han spricker?:D 

Gina tricot.

Kategori: Allmänt



Svängde förbi Gina efter att jag slutade idag. Kände att jag behövde fira att det är helg (för mig)... Med mig följde ett par ljusa, slitna jeans hem och ett korallfärgat linne. Mycket snyggt, speciellt tillsammans.

Annars har det varit en slapp dag. Har väl gått och längtat efter ledighet... Det känns så himla bra att vara ledig två dagar i rad! Ger mig lite nya krafter. Imorgon ska jag till min lilla gulliplutt Nelson, och sen till gullapa nr.2 Dennis! Så det blir inge vidare med uppdatering i helgen. Men ni klarar er! Hoppas pajasen Niklas åker från let's dance också...

Kramohej!

Läskigt!

Kategori: Allmänt

Måste berätta om min läskiga upplevelse jag hade på jobbet nyss. Jag är ju "simskolefröken", kan man säga. När vi var klara med alla grupper så  bestämde jag mig för att stanna kvar i bassängen och simma några längder. Jag är ju en gammal simmare och tänkte att det kunde bli lite jobbigt, men jag har ju tekniken kvar... Körde på i ganska bra tempo utan att stanna så mycket. Kände att jag blev lite flåsig, och efter bara 20 minuter gick jag upp. 

Dock när jag gått upp börjat och gå lite känner jag att allt snurrar. Jag mår illa, som att jag bara vill lägga mig ner på golvet och kräkas. Så jag skyndar mig till duschrummet och slår på vattnet. Försöker fokusera och tittar ner på golvet. Blundar och jag ser runda ringar under ögonlocken... Efter ett tag så blir det bättre. Men det var riktigt nära att jag skulle svimma. Kände mig jättekonstig, men klarade mig från att spy också, vilket kändes väldigt skönt. Efteråt försöker repa mig helt och häller i mig vatten, sätter mig i bastun (som inte är överdrivet varm) och bara tar det lugnt. 

Det var verkligen läskigt! Man tycker ju att träning ska vara bra för kroppen, men min kropp höll inte med mig idag! Jag tror dock att jag vet vad som gick snett. Drack inte tillräckligt. Vattnet i bassängen är varmt vilket gör att man svettas mer när man simmar=man behöver dricka mer. Samt att bassängen är så kort (12 och en halv meter), så jag var tvungen att vända mycket hela tiden. 

Nej, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och tycka synd om mig själv:P Hoppas ni mår bra, ta hand om er! Tack för alla era fina kommentarer idag också♥ Fick mig att må bättre när jag kom hem omskakad och nere.




Jag i mina snygga Prada. Kramar! 

Weekend - Wanted.

Kategori: Allmänt

Jag vill bara ha helg. Och jag har sån tur att jag är ledig både fredag och lördag, så himla skönt! På fredag ska jag hälsa på min lilla Nelson♥ Saknar honom... Vill bara att det ska vara den dagen jag hämtar honom hela tiden. Då jag är pretty mutch ledig i 3 veckor. 

Annars är jag trött. Riktigt trött. Ibland vill man bara slippa allt som har med jobb att göra. Ligga hemma i flera dagar och mysa under arm. Ihopkurad i soffan med Dennis bredvid sig. Men på fredag blir det mys. Ska bli så underbart! Nu tillbaks till TV (och skafferiet, det finns chips där....)

Kramar! 


TOO LATE.

Kategori: Musik och bilder.

Underbar cover enligt mitt tycke. All Ends, tack för att förklara det jag känner med ord och musik. Fantastiskt:




<3

HIDDEN.

Kategori: Allmänt

Jag känner mig smått naken. Blottad. Jag vet vad jag vill men jag all logik stoppar mig. Min strategi kommer ta mitt liv känns det som. Allt jag ber om är ett lyckligt slut. Att kunna lägga huvudet på kudden och vakna dagen efter utan att behöva känna oron. Jag vill kunna vara avskalad, vacker och lycklig innerst inne så att jag inte behöver visa såna känslor på låtsas. 


Familjen är det bästa jag har, men också den mest känsliga punkten i mitt liv.

Jag tror jag behöver en lång omgång av Kent-Mannen med den vita hatten (16 år senare).

PAUSE.

Kategori: Allmänt

Hej! Hoppas att ni mår bra:) Jag sitter och väntar på NCIS, som idag går mycket senare än vanligt:/ Men nu kom ett SATC-avsnitt innan, så jag klagar inte!

Idag har mamma och jag vart och hälsat på lilla Nelson. Han blir bara sötare och sötare, hihi:) Annars har jag fixat min tandställning som gick sönder i helgen (men inte fått tid för än idag). Just nu sitter jag verkligen och lider av att jag inte kan bita ihop ordentligt. Tandläkaren satte nämligen två plastbitar på mina hörntänder så mitt bett inte går ihop. Istället biter jag på dessa plastbitar för att inte tandställningen ska gå sönder. Men det känns som att jag håller på att gå sönder istället. Suck.

Tänkte inte klaga över tandställningar hela kvällen... Utan jag tänkte meddela att jag tar en liten paus i bloggen. Känns som att jag uppdaterar den av ren rutin och inte av känsla, så jag låter den vila lite tills jag får tillbaka motivationen. Men det är ju så med alla författare (för det är ju det man är på ett sätt), man kan inte alltid skriva på en ny bok. Aja, jag kommer tillbaka fortare än vad ni tror, jag måste bara få vila upp mig lite:) Ha det bäst sålänge! 

Kramar,





//Stephanie (och Nelson) <3

110209

Kategori: Allmänt

It's a beautiful day! Typ.... men sängen skulle inte sitta dumt hela dagen. Dock känns det så varje dag. Igår hade jag inte tid att uppdatera. Sånt som händer när man får storbesök av ens pojkvän mitt i veckan.

Ska åka in till stan för att träffa Linda om ungefär en timme. Där ska vi kolla lite på saker. Jag personligen ska försöka hinna med att kolla matskålar, schampo och lite andra saker åt lilla Nelson! Behöver jag nämna igen att jag längtar efter honom? Om lite mindre än en månad så bor han här hos oss. Det är helt fantastiskt:) Jag är så himla glad! Drömde dock att jag hade fått hem honom, och att jag skulle börja lära honom att gå i koppel. Något som var omöjligt! Sen drömde jag att farmor hade köpt en liten king charles spanielvalp också, så vi sprang runt där tillsammans och försökte lära hundarna gå i koppel, haha. För övrigt var det en sjuk dröm... Riktigt wierd! Tur att man är vaken trots allt. 

Nåväl, ska försöka packa väskan till simningen och sen försöka byta om eller så, kanske är bra. Vill ju inte göra stan med mjukisbrallor precis.

Förresten, kan inte sommaren komma snart?

Nelson<3

Kategori: Allmänt

Hej hej! Vilken härlig måndag:) 

Dagen började med att jag åkte till Norrtälje. Där möttes jag av den sötaste valpen i hela världen, Nelson<3. För så heter han nu, min hund! Åhh vad han är söt:) Han somnade på mig 2 gånger, och jag njöt av att ha hans lilla kropp på min mage, så underbar.

Efter det var det bara att åka tillbaka till Väsby för att ha simskola. Ganska så kul, men jag var trött och nu är min hals lite krasslig. Somnade på bussen från Norrtälje. Måste säga att det är väldigt skönt att sova på bussen. Den åker ju bara på motorvägen, så det är inga kringelkrokvägar. Bara raka spåret, och sånt gillar en liten sömntuta som jag! Ska bli otroligt skönt att få sova ut nu. Ska lägga mig strax för att vila upp mig. Har vart full rulle hela helgen känns det som. 

Innan jag bäddar ner mig så måste jag bara visa...



Söt va?:) Godnatt! Kramar.

Sunday.

Kategori: Allmänt

Heej! Hoppas ni mår bra:)

Det har vart full rulle fram till nu... Igår efter utbildningen åkte jag hem och torkade håret, bytte om och packade min väska för att åka över till en killkompis och ha parmiddag. Det var jättetrevligt:) God mat och mycket snack! Efteråt så åkte jag hem till Dennis för att sova där. Mina ögon höll på att gå igen när vi åkte hem, var så himla trött! Hade ju  vart igång sen 7 på morgonen... :/ Men när vi väl var hemma så mös vi ner i sängen, så himla mysigt:)

Idag så jobbade jag, så det var bara att dra arslet med sig från Nacka till Väsby... Såklart så gick trafiken nästan inte alls, så det vart lite stressigt. & när jag slutade så åkte jag tillbaks in till stan för att fira min kusin som fyller år idag. GRATTIS! 

Kom precis hem.... Känner mig helt slut, och imorgon ska jag upp klockan 8 för att åka till Norrtälje. Men vet ni vad? Jag kan bara inte vänta. Är så uppspelt och glad över att jag kommer träffa min lilla plutt igen:D Det känns så som det gjorde när jag blev tillsammans med Dennis. Spännande, nytt och underbart. Dock går det inte att mäta sig med våra första timmar tillsammans, på riktigt♥

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag fetsova! Jag hoppas att ni fått en riktigt bra helg. Pussokram:)

Utbildning.

Kategori: Allmänt

Hejhopp. Jag är uppe med tuppen känns det som....Ska iaf iväg på en utbildning för simskolan. Ska bli roligt, synd att de lagt det så tidigt..... på en lördag:/

Hursomhelst, man kan inte grina över allt. Dock kunde jag vara värd liiite mer sömn än det jag fick inatt. Rullade runt i sängen och var orolig, som om nånting dåligt skulle hända. Usch! 

Hoppas ni får en bra och utvilad lördag iaf, kram!




Tröttare, tröttast...

Lillkillen in action.

Kategori: Lilla Nelson<3

Kvalitén är väl kanske inte den bästa...men man ser ju ändå att han är sötast i hela världen! 



Han är så älskad<3

mysfredag<3

Kategori: Allmänt

Åhh, det är så skönt att vara hemma! Fast jag måste säga att jag haft en riktigt härlig dag på jobbet. Men man klagar ju inte på att vara hemma och mysa i soffan heller, jaja ni förstår:)

Undrar vem som åker ut från let's dance ikväll då. Jag hoppas på Kitty, fattar inte vad hon gör kvar där. Står inte ut med hennes överestetiska flummerier. Det kanske funkar i radio, men inte i TV. Usch... Morgan ska ju vinna, oavsett! Man får hoppas att han inte råkar ut för något slags hälsoproblem som så många andra gjort i programmet. Lite skrämmande faktiskt. Alla är ju så unga också. Eller vänta nu, är Carl Jan kvar? Då kan han också åka tycker jag. Kitty eller "gubben" säger jag byebye till ikväll i alla fall. 




Jag för någon sekund sen...

Ha en fin kväll, kramar!

Godsnömorgon.

Kategori: Allmänt

Det snöar ännu mer nu.... Låt det i alla fall bli lite minusgrader först! Ser ut som att denna fredagkväll kommer att spenderas bänkad framför TVn med chips och andra gottigheter, något jag inte säger emot. Det är ju Let's Dance också, perfekt. 

Ska strax dra iväg till jobbet. Måste klä på mig också, kanske är bra. Annars dyker jag upp i morgonrock och tofflor med min lilla brunrosa pyjamas. Men det skulle vara rätt mysigt att jobba i....kanske inte.

Jag har fortfarande svårt att bestämma mig för vad sötnosen ska heta. Ja, ni vet hunden:) Morgan eller Nelson?! Åhhh varför kommer det bara inte ett bra sammanhang som avgör... Men jag gör nog så att jag bestämmer det när jag träffar honom nästa gång. Det ser ut att bli på måndag:D Så då kan jag se om han är en Morgan eller en Nelson...vi får la se.

Ha en bra dag! 

Snösnösnö.

Kategori: Allmänt

Oj vad det har snöat idag! Tack och lov så slapp jag gå ute i ovädret... Slapp är jag fortfarande. Det är som jag sa, inge bra med ledighet, man tar bara friheten att koppla av en aning för mycket. Ok om jag skulle vara ledig flera dagar i sträck, men jag hinner varva ner för mycket då jag ska upp och jobba imorgon igen. Men varför ska jag egentligen klaga för? 

Ett par skor inhandlades till ett otroligt bra pris. 70% rea, sånt klagar man aldrig över!  Så nu har jag ett par skor att hoppa in i när vovvens behov kallar. Mycket bra:) Just nu kan jag dock inte sluta tänka på mat. Maaaaaat!!! God, smarrig mat som man inte får nog av... Man märker att lingonveckan börjar komma smygandes igen, jippi. 

Nu ska jag gräva lite i skafferierna, sen kommer Dennis (och hittar mig på golvet med mat runt hela munnen). 


Jag tidigare idag.

050209

Kategori: Allmänt

Goddag kära läsare! Hoppas ni mår fint. Jag är lite småseg faktiskt, blir väl så när man tar lite sovmorgon. 

Hade tänk åka iväg strax och inhandla lite saker som mat och vattenskålar osv. Mycket trevligt! Hoppas att min lille plutt har det bra, tänker på honom hela tiden:) 

Hoppsan (på tal om ingenting), tittade ut genom fönstret och såg att det snöade...inte precis mitt favoritväder om jag säger så. Hoppas bara att tågen inte slutar fungera. Skulle ju vara typiskt...

Förresten, det är jättekul att läsare börjat lägga spår efter sig här i bloggen i form av kommentarer:) Ha en fin dag, kramar! 


Min lilla ♥

Lite ändrade planer.

Kategori: Lilla Nelson<3

Tyvärr blir det inte att jag åker till Norrtälje imorgon. Ellinor (uppfödaren) har blivit sjuk, så jag får helt enkelt vänta med att träffa sötprinsen:/ 

Hur som helst så kommer jag att ha tid till lite andra saker istället. Så som kolla upp försäkringar o lite annat smått o gått. Tänkte även försöka komma iväg och inhandla de sista sakerna till valpen, så det är klart innan han kommer hem. 

Just nu vill jag bara gå och lägga mig i sängen och titta på tv hela natten. Jag är så himla glad över att jag kommer vara mer ledig efter lillen kommer hem till oss. Känns så bra att vila upp sig och kunna ta sig tid med det man vill göra:) Sen blir det han och jag som kör de långa uppesittarkvällarna tillsammans, hihi. Fast han kanske ligger och sover och jag är vaken kommer det vara skönt att bara ha honom där bredvid mig...♥

Ska nog lägga mig rätt snart, så vi hörs imorgon istället! Kram

040209

Kategori: Allmänt

Hej hej! Hoppas ni mår bra. Har precis smällt i mig en semla (som inte var så god) och tittar på tv. Bourne serien är faktiskt riktigt bra. Den första filmen går på 6an just nu. Dock måste jag hoppa in i duschen strax för att tvätta bort allt klor från kroppen.

Idag har jag jobbat dubbelt. Helt okej faktiskt, men jag är trött nu. Är ledig imorgon, så då kan jag ta det lugnt. Men vet ni vad? Jag ska åka och hälsa på min lilla älsklingsplutt i Norrtälje imorgon:D Är så glad! Ska bli så mysigt att pussa på honom igen. Sen kommer min andra älskling hit efter att han slutat på jobbet, så jag kommer vara alldeles lycklig imorgon:) 

Det som är jobbigt nu är att jag inte vet vad han ska få heta. Hans stamtavlenamn är ju Milo Milagro. Men vad ska vi kalla honom?! Nelson eller Morgan? Nelson? Morgan? Nelgan? Haha....Nej, jag ska försöka hitta ett bra sammanhang som jag kan basera mitt beslut på, så får vi se. 

Nu ropar duschen, puss!


Tiden bara drar iväg...

Kategori: Allmänt

Tänk att jag satt på ett flygplan för exakt en vecka sedan. Känns ju helt skumt att tiden går så fort!  Ska snart gå och lägga mig, men tänkte klämma in ett litet inlägg innan nattmössan åker på. 

Det är många som tycker att mitt val att skaffa hund är helt galet. "Varför nu när jag bara är 20" är det vanligaste jag har hört. Men om jag känner att jag har möjligheten och viljan, varför ska jag inte få göra det för? Om jag vill "binda" mig till det här är det mitt val, låt mig göra det! Att komma och säga att det är krävande och dyrt har jag fattat själv. Men det är också underbart. Tänk att ha en själ som följer mig var jag än går, som ger mig liv och glädje de dagar jag är nere. 

Jag har verkligen tänkt igenom det här flera gånger om. Jag hade inte genomfört detta om jag inte hade tänkt på det här dag in och dag ut. Det här är mitt val. Och det är en av de bästa valen jag någonsin har gjort i mitt liv! 

Tänk om jag istället hade bestämt mig för att åka till Asien (som så många andra gör) och backpacka i flera månader. Tänk om någonting händer där istället... Det finns så många "Tänk om"... Det finns många saker jag kan göra med mitt liv just nu, men jag har bestämt mig för att dra ner på jobbandet, vara hemma med en hund och leva livet tills jag börjar plugga igen. Jag ser inget fel i det, bara möjligheter. Och som en bonus så är detta allt jag drömmer om att få göra, kan det bli bättre? 

Vill passa på att gratta min lilla plutt. Han är 5 veckor idag. Och som jag sa, vi längtar efter dig

Vi längtar efter dig!

Kategori: Lilla Nelson<3

Hej! Mår ni bra?:) Själv är jag  tillbaks på jobbet, men det är bara kul att komma in i rutiner igen. 

Som det ser ut just nu för övrigt är det mycket valpplanering osv. Jag har inhandlat lite saker som står och väntar på lillkillen. Hundbädd, transportväska, bajspåsar...typ lite allt möjligt:D Fick en leverans från Le Chien idag också med lite leksaker osv:) Du är efterlängtad helt enkelt! 


Snuttefilt, mysleksak, bajspåsar, pipleksaker och en mjukisbjörn



En mysig hundbädd


En smart transportväska

Nu ska jag kika på top model igen! Vem tror ni vinner förresten? Kramar

Milo Milagro <3

Kategori: Lilla Nelson<3

Så heter den valp som, om allt går som planerat, kommer att bli min. Det går inte att förklara hur lycklig jag är!! Milo Milagro betyder Milos mirakel (Milo är valpens pappa), men han kommer även vara mitt mirakel. Äntligen fann jag den valp som charmade mig nästan tårögd. Behöver jag säga mer? Ta en titt själva så förstår ni nog min lycka... 



Jag ska fundera nu till 100% och verkligen tänka över allting en gång till. Men jag kan ju säga redan nu att jag hann göra det på bussen hem. Mitt hjärta slår hårt för denna lilla sötnos redan nu, han är verkligen speciell♥♥♥

The Holiday.

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Någon annan som såg The Holiday på 3an igår kväll? Jag hade turen att slå på precis innan det underbara slutet. Alltså, den filmen kan få mig att gråta som ett litet barn. Jag skrattar och gråter alldeles för mig själv. Såg helt kul ut faktiskt! Haha... Men den är så vacker. Och det gör det inte bättre att tänka tillbaka på när jag och Dennis såg den tillsammans på bio. Vi kom ut  hand i hand med tårar på kinderna, innan vi ens var tillsammans:) 

Diaz är för övrigt snyggsnyggsnygg! Har velat klippa samma frisyr som hon har i filmen när min tandställning åker bort, vi får väl se.. Nu sitter jag för övrigt och äter frukost. Ska iväg snart till Norrtälje och till Ellinor o hennes valpar. Hur det går berättar jag om när jag kommer hem från jobbet. 

Ha en fin dag! Kram:)

Wonderwall.

Kategori: Skönhet & inspiration

Jag vill ta mig tiden att bara säga att jag verkligen är kär. Dökär. Kär-så-att-det-aldrig-slutar-kär! Det går inte att förklara, men det är så. Hur många gånger har man inte hört det dock...? 

Men jag sitter och lyssnar på Ryan Adams - Wonderwall, och jag minns hur mitt liv vart sen jag träffade min pojkvän. Dennis. För vi träffades inte bara och blev kära. Nej, det tog sin lilla tid. Timingen var inte alltid den bästa, men vi fann varandra tillslut. Det finns otroligt lite som betyder mer för mig än vår kärlek. Jag tänker på hur mycket vi gått igenom. Som vänner, ovänner och som ett par. Helt otroligt egentligen... Men jag kokar över av kärlek, och jag förstår oftast inte hur lyckligt lottad jag är! Tack för att du finns♥

På studentskivan maj -08.


Feb09.

Kategori: Allmänt

Hej!

Februari nu, vad tiden går fort! Måste säga att det var underbart att vakna upp bredvid Dennis imorse. Även fast jag var trött som en apa så kändes det så bra att bara ha honom bredvid mig. Det blir ju lätt tomt i en 1.60 säng:) 

Efter att vi åt frukost åkte vi iväg till Stinsens köpcentrum för att shoppa lite. Dock var det inte jag som utmattade kortet, för en gångs skull... hehe. Måste säga att det var ganska skönt att känna sig "urshoppad". Kände inget som helst behov av att köpa någonting. Även fast jag la undan ett par skor som jag tyckte om, samt en jacka, fick de vara kvar i hyllorna där jag hittade dem. Däremot så har jag shoppat loss på andra (mer praktiska för små varelser) saker i helgen. Kan ni gissa vad det är? Mer om det lite senare:) 


Jag på ett café tidigare idag.