stephaniesliv

den här jävla bloggen .

Kategori: Allmänt

Halloj! 

Fan vad trist det är att jag helt och hållet tappat suget för att blogga. Gick tillbaka i arkivet igår kväll och de va riktigt roligt att läsa allt som hände i mitt liv för ett år sen. Det är ju stört hur tiden bara rinner iväg.

Just nu sitter jag hemma i min soffa medan resten av min klass sitter några hundra meter bort i mitt klassrum. När jag vaknade imorse mådde jag riktigt illa och la lilla huvudet på kudden för att somna om. Nu mår jag dock bättre, men är lite grinig. Ska iväg och posta ett paket. Det är ju så underbart väder så man inte kan tro sina ögon. Ska försöka passa på och njuta lite av solstrålarna innan det blir mörkt igen. Blir ju mörkt så snabbt nu. 

Det känns faktiskt lite småtöntigt att sitta o skriva såhär om jag ska vara ärlig. Jag kanske får acceptera att jag vuxit ifrån det här med bloggandet helt enkelt. Men jag ska ge det ett försök hade jag tänkt.

hej svej

Kategori: Allmänt

.
Det kliar något fruktansvärt där korven bet mig. Ska till doktorn imorgon, jag har fått rabies!

let me know .

Kategori: Allmänt

Har svårt att leva med mig själv just nu. Vill bara försvinna. Helst av allt vill jag bara bli förstådd. Det finns inget värre än att bli tagen för en konfliktkärring, men jag mår inte bra just nu och behöver stabilitet. Jag måste kunna ta saker för vad de sägs vara och kunna ha något att stå på. Jag vill bara bli mig själv igen, men ibland behöver jag extra mycke stöd för att kunna komma tillbaka...


FYHELVETE

Kategori: Allmänt

Hur FAN kan man göra såhär? Jag förstår verkligen inte. JAG FÖRSTÅR INTE!!! Många av er kanske redan sett det här <-- Länk. Jag bara gråter av frustration då jag vill slå henne i huvudet, putta ner henne i floden och rädda alla valpar! :'(

escape .

Kategori: Allmänt



Because sometimes it's just too much to hold on



inlägget från ingenstans.

Kategori: Allmänt

Försöker att hålla humöret uppe, men ibland så går det bara inte. Ibland hatar jag bara att vara ensam. Och ändå känner jag att de kanske är bäst om jag bara är ensam samtidigt som jag inte klarar av att vara det. Som att man vore beroende av någon. Jag hatar att känna så, eller att behöva erkänna det för sig själv. 

Annars så har jag börjat skolan och varit (är) förkyld. Kom hem från en sommaravslutning på jobbet nyss. Sitter och är bitter som en sur jävla citron. Bäst vore det om jag slapp vara medveten just nu känner jag. Jag fattar inte hur det bara kan vända. Usch. Nej, jag har absolut ingenting vettigt att säga. Hejdå.