stephaniesliv

fredag .

Kategori: Allmänt

Fredag, yes!

Dock har varje dag den här veckan varit som fredag..men ändå, hehe. 

Tog mig en härlig promenad nyss, och hade tänkt rensa ur garderoben nu. Måste säga att det ska bli skönt! Jag kom på igår kväll att jag saknar ett par jeans som jag gjort mig av med förra året. Vill verkligen ha tillbaka dom!! Kanske gav de till Röda Korset, måste gå dit och titta om de finns kvar, haha. Inte så troligt, men måste ändå se efter. 


Vad mer då? Nja, inte mycket. Vintern i all ära nu när det är snö och solsken, men fasen vad jag saknar sommaren. Ska bli så skönt, vill kunna gå i mina ballerinaskor igen ♥



vikt .

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Hoppas att ni mår bra! Jag har semester hela den här veckan, vilket känns grymt. Men jag börjar faktiskt fundera på vad jag ska ta och hitta på. Den här veckan hade jag tagit semester för att åka utomlands egentligen. Jag skulle ta en sista minuten och bara koppla av. Efter att ha flyttat och fått lite mer ansträngd ekonomi så blev det inte så. Men jag klagar faktiskt inte, för det här är ett ypperligt tillfälle för mig att börja träna. Det var ungefär 1 år sen som jag vägde såhär mycket som jag gör nu. Ibland mår jag dåligt över det, även fast jag väger som en normal människa ska väga med i min ålder och med min längd. Medan en annan del av mig funderar på varför jag ska bry mig då jag verkligen ÄLSKAR att äta. Dessutom njuter jag när jag proppar i mig onyttiga saker som chips. Skulle seriöst kunna leva på chips, lättsaltade lantchips forever typ. Men nej! Nu har jag bestämt mig, för jag mår faktiskt mer dåligt över det än att tycka att det är "ok" (som jag tyckt ganska länge, just att det är okej och normalt).

Idag fick jag min uppenbarelse när jag valde ett skivstångspass. Första passet på typ 5 år. Och vad fick jag uppleva? Jo, att jag var yngst där och hade SÄMST kondition, koordination och kanske sämst attityd. HERREGUD vad jag skämdes. Fick liksom rulla mig upp då benen inte orkade bära upp mig. Fattar ni? RULLA UPP! Bredvid mig stod dessutom en tant på 70+ (Nej, jag överdriver inte!!) och log. Log medan hon tränade och låg i fas med resten av alla som va på passet. Ja alla förutom jag då, såklart. Jag har liksom tränat på elitnivå när jag va yngre. Till att spola fram tiden 10 år och rulla mig upp från golvet efter ett pass på friskis och svettis. FRISKIS OCH SVETTIS!! Liksom jämför det med att vara OS-satsad. SHAME on me! Det är allt jag har att säga. Fyfaaan, aldrig mer att jag vill känna sån skam! Skäms verkligen för vad jag blivit. Jag krälade runt på golvet som en fucking strandad säl, nej...VALROSS, ja som en valross!


Så nu, mina vänner, blir det bättring. Jag vill ha tillbaka min snygga, fasta kropp från gymnasiet. 10 kg ska bort, så är det bara! Måste bara verkligen gå in för detta och se det som att min hälsa får fan inte vara sämre än Tant Agda 70+! Man lever bara en gång, och jag tänker leva ett fortsatt hälsosamt liv (hälsosammare, för jag älskar fortfarande mat, tänker liksom inte bli en pinne). Och lever man bara en gång kan man lika gärna vara snygg. Så snygg så att andra blir avundsjuka på ens sjukt snygga kropp. Hellre det än att känna sig som en strandad valross som kämpar sig tillbaka till vattnet.



Vet inte om det var kloka ord jag valt att skriva nu. Jag vet att jag kommer att ha världens träningsvärk imorgon, men det är det värt. Jag har bestämt mig, och jag tänker inte lägga av. Beach 2012, bring it on!
Fuck this...

Körkort och andra trevligheter.

Kategori: Allmänt

Hajhaj!!

How you doin?! Jag måste säga att jag suger på det här med blogg nuförtiden. Bara för mig att inse att jag vuxit upp! Näe, men jo.. Kanske? Man vet aldrig! Men jag satt iaf och reflekterade lite över det för nån dag sen, god damn vad vuxen man har blivit. Iaf om man jämför med dedär rebellåren man hade för inte allt så länge sen. Märks det att jag ofta tänker tillbaka på hur saker va? Hehe. Tycker att jag skriver det i nästan varje inlägg. Men lyssna o häpna -de va inte alltid bättre förr!


Men asså för att komma lite till saken dårå gott folk.. Jag har faktiskt gått och tagit körkort!!!! Äntligen :D. Men jag fattar det fortfarande inte, så jag har inte kört något.. Haha. Jag vet....

Så jäävla skönt att ha det gjort. Kan äntligen släppa den stressen. Nästa vecka är jag ledig och jag har kommit fram till att jag verkligen behöver det! Det har varit mycke för mig nu och jag behöver koppla av lite.

Men hörrni, vi hörs! Godnatti