stephaniesliv

Planing my destination .

Kategori: Allmänt

Vaknade i Upplands Väsby av att solen sken in i mitt rum. Några timmar senare och jag skådar en vacker solnedgång i Norrtälje. Vackert, fridfullt och delat med min underbara sambo, Nelson. Jag är lycklig här. & ja, det skall börja planeras en resa lite lätt till sommaren nu.

Long time no see...

Kategori: Allmänt

Hej! Gud vad jag saknat att blogga... Men jag har bara inte haft "tid". Mycket annat har blivit prioriterat helt enkelt. Var ledig idag och är ledig imorgon, så jag tar och åker hem då. Idag fick jag ett spontanbesök av dennis och igår blev Nelson magsjuk...Ja, vad säger man, hehe. Full rulle! Va ute med stackarn vid 3 tiden av att han fick en skitattack. Tycke så synd om honom...:/ Han fattade liksom inte vad som hände. Men jag tror att det är lite bättre nu. Vi får se hur de ser ut när vi går ut snart. Ska försöka uppdatera imrogon när jag kommer hem. Ta hand om er<3


Jag och sötnosen nyss.

Lilla gubben<3

Kategori: Allmänt

Hejhej! 

Första ritkiga skoldagen var väldigt rolig måste jag säga. Vi har börjat med social och personlig kompetens. Något jag är väldigt hemma med från gymnasiet, så jag stortrivs:D Får se om alla andra ämnena är lika roliga. Efter skolan så gjorde sandra, en till granne och jag stan. Jag fick låna en cykel av en granne och vi cyklade ner och kollade läget lite grann. Jag kom hem med lite mat och lagade världens godaste quinoasallad:) 

Nä, till det jag egentligen ville skriva, min lilla Nelson är sötast i stan, titta bara!!;

Hemma!

Kategori: Allmänt

Tjoho, nu är man hemma i Norrtälje:) Det är så jäkla mysigt så att jag dör lite, hehe... Sen jag kom hit så har jag hetsat  i mig en napoleonbakelse. Efter det fick jag sån ångest över det så det peppade mig verkligen till en liten joggingtur med grannen Sandra. I lite mer än 1 och en halv timme var vi ute... Jag var helt frusen om fingrarna när jag kom in för att det var så kallt! Men resten av kroppen var varm, en väääldigt konstig känsla. Under vår motionsrunda så såg vi allt från rådjur till får. Även kossor och jag lyckades även trampa ihjäl en snigel:/ USCH säger jag bara. Hatar snails... Speciellt dem utan snäcka, yuck! 

Nu ska jag torka håret, sen borstar jag gaddarna och bäddar ner mig. Lite för sent egentligen för att gå upp så tidigt imorse, men de var en del att packa upp och ställa i ordning här efter att vi kom hit igen. Får klämma in en power nap nånstans imorgon. Förresten, jag hörde att om man sover 20 min på dagen kan det ta igen 2 timmars förlorad sömn! Gissa om jag kände mig smått frälst, det finns hopp! :D 

Sov gott<3

crib .

Kategori: Allmänt

Nu blir jag galen på det här med att ladda upp bilder. Imorgon spelar jag in en film istället så får ni se hur det ser ut helt enkelt. Till dess får ni se dessa bilder;




Detta var under uppbyggnaden.... För exakt en vecka sen när jag höll på att flytta en, tiden går så fort! 

Nu ska jag nog sova. Åker tillbaka till Norrtälje (har fortfarande svårt att säga "hem till mig") imorgon efter jobbet. Då plockar vi upp min granne i Danderyd och bränner upp mot vischan:) Saknar min lilla lägenhet<3 Hörs imorn! 

Forever young... eller? (Långt inlägg)

Kategori: Läsvärt!

Måste bara kommentera lite på inlägget nedan som jag skrivit. Det känns verkligen som att jag brast ut av vrede. Blev så jäkla förbannad när jag tänkte på hur vissa människor "viker ut" sig själva i bloggvärlden. För det verkar ju vara det man ska göra för att bli "känd". Så känd så att man får en paj kastad i ansiktet när man försöker leva ett vanligt liv ute på stan. Eller så känd så att vissa startar skvallerbloggar som klankar ner på vissa bloggar. "På min tid" mobbade man folk på Lunarstorm eller Playahead. Nu väljer vissa att självmant visa upp sitt "fabulösa" liv som 15-åringar. Sitt fantastiska liv där de totalt skiter i sin utbildning. Där de super bort varenda värdefull hjärncell. Där de ligger med första bästa kille för att de kan. Där de provocerar skiten ur människor så att man vill rycka av sig håret. Och jag läser såna bloggar. Jag läser dem för att jag fascineras, jag blir så tagen av att tänka att dessa unga tjejer kastar bort sitt liv på att vika ut sig själva. Hur kommer de känna sig när de är 30 år, eller kommer de att ens fylla 30 år med något vett i skallen?

Jag skäms för dem. JAG skäms för dem. Men en större del av mig vill bara hjälpa dem, krama om dem. Leda dem in i ljuset. För jag mådde själv inte bra när jag var mindre. Allt var bara skit. Jag har mått riktigt jävla dåligt... Min omgivning gjorde det inte bättre, och jag skulle gärna velat ligga hemma i fosterställning och lyssna på HIM, Nightwish och within temptation hela dagen lång. Jag ville inte gå upp, jag ville inte äta och jag ville verkligen inte leva. Men jag tog mig tillslut i kragen och kämpade vidare. Även om jag inte ville se mig själv i spegeln på morgonen (för jag skämdes över det jag såg, en patetisk nolla som gett upp i livet). Vad fan skulle man ta sig till när man var 15 år?! Hela världen bestod bara av mig själv och mina problem... Och jag vill inte ens komma ihåg den tiden upp till 17 år, men jag ångrar inget. Allt det som jag gick igenom har gjort mig stark. Ingen kör över mig, och om jag tillåter någon att göra det så tar jag mig upp igen, för livet är för underbart för att kasta bort det<3

Vad vill jag säga med min lilla snyfthistoria då? Mjo... Fan vad svårt det måste vara att tjej utan självförtroende idag. Jag önskar att det var något man kunde göra. Kriscenter, mottagningar, resurser osv. Jag har själv varit där, och vore det inte för mina närmsta vänner och familj hade jag gråttat ner mig i en sörja som jag inte kunnat ta mig ifrån. Jag hade fortfarande hatat livet (om ens livet funnits kvar). & musiken, vad vore jag utan den underbara musiken...? Så mycket jag vill göra och hjälpa till, men jag vet inte hur. Jag vill bara krama om den här jävla tjejen som står och fnittrar ihjäl sig. I spegelbilden ser hon en Paris Hilton, i mina ögon ser jag en förlorad själ som har det väldigt långt hem till sitt förnuft. Snälla ge henne en karta och kärlek, må hon någongång hitta hem.

WHAT THE F*CK?!?!?!?!

Kategori: Allmänt

 

 Ok, jag kanske är lite efter... Men VARFÖR....VARFÖR...?! Alltså, jag trodde att sånt här bara fanns på låtas, men tydligen inte. Inte för att vara omogen och klanka ner andra, men för att få en chock av att folk ens kan bete sig såhär. Herrejävlagud!

typiskt...

Kategori: Allmänt

När jag äntligen satt mig ner för att lägga upp bilder så funkar det inte. Blir gaaaalen:/ Försöker ett tag till, håll tummarna!

myyys .

Kategori: Allmänt

Just nu ligger jag i sängen med två söta vovvar och njuter av livet. Ur högtalarna hörs Imogen heap, älskar! Frö snarkar lite och Nelson skäller till lite när någon går förbi i korridoren. Själv tittar jag då och då ut genom fönstret... Det är så härligt med all skog, och dessutom svajar alla grenar av att det blåser. Ja, man kunde haft det värre med andra ord. Det är fredag vilket innebär självstudier. Såhär kommer det vara varje fredag framöver, och jag klagar verkligen inte! :) 

Som ni kanske såg i inlägget nedan så höll jag i två hundar. Det är nämligen så att jag passar Nelsons mamma, Frö just nu. Det är jättemysigt att ha henne här<3 Dock kommer hon vara hemma till söndag hemma hos sig medan jag är hemma i Väsby, sen kommer hon hit igen i en vecka till ungefär. Bilder kommer i em... Jag veeet, haha. Segpropp...! Men batteriet håller på att dö här, och jag måste upp och diska (läs: äta kakor). 

time .

Kategori: Allmänt

Ok, dags att dra tummen ur och uppdatera läget här borta i skogen! 



Dock blir det först en vända med de här små underbara liven<3

school.

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Det känns så knäppt att sitta i skolbänken igen. Men det är roligt! Snart ska vi ha fotografering... Hehe, de har man ju vart med om några gånger va...?! :P 

Känner att det här nya livet passar mig bra. I natt blir det första kvällen som jag sover i lägenheten själv. Jag LOVAR att det kommer bilder ikväll, för nu är nämligen allt basic på plats. Nu slutar lektionen och jag måste kila iväg. Hörs sen:) 

Äntligen internet!!!

Kategori: Allmänt

Heeej!

Som jag har svurit över att jag inte haft internet! Har massa saker jag vill kolla osv. Man blir ju handikappad av att inte ha internet liksom... Åh! 

Men flytten har gått bra. Skolan började igår och det är också bra. Svårt att köras in i allt det nya, men "i'm coming there":). Det gäller att inte ha för bråttom, samt att inte ha allt för många förväntningar heller. Vill ju visa er bilder:D Så det kommer... Men nu ska jag bara slappa lite och njuta av att surfa. Vi har bara 0.5 mbs som vi har i huset, och det funkar inte för mig heller:/ Så idag fick jag nog och gick ner till Expert och köpte mig ett mobilt bredband istället...lika bra! 

Vi hörs sen!

Like a dream .

Kategori: Allmänt

Allt går jättebra! Jag är så nöjd med allting och idag fortsätter vi packa och montera upp samt inreda mitt lilla place. Som sagt, allt går så jävla bra:D

good luck .

Kategori: Allmänt

Jag är förkyld som ett as och ska kånka in allt i nya lägenheten imorgon. Känner mig så himla sliten så de finns inte... Måste gå och lägga mig nu, även fast de finns saker att packa. JAG ORKAR INTE! Som sagt, varför skulle jag bli sjuk just denna vecka?! Det finns ingen rättvisa...


En liten del av mitt stora kaos... hjälp!


En riktig heldag .

Kategori: Allmänt

Wow, jag är riktigt slut! Först banken och sen IKEA. Det är som det alltid är när man är på det där stora varuhuset, man fastnar liksom... Trodde inte mina öron när mamma sa att klockan var 18 när vi höll på att åka därifrån. Men nu så har jag verkligen allt jag behöver! Min schäslong kommer levereras om ungefär 1 vecka. Sängen kommer tyvärr om 2 veckor... Men jag behöver inte tänka på det iaf. Otroligt skönt! Nu måste jag packa alla mina kläder. Dra bruntejp över alla kartonger och vänta på att det ska bli morgon. Är så himla nervös men får ändå lyckorus av att tänka på det:) 


Min schäslong. Fast min har en annan klädsel. 

Lite att göra .

Kategori: Allmänt

 Godmorgon! Första gången jag faktiskt går upp vid 10 och inte stirrar argt på klockan för att sedan somna om... 
Idag väntar ett antal ärenden som måste göras. Har inte haft tid när jag varit sjuk, men nu måste jag även fast jag inte är helt frisk. Sen måste jag packa alla mina kläder osv. Känns som att det kommer bli en lååång dag! (Med massvis av måsten). Bara att börja nu då. Puss!

Älva

Kategori: Bilder tagna av mig

Bilden togs på segelfartyget S/Y Älva. Vi var på öppet hav och navigerade ner mot Canarie öarna. Denna bild ska få vara med i lägenheten för att påminna mig om att jag orkade igenom hela gymnasiet. 3 år av lycka, kämpande och en del tårar men jag ångrar inte en sekund utav allting. OBS! Bilden är min, och bara min dvs, den får ej kopieras utan tillstånd! 



lätt att bli tjatig...

Kategori: Allmänt

Nu har han flyttat sig närmare. Han verkligen ligger och njuter. Som sagt, bara detta får mig att må så mycket bättre♥


it was a lie .

Kategori: Allmänt

Nej, det där med att jag mådde lite bättre visade sig vara inbillning. Mår jätteilla och vill bara försvinna:/ Varför ska det bli såhär just nu?! Jag blir fullkomligt galen! Kunde jag inte va sjuk förra veckan? Jag vet att det börjar bli tjatigt, men jag har verkligen jättemycket att göra...

Det enda som tröstar just nu är att ha Nelson som ligger och vaktar mig. Han vill alltid veta var jag är för att skydda mig. Lillgubben känner av att jag är sjuk<3 Älsklingsnelson! 



Man kanske skulle ta och rulla lite chokladbollar, men då vill jag ha pärlsocker... Ringer mamma som är ute och handlar. Tummen upp!

framsteg .

Kategori: Allmänt

Idag mår jag lite bättre. Hostar dock fortfarande, men det känns bättre! Nu är det bara 2 dagar kvar till flytten, känns helt sjukt! Men jag måste komma ihåg det positiva i det hela så jag inte freakar... 

Än har jag inte ätit frukost. Måste försöka komma ut idag. Måste packa om alla saker. Måste bli frisk. Vadå pressad? 


help !

Kategori: Allmänt

Ok, jag är trött på att min header och själva texten till bloggen har ett så stort mellanrum. HUR får jag bort mellanrummet?! Har fått nog... Har bytt header nu, men allt är så otroligt svårt att göra på en mac... Jag kan inte lägga in text i mina bilder t.ex. 

Helphelphelp! 



bien .

Kategori: Allmänt

Hej! 

Vilket hastigt inlägg det blev igår. Lite som ett inlägg man skulle kunna skriva på fyllan... Men några minuter senare så simmade min middag i toan (ja, ni fattar).. Usch, mådde verkligen pyton. Men nu mår jag mycket bättre. Hostar bara tillskillnad från när jag fick svälja 100 gånger/sekund för att jag hade så ont i halsen igår. Hann inte fixa med alla saker inför flytten på fredag, men idag känner jag att det kan gå vägen. 

Förresten, det åskar...Finns det något mysigare?! 


dead head .

Kategori: Allmänt

Mitt huvud dunkar, och jag behöver mina glasögon. Allt smälter ihop. Ipren och ett antal halstabletter. Mår verkligen skit nu, tror att jag lyckats få feber också. Godnatt, det blir Dexter från sängen o sen mycket sömn! 


soon home .

Kategori: Allmänt

Nu börjar det närma sig. Jag har börjat räkna dagar...






Det står en säng där för att alla lägenheterna är uthyrda för nån konferens denna vecka. Jag tar alltså inte min lägenhets oskuld. Nästan lite besviken, men men:/ Visst är det fint?!:) 


krasslig .

Kategori: Allmänt

Jaha, är det dags att bli sjuk nu när livet är på topp? Tydligen. Åh vad förbannad jag är! Mår inge vidare, ont i halsen och mår verkligen inge vidare. Vill bara vila nu. Kanske slå på en bra rulle (typ SATC 100 ggr om), men jag har lite att göra här hemma. Packa allt så jag hittar när jag ska packa upp i lägenheten, samt se vad som behöver köpas in osv. Men först måste jag vila, blir inge bra annars:/ Hoppas ni får en fin dag! 

Twilight?!

Kategori: Allmänt

Suck, ibland förstår jag mig inte på mitt beteende. Speciellt såhär mitt i natten då jag VET att jag borde sova. Men mitt i allt det hela så klickar jag in mig på en blogg vars skribent är besatt av Twilight. & jag erkänner att jag inte sett filmen eller läst böckerna, men vad FAN är grejen med Twilight?! Bara för att skådisen är snygg? Herregud... Ja, så var min reaktion till en början till ungefär nån sekund sedan då jag kom på att jag kunde titta på sagan om ringen 2 gånger i rad för att dregla över Orlando Bloom... Hehe. OK jag förstår grejen, whatever... men nu kommer nästa störning; -GOD, I'M GETTING OLD!!! 

Vi har nog alla haft våra små förälskelser. Jag minns att killarna fick byxfjong när de pratade om Carmen Elektra när vi gick i lågstadiet. Jag med min lilla Legolas (jag hade t.o.m en mailadress som hette [email protected]). Vem var er honeyboy/girl när ni va mindre? Haha... Nej nu blir det sängen på riktigt! Puss


Ja tack, för 7 år sen kanske... :P

fail .

Kategori: Allmänt

Försöker ladda upp bilder från min lägenhet som jag tog i fredags, men det går inge vidare:/ Blir så irriterad när det händer, men men... Inte så mycket att göra åt. Nu ska jag bada Nelson och sen blir det nog sängen. Klippte klorna på honom nyss och det gick väl inte sådär jättebra. Är man tonåring så är man... 

Ni får sova så gott! Puss o godnatt♥

music baby .

Kategori: Musik och bilder.

Kan inte sluta älska denna låt.

sol, bad & sommarvärme .

Kategori: Allmänt

Har haft en underbar helg. I fredags gjorde vi Norrtälje och grönan. Lördagen bjöd på lite båtåk och idag har jag glassat, pressat och tagit årets första dopp. Perfekto! Försöker njuta till max nu innan allting förändras, det börjar dra ihop sig...








a little better .

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Efter ett pepp-talk med mamma igår kväll så känns det mycket bättre. Jätteskönt eftersom vi ska åka till Norrtälje imorgon så jag kan visa var jag ska bo under mina 2 studieår. Back on track med andra ord! Ikväll blir det även grönan. Ska bli askalas eftersom det var ett tag man var där. En bra dag förgylld med solsken och värme, man kunde mått sämre.




Startade dagen med att dra på mig en söt klänning från Rules by Mary.

i don't know .

Kategori: Allmänt

Känner mig smått förvirrad och vet inte riktigt vad jag tycker om mina tankar som febrilt snurrar runt i mitt huvud. Imorgon visar jag upp min nya bostad för min familj. Jag är stolt men ändå rädd. Allt är som sött och salt just nu, förstår inte vad det är som händer...




Vad vore jag utan dig, pluttsnutt?!

Kategori: Lilla Nelson<3


I sin nya säng♥

Tillbaka!

Kategori: Allmänt

Hej igen! Var ett litet tag sen, men jag har inte orkat. Som vanligt när man åker iväg... hehe. Om en vecka och en dag flyttar jag, det är det enda jag tänker på just nu. En känsla av panik och ångest vill jag säga. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det hela. 

Känner mig bara nere just nu, tappade hela bruken med buljong när jag lagade mat. Ville bara försvinna efter det! Ska försöka ta en promenad nu istället och rensa bort allt det överflödiga. Puss

Nu far vi iväg.

Kategori: Allmänt

Kanske kommer lite hastigt, men snart ska jag åka iväg till landet. Sedan bär det av till Dalarna och mormor o morfar. Jag ber redan nu att vi får några soliga dagar där uppe. Vill så gärna få lite bränna... Aja, innan jag åker iväg får ni en dagens outfit för ovanlighetens skull. Kommer nog skriva lite när jag är där uppe, så håll utkik:) Ha det så bra! Puss o kram.





Jeansshorts: Klippta fornarina 
Tröja: Gina 

Det nya modet!

Kategori: Allmänt





Jag är jättenöjd!


010809

Kategori: Allmänt

Första augusti, kan ni fatta?! Känns så konstigt, för jag går fortfarande och väntar på den där värmeböljan... Kan slå vad om att den kommer efter skolstarten och varar någon vecka innan det blir september. Jag längtar efter värme och sol så mycket! Vill bara kunna njuta av värmen för snart väntar flera månader av mörker. Vet själv hur lättpåverkad jag är när det är mörkt ute. Humöret sjunker direkt...

Idag ska jag jobba. Det blir ett officiellt ägarbyte på Waynés i väsby centrum nu. Idag blir det deras första dag som nya ägare, tror att det kommer gå bra. Ska försöka komma igång nu, puss!

Rammstein.

Kategori: Allmänt

Lite nattinlägg här då. Lyssnar på Rammstein. Älskade, älskade Rammstein som höll mig vid liv genom 2an på gymnasiet tillsammans med den övriga musiken. Jag minns att jag var ett vrak. Allt var så ångestfyllt. Att man bara kan bryta ihop så totalt som jag gjorde förundrar mig fortfarande. Ok att må dåligt, men jag fick det att verka som att allt var helt ok. Fester, alkohol och jag hade dragit min första cigg som jag fortfarande mår dåligt över. Det där påklistrade leendet som jag drog på varje gång jag närmade mig skolan, varje gång jag jag skulle på fest. Jag ville egentligen bara bli full. Då var det ok att göra dumma saker. 

& nu, nu älskar jag Rammstein och all annan underbar musik som fick mig att kämpa vidare. Idag sitter jag här och kan sjunga med i texterna utan att vilja lämna jorden. Jag älskar livet <3 Är så otroligt tacksam för att mitt tålamod skiner igenom när det verkligen gäller. Att vilja orka, att inte vilja ge upp.