stephaniesliv

LET'S DO THIS THING!

Kategori: Allmänt

Mycket planering inför imorgon, men det kommer bli så jäääävla grymt:D Galaxy here we come!

plans .

Kategori: Allmänt

Veckans projekt är vår halvt spontana kryssning som vi drar iväg på! On thursday it is:D Ska bli helt underbart måste jag säga:) Annars har jag cyklat runt och gjort mina ärenden för dagen. Känns toppen att allt flyter på. Bor man verkligen ensam, är det såhär "bra" på riktigt? hihi. Nu ska vi sova. En har redan kastat in handduken för kvällen. Puss!
Älskling<3

damn girl .

Kategori: Musik och bilder.

Är så jävla stolt över mig själv just nu. Bra betyg, nöjd med min bokreflektion samt allmänt asglad. Dessutom så lyssnar jag på Billie the vision & the dancers<3 Åhh, vilken nostalgi !

when pigs can fly .

Kategori: Allmänt

Godkväll mitt i natten. Har ätit god sushi som tillagats av mina och mina vänners händer. Smakade toppen! Supermysigt:) Nu sitter jag och ugglar, full av energi och undrar var jag ska ta vägen. Har en del att göra imorgon, och känner att tiden är knapp alltså. Men vi får väl se. Känner att jag bara svamlar nu, har inget att säga... Det känns lite småtokigt just nu. Mitt huvud snurrar på högvarv. Behöver bli av med alla överflödiga tankar just nu och bara få vara. Det vore skönt... Väldigt skönt.

fredagdsmyyyyys <3

Kategori: Allmänt

Idol. Cola. Chips. Sköna människor. Jag trivs här - snurra min värld igen.
Det är fredag, den bjuder jag på!

remember those walls I built .

Kategori: Allmänt

Ok. för att förklara hur min morgon sett ut då... Lite halvt komiskt faktiskt! Dörren öppnas halv 9 på morgonen. Jag vill ligger och sover så sött och underbart. Tror först att det är någon som skämtar med mig. Kanske glömde jag låsa dörren? Vart helt i chock, och Nelson springer till dörren och skäller. Dörren stängs. Vem fan är det som håller på tänker jag. Går ut och ser nästan alla mina grannar stå i pjamas helt morgontrötta och irriterade. Då har någon jävla idiot kommit på att allas fönster skall putsas idag. Idag när ALLA i skolan är lediga. Man går ju inte in hursomhelst hos folk till att börja med! Sjukt irriterad går jag ut i min kimono och ber dem att INTE komma in och putsa mina fönster, jag kan göra det själv... Har ändå vaknat så jag går ut med Nelson för komma igång med dagen. När jag kommer tillbaka har de gått in och putsat fönstret ändå, även fast jag inte ville att de skulle gå in...GAH! Har tvättid, så jag springer ner som en liten bitterfjolla och slänger in tvätten. Sen hör jag att de knackar på dörren till tvättstugan. Då står min granne där och är lika förbannad (om inte värrre:P) Så vi knallar ner till hyresvärdens kontor och är trötta och arga för att ventilera oss. De förstod och det var byggarbetarteamet som hade missat osv. Visst, man lugnade ner sig lite, men ändå var man bitter ner i tånaglarna. Efter det tog vi en härlig promenad, och nu mår jag faktiskt bra. Va jätteskönt att komma ut i höstvädret. Även fast det bara är 11 grader...burr:/ Nä, ska ner till tvättstugan igen och läsa. Knasig morgon va?! Haha!

night .

Kategori: Allmänt

Massa tjatter. Umgänge. Idol. Människor. Värme. Nu ska jag sova sött<3

black&white .

Kategori: Allmänt

Många tyckte om mina leggings som jag hade på mig idag. De kommer ifrån Gina tricot, men är förmodligen slutsålda eftersom jag köpte dem i somras (första gången jag använder dem idag).

good better great .

Kategori: Allmänt

Boendemöte i 3 timmar... Vad säger man? Effektiviseringen kanske kunde höjts lite va...? haha. Hursomhelst så mår jag toppen denna kväll! Kom hem och möttes av världens sötaste lilla hund<3 Sen pratade jag riktigt länge med mamma i telefon vilket var jättemysigt. Åh vad jag saknar lilla mamma! Men vi ska ses på fredag och då ska Nelson få åka till Väsby och bo där över helgen:)
Målade även naglarna nyss, och det blev så jäkla bra (för att ha varit jag som målat dem..hehe). Så jag är glaaad. Ska gå och lägga mig strax och drömma massa söta drömmar. Ska bara ut med lillkillen först!
Nagellacket kommer från Mavala, nr 78 -Tobago (jag kommer ju halvt från Tobago, så jäkla coolt!)

yes we can...

Kategori: Allmänt

Självständig Stephanie, självständig. Inte fan kan jag gå runt och vara beroende av andra. Lite mer vilja och lite mindre flum, tack! Nu är inte tiden för att fastna vid andra tankar. Underbara tankar, orealistiska tankar. Tankar som aldrig verkar vilja ta slut just nu. Det bara surrar, men jag måste stänga av ett tag... In i verkligheten igen. Allt det andra får ligga på hold ett tag framöver.

uppgiven .

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Vaknade av att jag minns hur jag somnade till att höra alla dörrar smälla sent i huset. & inte orkar jag vara uppe länge, jag har tagit ut alla mina krafter på att flumma runt sent om nätterna. Men inte igår. Idag mår jag inge vidare. Den senaste tiden har det varit jobbigt med maten. Jag är hungrig som en varg men får knappt i mig någonting innan jag mår illa. Just nu, efter frukosten, vill jag bara lägga mig i fosterställning. Så illa mår jag... Usch! Vill inte må såhär, jag måste ju kunna äta! Ska försöka gå en vända med Nelson nu och se hur det går. Hoppas att den friska luften gör lite skillnad. Ha en bra dag, kram.

Hej jag hatar excel.......

Kategori: Allmänt

.....eller iaf uppgiftsjäveln vi fått i excel....AAAAH!!!

Food and the strokes <3

Kategori: Allmänt

Har en lite trött dag idag. Ska få hjälp med excelarbetet strax (skjut mig), men först ska jag laga mat till the strokes och minnas hultsfred -06, eftersom de spelade när jag var där då.

pytteplutten <3

Kategori: Allmänt

Jag älskar den här hunden så ofantligt mycket! (Även fast han bet mig i näsan igår...) <3

en del av campuslivet .

Kategori: Allmänt

Haha!

Självstudier .

Kategori: Allmänt

Vi behövde tydligen inte ens komma till skolan idag. Så underbart bra information som vi får på skolan alltså. Har de nånsin hört talas om kommunikation kan man fråga sig...? Herregud! Nåväl, istället för att känna sig besviken och inte tro att heeela dagen gått åt helvete så höll några sina power point-presentationer. Jag gjorde min, och oj så flummig den blev. Så blir det när man inte är påläst:) Nu på eftermiddagen så har vi självstudier, och jag tänkte börja läsa ur boken som vi ska lämna in en bokrapport (eller vad man ska kalla det för) för till söndag. Tog precis en långis med Nelson så jag känner mig lite trött. Kanske en power nap och sen läsa?

good morning nr. 700!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Detta är mitt 700e inlägg! Tjoho:) Denna morgon började segt, men nu är jag piggare än någonsin. Känns helt underbart, och det är måndag. Alla spänningar och känslor börjar släppa, it feels so damn good. Nu drar jag iväg till skolan. Puss<3

at home .

Kategori: Allmänt

Jag har sagt upp mig från jobbet idag. Ska inte jobba där igen, och jag älskar känslan. Ut med Nelson nu, läsa (tända ljus och mysa) och sen tvätta... Vill bara gosa ner mig i soffan med doftljus och se en rulle just nu. Heeeela kvällen. Men förresten, jag har ingen tandställning alls nu:D

Ett midnattsrus.

Kategori: Allmänt

Sitter på Norrtäljebussen på väg mot Danderyd där mamma och pappa ska hämta upp mig. Musiken från "The Holiday" i öronen. Vackert. Kolsvart, stjärnhimmel och kyla. Nelson är insvept i min jacka, han håller mig varm. Något ger mig fjärilar i magen, lycka och jag hinner precis vända upp huvudet för att skåda ett vackert stjärnfall. Har levt min eftermiddag och kväll på ett glas juice, en sesamkaka och lite popcorn. Ice age 2, Little brittain och Idol. Min baksmälla har minskat men mår fortfarande som ett djur. I förtvivlan mellan Väsby och Norrtälje försöker jag klura ut vad det var som fick mitt att dricka så äckligt mycket. Alla känslor bara svamlar i hjärtat just nu, vilket håll ligger fridfullheten egentligen? Måste ta och lägga mig för att orka med imorgon. Tandläkarbesök och sen möta mitt underbara Stockholm, 2 söta killar och sen min dude♥

man har väl mått bättre .

Kategori: Allmänt

Vad tar man sig till när man fortfarande mår helt uppochner? Måste ha något att äta, MÅSTE. Jag är verkligen heelt förundrad över att det inte trillade in ett litet fylleinlägg här inatt. Så pass äckligt borta som jag va. Jag sjukanmälde mig idag för att det hade inte vart helt ok att komma till skolan i det skick jag var i kl.9 imorse. Herregud....

Time to dance .

Kategori: Allmänt

Korridorsfest i huset mittemot. Jag är redo efter några tidlösa hits med älskade M.J<3 Vi ses i skolan imorgon, haha! Ja, vi får la se om jag pallar med bartömningen senare, så busig jag är då...
Topp från H&M

höst .

Kategori: Allmänt

Before and after .

Kategori: Allmänt

sweet dreams .

Kategori: Allmänt

Skulle egentligen gjort min power point presentation ikväll. Men jag måste säga att tiden bara flyger iväg när man tvättar, diskar, städar och lagar mat. Inte är det lätt inte. Dock värt att nämna är att det gått exakt 1 månad sen jag flyttade in hit:) Jag trivs som fisken i havet! Hade vart lite jobbigt annars, hihi.
Godnatt<3

craving .

Kategori: Allmänt

Stuvade makaroner. Fysatan vad gott. Ett problem dock. Inga makaroner hemma... DOH!

Vad som pågår i mitt huvud under en IT-lektion...

Kategori: Allmänt

Kladdkaka, kvällsmys, pommes frites, KLADDKAKA, booooring - skjut mig, vad blir det för fest i helgen?, undrar varför han bara babblar...?, vi har lunch nu för i helvete!, mmm, kladdkaka<3, måste ut med Nelson.

Myspys .

Kategori: Allmänt

Har det verkligen mysigt här hos mig just nu. Så jävla mysigt (och så jävla ensamt). Nelson ligger som en kung på några kuddar och njuter, sötnosen<3 Snart är dock den där mysstämningen borta då jag ska ner till tvättstugan och tvätta alla mina underkläder (resten tar jag imorgon, har inte tid med att ta allt ikväll). Har ungefär inte en enda trosa i garderoben, haha! Så det är såhär det är att bo ensam, ingen ren tvätt att komma hem till, ever... Jobbet gick bra idag. Stängde igen öronen och körde mitt egna race, det brukar bli bäst så. Jag får inte låta någon påverka mig så som det blev förra veckan. Jag är en stark individ som INGEN får trampa på. Nu till den fjuttigaste tvättkorgen i historian.

Krisselkrassel .

Kategori: Allmänt

Hello!
Wow vad jag är trött... Men det är bara upp o hoppa som gäller. Ska åka in till stan med en kompis och sen bär det av till Väsby för att jobba imorgon. Suck. Har jättemycket att göra med skolan och jag hinner verkligen inte! Sen att viljan inte finns är ju det som känns mest, så jävla trist att det har blivit såhär, jag gillar mitt jobb jättemycket. Jag har gjort det under all den tid jag jobbat där, men det är så typiskt att det ska vara människorna som förstör.
Jag och mininelson igår:)

Såhär blir det när man förfestar ensam...

Kategori: Musik och bilder.

I ♥ Me right now...haha.

excel = ?)=(/&%€/()="=)(#(/?"`"?Y"T !!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Jahaja, så positiv man kan vara en sån vacker dag som denna. Men jag känner verkligen ett starkt agg mot excel och vår hemuppgift vi fått över helgen. Jag protesterar helt och hållet för jag förstår verkligen INGENTING!
Jag och 2 klasskompisar i Göteborg

Hejdå Göteborg och eventdagarna .

Kategori: Allmänt

Halloj! Nu har vi precis åkt från Göteborg. Vädret är underbart och jag är bakis, livet är så som livet ska vara just nu. Eventdagarna var helt ok. Känner mig nöjd med min n ärvaro. Push igår var jätteroligt, hade verkligen roligt och dansade tills jag inte kunde gå längre. Lägger in bilder när jag kommer hem. Förresten, jag älskar mitt nya leende<3

Göteborg!

Kategori: Allmänt

Efter 3 timmars sömn i natt så klev jag på bussen som ett litet grottmongo imorse. Lyckades sova några timmar på bussen iaf. Om ett tag ska vi röra oss mot Restaurangen Vasastaden eller vad den nu hette. Kom precis till vandrarhemmet efter lite lätt tilltugg (jag åt en vegoburgare..."lätt"). Sen blir det PUSH. Jag och min rumskompis madde håller på att somna, men vi måste komma igång nu, blääää! Jag vet, världens jävla fluminlägg, haha.

PANIK!

Kategori: Allmänt

Varför ska allting göras i sista sekund. Jag har ett berg med disk från igår som fått sig ett rejält sällskap med disk från idag. Hinner inte diska, har inte ens packat och om mindre än 6 timmar åker jag till Göteborg. Jag vet, skitkul men paaaanik! AH!!!
-Vad har man på sig i Göteborg, är det nån intern dresscode eller vad är grejen?
-Vad har man på sig på en mässa. Hujedamig! (läs: FANFANFAN).
-Varför sitter jag och bloggar när jag egentligen borde packa?
Och en annan sak som jag bara måste klaga över... jag stod precis och lagade ihop en matlåda till imorgon. Ville bara informera om att jag stod på ica lite tidigare ikväll och velade över en färdiglagad pastasallad eller om jag skulle vara ambitiös och göra min egna. Ja, precis... hur smart på en skala var man då. suck!
Men jag har fortfarande världens finaste leende;) Tar med mig datorn till Götlabörg och uppdaterar vidare där nere. Ha're!

SMILE !

Kategori: Allmänt

Today's the day .

Kategori: Allmänt

Bara några timmar kvar tills jag ska till tandläkaren. Snacka om att jag är lite nervös! Ska försöka ta i tu med en uppgift vi har i IT nu... Inte för att jag vill eller orkar, men för att jag måste.
Skriver när jag kommer tillbaka till Norrtälje, puss!

error .

Kategori: Allmänt

Godkväll.
Känner mig helt slut överallt. Vet inte var jag ska ta vägen... Var en mäktig dag idag. Kom hem på lunchen och mötte en galen vovve som hade rivit ner det mesta i lägenheten. Det låg massa jord på golvet då han lyckats hoppa mer än en meter och dra ner min växt. Han lyckades även dra ner mina jackor i hallen, mitt täcke från sängen och en kudde från soffan. WTF?! Både han och jag är helt matta just nu... suck.
För övrigt sitter vi i Upplands Väsby igen, för ni kommer väl ihåg vad som händer imorgon?!
Byebye....!

...

Kategori: Allmänt

Haft en skitskitskitdag som gick upp en aning för nån timme sen då jag bakade kladdkaka och va på filmkväll hos grannen, efter det har det bara gått ner igen & jag känner mig förtvivlad och ledsen. Jobbet är katastrof och mycket annat därtill... Ska nog gå och lägga mig och försöka ändra inställningen till imorgon. Vill ju inte att hela den den dagen ska bli förstörd. Men jag har mycket att se fram emot denna vecka. Tandreglering och Göteborg bl.a. Hoppas ni haft en fin helg♥
Saknar sommaren... Inga bekymmer, what so ever.

the girl next door .

Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggen! Upp för att jobba... Startade morgonen med en liten promenad med Nelson och efter det blev det lite morgonshopping på nätet!  Campadre har så jäkla bra erbjudanden hela tiden. De är märkeskläder i begränsad upplaga som säljs under en begränsad tid. Är ni inte medlemmar så bli det, jag fyndar alltid något där. Mina uggs var t.ex. på 70% rabatt, sweet!
& jag drömde den finaste drömmen innan mina ögon mötte morgonljuset. Vad mer kan jag säga, ville verkligen inte vakna. Men nu är jag bara förvirrad och inte vet vad jag ska tro. Hursomhelst... ska dricka upp mitt te och pumpa cykeldäcken, sen drar jag iväg. Ciao.

Converse Stars and bars .

Kategori: Mina älskade plagg

Glömde ju faktiskt visa det som var i paketet som jag hämtade ut igår. Jag säger bara en sak; jag är kär.
Jag trodde att de var slut överallt. Men sen kikade jag in på Brandos.com och såg att de hade kvar ett par 39or. Har egentligen 38 men det STRUNTADE jag fullständigt i. Klickade hem dem på direkten<3

myskväll .

Kategori: Allmänt

Längtar tillbaka till Norrtälje just nu. Vill vara bland människor och umgås, men istället sitter jag här i Väsby. Jobb imorgon och på söndag. Dock tog jag ledigt nästa lördag, jag ska ju fira som bara fan på fredag (jag har ju mitt lilla besök hos tandis på tis). Ska ta fram chipsen och så strax, sen blir det en rulle. Men först måste jag plugga lite. Känner att det behövs!

väst .

Kategori: Mina älskade plagg

Älskar denna väst från MQ's zoul. Fyndade den för 149 kr på sommarrean. Som hittat:)

Lite trött kanske...

Kategori: Allmänt

Jahaja. Vad säger man...? Skolan hade kick-off igår och jag var smått full redan vid 18. Sov inte så bra av alla fylledrömmar sen heller. Men kul som fan hade jag allt:) Nu vill jag lägga mig ner och dö i sängen ett tag. Nelson ligger utslagen på rygg, haha. Så himla söt! Och ja, han är tillbaka igen:D
Jag orkar verkligen inte åka tillbaka till Väsby. Känner mig helt jäkla borta och omotiverad att sitta i kommunaltrafiken 2 timmar. Men jag ska jobba imorgon, så jag har inget annat val, om jag inte vill åka imorgon förstås. Dock blir det väldigt stressigt. För att det här inlägget inte ska bli för mycket blahablaha så tänkte jag gå nu. Men lite senare ska jag visa upp vad jag strax ska hämta upp på posten<3

when love takes over .

Kategori: Musik och bilder.

empty .

Kategori: Allmänt

Nelson är nu hos Ellinor och jag känner mig ensammare än någonsin... Helt plötsligt blev jag alldeles ensam här hemma. Tänk att någon så liten kan göra så mycket skillnad. Min älskade lilla nutte<3
& nu är det Nightwish som strömmar ur mina högtalare. Egentligen borde jag göra nånting vettigt, som att gå och lägga mig eftersom jag inte sovit ordentligt på 2 nätter. Men jag blev så jävla djup helt plötsligt... Suck. Vill ha min lilla snutt som ligger bredvid mig när jag ska sova nu! Nej, jag har en bad hair day att ta hand om här, jag får lov att gå in i dvala någon annan kväll. Godnatt.

7 days.

Kategori: Allmänt

Vad är det som händer om 7 dagar?


- Beräknade förlossningsdatumet?
- Tomten kommer på besök?
- Jag börjar träna på friskis o svettis?
- Min tandställning på överkäken tas bort?!?!?!?
- Ut och rulla i leran för skojs skull?

Ni som fortfarande har problem med blondinbella...

Kategori: Allmänt

....Har ännu inte upptäckt KISSIE, DESSIE eller AMANDAVARDET.

Man vill ju faktiskt bara att det hela är en dålig mardröm - för alla!


& det mina vänner var dagens aggression.