stephaniesliv

bloggrape

Kategori: Allmänt

Någon mer än mig som nån gång blivit bloggrapad? HAHAHA! Se inlägget nedan ;). Ändå lite gulligt må jag säga, höhö.

Ja, idag har vi iaf kört fram och tillbaka med saker till nya lägenheten, känns askalas att ha börjat flytta in! Det finns så mycket plats för allt ♥. Ikväll ska vi ut och in i dimman, två helger i rad nu, från 0-100, haha. De är så jag funkar. Ska väldigt kul faktiskt, va länge sen jag gjorde Norrtälje. Alldeles för länge sen.. Men man behöver inte göra Norrtälje så ofta, för de blir oftast samma sak, men de måste man ju uppleva ibland ;). Synd att det inte va Tiësto idag igen, hade ju varit grymt, fan vad bra det va alltså! Nu blir det att boka biljetter till Avicii! 

Hoppas att ni alla haft en bra jul. Jag bara njuter av plusgraderna och solskenet, behöver ingen snö :)


Näe, nu -in i dimman!!

Överlycklig!

Kategori: Allmänt

Jag vill bara meddela er alla att min sambo är världens bästa kille! Så stilig och helt jävla fucking underbar :). Och imorrn ska vi in i dimman tillsammans. Undrar vad som kommer hända då... ^^

God juuul!

Kategori: Allmänt

God jul darlings! 


Gillar egentligen inte julen alls... Men i år så har vi investerat i världens bästa (vad jag kallar det..hehe) julklapp, nämligen vår nya lägenhet! Vi började flytta saker idag, på självaste julafton, haha. Men vi har ju lite att göra. Men vill iaf önska er en god jul i varje fall. Kanske ska bli ett nyårslöfte att blogga lite mer, eller vad säger ni ;) 

PUSS! ♥

oh snap!

Kategori: Allmänt

Snart jul, helt sjukt egentligen! Fattar inte hur tiden kunde ha gått så fort, men nu är den här snart iaf, julen. Jag är faktiskt redan julledig. Dock vet jag inte hur mycket ledighet det blir med tanke på att vi ska flytta! Lägenheten (eller ska jag säga våningen!) är helt fantastiskt! 127 kvm, walk in, nyrenoverad.. Ja vad mer ska jag säga, vi blev helt kära i den och valde att ta den! :D. 

Vad mer kan jag säga? Jag va på Tiësto i helgen vilket var trevligt. Riktigt fett faktiskt! Hade köpt min biljett i andrahand och va lite orolig över om den skulle vara äkta. Va kalas när vi kom fram till Globen men jag kom in iaf! Haha. Hade bestämt mig för att jag skulle va relativt nykter när jag kom fram, men de gick sådär...haha, kul var det iaf! :). Här kommer lite bilder från den kvällen:






Jag och min kusin ♥



Gillar faktiskt mitt hår nu...Det växer ;).

Workworkwork

Kategori: Allmänt

Hajhaj!

Har varit ledig idag, vilket varit skönskönt deluxe kan jag säga! Hade en dålig natt med sömn, så det kändes bra att kunna sova några timmar extra. Dock har jag varit ledig för att jobba hela helgen. Projektet kommer att ha både referensgruppsmöte och styrgruppsmöte! Kommer bli skoj, men mina nerver håller på att balla ur för att jag är så nervös. Är en sån människa som inte kan släppa saker utan går o oroar mig tills det är över. Antar att det hör till mina svaga sida.

Kommer iaf bo på hotell i Stockholm hela helgen, vilket känns kalas! Ikväll efter välkomstminglet kommer jag skutta upp på rummet med en chipspåse och se dem göra upp i idol! :) Vem ska vinna?? Tycker helt klart att Robins röst är värd äran!

HAIR

Kategori: Allmänt

Hej bloggibloggen! 


Sitter här helt utslagen, trött och uppe i varv. Konstig känsla att vara helt slut men inte kunna slappna av. Skyller på fullmånen, nån mer som blir knäpp av månen? Ska bli intressant att se hur det går att somna inatt då jag har otroligt svårt att somna dagarna innan och medan det är fullmåne. Skumt fenomen egentligen. 

Hursom, har lovat bilder på mitt nya hår. Saknar mitt långa svall mer och mer, men det är tur att det växer! Jag hade så gärna velat ha mitt långa, fina svall till nästa helg då jag ska på tiesto! Hade velat ha det i en stram hög tofs! Åh...Men jag kommer att lära mig av det här och ALDRIG mer klippa mig såhär kort. Kommer att bli Rapunzel herself nu ;) Vad tycker ni?












Och sen tittan man på alla förebilder och frågar sig själv WHYYYY?!


She broke your throne and she cut your hair

Kategori: Allmänt

Alive. 


Jag lever. Jag har bara inte bloggat. Och varför? Mja, jag har faktiskt haft massa annat för mig. Ibland har jag loggat in och velat skriva, men inget har liksom kommit fram. 

Sen vi sågs sist så har jag klippt mig -jättekort, jobbat, mått bra, mått piss, vart likgiltig till hur jag mått, övningskört, fått panikångestattacker och lite till. Hur kan man summera typ två månaders frånvaro? Ja, jag tänkte väl det. 

Jag har inte importerat en en endaste bild på mig själv sen jag klippte mig. Först älskade jag det, men nu trivs jag verkligen inte alls.. Jag förstod inte vad jag hade för än det försvann så att säga! Ska försöka lägga in en bild här snart, men inte idag. 

Ibland har jag verkligen saknat bloggen, för det har hänt så mycke dehär 2 månaderna som jag velat dokumentera, men det har inte bivit så :(. Får försöka leva på hoppet om att minnet inte sviker mer än vad det redan gör.

Hoppas att ni har haft det bra, vi hörs snart igen (hoppas jag).