stephaniesliv

underbar

Kategori: Allmänt



Det bästa hon någonsin gjort. Kanske blan det bästa jag har hört. Jag börjar nästan gråta av den här låten för den är så påtaglig. 


Jag tänker på mitt liv och det som format mitt liv till det jag vet idag. Det går dock inte en dag utan att jag tänker på allt fint som livet har gett mig. Det finns så fina personer som bara försvunnit ur mitt liv som jag vill ha kvar som jag saknar. Men ändå inte, för det var då och nu är nu. Hur många gånger satt jag inte och grät där ensam med min hund bredvid mig och önskade just att det skulle vara precis så som i en film. Jag glömmer aldrig men nu är fortfarande nu, vilket jag är glad för. Men låten kommer alltid ta mig tillbaka till de vemodiga stunderna då jag kastat bort, det som var då, min bästa vän.




Jag är ute på för djupt vatten. Ibland känns det som att jag kommer att drunkna. Ni vet när alla känslor forsar över en? Precis så. Jag önskar att det gick att stänga av för ibland blir det så intensivt och jag klarar inte av att befinna mig på ställen som jag trodde att jag aldrig skulle hitta tillbaks till. Det värsta är att jag alltid kommer att hålla detta inom mig. Men det är precis där allt ska vara. Men ibland måste jag bita ihop mer och hårdare för att bara gå vidare. Tror ni att det är så med alla ens förhållanden? Ett steg i taget?



Ibland känns det som att ens förflutna aldrig vill släppa taget, men i själva verket är det en själv som håller kvar. Jag vill bli kvitt med dig, men jag känner för mycket skuld för att bara gå vidare. Jag känner att jag behöver prata med någon som jag aldrig träffat förut. Någon som kan hjälpa mig att bara släppa taget och få det att vara ok att se tillbaka på saker för vad de är/var. När jag säger träffa någon så menar jag en människa som pluggat till psykolog.



Men nu ska jag prata i nutid, för jag tror att jag vet vad det är jag egentligen känner. Jag känner att jag spricker av kärlek men jag vet inte hur jag ska hantera det. Inte kärlek för mitt förflutna men för det jag har idag. Men det är första gången jag inte vet h u r jag ska hantera det. Den här känslan kommer bara ibland och jag vill att det ska kännas helt självklart hur jag ska hantera allt. Vad är det för wake-up call jag behöver för att allt bara ska gå ihop för mig. Jag vill inte behöva en livslång plan för livet, men jag vill bara känna att jag kan få vara den jag är. Kanske ska jag sluta kräva så mycket. Mindre krav gör en kanske lycklig? Men jag vet ju hur jag definitivt inte vill ha det. Kanske är jag rädd att jag får det jag inte vill ha mer än att jag får det jag önskar mig? 

Jag vet inte varför jag sätter mig själv i såna här tankeställningar. Och för att inte braka ihop och grina resten av kvällen så ska jag fixa o dona lite här. Jag klarar verkligen inte av att vara ensam mot min vilja. Haha. Nej det är inte roligt för det är en hemsk svaghet jag har. Jag vill ha människor när jag vill ha dem utan att tänka på vad de kanske vill. Jag kan aldrig fånga någon, men ändå bli man bli fångad själv och känna att man alltid är någons. Iaf jag, men sån är jag. En människa som ibland blir väldigt osäker på sig själv och behöver bekräftelse. Är medveten om det och vill träna bort det, för det är så mycket onödig energi som går åt. Det kanske finns ett piller mot ensamhet och bekräftelse?

Godnatt.

it's only me .

Kategori: Allmänt



Jag orkar inte tänka just nu. Sitter och skrattar till Stockholm live. Ibland måste jag våga skratta när det bara är jag.

Fredagamys @ jobbet!

Kategori:

img_8294 (MMS)

Fredagamys @ jobbet!

Står på jobbet och smälter bort. Är verkli...

Kategori:

img_2639 (MMS)

Står på jobbet och smälter bort. Är verkligen ingen trevlig miljö att jobba i. Hade dock inte haft något emot att ligga på beachen hela dagen och bättra på min klena bränna. Hoppas att ni läsare kunnat njuta av värmen på ett bra sätt <3

it feels like it was a long time ago, but it is n o w .

Kategori: Allmänt

Det var länge sen jag hörde en sån bra låt. Texten är helt u n d e r b a r! Jag känner mig som 17 år igen. Den känslan. DEN. KÄNSLAN ♥

- Bara jag som är/blir frälst?






Edit: Ok, sitter och lyssnar igenom deras nya platta (3 doors down) DAMN vad jävla bra den är. Typ OMFG!

LOVE

Kategori: Allmänt

- Never look back, never give in.

Lite trött o skelögd + mensvärk. Fy.. Fatt...

Kategori:

img_7674 (MMS)

Lite trött o skelögd + mensvärk. Fy.. Fattar inte varför lite blod ska göra så ont. Jag undrar dock varför många saker gör ont. Idag har jag velat gråta för att jag varit glad, ledsen, irriterad och allt där emellan. Allt simmar som en sörja i min hjärna o jag vet inte vad jag ska göra med alla tankar. Ibland är det sjukt frustrerande o ibland tänker jag att det inte får ta min energi... Svammel som vanligt men dehär är mitt plank där jag kan skriva vad jag vill.

gäsp

Kategori: Allmänt

Känner mig lite trött. Väldigt trött faktiskt.. Har tvättat och städat mer än halva dagen, vilken gör att jag knappt orkar göra nånting nu. Man är inte helt hundra alltså. 

avatar .

Kategori: Allmänt

Jag brukar önska att jag kunde leva ett annat liv när jag ligger och sover. Ja, som att jag är vaken i en annan kropp någon annanstans och lever ett annat liv fast ändå med mitt medvetande. Skulle inte det vara häftigt? Jag önskar att det vore möjligt. I det livet skulle jag ha oändligt med pengar, kunna ta mig var jag ville snabbt (för man vill ju inte sitta på en flygresa när man bara sover i några timmar)..FATTA! Jag skulle nog resa från ställe till ställe. Bo på fina hotell, äta god mat och uppleva kulturerna. Jag tycker att forskningen och tekniken kan komma ikapp nu va.. Hehe :)

Slutade tidigt från jobbet idag. Imorgon är jag ledig och ska ta tag i tvätten.. kul tisdag med andra ord, men sånt måste göras det med. Ska nog krypa ner i sängen snart. Det är helt mörkt här inne och jag känner mig lite ensam. Godnatt!


På tal om något helt annat..haha. Är så jäkla sugen på sushi. Har rullat sushin på bilden här ovan, coolt va? Jag vet, jag borde typ börja med catering!

deep elements .

Kategori: Musik och bilder.

Jag försöker komma på hur det skulle kunna kännas att för en sekund, 
eller två 
veta hur allt vore nu
- som det var då.


torsk på tallinn .

Kategori: Allmänt

Känner mig så otroligt trött just nu. Fattar inte varför, men jag hade iofs svårt att somna igår kväll.. Nåväl. Jag blir ensam hemma ikväll och håller på att ladda mer torsk på Tallinn för att beskåda i min ensamhet, hahaha. Perfekt. Har ännu inte bestämt mig för om jag ska knalla upp till ica för att köpa lite gott eller om jag ska lägga mig i sängen och titta på tvn i sovrummet. Den har stått där ett bra tag men har ännu inte tittat på film där. Nödvändigt.. hehe. Nån mer än mig som älskar torsk på tallinn? hahaha! Det är en klar klassiker som alltid får mig att skratta. Älskar Lasse kongo!


imissyou/iloveyou <3

Kategori: Allmänt

Hoppas att jag får träffa min lilla sötnos snart, håller på att sakna ihjäl mig efter honom just nu ♥

ny design .

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 

Medan jag sitter på jobbet gör jag en liten efterlysning:

Jag letar efter någon som kan göra en ny stilren (men ändå lite roligare än den nuvarande) design. Är du duktig, eller vet du någon som är grym på att skapa bloggdesigner så hojta gärna till här i kommentarfältet :)



Ha en grym dag! ♥

Norrland .

Kategori: Allmänt

Hej!

Jag tog en liten paus från bloggen som ni kanske märkt. Har inte orkat om jag ska vara helt ärlig, och jag kom tillbaka från Norrland i onsdags. Sen har det bara varit jobb. Hade det verkligen underbart där uppe. Det var verkligen helt k n ä p p t y s t när jag skulle gå och lägga mig. Inte ett ljud. Trodde helt ärligt talat att jag hade blivit döv, haha. Nu saknar jag lugnet som jag fann där uppe, man behöver komma bort från sin vardag med jämna mellanrum. Har inte varit där uppe på 2 år dessutom, har verkligen saknat det + min familj såklart. 

Tyvärr tog jag inga bilder heller.. men jag bjuder på några bilder jag tagit innan jag åkte. Hoppas att ni har haft det bra. Vad händer i helgen? ♥

as westlife sang in their song .

Kategori: Allmänt

(Tidsinställt inlägg)Dagens funderingar på jobbet:

Jag tänker ofta på hur allt kommer att vara när man är gammal. Vem är jag då? Vad har jag gjort? Vilka har jag i mitt liv? Vilka har räknat bort ifrån mitt liv?

Det är så svårt att veta.. Men jag tänker ofta på hur jag vill ha det. Hur jag är den där lilla gumman som håller min gubbe i armen Hur jag valt att ha kvar folk i mitt liv som älskar mig ovillkorligt. Allt man gör i nutiden kommer att att ge resultat i framtiden.

Jag är en sån kärleksfull person som vill ha kärlek omkring mig. Jag vill ha det bra och ha kärleken som en drivkraft för livets alla utmaningar. Jag tänker på alla tider och situationer som jag tagit mig igenom helveten för kärlekens skull. Jag vill alltid att det ska vara värt det. Mycket svammel nu, men för att knyta ihop påsen:

Jag drömmer om att bli gammal och bara ha det bra. Ha gjort rätt val (så gott det går) i livet, ha en fin familj mycket, mycket kärlek!

if you are a strong female .

Kategori: Allmänt

Som jag nämnt tidigare så älskar jag Lady GaGa. Det här är en av mina favoritlåtar från hennes nyaste album "Born this way".






Hoppas att allt är bra med er! Idag åker jag till hälsingland för några dagar för att koppla av och koppla bort. Ska bli helt underbart! Får se om det blir nåt bloggande under tiden. Har tyvärr lagt det på hyllan dehär senaste dagarna men jag har haft det riktigt bra :)

Sliten efter mycke jobb den här veckan. Im...

Kategori:

img_4230 (MMS)

Sliten efter mycke jobb den här veckan. Imorgon är jag ledig och ska ta mig in till vår fina huvudstad. Jag älskar verkligen Stockholm på sommaren <3. Ska försöka dokumentera min dag imorgon Bloggar mer med bilder då. Ska ta en dusch sen blir det sängen. Godnatter! :)

Mums <3

Kategori:

img_1282 (MMS)

Mums <3

just put your paws up .

Kategori: Allmänt

Sjunger "Born this way" i huvudet nästan varje morgon för att peppa mig själv. Jag tycker att GaGa är så jäkla inspirerande och hon är är en grymt duktig sångerska. Att peppa sig själv är aldrig fel, var aldrig rädd för att misslyckas ♥

"I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way, born this way"

it had been so much cooler without those fingers .

Kategori: Allmänt

Ibland tänker man tillbaka på en tidsperiod som fått en att bli starkare. That's an awesome feeling. Har ni nånsin sett tillbaka på saker efter att en tid har gått och fått perspektiv på saker? Ibland känner man sig stolt, ibland lite dum, & ibland känner man sig stark. Det är häftigt hur livet kan vända från dag till dag. Ibland kan allt ändras på några sekunder. Men jag tycker att det är en styrka att kunna vända en motgång till en erfarenhet. Det finns så många olika sätt att se på livet, men glöm aldrig att vi har valmöjligheter. Att gå en annan väg kan kännas som en enda lång uppförsbacke, men det kanske är värt det istället för att ta en genväg som inte ledde någonstans.

kvinnogöra..?

Kategori: Allmänt

Hellu! Vad kul det är att ni lämnar kommentarer här, blir så mycket roligare att blogga då. Välkomna hit till er nya läsare. Jag har drivit den här bloggen i några år så det är kul när nya läsare hittar hit :).

Idag hade jag en kort arbetsdag, så jag hade massor av tid över att ägna mig till kvinnosysslor. Först var det roligt:


I min ensamhet i tvättstugan.. Jippiee! Ja, jag kom in och ur vagnen heeelt själv!


Sen vart det inte lika roligt längre när jag började laga mat. Jävla lök...


Ser ni tåren? Känner ni smärtan? Haha


Todays owtfitt.

Kategori:

img_6422 (MMS)

Todays owtfitt.

Fortfarande sjuk och jag orkar inte sätta ...

Kategori:

img_0123 (MMS)

Fortfarande sjuk och jag orkar inte sätta mig framför datorn. Läste på Kenzas blogg om vad som hände med hennes vänner FAN vilken äcklig värld vi lever i alltså. Man blir ju förbannad men det verkade ha slutat "bra" ändå. Inga skadade men fyfan vilket minne :(. Mina tankar går till tjejerna, hoppas att de kan njuta lite av sin semester ihop!

little island - malta .

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från Malta. Var där i början av juni. Riktigt härligt med escape.



'


Varför nu bilden är felvänd förstår jag mig inte på..menmen.

blue .

Kategori: Allmänt

Är fortfarande krasslig och stannar hemma från jobbet även imorgon. Känns bra att försöka vila upp mig så gott som det går. 

Till något helt annat. Linser, haha. Har testat med blåa linser några partykvällar för lite omväxling. Kan inte bestämma mig för om det är awesome eller inte..


Det är kul med lite förändring ibland. Dessutom känner jag mig mer "anonym" när jag är ute. Haha.

Jag har lyckats gå och bli sjuk. Men det h...

Kategori:

img_3198 (MMS)

Jag har lyckats gå och bli sjuk. Men det här är den bästa kuren jag vet <3