stephaniesliv

älskar!

Kategori: Allmänt

dagens andra fundering .

Kategori: Allmänt

Varför ska man hålla på och klä upp sig när man ska på dejt? Det enda man sitter och fantiserar om är ju hur den andra ser ut naken. Eller så går den gnagande tanken runtruntrunt om hur man bara vill slita av den andres kläder. Jag säger då det, vad hände med vårt sunda förnuft...?


dagens fundering .

Kategori: Allmänt

Vad fick mig att köpa en vit badrumsmatta? Jag kommer aldrig kunna hålla samma klass som mamma när det kommer till att hålla rent och snyggt, det vet jag. Så, varför?!

at last, my love has come along .

Kategori: Allmänt

Jag har längtat efter dig hela veckan... Fett har aldrig smakat bättre ♥

smr 2010 .

Kategori: Allmänt

Jag längtar efter dig min älskade sommar. Jag tror att du kommer att vara grym iår. I can feel it ♥
Stephanie modellar lite för mig på ett rapsfält mellan där vi bor. Älskar rapsfält... Skulle kunna spendera en hel dag åt att bara fotografera rapsfält. Btw, fan vad jag ska fotografera i sommar! :)

dagens fundering .

Kategori: Allmänt

Visst blir läsken godare om man dricker den med sugrör...?

jag jobbar på det...

Kategori: Allmänt

Just nu vill jag bara bli frisk! Förstår inte att det ska vara så jävla svårt... Har inte förkylningar ett bäst före datum? Känner att min borde gå ut idag. Är så jävla trött på att nysa, snora, snyta sig, se dubbelt och känna att huvudet väger 1 ton. Sen att jag är såjävlasugen på diverse saker som donken, stjärnor, vofflor o annat trams gör det inte mycket bättre. Dessutom måste jag fixa massa saker som kräver att jag går ut..  Lovely.

ung kvinna söker städskötare med vett och etiketts-lära på heltid!

Kategori: Allmänt

Jag är 21 år och kan inte ens ta tummen ur röven för att hålla rent o snyggt runt omkring mig. Är dessutom kvinna. Det är sånt här som skrämmer män har jag hört. Tur att jag är snygg och aningen sexig (jag bär bikini på sommaren, blink) , det kanske väger upp mina icke husmors-skills... Och ja, jag har snytit mig i alla dedär papperstussarna på golvet. Dessutom är jag ett hopplöst offer (av mansrelaterade vanor) att alltid titta i pappret efter jag har snytit mig. Som sagt, i've got a killer body! (och en jävligt fin personlighet också, enligt mig iaf).

max 500 .

Kategori: Allmänt

jag känner mig som ett tomt a4.
jag vet inte varför, men jag återvänder alltid hit.
det var väl något vi gjorde något vi sa här som förändrade mitt liv.

crystal ball .

Kategori: Allmänt

"Who is the man I see
Where I'm supposed to be?
I lost my heart, I buried it too deep
Under the iron sea

Lines ever more unclear
I'm not sure I'm even here
The more I look the more I think that I'm
Starting to disappear

I don't where I am
And I don't really care
I look myself in eye
There's noone there
I fall upon the earth
I call upon the air
But all I get is the same old vacant stare

Oh, crystal ball, crystal ball
Save us all, tell me life is beautiful
Mirror, mirror on the wall
Oh, crystal ball, hear my song
I'm fading out, everything I know is wrong
So put me where I belong"

avensjuk på tre 7-åringar...

Kategori: Allmänt

are we human, or are we dancers ?

Kategori: Allmänt

Nu är det gjort... Om 3 månader har jag ingen aning om var jag bor någonstans och det är den bästa känslan på länge. Jag måste inte veta hur livet kommer att arta sig, bara jag vet att jag är nöjd med mina egna beslut så mår jag toppen. Fyfan vad jag är glad just nu! :D. Som sagt, även fast näsan rinner och jag är anfådd från att ha gått några hundra meter så kan jag inte hjälpa att ställa mig och hoppa i sängen av glädje. This life is on fire...!

unforgivable sinner .

Kategori: Allmänt

Jag snyter mig varannan minut och är helt snurrig i bollen. Men det stoppar mig inte från att gå till hyresvärdens kontor och säga upp min lägenhet. Nu kan jag börja om, äntligen.

...

Kategori: Allmänt

Hej ångestattack, det var ett litet tag sen du tog i såhär hårt. Kul att du svängde förbi en sån här kall och härlig måndagskväll. Skjut mig... Man vet att man ligger på hal is om Erik Grönwall-"Higher" triggar igång sånt här skit!

Nelson har flyttat hem igen...

Kategori: Allmänt

Jag tänkte försöka nu iaf...

Pluttefisen Nelson har flyttat från mig och Norrtälje... Nu bor han hos mamma tillsvidare. Och även om jag är jätteglad över att han bor kvar inom familjen, och framförallt där han växte upp betyder så himla mycket för mig. Det skulle vara tufft att placera ut honom någon annanstans. Även fast jag vet att han det bra så finns det inga ord som kan förklara min saknad. Det är måndag, vilket betyder att han ska vara här hos mig. Ligga och sova på sängen, och kommer till mig lite då och då för att visa att han finns:) Sniffa mig lite i örat och kanske komma med sin rosa lilla leksak för att leka. Trodde aldrig att man kunde älska en hund såhär som jag gör... Han är den enda som fått höra alla mina hemligheter. När det inte funnits någon där har jag borrat ner ansiktet i hans päls och gråtit ut. Alltid har han varit lika lugn och ibland slickar han bort de salta tårarna från mina kinder. Ibland när jag mått dåligt och hållit på att sprängas av oro eller ångest har han krupit upp nära intill mig för att visa att han finns där. Det finns inget jag uppskattar mer... Han är min lilla prins. Och även fast han haft sönder en och annan kabel, kissat ner min fårfäll, eller ibland haft för mycket energi för mig att hantera så kommer han alltid att vara så älskad.

Det är klart att jag kommer att träffa honom. Men det känns att inte ha en liten korv springandes där nere vid mina fötter. Ingen kvällspromenad med min lilla vovve i kopplet. Det är så-jävla-tomt! Jag försöker att tänka på andra saker. Men det gör ändå ont. Det är inget jag kan koppla bort, och varje gång jag ser hans lilla säng så börjar jag böla:(

Varför lillfisen flyttar är för att jag just nu inte har den tid som krävs för att han ska må bra. Jag har sett och känt av att han är stressad för att jag hela tiden är på väg någonstans. När jag är i skolan så är det inga problem, men det är all övrig fritid som blir lite problematiskt. Jag har svårt att åka iväg och handla t.ex. När han fått vara ensam så länge på dagen så blir han förbannad om man lämnar honom ytterligare en gång när jag kommit hem från skolan. Så jag blir väldigt låst, och jag känner att jag måste kunna komma ut och göra saker. Iaf så som jag lever nu. Jag vill kunna ha det här sista året i skolan där jag har friheten att kunna göra som jag vill. Samtidigt vill jag kunna ta hand om Nelson, men då skulle han inte få den uppmärksamhet och stimuli som han behöver. Därför kom vi fram till att det bästa skulle vara om han kunde flytta tillbaka till mamma. Hon är också glad att ha blivit med hund eftersom hon också tycker om honom så mycket. Han har ju bott där i princip varje helg också... Vi får se hur detta funkar nu. Idag var första dagen hos hans dagmatte och det hade gått bra! Så jag håller tummarna för att han ska trivas och få det han förtjänar, nämligen det bästa!

Om ni funderar på att skaffa hund, liten som stor, så ska man komma ihåg att en hund tar väldigt mycket tid och engagemang. Det handlar inte bara om att ge vovven mat, vatten och gå ut på några korta promenader... Utan det handlar om mycket mer. Som att ge hunden kärlek. Ta sig tiden att njuta av deras sällskap. De har så mycket att ge som man kanske inte hinner se om man hela tiden är på språng. Nelson gav mig ett gott skratt varje dag, en stor dos av kärlek och så mycket mer. Nu har jag turen att få träffa Nelson när jag vill. Det är bara att åka hem till mamma. Han kommer även att komma hit ibland, kommer ju bli galen helt utan honom! Men alla har kanske inte den turen att en familjemedlem eller väldigt nära vän kan ta hand om sin hund om man känner att tiden inte räcker till. Det är många som får sälja sina hundar för att deras liv förändras och inte har lika mycket tid för hunden som de hade förut. Så jag får vara otroligt tacksam för att vi inte behövt placerat om honom. Och när jag säger tacksam så menar jag verkligen tacksam♥ Ni förstår inte hur fäst man blir... Trodde aldrig att något på dryga 3 kg skulle kunna få mig på fall såhär. Men sen var det ju kärlek vid första ögonkastet också, hihi.
Tror att han bara är 3 veckor här <3
5 veckor :)
Kungen tränger ut brodern! :D Dagen vi skulle hämta honom <3
På väg hem till sitt nya hem :)
Första bilden på oss i hans nya hem. 10 veckor gammal:)
<3
Njuter i vårsolen. Han älskar att ligga i solen! Precis som matte...hihi

take me away .

Kategori: Allmänt

Det finns så jävla mycket jag skulle vilja skriva, men jag vet inte var jag ska börja...

p-to-the-ar-to-the-tey

Kategori: Allmänt

Nu laddar vi upp för en korridorsfest. Ska ta en dusch nu. Sen blir det att dra på någon VARM outfit för kvällen. -13 grader och superstorm som i Day after Tomorrow är vad som pågår där ute:/ Jag gick från busstationen upp till campus. För er som aldrig gjort det kan jag säga att det inte spelar någon roll om ni har minus på kontot. Gör en poledance och åk gratis taxi, det är vad jag tänker göra nästa gång -även fast mina principer sa nej för några timmar sen... Haha :D

kom till mamma.............

Kategori: So wanted.

Hon såg, hon dreglade och fick en orgasm.... Åhh vad jag vill ha! <3

the path to heaven .

Kategori: Allmänt

Jag har varit en duktig flicka som fixat i alla mina garderober. Just nu väntar jag på att min mat ska bli klar, blev så jäkla hungrig av att städa allt skit som fanns där inne. Jag hittade klubbor, godis, 3 goodie bags, massa roliga visitkort, vattenflaskor, 1000000 platspåsar m.m... Efter ett halvår har man alltså lyckats plocka på sig både det ena och det andra. Blev en rejäl rensning och nu känns det mycket bättre. Borde egentligen råplugga men vad fan, inlämningen är inte för än nästa söndag. Känner att jag faktiskt kan ta det lugnt och sätta fart när motivationen kommer ikapp. Jag brukar inte ha svårt att skriva när jag kommit igång:)

Förresten. Nu när livet kommer att se annorlunda ut i framtiden har jag bestämt mig för att unna mig själv en klädstång... Och när jag säger annorlunda så kan jag ge besked om det imorgon eftersom jag inte vill spilla ut något när allt inte är 100% säkert. Men jag hoppas att allt ordnar sig nu! :)
Den här ska bli min...:)

Dagens uppdrag...

Kategori: Allmänt

Det här är tamigfan sorgligare än den dagen jag förstod att tomten inte fanns på riktigt:

lite morgoncravings .

Kategori: Allmänt

Var tvungen att sätta mig framför datorn en liten stund innan jag går till skolana. Mest för att få igång tankeverksamheten. Nu snurrar det dock lite för fört därinne. Tankar som varför jag gått och spenderat upp alla mina pengar när jag hittat de perfekta skorna till sommaren. Jag hör hur mycket de vill flytta in hos mig. Ja, mina vänner. Så här kan man också framkalla en orgasm på morgonen;

Bild från Mini's blogg.

startar upp lite nya projekt...

Kategori: Allmänt

Inköpslista:
-TV
-TV-möbel
-Soffa
-Ljudsystem

Det ska ju alltid vara någonting på g... :)

OS, so what?

Kategori: Allmänt

Alltså... Jag skiter totalt i OS. Förstår inte vitsen eller nånting... Det blir en sån jävla hysteri på något sätt. Tänk om alla kunde vara lika engagerade när det kommer till att vi studenter kunde få högre bidrag eller någonting vettigt. Dock är jag ju lite sugen på konståkningen. Isprinsessa som man varit en gång i tiden. Min dröm var att få vara med i OS, men jag är glad att jag sluppit all press och hysteri. För vet ni vad? Jag är rätt säker på att jag skulle kunnat kamma hem hela skiten bara jag velat. Men nu valde jag själv att sluta eftersom idrottsvärlden är helt skruvad. Det gör ont i hjärtat att gå in på ett gym för jag känner all press o stress över allas "beach 2035"-tankar. När ska människor lära sig att man ska träna och idrotta för att man blir lycklig av det. Såfort det är något annat ska man överväga att lägga ned. Visst, vi har alla svackor i det vi gör och förhåller oss till. Men det är vanligare än vad man tror att de där tankarna vänder ens passion till någonting helt annat.

Det är lite som när skådespelare finner mer nöje i att spåra med droger och alkhol, samt lägga sig under kniven var och varannan månad för plastikoperationer. När passionen glömts bort försvinner man i sig själv. Visst på ditt vanliga kontorsjobb kanske det inte är så många som observerar det du gör. Men när du blir beskådad i live-sändning av miljontals människor kanske man borde tänka efter om man är en bra förebild eller inte. Saker och ting har ju en viss förmåga att alltid komma fram i media. Sicken OS-hjälte man plötsligt blev...

Yesterday in sthlm .

Kategori: Allmänt

Hej! Igår spenderades hela dagen i Stockholm. Dagen bestod av studiebesök på Scandic Malmen vid Medis och det nyöppnade sprillans Marriott mellan Fridhemsplan och Thorildsplan. Det va lite typiskt att dagen började med att det var stopp i tunnelbanan... Men sen rullade det på fint. Båda hotellen var fina på sitt sätt. Kan verkligen rekommendera nya Marriott om man vill ha grymma möten! Något jag kommer ha i åtanke när jag kommer ut och ska börja jobba inom mötesindustrin (om det nu blir så att jag väljer att jobba med det..hehe).


Efter studiebesöken gick vi lite på stan. En hel del plågsamt fönstershoppande blev det för min del. Dock blev det lite gott te som jag ska gotta i mig nu de sista vinterdagarna. Sen så såg jag och Nina Avatar. Andra gången för min del, men åh vad värt! Först o främst pirrade hela magen för att jag minns när jag såg den för första gången med världens finaste sällskap, hihi. Men också för att filmen var så jäkla grym i 3 D. Ni som inte sett den än, iväg och se den omedelbums! Och helst i 3 D och ni har möjlighet. När filmen var slut ville jag ge upp livet här på jorden och flytta till Pandora :D

Lite bilder från dagen;
Hahahahahahaha! De finns så mycke sköna människor... Dessa lappar satt uppe lite här o var på söder.


En usel bild på en del av lobbyn på Marriott hotell. Väldigt mysigt och "hemtrevligt" för att vara riktat mot affärsresenärer måste jag säga :) De har tänkt till i varje fall.


Jag i de heta 3 D brillorna. Sexy time...

Spricka i väggen...

Kategori: Allmänt

Såg precis att jag har en spricka från taket ner till golvet i min vägg. Jävla fuskbygge... man blir så trött! Jag minns när jag kom och tittade på den här lägenheten för första gången. Allt verkade så bra. Man kände sig frälst för att man hade hittat en studentlägenhet och dessutom var det bara att vräka o välja vilken lägenhet man ville ha eftersom de fanns så många lediga. Nu är åsikten inte riktigt likadan längre... Jag betalar 4097 kr/månad för ett jävla fuskbygge...

Huset var inte ens klart när jag flyttade in, och än idag finns det saker som inte riktigt fungerar som de ska. Jag blir så otroligt trött. Jag har inte råd att sitta och vara missnöjd över min största utgift jag har i månaden. Hyresvärden har verkligen sina egna roliga regler för sig alltså, man blir ju f ö r b a n n a d. Vi får se hur länge jag står ut att bo här. Jag skulle vilja bo i något lite större, och funtar verkligen på att flytta till hösten eller sommaren. Många säger ju upp sina lägenheter i dessa månader som är klara med sin utbildning eller ska ut på LIA. Vi får se vad som händer.

Dessutom har de bestämt sig för att bygga 60 st nya lägenheter precis utanför mitt fönster(!). Jag som älskade min fridfulla skog till utsikt. Nu ser det bara ut som ett sorgligt kalhygge. När snön börjar försvinna lär de gå fort som attan för husen att bli till. Usch. Och inte har man fått veta något om att de kommer att resa dessa nya husen precis här utanför heller. Vaknade en morgon av att de fällde massvis med träd här utan någon förvarning alls. Schysst...tack.

there is a smile on my face .

Kategori: Allmänt

Hittills har dagen varit riktigt bra. Vaknade glad och har känt mig riktigt lycklig hela dagen. Har bakat goda scones som blev min lunch och middag. Haha... fröken aptit idag. Tänkte klämma ner lite chips eller poppa en påse popcorn till mellis ;) Funderar på om man ska se nån film... Funderar på The Holiday som jag alltid gråter till. Den är ju så töntig men ändå så fin. Precis som kärleken; töntig och vacker. Börjar bara gråta jag hör låten där hon springer tillbaka till honom...ååååååååååååååååååååhhh <3

nytt utseende!

Kategori: Allmänt

Sådär, har lekt lite med bloggen i brist på annat:) Om ni inte kan se förändringen får ni uppdatera sidan så ska det funka. Hihi

ghost love score .

Kategori: Allmänt

"Redeem me into childhood
Show me myself without the shell
Like the advent of May
I`ll be there when you say
Time to never hold our love

My fall will be for you
My love will be in you
You were the one to cut me
So I`ll bleed forever"

Fortsätter denna eftermiddag (shit har klockan redan hunnit bli 16?!?) med lite Beethoven och Mozart. Ibland kan klassisk musik räcka. Inga ord, bara instrument. Får mig att vilja ta gitarren i famnen... Kanske efter min dusch.

Gårdagen .

Kategori: Allmänt

Tänk så spontant det kan bli. Efter mycket om och men så bestämde jag mig för att dra ut. Det kliade lite i fingrarna och jag kände att jag mådde bra och kunde hantera det. Jag hade roligt :) Tog det lugnt och träffade lite folk som man kände, mysigt. En bekant fyllde år i veckan och hyrde en lokal här i Norrtälje där han höll sin fest. Trevligt! Synd att det inte var mer folk bara. Men de bästa var nog att äta mat när man kom hem sen. Haha, fyllekäk med en o annan korvhistoria... hahaha!

Idag blir det att bara ta det lugnt. Det är alla hjärtans dag. Men som några vet så tycker jag inte om den här dagen så värst mycket. Att få vakna upp bredvid personen man tycker om räcker tillräckligt mycke för mig.

make-up and hair done .

Kategori: Allmänt

Nöjdnöjdnöjd!

baby's black balloon makes her fly .

Kategori: Allmänt

17 år och nästan felfri. p.s jag ska bli med sån hårfärg i sommar igen, dock utan nån utväxt på 1 decimeter (what the hell is up with that?!). Jag minns den här kvällen som om den vore igår... Jag skulle iväg på ett skumparty i Solna. Ingen alkohol eller nånting. Klädd i bikini under för att man skulle bli så blöt. Vad fan hette den där festen nu? Det var iaf Club Zebra som anordnade allting iaf. Sista rycket innan man blev 18 och fick gå på krogen, haha. Jag och Tess hade så kul och va dyngsura när vi skulle gå efter att ha badat i skummet (FAN vad det var mycket skum), så vi tog en taxi till max som låg ungefär 500 meter bort. Vi ville helt enkelt inte frysa, hahaha! Så bortskämd man var då... Men vad roligt man hade det. Helt i sin lilla egna, naiva värld.

edit...

Kategori: Allmänt

... Vadå inte värd mat? Tittade in i kylskåpet och såg mina pilgrimsmusslor som jag fick av mamma. Jag kan fan inte leva utan mat. Mat är det jag lever för! Hahaha ♥ Pestopasta med pilgrimsmusslor står nu på menyn vare sig jag är hungrig eller inte :D

13 februari 2010.

Kategori: Allmänt

Hello. Har varit nere på byn med Chris, kom hem för ett litet tag sen. Även fast jag bara druckit en chailatte idag så är jag inte ett dugg hungrig. Och nu känner jag att det börjar formas tankar att jag inte är värd att äta. Kul, precis vad jag behöver... not.

Idag mår jag sådär. Vaknade och hade pissont i hela bröstkorgen. Somnade om och vaknade och efter ett tag kom det igen, och sen igen, och igen. Vill bara att det ska sluta... För varje gång det svider till så påminns jag av verkligheten. Jag vill vara så stark nu, men jag orkar inte bära huvudet högt. & nu måste jag byta låt för att jag bara vill börja gråta. Ska kanske försöka hitta på någonting annat nu...

trying .

Kategori: Allmänt

Förut tog jag en dag i taget.. Nu försöker jag ta varje kvart i taget. Mitt humör pendlar upp och ner, fram och tillbaka. Jag blir lycklig av minsta lilla sak och olycklig för något ännu mindre. Det är ett rent helvete med andra ord. Men jag försöker att ta mig vidare. Det är ingen idé att stänga in sig själv när man har så många underbara människor runt omkring sig.

Har inte känt av så mycke idag. Någon gång har det svidit till och just nu känns det som att jag ska börja gråta bara för att jag verkligen konfronterar och skriver om det här. Men jag måste lära mig att det inte är farligt. Ångestattacker är inget man dör av. Och ångest i sig kommer inte nära en tumör i levern, men ändå känns det som att få sitt hjärta sönderslaget flera gånger om ibland... Men jag är fortfarande den snyggaste kackerlackan på den här jorden, och tänker inte låta det här påverka mig. Jag är ung och har hela livet framför mig. Ett halvår av mina 21 år ska inte få rubba mig och mitt långa liv framför mig! Det gäller att se möjligheterna och inte alla hinder. Men till dess att jag inte har gråten i halsen stup i kvarten så tar jag det lugnt. Jävligt lugnt. Blir det för mycket är jag inte rädd att säga ifrån, så det här inte blir allt för kroniskt. Ta hand om er mina vänner, man vet aldrig vad livet bjuder på ♥

nemo .

Kategori: Allmänt

"Oh how I wish
For soothing rain
All I wish is to dream again
My loving heart
Lost in the dark
For hope I'd give my everything"


empty .

Kategori: Musik och bilder.

It's a half life

återfall nr.1

Kategori: Allmänt

skärande smärta i hela bröstkorgen när jag håller min hund tätt intill mig tänker tankarna om att han kanske inte ska bo kvar här längre. Jag kan inte sluta gråta...

hjärtat är friskt iaf...

Kategori: Allmänt

...även fast det ibland känns som att det går i tusen bitar. Mitt hjärta är friskt. Det är mitt huvud som det är fel på. Jag ringde som sagt till vårdguiden och de tyckte att jag skulle kolla upp det på en gång hos husläkarjouren. De i sin tur skickade mig omedelsbums till akuten eftersom jag hade haft smärtor i bröstet. Helt förstörd och tårögd får jag skjuss ner (Tack Peter!) till akuten. Kom in rätt snabbt där de tog blodtryck EKG och lite annat. Sen låg jag och frös medan jag väntade på att få prata med doktorn.

Allt såg bra ut på papper. Inget akut med hjärtat. Sen började han fråga mig hur jag mådde. Helt glad och positiv som vanligt svarade jag "Bra!", och log lite. Sen gick han in djupare och djupare på mina vanor med alkohol, mat, om jag känner mig stressad, om något tynger mig. Jag kände mig som 16 år på ungdomsmottagningen efter de tvingat en att göra ett klamydiaprov. Det visar sig att mina svar på hans frågor beskriver typisk ångest. Och att mina plötsliga smärtor i bröstet och över hjärtat är panikångest-attacker. Samt att min mage är helt förstörd.

När vi kommit fram till att jag är mer eller mindre mentalt rubbad och att jag tagit upp deras tid i onödan så kände jag mig helt tom och blank. Såklart det är ångesten. Den här jävla ångesten man känner varenda jävla dag. Min kropp säger stopp nu, ta tag i saker... Jag måste försöka iaf. Men jag känner bara att jag är helt urholkad. Jag kände mig nästan glad av att få det bekräftat att jag har ångest. Kändes nästan lite coolt; Yes, då har man bockat av det i livet -Panikångest-attack CHECK! Sen blev jag bara ledsen, illamående och rädd för mig själv. Vad fan ska det här betyda? Vad måste jag offra här för att jag ska må bra igen? Hur mycket ska jag kräva av mig själv och hur mycket orkar jag kämpa?

Måste bara få känna lugn och ro nu fram till måndag. Vill bara känna att jag får andas och inte ha några som helst krav på mig själv. Vår hemtenta får vänta till nästa vecka, eftersom jag kräks bara av att tänka på det. Står inte ut med den här ständiga gråten i halsen. Det är som att hjärtat bara vill hoppa ur bröstkorgen för att det gör så ont. Ont att vara vaken. Ont att behöva tänka och känna efter. Ont av att ständigt bli påmind om allt som jag sitter och grubblar över på heltid. Jag är inte förvånad över min "diagnos". Men jag har levt i total förnekelse kan jag säga. Om jag bara visste var det här var på väg så skulle jag tagit tag i det mycket tidigare och fatta annorlunda beslut. Men det är alltid lätt att vara efterklok och känna det man borde känt.

Nu ska jag försöka komma tillbaka så gott som det går. Utan att låta det påverka mitt liv allt för mycket. Utan att göra något radikalt som jag vet att jag kommer att ångra. Som att stänga ut vissa människor från mitt liv, hoppa av utbildningen eller flytta hem till mamma. Jag är stark och har gått igenom värre saker utan att få en sån här "diagnos". Det är bara att försöka att bita ihop och låta allt läka. Allting tar sin tid, och alltid löser sig. Utan att låta allt för mycket flower power... Även fast det är svagt, så ser jag ljuset i tunneln -Mycket tack vare alla de underbara människorna som stöttar mig.

seriöst...

Kategori: Allmänt

Nu har jag fått nog med alla jävla bröstsmärtor och kramper över hjärtat. Nu ringer jag vårdguiden... Blir rädd, fattar inte vad det här kan vara :(

free .

Kategori: Allmänt

Perfektion var ordet.

ikväll <3 jag kent .

Kategori: Allmänt

"Kylan blev min vän
Min ursäkt för att gömma mig igen
I musiken och Ziggy blev min bror
När du fann mig satt jag hjälplös vid ett bord
Jag som nyss föll till en obegriplig jord
Du blev min räddning så obegripligt stort

Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min

Du var aldrig rädd
För dom som kallat mig "En skada redan skedd"
Du är musiken och Ziggy han förstod
Att jag som alltid varit stum behövde ord
Jag som tvekat, jag som aldrig vågat tro
Att jag har nånting så obegripligt stort

Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min

Ett under att du ser mig
Att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig nånting
Som får dig att vilja vara min"


de små små orden är svåra ord .

Kategori: Allmänt

"Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt
Så får jag en chans att ge dig allt det du aldrig haft
Men jag är för feg"

fyfyfy .

Kategori: Allmänt

Har varit så jävla rastlös och uttråkad idag så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Tack och lov så har man lite planer för ikväll, annars skulle jag avlidit. Påtal om att avlida... Någon som vet om det är farligt för en 21-åring att få ont ovanför hjärtat? Det svider till... Eller mer typ bränner och krampar sig i några sekunder. Nästan så att armen försvinner... Eller ja, hela jag försvinner i nån sekund, som att allt går i slow motion. Som sagt, är det farligt eller är det bara stress? Hujedamig, snart är man fan i klimakteriet också.

this is my odysse .

Kategori: Allmänt

"Long before nations' lines were drawn
When no flags flew, when no armies stood
My land was born"
Detta är kvällen då jag förstod att min syn på mig själv förändrats. Drastiskt. Jag kommer alltid komma ihåg de där tre magiska orden jag sa till mig själv. Turistgalan 221009.

lovelovelove .

Kategori: Allmänt

Lite fjortis men fan vad denna låt är nostalgi...! Åååh :D

smr 2010 .

Kategori: Allmänt

Ge mig: varma klippor, twisterglass som smälter och rinner, vindar som drar mig i håret, båtutflykter i skärgården, allsång på skansen, långa promenader, ljusa nätter, grillning, röka vattenpipa, dricka vin och cider på en filt, åskväder som slår ut strömmen på landet i några timmar, en riktig solbränna, solblekt hår, Djurgården, vackra solnedgångar, midnattsbastu á la näcken och mycket mycket mer. Snart är du här, underbara sommar. Du är saknad och efterlängtad ♥

...

Kategori: Allmänt

Det känns inte som att jag kommer långt idag. Sitter fortfarande bland mina 23 kvadrat, i mörkret dock utan vin. Även fast min mage kvider och känns som att den vill dela av sig från resten av kroppen så kan jag inte hjälpa att vilja vara någon annanstans. Jag saknarsaknarsaknar så jävla mycket så de finns inte... Det kanske är det som gör mest ont.

after ski...

Kategori: Allmänt

De blir en kväll med lite after ski-tema. Puss!

torra läppar, envisa tankar .

Kategori: Allmänt

Jag känner för att inte behöva tänka på nånting just nu..... Jag sitter i mörkret med ett glas vin. Låt mig bara smälta bort.

for an angel .

Kategori: Allmänt

Tack gode gud för helg! Känner att det verkligen behövs... Ska bara ta det lugnt och njuta av att vara fri från alla måsten. Vi inleder med en trip till Stockholm ♥. Mitt schampo jag beställde kommer hem imorgon, äntligen! Jag behöver verkligen byta till något mer reparerande. Sen har jag även beställt hem lip plumper. Wohooo, min baby ska få smaska sig på mina mumsiga läppar. Mer yta, I like!

Förresten... Hittade den här bilden. Haha, lääänge sen. Men det roliga är att jag tittar på lillfingret. FYFAN vad ont det gjorde att få den där nageln avsliten... Vill aldrig mer uppleva det. Kör hellre upp en ananas!

Godnatt nu mina små apor <3

take me away .

Kategori: Allmänt

Snön bara vräker ner här utanför. Jag sitter i ett kvavt klassrum som luktar unk... Vill bara bort. Det räcker med en vecka i solen. Ligga på stranden, dricka iskall cola, bada i turkost vatten, äta fantastisk mat (som är billig) och njuta av vackra solnedgångar. Åhh...
Kroatien -07.

"när han färglägger, stannar han knappast innanför ramarna"

Kategori: Allmänt

Jag har funnit allt det jag vill ha... ♥

trying to catch your heart is like trying to catch a star .

Kategori: Allmänt

Make a wish







this can't wait .

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om jag någonsin varit så förbannad. Hela jag skakade och jag kände hur min röst flög ur kontroll. Hela jag slängdes ur kontroll. Men jag hade fått nog av precis allting.
När jag vaknade imorse så trodde jag att det var en ny dag. En ny härlig dag, och jag kände mig helt underbar. Sen kom skolan och allt därtill. Herregud... Jag vet inte om jag orkar mycket mer. Även fast jag är lika svårt att krossa som en kackerlacka så känner jag mig helt slut i hjärtat av allt skit just nu...

done .

Kategori: Allmänt

Nu har jag tjurat färdigt. Har tagit mig i kragen och kör vidare.

det ekar kaos i hennes hjärta .

Kategori: Allmänt

Sådär. Då har man lyckats gräva ner sig en aning sådär lite spontant. När jag stod där bakom glasdörrarna inne duschen, med den där jävla vackra låten som gick på repeat i bakgrunden (som fortfarande går i repeat). & det får mig att bara börja köra ner mig själv. Ångest över att jag fortfarande inte lyckats förlåta mig själv för allt jag gjort. Ångesten över att jag inte vet vad fan meningen med livet är innanför dessa grindar. Ångesten över att jag inte riktigt vet om jag vill vara kvar här i vår längre, alls.

Jag tror att jag är allergisk mot ensamhet just nu... Dessutom blir jag äcklad av mig själv för att jag inte kan hålla ordning på 23 kvm. Kläder på köksstolen, laddarsladd på spisen och jag skulle behövt köpa ny yoghurt för 3 dagar sen. Men sen kommer de där 3 avtändande, magiska orden "jag orkar inte".

Önskar att jag kunde stå där i duschen i ett bra tag till. Där kunde ingen se mig må som värst, där kunde jag höra den finaste låten på avstånd. Där kunde jag försvinna och känna mig varm o trygg utan att förlita sig på någon annan. Framför allt utan att förlita sig på någon, för jag tar ingen förgivet. Inte ens mig själv...


"it's a good thing tears never show in the pouring rain"

8 more tales .

Kategori: Allmänt

8 inlägg till och har jag lyckats publicera 1000 inlägg i den här fjuttbloggen. Ibland går jag tillbaka och läser lite av det jag skrivit med åren. Det är nästan alltid lika underhållande. Fan vad livet rullar på av sig själv ♥