stephaniesliv

H e l l o .

Kategori:

Hej hej hej hej! 

Det var så länge sen...Jag tror inte att jag haft en så lång skrivpaus någonsin. Detta är och har alltid varit min dagnok. Sedan 2008. Här finns det så mycket minnen. Alla mina heart breaks, alla mina toppar, alla mina dalar, alla mina äventyr. Åh, vill bara kunna leva igenom små stunder jag lyckats fånga under åren här! Det går ju inte, men det är ju därför en blogg kan vara som ett fint minne för framtiden.

Jag känner att det är lite ångest att skriva på ren svenska. Mest för att min svenska har blivit sämre sedan jag bott i Norge nu en stund. Det krävs ständig träning.. Att prata är inga problem, även fast jag nog utvecklat någon konstig dialekt-ish. Men att skriva är lite svårare. Måste tänka efter lite grann, rätt ofta. Haha. 

Har saknat bloggen och vill försöka skriva lite då och då. Det går inte att summera ihop 2 och ett halvt år som det gått nu, men jag kan börja skriva lite i taget om livet som gått och det som det blivit. Kan köra en liten snabb statusuppdatering à la on the fly: 

Bor: Fortfarande i Geiranger, typ världens vackrasre plats ♥

Jobb: Fortfarande här på Grande med stugor, camping och fjordaktiviteter. Det låter kanske simpelt (?), men det är en intensiv säsong med mycket som skall göras. Jag har ofta känt att jag skulle behövt klona mig själv för att kunna vara där och överallt jag behöver vara! Men nu håller vi på att stänga för vintern och det ska bli otroligt skönt att få vila upp sig lite. Så välbehövt (och välförtjänt). 

Familj: Sambo + 3 bonusbarn. OCH tillökning av vår lilla hundbebis Oki! Haha.

Vinterplaner: Börja renovera lite nu närmast. Åka till Sverige. I mitten av november åker vi till Indonesien i 1 månad (längtar som fan!). Fira jul och nyår (nyårsfirande på Svalbard). Renovera lite till och kanske börja plugga. 

Livsplaner: Finna inre ro. 



Ok, nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer, men jag ska försöka uppdatera lite ibland. Det är så kul att faktiskt ha till framtiden. My legacy liksom :). Idag är det fredag och grejer, så jag önskar dig som läser en riktigt fin helg! ♥