stephaniesliv

Watch out for this

Kategori: Allmänt

Godmorgon måndah! 

Har njutit av en helg med uppladdning inför Almedalen. Jag åker imorgon och det ska bli kul! Blev en fartfylld fredag.. Vill inte kalla det för kaos på jobbet för jag tyckte att det var rätt kul att lösa. Det var ingen panik för mig, tyckte mest att det var en utmaning.. Haha. Vårt boende i Visby hade skitit sig i sista minuten. Vad gör man då 4 dagar innan avresa? Det är inte lätt att hitta boende inför denna vecka (speciellt inte med så kort varsel), men det är heller inte omöjligt. Det ena ledde till det andra och några timmar satt jag på ett plan från Bromma för att åka ner till ön för att skriva på ett nytt hyreskontrakt. Snabba puckar på i Visby för att sen vända hem igen. Spännande dag! :D. Det gick iaf bra, inte lika stort o lika många sängplatser men det får duga.

Annars då? Kan typ inte gå pga träningsvärk. Jag skojar inte.. Jag.kan.inte.gå. Sätta mig på toan måste se brutalt roligt ut. Fantastiskt! Inne på dag två och då brukar det bli värre.. Jippie! 

Lite bilder på det? Okej då. 

Väntandes på pendeln glatt ovetandes om att jag några timmar senare kommer stå och vänta på flyget till Visby.

Jag som äääälskar såna här flygplan... Not xD

Vackra ön.. <3 första gången jag ser den från the air.

Annars då? Lagat lite sushi, gott!

Och laddad inför denna minisemester om ca 1 vecka! US and A here I come!!


/Hoppas ni haft en fin helg!



Skärpning

Kategori: Allmänt


Allvarligt, vad fan hände? Slår vad om att det är kallare nu än vad det kommer att vara på julafton. Jag vill ha riktig sommar!!! Jag bor verkligen alldeles för många breddgrader norrut för att trivas. Sure, den Svenska sommaren kan vara helt fantastisk, men det är bara att inse att det infaller lika ofta som en soleclips eller något. Nää, fyfan... Skärpning nu. 

Saknar verkligen värmen men det löser sig snart då jag ska åka till Texas i några dagar. Kommer förmodligen komma hem uttorkad och säga att jag är så jävla nöjd med att bo i kalla Sverige.. Haha. 30 grader i Houston just nu, rätt "lagom" :) 


Annars då? Trött som ett djur.. Försöker ladda upp för Almedalsveckan nästa vecka. Känns helt sjukt hur tiden bara flyger förbi! Om exakt en månad slutar jag jobba vilket är med blandade känslor.. Nåväl. Taka a chill pill and relax.. Allt annat vore ju bara dumt. 




/Gott te som får en att relaxa.. Tummen upp.




A sky full of stars

Kategori: Allmänt



Måndag morgon och en ännu en midsommarhelg har passerat. Det här med högtider står fortfarande inte så jättehögt på min gillar-lista. Men det känns mest helt sjukt att det redan varit midsommar! 

Idag åker jag till Göteborg över dagen och kommer hem lite sent ikväll. Känner att jag har massor att göra men tiden finns knappt. Det gäller att priotitera bra nu.. Snooze you lose typ. 

Ska snart kliva av pendeln och börja min final decent av min resa.. Eller något.

/Märks att jag har bloggtorka (bloggtorka deluxe)

Good to be back

Kategori: Allmänt

Hallåååååå!!!

Försöker att återuppliva bloggen lite försiktigt.. Var alldeles för länge sen! Hur har ni det? Jag har det bra förutom att jag "lider" av extrem trötthet just nu. Är verkligen brutalt trött även fast jag sover helt ok. Kanske är det någon slags lättnadskänla efter flytt och allt därtill. Skönt att ha landat och jag trivs bra. Känns som att vi på något sätt börjat om. Mycket trevlig känsla iaf :) 

Har mycket att skriva men börjar med att posta lite bilder från dagarna som passerar sålänge. Får försöka catch up med tiden. Hoppas ni mår bra <3


Firar sista styrgruppsmötet för projektet


Avslutningsmiddag och avstamp för nya samarbetsorganisationen Delaktighet för Unga - DU! Som bildades dagen efter. PEPP!!


Drack en sån här. Alltså VARNING!! Jag skakade av koffeinrus 1 dygn efter konsumtion. Läskigt och obehagligt. Inget för den som är koffeinkänslig och önskar en god natts sömn...


Hängde i Karlstad med denna sköna böna! 

Flyttat!




Färgade och klippte fluffet hos Bästa Linn på salong Ordinary

Blev något såhär. Nöjd as always!

Vart borta på jobbresa i 4 dagar. Stockholm-Jönköping-Malmö-Ystad-Malmö airport-Arlanda-hemma. Det började såhär:

Och innehöll sånt här:





Skulle kunna flytta till Ystad saltsjöbad <3 och äta ihjäl mig på deras efterrätter...







/Sen var den resan slut