stephaniesliv

FRRRREDAG!

Kategori: Allmänt


Yes, yes och åter igen yes! (Godmorgon förresten).

Idag är dagen man längtat efter. Undrar varför det är så att man jublar över fredagar och spyr på måndagar? Aja, bra känns det iaf, att det är fredag. Och även om jag jobbar på söndag så har jag lite ledighet i helgen, nämligen imorgon. Är dock lite avis på att många går halvdag idag. Inte jaaag. Men vad gör det egentligen? :)

Just nu sitter jag och smälter min frukost. Ska försöka packa ihop allt jag ska ha med mig till Dennis ikväll och sen drar jag till jobbet. Hoppas att det inte blir allt för mycket nu när folk slutar tidigt... Såg att vädret inte är det bästa idag heller, vilket betyder att det är extra roligt att gå o fika. Nåväl, alla är väl välkomna ändå:) Ha en bra dag och kväll! Kramar

I've got it all.

Kategori: Allmänt

Tänkte gå och lägga mig nu, men några rader skall skrivas innan det... :)

Satt och funderade lite igår på livet och det bara vrider och vänder från dag till dag. Ibland känner jag att vissa dagar bara kan försvinna från kalendern. De dagar man inte vill vakna och bara dra någonting över huvudet. Men sen finns de dagar då allt bara är perfekt. Och om det finns perfekta dagar så lever man ju faktiskt ett gott liv. Det är ju helt normalt att man är lite crapy någon dag, men i allmänhet så leker det. Det är underbart. Och det jag kom fram till att är att jag har allt jag behöver. En underbar pojkvän. Ett tryggt hem. Ett jobb och fina vänner. Jag måste dock lära mig att komma ihåg allt det här när livet ibland går i en svacka. Life is gooood! :) 

Nu ska jag ta mitt sköna liv till sängen för att få lite sömn. Börjar bli lite smått dragen av att vara uppe känns det som.  Imorgon ska jag till Dennis, och det ska bli mysigt att ÄNTLIGEN få träffa honom igen. Hela veckan har liksom gått. Hörs när jag dragit mig ur sängen. Godnatt!

Klor över hela kroppen.

Kategori: Allmänt

Hallå! Hoppas ni mår bra. Jag mår bara fint:) Dock trött (som vanligt). Har precis ätit och ska snart hoppa in i duschen för att tvätta bort all klor på min kropp. Pallade inte duscha med tvål o hela köret nere på badet så jag gör det hemma istället. Känns tusen gånger fräschare också. Men simskolan va kul. Tiden gick fort och barnen var söta:) 

Gu, de ser ut som att fotograferingen blir av i Örebro. Dock kanske den blir i Stockholm istället, men huvudsaken är att det blir av:D Är så glad! 

Innan jag beger mig in i duschen måste jag dela med mig av en sak som håller på att störa ihjäl mig.... Jag har en spricka i näsan. Alltså inte i benet eller så, utan i huden. Och det gör så ONT! Kul att veta va? Haha. Men det är verkligen något jag kan bli galen av, för det kliar och svider liksom. Det är bara för att det varit kallt nu. När de blir kallt och torrt i luften. Staackars mig:P 

Hörs innan sängdags!

Godermorgon.

Kategori: Allmänt


Hej lilla tröttöga och hej alla läsare. Sitter här och har avslutat min första del av frukosten som bestod av dinkelkuddar och yoghurt. Jag kan ju berätta att jag va alldeles för trött för att ens öppna kylskåpet igår kväll så jag gick och la mig direkt istället. När jag väl låg där så snurrade jag bara runt i sängen av frustration.... Jag kunde bara inte sova! Men eftersom jag var duktig och la mig tidigt igår så somnade jag väl ändå ganska tidigt (för att vara jag).

Nu tänkte jag rosta lite mackor, och sen är det nog dags att packa lite saker för idag som simkläder. Känns lite lagom nostalgiskt att packa ner en baddräkt faktiskt...hihi. Sen bär det först av till Waynés, och sen till simskolan! 

Mina ögon går igen idag också, förstår inte;/ Jag håller INTE på att bli sjuk ...eller? Får tänka bort de tankarna. Idag är en sån dag då jag måste ta på mig någonting varmt och gott, får se om det blir en lite längre rock eller så. Men nu hinner jag inte filosofera om klädval utan "matval". Hörs ikväll. Krampusskram!

Äta eller sova?

Kategori: Allmänt


Jag är lite torn just nu. Jag är både jätte hungrig och jätte trött. What to do? Kan knappt hålla ögonen öppna nu så att säga. Men jag tror att det blir en skål med yoghurt och sen blir det sängen. Fattar inte varför jag är så sliten för. Känns som att jag varit uppe och festat hela natten, men faktum är att jag legat alldeles stilla och sovit. Vi gick visserligen och la oss lite sent men det var inte så att vi spände upp ögonen med tandpetare och vägrade stänga ögonen. Jag antar att det är någon slags bugg i kroppen som gör att det blir fel.

Ni får sova så gottigott! Kram

Inlägg nr. 200!

Kategori: Allmänt

Hej igen! Vad trött jag är... Måste nog gå och lägga snart. Har legat i badkaret och badat ikväll. Så skönt att bara få koppla av. Kom dock på att det kanske var lite dumt att köra med värsta inpackningen o så när jag ska vara med på simskolan imorgon i massa klorvatten. Ska dock bli kul och ser fram emot det. 

Tyvärr är jag lite less på hur mitt jobb (waynés) behandlar våra scheman. Jag är timanställd där på deltid och jag ska ju inte behöva känna mig heltidsanställd då jag inte är det. Jag får reda på mitt schema veckovis, och det känns verkligen jobbigt att inte kunna planera lite utanför jobbet. Det är klart jag vill jobba, men jag måste kunna göra andra saker också. Waynés har en störd regel om att man måste göra upp schemat efter hur vädret kommer att vara den kommande veckan(?). Ursäkta man jag tycker bara att det är ett sätt att fängsla sina medarbetare. Något jag vill satsa på här framöver är att modella mer, och när jag får möjligheter vill jag kunna ha ett gott samarbete med fotografen osv genom att kunna vara flexibel när det kommer till datum som jag skulle kunna göra jobbet på (eller i alla fall veta de dagar jag är ledig de kommande veckorna), men det går fan inte med mitt schema. Jag förstår att det blir jobbigt för chefen att skriva schema, men det är jobbigt för mig att vara så begränsad. Jag hoppas att vi ska kunna lösa det här. Speciellt när det är något jag ser som ett annat jobb jag utför. Vad flummigt allting lät nu, men nånstans lite här o var i inlägget ringer det några klockor, förhoppningsvis. Väntar på besked om ett jobb i örebro som jag eventuellt ska göra, och hoppas på att det inte blir värsta uppståndelsen nu när jag vill bevilja en ledig dag då det passar mig för en gångs skull. Jag jobbar kring en annan kollegas schema känns det som, och nångång får hon faktiskt ställa upp också....  


MEN, nu lite positiva saker. Värsta fina kollaget som jag satt ihop va? hihi


Stephanie Skinner©

Godkväll!

Kategori: Allmänt

 
Hej sötmunkar! Hur är läget va?! 
Jag sitter här inlindad i en filt. På huvudet sitter en härlig mössa som vämer mig. Nämnde jag förresten att jag håller på att frysa ARSL*T av mig? Brrrrrrrr...! Lord it's cold. Men det är bara att bita ihop. 

Kom för ett tag sen hem från Linda. Vi har haft det mysigt. Bara tagit det lugnt och njutit av livet. Vi bakade en kladdkaka igår kväll (och ja, jag vet jag bröt mitt löfte), det var galet gott. Det betyder dock att jag inte får äta någonting sött på fredag istället, haha. Så tokigt skönt att ha en dag ledigt. Det räcker gott och väl för mig faktiskt, sen kan jag inte sitta still. Lägger upp lite bilder på vår dag tillsammans lite senare.

Vet ni? Medan jag skrev här så kom mamma med en VARM kopp te till mig. Gissa om jag ska dissa datorn för att sippa på det nu...Sorry:) Men jag kommer tillbaka. Frys inte ihjäl där ute<3

Dags att dra då.

Kategori: Allmänt

Sådärja. Har precis kommit ur duschen. Bussen går om en kvart, så jag ska kila iväg strax! Jaja, hoppas er kväll blir lyckad. Kom på att det här är första gången på 12 år som man inte har höstlov. Wow... På ett sätt är det skönt, för höstlovet känns alltid som att det har varit så kort. Som att det bara är en enda lång, ledig dag. Nä, dessutom tjänar jag pengar istället för att vila upp mig. Nu kan jag göra både och hela tiden. Kalas:) 

Men nu ska jag springa...Som sagt. Ha det så braaa! Bye.

Lagom är bäst

Kategori: Allmänt

Halloj! 
Kom hem för ett tag sen. Mår ju faktiskt väldigt bra må jag säga! Jobbet flöt på galant och arbetsförnedringen fick ett bra avslut. Mötet var ju bara patetiskt. Rent superpatetiskt. Satt bredvid mig var högutbildad och var för tillfället arbetslös, han delade samma åsikter som mig, att kärringen som stod och babblade kunde dra dit pepparn växer, samt att AF borde skämmas för sina "tjänster" de erbjuder (prackar på) människor. Fyfan för er... Jag vill inte söka jobb. Jag är TVUNGEN att vara arbetssökande för att få ut nån lönegaranti från mitt förra jobb. Jag vill inte ha a-kassa. Jag har två jobb, jag är inte intresserad!!! Men man MÅSTE delta på deras "informationsmöten". Usch! Efter mötet så pratade jag dock med en kvinna som sköt upp på massa möten som jag ska gå på osv. Ska dit i December igen, och om jag fått lönegarantin innan dess så ska jag dra mig ur allt som har med arbetsförmedlingen att göra! 


Nu ska jag nog ta nånting att äta. Sen ska jag packa ihop lite saker och åka över till Linda. Om vi inte hörs innan jag drar så får ni sova så gott o allt det där:) Puss!

h e l v e t e

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Gissa vad som står i min kalender för idag. "Möte hos AF 9:00" 

JAG VILL INTE!!!!!!!!!!! Kan inte arbetsförnedringen bara försvinna. Ville så gärna sova den där extra timmen så jag kunde vara riktigt utvilad. Om AF botade canser skulle det vara en annan sak, men nu framkallar de högt blodtryck för vår svenska befolkning istället. 

Aja, ha en trevlig dag. Jag ska gå till bussen nu...puss

Jag bara längtar bort...

Kategori: Allmänt

Att bo nära en flygplats har många fördelar som att man alltid har närmast hem efter att man landat från sin semester, eller att man inte behöver stiga upp ännu tidigare för att inte missa incheckningen om den är tidig på morgonen. Men det har också sina nackdelar... om man räknar bort flygplansbullret så finns det en bra dålig anledning och det är att man ofta tittar på de där flygande maskinerna och längtar bort... Jag har suttit och kollat på lite olika resor ikväll. Jag och Dennis åker iväg på vår 2-årsdag nästa år. Det är lika bra att hitta alternativ redan nu. Jag har hittat mitt paradis. Kefalonia, Grekland och detta tjusiga lyxhotell: 


Bilder: apollo.se

Jag kan se oss äta en överdrivet romantisk middag vid de där borden. Havsutsikten retar bara mina ögon just nu. Skönt att ha fler alternativ till var man ska åka, och jag känner rätt starkt för just detta. Men man ska vara öppen för förslag, absolut! 

Tänkte faktiskt ge mig för ikväll. Och om du läser detta Mattan; Jag betalade nyss avgiften för konståkningen, nu kör vi! :D
Hoppas ni kan sova gott, det ska jag göra. Ska på fartfyllda äventyr imorgon. Ska bege mig till andra sidan stan till Linda, wohoo! Kramkram<3

Sockersuget...

Kategori: Allmänt


Gud, jag håller på att sukta efter något sött! Måste ha, måste ha, måste ha, måste ha!! Blir galen! Men jag får inte... Mina tänder kommer ruttna, speciellt med tandställningen, inte alls bra. Så jag ska försöka skaffa ett substitut för allt sött som jag stoppar i min mun, och det enda jag kan tänka på är att bli beroende av te istället. So here it goes. Te. Vi har ett helt skafferi fyllt med massa olika goda tesmaker. Längst in ligger massa gott chaipulver, men jag ska INTE låta frestelsen ta över. På fredag får jag äta sötsaker, inte innan dess! Dåså, nu var det officiellt. Bara att hålla till det. 

Får se vilken tesmak det blir. Dennis köpte ett jätte gott te till mig i julklapp som det lutar mot. Fruktigt och exotiskt, precis som jag:)

LUSSEBULLAR!

Kategori: Allmänt


Heej! Läget?! Jag känner mig balanserad idag, mycke piggare och gladare:) Har spenderat halva dagen uppe på waynés och sedan har jag knallat ner till simhallen för att titta på simskolan. Riktigt söta barn må jag säga. Ska bli kul att få lära dem att simma sen. 

Hämtade ut det där brevet som hade skickats till mig. Jag hade ju inte beställt något men jag hade ett brev liggandes på posten för att avsändaren inte fattat adressändringen. Även fast adressändring.se ändrar automatiskt (och min nya adress hade till och med ändrats på kuvertet), så hade det hamnat där. Det var JÄTTE viktiga papper och hade varit lite körd om jag inte hämtade ut det. Handlade om uppsägningen på mitt förra jobb. Var tvungen att posta tillbaka ett papper, och när jag var på väg till brevlådan i Väsby centrum såg jag syn på dessa härligheter i COOP's bageriavdelning....


Jag säger bara välkommen vinter och kyla. Slask och gråa trottoarer. Jul och all FROSSA! Kan ju inte ljuga med att jag uppskattar julen, men endast när det kommer till all härlig mat som serveras runt denna tid. Julklappar/presenter kan man ju köpa till sig själv (och även andra) året runt!  


Nu ska jag äta en svingod middag som mamma precis lagade. Hörs sen.



Monday morning!

Kategori: Allmänt

Hej hej! 
Hinner inte skiva så värst mycke, för jag ska åka iväg o fixa lite saker innan jag börjar jobba! Men jag tänkte iaf önska alla en trevlig dag! Vi hörs när jag kommit hem från simskolan... Puss

Try harder...

Kategori: Allmänt


Min inspiration börjar sjunka. Jag vet inte länge jag orkar försöka lyckas med saker. Jag vill sjukt mycket, men jag har kommit till en punkt då jag bara inte ORKAR få nobben av allting. Därför väljer jag att inte utsätta mig längre. Jag tar en liten paus från det. Det är verkligen saker som vill kämpa för. Men jag tycker ändå att mitt beslut är klokt att inte försöka så halvhjärtat som det blir just nu... Jag får mina ryck ibland, men när jag tar ett steg känns det som att jag faller två steg tillbaka. Jag vill bara ha en chans att visa vad jag går för. Pröva på lite saker osv. Men världen är för grym just nu. Jag tror att jag behöver tid för mig själv. Kan inte förklara hur mycket jag längtar efter en semester! Inte behöva tänka på massa tider som jag ska passa. Är jag trött på mitt liv här i Sverige? Har jag fått nog av alla kalla vintrar? En del av mig vill bara gå vidare, men verkligheten ser så annorlunda ut. Jag tänker på saker som att flytta hemifrån. Jag kan ju, det är ingen omöjlighet. Jag tänker på att få resa och se världen. Inte fastna som en snigel på vägen. Allting saktar ner, men jag vill få det att gå fortare! 


Suck....jag tror jag behöver sömn. Imorgon kommer bli aningen annorlunda. Ska få se hur det är på simskolan. Kommer vistas i simhallen, observera lite osv. Ska bli kul. Ett miljöombyte framför allt. Kan det höja denna svacka kanske? 

Det blir det sista från mig idag. Kramar! 

Doggy bag.

Kategori: Allmänt

Hej. 
Jag tar och puttar mina problem ur världen ett tag, Lägger dem i ett kuvert och postar dem till Mongoliet. Portot betalt, done!
 
Förlåt för deppinläggen, men när jag mår dåligt måste jag få ur mig det. Men varför be om ursäkt egentligen, jag bestämmer ju själv vad jag vill publicera, och ni väljer om ni vill läsa det. Hehe. Hade tänkt sätta mig ner med lite böcker som jag lånade på biblan om hundar o beta av några blad. Skriva ner viktiga saker och få mer insikt i allting. Jag längtar verkligen efter min lilla pälsiga bebis! Kommer bli så underbart med en själ som alltid springer vid min sida. Du är redan älskad, vem du nu blir:) 


One step at a time.

Kategori: Allmänt


Varje minut på dygnet medför nya andetag. Nya händelser. Allt kan förändras på några sekunder. Jag är så tacksam för all tid jag får här, men... Men jag kan inte hjälpa att jag ibland vill gömma mig från allt det jag känner till. Jag vill leva i det okända och inte veta vad som kan komma här näst. Jag vill välja mina fotsteg och få veta vad de medför. Men var är spänningen i det hela. Jag är en spänningssökare, jag kommer inte kunna stå ut med medvetenheten av allting.

Så vad vill jag? Jag tror jag vill kunna ha kontrollen av att kunna slå på och stänga av precis som jag vill. Men det går inte... Jag blir frustrerad av att inte kunna följa min egna tankegång. Allting känns så utomstående. Det här problemet jag har med familjen bara tär sönder mig. Jag vet inte hur jag ska kunna klara av det här. Jag trodde att jag var stark, att jag kunde säga vad jag ville utan att känna skuld. Jag har sårat människor till höger och vänster, men när det kommer till det här kan jag inte säga ifrån. Hjälplös är kanske det rätta ordet? Jag kanske behöver hjälp för att inte förbli hjälplös... 

Något som alltid skärper mina tankar och som mjukar upp mitt hjärta är Dennis och mamma. Jag har skrivit det förut, men det är så det är. Jag vore inget utan dem. Ni är så sjukt UNDERBARA! 

Jag måste ta allt det här ett steg i taget. Jag kan inte förutspå någonting, men jag vet att jag börjar bli svagare. Mitt tålamod börjar bli sämre. Snart säger det Snap, och då vet jag inte vad som händer. Kanske händer det som behöver hända, men som jag inte vågar inse behövs åtgärdas. Eller så fortsätter jag vara en evig optimist o tro att jag kan "lösa" allting genom att stå ut. Fan vad uppenbart allting är, men jag är för feg och rädd för att sätta insikten in i handling.

Söndag.

Kategori: Allmänt

Hej alla söta. Hur mår ni? Bra hoppas jag! Min dag har varit lite upp och ner. Mått bra halva dagen och sedan har det tippat på vågen igen. Igår va jag ju med Dennis, och det var jätte skönt att bara kunna skratta och glömma jobbet o resten av livet som ställer mig på kanten. Älskar att få vara nära honom, jag kan bara få känna mig avslappnad. Tack älskling♥

Idag så vaknade jag upp med Dennis bredvid mig, och början av dagen (som ni säkert kan gissa) blev väldigt bra. Jobbet flöt på bra, och även om det var stressigt så klarade jag av det tusen gånger bättre än igår. Det var som att jag var mig själv igen. Efter jobbet kom huvudvärken... Träffade pappa för att fika. Och jag orkar verkligen inte dra hela baletten, för jag mår inte bra av det. Men det är illa. Jag klarar inte av det länge till. För er som kanske inte känner mig från förut så har min familj haft problem en längre tid, och i våras så separerade mamma o pappa. Det var så skönt! Men det har inte riktigt så som jag trodde att det skulle bli. Det finns fortfarande saker som lever kvar, det man försökte bli av med från början... Aja. Som sagt, jag orkar bara inte. 

Mitt huvud håller på att sprängas just nu, måste äta lite. Känns så SKÖNT att bara kunna sitta här med mamma och inte behöva känna press! Hörs sen.

När kastrullen kokar över...

Kategori: Allmänt

Hej...
Hoppas ni mår bra. Måste tyvärr meddela att jag verkligen mår som botten på havet just nu. Det var bara FÖR mycket att göra idag på jobbet. Brukar bli triggad av stressen, men idag drog den ned mig. Satt vid matbordet och skulle börja äta, jag kunde bara inte. Jag bara bröt ihop och ville lägga mig ner. När det kokar över såhär vet jag inte vad jag behöver, för jag är så förvirrad och mest ledsen. Gråten ligger i halsen för jag är så förtvivlad. Nu har jag fått i mig lite mat och hoppas på att det ska hjälpa. Ska även åka in till stan efter jag duschat o träffa Dennis sen, hoppas det hjälper det med. 


Och det blir bara inte bättre av att ha en förälder som ger mig skuldkänslor för att jag inte kan vara med honom idag. Jag har tillräckligt att ta hand om i mitt liv just nu, för mycket händer, klandrar du mig för att jag lever? Jag kan bara inte. Förlåt pappa, men jag måste tänka på mig själv i första hand. Att se dig bli gråtfärdig för att jag vill åka hem o inte göra nåt med dig får mig att må SKIT! Men det spelar ändå ingen roll hur jag mår när det kommer till dig ibland, så länge du mår dåligt är det dig man ska ta hand om, även om jag håller på att gå s ö n d e r.....

Hoppas ni fått en trevlig dag... Jag ska försöka bättra på min nu. Puss


Ont.

Kategori: Allmänt


Hallå! 
Har käkat frukost och ska snart gå till bussen för att åka till jobbet. Känner mig verkligen inte på topp idag. Även om jag sovit bra mycke så vill jag bara sova mer. Har dessutom galet ont i magen... Vet inte om det är för att jag fick i mig för mycket laktos igår eller vad det är, men jag känner bara krampen som inte vill ge sig. Som tur är så jobbar jag bara 3 timmar. Efter det ska jag träffa Dennis. Lyllo er som fått sova länge idag (och som slipper jobba!). 

Ha en trevlig dag allesammans!

GODNATT!

Kategori: Allmänt


Hejhej! 
Kom för inte så länge sen hem från stan. Har varit på en hejdåfest på mitt gamla jobb. Var jätte trevligt och kändes sorgligt att gå därifrån. Det var verkligen sista gången nu. Efter mycket om och men så bestämde jag mig för att inte dra vidare. Det var verkligen en tuff dag på jobbet och ännu en arbetsdag väntar imorgon. Tog en taxi från Väsby station för att slippa vänta på bussen som inte gick. Snabbt och smidigt, alltid skönt. Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna, vill bara lägga mig i sängen och sova tills jag inte orkar sova längre. Tills det rycker i benen för att jag inte vill ligga ner. Ska bli skönt att sova till 10 iaf. Så som jag känner mig just nu så tackar jag verkligen inte nej! Kan inte fortsätta skriva nu, för min säng ser för härlig ut. Jag känner magnetismen som drar mig sakta men säkert:)

Hoppas ni haft en bra dag. Sov så gott<3

God morgon...

Kategori: Allmänt

Ge mig en säng för att bara ligga och sova i hela dagen. Ännu en jag-vill-inte-dag. Jag orkar bara inte. Av nån anledning har jag inte kunnat sova. Har bara drömt konstiga saker, usch. Känner att jag bara vill lägga mig ner igen. Inte nog med att jag är galet trött, träningsvärk har jag också. En massiv sådan....

Har precis ätit frukost och måste bestämma vad jag ska ha på mig ikväll. Ska nämligen på kalas ikväll. Mitt gamla ringjobb anordnar knytis och jag ska ju självklart gå. Har dock ingen aning om vad jag ska ta med mig eller ta på mig för kvällen. Men det löser sig. Måste dock lösa sig rätt fort, har en halvtimme på mig innan bussen går. Därför får jag ta och önska alla en trevlig dag, så hörs vi lite senare. Hejsvejs!

BESATT!

Kategori: Allmänt


Hej mitt i natten! Vill bara skriva mina sista rader innan jag går och lägger mig. Har ju sett klart på Dexter nu, och jag kan inte få nog av det. Satt uppe igår natt och bet på naglarna med spänning. Nu väntar jag bara på säsong 3. Har ryktats om att det kommer en 4a och 5a också. WOHO! Tänkte bara säga att jag laddat ner musiken till serien nu. Den är jätte fin. Får verkligen the creeps av den, men ändå är den så vacker på något sätt. Framkallar mycke känslor i mig av någon anledning. Har bestämt mig för att göra en fotosession med Dexter som inspiration. Håller på att ragga MUA och fotograf just nu, hoppas att det är någon som nappar. Skulle vara grymt kul om det genomförs. Jävlar vad jag är besatt... 

Stackars Dennis, han har varit och jobbat för klart skepp (ett rederi) ikväll. Skicken pajasorganisation egentligen, de är värre än SL på att hålla tiderna. De är bara helt otroliga. Stackarn ska liksom upp om 6 timmar... Vet inte om han kommit hem än, men han lär väl ringa innan han lägger sig. Tänkte försöka borsta mina tänder och gå in i mitt rum. Lägga mig i min sköna säng och bara ta det lugnt. Jag känner att jag vill så mycket just nu. Jag vill starta någonting nytt och spännande i mitt liv. Bli duktig på någonting... Men jag behöver fokusera på vad jag behöver just nu. Kanske sålla bort allt som inte är bra för mig och lyfta fram det som faktiskt kan vara något att satsa på. Jag vill vara duktig, jag vill lyckas, men jag är allt för disträ för att lägga upp en plan för hur jag ska komma dit jag vill. Jag bara föreställer mig, jag måste verkligen VILJA. 

Ska sova nu...många av er ligger säkert och sussar i era sängar by now. Men inte jag. Jag vet inte varför jag är vaken egentligen. Jag behöver alltid sova, men är sällan något som går att göra på beställning. Jag kanske behöver väckas från verkligheten innan jag kan gå och lägga mig, på riktigt? Sov gott...


Så fucking disträ...

Konståkning!

Kategori: Allmänt

Vill bara meddela att från och med den 4e november så kommer jag åka konståkning 1 gång i veckan! Ska bli så sjukt kul o ta upp det igen. Dock kommer det inte bli seriöst, men det är roligt att bara kunna åka för skojs skull. Den sista tiden av min konståkningkarriär var en tuff tid för mig. Jag fick inte njuta av det jag tyckte om att göra. Det var allt för mycket press och jag visste inte vad jag ville längre, så jag slutade. Jag ångrar det lite nu, jag var duktig, riktigt grym faktiskt. Men det var bara för mycket. Jag var 8 år och tränade 6 ggr i veckan + balett. Jag klarade inte av pressen och trycket. Nu kan jag åka på isen och känna mig fri. SKulle va kul att få åka till musik igen. Göra ett litet program eller så:) Det är det jag saknar mest, att kunna uttrycka mig till musiken, det var vackert. Det var också en frihet. En hel isrink för mig själv med musiken och alla ögonen som följde mina steg. Det här är en andra chans att få uppleva den friheten och samtidigt tycka att varenda steg är roligt. Tack UVKK som sätter igång den här gruppen, är så tacksam för att få delta! Kommer givetvis upp lite bilder sen när jag är igång igen, hihi. Jag och Matilde kommer äga på isen!

/Isprinsessan.

Hurry curry!

Kategori: Allmänt


Heej. Kom för ett litet tag sen hem från stan. Har käkat på "Hurry Curry" med Sara. Först åt vi mat. Jag åt en jätte god böngryta som gjorde mig proppmätt, men sen åt vi lite efterrätt också. Alltså... Det går bara inte att beskriva hur UNDERBAR morotskakan var! Om det gick att äta Dennis så skulle han smaka som den där morotskakan. Det går ju omöjligen att smaka bättre. Min mage ser dock ut som att den är inne i tredje månaden nu, men det var värt det. haha. Innan jag träffade Sara så hämtade jag o mamma ut min mammas födelsedagspresent som hon fått av mig, mormor och pappa. Ett par glasögon. Riktigt snygga var de och hon passade i dem:) Så nu sitter hon och tittar på tv och försöker vänja sig vid att se aningen bättre än förut, även om det inte känns som att man ser bättre på en gång. Tänkte joina henne i TV-tittandet iaf. 


Det här med ideal.

Kategori: Allmänt


Sitter och tittar på en debatt på svt, det är en repris från imorse tror jag. Har inte orkat kolla upp det, men tycker att det är lite oviktigt. De pratar om livsmedel och kostråd. Experterna är oense om vad allmänheten bör äta för att minska hjärt-kärlsjukdomar och andra sjukdomar man kan drabbas av genom att äta fel fetter osv. Vad ska vi laga för att kunna må så bra som möjligt? Ja, vi är ju alla olika till att börja med. Alla rekommendationer som görs från t.ex. livsmedelsverket kanske inte bör vara det vi ska följa med tanke på vad forskningen säger. Man blir ju helt snurrig i bollen. Vad ska man äta? Ska man skita i allt vad alla säger om vad som kan vara farligt/bra att äta. 

Om man inte följer trenden är man ohälsosam. Nu vet många fler om vad man kan äta för att må bättre eller till och med gå ner i vikt. Men alla följer det inte. Varför då, frågar jag. Jo för alla dehär hundratals rekommendationerna som görs från alla möjliga håll. De gör oss bara förvirrade. Till slut spelar det ingen roll om VAD vi äter, utan HUR vi ser ut. Allting fokuseras helt plötsligt på vikten istället för hälsan. Dessa tips som vi får i media gör om informationen till hur man kan bli av med de där extra fettet som vi går runt och bär på. Den faktiska informationen och det som är baserat på forskning förvandlas till en bantningsmetod. Människor är oftast inte hårda nog med att följa en sån här metod och återgår sakta till att äta som man kanske alltid gjort. Inte konstigt att det aldrig funkar. Inte konstigt att vi inte ser resultat. Men om man istället la fokus på att ge människor ren fakta om vad som händer med ens kropp när man äter fel, och framförallt VARFÖR, tror jag att resultatet kan bli annorlunda. 

Och det här med ideal. Jag tror inte att det finns några osunda ideal i samhället. Det är psykiska sjukdomar ute i samhället, och vissa är bara svagare än andra och faller dit. Men det är inte för att alla tidningar innehåller smala tjejer osv. Vi fattar alla beslut och formar vår egna uppfattning om vad vi vill vara. Det här med att smala modeller ska förstöra unga flickors liv genom att "vanliga" människor vill vara som dem är bara bullshit. Ta bort allt skitsnack om bantningsmetor osv. Det är det som är pressen för människor. 

Det är svårt att skriva så att man förstår. Har så mycket i huvudet, men jag vill bara få ur mig det här. Är så sjukt trött på det här med viktprogram. Generation fett osv. Det är äckligt, det är fel, det är för personligt och det gör oss bara mer förvirrade över vad vi bör göra med våra liv för att påverka det till det "bättre". 

Ska försöka åka in till stan nu snart. Tar nog bussen som går 20 över. Hörs ikväll! 

Power!

Kategori: Allmänt

Ah, precis hemkommen från min lilla power walk. Det var verkligen läänge sen jag va ute och rörde på mig, måste erkänna att jag saknat det! Var i början lite jobbigt, men när jag gått halva vägen så kändes det mycke lättare. Fått några sköna solstrålar i ansiktet också, väldigt behagligt :) 

Fick ett brev från posten som sa att jag har ett paket som jag måste hämta ut(?) Jag har inte beställt nånting, iaf vad jag vet. Det är förmodligen Chihuahuaboken som de trott har hamnat där, men den var tillräckligt stor att få plats i brevlådan så jag behövde inte hämta ut den. Får ändå kolla upp så att jag inte missat något... 

Tänkte ta och duscha nu! Ciao.

TADAAA!

Kategori: Allmänt

Yey! Nu syns den, eller hur? Headern?! Inte? Då är det något fel på er, inte på mig:D JAG SER DEN! hahaha. Hysteri...... Nej men, om ni inte ser den får ni väl försöka tömma era cookies eller något, inte vet jag.

Godmorgon förresten... Blev en sen och skön morgon för min del, men ska inte slösas bort. Nu när det är fint väder o hela köret så tänkte jag power walka. Så skönt att vädret inte sviker en på ens lediga dag:) Är verkligen glad idag, vet inte varför. Kan tänka mig att det hänger ihop med att jag fick sova lääänge, hihi. När jag kommer tillbaka tänkte jag ta en härlig dusch. Ska träffa en "gammal" klasskompis, Sara, senare idag. Ska bege mig in till stan efter det var det tänkt. 

Måste dra nu innan solen drar sig in under molnen. Ha en bra dag! 

Äsch...

Kategori: Allmänt


Inte har den kommit nu heller. Hoppas väl att den dyker upp imorgon då! Halvligger i min säng nu och ska se på de två sista avsnitten i säsong 1 av Dexter. Känns som att mitt liv består av att titta på den där jäkla serien, haha. Pretty much på senaste iaf. 

Mina ögon håller på att gå igen, men jag ska sitta uppe o se allt. Yes! Kanske hjälper om jag påminner mig själv om att jag faktiskt är LEDIG imorgon! Men mina läsare, ska ta o fokusera på annat än bloggande nu ikväll, så vi hörs imorgon istället. Bye bye, sov så gott:)

Header på g?

Kategori: Allmänt


Snart borde det poppa upp en ny header. Tar väl kanske lite tid att uppdatera? Förhandsvisningen såg bra ut, så snart borde det ju komma! Fortare, snabbare, gogogo! 

Kollar förresten på generation fett..... varför?:/ Det är bara förskräckligt!

Man kanske borde ha ett program som utreder "PLUS"?

Kategori: Allmänt


Lite funderingar när jag zappade in Plus av misstag...

Nu har jag fått nog av media. Det kanske var här allting började, på "PLUS"?. Fan gubben har fått betalt alla år för att pajkasta alla "dåliga" saker i samhället. De som de gör ett reportage om får inte ens öppna munnen före han gör ännu en anklagelse. Det är farligt att ha autogiro, man ska inte boka charterresor för då kan du bli placerad på ett sämre hotell, man ska inte handla på ica för de granskar dina köp. Ja, man kan också förlora en nära anhörig på nåt förskräckligt sätt, ska man undvika att vara social då. Det kan ju vara farligt, de kan ju DÖ! Jag kan bara höra programledarn säga: "När du tror att din kompis och du har det som bäst i ert förhållande så kan människan bara gå o dö, ska det vara så?, Hade kompisen någon gång sagt att det fanns en möjlighet att dö när ni började umgås?". 

SER NI INTE LIKHETEN?! 

Det sakerna som tas upp i programmet är saker som vi själva bör bekanta oss med ute i samhället. Allt som vi gör kan följas av en konsekvens. Dom som inte fattat det bör gå en livskunskapskurs för nybörjare. Det är oftast självklara saker som vänds över till hemska bedrägerier. Jag förstår inte... Det är så med allt, allt allt allt. Det är systemet vi lever i. Ingenting är säkert egentligen. Vi har kontroll över vad vi upplever av den här världen, sen hur mycket vi kan påverka som konsumenter är ytterst lite. Nästan noll. 

Ok, ta upp era problem. Men de kommer aldrig ta slut. Vi kommer alltid vara missnöjda med någonting. Vi kan bli bedragna av våra nära o kära. Det är sånt vi måste lära oss att leva med. Vi kräver så mycket rätt, men hur underbara är vi själva som människor? Kommer du ihåg när du sist gjorde någon besviken? Jävla drama-samhälle. Och tack media, ni gör det bara tusen gånger värre. 

Dags att söka utbildning?

Kategori: Allmänt


Asså det blir inte mindre spännande. Fyfan, va de tvungna att göra varenda avsnitt så händelserikt?! Damn you Dexter. Det är b e r o e n d e f r a m k a l l a n d e! 

Aja, jag hade ju lovat att berätta lite om utbildningen som jag fastnat för. Det är en KY-utbildning. Om jag skulle komma in så skulle jag plugga i Norrtälje. Utbildningen heter Internationell resekonsult (TRAC). 2 år och garanterat studentboende. Utb. betald av staten. Jag tycker att allting låter jätte spännande. Att sedan få jobba på t.ex. flygplater, resande. Men det som är jobbigt är att det inte alls ligger nära Skurup. Jag vill flytta med Dennis om han kommer in på flygledarskolan, men det här är någonting som jag vill. Har inte den blekaste aning om vad jag kan plugga där nere (dels för att jag inte letat så mycket). Det är så svårt. Vi har redan ställt oss i bostadskö o allt nere i Skurup, något som jag tycker är underbart, men om jag inte har något vettigt att göra där nere så vet jag inte. Men allting kanske inte blir lika jobbigt som man tror... Det man ställt in sig på är ju att försöka flytta ihop nu (äntligen), men nu vet jag bara inte. Ingen av oss har sökt utbildning än, så man kanske borde koppla bort alla såna tankar nu. Kan inte hjälpa att bara analysera hela situationen flera gånger om... 

Måste få bort tankarna från det här nu... Ska titta vidare på "Next" nu. Fast märkte att precis när jag skrev att jag skulle kolla vidare så tog det slut. Just my luck... Får väl leta efter något annat lätt att titta på. Hörs!

Eftermiddagspromenad.

Kategori: Allmänt

Hej hå! Sitter här med iskalla öron. Har för en stund sen kommit hem från jobbet. Gick hela vägen idag. Det var underbart enda tills jag märkte att det blåste VÄLDIGT kallt! Fick linda in huvudet i min sjal så jag såg ut som en galen liten flicka på vift, haha. Jag tog värsta omvägen också. Trodde först att det var en genväg, men efter ett tag kom jag på att det här skulle leda mig ifrån dit jag skulle. Ingen idé att vända om, hade dock föredragit att slippa gå i skuggan mer än halva vägen. Det blir lite knasigt ibland, inte så mycket att göra åt. 

Har för övrigt ätit en hääärlig lunch idag. Den bestod bland annat av: Mjölk, mjöl o mycke socker.... Jo mina damer o herrar en HEL vaniljbulle slank ner till lunch. Med andra ord skriker min mage efter mat just nu. Tänkte därför bege mig till köket och inventera. Sen väntar Dexter....(Jippie!)

En galen liten dröm.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Är ni pigga, glada? Jag kan inte påstå att jag är är på topp. Känns som att jag sovit aaalleles för lite, men men! Det är soligt och skönt ute, värt att vara lite piggare för. Dennis åkte typ kvart över 7 imorse, och jag gick tillbaks till sängen och somnade om. De va jätte skönt, bara de att jag rubbar min sömn när jag går upp o låser om efter honom. Men de sitter nog mer mentalt tror jag. När jag väl somnat om drömde jag något lite smått creepy. Jag skulle på konferens på Arlanda och hade med mig min hund, bara det att den var döende och var gjord i papper....(?) Hela min familj var där och jag satt uppe på mitt rum på radisson SAS och pysslade om min lilla pappersbit till hund...(HAHAHAHA). Tillslut kom den till liv när den frisknade till, men vart jätte ledsen för att jag inte fick kela med honom eftersom jag hade bråttom... Jag skulle springa ner till sky city för att möta upp alla deltagare för konferensen (jag hade hand om allting). Men när jag fotat dagens outfit(?!), o sprang ner fanns det inga deltagare där, då hade de börjat utan mig. Så jag gick till ett stånd där de sålde ben & jerry's glass och köpte mig värsta bägaren för att tröstäta uppe på mitt hotellrum. När jag kom tillbaka hade hunden rymt och det var då det blev lite för mycket för mig så jag vaknade i panik.... HAHA. Så sjukt flummig dröm! Jag tror att jag läser för många bloggar nu, blir för mycket input som rör sig omedvetet o smyger fram sådär på nätterna. Freaky... 

Aja fick mitt jobbschema flyttat idag, så jag fick sova en timme extra. 12-16 jobbar jag (annars skulle jag jobbat 11-17). Lite synd att de blev så för jag tycker att det är roligt att jobba tillsammans med Josefine.

Igår kväll såg vi på 2 avsnitt av Dexter och jag kommer se ytterligare något avsnitt ikväll. Hur kunde jag missa säsong 1 egentligen?! Men nu får jag se det i min egna takt vilket passar mig helt utmärkt. Tänkte inte börja med värsta jumboinlägget nu redan på morgonen (Ironi). Så vi hörs lite senare när jag kommit hem. Ha en underbar dag ute i solskenet!

Magiska muffins!

Kategori: Allmänt


Wow, orgasmiskt goda muffins jag precis bakat säger jag bara! Glasyren blev dock godast. Har typ massor runt munnen, haha.

Måste se nåt avsnitt av Dexter ikväll, är så spännande så jag kan inte vara utan det en dag! Förstår verkligen inte varför jag fastnat för det, men måste vara, som jag nämnt i ett tidigare inlägg, att jag bara inte kan släppa de olika karaktärernas roller i förhållande till varandra. Så mycket god psykologi gottar hjärnan. Får mig att förstå att det bara kommer förbli en hobby det där med psykologi. Ingenting jag vill arbeta med. Ville det förut men jag har hittat något annat jag vill pyssla med nu! Spännande va?! Berättar imorgon vad det handlar om. 

Nu ska jag hoppa in i duschen. Har en pojkvän på väg hit som jag tänkte göra mig lite fräsch för:) Så vi hörs kanske inte nå mer ikväll, men jag är tillbaka imorgon! Ha en bra kväll. Puss

Jobba jobba, baka baka!

Kategori: Allmänt

Hej lilla bloggen o alla läsare! Har precis kommit hem från jobbet. Tog bussen halva vägen och gick resten, riktigt skönt! Ska försöka göra det till en vana. Det går ju bra sålänge det inte regnar. Hoppas ni haft en trevlig dag. Jag har stått uppe på Waynés och gjort massa caffe latte osv, som vanligt. Har inte spillt nån mjölk på mig idag dock. Lagom kul när man står där och ska försöka skaka bort skummet från kannan o någonting vitt kommer i hög hastighet o träffar en rakt i ögat, hahaha. Liite otacksamt om man säger så! Nu ska jag försöka baka lite muffins. Blir ju så sugen när man står där och har massa bullar o så framför sig hela dagen lång. På med ugnen så kör vi, yummie! Hörs sen:

Jag igår kväll när jag testade lite smink.

Lite förvirrad och disträ...

Kategori: Allmänt

Hej...Nä, jag känner mig lite dålig nu. Är ju inte så supernöjd med hur bloggen blev, men nu är det gjort och jag tror bara att jag behöver vänja mig med hur det ser ut. Känner mig dessutom dum mot Dennis som ringde när jag satt helt inne i koder hit o dit (fattade ju ändå 0). O jag vet själv hur irriterad jag blir när den jag pratar med i telefon verkar sitta på mars o spana in rymdmolekyler istället för att svara på det jag frågar. Usch:/ Sorry älskling! Men nu är det slut med att stirra mig blind på siffror, ska försöka göra nåt vettigt... som att kanske titta på ett avsnitt av dexter i sängen innan jag går o lägger mig? Hihi. Borde inte, men jag är ändå pigg från att ha gått upp så sent idag. Bara jag får sova ut nån dag i veckan så mår jag bra. Man får ju inte bli bortskämd. 

Såg dehär goda apelsinmuffinsarna på blogg.se's startsida som jag tänkte göra imorgon... muuums! Är lite smått sugen på något nu innan jag går o lägger mig. Kanske tar ett päron eller någon innan jag borstar tänderna. Sov så gott! :)

UPDATE:
Tror ni inte att min underbara mamma kom med värsta fatet med uppskurna päron o små kexbitar med mögelost på åt mig precis? Jag skäms nästan, men är så tacksam för allt hon gör för mig. Det är de små sakerna jag aldrig kommer kunna tacka henne tillräckligt mycket för. Men också att hon alltid finns där för mig. Min älskade mamma! ♥

jag behöver HJÄLP!

Kategori: Allmänt

Jag har en header som jag vill ha, men jag får bara inte in skiten! Blir totalt galen, men som ni kanske ser så har har ändrat färg o profilbild. Vill ju ändra mer... åh, kan ingen som KAN detta bara sätta in den åt mig? någon? 

Peace.

Simma för livet!

Kategori: Allmänt

 
Hej snyggingar! Har varit och snurrat lite i den stora världen. Åkte ju in till stan och köpte lite hårvårdsprodukter. När jag kom tillbaka till väsby gick jag till biblioteket för att kolla efter lite böcker om hundar. Hade lite tid över innan intervjun så jag passade på att fördriva den så gott som möjligt. Kom därifrån med 4 böcker, så nu har jag lite läsning att göra! 

Intervjun gick jätte bra:) Ska gå till badet nästa måndag och få titta lite hur det fungerar o så. Kommer uppdatera vidare jag varit där. Men de ska bli jätte kul att få börja där. 

Nu sitter jag och bara stirrar på TV, haha (ovanligt?). Men jag har haft en riktigt bra dag. När jag var klar med intervjun så gick jag hem. Missade bussen och det var en halvtimme tills nästa buss skulle gå, så jag hann gå hem. Det var skönt att få röra på sig. Ett par, tre kilometer, rätt okej faktiskt. Hörs lite senare<3


Var ju tvungen att ta en liten "chai-pause" på favorithaket! 



Hårvårdsprodukter från "Curls". Hjälper lockigt hår behålla sina lockar. Luktar dessutom jätte gott! :D

Dexter vs. psykologi.

Kategori: Allmänt

Kan ju säga att det inte blev någon lövkrattning idag. Så leaf town står fortfarande öppet, hahaha (se föregående inlägg). Ska åka in till stan fram och tillbaka för att köpa schampo. Har ju ett presentkort på BHC från mitt modelljobb där, så jag tänkte använda det nu. Sen är det tillbaka till Väsby som gäller, dels för att jag bor här, men också för att gå på intervju för simskolan! Ska bli grymt kul:) Fram till nu har jag kollat på 2 eller 3 avsnitt av Dexter, kan verkligen inte sluta. Det är så sjukt bra helt enkelt. Jag tror att jag fastnar för hur alla verkar älska och tycka om honom, även fast att han är den han är. Tänk att även en mördare kan vara så älskad och vissa som är helt oskyldiga kan vara så hatade. Verkligen spännande. Allt det här med mänskligt beteende gör mig som ett litet barn, vill alltid veta mer. Jag imponeras av hur vi människor fungerar, även fast jag skulle säga att vårt sätt att tänka ibland är rätt trasigt. Våra system som vi bygger förenklar inte allt vi ser. Nog med psykologi och filosofistunden. Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss o hej! 

Dagens frukost.

Kategori: Allmänt


Hejhej! Värst vad skönt det var att bara få sova ut. Varje gång det händer har jag hunnit glömma hur underbart det faktiskt är och hur mycket jag egentligen behöver det. Tänkte sätta igång med frukosten nu. Den kommer bestå av Fil, havrekuddar, rostade mackor och eventuellt lite äggröra. Beror på vad som finns i kylskåpet (inte orkat titta än). Och så hade man lyxen av att vara ledig idag också, kan detta bli bättre?! Får se hur vädret artar sig, annars tänkte jag kratta upp alla tusentals löv som finns på gräsmattan. Känns som att jag kan öppna en liten nöjespark här för alla som vill rulla sig i löven men inte hittat ett bra ställe att göra det än. Här kan man för endast 50 kr få rulla fritt i en halvtimme, starta lövkrig och bli äcklig o skitig så mycke man vill, sen får man betala 25 kr mer för en kvart till, låter det inte som en bra affärsidé?! haha. Nej, så roligt ska vi inte ha det:)

Ska röra mig mot köket nu, min mage kurrar och gör narr av mina idéer som tar upp min uppmärksamhet från min hunger.  

Resultatet.

Kategori: Mina älskade plagg


Hej hopp. Har tagit en paus i tv-tittandet nu. Tänkte presentera mina köp som jag gjort i helgen. Måste säga att det varit en riktigt skön helg och jag skulle inte banga på att alltid få ta det lugnt o skönt så som jag gjorde i lördags. Men, om man väntar på något gott så väntar man aldrig för länge, i guess. Hoppas ni mår bra och har haft härlig helg ni också.

Är ledig imorgon och måste fundera på hur jag ska spendera min dag på bästa sätt. Ska på intervju kl.18 för simskolan, men innan det har jag lite tid att slå ihjäl. Mamma försökte hinta att jag skulle kratta upp löven på gräsmattan, och det är ju iofs ett tidsfördriv. Får se vad som händer och vad jag känner för framförallt. Här kommer iaf lite bilder! 

Stövlar från Timberland, inköpta på Nilson 


Jeanstights från Vero moda 


Koftor från H&M


Väska från DKNY


Ny mascara från Clinique. Muy bien måste jag säga! 


Är supernöjd med alla inköp (fast ett stod pappa för, tack pappi :D). Inga bilder kan beskriva hur mysigt jag haft det med Dennis dock. Nej, nu ska jag kanske ta och hitta på något annat. Ett avsnitt av Dexter vs. Sovdags.... Svårt val! Aja, jag tänkte i alla fall stänga ner datorn nu, så ni får sova så gott. Toudillue! :)

Min shoppingsöndag!

Kategori: Allmänt

Heej! Wow, vilken dag...

Den började bättre än bäst då Dennis låg bredvid mig när jag vaknade. Fick lite panik först för jag hade inte ställt klockan (skulle jobba), och trodde att jag hade försovit mig, men jag hade en halvtimme till godo, skönt. Fanns inget annat val än att krypa ner i sängen igen och bara mysa innan vi skulle gå upp, så underbart! :)

Sen jobbade jag i 4 timmar uppe på Waynés. Va lite att göra idag, men det var roligt. Efter jobbet fick jag mig ett shoppingryck. Måste säga att hela den här helgen bara shoppats upp. Ska visa er sen, men jag kan ju säga att jag klarar mig på ett tag nu i alla fall. Har hittat allt jag letat efter/behöver. Är jätte nöjd med allting. 

Nu tänkte jag kolla på nåt avsnitt av Dexter. Har missat hela säsong 1 ,så det är den jag tar mig igenom just nu. Mycket spännande, och vad kort hår han har! Har ju funtat på att döpa min hund efter serien. Antingen skall vovven heta Dexter eller Morgan (Efter Dexter Morgan). Åh, på tal om hundar! Såg två supersöta chihuahuor när jag va i Kista galleria nu. Man vill ju bara pussa på dem:) Nä nu blir det TV-time! Hörs sen.

Min fre-lör.

Kategori: Allmänt

Heeej! Vad skönt det är med helg. Orkar inte uppdatera med något monsterinlägg:) Hoppas ni mår bra iaf, 

I Fredags åkte jag till mitt gamla jobb och hade muffinutdelning. Blev glatt överraskad på vägen dit av Dennis som smög sig på mig precis innan jag svängde upp på Dalagatan. Mysigt:) Efter att jag sagt hejdå där så åkte vi hem till honom. Efter mycke om och men så bestämde vi oss för att åka o hyra film. Gissa vem jag såg i videobutiken?! Ingen annan än söta blogg Kenza:) Men jag freakade passivt ur och sa ingenting, haha. Det hela gjorde det inte lättare att välja film, men tillslut bestämde vi oss för att hyra 2 skräckfilmer. Måste säga att den ena "Bug", var en riktig flopp. Sen såg vi "Instängda" som var lite bättre, men lite jobbig att se på.

Lördagen har bestått av att bara slappa. Lite shopping och nu sitter vi hemma hos mig istället. Dock så har vi inte slösat pengar på nån konstig film, utan vi får se vad vi gör:) Supermysigt iaf! Nu ska jag vara lite social. Ha det så bra! Puss

Friday!

Kategori: Allmänt

Hejhejhej, underbara fredag! Känner mig faktiskt utvilad måste jag säga:) Sitter och väntar på att mina rostade mackor ska bli färdiga. Idag så ska jag bege mig till andra sidan av stan för att träffa Dennis. Eller ja, han bor ju där:P Men hur som helst så sa jag hem till honom efter jobbet vilket innebär att de inte blir några inlägg på ett litet tag. Men de dör man ju inte av kanske...hehe.

Vet inte hur jag ska göra. Vinterjacka eller inte? Det är inte som att det är snö och minusgrader ute, men det blir så kallt när solen gått ner så jag tror att det lutar mer åt vinterjackehållet faktiskt. Nåväl, får se om jag inviger den idag:) Annars så tror jag inte att jag har så mycket att skriva om... Hoppas det inte blir för stressigt på jobbet, men inte att det står helt stilla heller. Helt lagom är bäst. Får se om jag hinner expresshoppa lite innan jag börjar också...är så grymt sugen! 

Nu har jag satt i mig mina mackor och bör bege mig så jag inte behöver springa till bussen som jag får göra VARJE morgon. Haha. Ha en bra dag! Kraaam

Att bara vara sig själv är toppen!

Kategori: Allmänt

Nu när livet rullar vidare från FRC så kommer jag sakna alla tider då vi skrattat tillsammans. Något som symboliserar vårt gäng är hysterisk galenskap. Kommer sakna er! Tack för att mitt första jobb blev en sån positiv introduktion av arbetslivet. Har verkligen fått vara mig själv där, och det är det som räknas! På köpet har jag fått lära känna några riktigt underbara personer.  På tal om galenskap... hittade en skön lista på saker som man kan göra när ens liv börjar bli lite tråkigt. Den sista punken är bäst!


Hur man upprätthåller galenskapen i livet

  • Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på. Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.
  • Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.
  • När någon ber dig om hjälp, Säg: jag delegerar!
  • Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha pommes frites till det?
  • Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg
  • Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla
    har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.
  • I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För sexuella tjänster.
  • Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."
  • Använd inte punkt
  • Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.
  • Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har svarat.
  • Specificera att din drive in order är för att "ta med".
  • Sjung med på Operan
  • Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.
  • Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud hela dagarna.
  • Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.
  • Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn, Rock Hard, eller varför inte Snöret......
  • När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"

 Btw, Grattis Kenza för årets blogg!! Sjukt kul:)

Ska sussa nu, ha de bäst! Godnatt<3

Smartskaft där.

Kategori: Allmänt

 
Halloj bloggen! Har varit lite klantig och trott att blogg.se inte funkat, men det har bara varit jag som skrivit in fel adress, hahaha. 

Näväl, efter en liten uppdateringssvacka så tänkte jag berätta lite om min hemska dag. Den har innehållit massa tjaffs med arbetsförmedlingen, eller ska jag säga arbetsförnedringen? Fyfan vad jag inte ha något med dem att göra. Var för det första på en rekryteringsmässa på Arlanda, som var ett rent skämt! Fattar inte vad det gjorde för gott, men jag hoppas att nån stackare fick jobb iaf. Sen var jag tvungen att bråka lite till med AF och försöka förklara att jag inte vill vara aktivt arbetssökande, men de försöker tvinga mig till massa möten. Blir så irriterad! Hur som helst går allt att bota med lite tröstätning. Inte nog med att AF förnedrar en, de gör så att man går upp i vikt också! :P Är trött som en gnu just nu, och vill bara gå o lägga mig. Vill dock veta hur det gått i blogg awards! Men jag får läsa om det imorgon. Här har ni min gottiskupp! 


Här låg det för nån sekund sen en munk....


Tur att det fanns ett wienerbröd kvar :D


Tack pressbyrån. Ni förgyllde min dag:)


Det här var på väg in till jobbet. Fick mig att kunna starta om på nya krafter och orka med att prata med människor i 6 timmar. Nu ska jag försöka varva ner lite grann efter en smått jobbig dag. Hoppas er dag varit bättre! Puss

Pretty, pretty morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Jag känner mig som en trött, sovande flicka. Usch. Hoppas ni sovit bättre än mig. Det vart lite dåligt med uppdateringar igår. Men det var bara för att Dennis kom hit och då kände jag inte för att logga in här och pyssla. Vi åt lite av den mat som jag hade lagat (Laxlasagne), och sen tittade vi på tv. 3an sände ju Mina, jag och Irene. En klassiker, haha:) Imorse försov han sig dock, för han går upp 2 timmar innan mig. Stackarn. Har märkt att jag alltid är trött efter att Dennis sover här. Jag vaknar dessvärre alltid när han vaknar och blir liggandes vaken när han går runt och gör sig iordning. Men det är så det är ibland. Måste själv göra mig iordning nu. Jobbar dubbelt idag, men det är bara bra. Har fått min lön idag också (hotell o restaurang får den 15e), och jag tror att de har gett mig för lite lön...sånt som jag bara blir hur arg som helst för! Men jag ska försöka va så glad som möjligt ändå, det är ju mitt i veckan. Ha en bra dag, somna inte:)

Inge mer SATS...

Kategori: Allmänt


Då var det gjort. Jag sa upp kortet eftersom jag måste en riktig anledning om jag bara vill frysa det. Och jag har tyvärr inga planer på att bli gravid, bli riktigt skada, bli allvarligt sjuk, resa bort längre än 3 månader utanför norden eller flytta från Stockholm. Jävligt lamt tycker jag, speciellt när tanten som tecknade kortet med mig sa att jag bara kunde frysa det om jag på nåt sätt fick förhinder för mina träningsmöjligheter. Då trodde jag inte att jag skulle behöva göra nåt radikalt som att bli på smällen liksom. Så jag hade inget annat val än att säga upp det. Känns väldigt skönt faktiskt. På dehär veckorna jag haft kortet har jag tränat 3 gånger, inte alls något att skryta om, så det var lika bra! Men vet ni vad?! Jag gjorde en liten fuling... Jag såg till att träna innan jag sa upp kortet, haha. Typiskt mig:)

Nu har jag ätit lite god mat, kände att jag var galet hungrig efter att ha gjort mig av med energi. Dessutom tog jag en promenad på väg hem, istället för att ta bussen hela vägen. Riktigt skönt ute i det fina vädret, hade dock olyckligtvis solen i ryggen hela vägen! :/ Men det är sånt som händer ibland. Ljust och fint var det  i alla fall. Tänkte börja laga mat till ikväll nu. Eller iaf förbereda lite. Vad vet jag iofs inte, men nånting ska jag väl kunna göra så att inte allting kommer på en gång.
Hörs sen! 


Redo för dagen!

Kategori: Allmänt


Godmorgon! Sitter och idisslar över en god frukost. Mums. Majsgröt är verkligen gott och perfekt nu när tandställningen fortfarande gör ont när jag tuggar på smått hårda saker. Tillsammans med ett glas god juice gör det min morgon till en riktig toppenstart på dagen. Gottigott! Idag är jag ledig, såååå skönt! Ska försöka komma iväg till SATS, har ju liksom tid att träna, då ska jag ju göra det också:) Efter träningen hade jag tänkt gå till ICA vid infra city och köpa lite matingredienser för kvällens måltid. Kom på att jag egentligen skulle ha varit på ett obligatoriskt möte imorse hos arbetsförmedlingen. Men jag sov rätt så gott medan nån babblat om a-kassa o sånt som jag verkligen inte behöver veta just nu, så mitt samvete är rätt rent. Ska dock försöka gå dit i em och berätta hur läget ligger till. Att jag INTE behöver nån söt uppföljningsplan för mitt arbetssökande. Den enda anledningen som jag gick dit var så att jag kunde få min lön från ringerijobbet som gått i konkurs. Dessutom har jag ett jobb som jag är nöjd med just nu. Fick förresten veta att jag ska på intervju för ett jobb hos Väsby simsällskap. Sökte till att få jobba i simskolan där, och eftersom jag själv simmat i klubben osv har jag ju kvar simandan i kroppen. Skulle vara perfekt om jag fick jobba som extra där iställer för att behöva söka nånting inne i stan. Dessutom är ju barn så himla söta! Tror att det verkligen är något för mig med andra ord. 

Nu ska jag röra på mig från frukostbordet och bege mig ut i den stora världen. Ha en strålande dag ute i solen! Kramar

Lite nostalgi med Mr. Blunt.

Kategori: Allmänt

Året var 2005 och jag hade precis börjat gymnasiet. Marina Läroverket (LK). Jävlar vad vi hade kul, alla var så speciella och inte alls så som allt slutade nu i trean. Så skönt att allt det är borta. Allt har försvunnit och förnyats. Utvecklingen för omgivningen och för min insida. Jag växer, går vidare, men kommer alltid komma ihåg den där hösten. Allting var nytt för mig då (som det är för mig nu). Jag minns alla ansikten. Jag minns hur jag ville vara som vissa, vara ifrån andra. Jag minns hur min grundskolekärlek gick i kras. Jag minns hur jag inte kunde hålla mig från att kolla in alla andra i min nya klass, skola, omgivning. Jag minns hur jag hade "Goodbye my lover" på repeat, men inte vågade erkänna för mig själv att orden i texten var en sanning som jag levde i. Jag minns hur vi glatt gick upp till scoutvillan varje fredag(?) och lyssnade på hur Björn L förklarade kroppen osv. Jag minns hur jag en dag befann mig ute på Arlanda för att träffa Erik. Och jag kommer också ihåg allting som uppstod efter det. Jag var förvirrad, jag ville bara ha kul, passa in och försöka bygga upp mig själv framför alla andra. Men när allt det där tog slut och det hade börjat bli februari så minns jag dina (Dennis) kyssar som om de vore igår natt. Som när jag kom till skolan en dag, och gick in i klassrummet. Där satt du med ditt långa hår, och i min iPod spelades "you're beautiful".

Ja, puss-o-krambloggen är tillbaka i en annan dimension. Det har gått ett antal dagar sen första året på ML. Allt bagage som fyllts. Minnen, vackra minnen. Hemska minnen. Minnen som inte går att radera. Jag ångrar det verkligen inte. Och det är rätt kul att tänka på det hela. Speciellt när man en helt randomdag 3 år senare spelar James Blunt i iTunes. 


Ja, jag vet inte hur mycket ni hänger med där. Beror helt på hur ni känner mig. Men en luddig men kanske lite smått intressant tidsresa vart det! Tänkte försöka gå mot sängen nu. Kommer tillbaka till tangenterna imorgon. Har ni tråkigt kan ni ju alltid lyssna på låten föregående inlägg... Puss på nosen! 

If you don't mean it <3

Kategori: Allmänt

Tänkte såhär mellan filmen och ögonbrynstrimningen säga att jag är helt kär i den här låten. Hörde låten i Väsby centrum när EMD va där. Förstod aldrig om marcus också var där?! Aja, låten är sjukt bra:) 



Marcus fagervall -  If You Don't Mean It

Dont say you love, i don't believe it<3 Hihi.

Lite gottgott sitter aldrig fel!

Kategori: Allmänt

Åh, sitter och suktar efter massa goda saker som man skulle kunna äta. Haha, som vanligt. Vet inte varför men har bara ett enormt sug att få mysa ner mig i soffan och äta lite goda saker och se en bra film. Ska nog kika lite i skafferiet och se vad jag hittar för skoj! Sen jag börjat blogga själv så har jag börjat följa andra bloggar rätt intensivt. Tycker om Stina's blogg jätte mycket. Dels för att hon är fräck o ärlig (and i love it), men också för hon verkar jätte go. Kan ju inte ljuga om att hon har två ursöta hundar:). Fick lite inspiration av henne idag. Måste fixa till mina ögonbryn. De ser ut som ett sorgligt träsk just nu. Så först skafferi och sen skönhetstimme. Snacka om att unna sig själv:) Så ska det få vara också!

Hej hopp hallå!

Kategori: Allmänt


Heeej! Idag har varit en galet seg dag, vet inte riktigt hur många gånger jag stirrade på klockan men det hände inte mycket med minutvisaren. Men nu är jag äntligen hemma i alla fall:) Så grymt skönt! Har ätit en god middag med mamma och sitter nu och tittar på ett program som handlar om Kina och dess natur. Mycket intressant, dock vill jag titta på en film jag velat se länge. "Det nya landet". Finns få filmer som är mer klockrena! Kommer tillbaks lite senare, ska se vidare på filmen nu. Hoppas er dag varit bra!

Ytterligare en ny vecka.

Kategori: Allmänt


And then we say hello to monday again. Hello! Känner mig trött, lite tråkigt att det ska vara så i början av veckan, men det går ju att förändra. Tänkte lägga mig tidigt ikväll, behöver sova, framförallt länge. Ska försöka komma iväg till SATS och frysa mitt kort. Kan inte ha det aktivt just nu, har inte tränat på, ja vad är det nu, 2-3 veckor? Dååligt. Men jag hinner bara inte:/ Blir så ibland tyvärr. Nu ska jag göra mig iordning för att åka till jobbet. Ha en tipp topp dag! 

Låt ditt hjärta bestämma.

Kategori: Allmänt


Just nu sitter jag och myser med mina drömmar som jag har för framtiden. Som det ser ut just nu så är det lite oklart, men jag vill ju verkligen nå de resultat som jag satt! Kommer därför kämpa för att få vissa saker som jag vill just nu. Vissa saker är svåra att verkligen "kämpa för". Men det är saker som jag känner starkt för så att säga.

Dehär sakerna vill jag göra/förverkliga

-Hundköpet
-Bli fotograferad mer
-Planera mer kring att flytta ihop med Dennis någon dag
-Hitta ett till deltidsjobb 
-Spara, spara och åter igen spara pengar!
-Få tid till mer träning


Om jag vill tillräckligt mycket, vet jag att ingenting är omöjligt. Ingenting! Det har hänt förut, sålänge man lever med viljan kvar i hjärtat, och inte i hjärnan. Något jag tyvärr tror har drabbat "Blondinbella". Vill hon verkligen allting med sitt hjärta? Sin framgång, sin publicitet? Är det saker hon innerst inne vill med hjärtat, eller är det hjärnan som tagit över? Såg att hon pausar sin blogg nu, och jag förstår henne! Jag vill inte hamna i nåt slags manipulativt förhållande med mig själv. Hur som helst, jag ser ingen prestige av mina drömmar, utan är något som mitt liv guidar mig till just nu. Om det inte gör mig lycklig, ser jag ingen anledning att fortsätta. Men jag har i alla fall försökt och framför allt provat på. Det är det som gör att vi utvecklas och inte plågar oss själva med att göra såna där val i livet som vi egentligen inte känner ett piss för. 

Ska gå och sova nu, eller i alla fall stänga av datorn, den har stått på hela kvällen. Hoppas ni haft en bra dag! Besöke till bloggen har ökat lite idag, kul! Hoppas jag ser er här igen:) Puss

//S



I Robot, något att lära sig av?

Kategori: Allmänt


Sitter och tittar på I robot just nu. Måste säga att den filmen är ruskigt bra! Det är lite av vad jag fruktar för framtiden. Att det vi skapar ska krossa oss. Tycker att Will Smith spelar bra också. Gör det verklighetstroget. Jag skulle kunna se lite av det som är med slå in. Utvecklingen går så läskigt snabbt framåt, och jag undrar hela tiden om vi verkligen vet vad vi ger oss in på när vi försöker uppfinna hjälpmedel som ska underlätta vårt vanliga arbete. En annan film WIll spelar i som jag älskar, är I am legend. Också en film som handlar om att människan blir hotad av ens egna kreationer. Riktigt tänkvärt! 


(bild:google) 
En hjälpande hand eller en osynlig fiende?

Fotografering på g!

Kategori: Allmänt

Fått bekräftat nu att jag ska fotograferas inom kort. Tänkte skriva lite mer om det när jag fått mer info om sekretess osv. Ska bli så himla roligt! 

En gammal bild på mig.

Har kommit på lite andra namn också. Yay! Det här är ju nästan värre än att skaffa barn (skulle jag tro, vad vet jag?!) hihi:)

Namnförslag.

Kategori: Allmänt


Att köpa hund innebär massa underbara saker! En av de sakerna är att döpa den till någonting. Så nu tänkte jag skriva ner massa förslag på namn. Jag har faktiskt mer eller mindre bestämt mig för en hane. Vilket betyder att jag slopar alla tjejnamn.

Än sålänge har jag listat dessa namn:

-(Capten) Morgan
-Dexter
-Bino


Några tips?:)

1-0 till mig! :D

Kategori: Allmänt


Hej bloggen! 
Känner mig lite trött efter jobbet. Dock var det så jäkla bra flyt på allting så det känns riktigt bra! Sitter nu här och bara njuter. Gjorde en skönt liten grej nyss. Smsade Dennis och frågade hur det hade gått på jobbet, och han ringer upp strax efter och börjar snacka om att han är på "kundbesök" på Djurgården och verkligen avslutar sin mening med att det är söndag=han inte har jobbat. Mitt lilla svar blir då: "Men du skulle väl jobba hos din pappa idag?". Hahaha, så blev han tyst igen:D Han hade visst lagt det bakom sig och redan förträngt att han för några timmar sen hade jobbat hos sin pappa. Bra där älskling:) Min smått senila pojkvän<3 

En "liten" avreagering.

Kategori: Allmänt

Sådärja! Båda filmerna var jätte bra. Kul att bara ta det lugnt och se på film.


För övrigt har mitt förflutna hunnit ikapp mig idag. Tänkte bara spotta ut det även om vem som helst kan läsa det här. Stötte in i människan jag avskyr mest idag (tillsammans med Dennis). Jag tål inte ens att se miss patetisk. Och ja, facebook är verkligen världens sämsta ställe att snacka med sina vänner på, för man ser ju allt. VAD ÄR DET FÖR FEL?! Jag kanske kastar sten i glashus just nu, eftersom jag fortfarande spyr på denna lilla person, men är det så jävla svårt att bara lägga det bakom sig. Get over it. Gud, jag är så glad att livet rullar på utan ditt nylle i vädret. Om jag och Dennis bara vore kompisar skulle jag lagt mig utanför det, men nu är läget lite annorlunda. 

Hur som helst, jag kan bara säga att jag är så evigt tacksam att allting är som det är nu. Ingen skola, ett helt nytt liv. Och jag älskar och litar på honom till 100%. Jag kan bara inte deala med allt förflutna just nu, det är för äckligt och det är för långt borta för att tas upp igen. Så snälla, håll dig bara borta, precis som du gjort nu, you're doing great!!!


Fy, var bara tvungen att avreagera mig. Jag blir allergisk mot människor ibland, speciellt odiskreta små monster som gärna lägger näsan i blöt allt för ofta. Jag säger som Charlotte "I curse the day you were born". 

Tack o hej!

Första filmen avklarad.

Kategori: Allmänt


Har sett första filmen som jag och mamma hyrde nu. Filmen vi såg nu heter Dumpad och den var faktiskt helt okej! Mamma kollar lite på extramaterialet nu, men det orkar inte jag:D Sitter bara och segar. Unnar mig själv lite goda saker bland annat, mums. 

Ska försöka sätta igång den andra filmen snart. Tänkte dock bara berätta att mitt hår är sjukt mjukt!! Känns så skönt att jag har någon slags kontroll på det, även om jag inte plattat det med plattång:) Woho säger jag bara! Tror att hemligheten ligger bakom en produkt som jag haft i från "Curls". Fick ett smakprov på ett leave-in balsam från min frisör. Tror jag måste kolla upp det hela lite närmre faktiskt. Curls anpassar sig för lockigt hår och markerar och tar fram lockarna som annars kan bli lite frizziga. Helt perfekt för mig med andra ord:)

Lördagslunch.

Kategori: Allmänt

Min underbara, lediga dag har gått till att luncha med David (en gammal kompis till Dennis) och hans flickvän Ida. En söt liten dubbeldejtslunch... haha. Kul var det iaf:) Sen gick dagen till att leta efter en vinterjacka åt Dennis, men det gick inte så bra, så vi åkte hem istället. Fy vad mycket människor det var på stan idag. Nästan lite för mycket. Speciellt när det regnar ute, då vill man inte trängas som en blöt hund. Det var iaf mysigt att få strosa runt (med det bästa sällskapet), utan att behöva tänka på någon tid jag måste passa eller så. Så SKÖNT att vara ledig. Räknade ut att jag jobbat 22 dagar i sträck. Så det var lite skönt att få vila kroppen lite grann:) 


Nu ska jag och mamma titta på stjärnor på is! Efter det blir det två filmer som skall betas av:) 

Tandvärk:/

Kategori: Allmänt

Hej hej! 
Var ett litet tag sen.. Måste börja med att säga att jag har världens tandvärk. Nu har de spänt åt tandställningen riktigt ordentligt och jag vill inte ha ont:/ Fick dessutom reda på att jag måste "operera" fram mina visdomständer. Jag kan ju säga att de gångerna som jag går till tandläkarn resulterar i att jag ALLTID får såna här härliga besked om att det är nånting fel på mina tänder som måste åtgärdas. Antingen nåt jävla hål, eller så ska de dra ut en hel tand. Har väl dragit ut minst 7 tänder under mitt lilla liv. Det är så jobbigt att hela tiden få höra att det är något fel. Man tycker att det borde ha fixat sig nu efter ALLT som de har gjort, men nej. Nu ska jag få massa lustgas o ligga på värsta sterila bordet och de ska gräva upp mina visdomständer på nåt sätt som jag inte riktigt ens förstod. Kan man lita på dessa tandläkare? Har de nån aning om vad de gör när de ska bli såhär?! Vart hur som helst riktigt ledsen. Hann åka från tandläkaren innan jag skulle börja jobba och jag kunde inte låta bli att gråta. Att få veta det här o samtidigt ha kvar tandställningen som de drog åt. Varje gång jag ligger där o får den åtdragen så blir det bara obehagligt. Jag vill inte längre. Ett år till beräknar de att jag ska ha kvar den också, nej nej nej:/ 

Annars var igår en rätt så bra dag. Mamma och mormor piggade upp mig innan jag åkte iväg till jobbet, de är båda helt underbara! Skulle förmodligen stannat hemma och sovit hela dagen om de inte vore för dem två. Efter jobbet kom ju Dennis hit, och vi lagade en jätte god middag ihop:) Toppen! Så jag bör inte klaga allt för mycket över mitt liv... Dock känner jag fortfarande klumpen i magen när jag tänker på det där med visdomständerna...usch!


Återkommer lite senare och berättar om vad jag gjort idag, kramar.

Usch....

Kategori: Allmänt

Det kan vänta lite tycker jag. Alltihopa. Pause tack? Vill bara tillbaks ner i sängen och inte behöva ta mig upp därifrån på riktigt länge!! Har precis slängt i mig lite gröt och kan knappt svälja för att jag är så trött... Antar att det inte är varje dag man kan få sova 10 timmar så som jag gjorde igår. Har ändå imorgon att se fram emot. Ska bli så helv*tes skönt :) 

Ha en bra dag!

Nästa dygn väntar.

Kategori: Allmänt

Sådär, då har det gått en underbar dag med sömn o äventyr. Det var jätte kul på fotograferingen, Rebecca fick jätte fina bilder, och hennes kompis Emelie också:) Jobbet gick fint också. Sista dagen som anställd. Blir i och med konkursen automatiskt uppsagd imorgon. Kännes väl inge vidare, men jag har gjort mitt där känner jag. Iaf för nu, får se vad som erbjuds i framtiden.

Imorgon blir en lång dag. Ska vara på tandregleringen 8:00... Buhu! Men jag har fått sova ut idag iaf. Efter imorgon är jag ledig i en HEL dag! Woho:) Dennis kommer hit efter jobbet imorgon också, så jag vill bara att det ska bli fredag nu. Om en timma så! hihi. Här kommer en liten bild från idag.
Fortfarande jäätte svart hår....

Sov gott sötnosar!! Puss!

Det handlar inte om hur många läsare man har...

Kategori: Allmänt

Hej. Hoppas ni haft en bra dag! Min har varit toppen:) Första dagen på riktigt länge som jag är pigg fram till den här tiden på dygnet. 

Hur som helst tänkte jag bara säga att jag uppmärksammat en liten sak här på min blogg. För att vara en extremt liten blogg så har jag en extremt märklig läsare.... Vad är oddsen? Fick mig att fundera över det här med att ha massa tusentals läsare varje vecka, det handlar om VILKA som läser. Jag menar, man lyssnar väl inte på musik man inte tycker om. Hur som helst, jag bryr mig inte, jag tycker nästan att det är patetiskt att man kommer tillbaka och kommenterar en gång till. Haha, jaja, vissa har ju ett väldigt sorgligt liv.

Samma sak gäller typ Blondinbellas blogg, hur många går inte in och läser den bara för att man stör sig på henne? Men när verkligheten slår en, att hon har en förmögenhet större än vad hela din familj har tillsammans känns det väl lite bättre att skriva en riktigt ful kommentar till ett av hennes inlägg. Men varför? Jo, media har förvandlat oss till kalla idioter som tror att vi kan göra, skriva eller säga vad som helst mot människor utan att man sedan tar illa vid. Blir så trött på media. Den har verkligen större inverkan på oss än vad vi tror. Fyy. 

Mina riktigt söta läsare som bara tycker om att läsa det jag skriver, ni är underbara:) Ville bara göra det klart för er!

Sugar's bakin' sugar cake.

Kategori: Allmänt


Åhhh, det luktar ljuvligt gott i hela lägenheten! Jag bakar nämligen sockerkaka:) Läste på baksidan av ett blåbärssoppspaket att man kunde hålla i pulver i smeten så att man fick en blåbärssockerkaka. Typ som tigerkaka fast med blåbär. MUMS! Snart är denne godbit klar, och då ska jag ta ut den för att sen duscha. 

UPDATE: 

Oj vad god den var!!


Ha lite fantasi när ni tittar på bilden, haha! Ha världens bästa dag ute i regnet <3

honey honey!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Vilken underbar morgon. Jag har fått sova flera timmar, vilket är en lyx jag sällan får uppleva. Hur skönt som helst, och jag har fortfarande bra med tid på mig innan jag ska dra iväg, woho! Funderar på att baka en liten kaka innan jag åker. Tänkte dela med mig utav den på jobbet senare idag, men vi får se. Kommer ändå stoppa i mig allting själv, kanske...haha.

Regnar ute, jag som tänkte klä upp mig lite idag. Tycker inte om när det är blött och eländigt ute, blir inge bra då. Jag tjurar bara över att jag är fuktig och att jag fryser och är varm samtidigt. Får hoppas att det blir uppehåll just när jag går ut, annars får jag väl dra på mig mina gummistövlar. Ska nog lyssna på lite glad musik och sen bestämma mig för om jag ska baka eller inte. Ha det så bra!

Härlig kväll

Kategori: Mina älskade plagg

Åhå, kvällen har verkligen varit slapp. Det var mysigt att ha Roger (från USA som jag berättade om) på besök här. Han hade med sig en galet stor avokado... Jag skojar inte. Vi svenskar vet inte vad vi missar med frukt osv. Synd att vi ska bo så nära isbjörnarna... haha. Nämen. Tur att man har en avokadosmugglare i familjen:) Sen har jag badat. Fy vad skönt det var. Satt med ansiktsmask på och somnade till några hundra ggr i det varma, sköna vattnet. Önskar jag kunde få bada varje dag! Finns nästan inget bättre. Kvällen då jag och Dennis blev tillsammans tog vi ett jääätte härligt bad tillsammans, det var kanske det bästa någonsin! Hihi. Kanske mer än vad ni borde veta, men jag är på det humöret just nu. Typ kär, lycklig och skiter i att jag har sömnbrist och arbetar för hårt. Man har ju varandra, eller hur?! 

Här kommer lite bilder:


Stor och liten. Jätte avokadon från staterna! 


Såhär blir jag efter för lite sömn i flera dagar, väl mött! :p


haha, nej den här indikerar på för lite sömn den också! 


Min nya jacka! Från 365 Sunshine, MQ. Riktigt nice. Lite Boomerang-inspirerad, men utan det jobbiga "glansiga" tyget. Usch.


Älskar kragen på den!


Dessa killar kom från en NEXT-bus. Men jag nextade dem allihopa för att de var så gråa...HAHAHA, oj vad jag behöver sova.....



Ja, min humor har väl varit bättre, men å andra sidan så är de såna här stunder som man vill ha fler av. Att kunna njuta av livet även om de är lite hipp som happ:) Nej nu, ska jag faktiskt gå och sova. Säger godnatt till mina typ 5 trogna läsare:) Puss! 

Ljust eller mörkt hår?!

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på lite bilder från back in the days. Mycke trevligt, hahaha....tur att man förändras:) Men hittade iaf en söt liten bild på mig från höst/vintern 2006. Såg att min hårfärg var helt annorlunda då, och vart lite sugen på att kanske göra det ljusare senare i vinter. Men då ska jag färga ögonbrynen också (som jag för övrigt sparar ut). Men då tänker jag på allt jobb med att hela tiden se efter med utväxten osv. Svårt val men jag längtar tills håret blir ljusare nu iaf. Den extremt svarta färgen kommer åka av mer och mer i och med att det bara är en toning. Aja, här kommer lilla söta jag för 2 år sen:) 


När inte ens vädret piggar upp mig...

Kategori: Allmänt


Halloj! 
Det är en sjukt vacker dag idag! Men tyvärr kanske inte ens den vackra höstsolen pigga upp mig. Min chef frågade om jag var utvilad idag eftersom jag fick ledigt igår, men det hon inte vet är att jag jobbade igår:/ Börjar bli lite pain nu måste jag säga. Men på LÖRDAG får jag en heel dag ledigt! Något underbart att se framemot alltså:) Snart kommer en släkting hit som annars är bosatt i USA, ska bli roligt att träffa honom, för det var ett bra tag sen senast! 

Imorgon ska jag in till stan med Rebecca för att fotografera oss! Det som jag fick göra på Model house ska hon få göra, och då får jag följa med. Ska bli kul, men jag hoppas att jag kommer hinna till jobbet bara. Kanske får gå tidigare, men då vet jag inte om jag ska fota mig. Har iofs inga pengar just nu, så jag följer nog kanske med som stöd. Eller vi får se... haha:)

Vet inte vad jag ska göra för att bli pigg egentligen. Men måste hitta något som gör mig lite mer vaken. Hörs sen!

Stress!

Kategori: Allmänt

Hej bloggen. Är som vanligt lite halvt stressad, men men. Ska borsta tänderna o sen dra iväg. Men ni får ha en så bra dag :) 

Höst.

Kategori: Allmänt

Ska försöka komma i säng snart, men först tänka jag bara berätta lite om min dag. Jobbet gick ju fint, men jag var galet hungrig när jag slutade. Tog dock med mig en wrap och åt den på tåget. Tuffade in till stan för att gå till mitt andra jobb... Så jag har jobbat på båda ställena idag. Var helt borta i huvudet, men det gick bra ändå. Ska bli så härligt att vara "ledig" imorgon. Ska jobba från 13-17 på mitt andra jobb nämligen, vilket är rätt så arbetsvänligt jämfört med waynés. Sista veckan där innan de stänger ner pga konkurs, så jag tar vara på dessa sista arbetsdagar som ges därifrån. Ska hinna med en del innan jag drar in till vackra Stockholm. 

Idag var en riktigt fin höstdag, och är lite ledsen av att jag inte hann njuta ett dugg av solstrålarna. Men jag hann iaf vara ute och vänta på bussen i nån minut...haha. So sad:/ Tänkte lägga upp en bild från idag, men den vill inte...aja, kanske försöker imorgon istället. Godnatt! :)


Slitage + irriterande människor = Dra åt .............

Kategori: Allmänt

Hej. 
Ikväll är verkligen en sån kväll då man vill gå och lägga sig och vakna sent dagen efter utan att behöva tänka på att jag ska passa någon tid. När jag inte trodde att mitt humör kunde sänkas lägre hände det en grej på bussen som gjorde mig råförbannad. Tre äckliga typer satt bakom mig och höll på att skratta o prata jätte högt. Ok, folk får ju prata men de kanske inte behöver skratta så högt att mina öron gör ont, så jag vände mig om bara för att kolla vad det var som hände där bakom mig. De måste hajat till att jag tyckte att de var lite väl högljudda och när jag bläddrar i min kalender nån minut senare märker jag att det blivit väldigt tyst. I ögonvrån ser jag en kille sitta några centimeter ifrån mig och ler, de två andra killarna skrattar och jag har visst blivit ett skämt på två ben (som bara inte PALLAR att de håller på). Jag vänder mig om och ser irriterad ut för att jag vill inte ha nån sittandes sådär nära mig. De börjar garva o göra ljud ifrån sig. Alltså, ursäkta, men vad FAN är det för fel på människor!? Jag förstår inte varför vissa bara släpper löst på sitt testosteron och tror att man ska blotta brösten o ge dem sitt nummer på deras "magrutor". Fyfan för såna människor. Mitt självförtroende orkar inte med sånt när jag mår såhär. Är inne på min 18e arbetsdag i sträck. Jag vill kunna vara en människa när jag är ute bland folk. Vill jag någon något så använder jag mig av min intelligens, inte sexuella drivkraft, vilket för övrigt är noll ute bland alla människor i denna smått sjuka värld! 

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

Hej och godmorgon!
Förstår faktiskt inte var tiden tar vägen.... Känner mig lite halvt snopen över att en vecka redan har gått sen förra måndags... Men det är ju sånt som händer när man inte kan frysa tiden. Känner mig inte så värst utvilad. Mest gör mina ögon fortfarande ont från igår, men det kommer gå över. Vackert väder är det också, inte helt fel. Sånt gör mig på lite extra bra humör. Ska försöka planera den här dagen nu. Efter Waynés måste jag nog åka till mitt andra jobb, bara det att jag inte får tag på dem och de gör att jag inte vet om jag ska åka eller inte. Suck... Nåja, jag får ta och göra ett sista kontaktförsök innan jag ställer mig bakom disken på caféet. Förresten, ett bra tips idag.... Fika ute medan ni fortfarande kan:) 



No more heart beats

Kategori: Mer om Stephanie

Innan jag går och lägger mig tänkte jag dela med mig av en film som jag gjorde i våras. Estetisk verksamhet var kursen jag skapade den till och jag är rätt nöjd. Dock är det småsaker som jag stör mig på. T.ex. att klippen blir lite långdragna. Men om ni visste hur mycket problem jag hade med att redigera den så förstår ni nog och kanske till och med kan förlåta mig. Hur som helst Tack så mycket Rebecca som var med och hjälpte mig filma. Jag är själv med i filmen (som ni kanske upptäcker) men tänker inte säga vem de andra som medverkar är. Bli inte uttråkade av introt... det kommer mera! :) Här är den -No more heart beats:


Musik: Your bedtime story - In flames
Ian van Dahl - Just a girl



Ska gå och lägga mig nu. Är lite irriterad på att mina sms inte går igenom så som jag vill:/ Aja, får ta tag i det när jag vaknar istället. Godnatt sötnosar!

Mina ögonstenar

Kategori: Allmänt

Mamma och Dennis, ni förstår inte vad ni gör för mig bara av att finnas till på den här planeten. Älskar er så otroligt mycket. Tack för allt stöd jag får av er, jag hoppas jag kan ge mer än hälften tillbaka! 

Har känt lite av det ena och det andra ikväll. Har fått skratta bort lite smärta genom att kolla på "Fun with Dick and Jane", som för övrigt är en väldigt bra film. Alla hans söta sms har fått mig att le igen... 

Jag kan inte påstå att jag är ledsen längre. Bara orolig och rädd för att det inte finns ett slut på dessa konflikter. Jag vill inte längre känna skuldkänslor. Något som värker i mitt hjärta när jag ser min pappa i ögonen och vill säga något men inte kan för hans ögon vattnas upp på grund av att jag blir ledsen och besviken på honom. Jag vet inte vad jag ska göra, men jag kan inte känna så som jag gör längre. Jag bara faller ihop. Min livskraft försvinner av att hela tiden stå i mitten. Mina föräldrars trubbel blir lätt mitt. Jag älskar att få skriva av mig i bloggen, men det känns som att jag aldrig kommer kunna förklara detta dilemma, inte ens sätta ner det i meningar eller ord. Annars brukar det vara det jag är bäst på. Beskriva den där tärande känslan, men inte nu... 

Återkommer när jag ska släcka lampan för ikväll.

En riktig stjärna på is!

Kategori: Allmänt


Har värsta nyheten. Fick ett mail från Upplands Väsby konståkningsklubb. Min första klubb jag åkte konståkning i för övrigt. Och där stod det att de ska göra en vuxengrupp. Gissa om jag blev glad! Jag och Matilde mailade till dem förut, men det fanns ingen grupp som tränade så som vi ville åka och därför har viljan att åka lagts på is (ironiskt va? haha). Men inte hade de glömt oss, utan nu mailade de mig och frågade om vi ville vara med. Hoppas tillräckligt många anmäler sig! Är Du en gammal åkare som vill ta upp skrillorna igen? Då ska du gå in på http://uvkk.se och anmäla dig! 


En liten parantes...Jag vet inte om det är för att jag sitter bakom en Mac eller vad det är, men jag kan inte göra kursiv eller fet text. Jag kan inte heller länka... Blir lite irriterad eftersom jag ändå lägger ner tid på att uppdatera. Även om jag trycker på knapparna blir det inte så som jag vill. Har du svaren så får du gärna hojta till. Puss!

Helgen är nästan slut.

Kategori: Allmänt

Heej bloggen. Har verkligen gjort massa annat denna helg och därför tagit lite semester från tangentbordet. En kort sammanfattning av dagarna som gått förbi:

I fredags stressade jag på arbetsförmedlingen. Oj vad jag inte tycker om att gå dit. Vad finns skiten för egentligen? Så hemskt komiskt! Men jag fick iaf det intyg jag behövde och jag ska åka in till jobbet imorgon för att lämna det. Sen jobbade jag och efter det så åkte jag hem för att äta o duscha. Och sen vet ni ju vart jag skulle sen?:) Det var underbart att träffa Dennis, har saknat honom och de finns inget bättre än att få träffas när man längtar efter varandra. Väl när jag kom dit så var hans morbror på besök och hade två underbara hundar med sig som vi gick ut och rastade i lördags innan jag åkte iväg till jobbet. GIssa om jag blev kär!!! Jag hade söta Ella i kopplet, titta så fin hon är!

Inte för att man ser så mycket...haha:)

Lördagen bestod av att jobba och efter det så kom älsklingen till Väsby istället. Vi skulle äta tillsammans med mina föräldrar som resulterade i katastrof, men när vi hade åkt hem igen så blev det bra igen. Pappa som var i farten igen, och det är just därför jag bor hos mamma och inte ens sover 1 natt hos pappa, nånsin. Så skönt... Sad but true. 

Idag vaknade jag upp till att det regnade ute och självklart vakna upp bredvid världens finaste pojkvän:) Han va trött o seg och pigg som jag var kittlade jag honom för att få honom att vakna. Synd att han är starkare än mig bara...haha:) Blev lite stressigt när vi skulle åka iväg igen. Jag skulle jobba o han skulle hem. Men vi hann med bussen så allt gick toppen.

Resten av dagen har bara varit skit. Allt efter jobbet orkar jag inte ens förklara och när det är så illa så handlar det om familjen (med störst sannolikhet min pappa) Helvetet brakade loss när jag kom hem och pappa följde med in till huset. Jag ville bara försvinna. Jag smulas sönder av att ens tänka på det. Men jag ringde Dennis när jag kände att det gick för långt för mig. Vad skulle jag göra utan honom och mamma? De betyder mest. 

Ska försöka bli på bättre humör. Kanske läser i min Chihuahuabok eller beställer en bok om att ha valp. Något ska jag väl kunna göra för att må som vanligt igen. Att mamma är här gör det tusen ggr bättre! ♥

Nu kan morgondagen komma

Kategori: Allmänt

Halloj, ska precis gå och lägga mig... Tänkte passa på att säga redan nu att uppdateringarna kommer svalna av nu i helgen. Imorgon ska jag åka till Dennis och på lördag åker han till mig:) Ska bli så underbart, har verkligen längtat! Imorgon ska jag åka till arbetsförmedlingen för att ordna med lite papper på morgonen. Något jag inte är så sugen på då jag vill sova... Blä. Mina ögon går igen automatiskt nu... Mina drömmar kommer bestå av söta hundar och min söta Dennis♥ 

 Kram på er!

hjälp, jag somnar!!

Kategori: Allmänt


Efter gårdagens/nattens chihuahuaspaning är jag idag trött som en strandad val:/ Orkar knappt hålla ögonen öppna, så resten av kvällen kommer gå till att prata med mamsen o sen gå o lägga sig. Har precis kommit hem från mitt konkursjobb... Har hämtat ett arbetsintyg och fått reda på vad jag ska göra för att få min garantilön m.m. Hur ska jag orka? Aja, bara att kämpa på. Det är bara idag jag känner såhär, imorgon kommer vara mycke bättre! 


nejnejnej...

Kategori: Allmänt

Jag vill inte åka hemifrån idag, är alldeles för trött!! Hade jätte svårt att somna igår:/ Ännu svårare att ta mig upp nu. Sitter och trycker i mig min frukost och den vill inte ner eftersom jag bara vill tillbaka till sängen. Min kropp har bestämt sig för att fortsätta sova och tycker att det är onödigt att äta. Jag håller dock helt med. Men jobba bör man... Det kan ändå bli hur bra som helst. Jag hoppas på många pigga kunder som vill hålla igång mig o få tiden att gå snabbare. Hör ni det Väsbybor?! Idag ska ni FIKA på waynés coffee, jaaa kom till mig bara...!! Hoppas min blogghypnos funkar, hihi.

Ha en bra dag:) 

Kall o frusen, men..

Kategori: Allmänt

Istället för att smyga mig till kylskåpet.... 

...så sitter  jag i min säng med datorn i knät. Har inte somnat än, men vad jag ägnat tiden åt är ju någonting meningsfullt...:) Har stirrat mig kär på massa söööta chihuahuor! Haha. Det är verkligen det enda jag går och tänker på, helt sjukt men jag har blivit besatt. Jag vill förgylla en liten underbar krabats liv med kärlek. Jag VET att jag kommer få så mycke mer tillbaka. 

Men ingen eller ingenting kan ersätta Dennis. För just nu låter det som att jag vill sätta en vigselring kring en hundtass. De senaste inläggen kanske är lite föör alarmerande på min förälskelse för hundar. Men ni ska veta att en underbar pojkvän som Dennis inte går att ersätta under några som helst omständigheter. Ja möjligtvis om han inte skulle vara min pojkvän längre, men sånt är bara dumt att ens tänka på:) I love you
Jag älskar hösten, men den här bilden gör att jag längtar tillbaka till sommaren igen. Speciellt tiden du och jag hade tillsammans. framför allt LEDIGHETEN! Förresten, gud vad Dennis anstränger sig för att se glad ut? haha!

NU ska jag sova! kommer börja säga voff vov o smått gnälla om jag fortsätter såhär. Men tanken av att bara planera osv gör mig så glad:) Godnat (på riktigt)

sugen på lite av det ena o de andra.

Kategori: Allmänt


Vad gott det skulle vara med:

-majsgröt
-glass
JORDGUBBAR
-chips och choklad
-blåbärspaj (från waynés) 
-stekt halloumi (mitt i alla sötsaker...haha)
-lite sällskap i sängen skulle inte heller vara helt fel!


Hej jag har mens? Usch vad hemskt det är att få såna har sug på saker. Skulle kunna länsa hela lagret på jobbet... Kändes lite så när jag slutade idag. Ville peka på allt och få det på ett stort fat. MUMS! 

Ganska komiskt att jag skriver ett sånt här inlägg då jag i inlägget före kommenterade om att jag vart lite äcklad av programmet "Generation fett". Nåja, jag kanske fick min förklaring i alla fall...


Det enda jag för övrigt tänker på, är hur underbart det kommer bli när hundköpet verkligen närmar sig:) Längtar!!
Tänkte sova lite nu, eller i alla fall försöka. Kanske slår på TVn och njuter lite av att titta från sängen istället för att titta från soffan i vardagsrummet...Jag tror att det här är min vara-sorglig-dag. Godnatt, och få inga ät-attacker inatt om ni inte måste:) 

Tittar någon annan också på "generation fett"?

Kategori: Allmänt


Men, jag förstår inte hur eller varför det här kan hända. I min mening är det lika sjukt som att svälta sig själv till döds. Människan är född med en rad olika defekter, även fast vi föds helt friska... Jag tittar för att jag verkligen försöker förstå.... 

Klistrad framför X-effect!

Kategori: Allmänt

Heeej! 

Sitter här och tittar på ännu ett roligt avsnitt av x-effect:) Haha, så underhållande!! Nu är det Next och sen top model. TV-kväll, som vanligt. 

Jobbet på waynés gick bra idag. Efteråt så träffade jag "Adde" och fikade lite. Det var mysigt:) Kände mig lite trött efter ett tag bara, men hur kul som helst att ta igen lite tid. 

Har inte så mycket att skriva nu, förutom att jag tänkte maila en kennel ikväll. Skulle va kul att få träffas o prata lite, få mer tips och också visa upp sig:) Hej sålänge!

Lite påsar under ögonen?

Kategori: Allmänt

Hallå mitt i natten!
Tänkte presentera lite härlig fakta... Såhär ser mitt liv ut just nu:




Jobb, Planering, kommunikation, dator och så klart, sömn. Ska skriva min "månadsrapport" snart. Det är något jag gör sista dagen varje månad där jag berättar om allt jag gjort och allt jag uppfyllt månaden som gått. Sen så passar jag på att skriva in saker för månaden som kommer, och det är det jag sedan kommer följa upp när den månaden är slut, så som jag gör nu med månaden som gått. Äh, svårt att hänga med kanske? Jag orkar inte ens tänka efter innan jag skriver just nu... Så tolka fritt:) Denna månad har iaf varit grym. Allt som jag sagt att jag ska göra, har jag också gjort. Helt förträffligt! Nu ska jag skriva upp saker som jag hoppas kommer ske och som jag också vet kommer hända. Det är sjukt när man kollar av allt nu i efterhand och ser att tiden bara rusat förbi. Tips? Lev varje dag väl. 

Känner att jag är mer ivrig nu. Framtiden blev på något sätt lite suddig med det här med jobbet o så. Det är ändå en inkomstkälla som eventuellt försvinner. Vad händer då? :/ Framför allt en stimulans i vardagen som kan försvinna för gott. Det känns bara inte bra. Mina nagelband börjar lida av omskakningen och det är ett tecken på härlig stress, oro och osäkerhet. Inte alls kul, men jag tror att det kommer bli bättre genom att se framåt och bara tänka på att livet hur som helst kommer rulla vidare. Dagarna kommer inte stanna upp för att jag mår dåligt, tvärtom. Jag tittar fram i min kalender och ser alla de bra sakerna som ligger framför mig. Och det är, om man tittar riktigt noga, riktigt bra och roliga saker:) Till exempel umgås med min underbara pojkvän, något jag ska ta vara på mer.

Ska planera lite nu, och återkommer till skrivbordet imorgon (eller ja, senare idag!) 
Godnatt skönheter!