stephaniesliv

Julen är hääär (nästan).

Kategori: Musik och bilder.


Min mamma har släppt loss av massa julpynt! Något jag inte trodde var möjligt. Men det här kommer vara första julen i vår lägenhet, och det måste ju faktiskt firas! Så entusiastisk som hon var igår när hon sprang runt med gardinstänger o adventsljusstakar, ojojoj:) Fint blev det i alla fall. Och stämningen är rätt så god måste jag säga! Inte sååå hemskt att jag varit utomhus i c.a 8 minuter idag. Resten har bara spenderats inne, mycke nyttigt... Imorgon ska jag ut o röja dock! Blir nog en sväng på stan om jag inte vaknar allt för sent. Hur som helst, här är lite mysbilder från allt pynt; 






Söta små tomtar! (klicka för att förstora).



oh so cold.

Kategori: Musik och bilder.


Jag har kommit fram till att snön verkligen ägde. Så trist med det här gråa, blöta vädret må jag säga, usch! Dock saknar jag inte när det snöade konstant i flera dagar. Det var nästan hysteriskt så som man nästan dränktes i snöflingor. 



Tänkte i alla fall visa upp ett uppskattat inköp jag gjorde på tometenatta i torsdags. En härligt stor stickad huvduk? Eller vad säger man? haha. En halsduk med huva iaf:) Den är från MQ, 365 sunshine. Sitter väldigt skönt runt halsen, men när det blåser känns det om öronen... Iaf, mycket snygg enligt mig!







Väldigt stor mysfaktor på den! Sitter för övrigt och saknar Dennis som åkte för en timme sen. Ingen halsduk kan ersätta den mysfaktorn:( Ska tröstäta var det tänkt nu. Chips står på menyn och jag klagar inte! Hehe...

Pannkaka.

Kategori: Allmänt

Halloj och godmorgon från min del. Är ruskigt seg, men man måste ju dra upp sig från sängen och leva lite i den riktiga världen. I köket står Dennis och lagar Amerikanska pannkakor med äpplen i, och jag låter honom göra det i lugn o ro, hehe. Idag är det första advent och egentligen är det en dag för att inviga alla julmarknader osv. Men med tanke på att vi gick upp så sent hinner vi nog in till stan som vi hade tänkt, tills när allting stänger. Jippie... Jag hade velat rota lite på Zara, men men... 

Vet ni? Idag är första söndagen på läänge som jag inte jobbar, riktigt skönt! Skulle vela ha det så här varje söndag faktiskt. För övrigt råkade jag av misstag visa intresse för en lägenhet här i väsby... Haha. "Råkade".... Men grejen är den att den verkade vara väldigt fräsch. Den hade dessutom en rätt så skön planlösning och de får ju faktiskt plats med en till att bo där än bara jag. Vi får la se. 

Nu ska jag nog försöka hjälpa till lite i köket. Är hungrig och vill ha mat nuuuu! :P 

Kram o ha en bra dag.

Lördag.

Kategori: Allmänt

Hej och godmorgon! Känner mig inte så jädra pigg alltså.... För det första så kunde jag inte somna för att jag låg i sängen och målade upp ett worse case scenario då Dennis inte skickade något sms när han kom hem från sin utekväll. Sen vaknade jag vid femtiden av att mamma stökade i köket och passade då också på att ta en titt på mobilen, han kan ju ha skickat ett rätt sent tänkte jag. Men nix, inte ett sms där inte! Passade på att förvänta mig det värsta och undrade vad jag skulle säga på hans begravning o dylikt.

Men SEN när jag vaknar, ja då trillar det in ett sms minsann. Alltså det är inte klokt tänker jag. Att jag ens orkar oroa mig....

Så hör här killar, och lär er... Vet ni varför vi tjejer aldrig kan glädjas över att ni har det "roligt" ute med era kompisar osv? Jo, för att ni har sällan ansvar. Vi litar helt enkelt på er och vi förväntar oss att ni kommer göra oss besvikna. För det är just det vi blir, galet besvikna. Här sitter vi och har valt ut er för ett framtida liv, och ni har svårt att leva i nutiden och ta hand om saker vi förväntar oss av er. Ja, vad säger man?!  Tur att jag inte fick hålla mitt fina tal på nån begravning iaf. För hem hade han ju  kommit  suck...

Nu måste jag kila iväg till jobbet. Bitter och irriterad, härligt! Speciellt när det kommer vara mycket att göra. Hoppas ni får en fin dag ute i det mulna vädret. Men något skoj måste ni ju hitta på! Kramar.

Wires.

Kategori: Allmänt


Dags för mig att gå i ide ett litet tag nu. I alla fall några timmar. Jag kan inte förstå att veckorna går så fort. Ibland vill jag bara pausa tiden, men ibland vill jag också spola fram. T.ex. resan i vinter, hunden i vår/sommar. Jag kan inte förstå det kommer hända. Jag är nervös redan nu för hur det kommer vara att ha en liten valp springandes runt här hemma! Guud vad jag tjatar, men jag kan faktiskt inte hjälpa det:) Kommer komma måånga fler inlägg som handlar om alla förberedelser osv. Och det är lite vad bloggen kommer fokuseras på ju närmare inpå hemkomsten av valpen också. Så ni kommer kunna följa allting här, bra va? Dock är det ingen annan än jag som bryr mig mer om min hunds framtid. & om ni har något bra tips som hund/chihuahuaägare så får ni gärna lämna ett litet tips till mig!

Det här med min blogg för övrigt... Jag vill bara klarlägga för alla mina läsare att jag bloggar för min egen skull i första hand. Det finns säkert hundratals saker jag skulle kunna göra för att väcka er uppmärksamhet, men kommer alltid att välja saker som jag vill skriva om efter vad hjärtat säger. Och ja, jag kanske tjatar om att jag är trött och vill sega i sängen hela dagarna (varje dag), men det är ju sant... Jag får väl skriva om det jag vill, jag behöver inte rätta mig efter någon annan. Att läsa och följa en blogg är, enligt mig, att intressera sig för just hur en individ skriver och uppdaterar. Om man har massa synpunkter och stör sig på massa saker är det väl bättre att följa en blogg som alltid levererar det du vill läsa? Bara ett tips... Jag följer ett fåtal bloggar. Jag tycker att bloggarna innehåller lagom mycket material som tillfredsställer mig så att jag fortsätter att läsa dem. Dessutom torkar jag ihop av kommentarer som "Läs min blogg o fynda massa fina plagg". Ni vet vilka ni er, ni kommer INTE charma mig... 

Nu är det natti som gäller. Jobbar imorgon, och därför tänker jag uppskatta varenda minut jag får med huvudet på kudden min. Sov gott! kramopuss.


Idoler.

Kategori: Allmänt

 
Jaa, och så åkte (äntligen) Johan ut! haha, att barnet stannade kvar så länge förvånar mig fortfarande, men, har man fans så har man. Dock vet jag inte om jag skulle vilja ha såna freaky fans som han har, som skriker och har sig. Men det är samtidigt lite gulligt:) Man var ju faktiskt rent ut sagt kär i Orlando Bloom när sagan om ringen kom ut, hahahaha! Mina och Rebeccas planer på att åka till L.A och ragga upp honom, vad var vi, 12-13 år? haha! Vågar jag nämna att min mailadress vid den åldern var: [email protected]. Tsss...

Måste säga att jag är en mes som är lite svag för Danny nu också. Även om det låter huur fånigt som helst, så diggar jag honom. Så är det helt enkelt! Det finns en o annan sak som inte går ihop med logiken när det kommer till mig, but i'm proud! :D Nåja, det är väl alltid så att man har någon man ser upp till. Dock finns det ingen som jag ser upp till lika mycket som mor min:) 


Hur många gånger har jag önskat att jag var en alv? Mååånga! 



Myskväll.

Kategori: Allmänt


Hejhej! Just nu håller mitt huvud på att sprängas tack vare att jag inte åt någon lunch idag. Har vräkt i mig en middag nu som verkligen inte skulle ätits så fort som jag gjorde:/ Men vad gör man liksom? Min söta mamma hade dock köpt en liten mini toscakaka, och om jag inte hade varit så glupsk så skulle jag kunnat visa er hur den såg ut, men nu är det ju så att jag är en liten sockermagnet, haha:) 

Kvällen välkomnar mig till ett lugn med massa mys framför TVn. Typ lite chips o så? Oooja! Heaven is a place on earth just nu.  Det är så skönt att bara få vila sig när man är trött. Få njuta av att slappa och inte bry sig. För det är väääldigt trevligt efter en lång arbetsdag må jag säga! 

Måste bara tillägga att på senare tid så har jag vart smått besatt av mitt hår. Det är ju så när man har afrohår, att det sällan sitter där det ska (eller så man vill). Jag har dock turen att komma undan med ett halvafro. Det är så vackert med afrohår tycker jag, men det är också mycket jobb att hela tiden sköta det. Att det lätt torkar ut är ju inte så förvånande, men allt annat som medföljer i processen för att göra det fint o återfuktat kan ses som en chock för andra när det kommer till hur mycket jobb som krävs. Snart kommer min wonder treatment dock. En brazilian keratin behandling. Har skrivit om det tidigare, men here it comes again. Jo, det är så att håret kommer bygga upp en helt annan struktur. Främst kommer håret att reparera sig helt och hållet, men också hålla sig rakt. Innan har jag gått igenom vanliga rakpermanentsbehandlingar. Det luriga med dessa behandlingar är att man måste föna ut håret efteråt för att få det rakt. Det faller alltså INTE rakt efter det självtorkats. Men med den andra behandlingen så kommer det att bli helt spikrakt efter jag tvättat håret o låter det torka. Visst låter det fantastiskt?! Dessutom är det ingen kemikaliebehandling, så det sliter inte alls på håret. Wow, jag längtar verkligen!



Nu ska jag titta på scrubs, kommer tillbaka under kvällen. Kram!

Jobbat som en bäver...

Kategori: Allmänt

Hej hej! Hoppas ni mår bra, för jag mår bra (men är gaaaalet trött!)

Igår var det ju tomtenatta på kvällen i Väsby centrum, och jag stod uppe på Waynés och sålde....ja, hur mycke kunde det ha varit? För mycket var det. Ni vet sån där isdricka, slush? Sån! Hundratals!! Ah, jag vill inte se skiten nå mer, men kul var det på sitt sätt ändå:) Mamma kom och gjorde mig sällskap hem. Vi åkte taxi eftersom bussen visar sig på vägarna 1 gång/timmen. Hittade två snygga saker som jag haffade efter jobbet igår iaf. Hann bara titta runt i 20 min innan de stängde. Jag tror att jag får ha en liten visning här av allt som jag köpt denna vecka ikväll. Ska nämligen inte göra ett skit ikväll, om inte värsta erbjudandet kommer på tal som jag inte kan motstå.

Oj, nu är klockan lite för mycket för mig att sitta här o gojja. Vi hörs! Ha en splendo dag<3

Död anslutning.

Kategori: Musik och bilder.

Hejhå! Mitt internet krånglade igår kväll och därför kunde jag inte skriva någonting på ett tag. Var ändå på simskola och innan och fick gå hem eftersom bussen inte gick, suck. 

Ikväll är det tomtenatta i Väsby centrum. Mellan 20-23 kommer centrumet ha extra öppet för att fynda julklappar i alla butiker. De kommer ha massa specialerbjudanden m.m. Och om man inte vill fynda julklappar så kan man alltid stå och glo på Andreas Jonsson som skall upträda, haha. Nej tack.... Ska bli jätte kul, men dock kommer jag att jobba. Får se om jag hinner ta en titt på mq och h&m, det är mina targets, haha:) Har shoppat lite i veckan, men orkar inte knäppa kort på det just nu. 

Och vet ni vad? Chihuahua DVDn kom idag! :D ååh vilka söta vovvar man såg alltså. Men jag tycker att den var ganska wrong ändå, men jag berättar mer om det i ett annat inlägg. Tänkte försöka fixa lite saker innan jag sticker iväg nu. Kram!


Ännu en bild jag fått från fotosessionen:)

Stressapa!

Kategori: Allmänt

 
Godmorgon! Sorgligt nog lider jag av hög stress just nu, och var egentligen bara tvungen att säga det. Åhh vad jag inte tycker om att behöva jäkta! Ska iväg till jobbet nu. Hejsvejs o ha en toppendag.

Jimmy eat world.

Kategori: Allmänt


Sitter och myser till "You hear me" med Jimmy eat worl. Åh, den är så underbar och påminner mig om massa fina saker! Har ni också låtar som bara tar er tillbaka till massa goda stunder? Låtar som håller minnena extra levande? Jag har väl ett tiotal såna låtar, om inte fler. Men det är konstigt hur man kan sitta och lyssna på radion, och av en slump så spelas en låt som man står nära. Man kan göra vad som helst, men vad man än gör så avbryts man med att tänka tillbaka till vad låter faktiskt innebär för en. Helt fantastiskt hur vi människor funkar med minne osv. Hur en enkel sak som en doft kan få oss knäsvaga då den den påminner om en viss person. 



En till freaky bildserie från mig, haha:) Puss och godnatt!

Mina bilder har kommit!

Kategori: Allmänt

Här är några bilder från bilderna som togs förra måndags. Måste säga att fotografen, Christopher, var helt underbar som stod ut med mig ute i kylan:) 







Jaa, jag är nöjd med dem iaf:) För att skaka o frysa o samtidigt försöka göra någonting för att leverera. Men det syns lite på ansiktsuttrycket att jag lider lite grann:p. 

Understimulans i barnens liv del 1 - När jag var liten.

Kategori: Läsvärt!


När jag var liten, ungefär 6-11 år, så var jag inte så värst stimulerad i skolan. Det kanske var de värsta åren av mitt liv. Jag vill aldrig mer tillbaks dit och önskar att jag kunde glömma allt det hemska som hände runt omkring mig och det som hände till mig. Min bakgrund är dock underbar. Jag är ensambarn och min mamma stannade hemma med mig tills jag var 5 år för att ta mig på utflykter över hela Stockholm. Det var alltid en ny spännande aktivitet varje dag och jag levde loppan! Jag älskade livet, i alla fall det liv jag hade eftersom min uppfattning av omvärlden inte sträckte sig så långt. Radhuset i Upplands Väsby var mitt palats och mamma var min drottning. 

6-års var väl ändå rätt okej, men det var ändå där allting började. Att gå från ett liv där mamma och jag stod så nära. Där en tillit så stark och genuin inte skulle slita isär oss även om ett helt hav stod emellan. För att sedan komma till skolan. Nya människor, framförallt nya vuxna som helt plötsligt visste vad som var bäst för mig. Sånt där som fruktstund? Kunde man inte få ta sin frukt när man ville? Ja, några av er kanske säger "get real princessan", men jag säger; Förklara varför istället! Hur skulle jag veta om ingen förklarade för mig att här gör vi saker tillsammans osv. Men jag fick aldrig såna förklaringar. Jag fick aldrig sånt stöd. Inte heller hade jag någon som verkligen visade att de ens brydde sig helt öppet och ärligt om mig.

Det var mycket pyssel på den tiden. Mycket hantverk. Måla, dreja, gå på utflykter. Jag visste innerst inne att jag var duktig. Jag kunde, jag var skapande och kreativ. Men det verkade som att det inte fanns något rum för mig att andas i. Min situation började dala neråt någongång på riktigt mellan 1an och 2an då jag ibland låg på golvet och skrek att jag inte ville mer. Jag kunde inte förstå hur någon som jag hela tiden bara gjorde fel. Jag minns att jag inte hade så många vänner. Lärarna visste inte vad de skulle göra utav mig och jag var dessutom mobbad för min hudfärg av några uppblåsta, korkade blondiner som inte ens visste vad ordet "hora" betydde. Och min gympalärare ville säkerligen bara mörda mig i sin ensamhet.... Men vet ni vad det ironiska var? I lokaltidningen kunde man läsa om mig som ett nytt löfte i och med konståkningen. Jag var otroligt duktig för min ålder. Kanske en av de bästa i hela Sverige (i min ålder). Och på isen kunde jag känna ett lugn och en befrielse av att bli sedd och få bekräftelse för det jag gjorde. När jag gjorde rätt så fick jag beröm, och när jag gjorde fel så hjälpte de mig göra rätt, inte skälla på mig som en hund och säga att jag var dålig. 

Jag kan inte förklara mina handlingar på Breddenskolan (skolan jag gick i från 6-års till 5an). Jag kan inte förklara att min förtvivlan gick ut över allt och alla, men vad skulle jag göra? När jag försökte visa att jag var "normal" såg ingen det. Ingen såg hur jag försökte och försökte innan någon kom och triggade igång mig till att visa tvärtom. Alla utnyttjade det faktum att jag var modig och vågade göra sånt som inte alla andra gjorde. Men som barn förstår man inte vad man egentligen ställer till med. Usch vad jag haft många fiender, och jag försöker fortfarande klura ut hur jag skulle kunnat få fler vänner.

Jag stimulerades inte tillräckligt när jag gick i skolan, och det finns nog ingen som kan förklara varför med tanke på hur fantastiskt allt ser ut för mig i dagsläget. Visste ni att lärarna gav mig en diagnos på egen hand? De var helt säkra på att jag led av en bokstavskombination för att jag var så "vild". Försök säga det idag... I såna fall hade jag bara ADHD i klassrummet, för på isen var jag så jävla mycket mer än ett "barn som hamnat snett". Mina föräldrar försökte förklara att jag inte kunde hålla på som jag gjorde. Medan jag försökte förklara att det var "dom, alla andra, inte jag". 

Min fråga är fortfarandende; Vad gjorde jag för att få förtjäna allt det där? Och varför gjorde de inget för att försöka satsa på mig istället för att ge upp på mig? Varför gör man så här mot ett barn? Totalt packar in dem i en kategori och istället så fokuserar man på alla andra små snälla änglar. Tror ni att jag slutar skrika för det? 

Jag säger det rakt ut; Jag behövde ert stöd, era sanna åsikter och en vettig konversation. Kvartsamtal var det värsta jag visste. Det slutade i att jag bara grät och grät. Mamma mådde inte heller så mycket bättre. Men det var bara då jag fick någon slags individuell uppmärksamhet. Då diskuterade vi problemet och la lite fokus på att lösa det. Uppföljning? Nja, kanske nångång under nästa kvartsamtal, inget mer. Jag behövde er, men ni gav mig ingenting. Jag skulle vilja att alla lärarna jag hade på Breddenskolan läste det här. Och kanske även läsa mina dagboksinlägg som jag skrev när jag var i den åldern. När jag tittar i dem så värker det i bröstet på mig av att komma ihåg alla idioter som jag fick vistas med. Alla som såg ett "ADHD-barn", ett problem för klassen istället för en mening för någonting. Vad som helst förutom att vara den allt för speciella som bara innebar massa "extrajobb" för dem.  

Medan jag växte på isen föll jag i skolbänken. Men isen fick mig att njuta av livet. Jag tränade 6 gånger i veckan som 8-åring. Vilket är mycket, och det var där jag kunde göra mig av med extra energi. Utöver det spelade jag fiol ett tag 1 gång/vecka. Sen bytte jag till piano istället. Efter att konståkningen började sätta sina negativa spår då det blev för mycket träning började jag simma och spela tennis. Och jag har alltid varit så, att jag hållt på med idrotten vid sidan om. Det gav mig någonting. Stimulans. Det jag saknade i skolan. 

Jag frågar mig fortfarande, hur får detta hända? Jag vet att jag inte är ett specialfall. Jag skulle snarare säga att såna barn som jag bara ökar, och man vet inte vad man ska göra av dem. Så istället tar man den enkla lösningen och slänger in dem i någon speciell grupp. Är detta det rätta att göra? Mitt svar är självklart nej. Absolut inte. För barn som jag behöver få komma i kontakt med andra. Bli accepterad för det första. Det är nog det vi söker efter i första hand, att få bli accepterade. Att få visad tillit och respekt. Att få känna sig behövda och belönade för det vi säger som är bra. 

Här sitter jag. Stephanie Skinner. 19 (snart 20) år. Inte arbetslös. Vacker (vilket kanske är lite otippat). Kreativ. Social. Omtyckt. Det sista man skulle kunna beskriva mig som är "ADHD". Ni vuxna (i detta fall lärare) lägger så mycket makt i det ni säger, men var försiktiga med vem ni säger saker till, det kan vara det sista ni bör säga. Och ni har verkligen inte alltid rätt. 


Day after tomorrow!

Kategori: Allmänt

Hoho!!

Nu får det faktiskt ta och snöa innan vi blir allt för handikappade av att inte kunna ta oss fram någonstans.  Ska iväg snart till jobbet, men håller på att pula med lite saker här hemma innan dess. Hoppas att bussen kommer idag och inte åkt i diket eller så. Igår kom inte mammas buss när hon skulle hem, härligt! 

Vaknade med smärta i tänderna av tandställningen imorse. De fixade ju till det som hade gått sönder igår, och så passade de på att byta lite saker samt spänna den. AJ! Ta mig till en värld där värktabletter räddar dagen. 

Jag kommer tillbaka lite senare och då kommer nog del 1 av veckans tema också. Ha en bra dag!

Veckans tema - Understimulans i barnens liv.

Kategori: Allmänt

Hej hå! Varför jag skrev om programmet på 4an i mitt förra inlägg var för att jag bara tyckte att det var hemskt... Jag förstår inte hur man kan sakna så mycket självrespekt. Men framförallt undrar jag hur man kan sakna så mycket kunskap om någonting så viktigt som sin egna hälsa. 

Jag måste säga att jag är livrädd för att gå upp i vikt. När jag säger "gå upp i vikt" menar jag så att det verkligen börjar synas. Som ungefär 10 kg i ökning. För vet ni vad? Jag väger mig kanske 3 ggr om året! Jag tycker att det är patetiskt att stå och väga sig som en tok, för att det syns verkligen inte om du gått upp 2 kg. Det syns heller inte om du gått ner 2 kg. Att stå och väga sig hela tiden ger en bara fel bild av sig själv. Jag tycker att man ska gå efter vad ögonen vill och ser. Det kanske inte funkar på alla, men det funkar iaf på mig. Och jag kan säga stolt att jag inte haft några viktproblem tack vare denna metod. Jag har inte någon press när det kommer till vad vågen skall stå på när jag ställer mig på den, så länge jag är nöjd med vad jag ser i spegeln. Hur som helst så skulle jag gärna vilja tona ner vissa delar av min kropp, och tänker göra det genom att säga drömvikten/måttet i huvudet och när jag väl ser förändringen i min spegelbild kan jag vara nöjd oavsett vad som står på vågen. Vi är byggda så himla olika och att säga att en viss vikt är bra för alla stämmer inte eftersom vi är olika långa, har en individuell benstomme osv. Så varför gå och jämföra sig med andra när du aldrig har samma förutsättningar som någon annan? Du kanske är lik någon annan i kroppsbygden, men du måste alltid se över dina egna förutsättningar innan du sätter dina mål. Och framförallt HUR du sätter dina mål. 

Utseendet kommer alltid spela stor roll för mig. Jag tror att det har någonting med att jag mår bra av att ta hand om mig själv. Jag känner en bekräftelse på att jag inte släpper taget av mina känslor och min vilja eftersom jag faktiskt unnar mig själv det utseendet jag vill ha. Som när jag köper nya kläder, smink eller bara tar ett varmt bad med levande ljus. Eftersom jag värdesätter sånt här, så mår jag bra av att leva upp till det helt enkelt! 

Nu till någonting helt annat men ändå det inlägget egentligen skulle handlat om. Jag tänkte nämligen  meddela er om att jag kommer köra en liten tema-vecka denna vecka och se hur det fungerar för mig rent tidsmässigt att hålla er uppdaterade med inlägg som är relaterat till temat. Det kommer givetvis komma vanliga inlägg också, men ni kommer förstå upplägget allt eftersom. Kommer slänga in en ny kategori så att ni slipper bläddra för att hitta för just temat. Och denna vecka kommer jag att skriva om Understimulans i barns liv.... Spännande? Jag tycker det! Och ni kommer få veta lite mer om varför jag valt detta tema när första delen kommer (förhoppningsvis imorgon!)  

Nu ska jag säga godnatt och tack för mig. Måste verkligen sova eftersom det är lön imorgon = folk plötsligt har maaassvis med pengar att slösa på en god fika uppe på väsby's bästa café, eller hur?:) Hejja Waynés coffee. 

Godnatt! ♥

Mot TVn!

Kategori: Allmänt

Tittar ni på 4ans dokumentär om feta människor, omg, tittatittatitta! 

God morgon lilla snöoväder.

Kategori: Allmänt

Eller vad säger man? Jag ser det snöar, eller något i den stilen. För det man lägger märke till denna morgon är inte att ögonen håller på att gå igen direkt efter man vaknat, utan tänker istället hur man ska ta sig ur huset/lägenheten en dag som denna och komma fram välbehållen dit man än ska. Gosh!

Har precis ätit en väldigt tråkig frukost eftersom jag inte kan tugga på allt för hårda saker. Därefter ringde jag tandregleringen och hade turen att få en tid lite senare idag. Det jobbiga är bara att jag ska träffa Gustav idag innan simskolan börjar, och som vanligt så blir schemat lite tight, så vi får försöka lösa det på något sätt eftersom vi skjutit på det allt för länge nu.

Nu har jag all tid i världen för att bara slappa och ta det lugnt. Vet inte när jag ska röra på mig, för jag ville ju åka in till stan, men jag vet inte hur mycket av stan jag kommer hinna se innan jag måste åka tillbaka igen. Därför lockar soffan just nu... Bara lägga sig ner och sova en timme till skulle ju faktiskt inte vara så skadligt:) 

WHY?!?!?!

Kategori: Allmänt


Guess what.... Nu gick ännu en liten bracket sönder på tandställningen! Åhhh vad jag inte orkar med det här längre! Får ta och ringa dem riktigt tidigt imorgon för att få det här fixat eftersom jag inte kan gå med två såna här förstörda saker. Blir verkligen jätte irriterad. Jag har nog med tandproblem som det är nu liksom...

Aja, mamma och jag slet oss från datorerna och såg en bra, lättsam film. Yay. Dock när jag satt och fumlade i mig de sista chipsen så kände jag hur tandställningen gick sönder. Har sen dess roat mig med att hitta många pinsamma klipp på vår lilla Isabella löwengrip. Wow, jag har ju bara världens tips för er där ute som känner er, som jag, smått hängiga: Sök på blondinbella på you tube och gotta er med några av de mest naturligt bortgjorda klippen i detta avlånga land, enjoy! 

Ska ta och lägga mig nu, måste få lite sömn innan jag ska upp igen. Och jag mååååste bara svänga förbi sturegallerian imorgon för att se om en klänning jag förälskat mig i finns kvar där. 

Puss från mig! 

Fröken rutin.

Kategori: Allmänt

Ja, man märker verkligen när det är helg och när det är en vanlig veckodag med tanke på uppdateringarna som sker här i bloggen... Men det är bara så det är. 

Sitter här och har svårt att svälja för att det gör så ont där nere och i kinden. Oh pleeease låt det här vara över nu! Ska försöka se på en film eller nåt för att fördriva tiden lite mer effektivt. Tänk, om ett år när voffsingen är här så kan jag iaf gå ut och gå och leka i snön. Nu har man liksom inte den möjligheten. Eller jo visst, men det kanske inte är så fullt normalt att vara ute och hoppa/leka/rulla snögubbar helt ensam i snön nu vid den här åldern, eller? Sist jag var ute och lekte i snön var med Felicia nångång i ettan av gymnasiet. Fyfan vad kul det var! Vi byggde en jätte ful snögubbe som hade ett könsorgan o allt... Väldans trevligt! hahaha. Har bild på den någonstans, men orkar inte leta upp bilden nu. 

Men så ska man välja vilken film man ska se, och mamma sitter också med sin dator i knät och surfar. Ser faktiskt lite kul ut när vi båda sitter med våra laptops:) Vi pratar lite med varandra men snappar upp ungefär hälften av de vi hör eftersom vi är så inne i vad vi gör, haha. Dock har mamma ingen fancy blogg som jag! :D haha. Vi får helt enkelt räkna till tre och sen trycka på powerknappen. Ahh, de är så svårt att slita sig!

Big girls don't cry.

Kategori: Allmänt


Det har inte bara vart massa mys med all snö o så under helgen. Mycket smärta har också fått kännas på. Jag och mina tänder... 

För det första har jag ännu mer ont från när de lagade i torsdags. Ni vet när de skrapade bort massa tandkött. På kvällarna innan jag går och lagt mig så känner jag hur det bultar i hela kinden. Hela mungipan dansar av hur pulsen rör sig våldsamt. 

Och vet ni vad som hände i lördags? Jag satt och läste lite ur kulturdelen av DN. Bet till lite och hörde bara hur det knäppte till i munnen, men trodde att det bara var mina tänder som gnisslade till lite obehagligt. Sen sa jag till Dennis lite senare att jag gjorde ett konstigt ljud i munnen, typ som att tandställningen hade gått eller så. Jag hade känt efter så att det inte var nån del som hade lossnat, eller att jag skulle svälja nån metallbit. Men när jag sen känner på "bracket"-helvetet längst bak på högra nederkäken så lossnar den. Då har min tandställning tagit sin trasighetsoskuld... Nu måste jag ringa tandregleringen imorgon och förmodligen limma tillbaka den tappade biten. Tandläkarbesök IGEN med andra ord. Det känns som att jag är hos tandläkarn mer än vad jag går på toaletten, och det är inte riktigt min favoritsyssla heller, det där med tandis. Jag har så ont! Jag vet inte vad jag ska göra.... Bara det inte blir infekterat. 

Mitt humör ligger på zero just nu. Har varit så hela helgen. Min stubin är kortare än kortast och har inte varit världens underbaraste människa. Men det är inte heller varje vecka man skrapar bort massa tandkött från munnen heller... Usch och fy, stackars mig (faktiskt!). Jag tror inte att det är en sån bra idé att lyssna på what goes around comes around (med justin) just nu med take på omständigheterna. För vad har lilla jag gjort för att få lida så här med mina tandproblem? :/


Ny bild till höger av bloggen btw... Ett år gammal, men ändå. (Vad ljust o fint hår jag hade!)

Utvärdering av valpboken.

Kategori: Lilla Nelson<3

Titel: Din valp lycklig och frisk


Måste säga att det gick väldigt fort att läsa ut boken. Men å andra sidan så var det inte så jätte många sidor att läsa heller. Ingen tjock bok om man säger så. Hur som helst så hittade jag verkligen jätte nyttig fakta i. Det viktigaste som jag behöver veta, och bra tips att klara av de första dagarna/veckorna när valpen kommer. Jag fick massvis med svar besvarade genom att läsa boken, och jag kan verkligen rekommendera boken till den som funderar på att skaffa hund, men vill ha en ungefärlig uppskattning på hur mycket jobb det krävs att lägga ner. 

Det som jag kommer behöva komplettera med nu är att anpassa all fakta jag läst med just fakta med just den hundras jag ska köpa (Chihuahua), samt viktig information från uppfödaren. Boken är skriven av Katharina Schlegl-Kofler, som är känd för att vara specialist på modern hundhållning. Hon reser också runt och håller seminarier på teman som hundfostran och beteendeforskning. Boken ingår i Ica bokförlags serie "Djur hemma". 

Betyg för boken: 5/5. 

Snow.

Kategori: Allmänt


Hejhejhej! 
Vilken sämst uppdatering jag haft nu under helgen, men det är som de brukar vara... tiden har bara inte räckt till. Sitter och stirrar på FTV just nu. Fick jobba över en halvtimme och mat stoppade jag precis i mig efter att ha fastat hela dagen sen frukost:/ För att fylla i lite var jag hållit hus de senaste dagarna kan jag skriva lite kort att i fredags åt jag middag med Dennis, och det var både gott och mysigt. Igår vaknade vi rätt sent och tog en vinterpromenad i snön (och jäääklar vad det har snöat!) Och idag vaknade vi upp hemma hos mig istället och de blev att traska iväg till jobbet.

Det är så himla mysigt med snöstormen eftersom jag bara sitter inne ändå. Och dessutom så bakade mamma världens godaste äppelpaj igår som finns kvar, och den ska avnjutas till en härlig kopp te lite senare:)

Skulle egentligen åkt in till stan nu efter jobbet, men med tanke på hur vädret är, och hur de magiska pendeltågen fungerar i sånt här väder använde jag mitt sunda förnuft att åka hem, så jag faktiskt kommer hem.

Bed time.

Kategori: Allmänt


Är så trötter nu så jag knappt kan hålla ögonen öppna! Så det är dags för mig att gå o lägga mig. Nu när jag ska borsta tänderna har jag fått massa anvisningar om att göra rent extra mycket runt tanden som de fixade till idag. Så jag måste doppa en tops i en vätska som jag fick av tandis och sen dutta runt där bak.  Och det där jävla gnisselljudet går verkligen inte bort heller! 

Det var tänkt att jag och Dennis skulle fly stan över helgen. Iaf fre-lör. Men det blir inte så. Istället så tar vi det traditionella. Dock äter vi på en god middag på en mysig restaurang imorgon och firar lite över att vi varit tillsammans i 1 och ett halvt år natten till lördag:) Tiden går så galopperande fort! 

Sov så gott! Pussokram.

Vifta-på-svansen-humör!

Kategori: Lilla Nelson<3


Såhär glad och tokig blev jag efter att ha hämtat min valpbok idag som jag beställde i söndags. Beställde den på djuraffären i Kista galleria. De har ett riktigt bra sortiment och man kan få hjälp med det mesta där. Nu blir det läsning i nån timme framöver. 



Hahaha. Kanske var lite dumt att jag fick veta var kamerafunktionen låg här på datorn... =P Men jag ser ju faktiskt inte alltid ut sådär. Hihi:)

Lite öm.

Kategori: Allmänt


Hejsvejs. Idag var jag ledig, men det kändes inte riktigt som det då det blev en riktig rivstart på dagen. Har länge känt att en tand längst bak gjort ont. Den har precis börjat komma upp, men tandköttet har gjort ont o tanden också. Så jag ringde till min tandläkare imorse och jag kunde få komma in så de kunde få titta på det. Dock var jag verkligen tvungen att åka precis efter jag satt mig ner för att äta frukost.... Mycket riktigt som jag känt så var det någonting knasigt. Efter lite bedövning och borrning senare så vart det åtgärdat. Nu gör det oooont. Inte bara lite ont, utan mycke ont:/ Vad de också gjorde var att de skrapade bort massa tandkött som låg för tanden och gjorde att de va svårt att komma åt med tandborsten. Jag börjar bli så TRÖTT på att behöva gå till tandläkarn nu, så jag funderar på att själv utbilda mig till tandläkare så jag slipper sitta i den där stolen och bli ompysslad av någon annan. 

Efter det så gick jag och väntade på att få gå till ungdomsmottagningen för att skriva ut mer preventivmedel... Eftersom mamma också var ledig idag så strosade runt lite grann innan det var dags. Men det roligaste idag var faktiskt att träffa Felicia:) De va rooooligt! 

Nu måste jag försöka få ur gnisselljudet som upprepas i mitt huvud tack vare att jag kommer ihåg när de skrapade med massa saker på mina tänder... Snyft.

Chihuahua DVD på g!

Kategori: Lilla Nelson<3

Åhhh, vad glad jag blev när jag hittade en DVD om hundrasen Chihuahua. För 114 kr på bokus.com blev den helt plötsligt min och bör ligga i min brevlåda nästa vecka. Rapporterar självklart om vad jag tyckte när jag sett den också. Från ett perspektiv av en blivande hundägare dvs. Lääängtar. De är såna här småsaker som gör att det pirrar lite extra i magen när man tänker på hur det kommer bli sen. Och förresten, imorgon åker jag och hämtar valpboken som jag beställt också:) 

Voff!

Why don't you listen?!

Kategori: Allmänt



Är så jääävla trött på att han inte lyssnar. Jag kan skrika tills lungorna torkar ihop, tills rösten inte längre pustar fram ett pip... Ingenting funkar, och jag orkar inte mer.


Turn over.

Kategori: Allmänt


Hej och godmorgon! Sitter lite övertrött här känns de som, men de är inte så farligt... De var ett sånt jädra bök inatt innan vi skulle sova. Vaknade dessutom flera gånger och riktigt tidigt på morgonen vaknade jag och var uppe ett litet tag då jag inte kunde sova igen. Tur att jag är ledig imorgon...

Vad mer då? Jo, har legat och grubblat över det här med att flytta... Skulle vara mycke lättare på ett sätt, men skulle vara tråkigt på ett annat i och med att jag bara lämnar mamma ensam. Men å andra sidan så börjar jag ändå komma in i den åldern. Jag behöver ju inte flytta långt bort precis... Och jag har också tänkt på det där med lillen som kommer i vår (hunden), att OM hon nu skulle framkalla allergi så skulle jag ändå behöva flytta. Åhhh, så himla svårt! Speciellt när jag inte har det rätta jobbet att riktigt försörja mig på heller. Utan det får först och främst bli ett jobbyte för att ens förverkliga det här i över huvud taget. Har ju skrivit ett liknande inlägg lite längre ner, men att jag börjar skriva om samma sak en gång till är bara ett bevis på hur förvirrad jag är.

För att bara byta ämne rakt av så måste jag berätta att jag hade en sån där konstig dröm igen... Denna gång handlade det om en snubbe som jobbar i Väsby C som jag ser typ varje dag innan jag går till jobbet. Hahaha, riktigt creepy var det, eftersom jag sagt två ord till honom! Det lilla, stora undermedvetna är lite wierd....

Nu är det dags att börja göra mig klar inför jobbet. Ciao!

Krämig pastagratäng...!

Kategori: Allmänt

Ja, så heter rätten jag precis tillagat. Det ser så galet gott ut och kan inte vänta på att smälla i mig den tillsammans med Dennis (som är på väg hit).

Idag hittade jag en skeeet snygg klänning på Gina Tricot. Jag som verkligen aldrig hittar någonting snyggt där blev glatt överraskad och den sitter på mig just nu. Jag har med andra ord hittat min klänning för nyår:) Och jag kan bara se mig själv gå på nån klubb i Dubai med denna lilla mumsbit. Längtar! Lägger upp en bild lite senare i veckan...

Jobbet var lite kaotiskt idag... I alla fall fram till typ 13. Espressomaskinen var trasig och alla stod o stirrade på den, så det var bara jobbigt att röra sig på en ännu mindre yta än vad det redan är. 

Vi hörs imorgon! Kraam

Hey ya!

Kategori: Musik och bilder.



Jag bara älskar den här versionen av Hey ya. Denna version sjungs av Obadiah Parker, visst är han fantastisk?! 

Jag trodde att jag skulle frysa ihjäl...

Kategori: Allmänt


Heej! Fotograferingen gick bra igår, med tanke på omständigheterna. För ni som kanske var ute igår märkte att det var lite kallt och blåsigt... Och där stod jag i en spetstopp och fotades, sviiiinkallt! Men det var jätte roligt. Får bilderna nångång i veckan o får se om de blir nån visning av det sen. Måste säga att fotografen Christopher var jätte trevlig och det var verkligen kul att få jobba med honom.

Sen var det ju simskola igår också, och när jag var klar där var jag så trött! Jag ville lägga mig ner i bastun och sova.... Dessutom var det över en halvtimme kvar innan min buss gick, så jag tog bussen ner till stationen istället och tog en taxi därifrån. Det är faktiskt helt okej när man är så trött som jag var då. Jag har sovit som en prinsessa inatt, och känner mig riktigt utvilad idag:) 

Idag blir dock en lång dag igen. Jobb o sen konståkning till halv elva. Vet inte riktigt om jag kommer orka med det varje vecka. Känner i dagsläget att jag vill ha tillbaks mina pengar. Men det är ju bara 4 gånger kvar efter idag, alltså 4 veckor. De kanske man pallar, eller? 

Nej, nu ska jag göra mig iordning. Ska kolla om jag hittar lite saker på H&M innan jag börjar (som vanligt...). Expresshopping innan jobbet börjar bli lite standard. Och jag får f*n inte glömma att köpa deo. DEO, DEO, DEO, kom ihåg nu! 

Hur mycke slår ni vad om att jag kommer glömma? :P Ha en braa dag! Puss.

come catch me babe (i'm fallin' in love)

Kategori: Allmänt


Jag vill hinna göra allt det där. Festa sönder mig på Ibiza på alla heta klubbar. Leva livet, inte bry mig. Dygna och somna i solen. Bli äckligt brun och sedan slänga håret fram och tillbaka och inte bry mig över när planet går tillbaka till lilla fjuttiga Sverige igen. Jagvilljagvilljagvill. Men livet går i andra spår nu. Jag hinner bara inte, eller? Det är bara inte på prioriteringslistan, tyvärr. Men det vore så jävla kul. Fuck Båstad o Sthlmsveckan på Gotland, jag vill till dit de händer på riktigt. Jag är själv för b för Troppan, de kan jag bara drömma om sålänge jag inte har ett kreditkort som jag kan dradradra tills det går sönder. Jag är inte den som hänger i baren och väntar på att någon vandrande bank ska försörja mig precis. 


Jag i Tunisen ♥

Men om jag kunde få en chans på livet som en överstekt, sexig brud på stranden nånstans där man kan leva loppan dygnet runt skulle jag nog inte tacka nej. Om man bara kunde skapa sin egna kalender och hinna med allt det där man inte riktigt prioriterar först.  Men vadå, jag kommer vara här hemma i Sverige och ta hand om min lilla söta pälsboll som kommer till mig i vår/sommar. No regrets över det valet må jag påstå:) Det är så här av en anledning, bara att inse det. Och jag nöjer mig med det svaret, jag är inte helt grå på livet som det är just nu. Jag är faktiskt heeelt nöjd med vad jag har! 

Jag tror faktiskt att det är dagens lilla incident med första snön som gjort mig lite skärrad av livet här hemma i kylan nu. Det är ganska vanligt att jag gör revolt när det blir kallt, mörkt och korta dagar. Jag behöver den där glöden i livet som tar mig till nya ställen hela tiden. Jag bara längtar tills jag trampar i Dubai's sanddynor! 

Nu ska jag ta och sova. Måste vara utvilad till imorgon så jag inte somnar. Kommer bli en lång dag. Först fotografering och sen simskola! Sov så gott, puss o kram.

Klart slut, flytta ut?

Kategori: Allmänt


Nu är helgen slut, och det känns bra att en ny vecka snart börjar. Denna vecka kommer nog vara en bra vecka, jag känner det på mig. Imorgon har jag en fotografering t.ex. Ett perfekt sätt att börja veckan på!  Min dag har för övrigt vart bra. Jobbet flöt på och sen träffade jag Michel över en fika. Fick lite flytta-hemifrån-inspiration. Får se hur det blir i vår och hur jag gör:) Jag känner att jag så gärna skulle vilja ha mitt space, och att ta över en väns lägenhet i andra hand i några månader är ett bra sätt att "träna" på att bo själv. Men sen blir ju problemet med att kunna betala för hyran och samtidigt spara för framtiden. Jag får se om jag får ett heltidsjobb till dess och om det inträffar är oddsen större att jag slår till!

Krukset är bara att jag verkligen trivs så bra här med mamma. Vi har det bäst! Finns inget bättre än att ha hennes sällskap. Jag får se hur jag känner helt enkelt! Men jag kan inte ljuga om att jag blev frestad! 

Hissa mitt segel...

Kategori: Musik och bilder.

Såg att treorna på marina läroverket (från den linjen jag gick), fortfarande är ute på sin 5 veckors segling. Exakt samma segling vi gjorde, fast vår rutt var lite annorlunda. Jag måste ju faktiskt erkänna att jag saknar tystnaden av att inte gå på motor när vi tog oss fram på atlanten. Jag måste erkänna att jag aldrig sett något vackrare än mareld. Speciellt när alla delfiner simmade i vattnet så att de formade spår i marelden på nätterna. Jag måste faktiskt erkänna att jag saknar vinden som blåste i håret och ansiktet. Det luktade konstant hav... salt, friskt och underbart (om de inte tömde skittanken, haha). Jag måste erkänna att de 8 veckor vi seglade tillsammans var riktigt underbara med tanke på att man vaknade varje dag och upplevde någonting nytt, fast man befann sig på samma fartyg hela tiden.


Ryggen och fenan av en delfin mitt ute på havet. 

Ska jobba idag, kommer hem nångång ikväll för jag ska träffa en kompis inne i stan för en fika. Ha det bravo!

SNL.

Kategori: Allmänt


Väntarväntarväntar på att Saturday night live ska börja, men tiden går så sakta! Otålig som jag är så skapar detta lite pms-varning. 

& lathund som man varit idag så har jag inte fått så mycke av de jag skulle ha gjort kirrat. T.ex. ett personligt brev till min ansökan till utbildningen jag vill gå, samt en intresseanmälan/brev till de kennlar jag vill skriva till och veta mer om till hubdköpet. Det finns ju en morgondag också... som förhoppningsvis går till vettiga saker. 

Ska lägga ner datorn nu, så sov gottigott! ♥

make my day, doll.

Kategori: Allmänt

Lite bilder från idag.









Modell: Stephanie Adén
Foto: Jag
Hår&Make-up: Jag

Sååå kul, och jag blev nöjd (och hon med). Verkligen en jättegullig tjej som jag är glad att jag har som vän. Fantastic:)

N.Y

Kategori: Allmänt






Pictures.

Kategori: Allmänt


Hey ho! Idag har varit en rolig dag. Många fina bilder blev det från fotograferingen jag gjorde med Stephanie (inte på mig själv, utan en kompis...hehe). Sen har vi suttit här hemma och tagit det väldigt lugnt. Druckit te och mys framför tvn. Mycket trevligt:) 

Ska sätta igång med att fixa lite med kontraster, färger osv nu. Hoppas ni haft en bra dag! 



Say goodnight and go.

Kategori: Allmänt


"I just wonder if i could ever let go? 
Would I, should I? 
Where to go, where to hide? 
& will i ever be your bride? 

Standing lost in shadows 
just makes me wonder;
If what i've been searching for
might  be to hard to find.

Just be kind and shut the door
i still miss you in my mind. 
Your smell is not enough 
when love goes in rewind."

© Stephanie Skinner 

& med den lilla midnattspoesin av mig slänger jag huvudet på kudden. Godnatt!

Season love.

Kategori: Allmänt


Det ser ut som att vädret blir bra imorgon... Det är positivt eftersom jag tänkte använda steffie som modell för att fotografera lite imorgon. Ska bli kul att använda min blixt som jag för första gången igår kväll förstod faktiskt funkade...haha. Har haft den i ett år nu ungefär, utan att riktigt haja syftet med den. Nåväl, naturen blir vår location. Lite här runt om i krokarna i Väsby. Tänkte ett svart tema och impulsin styling beroende på vad hon valt för kläder. Lite synd att jag inte har ett stativ, men det får vara utan denna gång. Ska bli roooligt iaf:) Tycker ju inte bara om att stå framför kameran, men bakom också. 



Jag igår innan läggdags...

Nu är det "V for vendetta". Det enda jag saknar är chips eller popcorn. Det ligger två fina päron på diskbänken, men det är för vardagligt för en fredagkväll! 

True love.

Kategori: Lilla Nelson<3

Nu längtar jag verkligen efter min valp som kommer födas och förmedlas till mig nångång i vår. Det finns en liten historia bakom mitt val till att skaffa hund. Wheely Willy, hört om honom? Han och hans ägare, Debroah, är för mig true inspiration. Skrev ett litet brev till dem idag och berättade vad mina planer var och att de är tack till dem två som fått mig att älska den lilla charmiga rasen (verkligen ÄLSKA). Så de som konspirerar om att jag ska ha hunden i min handväska kan faktiskt reta nån annan tös som gjort ett galet val i livet, det här handlar om kärlek och inte status.


Bild: wheelywilly.com

JUMP!

Kategori: Allmänt

Fan vad jag vill tillbaka. Bara du&jag, semester, frihet, värme.... 



Pussade älskling hejdå idag för han åker ner till... ja vad det nu heter (börjar på K....). Karlskoga kanske? Jävla krångligt för mig att säga iaf. Och med tanke på mitt "underbara" schema i början av veckorna så ses vi ju inte på några dagar...  

Sov sött, puss!

Ingen destination X.

Kategori: Allmänt

Nepp, för jag sitter här alldeles trött som vanligt:) De blev inget äventyr idag. Iaf inte än. Jag är ledig förresten, därför jag sitter o häckar nu. Ska försöka göra några viktiga samtal idag och sätta fart med träningen och sen så kanske det blir en fika inne i stan eller dylikt. Ha en bra daag!

Time.

Kategori: Allmänt


Godnatt. & jag är glad att mamma är hemma igen efter att ha varit på kurs tis-ons. Finns inga ord som kan beskriva min kärlek till henne. Men det kommer alltid vara vi två, mor&dotter♥


På stranden i portugal.

(Finns det något bättre sätt att somna till än att höra regnet smattra på rutan där ute? love!)

Dagens händelse...

Kategori: Allmänt


Måste berätta en liten sak som hände på jobbet idag....

En kille som hade kommt dit med hans kompis igår kom in ensam idag och lonerfikade lääänge. Sen kommer han fram med en lapp och säger "ring mig efter jobbet, jag behöver prata med dig". Hela jag uttryckte ungefär dethär: "?????? (!) ??????". Jahaja, men det är ju lagom normalt att man säger att man BEHÖVER prata med någon. Ja.... Hur som helst så kände jag att jag behövde ringa för att göra slut på var det här nu skulle leda (enligt hans förväntningar), men då var numret tillfälligt ur bruk eller något. LOL tänkte jag och slängde lappen i närmaste papperskorg. Jag hoppas innerligt att han inte kommer tillbaka på jobbet och undrar varför jag inte hört av sig. Snälla ge upp..... 

För jag har ju min underbaraste redan. Och jävlar vilken fin kväll vi hade ihop igår:) <3

Lite kirr i kassan.

Kategori: Allmänt


Fick ett brev där det stod lite om min lönegaranti. De blev mer än vad jag trodde att de skulle bli, men skulle inte sitta fel med liiite till. Skulle faktiskt vilja veta vad de baserat alla summor på, så ett samtal blir det i varje fall imorgon! Pengarna kommer gå direkt hundsparandet i alla fall:) 

Imorgon blir det kanske en trip till destination X. Ska försöka spåna lite ideer nu med mina reskamrater! 

Jag känner mig så trött.

Kategori: Allmänt


Ja, finns det något mer att säga? Nej....

Precis avslutat min frukost... Imorse försov sig Dennis, och jag pallande inte vara mycke sämre, så jag ringde till ungdomsmottagningen och avbokade min tid som jag hade där halv tio och sov vidare tills nu. Ändå vill jag bara krypa ner i sängen igen (som vanligt, alltid, varje dag). 

Shit jag hade en störd dröm inatt... Jag drömde om klassen och att vi va ute och seglade och sen kom en annan dröm o klippte in med att jag var i Karlberg och skulle handla munkar på pressbyrån... Sen va de massa andra som var inblandade men jag vill inte nämna några namn eftersom de va lite cirkusvarning på hela drömmen, haha. Nothing dirty, just freaky. 

Nu måste jag dra! Ha en härlig dag<3 Bye.

Både ja och nej.

Kategori: Allmänt

Och jag vill bara sova vidare, tack och godnatt. Men icke....

För övrigt har min tandställning förvandlat mig till en smått irriterad människa då den gör ont längst bak i fästet. Och dessutom så har jag förbaskat ont i ryggen från träningen igår. 

MEN.....

Ikväll blir det myspys här hemma. Jag behöver bli lite glad och jag vet att mina mungipor inte kommer hänga ner i golvet då Dennis kommer över hit. Så dagen kan bli lagom bra i alla fall, förhoppningsvis:)

Ha en bra dag!

Jordin Sparks says it all...

Kategori: Allmänt


"You wanna show the world, but no one knows your name yet
Wonder when and where and how you're gonna make it
You know you can if you get the chance
In your face and the door keeps slamming
Now you're feeling more and more frustrated
And you're getting all kind of impatient waiting
We live and we learn"



Jordin Sparks - One step at the time


Jag ska försöka få mitt hår tvättat nu, och sen är det sängen som väntar. Sov så gott! Puss.

This was not what i had in mind.

Kategori: Allmänt


Jag vill verkligen inte behöva stå ut med mer bråk när det kommer till familjen, men jag kan bara inte säga ifrån! Jag vet inte vad jag ska ta mig till, de känns bara skit. Skitskitskit! Jag förstår inte hur jag ska kunna läka allt som har hänt. Går det i över huvud taget? Jag vill bara att jag kunde säga det jag vill säga mot dig (pappa) och att du förstod hur JAG känner. Jag har redan fattat galoppen när det kommer till dig, men du hör fan inte vad jag säger tillbaka. I can't take it anymore.... I just can't.

Lite skillnad kanske?

Kategori: Allmänt


Fått några kommentarer från den senaste bilden jag gjorde om på mig själv, och tänkte lägga upp den riktiga bilden i dess orginal. Freaky eller hur?!


Riktiga


Resultatet. (Klicka för att förstora)

Har varit väldigt pigg och tränat. Ska alldeles strax ringa ett samtal o sen tror jag faktiskt att jag hinner baka lite:) Vad har ni för er idag? 

74 frågor senare...

Kategori: Mer om Stephanie

Godmorgon! 
Tänkte först välkomna alla nya läsare hit:) Jätte skoj tycker jag. 

Idag är jag ledig fram till halv fem. Ska jobba på simskolan idag. Men innan dess har jag lite saker att göra. Hade dels tänkt hinna med att träna, ringa ett par viktiga samtal och möjligtvis hinna med att baka en morotskaka....(det bara vattnas i munnen av tanken.....) 

Som lite tidsfördriv har jag svarat på lite frågor från en gammal lista jag hittade i min forna dagbok. Tänkte jag kunde uppdatera svaren och lägga upp det här. Enjoy.


1. Oftast på tallriken:
Vegetarisk mat.
2. Bästa klubben: vadå typ AIK eller nattklubb?... pass 
3. Då vet jag att jag är kär: När allting annat försvinner och när jag lyssnar överdrivet mycke på kärleksballader. 
4. Detta gör jag när jag är ledsen: När jag glömmer det positiva i livet. 
5. Hit går jag helst: Till min stora mysiga säng 
6. Bästa presenten jag fått: sex and the cityboxen. 
7. Älskar att ge bort: feel-good sms (om det räknas) 
8. Skor: Massor! Favoriter just nu: Mina svarta Timberlandstövlar 
9. Jag spelar: Gitarr, Piano, trumma på bord? 
10. Efterrätt: Det mesta slinker ner. 
11. Dagens lögn: Jag sa att jag inte var hungrig på jobbet (höll inombords på att dö). Fast det va igår, har inte hunnit ljuga idag
12. Ditt rum är: Kliniskt vitt och snyggt. Smått stökigt.
13. Din hobby: Planerar min framtid. 
14. Vad är det för veckodag? Måndag.
15. Vad åt du senast: En god frukost.
16. Vem fick du mail av senast: Dennis.
17. Vem fick du sms av senast: Matilde.
18. Senaste bussresa: Väsby centrum-hem till mig. 
19. Manchester eller jeans: jeans. 
20. Sover du naken: Med mitt manliga sällskap, ja. 
21. Vad gör du när du inte kan sova: tänker på sånt alldeles för mycket. 
22. Vinyl eller cd: cd. 
23. När du blir gammal, bor du i stan eller på landet: Både och, dock mest inne i stan. 
24. Hur många dagar i veckan går du på fest: 0 numera.. 
25. Bör stockholm vara Sveriges huvudstad: Vad annars?!
26. Vad tycker du om lunarstorm: Nej tack. 
27. Om du jobbade i en tobaksaffär, skulle du sno mobila påfyllningskort om du fick chansen: Nej 
28. Favoritfilm: Många som delar på den platsen... 
29. Spelar du i ett aktivt band: Nej 
30. Skulle du bryta mot lagen om du på förhand visste att du kom undan med 90% säkerhet: Nej, jag är för feg:) 
31. Hade du kunnat tänka dig att bli polis: Nej, skulle inte passa min personlighet. 
32. Vem får dig att må dåligt: Nedlåtande människor som saknar social kompetens. 
33. Klagar du ofta över folk som skriver grammatiska stavfel: Bara för mig själv. 
34. Är du ett intellektuellt geni: Nej, skulle inte vilja vara det heller. 
35. Blandar du svenska med engelska när du skriver: Ibland. 
36. Vad tycker du om Fredrik Reinfeldt: Ser ut som ett sött litet mumintroll! :D 
37. Tittar du på musikbyrån: Nej.
38. Är du den som avslutar telefonsamtal: Ja, om jag inte har något mer att säga. 
39. Vad gör du om tio år: Gift m. Dennis, lever livet och har förmodligen några söta kids:) 
40. Vad gillar du för kakor? Cocos är aldrig fel.... 
41. Vilken är din favoritpaj? blåbärspaj 
42. Vad äter du helst till middag? Saker med bönor i. 
43. Varför är du inte vegan? Verkar lite wrong... är dock vegetarian, haha. 
44. Vad heter dina husdjur? Har inga (Men hunden ska nog heta Morgan, tror jag) 
45. Hur många skor har du? Har faktiskt aldrig räknat... 
46. Vad har du på dig just nu? Mjukiskläderna! 
47. Vad har du för frisyr? En fläta där bak-frillan kallar jag den.a
48. Hur många timmar sov du inatt? 10 kanske. 
49. Hur många timmar brukar du sova per natt? 6-8. 
50. Vad vill du ha på smörgåstårtan? Skaldjur. 
51. Vad dricker du helst till maten? Vatten. 
52. Vad dricker du helst på fest? Mojito. 
53. Vad åt du till frukost? Yoghurt med havrekuddar och juice. 
54. Hur många cigg har du rökt idag? Usch och fy, never! 
55. Har du skrivit någon egen låt? Ja, men aldrig spelat den för någon. 
56. Vem hånglade du senast med? Dennis såklart! 
57. Vem saknar du? Felicia har jag tänkt mycke på senaste tiden. 
58. Är du pinsam på fyllan? Inte längre då jag dricker väldigt lite. 
59. Vad stog det i den senaste smset du fick? Lite prat om konståkningen med Mattan... 
60. Vem var det ifrån? Matilde, igen(?) 
61. Skriver du dagbok? Nej, men blogg ju! 
62. Vlken färg har du på dina underkläder just nu? Vit/svart. 
63. Vad gjorde du sönder senast? Minns inte... 
64. Har du blivit hotad på telefon? Ja. 
65. Vad är det sämsta med p-piller? illamåendet i början.
66. Vad var det senaste du köpte? En taxiresa, om det nu räknas. Annars var det en malibu ananas. 
67. Vad har du dåligt samvete för? Allt som har med pappa att göra... 
68. Vad heter dina favoritgosedjur? Fåret:) 
69. Vem kramade du senast? Mamma. 
70. Vad är du beroende av? Min underbares blåa ögon som ser så snällt på mig. 
71. Är du sexuellt frustrerad? Nej. 
72. Har du duschat idag? Faktiskt inte, haha. 
73. Vem vet mest om dej? Mamma o Dennis (och jag själv såklart) 
74. Vad luktar det just nu? Det luktar av mitt schampo.

Another face.

Kategori: Allmänt


*

Ännu en charmerande bild på mig i make over studion! Denna blev lite bättre, kan bero på att jag ser så jädra arg ut på den förra bilden (i förra inlägget). Haha, jag blev fast vid den där hemsidan där man kan göra om sig själv till gud vet vad. Ser ni vilka jag liknar? 

Nä nu ska jag faktiskt ta och sova! Sov så gott och vakna glada och underbara imorgon <3 

The new me!

Kategori: Mer om Stephanie

Tänkte bara meddela alla att jag gjort en extreem makeover.... Visst blev det grymt?!


Sexy huh? hahaha

Nej mina vänner, som några av er skarpsynta ser så är detta bara min cover när jag går ut på stan för att inte bli igenkänd. Eller inte. Men hur som helst så lekte jag lite på en sida som heter taaz.com. Sjukt kul är det, nästan lite svårt att slita sig:D hihi.

Även fast detta kanske (enligt vissa) ser bra ut så älskar jag mitt söta lilla utseende mest av allt! Forever me<3


The real me, med mörkt, vackert hår.


Men vad tycker ni, fake or real? :)

Lite bilder.

Kategori: Allmänt

Hellå.
Kom hem från jobbet för ett litet tag sen. Tänkte kanske baka en kladdkaka eller så strax, hehe. Tänkte iaf lägga in lite bilder från tors-lördag.


"Eh, mamma jag tror inte du tog en bild nu".. fast jag hade feeel:D


Jag o becca väntar på Adam tensta (som aldrig kom!)


"Nu vill jag sova"



Äntligen!

Kategori: Allmänt


Heej! Och oj så länge sen det var jag skrev sist... Har äntligen en liten fri minut för att säga några ord, so here it goes.

Har haft grymt mycke att göra de senaste dagarna. Tiden har bara inte riktigt räckt till. Först jobbat, träffat Dennis och i fredags (hör o häpna) var jag ute. Det var ungefär 100 år sen jag hann med att ta en utekväll. Dock slutade den rätt så tidigt, men ändå alldeles för sent. Skulle upp tidigt dagen efter. 07:50 stod klockan på. Skulle vara nere på simskolan till 9:00.. Jaaa! Kom i säng vid två kanske, och mesig som jag är när det kommer till min sömn så var jag helt förstörd efter mitt jobbpass. Men, även fast jag ville dränka mig själv i vattnet när jag kom dit hade jag ännu inte sett alla barns glada ansikten, och när de kom ut o skulle hoppa i vattnet lyste de upp min dag. Det var så värt att jobba då! Det var inte för än jag kom hem och hade slängt i mig lite mat som jag mådde dåligt av sömnbristen. Från typ halv ett till 4 sov jag som en stock... Så otroligt skönt.

Resten av lördagen spenderades med Dennis då vi såg Saw 5. Jaaa, vad säger man.... fan när tar det slut egentligen?! Spännande var det. Och äckligt, typ så en skräckfilm ska vara. Mycke blod svett o tårar, haha! 

Måste försöka göra mig iordning nu, för idag ska jag ju jobba idag igen... Ska försöka se om de blev några bra bilder jag kan lägga ut från i fredags här sen. Kramar

Hemkommen.

Kategori: Allmänt


Hej ya!
Sitter och häckar här igen. Kom precis hem från simskolan. Har varit med och tittat idag eftersom det var avslutning. Måste säga att det var roligt. Dock är jag trött. Sjukt trött... Tack och lov för att jag är ledig imorgon, kommer bli galet skönt. Mina lediga dagar är livsviktiga för mig för att jag ska orka med det här tempot. Känns som att jag är överallt samtidigt numera. Visst, jag sitter hemma ofta (känns det som), men jag flänger fram o tillbaka o har hektiska dagar på jobbet. Men sålänge jag orkar så är det helk ok. Jag är inte den som är rädd för att säga ifrån precis...hehe. 

Det är make me a supermodel nu, och jag ska försöka göra som de gjorde nyss, nämligen träna lite grann! Behöver det verkligen. Nej, ni får ha det bra sålänge!

En snurrande värld..

Kategori: Allmänt

Hej och godmorgon! Skulle egentligen hört från mig igår kväll, men nja... låt oss säga att jag inte riktigt var på topp då. Konståkningen var rolig, även om den inte blev som jag hade tänkt mig. Men mitt i det hela började vi göra piruetter och mitt huvud bara försvann. Det går inte att snurra långsamt, och det pallade inte riktigt lilla jag av. Mådde så in i helv*te illa efteråt och visste inte vad jag skulle ta mig till. Det var som att vara både sjösjuk och aspackad på en och samma gång, lyckat! Så efter att ha stapplat hem på bussen o allt möjligt så startade jag datorn för att dels kolla läget i valet och också för att uppdatera bloggen, men jag stängde ner allting och gick till sängs istället. Härliga äventyr jag är med om va? haha. 

Ska försöka gå och göra mig iordning för jobbet o så idag, men innan dess vill jag bara gratulera Barack Obama för en välförtjänt seger! Känns väldigt bra, och jag har äntligen börjat hoppas för stora landet liten igen. 

Ni får ha en bra dag idag. Puss.

väderguden.

Kategori: Allmänt

Hej galopp. Fyfan vad trist väder... Det verkar sträcka sig genom hela vårt avlånga land idag:/ Men om så är fallet klagar jag inte. Fröken lilla kommunist i farten, ALLA SKA HA LIKA! Hahaha....usch. Nej, verkligen inte. Idag var en galet seg dag. Jag skulle kunnat starta matkrig utan att någon märkte, så dött var det. Det är riktigt tråkigt när det är så faktiskt. Man kan ju lika gärna jobba på distans då. Typ sitta här hemma med en mikrofon och webcam o ta beställningar. Idag hade jag på mig min kaninpäls till halsduk. Fysatan vad den hårade. Kände mig som en jädra kanin eller något... Trist, men de är väl så. Får vänja mig eller helt enkelt ha ljusare kläder eftersom den är vit. 

Nu är jag hemma för att vila upp mig innan konståkningen ikväll! Ska bli så grymt roligt och jag längtar verkligen. Dock längtar jag inte till kylan. Tycker att det är så hemskt att frysa. Men jag kan ju alltid röra på sig så jag blir varmare. Tillskillnad från när man står ute o hoppar upp och ner o huttrar som en galning. Ser ju kanske inte riktigt klokt ut... :) 


Hörs efter träningen♥

Tired and wired.

Kategori: Allmänt


För jag måste gå till jobbet idag igen. Wow, fantastiskt att jag inte fått så värst mycket sömn inatt, tacksamt (not).

Annars har jag inte mycket att säga förutom "ta mig till sängen". Måste fortsätta på min frulle, börjar bli lite tight med tid. Av nån anledning har jag blivit en tidspessimist på senare dagar, men är bara bra. Snälla, kom fram solen och värm mina kinder, behöver vakna lite...

Have a nice day.

Times two

Kategori: Skönhet & inspiration

Bild: Google


Med denna underbara bild säger jag godnatt och hejdå. <3 Kiss and kram

Hoppsan....

Kategori: Allmänt


Jag bara råkade baka ihop den här godbiten.... Det var verkligen inte med mening, men nu är det gjort och jag klagar inte, hehe:)  



Med tanke på att mamma suttit på danderyds sjukhus hela dagen och väntat på att få sina resultat osv så blir det ju en liten treat för henne. Och med tanke på att jag är så snäll(!) och bakar till henne så smakar jag med gott samvete... (visst är jag bra på att övertala mig själv om att jag inte är onyttig?!) 

segosegoliten goes working girl.

Kategori: Allmänt


Halvsitter/ligger i soffan och gör nada ungefär. "Made" gick på mtv nyss, och snart är det x-effect. Lite roligare kanske. Är inte alls hungrig som jag trodde att jag skulle vara. Power walken var jätte skön. Det var skönt att jag kom ut idag så jag inte bara satt inne o häckade på min lediga dag. Medan jag var ute så ringde simskolan och gav mig tider som jag ska jobba. Mycket skoj! Så nu börjar det med andra ord. Konstaterade nyss med Dennis att jag har ett fullspäckat schema numera. 

Måndagar: Jobbar jag på simskolan
Tisdagar Jobb och sen konståkning
Onsdagar: Jobb + simskola
Torsdagar jobb
Fredagar: Jobb
Lördagar: Simskola (och ibland jobb) 
Söndagar: Jobb

FRISKT? Vad har jag tagit på mig egentligen... Det är iofs något jag trivs bra med, och hoppas att jag orkar med allting i längden. För däremellan vill jag klämma in mys med pojkvännen, fotograferingar och ledig tid att spendera lite som jag vill. Kanske dags att skaffa en större kalender. 

Ska försöka lägga ifrån mig datorn nu... See ya!

Walk.

Kategori: Allmänt


Hej och godmorgon! Vaknade kanske för en timme sen av att ha sovit alldeles för länge, men vad gör det?! Jag är leeedig. Hade tänk gå en promenad innan frukosten (som iofs blir en brunch). Känner mig ändå lite småseg och vet inte riktigt om jag pallar, men det är ju alltid skönt att ha fått röra lite på sig:) Ska först o främst boka en tid åt mamma hos frisören. Förresten, nån som läste om "Rosa bandet" insamlingen i svenskan idag? Det är ju faktiskt rätt så tråkigt att såna här uppgifter ska komma fram. Får ju givarna att inte vilja ge till annat beaktansvärt i fortsättningen. Något man märkte speciellt med det jobb jag sysslat med förut, nämligen insamling (fundraising). 


Instead laugh.

Kategori: Allmänt

©Stephanie Skinner



Jag ska försöka gå och lägga mig nu. Trötthet är den sista känslan jag känner just nu... Inte nog med det, en helt obäddad säng väntar på att få bli bäddad. & så var man ensam igen. Jag vill ha den där tryggheten. Den ska vara konkret och inte vilsen. För jag är vilsen när jag bara längtar efter dig hela tiden. Ändå längtar jag efter någonting säkert, livslångt, evigt. Men det gör ont att längta när man saknar de där små sakerna som fyller livet med underbara minnen. 

Vet ni.... Mamma ringde mig precis när jag skulle sätta mig i soffan (i nåt inlägg nedan), och bad mig komma in i tvättstugan. Blev det någon träning? Nepp! Haha. Men jag har storstädat hela kvällen. Wow, jag visste inte att mitt rum var så stort! Dessutom hade jag i en inpackning samtidigt som jag städade, vilket har resulterat i att mitt hår är lika mjukt som sammet, eller nåt i den stilen. Pretty nice:) 

Godnatt lillbloggen <3

Fields of gold.

Kategori: Allmänt


På bilden: Jag. & Anna fotar.
© Stephanie Skinner

Kroatien -07 
Jag minns hur det var att bara få vara så fri...


Förresten, har ni hört låten Anywhere med Evanescene? K ä r l e k .

CANNONBALL .

Kategori: Allmänt




©Stephanie Skinner

2 bilder från ett tidigare liv (känns det som) Men kanske, 2-3 år sen? Jag vet inte... Båda är på mig iaf.
Just let me know...

hmm...träning?

Kategori: Allmänt


Ska man ta och sätta fart på kroppen kanske? Funderar på att trampa lite på min maskin... Vore ju väldigt skönt att få träna lite. Sitter bara och tittar på TV. Bara SITTER. Nej, det blir nog träningskläderna på så fort mamma kommer in med dem från tvätten. Förstår inte hur det bara blev vinter helt plötsligt. Eller i alla fall kallt. Fryser verkligen ihjäl... Får gosa in mig i en filt medan jag väntar. Men vet ni vad? Jag slår vad om att mamma kommer komma in när jag precis satt mig ner i soffan. Haha, how much do you wanna bet? :)

Uppdatering!

Kategori: Allmänt

Hej hopp! Hoppas ni mår idag. Jag mår strålande faktiskt:) Sorry för det låga engagemanget med uppdateringen, men jag har inte velat eller hunnit. Hela helgen har bara spenderats med Dennis. Det har verkligen varit underbart... <3 Idag jobbade jag dock i 4 timmar, vilket var helk ok eftersom jag var utvilad idag.

Igår såg vi nya Bondfilmen, och jag kan ju inte påstå att jag är imponerad för 5 öre! Hade den ens någon handling? Nej usch, den är inte ens värd att sätta betyg på. Men tycker man om mycke action så är det väl något att se, dock ska man inte vara intresserad av Bond för att uppskatta det. Biljakt, flygplansjakt, båtjakt och den klassiska fotjakten, allt var med.... Det var ungefär det enda. Nya bondbruden var kanske det jag tyckte va det bästa i filmen... Haha. 

Bild: Google

Nä, nu hade jag tänkt äta. Kommer tillbaka sen!