stephaniesliv

From paris to berlin?

Kategori: Allmänt

Nja inte riktigt...Men från Norrtälje till Finnlandsfärjor och från Barcelona till korridorsfester - Ungefär så kan man summera min tid sen jag flyttat hemifrån ;) Visst blir man lite taggad på fest?! Hihi


nightmares .

Kategori: Allmänt

Vaknade upp och hade drömt allt från att vara "plastmamma" till att helvetet höll på att ta över världen. Great! Visst är det märkligt hur mycket konstigt vi kan drömma?! Ibland förstår jag verkligen inte var allt kommer ifrån, och att det dessutom känns så verkligt. Tur att det bara var en dröm :) Hoppas att ni vaknat upp utan att känna att ni håller på att dö...

Snart kommer Hannah och jag ska hjälpa henne städa ur sin lägenhet här på campus. Sen ska jag spackla min lägenhet... Har aldrig spacklat i hela mitt liv. Men det verkar inte vara allt för svårt. Som när jag kunde sitta och kolla på Äntligen hemma när jag var liten och fick för mig att bygga massa saker. Det verkade ju inte alls så svårt tänkte jag. Lite plankor och spik...? Det slutade med att min älskade farfar alltid fick stå bredvid och hjälpa till ♥. 

Hursomhelst kommer det vara tomt på mina väggar efter idag, och jag måste försöka beställa lite nya väggord eftersom jag inte kommer att kunna ta med mig mitt fina som jag har nu:


Ja, nu ser ni det baklänges men det står "amor vincit omnia" -Kärleken övervinner allt. 

Skriver sen när jag spacklat klart. Då kommer det även upp en liten rolig video;) Puss! Förresten, tack Gabbie för tipset om chrome! Kör med det nu och det är faktiskt snabbare:)

damn right!

Kategori: Allmänt

Flyttar snart!

Kategori: Allmänt

Ja, inte för att det blir så väldigt mycket större, men jag slipper byggarbetsplatsen, matosen och allt annat fail i denna lägenhet! :) Känns toppen. Kommer att flytta några hundra meter bort. Har skrivit på kontraktet och om jag har tur så får jag tillträde redan i mitten av april! :)

Sitter förövrigt och är mer än uttråkad. Skulle egentligen vara på min prakik nu (som började igår), men det har hänt lite saker som resulterat i att jag har påsklov i 1 vecka nu istället. Jag klagar faktiskt inte, men jag är så uttråkad av att bara sitta här på min röv och stirra. Har dock städat och skrubbat ett bra tag idag... Men det är kanske inte direkt det jag vill göra resten av veckan. Men jag får njuta av att inte göra någonting också.

Anledningen till att bloggen gått i ide några dagar är för att mitt internet är äckligt segt. Kan inte göra så mycket och det tar ibland flera minuter att öppna en webbsida:/ Har försökt att byta till firefox, men fick ett tips om att Mac gillar google chrome, så jag ska försöka att installera det istället och se vad som händer. Ni får ha det så bra sålänge... Kommer försöka uppdatera bloggen lite nu när jag har så mycket tid till ingenting:) Puss!



En bild från i höstas...haha. Samma dag jag träffa en viss herre. Och här under ser vi hur jag mådde dagen efter...lol.






you'll wanna get with me, and take our picture !

Kategori: Allmänt

Anna är här och vi har druckit champagne som stått på kylning i 1 månad. Haha, så jävla god :D Vi ska vidare nu! Ha en trevlig kväll allihopa ♥
Puss mina darlings!

party mode .

Kategori: Allmänt

Att göra:
-Duscha
-Välkomna Anna till min lya (va så sjukt länge sen, så jävla kul:D)
-Göra mig smoking HOT!
-Bli berusad
-Gå till Rasmus och dra honom i hans osynliga skägg
-Dansa, sjunga (skrika)
-Arriba, Arriba, fiesta!

I'll be your everything if you make me a star .

Kategori: Allmänt

Önskar att jag kunde anställa någon som kunde göra mitt skolarbete åt mig. Jag betalar väldigt bra. Sisådär 1000 i timmen. Alltså Bath då.

Sen blir det skålskål o andra trevligheter. Orkar inte riktigt vara vaken just nu. Känner att jag borde ha varit nere på systemet också innan allt tar slut. Är så jävla flummig idag. Känner att det är en sån dag då jag kan lägga ner 10 h på mitt utseende men ändå kräkas lite i munnen när jag ser mig själv i spegeln. Fan vad jag är blek. Men om jag skulle sola eller busa så måste jag köpa en ny foundation. Det är inte ett alternativ idag. Smink är dyrt och onödigt eftersom folk påstår att jag är vacker utan skiten. Får väl försöka lyssna på andra mer än vad jag lyssnar på mig själv. Kanske ska passa på att sälja min själ till nån vilsen Göteborgare när jag ändå är i farten. Nejdå, är inte alls bitter idag...


The show must go on..

Follow that lovely heart, it's all you got before it's too late .

Kategori: Allmänt

Det sker saker i det här livet som man aldrig trodde fanns på världskartan. Tillslut kommer en dom, diagnos, eller något annat som vänder ens liv uppochner. Jag ifrågasätter allt just nu. Allt. Är jag lycklig? Vet jag vad jag håller på med? Vad vill jag göra? Var vill jag resa? Vem vill jag älska? Vem ska få älska mig? När föder jag mitt första barn? Kommer jag ens att hinna föda ett barn? Kommer människor att komma ihåg mig? Har jag lyckats göra någon lycklig under min livstid? Har jag varit lycklig under min livstid? & Frågorna bara snurrar så att jag mår illa.


Jag vill försöka tro att jag gör rätt, att jag vet vad jag vill. Att jag vet vilka personer jag vill släppa in i mitt liv. Att jag är för omogen för att ens tänka på barn just nu, att livet kommer att fortsätta som vanligt och att alla i min närhet kommer att leva tillsammans med mig för evigt - Men så är det inte, och så kommer det aldrig att bli (och det gör mig rädd, så otroligt rädd)

Livet är allt för skört för att ta för givet. Det är för skört för ens våga tro på lyckans stunder. Även fast det är dem jag lever för. Allt kan ta slut på någon hundradels sekund. Jag vill bara hålla fast vid allt jag har och fortsätta leva det här livet. Sluta tänka. Sluta se tillbaka. Nobody said it was easy -and I believe it's true.

Hjälp mig att vinna!

Kategori: Allmänt

♥ drop dead gorgeous

Kategori: So wanted.

Vill ha. Måste ha. Besatt. MÅSTE!
Finns att köpa här

100% passion or 0% of nothing .

Kategori: Allmänt

Passion.
Allt eller inget - jag är inte skapt för att leva däremellan. Om jag älskar och brinner för något så finns det inte något som heter 99,9%. But that's just me. Det finns dock väldigt få saker jag känner så starkt för, kvalité före kvantitet. Always.

Är det bara jag som vill ha en sån här?!

Kategori: Allmänt

iPad. Helt meningslös egentligen, men skulle sitta fint i min lilla Apple-samling. Ska man ta och skramla ihop lite pengar och köpa sig en sån här liten godbit kanske? Kom igen bloggläsare, vad vill ni läsa om som media snappar upp och gör mig känd?! I desperat behov av att den här bloggen börjar bli en självgående guldgruva. Alla andra bloggare tjänar ju så mycket sillikonpengar, jag blir ju avis... :(

blondes DO have more fun...

Kategori: Allmänt

Loggade in på youtube och detta klipp var rekommenderat för just mig. Har det gått för långt nu så att de försöker sälja på mig massa whitetrasch-saker? Eller är det bara så att jag har alldeles för mycket dötid att sitta och titta på sånt här skit?! Men fan vad de har gjort min dag, tack brudar!

Nelsie är nyopererad och lite vinglig...

Kategori: Allmänt

Har en trött hund som ligger däckad i min säng just nu. Mamma kom hit med honom idag för att han skulle till veterinären för att dra ut 5 mjölktänder. Stackars liten, men allt har gått jättebra! Nu märker man att han har lite ont i munnen och är lite vinglig efter narkosen, men annars mår han bra ♥ Han är så himla liten så man blir ju orolig när han ska sövas.. Han ska vara här hos mig till torsdag (eftersom det kan bli för mycket för honom att åka tillbaka till Upplands Väsby på en gång). Vi ska ha det så mysigt här tillsammans..hihi. Pruttkorven ska dock få vila lite nu men sen ska han få massa pussar tills han får nog :D

Lillen innan han åkte iväg till veterinären :)

I ♥ nätshopping .

Kategori: Mina älskade plagg

♥Fodralkjol från Chique, 349 kr

this is what I want .

Kategori: Allmänt

Hej där kött och blåbär. Har velat blogga hela dagen, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Därför kör vi en liten lista med saker jag vill ha just nu.

1. <3
2. Kunna gå i klackar för all snö är borta.
3. Sovmorgon med massa morgonmys
4. Sommar
5. & mer Sommarsommarsommar!

Skinners humörskurva..

Kategori: Allmänt

Det här var jag igår vid c.a 20:00...



Det här är jag ungefär 24 timmar senare (i realtid)
Ja mina vänner, det är nästan skrattretande.... den här dagen och slutet på gårdagen kan gå och dö. Tackohej.

meeting & fashion .

Kategori: Allmänt

Imorgon så ska jag involvera mig i MPI. Det känns jättebra. Kommer bli inknuffad i branschen på ett smidigt och roligt sätt. Tar det ett steg längre än att bara sitta i skolbänken, vilket jag behöver om jag verkligen vill gå ut om ett år med karriären i sikte. Och det har varit mitt mål, att känna att starten har gått innan jag lämnar min och min utbildning bakom mig.

Ska försöka välja outfit nu. Jag har dock svårt för att köra med kostym o sånt. Dock är det här inget sånt möte. Men ändå. Jag tycker att sån dresscode är så himla trist. Jag är för extrovert för att kunna gå runt som en konferensvärdinna hela dagarna. Att vara pilot eller kapten är en sak, men när man ändå faktiskt har en rättighet att ha sina egna kläder/sin egna stil om inte "kostym" är ett måste så är jag inte rädd att låta fantasin flöda. Jag har aldrig gått på en arbetsintervju och varit direkt uppklädd, jag har alltid varit mig själv. & jag är så jävla stolt över mig själv att jag faktiskt vågar. Utan min estetik/kläder/attityd så skulle jag aldrig våga ställa mig upp och säga vad jag tycker eller tänker. Utan mig själv är jag ingenting...

tellmetellmewatchasaya .

Kategori: Allmänt

little planet hell .

Kategori: Allmänt

Sitter och stirrar ut genom mitt fönster. Det är en enda stor byggarbetsplats här utanför. Människor i reflexvästar, 3 grävmaskiner och marken ser ut som jag vet inte vad i det här gråa vädret. Är så jävla rastlös men är helt utan fantasi. Vill bara inte vara kvar här, det får mig att må illa. Det får mig att känna mig lurad, naiv och dum. De fick mig att skriva på någonting som förvandlats till ett helvete. Det är så jävla ångest att behöva tänka på att jag inte har ett hem att bo i om lite mer än 2 månader. Jag orkar inte ta tummen ur och leta efter något heller, känns så jävla värdelöst för jag vill inte ens bo i det här området. Liksom, vad ska jag göra? Det är det jag går och ältar över, vad/hur ska jag göra. Måste jag?

man on the run .

Kategori: Allmänt

"It’s such a travesty
the way you say our love should be
yeah, such a tragedy
think you can just break my heart and leave me
well you better run
Oh, man on the run
playin’ for fun
wind me up
leave me undone"

för er nyfikna...

Kategori: Allmänt

Alla har varit så nyfikna över vem det är jag träffar titt som tätt hela tiden. Vem det är jag töntar mig över o vem det är som kan få mig att börja dagdrömma mig bort till vita små fluffiga moln mitt uppe i allting. Nå här ska ni allt få se en liten förhandsvisning... Så här kan även en bortamatch se ut, mina vänner.

Bara för att jag tycker att det är en gullig bild, hihi ♥


De sista strålarna .

Kategori: Allmänt

Life is good. People change, people grow, and people become something I can't even remember ever excisted. I'm happy i've changed, grown and moved on to something you'll never understand.

it was - it is .

Kategori: Allmänt

Jag kommer aldrig låta det hända igen.

smile .

Kategori: Allmänt

Även fast min dag blivit förstörd av PMS så älskar jag livet ändå. Nu sängen. Min egna säng. Har inte sovit i den sen i tisdags. Har saknat den, finns fan ingen skönare säng i denna värld tror jag. Dock är den lite liten. Men är jag själv så kan jag rulla ett halvt varv iaf. Kvällens craving har faktiskt varit att få somna till regn och åska -i en underbar famn, givetvis. Over and out, godnatt.

skinner modebloggar...

Kategori: Allmänt

Ja, detta kan gå hursomhelst beroende på om ni är vana med ironi eller inte. Förresten, innan vi börjar... Varför skriver man alltid in hormail istället för hotmail? Jag vet att t och r ligger bredvid varandra, men ändå. Usch.
Jag gillar mina söta vita strumbyxor som jag köpte förra helgen. Dock så har jag lite problem att matcha dem med något.
Här är dem me en vanlig svart kjol...

Här med ett stycke paljettshorts...
& Här ett stycke jeansshorts...
Jag har inte riktigt bestämt mig än.... P.s Elin Kling, ring mig! Jag behöver dig, tror jag...

dagens humör:

Kategori: Allmänt

time out .

Kategori: Allmänt

Kände att jag bara ville försvinna idag. Från vad vet jag inte, men jag kände en aning panik när jag vaknade att jag bara ville bort. Jag är en människa som väldigt lätt blir osäker om jag inte har ramar, rutiner eller trygghet. Osäker är mitt mellannamn just nu. Jag vet inte vad jag vill, vilket känns så jävla jobbigt.

Så jag åkte hem och sen åkte jag vidare till Väsby. Jag känner mig alltid starkare när jag är med min mamma. Hon är min förebild och får mig alltid att fatta ett och annat klokt beslut. Men hela den resan kändes bara onödig. Jag vet inte riktigt varför jag åkte dit nu när jag precis kommit tillbaka. Kände bara att gråten satt i halsen när jag kom fram till danderyd där jag skulle träffa mamma o pappa. Kände mer panik. Panik över vad fan då försöker jag lista ut? Och jag har lyckats komma fram till att jag inte kan fly från någonting längre. Det spelar ingen roll hur långt jag åker  vem jag träffar, eller hur många glas vin jag dricker.. När det kommer till vissa saker som berör en kommer man aldrig att kunna fly. Vilket betyder att jag måste ta tag i det....

off i go .

Kategori: Allmänt

Åker iväg och träffar familjen idag. Jag behöver det... Känner mig instängd och smått obetydlig. Det är då man flyr några mil för att få krama om sina nära o kära ♥ Speciellt min lilla vovve som jag skulle vilja vara ute och gå med hela dagen lång i det här underbara vädret.

4 seasons .

Kategori: Allmänt

whatcha say .

Kategori: Allmänt

Give me a chance to find out what the hell i'm doing...


usch .

Kategori: Allmänt

Idag är en sån dag då jag är blek och lite småfet. Några hårstrån sticker upp här o där på huvudet så därför kör jag med mössa. Jag känner mig ungefär så som Kissie gjorde innan hon fick bröst... Jag vet, jag kanske borde söka hjälp...

kronisk paltkoma

Kategori: Allmänt

Ja, jag kan ju inte säga att jag mådde bra av att äta halva den här tallriken....
Annars har jag gjort Stockholm och hotell Sheraton. Mamma har jobbat där, på stenåldern... Nu är det helt annorlunda, och istället för att beställa en schysst irish coffee så föräter man sig på lunchbufféns efterrätter. Vi går framåt i utvecklingen minsann...

Härjar i Stockholm (förorten).

Kategori: Allmänt

Sådär, då har man myst med sina söta vänner under kvällen. Jag vill aldrig förlora er... Jag har känt er halva mitt liv, och vi hittar alltid tillbaka till varandra oavsett tiden som går ♥


Annars har dagen varit mysig. Tog en jättehärlig promenad lite tidigare i det vackra vädret, helt fantastiskt :) Dock var det inte så jättespännande att sätta sig på bussen och åka till Väsby, där jag är nu. Har lektion i Stockholm imorgon, och jag tänkte vara smart så jag slipper kliva upp så tidigt imorgon för att åka in. Dock kommer jag att lägga mig så sent ikväll så det kommer inte göra någon skillnad. Men kortare resväg är ju alltid trevligt.

Borde egentligen plugga just nu, men jag kan knappt hålla mina ögon i fokus. Kan inte hålla nånting i fokus känns det som. Tankarna bara glider iväg... (Det var länge sen någon fick mig att känna såhär, och jag är alldeles flummig i bollen för att jag är så glad)... Jag tror att jag kör i den positiva andan o skriver det där provet vi har imorgon även fast jag knappt ansträngt mig till att plugga. Det får gå som det går helt enkelt!


Har även passat på att gosa med den här lilla sötisen. Man får passa på när man ändå är här, hihi <3


iPhones bildkvalité äger.......... not.

close my eyes .

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på lite bilder jag har på datorn. Bilder som får mig att le inombords... Jag bläddrar fram och tillbaka -jag får inte nog. Jag skulle kunna skriva en helt töntig novell om hur jag känner, men det får snurra här inne närmast hjärtat. En hjärtrytm som säger hejhejjagtyckeromdig (jag utfärdade ju en töntvarning...)

Efter all förtvivlan...

Kategori: Allmänt

HAHAHAHAHA!

love generation .

Kategori: Allmänt

+
=
Lycklig Steph!

vattuman .

Kategori: Allmänt

Hittade den här på en blogg och tyckte att den stämde så bra :)

PERSONLIGHET
Vattumannen är en stark och attraktiv personlighet. Det finns två olika huvudtyper. Antingen är du blyg, hemlighetsfull, stillsam, känslig och tålmodig. Eller så är du översvallande, livlig och exhibitionistisk. Alla Vattumän är kraftfulla och viljestarka, men eftersom du söker sanningen frömför allt, är du inte sen att erkänna när du har fel. Du har förmågan att se båda sidorna av en fråga. Du är human, kärleksfull, omtänksam, hjälpsam, uppriktig, djupsinnig, vänlig, raffinerad och ibland idealistisk, och du tror på det goda i människan. Du är snabbtänkt, aktiv och framhärdande, utan att vara självgod, och du uttrycker dig med förnuft och eftertanke, och ibland med en torr humor. Du är även intelligent, koncis, tydlig och logisk.


RELATIONER
Du har inte så många vänner. Ibland förefaller du vara nedlåtande mot andra människor och du gör dig inte mycket besvär att bekanta dig med människor som inte tilltalar dig, och du kan ibland uppfattas som kylig. Men när du väl hittat någon som du anser värdig din vänskap och kärlek, är du beredd att offra allt för den personen. Men du är fortfarande väldig krävande, och om du blir sviken kan din ilska vara fruktansvärd och om du blir disillusionerad glömmer du det aldrig.



Du passar bäst ihop med
Tvillingarna - Tvillingen uppskattar din omtänksamma person. Dessutom är du ju i ständigt förändring och full av överraskningar, vilket Tvillingen älskar.


Lejonet - Lejonet tycker mycket om din oförutsägbarhet, och det finns en stor ömsesidig förståelse mellan er båda.


Vågen - En lyckad kombination. Både du och Vågen älskar skönhet och att omges av goda vänner. Vågen är bra på att hantera ditt oförutsägbara känsloliv.


Skytten - En lyckad kombination. Det finns många likheter mellan era båda personligheter. Ni tycker båda om frihet, spänning, resor och goda vänner, och vill vara i ständig förändring.


Vattumannen - Det finns nog ingen mer lyckad kombination än den mellan två Vattumän. Attraktionskraften och förståelsen mellan er båda är otroligt stor, och det finns aldrig en tråkig sekund.


Fiskarna Era båda drömska personligheter har stor förståelse och beundran för varandra. Den största risken är kanske att ni riskerar att sväva iväg alltför långt bort i drömmarnas värld, och glömma bort verkligheten.


Du passar inte lika bra ihop med
Väduren - Väduren kan irritera sig över ditt oförutsägbara sätt, och med din alltid välvilliga natur kan du lätt irritera sig över Vädurens hätska temperament.

Oxen - En mycket påfrestande kombination. Ni är båda visserligen mycket förtjusta i lättja och bekvämlighet. Men detta är också i stort sett det enda ni har gemensamt. Du irriterar sig lätt på den konservativa Oxen, och Oxen har svårt för din hemlighetsfulla och inåtvända personlighet.

Kräftan - Du är för självständig för den kärleksfulla Kräftan. Du har ett stort behov av din frihet och dina vänner, medan för Kräftan familjen alltid kommer i första rummet.

Jungfrun - Du riskerar att vara för oförutsägbar för den kontollerande Jungfrun.

Skorpionen - Du är för oförutsägbar och frihetsälskande för Skorpionen, som vill ha sin partner för sig själv. Dessutom uppfattas du som alltför hämmad av den passionerade Skorpionen.

Stenbocken - Du är för frihetsälskande och oorganiserad för den hemkära och strukturerade Stenbocken.

POSITIVA EGENSKAPER
Human, intellektuell, lojal, originell, självständig, uppfinningsrik, vänlig, ärlig.

NEGATIVA EGENSKAPER
Enveten, inåtvänd, känslokall, lösgjord, oförutsägbar.

GILLAR
Drömma och planera för framtiden, goda vänner, ha kul, slåss för sin sak, tänka på det förflutna.

OGILLAR
Brutna löften, det vardagliga, idealism, imitationer, långvarig ensamhet.

fantastiskt :)

Kategori: Allmänt

Åh, vilken fin helg jag har haft. Känner mig lycklig och är jätteglad :) Har träffat en underbar människa o njuter varje sekund vi får tillsammans.

Nu är det måndag och tillbaka till skolbänken. Känner mig trött och vill bara härifrån. Vill dock inte sova, jag vill ut och njuta av det vackra vädret. Mår så himla bra när solen skiner! ♥

Bara 40 minuter kvar... Kan visa er min goda lunch jag åt (i brist på annat...haha) lite tidigare.
Tyckte dock att det var en liten portion. Är man student vill man ha den stora tallriken så man känner att man får valuta för de få korvören som skramlar i plånboken.

vem är den skyldige?

Kategori: Allmänt

Har precis duttat på bus-servetten i nyllet, plattat håret samt haft på sån där lip-plumper på läpparna. Slänger även in en dagens outfit. Någon jag umgås med måste ha en dålig input på mig... Eller dålig(?) Att ta hand om sig själv är väl en bra egenskap. Kanske en av de bästa man kan ha. MEN, vem drömmer inte om tjockare hår? Jag är brun året runt och har redan perfekt stora läppar. Förstår ni var jag försöker komma? Damn, det här kanske är början till någonting destruktivt... vem vet, snart kanske jag är platinablond. O-M-G...
Sämst bild, men jag vill bara bevisa min smått läskiga teori. Leggings lindex, genomskinlig överdel dansk design, vit kofta GAP och bruna fårtofflor från någon hälsokosthandel
........

bus!

Kategori: Allmänt

Sådär, då har man tagit en härlig promenad. Jättemysigt! Passade på att tömma kontot och slösa pengar. Jag är fortfarande optimistisk om att bloggen ska börja generera pengar, så jag gör mig av med lite cash i förskott. Man måste ju hålla hoppet uppe så att säga... Även fast man nästan har minus på kontot, hoho. Vadå, sålänge jag har mat hemma...Typ. Jag vet..illa.

Köpte iaf lite te som jag sitter och smuttar på just nu. Otroligt gott. Vitt chaite, mums! Sen köpte jag 3 goda praliner också. En fick åka ner med teet nyss :) Köpte även lite brun utan sol-servetter. Känner mig så äckligt blek och vägrar lägga mig i solariet efter allt man hört. Undrar hur det funkar... Blir man gul? Luktar det piss? Får man brännskador? Haha, man vet ju fan aldrig. Det är ju kemikalier... Tänkte iaf testa, så får vi se om jag börjar använda burka inom snar framtid eller ej. Återkommer med resultat, haha!

På tal om något helt annat... lillkorven åkte hem till mamma igår igen. Lite tomt utan honom, men det var mysigt att få ha honom i ett par dagar. De blev mycke mys o han fick träffa många här som han tycker om, hihi :)

underbart :)

Kategori: Allmänt

Även fast sommaren kanske känns långt borta med all snö på marken så känner jag mig alldeles lycklig inombords av denna vackra, soliga dag. Snart är det vår på riktigt och sedan blomstrar det i varenda vrå ♥


Har precis avnjutit lite brunch här hemma. Chailatte, mannagrynsgröt och juice. Känns underbart med helg efter en rätt så tuff vecka i skolan. Det kändes att vara tillbaka i skolan efter att ha varit borta så länge. Men jag är jävligt stolt att ha pallat med båda tentorna samt redovisningen. Inte alls svårt, men det kan bero på att min motivation kommit tillbaka. Känns otroligt bra! Kanske är det dehär vackra senvinterdagarna som fått mig att se att framtiden är det som spelar roll, inte det förflutna. Jag har fått ta smällen i efterhand att jag flyttat hemifrån, sagt upp mig från jobbet och avslutat ett förhållande på väldigt kort tid, för att sedan säga upp lägenheten och placera vovven hos mamma. Jag är done med ångest och allt vad det innebär. Jag har fått ha min period där jag fått köra ner mig själv, nu klättrar jag uppåt, och det är få känslor som slår dessa "segerkänslor" jag känner inombords. Jag är en kackerlacka, inget kan krossa mig!

Nåväl.. Ska ta en promenad ner till byn snart. Ni får ha det så bra! :)

dagis .

Kategori: Allmänt

Många undrar vad det är för spännande(?) utbildning jag går. Ja, mina kära vänner... Jag går en utbildning där vi bland annat sysslar med sånt här:
Visst ser det spännande ut? Det kallas tydligen att vara kreativ... Det är väl helt okej, men känner att om jag ska lägga ner så mycket fysiskt arbete så ska jag väl ändå få någon slags ersättning för det. Förstår inte skolan hur lite pengar man får från CSN egentligen?! Om jag var president skulle jag införa pysselbidrag omedelbums! Jag skulle fan vara miljonär.

Borde jag försöka mer?

Kategori: Allmänt

Nej, jag är inte 12... jag är 21 (men det är ok om ni vänder på siffrorna bara denna gången, jag förstår er). Nej, jag är inte medveten om att min röst är så irriterande, förlåt. Nej, jag hade ingen aning om att jag kanske borde ta en kurs som heter "väx upp!". Förresten, Samsung, ni har väl inte missat mailen där till höger. Tack på förhand!

never ever, ever .

Kategori: Allmänt

Ta mig aldrig för givet. Aldrig. Iaf inte om du vill ha kvar mig som något vettigt umgänge. Om det är något jag avskyr så är det att bli tagen för givet. Ta mig för den jag är, ta mig för den jag inte är, men ta mig inte för givet.

Att bara sitta och tro att jag kan ta hur mycket som helst. Att tänka att jag klarar av att höra hur mycket crap som helst. Att tro att jag kan vänta utan att förlora tålamodet. Att tro att du kan skrämma mig utan att jag ska tappa modet. Tro att du kan älska mig och jag blint ska älska dig tillbaka. Att tro att man kan ta fram mig när du behöver mig utan att ens fråga hur jag mår. Att tro att jag är något slags substitut för något/någon, eller ett behov man behöver lite då och då. Att tro att det går att smyga bakom min rygg medan jag ser varenda rörelse du gör.

Många säger att jag inte har en egen vilja. Och det är förståeligt när jag rynkar på pannan åt de små skitvalen i livet. Det finns större saker att tänka på. Större beslut som måste fattas. Men att tro att jag har en airbag där inne bara för att jag skiter de små sakerna, javisst... varsågod.

Ni kan sitta där och tro att jag är blank, oengagerad och grå men ni har ingen aning om vad som pågår där inne i hjärnverkstaden, om ni inte frågat mig. Det är inte att jag inte bryr mig, men ibland spelar det faktiskt ingen roll. Jag har så mycket passion för vissa saker som jag inte uttalar högt. Det behövs inte - så länge jag själv vet vad jag brinner för. Så länge jag fattar mina egna beslut som rör stora saker och så länge jag vet vad jag känner för vad och vem. Men än en gång, ta mig inte för givet bara för att jag vet vad jag vill. Det är när man tror sig veta allt om mig som jag helt plötsligt vänder på myntet och säger hejdå. Bara för att du trodde, och inte visste.


en liten (lång) lista .

Kategori: Allmänt

(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö 
(x ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
(x ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x ) rört en orm
( x)sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit rånad -blivit bestulen iaf
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x ) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x ) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x ) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
(x ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
(x ) kysst en fisk -faktiskt...hahahaha!
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) tror på spöken
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på -oooyes :D
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan
( ) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) fått pengar av en uteliggare
(x) spottat på någon jag ogillat
(x) velat spotta på någon jag ogillar
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

nu växlar vi upp .

Kategori: Allmänt

Ska ner till posten och hämta ut mitt modem till mitt mobila internet. Har liksom suttit på 0.5 mbs sen jag söp bort mitt andra modem i december tror jag att det var. Haha, så jävla fail. Nu slår jag mig dock lite i pannan eftersom det kostar så jävla mycket (för mig som är en fattig student som även är en klar kandidat till programmet lyxfällan). Tänk om man var en storbloggare. Då skulle jag fanimig fått hem det där modemet gratis. Skulle dessutom fått hem en liten minidator samt 3 kontantkortsmodem jag kunde lotta ut till mina läsare. VAD FAN SKA MAN BEHÖVA GÖRA? Ska jag provocera lite mer?! Är det de ni vill läsa? Ja, inte behöver jag förstora mina bröst som Kissie iaf, jag har naturliga bomber. Får väl spruta in grisfett i röven eller något. Men vad gör man inte för lite gratissaker? Lätt värt...

Det nya livet får vänta...

Kategori: Allmänt

Igår började jag mitt nya liv. Äta nyttigt (kanske inte äta så speciellt mycket heller). Dricka grönt te och gå och lägga mig tidigt. Åt en stadig frukost imorse. Gjorde i ordning en smörgås så att jag inte skulle hungra ihjäl innan lunch. Åt soppa till lunch med ett glas vatten. Sen sneglade jag mot spisen och jag kände mig starkt tilltalad, om inte lite kär(?). Det där med det nya livet får vänta helt enkelt, jag kan inte leva utan mina chips. Iaf inte idag punkt .

det finns hopp..

Kategori: Allmänt

Är det sant att OS är över? Har inte orkat se efter själv. I såna fall vill jag iaf efterlysa det svenska curlinglandslaget. Damerna då, givetvis. Ni ser ju så engagerade ut när ni sopar efter er finslipade sten (eller vad fan det är) på isen. Det lär alltså vara en enkel match för er att sopa på land också, t.ex. i min lägenhet. Förstår ni var jag försöker komma? Så om ni tröttnar på att bära tunga medaljer runt halsen så är det bara att slänga iväg ett mail till mig. Märk det med "Skinner's städhjälp". Jag väntar spänt på era ansökningar! :D

sometimes...

Kategori: Allmänt

saknarsaknarsaknar .

Kategori: Allmänt

Saknar skitkorven, saknar skitstockholm, saknar skitväsby, saknar mamma, saknar sommaren. Saknar inte att plugga, städa, tvätta och sitta och glo ut på den här byggarbetsplatsen till utsikt.
Min lilla älskling, jag hoppas att du har det bäst. Går inte många minuter utan att jag tänker på dig ♥

this ain't supposed to be happening to me .

Kategori: Allmänt

Maybe i'm a girl who's in the middle of something she really doesn't understand. Vad fan har jag gjort..?