stephaniesliv

vill vara pepparkaka nuuu !

Kategori: Allmänt

Åh, den här bilden tog jag i slutet av förra sommaren. Vill vara så brun nununu! Gud vad jag längtar efter soliga sommardagar :)
Ska ladda upp med lite HT för att förbereda mig solen! hihi

but only sometimes .

Kategori: Allmänt

Ibland känns det som att du slår dig in på mina gräner. Kanske inte med flit. Men ibland så slår det extra hårt. Jag är en sån som tänjer på mina gränser frivilligt när någon får mig att le. Jag ger lite för mycket av mig själv, men det behöver inte vara en dålig sak. Men ibland vill jag bara gråta, gråta och åter igen gråta för jag undrar vad rätt och fel är. Är det rätt eller fel att känna så? Att behöva försvinna ner i kudden och grina. Att inte kunna vara säker på något som kändes så bra. Att ha lurat sig själv, intalat sig själv att allt bara är bra. Att ge bort sin tillit. Men allt det där är mina egna val. Allt det gjorde jag för att jag själv ville. Och nu känner jag att jag inte skulle gjort det. "Kör bara", en av de få gångerna jag vågat säga det i mitt privata liv.. Och nu känner jag såhär. Lurad. Men jag visste inte att det kunde kännas såhär. Jag visste inte att det skulle svida när jag fick höra sanningen och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. En del av mig har lärt mig. Men jag har ändå varit här förut och jag vet att det inte är enkelt. Och ingen sa att det skulle bli enkelt. Så jag skyller allt på mig själv -som vanligt.

Jag har bestämt mig för att inte älta, för jag vet ännu inte hur nånting blir -och det har jag aldrig vetat heller. Men ibland faller jag ihop. Det känns som att jag behöver gå, gå, gå och fortsätta gå tills jag längtar tillbaka och känna att det är okej att "misslyckas". Att det är okej att utsätta mig och ge den delen av mig som är mest sårbar. Men den delen har jag med all säkerhet velat ge bort (bara för att det är du), men det finns ibland en bitter verklighet jag måste ha hänsyn till också. 

Ge det någon dag, mer orkar jag inte tjura. Det blir bra... "never give up something that makes you smile".


mörrn mörrn!

Kategori: Allmänt

Guten dag! Eller hur det nu är. Jag tycker att FEL låt vann. Igår slog mitt hjärta i balkan (hahaha, not riktigt my style annars, balkan alltså) Men jag tyckte att Ukraina var bäst! Men man får ju inte alltid som man vill. Tycker att årets vinnare såg ut att vara hög på nåt roligt piller alternativt att hon hade någon bokstavskombination. Förmodligen både och.

Är hemkommen från Väsby och tänkte rensa lite i garderoben. Fick med mig en mysig tjocktröja från MQ, samt ett par sötasöta skor från Tommy Hilfiger. Men nu får jag inte plats med mer kläder längre, det svämmar bokstavligen över! Så nu måste det ut lite saker. Kan eventuellt ställa av det hos mamma, för jag har sån otrolig ångest från att ta farväl till mina kläder, kan tänka mig att jag inte är ensam om det :) 


Tiden går så himla fort! Förstår inte var den tar vägen.. Den här bilden togs i oktober. Fatta, OKTOBER! Hade gått i skolan i nästan 2 månader och trodde aldrig att livet hade sett ut så som det gör idag. Rätt fräckt är det ändå :)

tänk att du varit så liten <3

Kategori: Lilla Nelson<3

Jag saknar dig varje dag...♥

take me home (in time you'll love me like one of your own) .

Kategori: Allmänt

it just feels like...

Kategori: Allmänt

Like I dont want to.

Det var länge sen jag skrev. Men jag har tappat inspiration till bloggen. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Idag känner jag mig sjukt nere. Jag känner att jag inte har samma ork och vilja längre. Det kanske blir så när man känner sig som en liten skit på jorden. Och det är konstigt, för jag lyfter alltid upp mig själv. Nu trycker jag bara ner mig själv för jag känner att det inte spelar någon roll. Jag har tappat motivationen i vardagen. Jag känner till exempel att jag inte har koll på det jag håller på med.

Det är få saker som får mig att le just nu. Men hellre något än ingenting alls. Jag hittar tillbaka, jag måste bara få njuta av det som får mig att må bra.

Hoppas ni mår bra :) Jag hade tänkt baka kärleksmumsar lite senare. Blev så inspirerad av Stinalee's blogg. Kanske blir ett litet inlägg senare.

peace !

Kategori: Allmänt

Hej mina duvor. Hoppas ni mår bra, det är ju fredag! Jag ska försvinna ut i natten och ha roligt nu ♥. Lyssnar på "Love is wicked" just nu, så jävla bra. Puss!





Rest in peace .

Kategori: Allmänt

Idag ska min bästa väns mamma begravas. Humöret är inte på topp men jag känner en viss lättnad för att hon och hennes familj får ett slags avslut. Varje hjärtslag som kommer att slå under tiden nu går till henne. Hon är så stark så jag känner mig rörd. Jag vet inte vad jag skulle gjort om jag skulle förlora min mamma mot en sjukdom. Mot en sjukdom som avslutar ens liv alldeles för fort och skoningslöst. Gråten är redan i halsen. Ta hand om er där ute, livet är värdefullt för dig och för alla som älskar dig <3

what's the point .

Kategori: Allmänt

Jag skrev säkert en hel jävla uppsats här, men raderade varenda litet ord.. Det går inte att formulera någonting just nu.

jag känner mig tom..

Kategori: Allmänt

sööt .

Kategori: Allmänt

Har glömt att lägga upp den här videon tidigare.. Han är ju världens goaste lilla hund <3 Observera att han inte dras direkt i halsbandet, utan den är kopplad till hans "regnrock" :) 


Vill se!

Kategori: Allmänt

Jag älskar skräckisar och vill verkligen se den här filmen! Haha... Folk har spytt i USA som sett den här...tror knappast att den kan vara SÅ hemsk, eller? 


let it shine on me .

Kategori: Allmänt

Vaknat av störda drömmar - Gått till praktiken - Ätit en redig munk (mums!) - Åkt hem - Grillat kroppen - Och nu...middag. Bra dag!

lockar .

Kategori: Allmänt

Såhär ser mitt naturliga hår ut självtorkat och utan produkter... Haha. Poodle. Jag är rädd för att nån lämnar mig till hundstallet när jag går ut själv (och utan koppel, ja jag går alltid kopplad annars..)




soool .

Kategori: Allmänt

Hoj! Sitter här o känner mig alldeles svullen. Jag blir så himla slö av värmen. Och även om jag är mulatt så blev jag röd när jag satt ute i solen idag..haha. Men de har gått över nu, tack och lov. Är i väsby som vanligt. Bara 3 veckor kvar, så jääävla skönt! Skriver lite mer imorgon när jag är hemma igen.
Segisen själv, haha.
Även lilla korven va seg idag. De blir varm för en liten hund... Man får se till så att han dricker hela tiden så han inte torkar ut <3

Ny dating-metod?

Kategori: Allmänt

Jag DÖÖÖÖR fyfan vad klockrent! Det finns hopp för oss allihopa. Men om du vill bli förälskad -hoppa inte! HAHA

smycke .

Kategori: Allmänt

Hittade ett fint smycke nere på vårmarknaden i Norrtälje idag. Mysigt med såna här smycken tycker jag. Kommer fästa den på en kedja som jag kommer att bära runt halsen. Funderar dock på att köpa en kedja så jag kan ha den som ett armband också. Men känner jag mig själv är jag alldeles för klantig för att ha det runt handleden. Har en viss otur att alltid förstöra mina armband/klockor. Speciellt på fyllan också. Av någon (väldigt logisk) anledning....



skinner prövar på paintball

Kategori: Allmänt

Håller på med ett event som kommer att vara i Norrtälje i juni. Kommer att skriva lite mer om det någon gång med all information. Det är det jag håller på med på praktiken. Men hursomhelst så var vi tvungna att se till att painball-skotten inte lät allt för mycket så de störde aktiviteterna runt omkring. Sen fick även Elaine och jag prova...In i hålet var det ja..! Jag va faktiskt rätt grym på att pricka det jag ville. Man kanske skulle börja med skidskytte?


Marknad

Kategori: Allmänt

Ska röra mig ner mot stan och gå på marknad här i Norrtälje med mina vänner. Hoppas ni har en bra fredag. Själv fick jag en jättemysig morgon och humöret är på topp ♥

hyperhyper .

Kategori: Allmänt

Hallå á la lediga dag. Jävligt skönt och då menar jag j ä v l i g t att kunna andas lite, uppskattas! Har dock suttit med lite jobb nu i en halvtimme. Effektivt må jag säga, känns bra. Har haft på mina glasögon hela tiden när jag varit hemma och jag måste säga att jag ser en klar skillnad (bokstavligt talat) kanske dags att besöka farbror optikern igen snart..? Fast orka gå runt med brillz jämt.. 

Har varit nere på stan (som var död)...röd dag i norrtan innebär att allt liv stannar upp förutom på flygfyren. Jag är helt seriös.. Har varit så hyper och shoppingsugen så ni anar inte. Men jag får istället sitta och tjura med min plånbok man kan tro det är hål i. Fyfan för att vara en fattig student. Fyfan för att min förmåga att spara pengar är lika omöjlig som att passa en cirkel i en liten fyrkant.. 

Ska ta en dusch nu iaf. En lång jävla dusch för att utnyttja de få förmåner man har här i livet -"gratis" vatten. Hallelujah. 


Drog på lite läppglans när jag bestämde mig för att ta lite egobilder. Dock var det inte bara läppglas jag drog på, utan sån där plumper..fyfan. AJ det sticks..

eat this!

Kategori: Läsvärt!

Istället för att ni ska stirra er blinda på mina bilder som jag tagit med min mobilkamera (jag menar hur jävla lame är inte det) så tänkte jag skriva lite grann om ätstörningar. Surfade runt lite grann och hittade en blogg som handlade om en tjej som hade problem med maten så att säga. Allt handlade om hur mycket hon hade ätit, hur många dl yoghurt osv. Och även fast jag själv suttit och mätt och trippelkollat hur många kalorier jag stoppat i mig för några år sen så kan jag idag inte förstå det här beteendet. 

Som sagt, för några år sen hade jag också sjukliga beteenden när det kom till maten. Jag åt måltidsersättningsskit, tittade 5 gånger på baksidan av paketet, åt upp halva tallriken och försökte se ut som en pinne, som ett skelett. Idag är jag så jävla glad att det inte hann bli allvarligt. Då gick jag igenom mina föräldrars separation vilket innebar otroligt mycket ångest för mig. Dessutom skulle jag ta studenten och hinna jobba. Jobbet var som en drog för mig, minns att jag skrev upp mig såfort det fanns möjlighet och en lucka i schemat. Väl på jobbet kunde jag ha som ursäkt att jag hade ätit tidigare. Jag levde på skolmaten och nån chailatte däremellan. Jag ville bli trådsmal, dels till när jag skulle ta bort min tandställning. Jag hade fått för mig att jag skulle starta någon slags modellkarriär då, ja fråga mig inte varför för det krävs mycket mer än bra mått på höfterna -det visste jag då också. 

Jag var hysterisk. Jag ställde upp kameran i bokhyllan och tog bilder på mig själv i bikini och tänkte "I slutet av sommaren så ska det där fläsket vara borta" (p.s det fanns inget jävla fläsk nånstans). Jag hatade mina lår, jag hatade att mina överarmar såg feta ut i vissa vinklar. Jag ville ha en dm mellanrum mellan mina ben/lår så de inte skulle gå ihop ALLS när jag gick. Sen ville jag spara ihop pengar för att göra en bröstoperation. En bröstförminskning så jag skulle se ännu mindre ut. Liksom vad i helvete?! Dessutom ville jag gå en mil power walk varannan dag och skrev upp i min kalender när jag tränade min kropp. Ännu en gång, wtf?!

Jag kan inte skylla ifrån mig allt på att mina föräldrar eller så, men det var bidragande faktorer. Egentligen var det en jävligt osäker tjej bakom sin tandställning som kände sig jävligt not attraktiv med sin järngrind i käften. En tjej som tyckte att det var väldigt skämmigt att ha det så när man är 19 år. Ok när man är 12.. En tjej som bara ville ta studenten och vara fri. En tjej som såg upp till trådsmala tjejer, eftersom överviktiga fick mig att må illa. Jag såg ner på överviktiga tjejer, jag tyckte att de saknade mål i livet(?). Medan jag saknade mycket självförtroende. Idag värderar jag självförtroende mer än mål i livet. Det kommer när självförtroendet skiner igenom. Men åh så dum kan vara när man inte vet bättre. 

Till en början tror jag att det handlar om att man är lite förlorad i sig själv och inte riktigt själv vet vad man vill. Men maten och kroppen får en att fokusera på någonting. Det får en att hitta något att lägga sin energi på som man kan känna sig duktig över. Man har lyckats gå ner kilo för kilo och man känner sig lyckad. Andra är väldigt fokuserade i livet men saknar livsglädjen för att man kanske känner sig pressad hemifrån. De kan också hamna i sådana sjukliga beteenden eftersom de vill känna sig duktiga och är beroende av den där känslan av att känna sig lyckade. Att se "perfekt" ut kan vara ett projekt man har för sig själv för att kunna ställa krav på sig själv utan att någon annan trycker på. Jag tror att jag känt båda dessa saker. Men jag vill bara klargöra att jag aldrig haft en överdriven press hemifrån, mina föräldrar har alltid stöttat mig. Dock har jag känt en press med att vara någonting för min pappa, jag har alltid känt att jag måste bevisa att jag kommer att lyckas här i livet. Nu i efterhand förstår jag att jag inte skulle gjort honom särskilt stolt genom att se ut som en vandrande pinne. 

Idag är jag normalbyggd, kanske till och med rätt smal. Jag kan ibland känna att jag får panik när fettet dallrar lite här o var.. Men jag kommer nog inte börja mäta upp min mat i dl-mått. Sålänge jag känner att jag inte vill ta livet av mig för min kroppsform får jag vara glad. Sen måste jag även lära mig att kroppen förändras med åren. Och idag ser jag verkligen inte ner på överviktiga tjejer -hur jävla patetiskt är inte det egentligen?! Vi lever alla olika liv och är byggda med var sin unika genuppsättning. 

Skulle jag börja känna allt för stor ångest över min kropp kommer jag försöka att inte gripas av allt för mycket panik. Jag är trots allt lyckligt lottad som det är. Mina föräldrar älskar mig för den jag är och har turen att kunna äta mat varje dag -tillskillnad från andra. Jag får vara glad för det jag har. Några extra kilon är nog ett av de mindre problemen man kan ha i den här världen (om man inte är dödligt överviktig dvs). 

Ta hand om er! Att vara hälsosam ska inte innebära att skada hälsan (vilket det allt ofta kan göra) ♥


På bilden: Isabelle Caro som levt med anorexia i nästan hela sitt liv. Hon har även "vikt ut sig" för klädmärket Nolita i deras kampanj mot anorexia (mest modeller och anorexia) Så sorgligt att jag för några år sedan ansåg detta för att vara "vackert"

mobilbilder.

Kategori: Allmänt

Lite saker jag dokumenterat den senaste tiden med mobilen i brist på skriftlig fantasi...

Min arbetsplats...



Har ni sett något sötare?! (ja, den är riktig...ser ju ut som en krambjörn:D)

Bara för att bevisa att det inte är ett gossedjur...<3

Mysigt...^^



Jag och Felicia åt en romantisk middag på Trädgårn'. När man ska betala får man kvittot som en present, generöst...? Ska de kännas bättre i plånboken eller vad är grejen?


Detta pryder mitt kylskåp... Min lilla familj <3

ra ra

Kategori: Allmänt

Är så otroligt off idag. Imorgon ringer kl.07:30... Gudars. Har slagit mig i huvudet idag x2. Min mage har låtit som att den är på väg att få motorstopp. Min mat jag lagade var inte nån höjdare och de trodde att jag va en obehörig som gick runt i skolan idag för att jag såg ut som ett mindre fall av white trasch (gick dit för att skriva ut lite papper). Jag tror att en sån här dag kallas minor failure. Ska cykla ner till Esplanaden snart, där får man sig lite happy times iaf.

Praktik .

Kategori: Allmänt

Sitter här på praktiken och är galet sugen på en pizza. Jag menar verkligen g a l e t sugen. Dessa jävla cravings alltså. Det får mig bara att göra massa dumt. Plus lite PMS på det så kan jag lugnt säga att det är en måndag jag bara vill göra slut på. Men ikväll blir det nog bra, ja ikväll blir det bra.

caught in a bad romance...

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag borde sitta och peppa inför praktiken imorgon. Jag vet att jag borde fylla mitt huvud med positiva tankar och säga "Nu kör vi". Det är 3 veckor kvar nu, och jag har sätter härmed igång den officiella nedräkningen. Jag vill bara att det ska bli någonting bra utav det här, för det har inte varit lätt nu den senaste tiden, alls. Jag vill ro iland det här och kunna vara stolt (som jag nämt tidigare), men jag vill samtidigt må bra och kunna stå för mina handlingar. Nu känner jag mig överkörd, utnyttjad och allmänt fail. Jag hatar att känna så, för jag var född till att driva företag och kunna bestämma själv -det här funkar inte riktigt för mig. Det här är säkert bra för vissa och jag säger inte att det här inte är är en bra erfarenhet för mig. Men det har definitivt bekräftat att det är jag som är min egna boss och har otroligt svårt att ha människor som bestämmer över mig. Jag kommer inte kunna starta eget direkt efter jag gått ur skolan om 1 år, men jag hoppas att jag en dag ska trivas i det jag gör, driver och lägger ner min själ i.  Ska försöka sova nu. Är tillbaka i Norrtälje och deppar i min soffa, haha. Fyfan vad jag degar ihop :/ Blä...godnatt.

Väsby .

Kategori: Allmänt

Sitter här i Väsby som jag gör varje lördag. Men efter imorgon så har halva omgången gått, yeey! :D. Mamma och jag har precis kollat på film, och snart ska jag lägga mig.

Har spenderat dagen på IKEA där jag köpt lite småsaker. Ett sommartäcke så jag inte ligger och svettas som en gris om nätterna, söta handdukar och ja.. stuff :) Sen åkte vi och hälsade på mammas moster i Kallhäll. De är så himla underbart där. Jättefin liten sjöstad vid Mälaren. Skulle själv vilja bo där, det är ett lugnt och trevligt område. Men lite långt från allt som heter socialt liv. Dessutom är det dyyyyrt. Aja, vad svamlar jag om..

Ska försöka knyta mig nu... Ska drömma fina drömmar hade jag tänkt (Jag saknar dig så ♥)

Ha så kul...

Kategori: Allmänt

Fyfan vad det hade varit kul att gå på Lady GaGa ikväll! Men man kan ju inte få allt...de får bli en annan gång... Lite kul att hon va här på Gröna Lund i somras och nu nästan ett år senare så säljs biljetterna slut på några minuter, helt sjukt! Men hon är en herrejävladuktig artist tycker jag. Så ung 1000000 ggr bättre än t.ex. Fittney Spears som inte ens kan sjunga.. GaGa har en estetisk talang, helt underbar. Jag tycker att det är en blandning mellan Michael Jackson, Madonna (kanske lite Kylie?) Vet inte, men bra skit är det iaf! 




hahaha jag dööör!

Kategori: Allmänt

friday i'm in love .

Kategori: Allmänt

Woohaa vad skönt med helg! Har inte varit så lättad över att det är helg på lää-änge! Idag har bestått av massa möten.. Och ja, hela den här veckan har varit lite förvirrande med vår praktik. Tycker att det är sjukt jobbigt :/ Vill kunna orka och göra ett arbete som jag är stolt över, men just nu är det inte riktigt så. Känner mig lite som samhall idag. Mänsklig men märklig...



p.s Jag har köpt nya kuddar till min soffa. 50 riksdaler styck på Hemtex webshop


mysigt .

Kategori: Allmänt



Titta vilken mysig lunchrast vi hade idag. Har även en söt bild på Chris när hon sussar i sin stol mittemot oss, men har inte orkat överföra bilden till datorn. Lilla Eländet (Elaine) åker till Holland och hälsar på sin boyfriend imorgon. Förstår om hon vill ladda upp batterierna så hon kan ha de riktigt mysigt de kommande dagarna. Man har väl en heeel del puss o snusk att ta igen när man bor långt ifrån varandra... Och jag? Ja, jag är väl bara lat och belåten som vanligt ^^

sweet .

Kategori: Allmänt

Solen skiner. Vill göra massa saker samtidigt. Somna bredvid min fina samtidigt som jag ligger i solen och tittar på the Holiday. Ok, att bara få höra musiken från filmen går också bra. Ska nog åka hem snart. Har en hel flyttstädning att ta tag i. Har ju var min gamla lägenhet som jag ska städa rent så jag kan lämna tillbaka nycklarna till hyresvärden. Har för mig att besiktningen var på onsdag... Vill bara få det gjort iaf. Hoppas ni njuter av vårvädret på något sätt. Såg även att träden börjar få gröna knoppar nu ♥

:)

Kategori: Allmänt

Hade en jättemysig valborg (du är verkligen underbar).

Just nu sitter jag, som jag gör varje lördagkväll, i Väsby. Har precis sett Avatar för 4e gången. Tog med mig den så mamma kunde få se den. Hon har nämligen inte hunnit se den på bio. Jaa, vad annars? Jag känner mig lite bakis från igår. Börjar bli lite trött igen efter min lite för långa power nap jag tog lite tidigare idag. Ska ju jobba imorgon, så jag måste försöka sova snart.

Har gosat med Nelson massor också. Han blir så himla glad när jag kommer hit. Och det blir jag också... Saknar honom varje dag men jag vet att han har det så bra här med mamma. Nu kan han hoppa upp i soffan själv. Han har även lyckats ta sig upp i mammas säng 1 gång. Han är en riktig warrior nu alltså, haha! xD Älskar min lilla prinskorv.