stephaniesliv

Te qiero. Det är så sjukt hur jag bara lig...

Kategori:

img_0632 (MMS)

Te qiero. Det är så sjukt hur jag bara ligger här o kan sakna din närhet. Vill bara somna o när jag vaknar så ligger du här bredvid mig. Varje natt. Men jag kan tycka att det är mysigt att sakna ibland också. Ibland <3

Kärlek vid första ögonkastet. Så fin!

Kategori:

img_3936 (MMS)

Kärlek vid första ögonkastet. Så fin!

hejdå semester hej skolan .

Kategori: Allmänt

Hej! Jag har haft fullt upp med att njuta av mina semester. Den har varit toppen :) Just nu är jag förkyld och förstörd och imorgon ska jag försöka se pigg och glad ut i skolbänken. Men jag kanske mår bra imorgon, vem vet. Jag hoppas det iaf. Känns helt sjukt att skolan börjar igen. Har nästan glömt att jag ens går i skolan, haha. Ändå känner jag att det ska bli skönt att kastas in i rutiner. Saknar redan jobbet men kommer att jobba varannan lördag hela hösten och vintern. Känns toppen, är så otroligt glad för det! 

Har egentligen ingenting vettigt att säga..... helt meningslöst inlägg egentligen, hehe. Anyhow.. xo 

Mobilblogg  Är hos mamma i Väsby. Hih...

Kategori:

img_8959 (MMS)

Mobilblogg  Är hos mamma i Väsby. Hihi. Haha, mamma är så skön: Mamma: is that Ice tea?  Jag: do you mean Ice cube? Mamma: same same Haha!

satc .

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på Sex and the city. Har inlett min semester på ett väldigt trevligt sätt. Blev en underbar dag ute i skärgården med ett jäkla äventyr, haha ♥ 

Idag däremot... Gosh, jag tror att jag ruttnar. Eftersom det bara fanns mormortrosor kvar i garderoben så var jag tvungen att tvätta. Fyfan. Nu är det gjort iaf och jag behöver förhoppningsvis inte bry mig om det på en vecka nu :)



Sen kom vågen.... :D




photo booth .

Kategori: Allmänt

Ibland har man bara för mycket tid till att göra ingenting....




Som sagt...haha! Funderar på att göra en liten nostalgitripp med mina photo booth-bilder. Skulle det vara kul kanske? Ja varför inte.

Test

Kategori:

img_6279 (MMS)

Test

stickad .

Kategori: Mina älskade plagg

Håller på att uppdatera min garderob inför hösten. Den här har bland annat flyttat in hos mig. Söt, stickad och gräddvit från Cheap Monday.

är inte så mycket för sånt här..menee

Kategori: Allmänt

Plötsligt händer det..!


liten med stort hjärta .

Kategori: Allmänt

segis .

Kategori: Allmänt

Bara 3 dagar kvar på jobbet. Sen semester... Imorgon ska jag träffa min hund som jag inte träffat på ungefär 1 och en halv månad. Helt sjukt vad jag saknar honom. Har aldrig varit ifrån honom så länge och jag trodde aldrig att jag skulle vara det heller. Det ska bli gosmaraton <3

Sitter/halvligger i soffan. Ska ta fram mitt gottis ur skåpet och sen blir det Dexter. Har missat en hel säsong men det gör inget. Hoppas solen skiner lite imorgon så jag slipper känna mig som en död fisk. Inte för att döda fiskar är bleka, men ja. Hursomhelst. Pray for sun. Ciao.

pink and grey .

Kategori: Allmänt

Det är så grått ute så att man känner sig som ett blött får. Har haft en mysig dag ändå. Har dock ätit liiite för mycket mjukglass :)

oväder .

Kategori: Allmänt

Sitter o är rädd. Blixten bländar mig och är precis utanför mitt fönster. Hjälp vilket jäkla oväder. Och själv är jag också :'( HEMSKT!

mental svacka .

Kategori: Allmänt

Jag har gått och känt att ett moln svävat över mitt huvud i några dagar. Ångest och en efterhängsen pms som gått över sitt bäst före datum. 

För en vecka sen kändes det som att en stor vikt lättade från mig. Jag kände mig fri på något sätt. Kände att jag kunde bara släppa en hel drös med saker som jag gått min väg -inte tittat tillbaka. Fjantiga saker, obetydliga saker. Sen bara vänder det till det här. Till att känna att jag går utanför min egna kropp. Att inte veta vad jag håller på med. Snubbla in i saker. Känna att jag inte har någon kontroll. Jag hatar att inte känna någon kontroll. Jag blir så rädd och orolig. Men det är ingen idé att egentligen bry sig. Det jag inte har kontroll över kommer uppenbara sig i sitt öde, och hur det ödet träffar mig kommer jag aldrig få veta för än det faktiskt träffat mitt tunna skinn. 


Jag vill hela tiden tro att jag pallar med allt. Att jag är gjord av stål och att jag kan bära min dubbla vikt. Men dagar som dessa när jag bara vill självmant gråta ut allt på en gång börjar jag undra. Även fast jag känner lycka känner jag en sån stress över att ta vara på allting. Inte en dålig stress för jag orkar inte alltid ta tag i dagen på bästa sätt. Men jag vet inte.. Det bara minglar onda moln över mig och jag vill inte känna att jag inte behöver bry mig om något. Att alla tankar som snurrat och lämnats för att ruttna aldrig behöver komma tillbaka. Jag vill inte återvinna en jävla tanke. Bort för alltid. Bort & iväg. Delete.

i'm trying .

Kategori: Allmänt

Förra inlägget va ett fylleinlägg. Men ack så sant ändå. Jag vill verkligen skriva mer här. Skapa lite tid och flika in minnen från min vardag. Jag vill ha kvar minnen från varje dag.

6 arbetsdagar kvar och sen har jag semester. Känns fantastiskt men jag vet att de 10 dagarna som jag är ledig kommer kännas som 10 timmar. Det är sjukt det här med tid egentligen. Hur sakta den kan gå och ibland känns det som att någon stjäl den ifrån en. Carpe diem.

Har lingonvecka och är trött. Sjukt vad mycke energi ett litet blodbad i miniatyr kan göra en. Men det finns ingen anledning att grina över det. Bara att lägga mig i tid så jag slipper känna mig som en zombie. På tal om sova... Sov hos pojkvännen igår och imorse så pep det en jävla väckarklocka från någons lägenhet i nästan en hel fucking halvtimme (om inte mer..?!).  Heeelt sjukt alltså! 

Ska försöka återkomma här snart igen, haha. Blir att man lätt struntar i att skriva även fast man sitter och tänker på att göra det :P