stephaniesliv

.

Kategori: Allmänt

what the fuck. i'm in a game.
















1989-01-28

Kategori: Allmänt

Idag fyller jag år. Jag har aldrig känt mig så rörd av alla gratulationer de här 21 åren jag levt på denna jord ♥

Dagens funderingar

Kategori: Allmänt

Varför blir jag så ängslig när jag får SMS och har tusen saker i händerna och inte har tid att läsa vad det står i meddelandet på direkten...?

Varför är vissa människor så otroligt icke attraherande? Alltså då menar jag verkligen, herregud har du hört talas som en papperspåse? Precis... Använd den för att dra den över huvudet.

Varför mår jag så bra av att spendera pengar för att sen må så dåligt av att inte ha några pengar alls efteråt?

Varför kan man inte bara klappa händerna och få lite solsken istället för den här stinkande snöstormen. ?

Varför diskar jag aldrig INNAN mitt kök ser ut som självaste Mount Everest...?

DO IT!

Kategori: Allmänt

Jag har sett barn som ligger döda på gatan. Människor som amputerat armar och ben. Människor som svälter och fått sina hem ruinerade. Men då hade jag inte en tanke på att hålla på och SMSa hit och dit för att hjälpa dem. Det finns dagar jag också känner mig halvt avkapad, hungrig och ruinerad.
Men efter att jag sett den här videon så drog jag faktiskt tummen (som varit långt uppkörd) ur röven och gjorde det. Nej nej, det har ingenting med att Erik Grönwall får mig att dregla lite för att jag tänker på hans röst*HOST*

it makes me smile...

Kategori: Allmänt

"En kvinna ligger i förlossningsrummet med värkar och skriker: - Jag orkar inte mer! Ge mig bedövning! Sen vänder hon sig till sin kille och säger: - Det här är ditt fel, din jävel! Killen svarar lugnt: - Om du minns så ville jag köra in den i andra hålet på dig men du vägrade för att det "skulle göra så ont..." "

ok..?

Kategori: Allmänt

Min mobil är försvunnen i några timmar och nu när jag kollar igenom allting så hittar jag den här bilden i mitt fotogalleri:

whatcha say .

Kategori: Allmänt

Det finns få saker i den här världen som är mer avtändande än att få fylle-sms av fel person... Det är för därför jag raderat vissa nummer (hint, *blink* DO IT)

fet bas...

Kategori: Allmänt

Vill ha en fet bas i min lilla lya NU! Sitter och lyssnar på musik i mina hörlurar just nu och minns hur underbart det är att få en riktig ljudupplevelse med riktigt bra ljud och bas. Nörd som man är när det kommer till ljud, hihi. O så har man inget märkvärdigt att skryta om ens en gång. För det ljudsystemet sålde jag. Bra där. Idiotiskt rent ut sagt.
Nu blir det sängen. Jag befinner mig faktiskt i Upplands Väsby just nu. Har ett litet ärende jag måste uträtta här i trakterna imorgon. Sen blir det Norrtälje och fest som står på schemat. Med tanke på att notan gick på 630 kr från bolaget idag så skall det skålas mina vänner. CHEERS!
Ska hämta min lilla show-dog nu och bära till min säng. Inte kan han hålla på att sussa i mammas säng heller. Kommer ju sakna korven nu under helgen. Han ska få stanna här i Väsby på en liten minisemester.

home .

Kategori: Allmänt

Nelson juckar mot sin säng och jag håller på att tuppa av. Är så trött... Det ska bli så himla skönt att bara gå o lägga sig. Var hos Ben några timmar med Kim och Jennifer. Jag visade dem hur underbart det var med Facebook på Pirate English (Kan rekommenderas till er som dör av tristess en tråkig veckodag. Helt underbart..hahaha), fick en tallrik med köttbullar, spaghetti och hemlagad brunsås och drack absinth. Bra kväll. Nu känner jag mig nöjd och belåten samt klar för däckning.

Men helst av allt vill jag inte gå och lägga mig ensam. Helst av allt vill jag vara hos min underbara man ♥

awesome .

Kategori: Allmänt

Jag hade glömt hur roligt det var att fota med systemkameran

1 år sen...

Kategori: Allmänt

Idag för exakt ett år sen befann jag mig på ett flygplan påväg till Dubai. Lite ångest att vara hemma nu och se all snö utanför mitt fönster. Kan ju för övrigt säga att det går massa gubbar här utanför som river träd. Det ska byggas nya hus = min insyn och fina utsikt försvinner... Känns ju dumt faktiskt. Nu får man sluta gå runt halvnaken, trist. Nelson tycker inte heller om det. Han vaknade och upptäckte de gulklädda bygggubbarna och började tokskälla. Jag håller för en gångs skull med honom, usch.

don't let me fade away .

Kategori: Allmänt

one step forward taking two steps back .

Kategori: Allmänt

escape .

Kategori: Allmänt

Jag är redan trött på alla måsten. LIA-platsen är vad som ger mig mest dödsångest just nu. Det är som att det fastnat i min emotionella hjärnhalva och vill inte släppa taget. Det krävs ingen tid alls för att bara ta tummen ur röven och ta tag i det, men jag har ingen ork eller vilja. Sen att skolan är allmänt sämst på de flesta sätt gör det inte bättre. Känner att motivationen bara sjunger när det kommer till studierna. Ändå så pallar jag att sitta från 9-16 varje dag och stå ut. Men jag vägrar ta med mig för mycket jobb hem. Här hemma vill jag bara vara mig själv och inte behöva tänka på annat än mitt privatliv. Karriären i all ära, men om jag ska vara ärlig så orkar jag inte lägga ner min själ för det just nu. Om nån vecka fyller jag 21. Tänk om jag hade valt den andra vägen. Den som de flesta andra väljer. Jobba som ett svin på ICA för att sedan resa till Asien i flera månader. Tänk om. Men nu sitter man här i Norrtälje av alla ställen. Exotiskt och vackert... Tillräckligt bra för mig. Jag har allt jag behöver här. Men tänk om jag kunde ta det bästa härifrån och få gå ut och se världen lite grann. Ta min baby under armen och försvinna i några månader. Det vore något...
Löfte för år 2010:
Varje gång jag går till systemet får jag bara köpa för hälften av det jag tänkte köpa från början. Det som jag inte köper för går till resekassan. Så får vi se hur långt jag lyckas komma nästa vinter. För då ska jag INTE vara kvar i det här snötäckta helvetet kan jag ju säga.

Efter mitt besök på planeten Pandora.

Kategori: Allmänt

Tänk er två öron, en svans och gula ögon... Tadaaa!
Lika som bär...

parrot ?

Kategori: Allmänt

Nelson. Min lilla tokhund... ♥

söndag .

Kategori: Allmänt

Jag har kommit fram till att livet är lite surt när man bor i en stad där inte ens apoteket har öppet på söndagar... Så vad gör man? Tjaa... Jag slår mig ner framför TV'n med mina 4 kanaler. Eller så blir det en film. Jag köpte iaf chips, o så har jag cola :). Man måste få njuta lite, man lever bara en gång. Dessutom känner jag mig bara för att göra absolut ingenting just nu. Ibland kan det vara riktigt skönt det också.

love keeps calling .

Kategori: Allmänt

En eftermiddag då jag diskat, städat, fixat lite i lägenheten och snart ska jag hämta ut sista tvätten... Med denna låt på repeat:

Nyår 09/10

Kategori: Allmänt

Sen det blev nytt år har bloggen varit lite död... Jag har bara inte haft tid eller lust att sitta och skriva. Men jag ångrar det ändå lite grann, eftersom de sen dess gått 2 underbara veckor. Många mornar har jag vaknat lycklig ♥


Det var det första nyåret på länge jag faktiskt haft roligt. Jag har hela tiden klagat över att jag fått växa upp allt för snabbt. Att jag egentligen fungerar som en 40-åring i vissa situationer. Att jag blivit "tvungen" att ta ansvar för personer som egentligen bör ha ansvar över mig. Att vara förälder till en förälder är svårt och inte alltid lätt att hantera. Det har fått mig att tro att min barndom varit över för länge sen. Men de senaste månaderna, eller enda sen jag flyttade hemifrån egentligen, så känner jag att jag fått en andra chans. En chans att få vara min egentliga ålder och få leva ut det jag på de senare åren gått miste om. Jag är så otroligt glad att det här fått hända just mig. Carpe diem.

Jag på nyårsafton.

cravings...?

Kategori: Allmänt

Flygresa till London, någon?

Kategori: Allmänt

Jag funderar fortfarande på hur jävla dum i huvudet man kan vara som beställer en resa på fyllan. O nu känner jag verkligen inte att jag vill åka längre. Jag har tappat suget helt och hållet. Så, om det är någon där ute som vill köpa 2 stycken flygbiljetter till London (ni flyger med SAS) med utresa den 28e jan till den 1 feb, för 2500 kr allt tillsammans, så är det bara att hojta till....

Om du skulle bli lite sugen men känner "njaaa, har jag verkligen råd"?, "Kan jag verkligen ta ledigt från skolan/jobbet"?, "Det var någonting jag skulle göra den helgen, annars hade jag nog gjort det.." Mina instruktioner till er med dåliga ursäkter:

-Dela på en låda vin med en kompis, älskare eller vad som helst och läs allt detta en gång till. Då är det bara att köra...LONDON BABY! Wohoooo. Och jag vet, det finns en risk för att bolaget är stängt just nu. Men jag har en låda ni skulle kunna få dela på för enbart detta syfte. Visst låter det bra?

Efter första dagen i skolan .

Kategori: Allmänt

Igår såg jag ut igår... Vi tar det här med skolan på allvar. Hehe.

Kategori: Allmänt

Jag har träffat någon som får mitt hjärta att slå snabbare än någonsin, men samtidigt få det att stanna med en endaste beröring. För när jag ser på dig försvinner hela jag. Jag blir så lycklig inombords och kan inte sluta le. & när jag är ifrån dig så försvinner mina tankar till allt sött jag kan komma på i den här världen. Som att jag vill vakna upp till en varm bris med dig bredvid mig i Puerto Rico eller att bara få vakna upp bredvid dig innanför väggarna från den kalla vintern. Att bara vara nära dig. Att höra dina andetag, känna dina hjärtslag och se in i dina vackra ögon. Du får mig att längta till en ny dag. Jag är så lyckligt lottad som har fått träffa just Dig ♥

wake up...

Kategori: Allmänt

..and so I did, alone. Första gången jag vaknar ensam på 4 dagar. Och jag vaknar med världens magkramp. Jag kan inte gå rakt... Vet inte vad jag ska ta mig till för nu finns det ingen tid att vila. Jag säger bara aj aj aj f*cking AJ!!! Ska åka iväg till vetten med Nelson snart. 1-årssprutan skall tas. Så får vi se om han klarar sig från att få en allergisk reaktion den här gången.

Sen blir det Norrtälje igen. Nu börjar husen fyllas. Snart kommer alla hem och på måndag börjar skolan. Jag undrar om allt blir som vanligt igen...

i'm yours .

Kategori: Allmänt

"You and me between the sheets
It just doesn't get better than this
The many windswept yellow stickies of my mind
Are the molten emotional front line
I couldn't care less I'm
transfixed in this absolute bliss


Sweet sleepless, tumbling night
Oh, and the morning on the your
skin and loved up light
Tracing patterns in the maze of your back
Softly, softly the goose
bumps like that
And then a kiss...
Maybe another, 
And another one"


gott nytt år<3

Kategori:

265f04d4b8b14cb0ee359505cae80b5c.png

Kolla varifrån!

gott nytt år<3