stephaniesliv

Inte för att man ser så mycket...

Kategori: Allmänt









Som sagt...Hehe. Men jag är nöjd. Visst det är fortfarande mörkt men nu är det mer jämt. Muy bien! 

Inte riktigt som det var tänkt...

Kategori: Allmänt

Nej, för det blev ju inget Norrtälje. Jag hade ju vaknat så sent och det tar ju 2 timmar att åka enkel väg... Istället åkte vi till kista för att spana in lite affärer. Nu blir det ett litet projekt här hemma... ; 



Återkommer med resultatet! 


Mot Norrtälje!

Kategori: Allmänt

Ska undersöka min blivande hemort. Dock kommer jag att ha två samtidigt, vågar ju inte överge Väsby direkt precis. Kommer pendla hem på helgerna för att jobba som det ser ut just nu. Kanske får lägenheten visad igen. Ska jag ta lite bilder kanske? Tar med mig kameran anyway... 

Måste börja göra mig i ordning om det ska bli av det här. Vaknade alldeles för sent egentligen! Men jag hade världens spacade dröm. Drömde att jag bodde under centralstationen här i Sthlm. Fattade ingenting, förmodligen lite nerver inför flytten.  Måste även få rota lite i affärer idag. Hittade världens snyggaste jeansväst på MQ igår för 149:-, men den var för liten så jag ska försöka hitta den nu! 

Fortfarande i pjamas...hehe. Puss på er!

Dream.

Kategori: Allmänt

Kan inte hålla ögonen öppna, men drömmer mig bort mot sydligare breddgrader. Drömmer om strandkänslan, den där känslan om att bara få ta det lugnt, bli brun och dricka kall cola (& självklart höra vågornas svall). En kall bris när det är som varmast. God mat och sena kvällar. Sena varma kvällar. Och givetvis friheten att kunna koppla av, bara varva ned. 

Men jag drömmer också om vardagslyx. Lite nytt i garderoben och få håret färgat. Börjar tröttna på att det ser svart ut på bild. Som sagt, jag vill leva på paus ett tag. 


Några klasskompisar som badar i Spanien.

trött som en get.

Kategori: Allmänt

Oj, vilken dag! När man inte är van vid att jobba så blir det lätt jobbigt. Är ju sliten från igår... Även fast jag kom hem rätt så tidigt så slösurfade jag som vanligt nån timme och lyckades vakna helt urmjölkad. Här är lite bilder från igår;





Randomkille, becca och jag. 

Denna morgon startades med en stor gäspning!

Kategori: Allmänt

Herrejösses vad jag är seg... Det värsta av allt är att Nelson, som aldrig annars är morgonpigg, skulle upp och krafsa mig i ansiktet vid 08:15. Jag ville seriöst skrika aningen för högt. Suck... Så det blev att försöka lugna ner honom lite, men tillslut åkte han ut till mamma. Efter det sov jag som en stock och drömde om hur jag hittade det "perfekta stället" (ja, det är nog inte idealstället) att gifta mig på. Det var massa klippor och skit och stora raviner runt om. Det hela var bara knäppt! Aldrig i livet skulle jag vilja gifta mig där! Det skulle i såna fall vara i en liten idyll utan myggor och insekter. Kanske Aruba, hehe. Vi siktar högt! 

Nu ska jag sluta gäspa och ta mig till jobbet. Känns som att det är en bra dag iallafall. Bilder kommer ikväll. Kramar!


Kan just nu identifiera mig med dessa grabbar:P

Nergosad under täcket<3

Kategori: Allmänt

Åhh så skönt det är att komma hem och få lägga sig i sängen. Men denna kväll var ändå inte helt fy skam inte! Först blev det middag på Fridays. Yumyum, åt en jättegod pastarätt. Två mojito senare och vi knallar runt halva stan för att sedan bestämma oss för att ta in på Harry B  James. 2 band spelade och vi hade jättekul. En lyckad kväll men ändå hem lagom i tid. Ingen lust att sitta på nattbussen en vardag, så det blev sista pendeln hem. Nu ligger Nelson här bredvid och undrar när jag ska lägga mig. Ska ju faktiskt jobba imorgon, så jag lär ju försöka ge mig nu. Hoppas ni haft en fin kväll, godnatt<3


"ZzZzz"


"Ditt bloggande mitt i natten stör mig..."


"Suck...! ZzzzZzz"

Change of plans.

Kategori: Allmänt

Det blir ingen middag med mamma, utan istället en middag med Becca. Måste hoppa in i duschen lite snabbt och sen klä på mig. Alltid i sista sekund som vanligt. Hörs sen ♥


Lite nyare blogg:)

Kategori: Allmänt

Åh vad nöjd jag är! Om ni inte ser förändringarna i min blogg så får ni uppdatera sidan så ser ni nog. Tycker att det blev mycket fräschare:) Nu är det bara headern kvar som jag måste göra nånting åt! Men innan det blir det nog en långis med Nelson. Kramar

Inspiration.

Kategori: Skönhet & inspiration

Låter bilderna tala för sig själv; 











Bilderna kommer från Lexington's sommarkatalog. Tänk om det kunde se ut sådär hemma hos mig<3

290709

Kategori: Allmänt

Halloj! 

Vilken härlig dag det är. Dock har jag sovit bort halva. Idag är sista dagen mamma jobbar på ett bra tag. Hon får nämligen semester! Så vi tänkte fira det lite senare med att äta middag tillsammans:) 

Igår vart det ju en ganska så tråkig uppdatering, hehe. Det var som jag förklarade; jag var milt stressad. Men vi hann till bussen och det var Rebecca vi skulle träffa på tåget på väg in till stan. Det blev en ny hårfärg till henne (som verkligen var jättefin!!) som tog sitt lilla tag att färga, så jag var hemma igen vid 21. Dennis var med också, och han är inget stort blogg-fan, så jag väntade till idag istället. 

Nu tänkte jag äta del 2 av min frukost.... Blev sugen på lite stekta ägg, hihi. Puss!


Lite mild stress...

Kategori: Allmänt

Om en halvtimme så ska jag gå till bussen, nelson röjer i mitt rum och jag måste duscha o fixa mig iordning. Hjälp! Haha. 

Right here<3

Kategori: Musik och bilder.

Kommer alltid finnas här för dig oavsett! 



Baksmällan!

Kategori: Allmänt

Vad kan jag säga? Vilken otroligt skön film! Hahaha. Helt jävla underbar:) Snacka om en freakad kväll och svensexa. Jag och min kusin hade några härliga skratt och undrade sedan hur våra möhippor skulle se ut. Det undrar jag verkligen. Så brudar vad fan skulle ni dra iväg mig på? Jag röstar för en spårad kväll i Vegas;) 


Att somna i kaos.

Kategori: Allmänt

Hello! 

Låg och stirrade mig blind på mitt stökiga rum igår kväll. Eller ja, klockan var runt halv 3 när jag tillslut gav upp. Vaknade dock upp till en bra dag. Rebecca kom strax efter frukosten med sushi. Vi åt och pratade lite, sen stack hon tillbaka till jobbet. Jag å andra sidan satte igång och storstäda här hemma. Det behövdes verkligen! Så nu kommer mammi bli glad när hon kommer hem hoppas jag. Usch, mamma och jag bråkade härom kvällen, inte alls kul. Men vi mår båda JÄTTE dåligt av att vara "ovänner" så det dröjde inte länge förns vi kramade om varandra igen. Det är dessutom väldigt sällan vi ryker ihop. Men nu med pressen över flytten osv så tror jag att vi båda är lite stressade och lite ledsna undermedvetet över allt det här:/ Men det ska nog gå bra alltihopa! 


Mammi, det är nog dags att städa nu...




Som sagt, det behövde städas! 

Lillasyster Adén

Kategori: Bilder tagna av mig

 More pics to share från mitt senaste med Jennifer; 





















Blåbärspaj<3

Kategori: Allmänt

Har slickat mig om fingrarna lite när jag rörde klar degen, mums! Kan inte vänta tills godbiten är klar. Dennis och jag hittade jättemycket blåbär igår och nu får de bli efterrätt istället:) 


Jag på galaxy. Jag kan vara väldigt söt på fyllan, eller hur?!

I'm alive!

Kategori: Allmänt

Heeej! Nej, jag har inte ramlat överbord och drunknat på fyllan, haha. Jag leeever:) Kryssningen var så jädrans rolig! Skönt att bara ha roligt, gå all in och vakna hel och ren dagen efter! 

I fredags satte jag på mig ett par låga skor och gick ut igen. Det blev två dagar i rad, men i fredags blev det bara sent och lite mysigt. Det slutade med att jag och Dennis tog en drink och sen åkte vi hem till honom. Igår köpte jag en säng och köpte lite saker i Nacka forum. Bra galleria det där! Ska nog försöka lägga upp lite bilder sen. Nu är det simning på TV, puss!

8e september.

Kategori: Allmänt

Känner mig utvilad, och det känns bra med tanke på vad som händer ikväll! Då rockar vi båten i hamn mot Åbo och sen tillbaka igen. Dock på tillbakavägen ligger vi nog och vilar våra trötta fötter och vårt trötta sinne, hehe:D NU KÖR VI BRUDAR! 

Men, kan ni gissa vad som händer den 8e september?! FRIHET:D

Lilla älsklingen<3

Kategori: Lilla Nelson<3

Jag älskar Nelson så otroligt mycket! Det finns liksom ingenting mer oskyldigt och underbart:) Jag älskar hur han samlar in alla sina gosedjur på kvälllen, nattar dem, pussar lite på dem och sen somnar bredvid dem<3 På morgonen tar han ut dem från hans sängar och leker med dem igen. Vet att du kommer vara i bra händer när jag är borta nu, men kommer oroa mig som en tok för dig ändå, du är ju min lilla skatt! Åh, vad jag älskar dig♥ 


Dagens.

Kategori: Bilder tagna av mig

Taggat inför kryssning och tittat på gamla filmer som jag och Rebecca spelade in när vi var 12 år, minnen! Sen åkte vi (jag och Becca) till Ikea och handlade lite till. En rätt så lugn dag med andra ord. Försökt hinna retuschera lite, men det har gått segt. Men här får ni ett smakprov;


Modell: Jennifer Adén
Foto: Stephanie Skinner (jag)

P.s, nu ligger en ny kategori uppe med bilder som jag tagit. 

Dålig uppdatering och gravida drömmar.

Kategori: Allmänt

Nej, jag drömmer inte om att vara gravid men inatt så sa min dröm att det var så. HEMSKT! Allt gick tillbaka till 1an av gymnasiet. Bara det att vår skola låg i kista galleria/Sigtuna. Ja, fråga inte. Där fanns det också elever från simningen. Rätt så många var gravida och själv hade magen börjat växa lite:S Dessutom satt jag och pratade mina problem med heeela bunten. Snart var alla varse om att jag var gravid, förutom Dennis. Hahahaha, å herregud vad det var skönt att få vakna. Dock höll jag på att få panik och undrade om jag fått nåt samtal från nån ungdomsmottagning eller så, med besked om graviditet. Jävla gravidbloggar man läser hela tiden, man blir ju nästan skendräktig:P Men som tur är så kommer min mage inte växa av såna anledningar, utan av att jag åt på max igår osv. Hehe.

Jaa, mina vänner, kan meddela er om att jag införskaffat massvis med saker till nya lyan igår. Matplats (tack o lov!) och en byrå samt småsaker som är nödvändiga. Tänkte eventuellt beställa en säng idag också:) En Hilding, så himla skön! Men den va rätt så dyr, vi får se...

Hann inte uppdatera igår eftersom jag fotade Steffies syster på fm och sen vart det massa retuschering däremellan, sen Ikea! Äh, ni överlever:) 


Casino Metropol.

Kategori: Allmänt

Grattis till svärfar på födelsedagen, och till mig som vann 700 spänn när jag la in 20 kr på roulette! Haha, ibland har man flyt:) Jag fick ingen bild på hur jag såg ut idag, men några taskiga webcambilder kan jag bjuda på. Tyvärr har det blivit en slags bekvämlighet att sitta och knäppa egobilder på sig själv här framför datorn med webkameran. Äsch, lovar att ha bildregn när jag flyttat sen:) Puss på er kära läsare! Sov sött nu...




Klart slut! (Nelson hälsar från sin lilla säng *voff*)


Utvilad.

Kategori: Allmänt

Hej hej! 

VI sov som små stockar imorse... Så skönt att kliva upp pigg och glad:) Ikväll så ska min "svärfar" firas. Middag och trevligheter. Jag har ännu inte bestämt mig för långklänning eller en annan grön klänning som jag har... Svårt val! Så denna dag ska ägnas åt att välja kläder, fixa mig i ordning samt ta mig till stan för att ha roligt. På en måndag dessutom, jag klagar inte!


Ännu en bild från fotograferingen med Stephanie förra veckan. Ska fota hennes syster imorgon!

Ni läsare...

Kategori: Allmänt

Ni som läser min lilla blogg, har ni någon egen blogg? Eller läser ni någon blogg som är bra som ni kan rekommendera? 

När man slösurfar (som jag ungefär jämt gör känns det som), så är det alltid kul att hitta nya ställen att besöka:) Så ös på med tips nu! 


En kall fotografering förra hösten!

Helt slut!

Kategori: Allmänt

Både matte och hund är otroligt trötta nu! Nelson fick bra kritik, så vi är nöjda. Ingen rosett denna gång, men man ska inte börja drilla med sina "barn" i sån tidig ålder, de ska tycka att det är roligt först och främst! Lite skillnad på hund och människa då, men jag jämför rakt av med konståkningen. Då blev man bedömd med hårda ögon, varje liten rörelse. Och log man fick man extrapoäng. Tillslut rök jag ihop med min tränare då hon ville ha all ära för mina prestationer. Jag fick bara vara nöjd om hon var nöjd. Det blev inte roligt längre och blev så skadad psykiskt av att komma på 4e plats en tävling. Jag skulle ju vara bäst och kom jag inte 1a så var jag värdelös. Och när jag efter en hel säsong av 1a placeringar kom 4a på den där jävla tävlingen så ville jag inte mer, så jag la av. BARA för att min tränare drillat mig så hårt. 

Som sagt, Nelson är en hund och jag vill inte få det här till att jag gör det för min skull. Klart jag tycker att det är kul, men han ska också finna sig i det. Älskar min Nelson oavsett om han blir diskvalificerad eller om han blir champion. Han kommer alltid vara min underbara hund som jag älskar så att hjärtat tjuter! ♥

Önska oss lycka till nu!

Kategori: Lilla Nelson<3

Imorgon åker vi till Köping på utställning! Ska bli jättekul:) Dock har regnet börjat ösa ner här, och det ser ju inte ljusare ut för imorgon. Men man får tänka positivt!  


Kom hem med en hel kasse med saker!

Kategori: Allmänt

Ojoj, det är farligt att komma ut när man ska flytta såhär. Även fast jag egentligen inte har råd så måste jag kika, och när man hittar nåt så åker det ner i en påse och följer med mig hem! Har hittat så många söta marina saker:) Vill inte visa er nu, ska fota massvis när allt är på plats, kan inte vänta:D Men det känns fortfarande stört att jag ska flytta. Jag förstår inte.. Eller jo, klart jag förstår, men det känns väldigt knasigt! Hursomhelst, tror att det kommer bli bra:) 

Nu ska jag laga lite middag. Blir någon laxrätt av nåt slag. Inte bestämt mig om jag ska steka eller ha den i ugnen. Är sugen på potatisgratäng till, men det blir jobbigt om jag ska ha både laxen och gratängen i ugnen samtidigt. Äsch, vi får la se! 


Här inne finns det massvis med fina saker! :)

Sådärja!

Kategori: Allmänt



Orkar inte glo på travel chanel längre. Turkost vatten i Karibien... Åhhh vad man längtar bort. Åker istället till Kista galleria och kollar lite inredning o så. Ha en bra dag! Puss

Trött, orörlig, gäsp...

Kategori: Allmänt

Hej. Så trött man kan vara då. Nelson ligger klistrad vid altandörren helt slut också, och mamma halvligger i soffan och tittar på TV. Härliga tider! 






Visst blev mitt hår bra?! Plattången var en höjdare:)

Hej igen!

Kategori: Allmänt

Heej! Lämnade fastlandet utan att meddela er, hah:P Så kan det gå, men men. 

I onsdags så drog jag och Nelson (nu också kallad för båtsman) ut på sjön med Dennis och hans fina familj. Vi har verkligen haft det underbart! Lite ledsen att vara hemma. Ville egentligen inte åka hem, men eftersom det är utställning på söndag så tänkte jag ta imorgon för att vila upp oss ordentligt. 

En rolig sak är att min nya plattång har kommit som jag beställde förra veckan. Tänkte testa den efter jag hoppat in i duschen och snyggat till mig lite. Haha, det tar lite på hygienen att vara ute på havet:) Men så otroligt mysigt! <3


Båten och Dennis föräldrar.


Mina två favoriter<3

Dags att röra sig igen då.

Kategori: Allmänt

Då har man vart hos tandläkaren och fixat lite med tandställningen.  De bytte båge där nere och tog lite avtryck på tänderna osv. Den sitter tyvärr kvar men det börjar se ljust ut! :D 

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka till älsklingen som kommer hem idag! Glaaaad:) Tänkte försöka lägga ut några bilder från vår road trip som vi hade för nån vecka sen... Har glömt bort det, hehe. 









Ja, ungefär så. Hinner tyvärr inte ladda upp fler nu, har lite bråttom! Kramar


Lycka!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. Jag somnade vid 03, eller senare... och gissa vad jag vaknade av. Haha! Detta är en rätt komisk historia. När jag var i Dubai i vintras så träffade jag en heeelt galen snubbe från Indien som bodde på samma hotell som oss. Han började snacka o ha sig och tyckte att han var mr. right för mig då, så han tyckte att vi skulle byta nummer. Jag slängde lappen när jag kom tillbaka upp på rummet, men han sparade mitt omsorgsfullt i sin lilla lur. Han ringde mig kopiöst mycket när vi va i Dubai och ville träffas, dra med mig på fester och visa runt mig o mamma, men jag hade min mobil avstängd under hela resan och hörde meddelandena som han lämnade på telefonsvararen när jag kom hem till Sverige igen. Men ja, gissa vem som ringde mig igår kväll och väckte mig imorse? Jodå,  just precis....hahahaha! Dog av garv när jag lyssnade på meddelandet han lämnade också. Wow, allt blev så mycket roligare efter så lite sömn också:P 

Men, det är inte därför jag är lycklig denna morgon. Utan det är för att mitt lån och allt är beviljat av CSN. Ansökte igår via internet och det gick ju mycket snabbare än att skicka per post. Inte ens 24 timmar tog det. Det tackar vi för:D 

Så nu är allting underbart. Faktumet att Dennis kommer hem idag gör det bara bättre. Och vi får se vad de säger på tandregleringen också. Ska nämligen dit idag. Men nu har jag haft sån tur så jag tror knappast att jag får några bra nyheter därifrån, men man kan alltid hoppas:) 

Inlägg nr. 600!

Kategori: Musik och bilder.

Tänk, nu har jag haft bloggen i ett år nu tror jag. Så skönt att ha sin "dagbok" igång igen. Har skrivit sen 2004 (tror jag), fast på en annan site. Så, vad tycker ni om min lilla blogg då? Jag tycker själv att den är rätt så gullig:) 

Har haft lite sällskap nu på eftermiddagen. Steffie kom över. Fotade henne på ängen här bakom mig, och efter det så bakade vi kärleksmusmar<3 Blev riktigt nöjd med några bilder som vi fångade. Här får ni retuschering nr.1; 










Modell: Stephanie Adén
Foto: (Jag) Stephanie Skinner

Vad tycker ni då?:D  






Hallelujah!

Kategori: Lilla Nelson<3

Nelson spontanskäller idag. Om det blåser ute så skäller han, om det regnar ute så skäller han, om en fågel satt sig på tomten skäller han. Haha. Lite kul när man sitter i telefon och man hör ett konstant morrande också:D Men han är så söt den lilla gullegrisen så jag vet inte vad! Hihi. 

Men nu; Chips! Just det, jag har bockat av allt jag skulle få gjort idag:D


Finns det nånting sötare? Haha:)


♥♥♥

Nu j*vlar!

Kategori: Allmänt

CSN, hyresvärden och allt annat som inte är uppklarat, nu skall allt detta tas tag i en gång för alla! 


 EDIT - Fasen vad irriterande med alla system som finns. Det här med att allt blir modernt är inte alls till vår fördel längre! Nu har man fixat e-legitimation BARA för att kunna få ansökningarna till CSN fortare. Dvs handläggningstiden snabbas upp lite. För jag skulle vilja se dem som jobbar där öppna tusentals brev nu... Jag ser det bara inte hända. Men att skaffa det där bank ID grejen så krånglade det som tusan. Bara att installera skiten kortade ner mitt tålamod rätt rejält. Jag gjorde det alla nollställda människor skulle gjort och ringde supporten. TACK SNÄLLA DU SOM HJÄLPTE TILL! Vad fan vore man utan kundtjänst ibland undrar jag bara(?). Typ hjärndöd skulle mitt svar bli. 

Så nu är det bara hyresvärden man ska ringa ner och få tag på. Efter en sån här dag behöver jag typ chips. Massvis med chips. En bra film och lite mys i soffan (slappa järnet, inte bry sig och ignorera ens sociala liv) så mår jag nog bra igen. Haha, att bli vuxen tar lite på krafterna. Snart behöver jag väl hemtjänst om det fortsätter såhär:P 

Imorgon kommer älsklingen hem och då kanske man orkar stå ut lite till förhoppningsvis<3

Sommarens underhållning bokad!

Kategori: Allmänt

Den 23e juli drar vi iväg på sjön och lever rövare! Såååå jävla roligt:D



Inpackning.

Kategori: Allmänt

Olivolja och äggula inkletat i håret, mums. Men ack så bra det blir! 


Chiträff.

Kategori: Allmänt

Det blev av i alla fall! Åkte in till östra station och mötte upp många glada, små chihuahor. Hur många blev vi allt tillsammans? Rätt många i alla fall. Jättekul att träffa andra vavvaägare, vissa mer speciella än andra;) 

Nelson fick träffa båda sina kullsyskon samtidigt för första gången sen han var 10 veckor. Båda är så himla söta. Och det var gulligt att se dem alla 3 tillsammans. 


Millie och Nelson. (Nelson med sele) 


Från vänster; Castro, Millie och Nelson


Så söta, man ser så väl att de är syskon<3


On this morning.

Kategori: Allmänt

Nelson bara rände runt som en galning nyss. Typ som att han rymt från psyket... haha. Men som jag förmodade var han fortfarande trött, så jag bar upp honom i knät och nu sover han som en lite prinsessa igen.

Tufft att vakna upp imorse. Kände mig som en zombie när telefonen skar in i örat på mig för ungefär en timme sen. Glada mormor som ville berätta att hon o morfar kommit från till Visby. Jaja, bättre att gå upp än att sova vidare tänkte jag. Kul att höra att de mådde bra också:) 

Idag kanske det blir en promenix i Ekoparken. En liten chihuahua-träff ungefär. Men det blåser här hemma hos mig och ser mulet ut, så vi får se hur vädret utvecklar sig. Ska kolla upp vädret på smhi så man vet på ett ungefär var detta leder. 

På tal om väder o så. Vill verkligen åka bort när jag har jullov. Men var? Kom med tips om ni vill! 


Gammal bild på mig tagen i studio.

Nu säger vi godnatt!

Kategori: Lilla Nelson<3

Den här lilla gossen har börjat bli stor på riktigt! Nu har han, vad jag märkt, tappat 3 stycken mjölktänder:) Mammas lilla (stora) pojk! 




Nelson, vad skulle livet vara utan dig? Älsklingsplutten ♥


Inte får det bli höst än.

Kategori: Allmänt

Hej! 

Kom precis in från en runda med Nelson. Mamma följde med också, kul med lite sällskap. Nelson har varit så harmonisk idag. Kanske beror på att jag klippte klorna på honom lite tidigare, hehe. Det haaatar han mest av allt! Dock är bakbenen ingen större fara, då behöver jag inte ens hålla om honom om jag har tur. Men frambenen... usch! Jag måste nästan ha skyddshandskar på mig för mina händer kan bli bitna rätt så rejält:/ 

Men på tal om nånting annat! När vi va ute nu så kändes det lite ruggigt. Kan bero på alla åkrar som avger fukt, men alltså,  jag vägrar höst redan i juli. Jag vill ha riktig sommarvärme. Långa sommarnätter. Känns lite hopplöst när man går ut och blir lite frusen även fast man har jacka. Usch! 

Ska försöka ordna lite med upplägget för flytten. Kolla lite sängar samt köksmöbler. Om ni vill bli av med en max 1.20 säng o madrass så hojta till! Eller om ni känner nån som vill bli av med ett barbord. Tell me! 


Kvällen började oskyldigt med en god drink i handen.


Jag och Viktor.

Ja, de var de enda bilderna som var repressiva från gårdagen. Punkt. 

Hemklickat!

Kategori: Allmänt

Läste på Mini's blogg att hon klickade en plattång från http://www.forhair.se/. 479 kr kostande den, så jag är sjukt nöjd med den dealen i alla fall. Nu får vi se om den kan bekämpa mitt halvafro... 

  

Lilla bakislördag.

Kategori: Allmänt

Om det inte vore för Nelson hade jag fortfarande legat och sussat rätt så gott i min säng. Men det är faktiskt skönt att vara uppe och inte kasta bort hela dagen! Mår ändå bra, bara lite trött.

Igår var skitkul! Kände nångång vid tolvslaget att jag var tvungen att åka hem eftersom mamma jobbar idag. Nelson va hemma och ja, resten av ekvationen förstår ni nog själva. Kändes bra att komma hem till sin lilla plutt ändå, sen kröp han upp i sängen vid kvart i 3. Mysigt! 

Förresten... Alla tog det där med nördtemat lite olika, men dessa grabbar tog ju priset för kvällens outfit iaf;


Priceless!

Saknar mina isglassar...!

Kategori: Allmänt

När jag var uppe på landet så köpte jag ett paket isglass när glassbilen var förbi. Det låg 36 stycken i paketet och hann äta ungefär hälften på ett par dagar ungefär. JAG VILL HA MINA GLASSPINNAR NUUUUU!!!! Trollerimix för alltid♥


Godmorgon...

Kategori: Allmänt

Eller goddag kanske? Äh... Så himla skönt att kunna ligga och dra sig hur länge man vill. Inte behöva tänka på att man måste gå upp och passa någon tid. Och det är underbart att ha en hund som skulle kunna sova längre än en själv:) Hoho, ibland måste man ha lite tur!

Idag ska jag bara ta det lugnt till ungefär 5-tiden. Sen kommer Rebecca o hämtar mig för ikväll ska det bli firande med nördtema! Tösen fyller år på tisdag men vi firar idag istället, ska bli svinkul! Nu tänkte jag rota lite i garderoben för att hitta en nördig outfit, sen tänkte titta på tv, kanske ta en promenad. Bara göra det jag känner för att göra, word! 

Förstår fortfarande inte...

Kategori: Allmänt

Hur kunde det här hända?! Har suttit och tittat på en dokumentär nu i någon timme. Han är borta nu. Men allting talar för att han lever kvar. Musiken, media, kärleken... Hela barndomen kretsade kring honom. Alla låtar som man får minnen av. När jag blundar och lyssnar på "Will you be there", kan jag minnas när jag lyssnat på låten när jag var mindre. Vad jag gjorde medan jag lyssnade. Mitt musiköra är till hans förtjänst. & på minneskonserten ville jag bara bära smärtan som barnen kände. När vackra Paris tog mikrofonen (modet) för att berätta hur mycket hon älskade sin pappa. För han var nog en underbar pappa. Det är barnen man tycker mest synd om. Herregud... Jag förstår fortfarande inte. R.I.P <3





Dags att möta regnet.

Kategori: Musik och bilder.

När man äntligen fixat sig i ordning så ska man ut och möta det äckliga regnet:( Suck...! Måste leta lite praktiska saker till lägenheten, samt svänga förbi systemet en snabbis. Första gången man känner sig riktigt fräsch på ett bra tag, en rätt så behaglig känsla faktiskt. 








Att vakna upp i sin egna säng

Kategori: Allmänt

Det finns få saker som kan slå känslan av att vakna upp i sin egna säng. Åh så bra jag mådde imorse när jag gjorde det:) 
Har precis avslutat min frukost och ska snart börja planera och organisera mitt liv. Har missat en del nu när jag varit borta känns det som. Nu måste jag få full koll på vad som händer. CSN t.ex. Dock inte fått någon information från skolan ännu, vilket gör mig väldigt irriterad! Bara lite mer än en månad kvar tills jag får nycklarna och jag har inte kunnat söka CSN eftersom jag inte fått reda på hur många kursveckor jag har...Blir riktigt arg. 

Nu ska jag försöka ta tag i saker här då. Hörs! 

Natti

Kategori: Allmänt

Nej, nu orkar jag inte blinka längre! Är riktigt trött, men har i alla fall hunnit duscha mig själv och pluttenelson. Vi hörs imorgon! Förresten, känns så jädra skönt att ha bloggen tillbaka som är fritt tillgänglig när man behöver den. Även om det för det mesta är meningslösa inlägg så behöver jag skriva av mig. Godnatt! <3


Jag & plutten med vackra fjälltoppar i bakgrunden. 

Livet som jycke...

Kategori: Lilla Nelson<3

Ibland har man det jävligt bra då man bara kan lägga sig på badrumsgolvet och samtidigt vara sötast i världen. Inga misstankar om att man legat och klamrat sig fast till toan och spytt efter gårdagens röj på stan. Nej -detta är det finaste och ärligaste man kan vara med om. Älskade pyttebytte<3


I'm back!

Kategori: Allmänt

Äntligen tillbaka i lilla Väsby igen. Eller ja, efter att ha varit där uppe i Norrbo så är det svårt att hitta något mindre:) Men det är mitt lilla paradis som jag kan gömma mig om somrarna. Dock är det lätt att känna sig vilsen där uppe. Var ute och knallade i skogen med Nelson och fick lite panik när jag kände att jag hade tappat bort mig, hah! Som tur var hittade jag tillbaka ut på vägen.

När jag kom hem möttes jag av tråkiga räkningar som måste iväg. Första hyran t.ex. Hjälp, flyttar jag snart?! Lite panik är det faktiskt. Hur f*n ska jag hinna få ordning på allt... Tur att jag är hemma nu, har en hel dag framför mig i telefon imorgon. 

Nu måste jag bada skitgrisen (aka Nelson). Han ligger och sover den stackarn. Han jublade av glädje när vi kom hem:) Och jag med, har längtat hem rätt hårt faktiskt. Har hänt lite saker där uppe som fått mig bara vilja fly, men men. 

Snart svamlar jag bara om jag skriver mer. Tänkte dela med mig av lite bilder sen. Btw, Steffie vi måste så fort som möjligt! :D 

Jag lever och jag mår bra (tror jag)

Kategori: Allmänt

Hej hallå!

Hur har ni det?! Jag har det bra. Här är det fin kvällsol som värmer en i ansiktet. Nelson och jag myser ute på altanen (den enda stället som man har bra täckning).

Jag är fortfarande här uppe på landet. Har gjort en liten road-trip med Dennis förra veckan. Mycket häftigt man stött på. Tänkte stanna här ute och njuta lite till torsdag. Det är skönt att få komma bort så att säga. Men jag erkänner att jag längtar hem som f*n också! Det är bara den här tiden på året jag får träffa mina kära släktingar här uppe, så jag passar på när jag har möjlighet.

Har inte orkat skriva något här... Men när jag kommer hem kommer det väl lite bilder o så:) Förresten, ni missar inte säsongspremiären av Dexter ikväll? Hoho, om jag kommer sitta klistrad? OM?! Ha, dum fråga:D

Hörs raringar! Kram på er