stephaniesliv

Kanonsöndag!

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Wow, vilket väder vi har ute idag:D Så jädrans skönt! Har försökt sola lite på förmiddagen här, men jag vill helst att Nelson håller sig inne i det här varma vädret. Visst ut ska han ju få komma, men inte bara ligga upp och ner i solen i flera timmar som jag brukar göra. Nu tar vi en liten paus. Lillkorven har somnat på mattan den söta:D Haha. Heeeelt slut är han. 


Dålig kvalité, men ni ser ju, hihi ♥

Själv så längtar jag ut till solen igen. Ska dricka lite vatten och äta lite av en brownie som pappa köpte hem igår. Måste berätta om igår också. Hade verkligen jätteroligt! 

Kramar

Aktiva fredag!

Kategori: Allmänt

Hejsan! 

Pigg o gla' är jag denna fredag. Fint väder o allt, vad mer kan man önska sig?!:) Ska åka in till stan snart för att fixa med lite saker. Sen möter jag nog upp Dennis efter han slutat jobba. Idag har verkligen blivit en planeringsdag. Har ringt samtal och fått saker ordnat. Sånt som man skjutit upp hela veckan... Men det är så skönt när man väl får det gjort! 

Nu ska jag pussa lite på Nelson och skriva lite i min kalender. Puss!



Sista raderna.

Kategori: Allmänt

Måste ju bara få säga att idag har min kusin och hans flickvän hämtat deras nya familjemedlem! En liten fransk bulldogvalp har de nu boende hos sig:) Längtar tills jag får träffa den! Hoppas bara inte att Nelson skäller ihjäl honom, som han gör med alla andra hundar... Ju större hund desto högre och mer skäller han. Logiskt? Ne:D Hihi. Sötplutten är också en buskorv! Ska försöka med lite nya metoder för att dämpa skällandet. Distrahera med lite godis eller så. Vi får se.

Nu säger jag hursomhelst godnatt!




Snygga Betty kanske? Hah! Övertrött nog för att ladda upp bilderna iaf...


Jag är lycklig.

Kategori: Lilla Nelson<3

Är just nu helt berusad av all kärlek som ligger i mitt knä och sover. Jag menar, jag får nästan tårar i ögonen när jag tittar ner och ser mitt lilla liv som så sött andas lugnt och fint. Nelson har verkligen förändrat mitt liv, till det bättre. Jag känner mig så glad och har fått en ny mening med livet som jag aldrig trodde att jag skulle kunna känna förut. Jag vet att han följer mig till världens ände, och jag gör samma sak för honom. 

De som säger "men det är ju bara en hund". Ja, han är en hund, men han är en hund med så mycket kärlek och personlighet! Min lilla älsklingsbebis♥ 


Han är så fin! 

Sunshine.

Kategori: Skönhet & inspiration



Hej inspiration ♥

En heldag i Norrtälje!

Kategori: Allmänt

Tjoho! 

Idag har jag och Nelson varit i Norrtälje där vi hälsat på Ellinor och gänget! Jättekul att se dem igen:) Nelson blev lite galen när han träffade sin söta syster, hihi,


Mille och Nelson 

Igår så hittade jag en fin plånbok som blir mors dagspresenten åt min käre moder (ja, vem annars hade den varit till?! haha...). Hoppas hon tycker om den. Jag tycker att den är riktigt snygg i alla fall! Kanske slänger upp en bild på den sen. 

Vad har ni haft för er idag då?

Mors dag (!!!)

Kategori: Allmänt

Hej hej! Hoppas ni mår bra. 

Måste bara säga att jag har lite panik över vad jag ska ge till mamma på söndag. Det är ju mors dag! Har faktiskt ingen aning om vad jag ska ge henne:(.  Vad ska ni ge er mamma i mors dagspresent? 

Mamma är värd det allra bästa, men det är bara frågan om vad som är bäst för henne just nu, hmmm...


Sleep tight.

Kategori: Allmänt

Ska låta Nelson göra sitt, sen ska jag borsta tänderna och krypa ner i min härliga säng! Förresten, jag har bestämt mig för att ändra lite på vårt vardagsrum här hemma. Muy spännande, mer om det någon annan dag:) Kramar.


Wanted.

Kategori: So wanted.

Satin De Lux New SEK 295, Angela Gotborn - NELLY.COMPuff Smock Dress SEK 1649, Juicy Couture - NELLY.COMHigher And Higher SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Just what i want! Allt från Nelly.com. Mums!

Sunny.

Kategori: Musik och bilder.





Underbar dag helt enkelt! 

Mid day.

Kategori: Allmänt

Hej mina vänner! 

Kom precis hem från en lite längre promenad med Nelson. Åh, så fantastiskt väder det är ute, helt underbart! Känns som att det är dags att åka iväg och storhandla utemöbler så man kan sitta ute och njuta till fullo. Just nu har vi lite halvhårda stolar som inte är så bekväma precis. Men sitta kan man ju göra, vilket alltid är något antar jag:) Nu hade jag tänkt koka ihop lite lunch. Vi hörs senare. Ut och njut nu! :D 

Kan tyvärr inte ladda upp bilder nu, så det kommer senare om det funkar bättre då. 

smaskens!

Kategori: Allmänt

Kvällens mästerverk! <3 



Allt du behöver är;
En mixerstav
Frukt o bär som man tycker om (fryst eller färskt!) 
Yoghurt (jag kör med vaniljsmak, *mmmm*)
Lite honung

Tadaaa!

Btw.

Kategori: Allmänt

Snart hemmafru igen.

Kategori: Allmänt

Snart ska jag knalla över till tvättstugan. Finns det något tråkigare än att titta på när tvätten åker runt i maskinen? :D Äh, skönt med rena, härligt doftande kläder. Och på tal om kläder, jag känner att butikerna behöver fylla på med snygga sommarkläder eller börja med höstkollektionen snart innan jag blir heeelt uttråkad. Vad är det här för svacka? Eller är det bara urplockat? Känner att min garderob ropar efter nya vänner, så jag måste ut och hitta lite fint snart. När jag ändå är i farten kanske jag kör en liten bloppis här... Skulle det falla i smaken? Tell me...

Har en sak att längta till dock, mina godaste yoghurtmixar! Muuums. Nej nu ska jag pussa lite på min sovande vovve och sen ta mitt pick och pack och ockupera tvätt(helvetes)stugan i några timmar! 


Visst är han stilig? Han börjar bli mer vuxen i kroppen nu. Så Snygg ♥

3 bilder från igår.

Kategori: Musik och bilder.


Såhär såg jag ut.




Cola och ostbågar, mmmmm! Haha.



En utgång som istället blev...

Kategori: Allmänt

... En hemmakväll:D 

Jag och lilla Steffie körde en kväll hemma i soffan med ostbågar och cola istället för att dansa loss ute på krogen. Kändes mer än rätt då vi båda va lite trötta. Nu är man hemma vilket är toppen då jag jobbar imorgon. Lyckad kväll after all:) 

När jag kom hem möttes jag såklart av världens gladaste Nelson. Så nu har vi myst lite och han försöker dra in mig i sovrummet så han kan gosa ner sig i sin säng. Gubbsen då<3




Bästa posen av Nelson, hah! :D Såååååå söt ♥

Visar mer bilder imorgon! Godnatt.

Lördag.

Kategori: Allmänt

Hello! 

Har legat lite lågt fram till nu. Vaknade halv 8 av en busplutt som höll på att ränna runt i mitt rum och äta allt damm som fanns på golvet. Dennis tog ut honom så han kunde få göra det han behövde. Men leken var inte över efter det. 1 timme sprang han runt och höll på. Hah! Tillslut fick jag nog och gick och la mig på soffan. För det är det han vill, att vi ska gå och lägga oss på soffan och sova någon timme. Han vill ha mig för sig själv den lille vovven... Busis! 

Igår var i alla fall jättemysigt! Vi åt på en en restaurang som heter Back-a-yard. De serverade heeelt otroligt goda karibiska rätter. Mums säger jag bara. Och vilken nostalgi, kändes som att man satt i Västindien ett tag utan jetlag. Jag älskar mitt underbara Karrbien<3 Efter det såg vi Änglar och Demoner. En cool film faktiskt. Skönt att bara kunna se rullen utan att ha läst böckerna. Jag är ingen läslus direkt.

Nu har jag hur som helst vaknat till liv och det blir att göra stan med min älskling Stephanie ikväll! Ska försöka ta lite bilder under kvällen för en gångs skull. Kanske återkommer innan jag sticker över till henne där vi ska fixa oss. Puss! 

2 år!!!

Kategori: Allmänt

Grattis grattis grattis till oss!!! 



När jag tittade genom mina bilder så märkte jag att jag knappt har några bilder på oss tillsammans... Det är ju bara sjukt. Efter 2 år borde man ju ha en mapp som svämmar över med bilder tycker jag... Så det fick bli en av mina favoritbilder på oss. 2 år baby<3 

Vi har bokat bord på en Karibisk restaurang ikväll. Ska bli gott och mysigt. Puss på dig älskling!

I need some of this.

Kategori: Allmänt




Up is down.

Kategori: Allmänt


Känner att livet står lite stilla just nu. Behöver puttas, byta växel, peppas och slitas ur vardagen lite. Men sånt där är så svårt när man inte riktigt vet vad man vill.

Men det är de där småsakerna som bara driver mig till vansinne. Saker som bara består. Som när jag var hos tandläkaren i måndags. Hon förklarade att tandställningen inte kunde tas bort innan sommaren om någon STOR förändring sker. Men även om det skulle göra det så är hon som ska ta bort den på semester. Jag vill bara inte börja plugga med denna jävla räls i munnen till hösten. Mitt självförtroende är starkt men min självkänsla dras ner av att le med en metall på tänderna när jag är 20 år... 

Jag är väl negativ. I alla fall lite grann. Men min svacka går verkligen inte uppför. Imorgon kommer jag och Dennis fira 2 år tillsammans. Men det känns som att det är vilken dag som helst. USCH så hemsk jag känner mig. Men, vi kan tänka att det kan bli lite bättre efter att jag klippt mig, som jag ska göra imorgon då. Blir att skruva upp Release me på högsta volym o släppa loss lite. Kanske behöver jag en utgång eller något för att skaka av mig mina dumma tankar. Utan att dölja eller förskjuta dem. Utan bara få ha lite roligt?! 

Men gud, nu hände det något som fick mungiporna att gå upp lite. Hahahahaha. Titta vad som hoppade upp på bordet framför datorn som gjorde att jag inte kunde skriva...





Livet kanske inte är så pjåkigt ändå:D


Det är när vi minst anar det. That's when the change will come.

Fairytale.

Kategori: Skönhet & inspiration


Just the most beautiful inspiration, ever.

190509

Kategori: Allmänt

Halloj! Hoppas att ni mår bra. Själv så somnade jag och Nelson om efter att ha varit ute imorse. Till 11 sov vi här i soffan, haha. Han under filten som vanligt, nere vid mina ben:) Drömde såklart massa konstiga saker... Många saker som jag drömmer om nuförtiden verkar vara undermedvetna tankar, mycket skumt.

Men i alla fall! Tänkte komma igång nu tänkte jag. Kanske blir att vi åker till Kista galleria hela familjen. Nelson ska få lite ny mat samt några grisknorrar som han kan gotta i sig. Men jag vill inte vara där allt för länge. Har nämligen ett enormt sug efter scones! Tänkte därför baka lite i eftermiddag. Scones med nyponsoppa och te, åååhhh!!! 

Just det, nu är simskolan över för terminen. Rätt skönt faktiskt:) Tänkte inte bli så mycket mer långrandig nu, utan vi hörs senare! Kram på er.

Tillbaka!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Det var inte igår... Men jag har haft lite annat för mig de senaste dagarna.

Det började i torsdags då jag blev bortrövad en halv dag till Yasuragi på Hasseludden. Det var min sena julklapp/födelsedagspresent/allahjärtansdagpresent. Det var jättemysigt och jag kunde koppla av och må bra:) Fick dessutom världens skönaste massage och middag, hallelujah! 

I fredags jobbade jag och drog sen direkt hem till Sara som höll sin avskedsfest. Hon är i London nu och jag önskar henne all lycka där! Lördagen var rätt så seg med diplomskrivning inför simskoleavslutningarna osv. Blää! Åkte sen över till Dennis för att bli förbannad över eurovision song contest. Ja, Norge var helt okej. Men något som INTE var helt okej var att  det gick så in i helvete dåligt för Sverige! :( 

Igår var det tvättdag och lite trädgårdsdag. Dessutom power walkade jag och Steffie över 1 mil på kvällen. Duktig flicka:D 

Nu måste Nelson ut! Hörs sen:) Kramar

AJ!

Kategori: Allmänt

Tandställning= &/&€?)?(/&@!!(#%#( !!!!!!!!!!!!

Fysatanigatan vad det gör ont i munnen. Alltså, jag förstår inte vaför det inte finns ett inbyggt skydd så att metallen inte ska skala bort all hud där inne i käften. Jag menar, vilken superidé egentligen; lets put som metal in the mouth, yaay! För mig är det bara ologiskt. Så nu ska jag lägga massa vax som skonar mig under natten. Nej, jag hoppas att den åker snart för jag orkar inte med den längre. Visst, det är för en jättebra sak, men nu känner jag att jag vill gå vidare. Jag är redo!

Nu hade jag tänkt sova. Önskar att alla kunde se min lilla plutt som ligger i sin säng och sover. Han ser ut som en sockersöt liten kringla<3. Fick så många kommentarer om honom igår när vi var ute. Det är som att vara vän med en kändis, haha. Jag som tycker synd om de stackars kändisarna, de får ju så mycket uppmärksamhet som de säkert inte alltid vill få (förutom vissa knasiga människor). Även om Nelson nästan alltid är glad att få hälsa på nya människor så vill jag inte att han ska få ta alla chanser. Jag litar bara inte på människor och om någonting skulle hända honom så skulle min värld gå under. Så därför får man ta det lite lugnt. Man är inte skyldig att låta folk klappa ens hund. Speciellt barn. För Nelson är en sån hund som skäller även när han är glad, och barn har en tendens att freaka lite när de hör en hund skälla. Man är ju förundrad av den lille chihuahuan, men den har samma egenskaper som en stor hund.  

Innan det blir en kort roman här så säger jag punkt, hehe. Jag som skulle sova ju!  Sov gott mina vänner... Kramar:)

Working onsdag.

Kategori: Allmänt

O'hoj! 

Kom precis in från en promenix med lilla Nelson. Skönaste på länge. Jag bara älskar att vi bor här ute. Nära till stan, nära till flygplatsen och nära till den underbara naturen! Jag har verkligen tur att kunna gå runt bland öppna fält och gröna skogar. Även fast man hör motorvägen susa i bakgrunden en bit bort så har jag nära till ett paradis. Fantastiskt! Om jag tröttnar kan jag åka till arlanda och bara dra iväg;) (yes, i wish...)

Har jobbat idag. Måste säga att det kändes väldigt tradigt att stå där när det inte fanns så mycket att göra. Man vill ju JOBBA när man är på jobbet. Annars känns det som att jag skulle kunna ligga på en filt utomhus och ha en glass i munnen. 

Nu ska jag försöka njuta lite av att vara inne i värmen, för det var lite småkyligt ute. Hörs!


Sötnosen i helgen<3 I lördags var det 2 månader sen han flyttade till oss!:)

Water dreams.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! (lyssnar fortfarande på låten nedanför, så jävla underbar!!!)

Härligt med lite solstrålar igen känner jag, hoppas att vinden avtar också. Jag vaknade ur en konstig konstant dröm imorse. Jag var lycklig uppe på kanten av en simbassäng. Massvis med gamla simkompisar var där och vi snackade om allt möjligt. Gamla simtränare o allt, så otroligt kul. Men det kanske inte är så konstigt att jag drömde det när det faktiskt kommer att bli en liten "reunion" den 30e maj! Då säger vi hejdå till den gamla goa simbassängen här i Väsby. Den som så många av oss haft underbara stunder i och välkomnar den nya simhallen som kommer att stå helt klar senare i sommar. Wohoo! 

Nästa vecka är det även avslutning för måndagsgrupperna på simskolan. Kommer både bli skönt och trist, men det kommer igång i augusti igen. Måndagar brukar vara komiska på sitt lilla sätt, samtidigt som de kan vara lite påfrestande, haha. Äsch, man får roa sig på annat sätt i några månader.

Jag har lite gamla bilder från simningen på någon hårddisk någonstans. Vore lite kul att posta upp några bilder här faktiskt, så jag återkommer när jag hittat dem! 

Kram sålänge (release meee)


Release me.

Kategori: Musik och bilder.



Refrängen... *tar falsk ton sjunger loss*


Musiken.

Kategori: Musik och bilder.

Hej! Ett tag sen, jag vet. Men nu har jag en lugn vecka framför mig så jag ska försöka uppdatera här lite mer frekvent. Idag har jag bara fått slappa så mycket jag velat. Åh så oslagbart! Har behövt det, så jag har tagit vara på denna dag till fullo. 

Men nu hade jag inte tänkt babbla om hur min dag varit. Utan jag tänkte skriva om något som berör mig väldigt mycket, nämligen musiken. Riktigt bra musik kan få mig att tappa andan ibland. Och då menar jag inte bara sån musik man hör på radio, utan filmmusik och allt möjligt! Jag tror att det kommer från konståkningen. Tiden då jag rörde mig till musiken, fick lära dess rytm och känna dess slag i min kropp. Musiken har hjälpt mig genom alla de tråkiga tiderna då jag bara stått och skrikit på hjälp. Dess toner har lugnat min ilska flera gånger om. 

Just nu lyssnar jag på musiken från Pirates of the Caribbean. Hans Zimmer har gjort mycket filmmusik. Bland annat till The last samurai, Pearl Harbour, Pirates såklart och The holiday. Tyvärr kan man höra en viss likhet i hans stycken, men han är otroligt duktig ändå tycker jag. Hans musik är på nåt sätt gripande, och det är sånt som jag är lite svag för...hehe. 

Ja, kärleken till musiken kommer alltid finnas inom mig. Ibland ångrar jag att jag inte utvecklat mitt sinne för musiken, eftersom jag verkligen brinner för det. Vi får se vad som händer, har ändå lagt det på hyllan i ett flertal år nu. 





Musiken från den 3e piratesfilmen<3 Från 2:19 lovelovelove!! och från 2:42 ännu mer love!!!

SLITEN!

Kategori: Allmänt

Hej mina vänner! Hoppas ni har det bra. Själv så är jag så sjukt T R Ö T T så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Håller på att somna här, men måste sysselsätta mig med något så jag inte glömmer bort att hämta in tvätten. Suckostön! 

Har bara jobbat, jobbat och jobbat denna vecka. Men det är värt det, jag behöver nämligen varenda öre nu känner jag. Har verkligen legat lågt med jobb i snart 2 månader. Bara simskolan som rullat på som vanligt, men nu är det snart slut då sommarlovet snart börjar, så jag måste hitta någonting istället för det nu i sommar. Kanske någonting på kvällen? Skulle vara rätt så bra känner jag. Är pigg och glad på kvällarna eftersom jag tycker att det är rätt skönt att vända på dygnet sådär, hehe.

Näää, nu ska jag gå och vara avensjuk på Nelson som sover som en prinsessa i sin säng. Så skönt att han kan vara avslappnad här hemma och gå till sin säng och sova. Han vet när det är kväll och när det är sovdags här. The show must go on för min del dock....

Ha det så bra! Kramar




Tagga musklerna, nu kör vi!!! hahaha.... *ZzzzzZZZzzzz*

Jag lever.

Kategori: Allmänt

Jag ville bara meddela att jag lever. Jobbar och står i hela veckan, så jag har fullt upp med andra ord! Men efter lördag  så får jag lite vila:) 

Grattis<3

Kategori: Allmänt


Idag fyller min lilla, stora pojkvän år. Grattis baby! ♥ 



När du kommer hem så ska vi åka jorden runt (på systemet) tillsammans!!


Nu ska jag sova. Jag håller på att somna sittandes. En lång lite slitsam dag om vi säger så, men livet går vidare! Kram och godnatt.

Trött som ett djur!

Kategori: Allmänt

Halloj! Inte har man fått mycket sömn inatt inte... Vet inte varför, men jag låg och vred på mig som en orm fram till tvåtiden. Jag är en sån människa som behöver min skönhetssömn, och mår därför inte tipptopp. Ännu värre är att min arbetsdag börjar halv 11 och slutar kvart över 8, jippie. Men, varför ska man klaga egentligen. Om jag ville skita i allt kan jag stanna hemma och säkerligen få sparken från mina båda jobb, vilket är det sista jag vill, så jag kniper munnen och drar på ett fint (morgontrött) leende istället. Positiva tankar var det här! 

Har suttit och skrivit lite mail här på morgonen och fixat lite saker. Ska försöka byta den där selen jag pratade om att jag beställde till Nelson. Ja, jag tänkte ju inte så långt att han faktiskt växer så att det knakar. Så när jag fick hem första selen så fick han den inte ens över huvudet. Så jag ska skicka tillbaks den nu så jag kan få en större storlek. Suck. Jag är likadan själv. Jag tänker att jag kommer att kanske gå ner minihandtagen runt midjan och köper den lilla storleken, men alla vet ju att sånt bara inte händer (om man inte slutar äta pronto). 

Nej, nu startar jag denna dag på riktigt! Ska åka iväg snart. Hör och häpna mina vänner!! Nelson sover fortfarande(?????!!!!!). Det är heeeelt otroligt. Annars brukar det vara han som ställt sitt alarm och drar upp mig om mornarna, men nu passade det sig inte att stiga upp vid samma tid som han alltid brukar. Och där med kan jag sitta och göra sånt jag aldrig hinner med, hihi. Ha en fin dag allihopa! ♥




En bitter dag...

Kategori: Allmänt

Hejsvejs. Snacka om att min dag vart rätt bitter idag... Kände mig nere som fasen innan jag började jobba. Satt och deppade på en bänk inne i centrum och surade, haha! Måste sett ut som en lipkärring:P Dock var det jättebra på jobbet! Mådde verkligen bra, och var sysselsatt från början till slut kan man säga. Men när jag slutade och kom hem så möttes jag av a-lagarna som bor mittemot oss. När jag skulle ut med Nelson strax efter jag kom hem så höll de på att tracka mig igen. Så innan vi gick innanför dörren så fräste jag argt på dem att sluta. Kändes skönt och när jag kom innanför dörren igen busade jag med lillen lite och mådde bra igen. 

Nu tänkte jag gosa ner mig i soffan och titta på tv! 

Just nu.

Kategori: Musik och bilder.

Det pågår en evig orgasm i mina öron just nu...




Man kanske skulle ta in keyboarden nu när man har inspirationen i toppform(?)

Sigtuna + middag.

Kategori: Allmänt

Hej! Hoppas ni haft en bra dag ute i värmen. Jag och mamma åkte till Sigtuna idag. Det blev så i alla fall. Det var mysigt, men rätt så mycket folk (som vanligt). Vi hade tänkt beställa från Vofflan, men dessvärre hade de haft strömavbrott där, så det fungerade inte riktigt som det brukade. Men jag stod som en riktig trooper i kön bara för att få den där vofflan jag suktat efter! Haha:)

När vi vandrat runt i staden lite så kom pappa och hämtade oss. Därefter åkte vi till Väsby golfklubb för att äta middag. En riktig god risotto slank ner i magen på mig (och kan knappt gå nu för att jag är så mätt!!!). Tänkte bjuda på lite bilder från dagen; 


I Sigtuna. (Jacka och jeansshorts MQ, linne French connection, sandaler Roots).




Nelson vid golfbanan.


"Ska vi hem och sova nu?!"


"Man kanske ska ta och visa dem hur man ska slå ett dunderslag!"


Sunny Saturday.

Kategori: Allmänt


Vilket härligt väder! Inte ska man sitta inne och sura nu heller.... Funderar på att åka till Sigtuna. Var där i torsdags och åt världens godaste vofflor, och munnen vattnas bara av att tänka på den där jäkla vofflan, haha. Mamma är dock inte sådär jättepigg på att åka någonstans nu tror jag. Vi får se hur vi gör.

Nu ska jag äta några smörgåsar till, sen går jag nog i alla fall ut för att njuta av det underbara vädret:) 

Den perfekta killen!

Kategori: Lilla Nelson<3

Låt mig presentera den perfekta killen. Min sötaste, sötaste älskling. Ingen som drar ner en, bara muntrar upp en! Ingen som säger fel saker, bara massa underbara överraskningar. Ingen som vill hålla i fjärrkontrollen och zappa, baaara ligga och vill bli kliad. Ja, vad mer kan jag säga? Han är himmelskt underbar!








Min bäste vän, någonsin ♥♥

Men inte jag...

Kategori: Allmänt

Jag vet inte när, men snart så hoppar min pojkvän på ett plan med sin familj till paris. Gissa om jag är avis och lite småsur... Men det är ju jättekul för honom, såklart! Men som vanligt får man aldrig spendera jul eller födelsedagar el. dylikt med honom. Känns inte så jättekul om jag ska vara ärlig. Och Paris, det ställe jag velat åka med honom i 2 år nu....Men nej, om vi åker dit nu kommer han bara guida runt mig där han och hans päron gått och haft romantiska stunder tillsammas.... & han visste ingenting. Han fick veta att han skulle åka iväg idag, och han fick veta var de skulle åka när de kom fram på arlanda. Jaja, vissa får ju roligare födelsedagspressenter än andra. 

Men livet är ju så. Jag orkar inte vara ledsen och avis. Ingen idé att försöka dölja att jag är just det. För här har vi tjattrat om att resa tillsammans i flera veckor, men jag har inte kunnat säga något om hans resa som han gör nu. Jag har vetat det i flera veckor... Har vart svårt att kunna hålla mig då jag velat skrika ut det lite spontant ibland. 


Näää, jag behöver gosa med min älsklingskille Nelson ett tag känner jag. Hans föräldrar rövar inte bort honom från mig. Han baaaaara min. Gosegubben, here i come!