stephaniesliv

Keep holding on...

Kategori: Lilla Nelson<3

Godkväll bloggen.
Känner mig rätt nere just nu. Hade en jätte trevlig dag på jobbet (som alltid) tills jag får besked om att företaget jag jobbar på gått i konkurs. Det sved verkligen i hjärtat när jag hörde det. Det vi har är underbar sammanhållning och det kändes som att någon bara spräckte hål på ballongen när orden kom fram. Jag talar nu inte om mitt jobb på Waynés, utan mitt andra jobb. Nej, jag vet inte vad jag ska göra, känns bara tungt. Som att allt jobb man gjort där spolas bort. Alla timmar man suttit där inte spelat någon roll. Men det har det självklart gjort, jag måste bara förstå det själv... 273 timmar och lite till. Imorgon får vi veta lite mer om hur allting kommer gå, jag hoppas på bra nyheter. Man ska alltid tänka positivt!! 

Nu till de lite mer bra sakerna i vardagen:) Jag fick min Chihuahuabok igår!:D Vart så glad när den låg där i brevlådan så jag började läsa den direkt på tåget när jag åkte in till jobbet. Hur bra bok som helst, och nu återstår det bara att försöka boka tid med kennlar för att gå på besök och försöka välja ut en passande sådan. Ska även försöka gå med på promenader i Sthlmsområdet för att få mer hundvana. Ska även försöka umgås lite med vänner som har hund och så. Alltid nyttigt att få tips och råd när det gäller valptiden. Åhh, ser fram emot det så himla mycket, även om det är ett bra tag kvar. Måste se till att jag har den tid som krävs. När valpen kommer hem kommer jag vara med den precis hela tiden ungefär. Planerna är som sagt lagda till våren. April, eller maj. såå spännnde! Ska handla massa fina koppel m.m på semestern sen (om jag hittar något) 


Boken är skriven av: Nadja C Martinsson och är utgiven av Ica bokförlag.

Nu måste jag ta mig en titt på olika banker som jag eventuellt kan byta till. Swedbank sägs vara i riskzonen om krisen utvecklar sig drastiskt i Sverige. Så det är bra att alltid ha koll på vad man gör med sina pengar nu. Man ska inte ta något förgivet med ekonomin just nu känns det som. Det är ju bara att titta på mitt jobb t.ex...

Kommer tillbaka lite senare, ska surfa runt lite nu...tjing!

Vad sägs som två frukostar?

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Har precis knaprat i min en andra frukost för att jag inte orkat göra lunch. Aja, big deal. Ska rulla iväg snart var det tänkt. Orkar typ inte pallra mig till duschen, men jag måste. Sen ska jag välja kläder och sånt tar ju längst tid i processen. Jag och mina härliga i-landsproblem... Känner mig rätt så utvilad, tror jag. Det pendlar mellan att vara lite småseg till att kunna dygna. Ska springa ut till brevlådan för att se om min bok kommit än. Jag kan inte spåra paketet eftersom jag inte har något kolli-id:/ eller vad det nu heter. Kan ju säga att det inte blev någon flygplanshysteri inatt. Så jag kunde sova relativt bra. Drömde dock lite tokiga saker som att jag var gravid och att jag sedan tappade barnet i barnvagnen. Känns ju riktigt bra... Undrar vad det är för lustiga undertryckta känslor som gör att man drömmer något sånt. Kanske har något med att jag är galet irriterad på latte-mammorna när de invaderar jobbet vilket i sin tur gör det läskigt för mig själv att skaffa barn själv. Eller något... Äh, på tok för sent, måste dra nu.

Hejhejhej! 

Jag hjärta min säng

Kategori: Allmänt

Ska gå och sova nu var det tänkt. Kvällen har fördrivits med att glo på The bourne identity, är ju en klassiker måste jag säga. Kan inte förklara hur underbart det ska bli att få sova ut till imorgon. Även om jag fick göra det idag så är det bra att det fortsätter. Bara jag inte förblir vaken av att flygplanen dånar över huset. Hör att de lyfter från banan som gör att man hör all flygtrafik över oss. Jag har dock blivit en riktig flygplansexpert. Nördigt nog kan jag urskilja propellerplan, större och mindre flygplan bara av att lyssna på ljudet. Så när jag ligger i min säng så kan jag "se" vad det är för skit som flyger över huset. Visste ni att propellerplan låter mer än en jumbojet? De ni. Det är ju alltid kul att lära sig, men det jobbiga är att jag inte förstår varför de gör dessa inflygningar och starter såhär över massa bostadsområden. Använd glesa Vallentuna istället, typ över åkrar o sånt. Men det är fler faktorer än komfort för de civila som spelar in när de väljer inflygningsbana osv. Det ska ju vara rätt vind, rätt väder för en viss bana. Blablabla, tänk att man hade oturen att hamna mitt emellan allas semester/affärsresor och sin fasta bopunkt. Alla rör sig omkring mig när jag står still. Ganska bra sammanfattning av Upplands Väsby i och för sig: "För här står vi still". Längtar tills jag får peka fingret från fönstret när jag drar i vinter. Eh, ja... tror att mina aggressioner tagit slut där...:D Nu ska jag sluta leka att jag gått flygskola och sova! (Hoppas by the way att min bok jag beställt om Chihuahuor kommer imorgon!!) ... Ni får sova så gott:) 


goudnajt!

Jag vill INTE höra dig inatt.... Eller tidigt imorgon bitti, fy!


Bild: Google

Jag mår prima!

Kategori: Allmänt


Fy vad äckligt skönt det är att bada:D Är så glad att jag är ledig från Waynés imorgon och på tisdag. Jobbar på mitt andra jobb båda dagarna iofs, men det är något helt annat! Jag sitter bara still och pratar i telefon, vilket inte alls är ansträngande till skillnad från att stå i 5 timmar i sträck. Åhååå, ska bara mysa dehär dagarna och njuta av att tjäna pengar på ett alternativt sätt:) 

Ska chilla framför TVn hela kvällen. Just nu tittar jag på ett sjukt avsnitt av parlamentet. Oj vad låga skämt som är med ikväll. Ganska långsökt och några av dem bör kanske censureras? Det är väl så det är idag. Det var bättre förr... hihi:)

Konsten att bara koppla av.

Kategori: Allmänt


Skulle egentligen cyklat på SATS idag, men nej. Jag är för trött. Har stått inne hela dagen och ute har det varit underbart väder man bara sett på avstånd. När jag slutade från jobbet tog jag en promenad för att fördriva tiden tills bussen gick ner till inra city och sats. Men när jag skulle ta bussen så kände jag att jag bara ville hem och ta ett bad, slappna av och titta på en film. Så nu är jag hemma och ska göra allt det jag rabblat upp nu. 


Känns så skönt att bara kunna släppa det man kan och ta det lugnt. JAG BEHÖVER DET!!

Ops...

Kategori: Allmänt

Har visst totalt ignorerat att uppdatera på någon dag nu, men jag har inte haft tid:/ Ja, kan väl börja med att fredagen var väldigt trevlig. Eventet på hårsalongen var inte helt fel, verkligen jätte roligt:) Man kunde få massa bra info om olika produkter osv. Sen var det allt från gratis brynplockning till nack och ryggmassage. Härligt värre! Jobbet igår var dock hektiskt. Höll på att koka över. Men gissa vilka som uppträdde i Väsby centrum igår... E.M.D! Hahaha. Så lite underhållande var det väl ändå. Åkte hem efter slitet och åt lite grann för att sedan ta mig till kista galleria och träffa Felicia. Det var något som också var jätte trevligt. Vi fikade först och sen såg vi Patrik 1,5. Grymt bra film. Se den! Men är ni såna som tror att homosexuella inte kysser varandra, utan bara kramas, så lär ni få vänta några år för att mogna till eller vänja er med tanken av att de faktiskt lever intimt med varandra också.

Ska försöka komma iväg till arbetsplatsen utan nåd. Helger är bara värst och så är det bara. Måste hinna boka cykelpasset på sats först bara. Hejsvejs!

godnatt kanske?

Kategori: Allmänt


Känner mig helt slut, dock börjar jag bli piggare. Blir alltid så ju senare det blir. Konstigt hur jag fungerar egentligen. Jaha, ska försöka ta en dusch, eller jaa...vet inte riktigt hur jag ska göra:S Alltid lika svårt när jag ska jobb på waynés. Jag blir alltid skitig när jag står och jobbar. Mjölk i håret o gud vet vad:D Så det känns så jobbigt att duscha före jag börjar jobba eftersom det blir 2 duschar om dagen då. Huden gillar inte riktigt det eftersom jag lätt blir torr, speciellt nu när det börjar bli kallare också. Men det är ju alltid skönt att duscha nu på kvällen för att sova i sin säng. Suck...jag vet aldrig vad jag ska göra känns de som:P Aja... i-landsproblem. Måste förresten komma ihåg att köpa toffsar imorgon. Har ju inga:/ De har alla försvunnit, så stört att behöva tänka på sånt... Men har man trollhår så har man. Ska även iväg på en vip kväll hos min frisör imorgon. Blacknuss hair n care. Ska bli kul! :) De är riktigt grymma när det kommer till afrohår, vilket är ett krav från min sida när det kommer till vilken frisör jag väljer att gå till. De kan givetvis behandla vanligt hår också... Får se vad deras nyheter är osv. Skojskoj! 


Ska försöka lägga mig till rätta nu. Behöver verkligen sömn! Nattihej...

Har fått mig ett ragg nu...

Kategori: Allmänt


Många, fina UNDERBART goda raggmunkar har nu stekts och jag är redo att borsta tänderna i protest till att ha varit vaken i 18 timmar! Känns som att tiden bara säger "swosch"! Har lyssnat på väldigt bra musik ikväll. Har även Uppdaterat spellistorna på Hugo (iPoden) för att njuta vidare av all bra musik imorgon. 



Fick ett mail idag om att min bok jag beställt kommer om några dagar. Skulle gissa på måndag... I alla fall. Boken handlar om rasen Chihuahua och kommer innehålla massa nödvändiga och bra saker som jag behöver veta så här medan jag planerar hundköpet. Gud, jag måste höra Infinity en gång till, sen fylls gaddarna med tandkräm! 


Nu har jag kommit över min uppdateringssvacka tror jag. Dock kommer det nog bli lite dåligt imorgon också. Kommer vara borta från 10:30-21:30. Jobbar inne på FRC imorgon nämligen (mitt "gamla jobb", callcenter). Känns så skönt att jobba någonstans där man har koll på allting. Har i och för sig kommit igång väldigt bra på Waynés också, vilket känns jätte bra. Läste i Kenzas blogg idag att hon diggar Waynés chai latte bäst. Men jag måste tyvärr svika min egna arbetsplats med att säga att ESPRESSO HOUSE har minst dubbel så god chai latte. Hemligheten ligger bakom de olika smaksättarna. Esp. house använder sig av pulver som inte upplevs lika sliskigt och sött som waynés syrup. Dessutom innehåller syrup på tok för mycket socker för att leva på latte dieten som är inne igen, dock utan espresso, utan med chai smaksättning. Men vi har ju alla olika smak, är glad att mina smaklökar valt att stödja det lite mer "nyttiga" alternativet (Det är bra Stephanie, intala dig själv om att du gör rätt, kom igen lite mer kan du pressa ur dig...) haha. Medan jag väl är igång kan jag ju skryta med att jag väljer sojamjölk istället  för baristamjölk. Just det, känn er feta! Nä, nu har låten tagit slut och mitt huvud ska lätt få vila på mina kuddar i min underbara säng. 160 cm frihet åt båda hållen, woho! 


Godnatt! :)

Dags att laga lite raggmunkar?

Kategori: Allmänt

Hade tänkt att jag skulle göra iordning en matlåda till imorgon. Hmf, nu? Jaha, ska leta upp receptet och försöka steka mig ett par godbitar. Raggmunkar är ju en av de godaste sakerna som finns! Undrar vad jag ska laga till det...hittar väl på något gott, hoppas jag. 

Jag bara älskar den här låten!

Kategori: Allmänt



Ahh, får rysningar om jag hör denna låt. Den är så äckligt bra så att jag måste SPRINGA in i en butik om de spelar den. Kommer den på radion dansar jag mig varm på några sekunder. Genialisk!!!

Infinity-Guru Josh Project

Och tjejen i videon är välkommen in på en trekant! Haha:) 

En lång dag.

Kategori: Allmänt


Hej hå. Sitter och sktiver mitt i spännande top model. Det har varit en lång dag idag. Först var det upp och åka till Sollentuna för att prata med en barnmorska om p-ringen och hur den fungerar. Själv är jag väldigt nöjd och känns verkligen som att jag gjorde rätt med att försöka byta preventivmedel. Jobbade från 11-17 på waynés och efter det var det dags för spinning. Oj vad det var jobbigt, men det känns verkligen bra nu efteråt, och det är det man får tänka på när man sitter där och nästan gråter:)

Nej, nu börjar programmet igen, hörs sen! 

Tillbaka till verkligheten kanske?

Kategori: Allmänt

Oj, känns som att det var evigheter sen jag nöjessurfade på datorn. Men nu är jag här:) Har helt enkelt inte haft tid. Men allt är kanon med mig och hoppas att allt är bra med er också! Sitter här hemkommen från jobbet. Har börjat på mitt gamla jobb igen. Så nu är det två deltidsarbeten som går hand i hand. Känns så galet bra med lite extra pengar! 

Det har löst sig relativt bra med alla puss-o-kram-problem som jag haft, och det känns bra. Även fast det varit jobbigt. 

Har bara jobbat på som en liten galning på senaste och därför inte hunnit sätta mig och koppla av. Blir långa dagar o jag behöver sömn. Så imorgon så blir det Waynés och sen cykling. Äntligen komma iväg o träna också. Känns som att mina pengar halvt kastats i sjön med mitt SATS-kort, men aja. Nu får jag ta o skärpa mig:/

Har egentligen inte så mycke mer att säga. Kommer väl igång med egoskrivandet igen. Sakta men säkert.... Haha. 

PUSS!

Trött som en gnu

Kategori: Allmänt

Det var så hemskt mycket folk på jobbet idag. Somnade när jag ätit middag. Och just det, hann aldrig äta lunch, så jag var utsvulten när jag kom hem. Jaja, vill bara lägga mig i min egna säng snart. Jag och Dennis ska prata imorgon om hur vi ska göra för att inte glida isär. Känns jätte bra. För isär är det sista vi vill. Måste alltså hitta lösningar! 

åh, orkar inte riktigt jobba imorgon, men...det är OB hela dagen, så det är värt det. Blir inget aerobics imorgon heller...förhållandet går före.

Ska inte vara uppe så länge ikväll. Orkar inte komma tillbaka till datorn igen, så jag säger godnatt nu. Hoppas ni haft en bra dag!

Ett tungt sekel.

Kategori: Allmänt


Det känns som att jag sovit ett bra tag, men ändå vaknat upp och känt samma sak, fast värre. Det bara gnager i mig. Kan inte hjälpa det. Situationen känns bara piss. Jag vill inte ha det såhär, och jag säger ifrån nu. Pratade i telefon imorse och jag var inte glad. Jag hade precis vaknat och ätit frukost, hade gått tillräckligt med tid för mig att hinna bli ännu mer besviken, ännu mer ledsen och ännu mer förbannad på att det är såhär. Det vissnar inom mig och det syns på hur det är med oss. Det smittar av sig. Som om jag vore ett virus... 

Åker till jobbet nu. Ska orka idag med. Dock känns det som att jag inte kan stänga av mitt värkande hjärta mycket till. Det gör bara ont... fruktansvärt ont.

Ge mig ett mirakel...

Kategori: Allmänt


Har under kvällen tuggat i mig ett paket vindruvor och lite annat gott. Jaha, så det är såhär det ska vara hela tiden... Bara inte göra nånting. Bara sitta här. Jag vill fan mer än så. Jag tror inte det räknas med att vi har ett långdistansförhållande. På var sitt håll i Stockholms län, men jag klarar inte av "avståndet" eller vad det nu är som kommit oss emellan. 

Och detta är numera en puss-o-kram/mys-blogg? Jag vet inte. Men det är det enda som gått igenom mitt huvud på senaste. Hur man tar sig ur vardagen, och hur man får kärleken att överleva. 



För att gå till gammalt puss och kram, såg mitt ex idag, tror jag. För jävlar vad han har förändras (om det nu var han), SÅ mycket har han i såna fall förändras. Fick en klump i magen. Det kändes så obekvämt att inte kunna säga hej, eller att han inte sa hej. Jag stod bakom disken på jobbet och han tittade åt andra hållet medan hans what's her face beställde åt dem båda två. Men när de gick och jag granskat platsen de satt på slog det mig varför det tagit slut. Om han nu var min typ hade han sagt hej till mig, pratat med mig. Det bevisade att jag gjorde rätt. Det är svårt när ens kärlek från unga dagar dyker upp sådär. Vi va tillsammans lite över ett år och levde tätt inpå varandra, men sen växte vi bara ifrån varandra och jag ville "testa något nytt" Minns inte så mycket. Men kanske för det bättre. Minns bara att tiden vi hade tillsammans inte är värd att bli skiten i nu, men är man på det sättet så är man. I'm maybe stronger this time. 

Tänkte ta en dusch, nu. Ja, galna Stephanie vänder på sina dygn hur hon än lever. Knäppfia som man är:) Jaha, jag ska väl försöka ta mig upp och fixa mig lite. Hade tänkt sova sen också. Kan vara skönt liksom. Mina ben är döda. Dels från pilatesen och dels från att ha stått upp i 8 timmar i sträck. Jag behöver lite kraftig massage, men nej, jag lägger mig ensam inatt, igen. Fy för ensamhet.... Gonatt på er. 

Ett sent litet inlägg.

Kategori: Allmänt

Hej hopp! 
Är så gaaalet trött efter jobbet, så jag sitter bara och tar det lugnt. Tänkte faktiskt bara sitta ner på min rumpa hela kvällen och inte göra ett skit. Känns inte helt fel! 

Kvällens funderingar...

Kategori: Mer om Stephanie

Nu faller mina sista ord på tangentbordet. Jag är ledsen över att jag somnar utan att få prata med dig. Igår var underbart. Jag ville inte somna, jag ville inte att du skulle gå upp. Ok, för att sluta göra det här till någon mysblogg och tillbaka till sak (även om det är svårt). Just nu är det ett lass manlighet som är påväg över till finnland. Hoppas ni har kul iaf... 

Jag vet inte vad som är värst, att sakna eller att inte ha någon att sakna. Jag vet att jag hatar att sakna. Att känna att det är något som saknas. Jag känner det ofta numera. På något sätt känns det som att jag fått nog av att bo hemma. Jag längtar ut och vill kunna ta hand om mig, ta hand om oss. I ett förhållande kommer man kanske till en punkt då man vill mer. Då det är dags att "gå vidare" tillsammans. Att man flyttar ihop och på så sätt slipper fundera på när man ska ses och hur det ska fungera när den ena ska upp en viss tid och den andre ska upp en annan tid. Allt sånt som blir brus i vardagen när man lever så som vi gör nu. Och jag är helt ärlig när jag säger att jag vill växa med dig. Jag vill göra allt som är möjligt att göra. Men jag vill inte känna som att vi glider ifrån varandra för vi har två helt olika liv, det är det sista vi båda vill. Vi vill båda komma närmare varandra. Åhhh, så typiskt mig att fortsätta med puss-och-kram-temat, men jag är i den sinnesstämningen just nu. Dessutom har jag lyssnat på mycket symbolisk musik ikväll. Sånt som symboliserar mina intensiva känslor för saker. Sånt som jag mig kreativ. Sånt som får mig att ifrågasätta mitt vardagliga liv (som gör att jag bara vill fly, med dig)

Åren blir bara kortare och kortare. Jag läste Maddes blogg (kan tyvärr inte länka pga något fel på inställningarna) idag, och hennes kamp mot "den jävla idioten". Det liv du levde var i hopp om att morgondagen skulle bli bra. Varför är det svårt för en frisk människa att tänka så? 

Lite för mycket funderingar känns det som. Det är dags för mig att sova. Även om jag inte kan. Är pigg som en mört och vill att du ska ligga i min säng och säga att du ska vara där hur länge jag vill att du ska finnas där. Jag vill frysa tiden och ligga i vita lakan som luktar oss och ha kuddkrig med dig, ligga och titta på dig. Men nu är allt i svartvitt och försöker intala mig att livet inte är helt fel ändå (även fast jag inte lever det liv jag varje dag skulle vilja göra). Det kanske är där sprickan till sorgen just nu ligger? Jag är inte där jag vill vara. Jag lever inte så jag vill göra. Därför är det svårt att uppskatta. Men fortfarande ingen bra ursäkt för att vara fullt frisk, må toppen och ha det mesta man kan drömma om. Vad är det som skaver...?

Eftersom jag tog upp Madde (http://jagefrisk.blogg.se/) i det här inlägget, vill jag ta tillfälle i akt att hedra hennes minne:
Fyfan vilken stark person du ÄR! Dina ord lever vidare och förvandlas till hopp för oss andra. 
R.I.P

Hoppas ni andra kan sova gott. Jag ska göra ett tappert försök nu. Godnatt

En vacker låt.

Kategori: Allmänt



Det strömmar alltid mer än 1000 olika tankar och känslor mot mig när jag lyssnar på "The album leaf". Finns få som gör sån vacker musik som de. Jag gillar att de sällan är sång i låtarna. De blir så mycket mer intensivare. Fler toner att tolka. Jag tänker ofta på de gånger jag fallit. Gånger jag legat och skakat utan hopp, men då fanns musiken. Då fanns t.ex. The album leaf och den här låten. En annan låt som jag håller varmt om hjärtat med samma grupp, är "Another day". Jag är ledsen över att inte ha skrivit ner vilket datum det var den kvällen då jag och Dennis satt och tittade ut över Lidingö och lyssnade på den här låten. Någon vårkväll i ettan var det iaf. Gud vad jag älskade dig. Din närvaro, din doft, dina händer över min kropp. Ljuset som blev allt mörkare. Trädens skuggor. Du & jag på den där bänken. Dina kyssar.... Jag vill bara tillbaka, även om det vi har nu är 1000 gånger bättre!

Streamside-The album leaf.

Fattiga riddare?!

Kategori: Allmänt


(bild: google)

Har glömt berätta det mest underbara jag gjorde idag! Jajjemensan, fattiga riddare. OJ vad jag njöt. Ingen dundernyttig lunch, men det gjorde sig bra. Tur att det var mättande och att brödet var slut, annars hade det åkt ner några smulor till! Finns inge bättre att göra med de sista "små kanterna" på limpan. Mumsmumsmums... :) Receptet hittade jag på arlas hemsida. De har massa gott där. Bra inspiration om inte annat. Skulle vilja ha en dag där jag bara lagade massa god mat. Bara för att lukta på alla goda kryddor, smaka av lite då o då. Ja, ni vet bara njuta. Det är här dubbelmoralen för mig bryter sig in lite grann, eftersom jag försöker bli lite nyttigare och gå tillbaka till goda vanor som jag hade i somras. Äta bör man, annars dör man, men vissa dör av att äta för mycket också. Jag klassar mig själv kanske inte som ett sånt fall, men man bör iaf tänka på vad man stoppar i sig. Så mycket ångest över det ibland. Jag tänker nästan FÖR osunt, men det händer inte någonting i verkligheten som återspeglar sig på det. Men det värsta är kanske att jag ens tänker så. På mig ger det ibland motsatt effekt medan det gör att andra svälter. Så konstigt egentligen. Hjärnan har en stor makt över oss. 

Så skönt med träning!

Kategori: Allmänt

Känner att kroppen tränat. Inte för att det var ett jätte jobbigt pass, men tillräckligt för att känna det. Finns få känslor som slår det. Funderar på vilka kommande pass jag ska träna. På lördag vet jag i alla fall att det blir någonting. Vet inte riktigt hur det blir imorgon än. Åh, har fått erbjudande till en mysig foto-session. Låter kul, men vet inte om jag kan passa in det i schemat. Det är jobbigt att inte veta hur ens schema ser ut varje vecka. 

Har kommit hem och bänkat mig framför TVn igen. Imorgon jobbar jag 7 timmar, lite skillnad från 3. Men det är bra. Tid är pengar, hur det än disponeras. Ska surfa runt lite till och sen ta en titt i kalendern, planera och komma i säng. 

Missförståd är alltid jobbigt.

Kategori: Allmänt


Nä, inte blev det någon träff med Michel, för han jobbar(?). Jag var bombsäker på att han sa att han var ledig, men icke. Aja, då behöver jag inte stressa in till stan och tillbaka. Synd att jag inte vetat det tidigare. Skulle kunnat vara klar med träningen då. Hur som helst. Ska kolla när jag behöver åka härifrån så jag inte kommer allt för sent, eller tidigt. Har varit duktig och skrivit ner budgeter för både resan och för hunden. Känner mig så otroligt duktig! :) 

Redan tillbaka...

Kategori: Allmänt

Ja, hej igen. Haha. Jag ångrade mig. Nej men, jag såg att det passet jag ville gå på börjar kvart över sex. Pilates. Det verkar skoj. Så då träffar jag Michel före jag tränar. Känns mest vettigt. Bara det att jag inte får tag på honom nu så jag fördriver tiden på andra sätt sålänge. Jag kan ju meddela att jag vill köpa hund nu. Till våren -09 blir det en liten goseboll var det tänkt och för det krävs det ju massvis med förberedelser! Så det är lite vad jag sysslar med just nu. Ska beställa en bok, ta kontakt med promenadgrupper för att få mer hundvana m.m. Många viktiga saker att tänka på, inte bara köpa och skaffa här inte! Tänk om mitt organiserade liv som jag lever nu kunde ha startat liite tidigare. Typ i ettan på gymnasiet. Men å andra sidan är det skönt att få känna att man fortfarande var "ung" när jag gick på gymnasiet. Inte för att jag är tant nu eller så, men bara att man hade en uppväxt som inte innebar att behöva bevisa sig vara mer än vad åldern pekade på. Känner mig inte übervuxen nu, men det märks att ansvaret kommer i första hand hela tiden. Kände inget behov av att ta så mycket ansvar för mig själv i skolan, nu känns det som en helt annan sak, nu är ansvar allt! Men jag kanske behövde studenten för att få mig att förstå. Vi är alla så olika.

Nu en ekonomikoll, sen försöker jag ringa honom igen. Ska väl försöka ta mig ur myskläderna för idag också, det är efter ombytet som jag känner mig som mest redo för dagen. Hejsvejs!

jahejsan.

Kategori: Allmänt

Hello. 
Sitter här och stirrar ner i min tomma frukostskål. Känns lite drygt så jag ska sätta fart på den här dagen så fort som möjligt nu, är ju trots allt ledig idag! Kan ju börja med att säga att det inte blev någon träning igår. Dennis kände sig förkyld igår så vi åkte hem och jag visade honom sista avsnittet av Dexter. Medan jag efteråt stirrade på top model satt han på golvet och försökte installera vår skrivare. Hans projekt där gick inte så bra. Men jag hade det trevligt uppe i soffan...haha. Dock hade jag ont i magen så de va väl inte så jätte kul samtidigt. Kan ju lägga till att jag inte njöt av att vakna imorse. Dennis skulle jobba medan jag kunde ligga kvar i sängen hur länge jag ville. När jag skulle upp o låsa om och säga hejdå höll jag på att somna mot dörren när jag stängde den. Varför var du tvungen att gå för?:( Det här vuxenlivet suger riktigt hårt ibland...

Nej, ska försöka kolla upp något pass jag ska träna idag, sen är det bara att ge sig av. Ska träffa min kompis Michel idag också! Var sjukt länge sen jag träffade honom, så det ska bli kul. Läste förresten ett försenat msn-meddelande om att en viss liten fröken Adén kommer hem 28e september? :D 

Ska packa min vattenflaska, kolla träningstider och sen drar jag. Är tillbaka till top model (ja...jag vet, lite patetiskt:D) 
puss!

Stressig morgon!

Kategori: Allmänt

Ahh, godmorgon! Känner mig lite halvt stressad då jag i panik fått packa träningskläderna, duschat och ätit frukost. Ska försöka borsta tänderna o sen ta bussen till jobbet. Idag blir en lång dag, jobbar från 11-17, men det kommer bli kul. förhoppningsvis. Har ätit en dunderfrukost så jag håller mig på topp länge. Senare kommer Dennis hit och då kanske jag inte har sån jätte lust att sitta framför datorn, så ha en bra dag. Kram!

En kväll fylld av minnen.

Kategori: Mer om Stephanie

Ska ju göra en tidsresa för mitt hår var det tänkt. Sitter och letar foton osv, och mitt i allting kommer det upp en bild på mig och min pojkvän. Dock var han inte min pojkvän då, men jag minns det som om det var igår. Det var vintern -06, vi hade gått på bio och sett "The Holiday", och vi båda smågrät när vi kom ur bion, höll varandra i händerna och var lyckliga. Jag hade precis kommit ur ett annat förhållande, så det kändes lite konstigt att känna sån lycka strax efter. Hur som helst! Efter bion så åkte vi hem till mig och bara flummade loss:) Mådde så bra och minns hur mycket jag tyckte om honom. Jag var så tacksam för att han fanns där efter allting som hänt mig. Och det var inte bara småsaker, jag låg nästan medvetslös några nätter innan då en fest hade spårat ur. Jag tror att han är min skyddsängel, fast här nere på jorden... Har aldrig velat publicera något där han är med. Man vet aldrig här i livet vad det kan ge tillbaka på en om man öppnar sig för mycket om ens privatliv. Skvaller är det värsta jag vet. Speciellt kändisskvaller. Inte för att jag är kändis, men det här med internet är kanske för tillgängligt för vem som helst. Vill i alla fall visa en bild som betyder otroligt mycket för mig...Här är den, bilden på mig och min pojkvän Dennis. Bilden togs den kvällen då vi kom hem från bion för lite mer än 2 år sen. Tiden går så himla fort!

 
Nu ser vi verkligen inte ut så:) 

Det här med minnen ska man hålla fast vid. Man vet aldrig när man behöver dem för att få en att förstå att bättre tider finns i bagaget och kommer aldrig tas ifrån oss. Minnen kan också vara hemska, men om det inte vore för de hemska skulle vi inte veta när det underbara inträffar oss! Okej, jag har själv hört klokare ord än så, men det säger väl kanske nånting?:)

Säger i alla fall godnatt nu. Inte lika sent i säng idag, framsteg! ♥

Arbetet fortsätter...

Kategori: Allmänt

Sitter och söker mig information som kan hjälpa mig komma igång med min verksamhet. Skulle vara så kul om det gick igenom och måste nu hitta några som skulle kunna samarbeta med mig på lite olika sätt. Men det kommer efter hela planeringen, affärsidén och annat fallit på plats. Jag har hittat mitt kall inom ett område som jag håller varmt om hjärtat och sedan utvecklat det genom att se vad som saknas när det kommer till tjänster osv. Jag inspireras av att jag tidigare börjat med detta på UF, men aldrig fått min drivkraft igenom så som jag velat. Här kan jag göra allt galet jag velat och jag vet att jag behöver min egna kreativitet. Den enda jag pratat med det här om är min pojkvän och honom har jag som en slags rådgivare. Han säger många kloka saker som jag kan tänka på medan jag är igång. Det är lätt att glömma små detaljer när man sprutar idéer. Hur som helst hade jag tänkt presentera det här för mamma också. Ska göra det ikväll. Hon kanske kan hjälpa mig på något sätt, och mamma är verkligen den jag kan lita på till 100%, alltid. Jag älskar henne så mycket så att jag inte vet vad jag skulle kunna göra utan henne. Jag är så tacksam för allt hon gett mig. Framför allt styrkan hon gett mig, och sättet hon gjort mig till en egen individ. Jag ♥ Mamma helt enkelt:) 

Kommer tillbaka lite senare för att skriva några sista ord för dagen. Tjing!

Höstfräsch.

Kategori: Mina älskade plagg

Det var verkligen perfekt väder idag. Lagom temperatur osv. Kände mig riktigt skönt klädd också. Tycker det är så bra att kunna använda stövlarna igen. På nåt sätt missade jag övergångsperioden men jag har i alla fall bestämt mig för att det är helt ok att använda dem nu! Packar till och med ner handskarna nu om det skulle bli kallare på kvällen. De kom till användning här om dagen:) 

Såhär såg jag i varje fall ut idag: 



Har fortfarande lite svårt att vänja mig vid den svarta hårfärgen.


              Tittuut...hihi.
Västen kommer från wesc och är lite vintage nästan
Svart stickad kofta: Zoul, MQ
Mörkblå top med rött/vitt mönster, Bondelid 
Jeans: H&M
Stövlar: Ecco
(Inget är inköpt från iår) 

Tisdag och ledig.

Kategori: Allmänt


Hej! Åh vad det har varit skönt att få vara ledig en heeel tisdag. Dagen gick till att jag faktiskt började med att glädjas åt att hela säsong 2 av Dexter laddats ner under natten. Min otroligt sena frukost bestod av god fil, egen komponerad müsli och sista avsnittet av Dexter! Det var så spännande så om ni missar det nästa vecka blir det smisk! Sedan loggade jag in på mailen och såg att jag fått en förfrågan om att fotograferas utomhus någon dag nu i höstvädret. Och jag är lite "torn" av att jag inte vet om jag kan lite på såna här erbjudanden eller inte... Det låter hur kul som helst. Får fundera lite på det och kanske tar med mig en kompis för säkerhetens skull. 

Sedan bar det av till SATS och jag kan ju stolt meddela att jag köpt ett kort nu som gör att jag kan komma tillbaks i form mycket snabbare och bättre! Woho:) Första träningspasset blir imorgon, måste hitta något kul i schemat som är invigningsbart. Efter att ha köpt kortet sprang jag över till Ica vid infra city för att köpa lite proviant till veckan, sen åkte jag hem och började laga mina morotsbiffar jag planerat att göra nu några dagar. De blev sjukt goda, men om de blev riktiga biffar vet jag inte. Det var svårt att få dem att inte falla ihop, så morotsröra kanske, men biffar, nja... 

Som sagt, goda blev de iaf! haha...

Det sista innan läggdags.

Kategori: Allmänt

Kollar igenom min kalender och kontrollerar så att jag fått rätt lön osv. Ska nog försöka ta och lägga mig nu. I alla fall lägga mig i sängen och titta på TV kanske. Ett steg närmre så att säga. Förstår inte hur jag kan vara så rastlös, men jag försatte ju sova även fast jag borde ha gått upp. Men nu är det slut med den lyxen eftersom jag kommer börja jobba tidigare. Åh, jag måste kontakta mitt andra jobb och se vad som händer. Vill jobba där också för att tjäna ihop lite mer pengar. Behöver det verkligen. Nej, nu känns det som att jag bara babblar om samma saker om och om igen i den här bloggen. Behöver lite inspiration. 

En ny sak som är lite ny är att jag funderar på att starta eget. Eller ja, jag har en idé jag vill utveckla lite. Det är väl allt jag kan säga. Ska försöka göra lite research nu innan jag ställer ifrån mig datorn och nattar den i sitt fodral:)

Till er andra säger jag godnatt!

Gaah!

Kategori: Allmänt

 
Varför är det så himla spännande för?! Dexter går ju inte att titta på såhär en gång i veckan, det är för jobbigt för blodtrycket. Så därför sitter jag och laddar ner hela säsongen. Vet någon om det kommer en säsong 3? 

Nu har jag lite för mycket tid och ork tillgodo känner jag. Jag lyckas verkligen bli pigg när det är dags att gå och lägga sig. Nu när pojken börjat jobba så har jag ingen att mysa i telefon med på kvällarna heller. Inge bra att jag är ledig imorgon. Men jag har gjort en lista på saker som jag ska göra. Ska bland annat laga mat och gå ner till SATS för att köpa ett träningskort, eller i alla fall kolla på deras utbud. Kanske tar och tränar också, på ett av mina frikort som jag fick av jobbet. Jag får ta med mig träningskläderna och se om det finns något pass jag kan ta mig in på. Finns dock så mycket att välja mellan. Inte bra för min svåra valångest. Något lär jag ju hitta som jag tycker om, hoppas jag! :) 

Jag vill förresten hitta någonting bra mot acne. Blir så trött på att det bara dyker upp nytt hur man än bär sig åt:/ Jag behöver något som funkar på MIN hud. Vi är ju alla så olika. Och på tal om olika så tänkte jag lägga upp lite olika bilder på mitt hår genom tiderna. Har haft så himlans många frisyrer och hårfärger känns det som, så jag tänkte lägga upp en slags tidsresa. Ska försöka hitta bilder också, försöka få koll på var jag har allting. En av de jobbigaste sakerna jag gått igenom är att byta dator. Då menar jag från den datorn jag haft i rätt många år. Eller jag har ju bytt tidigare, men på något sätt har det blivit så att väldigt mycket material lagrats på den jag bytte från senast. I och med att jag flyttade i våras och inte tog med mig den datorn så har jag bilder osv på en extern hårddisk. Inte alltid jag har orken att koppla in den. Men det är så mycket som glöms bort på den. Ska inventera den inom kort iaf. Alltid bra att ha koll på vad man har osv. 

Sätter mig nog lite bekvämare sen och tar tag i saken, kanske. Om jag inte blir allt för trött! 

Snart dexterillexter!

Kategori: Allmänt

Woho, snart kommer måndagsunderhållningen. Det som gör att det är helt ok att veckan startar om igen. Jag har ju uppenbarligen skrivit fel igen, för det är fan i mig tis-tors som top model går. Jag fattar inte. Aja, stor besvikelse i alla fall. Ja, jag känner mig verkligen som en TV-nörd. Men det finns inte så mycket mer att göra känns det som. I alla fall när jag inte tränar, men det ska ju ändras på de vanorna, rejält! 

Jag hade en liten fönster-shopping-runda idag. Eller, tanken var ju att spendera lite nu när jag fått lönen. Dock blev det inte riktigt så. Kände inte för att shoppa idag, och jag börjar fundera på om det är något seriöst fel på mig:I Fattar inte, men det bara är så... Aja, det lär ju gå över. Känslorna kommer ta över snart igen, jag är säker på det:) Om inte så kanske jag måste ta en träff med min shoppingglada kompis yee-ling, haha. Hon kan nog dra igång mig på några minuter. 

En vecka fylld med träning.

Kategori: Allmänt

Det ska bli en träningsvecka den här veckan. Kommer jobba mycke mer nu, men det ska inte stoppa mig från att träna. Imorgon blir det yoga och sen blir det något pass på SATS. Hmm, jag måste fundera på att köpa kort någonstans nu, det är för kallt för att vara jogga och power walka. Får försöka hitta något bra alternativ. Känns som att jag verkligen måste komma igång nu, på riktigt!

Ge mig en törstsläckare.

Kategori: Allmänt

Goddag alla människor!  Sitter och bara tar det lugnt innan jag ska dra mig iväg till jobbet. Känner mig lite trött idag. Har tagit för mig av snoozeknappen några gånger. Måste bli bättre på att gå upp när jag sagt att jag ska gå upp. Krävs lite struktur för mig att komma igång med livet så som det ska vara. Inga sena kvällar, inte gå upp allt för sent på morgonen heller. 

Idag är en bra dag, min lön har kommit! Känns väl inte helt fel att få lön den 15e varje månad:) Outsider som jag är! Måste ringa upp till Svanbacken (en mysig anläggning uppe i hälsingland), för att se om jag kan boka in mig i ett dubbelrum för en helg. Jag och pojkvännen tänkte åka upp över en helg. Måste leta upp numret. Sen måste jag verkligen ta och dricka en balja vatten. Känner mig så sjukt törstig, vet inte vad det är, men måste ha vatten NU! Tänkte kanske kolla i lite affärer idag, även om jag måste börja spara pengar...Känns så drygt men jag måste. Först och främst till resan, men också till lite annat. Men lönen nästa månad kommer iaf se bättre ut än denna. Tack och lov! 

Ska försöka släcka törsten nu, klä på mig, ringa upp till Svanbacken och sedan dra iväg till jobbet. Såg nu att det är en halvtimme kvar tills bussen går... Ops! 

Byebye

Dagen som modell.

Kategori: Allmänt


Hej hej! Kom hem för ett tag sen efter en lång dag. Det var väldigt trevligt idag. Spännande, lärorikt och jätte trevligt:) Och jag vill faktiskt inte avslöja allt för mycket nu ändå. När jag får bilden sen kan jag er.

Sitter och tittar på hål i väggen. Den som kom på programmet i japan måste ha haft hål i hjärnan, så meningslöst...haha. Är så trött så jag skulle kunna gå och lägga mig nu. Men icke, sitter och väntar på att pojken ska plinga på när som helst, vilket han precis gjorde. Så tjing på er!

Godnatt.

Kategori: Allmänt


Hemkommen efter en väldigt trevlig kväll. Blev precis lagom:) Är så trött så jag halvsitter i sängen med datorn i knät och skriver. Ska lägga mig efter det här. Det blev en svart topp istället. Kändes mycke bättre. Har ingen bild, men låt fantasin flöda... Det som kändes mindre bra ikväll var att jag missade bussen i väsby, vilket innebar taxi ikväll igen. Suck. Kände verkligen inte för det, med tanke på vad som hände igår kväll. Men det gick bra, och är glad över att jag kom hem snabbt och smidigt. Kom faktiskt före bussen jag skulle hunnit med. In your face SL! 

Imorgon blir det att gå upp senast 10, vilket betyder lite härlig sovmorgon i alla fall! Så skönt, behöver det. Drar mig in mot stan och Grev tureg. Lite innan 12. Nja, klockan hamnar nog på halv 10 för att hinna gör allt jag ska göra. Inte så jätte mycket, men vill absolut inte komma försent. 

Godnatt och sov gott! 

Funkar detta ikväll?

Kategori: Mina älskade plagg

Tror jag vet vad jag ska ha på mig till ikväll... Men det känns som att jag vill ha något svart till, får se. Visst har jag satt ihop kläderna fint?:P Aja, försökte bara visa att kjolen ska sitta i midjan. Dock ska inte strumpbyxorna inte börja där kjolen slutar...hihi.


Top: Topshop
Kjol: Twist and tango

Just det, glömde förresten att berätta hur arbetsintervjun gick. Den gick bra, men jag vet inte riktigt hur jag känner för jobbet, vilket i sig inte är det bästa att känna. Men över lag kändes det som en utmaning

Tappat bort tiden...

Kategori: So wanted.

Jag vet inte vad klockan är...Var så säker på att klockan bara var 13, men det skulle inte gå ihop tänkte jag, så jag kollade en gång till och insåg att den var 15, till och med 15:24... Ops! 

Har suttit och kollat på film med mamma. Hon fyller ju år idag! :) Grattis grattis. Vi har faktiskt inte gjort något speciellt. Och jag vet att hon inte brukar vilja göra så mycket heller, bara ta det lugnt så att säga. Sitter och kollar in FTV just nu. Ska äta snart och sen måste jag ringa ett samtal och ta reda på var jag ska någonstans ikväll.

Igår hade jag en love-at-first-sight upplevelse. Då talar jag förstås om skor! Åhhhh, de här vill jag hålla nära mig i höst. Skorna kommer från Fornarina och kostar lite över tusenlappen.



Måste också slänga in att filmen Wall.e var jätte bra! Även om det var en animerad film måste jag säga att den hade ett klart budskap. Det som höjde filmen var att den var så himla fin. Fylld av kärlek och massa söta robotar:) Den får faktiskt betyg 5/5! Nu ska jag stoppa i mig lite mat. Ciao.

Vi måste alla reagera.

Kategori: Allmänt


Det är dags att vakna lite. Det här med att bli utsatt för obekväma situationer bara ökar, för vi gör ingenting åt det! Det är de små sakerna som slipper undan som gör att det händer värre saker. Låt mig berätta vad som hände mig igår kväll:


Min buss går bara en gång i timmen sent på kvällen. Kom till stationen kvart i tolv, och bussen gick om en halvtimme, så jag bestämde mig för att ta en taxi för att slippa vänta vid stationen. Det ligger en krog/nattklubb precis vid stationen och det brukar krylla av halvdragna människor som ska dit eller kommer därifrån. Att gå hem skulle innebära att jag skulle fått gå 45 min på mörka vägar, vilket jag heller inte vill. Taxi lät som det mest bekväma och smarta sättet att ta sig hem med tanke på omständigheterna. När jag steg in i taxin satte jag mig fram., Jag brukar göra det och har aldrig fått uppleva det på något negativt sätt, tills igår kväll. För första undrade taximannen om mina händer frös för att det var kallt ute, jag sa nej, men ändå tog han tag i min hand, och höll kvar den tills jag drog undan den. Jag hade inga pengar på mig för att betala och jag ville bara hoppa ur. Mamma skulle möta mig hemma för att ge mig pengar när taxin kom fram (jag kan inte betala med kort heller för man kan inte betala med maestrokort i taxi). Jag var tvungen att sitta kvar, och det var det sista jag ville efter de obehaliga vibbarna. Jag försökte inte säga för mycke, men när han sedan började fråga mig om var jag hade varit och vad jag skulle göra senare på kvällen passade han på att bjuda in mig till en "stor, privat fest", som bara han och jag skulle medverka i. Jag sa nej, jag ska hem och sova, försökte hålla mig kort och inte säga för mycket. Men då tar han tag i min hand igen och frågar om mina händer fryser (IGEN). Vid det här laget brukar jag reda vara hemma, tidsmässigt om jag tar en taxi. Men han kröp fram i 30 på en 50-väg. Och försökte se mig i ögonen och övertala mig om att jag skulle på hans "fest". Jag vågade inte säga något för att göra honom upprörd, men ville samtidigt att han skulle förstå att bara köra hem mig för jag ville inte ha något med honom att göra!! När jag väl kom fram stod mamma där. Efter att vi räckte fram pengarna så sa jag till henne att fortsätta gå förbi vårt hus för att han inte skulle se var vi bodde. Jag ville inte ta några risker!

Det var inte för än jag kom hem som det verkligen slog mig vad som hänt. Ok, det finns de som varit med om så mycket värre. Men det är tack vare såna här småsaker som värre saker händer, Det är för accepterat. Det var inte som att jag bad honom stanna, klippte till honom och sprang. Men var skulle jag springa? Mitt ute i ingenstans. Jag var ju inte inne i stan precis. Efter det här ska jag inte prata med den som kör. Inte sitta fram, aldrig!! Och alltid se till att se vad föraren heter. Jag kunde inte se vad han hette igår, annars skulle jag ringt och anmält det till bolaget direkt.

Jag känner mig så ledsen, att en underbar kväll så ska sluta så som den gjorde. Jag önskar att något kunde hända så att allt sånt här kunde försvinna. Allt från det minsta obehaget till de värsta brotten. Men för det måste alla hjälpa till, våga stå upp och också kämpa tillsammans mot samma mål. Är det möjligt?

Det värsta av allt är att jag verkligen haft intressanta samtal med taxiförare före det här...

Trött och upprörd.

Kategori: Allmänt

Har varit en lång dag idag, och jag orkar inte riktigt skriva här nu. Va så underbart att träffa honom, ville inte släppa taget...Det var det bästa med hela dagen, du.


Men....Jag kan ju säga att den här världen är helt sjuk! I alla fall till viss del. Det här med att låta tjejer (och killar) vara ifred är något som håller på att krascha. Jag är så jävla sur just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Är för upprörd för att berätta just nu, men när jag sansat tankarna imorgon så berättar jag. Ska gå och lägga mig nu, eller bara slappa framför tvn. I min säng förståss. Eller mysigast av allt skulle nog vara att slå en pling över till min sötnos:) 

Och Linda, jag saknar dig med! Vi måste get together snart=) <3


godnatt...

Rivstart, nu kör vi!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Sitter här och äter frukost. Är trött, kall men taggad! Skön blandning va? Är faktiskt inte ett dugg nervös. Har kommit fram till att jag kan lika mycket och är lika duktig utan att behöva vara nervös. Men jag skulle inte bli förvånad om nerverna kommer när jag väl sitter och väntar där. Jag är i god tid också, något som inte händer så ofta. Visst jag kommer i tid, men får oftast stressa dit. Känns bra. Kan mitt svarta hår ge mig lite lycka tro? Det får vi väl se:) 

Hoppas ni får en fin dag! Jag ska dricka upp mitt goda gröna te, borsta tänderna och sätta mig på bussen. Sen är jag fit for fight. Blir nog mina höststövlar idag...? Det är ju kallt. Men kan inte bestämma mig för väst eller kappa. Bra att jag har lite tid på mig!

Ha det så bra! 

Nu känns det bättre...

Kategori: Allmänt

Åh, äntligen så känns det som att jag varit duktig. Inga dåliga ursäkter, jag bara körde på. Jag nådde min gräns nu. Men realistiska gräns. Det hjälpte inte att bara klaga, jag måste känna. Och när jag känner att det är dags att stå emot så gör jag det. Har trampat, gjort övningar för mage, lår, rumpa, armar...ja, det mesta. Brabrabra!


Nu planerar jag veckoslutet lite i min kalender. Det som står på schemat är:

-Fredag: Arbetsintervju kl.11 Jobba på Waynés kl.14. Träffa pojken efter jobbet vid 17 och sedan se äta middag hos honom följt av bio (wall.e...yay).

-Lördag: Mammsen fyller år! Hipp hipp hurra för henne, firande på dagen. Sen blir det en mysig hemmakväll hos Gusto. Vattenpipa o lite annat, sweet. Blir dock inte så långvarig eftersom jag ska upp tidigt på....

-Söndag: ...modelluppdrag vid 13 inne i stan, så jag behöver mycke skönhetssömn. Jag ska ha ormliknande saker i håret, kan ni gissa vem jag ska vara?...

Okej, här kommer en bild på hur håret blev...som sagt, svart blev det! :)



 
Före...

   
Efter!


Allright good people. Ska gå och sussa nu. Eller ja, duscha först, för jag har inte orkar göra det ännu (usch). & imorgon får jag vara med den jag saknat mest hela veckan. Fyfan att det ska bli såhär när båda befinner sig på samma "ort". Okej om nån är ute o reser, men det känns bara inte helt okej att vara ifrån varandra på det här sättet. Fattar inte varför det händer, älskar ju dig så mycke:/ 

Godnatt! 

onyttiga lilla freak.

Kategori: Allmänt


Det här måste få något slut. Jag har fått ett beroende, jag är så jävla onyttig. Äcklas... Måste träna nu nu nu nu nu, så jag byter om och trampar minst en halvtimme på min maskin. Tål inte det här mönstret längre. Dessutom känner jag mig tillräckligt frisk nu. Hejdå grisstephanie.

Arbetsintervju på arbetsplats X?

Kategori: Allmänt

Well, haven't i just screwed up big time now. Fick ett samtal idag på väg in till stan imorse om att jag blivit kallad till en arbetsintervju. Mycket spännande, bara det att jag är lite lost när det kommer till vad det är för jobb jag sökt. Hur lägger man fram det på ett snyggt sätt?... ahm hjälp. Försökte hitta annonsen på ams hemsida och hittar den inte. Men jag ser positivt på det hela. Hon som ringde berättade väldigt lite om det hela och eftersom jag satt på pendeln med massa ljud runt omkring mig kände jag att tidpunkten kunde ha varit bättre. Hon mejlade dock adressen dit jag ska så jag hittar iaf dit. Blir spännande, jag vet att jag inte klantar mig! Ju färre man vet desto mer spännande blir det! tjoho...känner mig som en genuin knasboll (med stooor charm!).

Hej, mitt hår är svart!

Kategori: Allmänt


Hej, goddag och allt sånt där! 
Imorse drog jag mig verkligen upp ur sängen ofrivilligt. jag ville verkligen inte...men efter att ha snoozat i 10 minuter (vilket egentligen var för mycket) så gjorde jag ett tappert försök. Åkte till frisören och fick mig en riktigt härlig stund på salongen. Fick hårbotten masserat och ögonbrynen plockade. Utöver det så tonades håret kolsvart. Och snacka om att det verkligen är SVART! Men som tur är så varar det inte så länge eftersom det bara är en toning. Lite häftigt nästan. Kanske lägger upp en bild senare. Det var kul att jobba idag, även om jag var trött. Jag kanske borde vara trött när jag ska jobba, jag tycker av någon konstig anledning att det blir roligare... Hm(?)

Ska läsa lite på aftonbladet.se för att se om något ointressant hänt i den här världen idag. 

TV-freak.

Kategori: Allmänt

Jag känner mig som en nörd. Klistrad till TVn som ett djur, ja, så känner jag mig. Dessutom tittar jag på air crash investigation som INTE gör någon nytta för min flygrädsla. Dålig Stephanie, dålig! 

Ska testa yoga i Väsby på tisdag. Ska bli kul, men jag vill hitta något annat...typ inte bara prova på. Men det finns ju pilates och allt möjligt på SATS sen, så det lär ordna sig:) Tog reda på när jag ska åka imorgon också...8:50, blääää. Blir väl att segstarta dagen med att skita i att duscha och knapra i sig all nödvändig frukost som behövs. Eller så tar jag med mig något på pendeln. Borde inte vara så mycke folk så sent, eller? Aja, nej...frullen blir nog hemma. Tar med mig något att käka på tillbakavägen. På morgonen kommer jag grymta som ett litet odjur som blivit väckt ur sin skönhetssömn (hur nu det går ihop) Så jag återkommer till tangentbordet imorgon eftermiddag. Om inte ett mirakel inträffar och jag är pigg på morgonen vill säga. 

Godnatt alla nattugglor!
/den största natt(rugg)ugglan av er alla:)

Torka naglarna när du är riktigt glad!

Kategori: Allmänt

 
Fast jag är inte sådär jätte-glad. Mest lite ledsen över att jag saknar honom så himla mycket...Vill verkligen bara mysa big time just nu! 

Inte så mycke att göra åt saken, så jag sitter och väntar på att mina naglar ska torka. De borde vara torrt just nu tycker jag. Vågar inte chansa. Måste hitta någon slags aktivitet jag kan gå på. Är trött på att sitta stilla. Ska köpa ett SATS-kort när vintern är här på riktigt. Till dess funtar jag på power yoga eller något liknande. Skall se vad som finns här i kommunen först o främst. Sen ska jag försöka lägga mig snart också. Jag (vill inte) måste.

Nej! Jag menar ju såklart...

Kategori: Allmänt


Allt det där jabbret om att top model sänds tisdagar till torsdagar är ju inte riktigt korrekt (son en del säkert har märkt själva. MÅNDAG till torsdag...sorry! :) Hur det är så finner ni bänkad dessa dagar kl.20-21...!

Ojoj, jag ska försöka fixa mina naglar nu. De börjar bli lite lång för att ha att arbeta med. Hatar när de gnisslar mot koppar osv. Usch! Sen ska jag försöka gå och lägga mig. Ja, ni hörde rätt! Sover alldeles för lite. Eller, går och lägger mig alldeles för sent rättare sagt. Inte bra, speciellt om man kanske måste ta sig upp lite tidigare någon dag, som imorgon. Kommer somna hos frisören, men vad gör det, egentligen? Är rätt säker på att stolen är bekväm och att jag inte kommer utföra något arbete medan jag sitter där, perfekt. Skulle dock va schysst att hitta någon rolig tidning att bläddra i. Ingen skvallertidning. Kanske något nummer av sköna hem eller så. Lite inspiration, eller något.

Nej, nu vill naglarna bli filade! 

Tummen ner för dolda nummer...

Kategori: Mina älskade plagg

Okej, hur många gånger händer det inte att man kanske inte har tid att svara eller klantat sig och glömt sätta på ljudet på sin mobil. Sen när man tar upp mobilen för att slå på ljudet har någon ringt...med dolt nummer. Ahhh, blir så galen, speciellt när man vet att det kanske är ett jobb som ringer och vill få tag på en eller dylikt. Blir så sur på mig själv men ännu surare av att man inte talar in ett meddelande och säger vem man är som har ringt och vad saken gällde. Lätt för mig att kunna göra något åt detta. Det borde finnas en söktjänst som tar reda på vem fan "dolt nummer" är. Eller något. Mitt liv skulle i alla fall bli mycket lättare! Klarar inte av att ha ljudet på när jag är stressad eller gör mig iordning. Det gör ju bara att jag börjar prata och resultatet blir oftast att jag missar bussen jag ska hinna med. Nej, tummen ner för dolda nummer. Eller iaf för er som INTE lämnar något meddelande efter er:/

Men nu något helt annat... Åhh vad det var skönt med gummistövlar idag! Kunde trampa var jag än ville, i vilka lerhögar som helst utan att behöva tänka på att jag kanske förstår skorna. Yes!:D 



Visst är de söta?! De kommer från Viking.

Oj, så trött...

Kategori: Allmänt


Usch, vill verkligen inte åka iväg nu. Vill bara gå och lägga mig igen! Är halvt snorig i näsan också, men ska försöka stå emot nässpray då jag har en dålig vana att bli beroende av den. Tänker inte bli kladdig eller blöt om skorna idag, så det blir stövlarna på. Sen har jag ingen aning om vad jag ska ta på mig så det är bäst att jag börjar göra mig iordning. Kom dessutom på att imorgon blir en ännu tidigare morgon. Ska vara hos frisören kl.10:00...vilket betyder att jag måste åka härifrån strax före 9. Jag vill inte... Är verkligen den mest anti-morgon-människa som finns! 

Trött kram till er alla. Ha en bra dag!

Sängen kallar.

Kategori: Allmänt

Ska ta och lägga mig nu tror jag. En ny dag väntar imorgon, och jag kom på att jag börjar kl.12, inte 14 som jag brukar. Vill jobba mer än vad jag gör...3 timmar varje dag ger inte så mycket lön, tyvärr. I want it all. 

Jag saknar att ha dig hos mig. Kunna krypa upp bredvid dig och hålla i dina underbara händer. Få finnas för dig. Saknar dig baby!

Godnatt!

Jag behöver träna...

Kategori: Allmänt


Vad är det som egentligen har hänt med mig? Oj, ni som följt detta ett tag har kanske lagt märke till allt engagemang i träning osv. Nej, nu är allt det borta. Jag började jobba och vips så försvann alla bra träningsvanor. Nu väntar jag bara på att blåsa upp som en ballong och se min fina vältränade dröm gå åt skogen. Jag måste röra på mig för att balansera med vad jag äter. Det bör vi alla (om vi inte är vana vid att äta för lite). Nej, nu får jag skärpa mig! Ok, jag har aldrig svällt upp som en ballong och har blivit välsignad av någon högt där uppe att jag inte tappat kroppsformen. Men vad man inte tar hand om blir man sedan straffad för (har jag fått för mig). Jag vill iaf leva sunt och vara lika tight som Madonna när jag är 50, så de är så! Nu jävlar ska jag komma igång igen. Ta inte det här för en dålig ursäkt, men när jag blir frisk, ja då ska jag göra allt för att få tillbaka den längtan jag hade i somras. Att längta tills man känner sig nöjd med hur mycket tid man lägger ner på sin träning. Alla har vi våra mål i livet, detta är ett av mina mål. Vill inte känna mig onyttig när jag kommer hem från jobbet och stoppar i mig en kaka lite då och då. Klarar jag detta? Abso-fucking-lut! Bara man vill:) Jag har ju genomfört det en gång... :)

Disco lies!

Kategori: Allmänt

Detta strömmar ur mina högtalare just nu:



Disco Lies (Spencer & Hill Remix Radio Edit)-Moby

Dancing queen!

Kategori: Allmänt


Sitter och diggar ABBA just nu. Har blivit kär sen filmen "Mamma mia", som var en musikal först, men det ignorerade jag totalt:) Det är musik som kommer leva för alltid. Så jäkla bra! 


Bild: Google.com

Nu har top model för övrigt dragit igång. Det glädjer mig att de visar det flera dagar i veckan istället för en gång i veckan. Blir på något ologiskt sätt lättare att följa. Så tisdag-torsdag kan man bänka sig 20:00 för att följa programmet:) Gissa vad jag ska göra varje tis-tors kl.20:00? 

På tal om modell och så vidare. Snart är det söndag och dags för mig att plåtas! Ska till salongen på torsdag fm och tona håret så det passar till temat. Tänker inte avslöja det än:) Känns som att veckan kommer bli lite buisy iaf. Mamma fyller år på lördag och jag måste hitta en kakburk som jag och min pojkvän ska köpa till henne. Kakburken kommer rosenthal och thomas group och finns inte överallt. Så imorgon blir det att ringa runt och försöka få tag på en sådan. Ska försöka leta lite på internet nu också. Trodde att klockan skulle vara lite mer nu, men icke. Snacka om extra, härlig tid:) Sitter med min älskade laptop i knät och bara tar det lugnt. Men är väldigt skönt när man kan kombinera nytta med nöje. Speciellt när man har en MacBook;) Mac slår PC med hästlängder, så är det bara! Ses senare:)

it's cold:/

Kategori: Allmänt

Hello!
Sitter och fryser något förskräckligt...ska virra in mig i en filt snart och bara mysa. Ikväll är det premiär för top model! roligt, roligt. Känns bra att kunna ha något att titta på tv och koppla av idag med. Känner att jag fortfarande behöver vila lite till eftersom förkylningen fortfarande håller i. Men det är bättre. 

Känner mig bara seg och frusen, finns inte så mycke mer att säga förutom att jag kom på att jag inte kommer träffa pojken för än fredag. uusch:/ Känns så tomt, och jag saknar honom. Det kunde ha varit värre, men ändå... Hur som helst. Ska försöka värma mig nu. 

Kärlek...

Kategori: Allmänt

Måste bara skriva ett inlägg. Och det blir lite personligt, men det är så typiskt mig. Jag älskar verkligen min pojkvän...finns ingen bättre än honom! När jag tänker på oss kan tanken dra iväg och jag drömmer om vårt liv tillsammans, då, nu och i framtiden. Det är verkligen något med att vara kär, att ha någon och verkligen känna sig älskad. Vet inte vad jag skulle göra utan dig! ♥♥

Ska ägna resten av kvällen åt att städa lite i mitt rum. Byta lakan, slänga massa kläder i tvätten (även om jag gjorde det tidigare ikväll, högen blir inte mindre). Sen ska jag fixa lite här på bloggen också. Ordna lite med kategorier, eller något. Struktur åt (mig) folket! 

Godnatt och sov sött. Dröm om dem du älskar mest. Vare sig det är mamma, pappa, bästa vännen eller, för de som har tur och träffat någon lika underbar som jag:)

Mysig inpackning.

Kategori: Skönhet & inspiration

Sitter just nu och väntar spänt på Dexter. Tänkte dock utnyttja tiden däremllan på bästa sätt. Därför sitter jag just nu med en inpackning i håret. Använder mig av märket Waterclouds, (Ice hairmask). Är helt ok, men man måste ju verkligen göra inpackningar frekvent för att se något resultat, iaf på längre sikt. Har varit för slarvig med inpackningar och tänkte ta tag i det en gång för alla! 

 
Bild: waterclouds.com

Snart Dexter!

Kategori: Allmänt

Åh, glömde nästan att det är Dexter ikväll! Även om jag bara kan ladda ner avsnitten vill jag inte veta vad som händer. Spänningen blir mycke bättre när jag väntar 1 hela tiden! Läste lite på tv.nu om vad som ska hända..oooh! 22:30, på 6an, missa inte! Nej nu ska jag slå en pling iväg till hjärtat mitt.

Tillfrisknat?

Kategori: Allmänt

Hej! 
Jobbet funkade bra idag, lagom mycket att göra. Helt ok faktiskt, det var inte så hemskt att jobba idag iaf, även om jag inte såg fram emot det. Mötte Rebecca innan jag skulle börja jobba också, det var kul:) Hann dock inte prata så mycke eftersom jag skulle börja precis, men hej hann man iaf säga! 

Fick ett samtal från min nya frisör idag också. Har registrerat mig i deras modellregister och fick en förfrågan om jag ville ställa upp som hårmodell på söndag. Jag tackade glatt ja och vill att det ska bli söndag NU! Ska bli så kul, men berättar om allt sen när jag varit där. Är ju några dagar kvar...

Som vanligt ska jag göra borra ner mig i soffan och ta det lugnt. Eller som vanligt(?)...Nu behöver jag det faktiskt. Även om jag mår mycke bättre idag så behöver min kropp vila, och vila ska den också få göra. Innan jag går och gör iordning lite mat så måste jag gratta min mammas kusin, Lisa. Hon födde idag en liten dotter, Sally. Grattis! 

Måndag igen.

Kategori: Allmänt


Hej hej, Idag är det måndag, men det känns som att jag glömt att skriva lite i helgen. Dels för att jag inte hunnit, men också för att jag inte har orkat. Här kommer lite "uppdateringar" iaf.

Fredag: Klippte mig! Blev kortare än vad jag trodde att det skulle bli, men det var nödvändigt eftersom det var så hemskt slitet. Frisören kunde knappt kamma igenom håret efter hon hade tvättat det... Med andra ord var det inte slöseri med tid eller pengar, så jag är nöjd. Blev inte så hemskt tokigt heller:)

Sedan var jag ju på tobbes avskedsfest som jag pratade om. Det var roligt att träffa folk jag inte träffat på länge♥ Anna, Felicia, Oscar, Erik mf :). Tråkigt var det också eftersom det faktiskt var en avskedsfest, men tiden går fortare än vad man tror. Lycka tlll Tobbe! 

Lör-sön: Har bara spenderat massa tid med min pojkvän, vi behövde det. Helt underbart var det! :)

Idag, måndag, ska jag jobba. Känns lite sådär när jag är förkyld. Är alla sjuka eller förkylda nu? Tycker jag hör att alla är halvt krassliga. Blir väl så när vädret slår om. På ett sätt är det skönt att sommaren försvinner, känns som att tiden rör sig. Men å andra sidan betyder det att man får mindre tid till annat. Iaf med tanke på hur min sommar såg ut. Längtar till den riktiga hösten kommer, då man kan ha på sig höstkläder, inga mellantingskläder. 

Ska försöka göra mig iordning nu, känns som att jag ligger lite efter i tidsplaneringen. Om jag ens har någon, känner mig så slö idag. Vill helt ärligt inte jobba, men ibland måste man bita ihop (tyvärr...)


Förkyld, men ändå lycklig.

Kategori: Allmänt

Jaha. Så var man förkyld nu också. Måste dock säga att livet inte är så hemskt även om jag snorar och har ont i halsen. Har haft världens bästa helg:) Är så glad att det blev som det blev. Bara du och jag, det är så det ska vara.

Inget speciellt roligt på TV just nu, tror jag. Kvällen kommer väl gå till att försöka vila upp mig. får se om jag orkar jobba imorgon, känns tungt att missa arbetstid, men jag vill hellre bli frisk och vila upp mig.

King Kong och massa sötsaker.

Kategori: Allmänt


I'm a sinner. Jag kan bara inte stoppa det här sockersuget! inte bra alls. Är trött och socker är det enda som verkar hålla mig pigg, iaf ett tag, sen vill jag ha mer. Men det är logiskt så varför ifrågasätta. Bara för mig att sluta. Kanske borde dricka massa vatten eller något. Äsch...

På 6an är det King kong. Får nöja mig med att titta på det eftersom det inte finns så mycket annat på tv:/ Lär ju inte behöva titta så mycke längre, får mysigt besök strax! 

Jag längtar verkligen efter dagen då min tandställning försvinner. Står inte ut med att massa mat fastnar i den. Man känner ju sig som en hamster som lagrar mat i kinderna. Åh, jag orkar inte! Dessutom biter jag mig själv i kinderna nu när jag fått tandställningen på underkäken. Suck... dagens i-landsproblem. 


Såhär såg mina tänder ut i juni. Nu är gluggen helt borta iaf:D 

Just dance!

Kategori: Allmänt

Hejhopp.
Kan inte påstå att jag är direkt pigg idag. Somnade vid 4 imorse och känner att jag skulle kunna lägga mig för ikväll nu. Jag mår dock bättre nu. Har kunnat reda ut saker som behövdes. Rensa luften lite. Det är alltid något som är viktigt i ett förhållande. Ska försöka vila lite nu för att sedan äta massa glass o annat när älsklingen kommer tillbaka. 

Thank god it's friday!

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem och ätit min lunch. Skulle kunna trycka i mig lika mycket en gång till! Ikväll är det Tobbes hejdåfest. Han och sin kompis ska åka till Thailand och vara där grymt länge så vi ska försöka säga adjö på ett inte allt för sorgligt sätt. Köpte en bit lax som jag ska grilla ikväll. Jag orkar inte ta med mig något att dricka. Känns onödigt eftersom jag inte vet hur länge jag blir kvar där.

Är så sugen på att se wall.e, verkar så himla mysig och fick toppbetyg i svenskan. Kan en robot bli sötare? :)
Bild: Google

sleep now and wake up happy.

Kategori: Allmänt

Ska ta och krypa ner i min säng nu och breda ut mig i en oas som öppnar sig för mig när vardagen går mot sitt slut. 
Måste bara fixa lite saker på nätet, och sen är jag redo. Satt och jäste framför travel chanel nyss och längtade bort. Mest från en förändring. Men det är aldrig för tidigt för en förändring i vardagen. Min närmaste förändring kommer bli resultatet av att ha suttit hos frisören imorgon. Önska mig lycka till!

Slår på tangenterna när jag kommit hem från jobbet imorgon. Jag + tidig morgon= Nej tack. 
Gnatt.

Huvudvärk.

Kategori: Allmänt

Ska bli så skönt med helg! Kan inte vänta... 
Har världens huvudvärk just nu. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll. Imorgon börjar jag tidigt, och dessutom klipptid kl.10. Åh, varför bokade jag för...? Men men det r väl bra att jag får det gjort. Kan ju gå hem och lägga mig efter jobbet. Har kommit fram till att jag inte ska klippa allt för kort. Haha, gud vad jag velar:) Men det är så svårt. Efter jag gjort Brazilian keratinbehandlingen i december så ska jag klippa mig kortare:) 

Sitter fortfarande och bara degar framför datorn. Ibland älskar jag att bara inte göra någonting. Men ibland blir jag galen utav det. När jag har huvudvärk som nu finns de inge bättre!

Go east this winter?

Kategori: Allmänt

Guess what? Resan är nu bokad. Destinationen är Dubai, och gissa om jag är taggad!? Är så glad:) Jag o mamma kommer ha det sweet. Kommer hem dagen innan min födelsedag, så min egna present blir ju en härlig solbränna. Woho!

Bild: Google

Jobbet gick bra idag, inte lika långsamt som de varit innan. Klippte mig inte idag, men imorgon har jag bokat tid. Vet fortfarande inte kort jag vill klippa det. Jag som gått och sparat och sparat... Blir alltid så. Men med tanke på hur det ser ut är det kanske lika bra att bara köra av så mycke som det behövs. Får se.

Nu är det MTV's program som väntar. X-effect och NEXT. Kommer tillbaka lite senare. Puss!

en middag och en drink.

Kategori: Allmänt

En asiatisk middag och en uno mas. Mums! Idag var en sån där härlig höstdag. Alla som gick i LK05 borde ha känt att vinden denna kväll blåste så som vinden blåste många nätter på älva. Kall, men ändå härligt varm. Det enda som saknades var doften av salt och hav. En del av mig vill tillbaka, iaf till havet. Men en annan del nöjer mig med att strosa på Sthlms mysiga gator i höstmörkret. Hade fint sällskap ikväll också. Sedan hittade vi Ludde kommande på gatan utanför Stockholm Fisk på Vasagatan där vi satt och drack vår drink. Vi vinkade in honom och han stannade och tog en öl med oss. Efter att han gick blev vi kvar ett litet tag för att sedan rulla hem med pendeln till Väsby igen.

Jag MÅSTE klippa mig nu. Det ser ut som ett fågelbo i topparna. Hemskt och det känns inge bra, så jag ska försöka droppa in och göra något åt katastrofen. Kanske blir mer än att toppa det, eftersom det verkligen behövs tas en bra bit av håret för att det ska må bra igen. Jag får sova på saken:) Och sova är vad jag ska göra nu! 

To go shorter hair or not shorter hair, that is the question.....ZzzzZzzzZzzzz....

En bra start på dagen!

Kategori: Allmänt

Heej! 
Har varit vaken ett tag nu. Satt och käkade frukost för ett tag sen och surfade jag in på Blacknuss hair and care's hemsida. Har nämligen varit sugen på att göra en Brazilian Keratinbehandling vilket innebär att jag kommer få rakt hår även när jag tvättat det. Nu har de ett jätte bra erbjudande för i december. Har bokat en tid nu och även bokat en tid för min kompis Rebecca:) Tyvärr inte på samma dag, men har jag tur kan jag följa med henne och titta på en stund iaf!

Nu ska jag försöka lite raskt göra mig iordning för att åka till biblioteket och skriva ut lite saker jag behöver för lite senare idag. Hoppas på att få träffa min pojkvän lite senare också. Idag är ju faktiskt en bra biodag, skulle inte tacka nej till lite biomys. Innan tiden springer iväg säger jag hej sålänge, ha en bra dag!

På TV just nu...

Kategori: Allmänt

Godkväll! 
Har gett upp allt letande på resor nu. I alla fall för idag. Jag och mamma ska ta oss till resia i u-väsby på torsdag efter jobbet. Ser fram emot det, hoppas man får en bättre bild av allting då. På alla sätt. 

Just nu gottar jag mig med ytterligare ett sex and the city avsnitt på trean. Men det blir aldrig lika bra som när man sträckkollar på boxen. Finns inget bättre, nästan:) Ska nog lägga ner datorn nu, och därmed ge mig för ikväll. 
Godnatters.

I ♥ SEX AND THE CITY!


Bild: Google

Restips?!

Kategori: Allmänt

Behöver restips till vintern! Prisvärda destinationer. 

Period: Januari 
Destination: Var som helst!
Kostnad: maxpris c.a 7000


tipsa, tipsa, tipsa! 

Just nu har vi två resmål i åtanke. Dubai och Marocko. Skulle vilja fylla listan med fler alternativ.

UPDATE:

Åh, det är så himla svårt att hitta något. Alla resebyråers hemsidor är så taskigt utformade. Vill ha något ENKELT! Blir nog att gå in på något kontor och prata med en människa istället. Tar därför emot tips på bra hemsidor som man fattar något av och kan se och jämföra priser på...

17:00=frihet!

Kategori: Allmänt

När klockan hann 17:00, efter 3 väääldigt långsamma  timmar, blev jag överlycklig. Bytte snabbt om för att sedan få åka hem. Tog med mig en caffe mocca också, var rätt god, men slår inte chai latten:) Trodde att det skulle vara lite kallare än vad det var idag, så jag tog på mig min väst. Nej, det var alldeles för varmt. För tidigt, eller så var det bara en lite varmare dag. Det kan gott ta och bli höst nu, jag är redo. 

Måste kolla lite på resor nu. Är sugen som fasen och mamma också. Så det blir hon och jag i vinter, förhoppningsvis. Jag har på sätt och vis paxat dubai, någon som varit där och och vill berätta hur det var, tips osv? Annars får vi se, Italien lockar också. Har tagit en veckas semester. De är så himla snåla med sånt, 1 vecka...och sen tyckte de att de räckte. Det kanske är så, jag vet inte(?) Men vill öppna vyerna för andra jobb till årsskiftet. 

Ska värma lite av svamppajen som blev kvar från igår nu. Sen blir det lite TV, och sedan resjakt! 

Time for work.

Kategori: Allmänt

Ska alldeles kila iväg till jobbet nu. Har satt i mig en galet god champinjoncrepe! mums. Funderar på att cykla till jobbet, men det blir så jobbigt om det regnar när jag ska hem igen. Får väl ta bussen, man vet aldrig med det här vädret. Hoppas det blir lite mer att göra idag. Kan bli uttråkande av att inte göra nånting...Ha de!

fil med havrekuddar.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Sitter vid matbordet och äter lite frukost. Kan faktiskt tugga bättre nu, men försöker undvika "hård" mat. Så mina havrekuddar funkade allseles utmärkt nu när jag fortfarande har lite ont i tänderna. Känner mig jätte trött! Vet inte varför, jag har ändå sovit rätt mycket. Klockan 0100 imorse gick jag och tog min själv en dusch. Känns så kul att ha en sån bra dygnsuppfattning när jag fortfarande jobbar. Men när jag börjar jobba mer sen så kan jag inte hålla på att leka rörvare på nätterna. 

Ska nog se en film nu. Har ställt in mig på Fashion TV just nu. Älskar den kanalen, jag kan titta på den en hel dag:) Men nej, inte idag. Ska nog se fortsättningen av filmen som jag o min pojkvän slutade se igår.  Ja, så blir det nog...

bilder!

Kategori: Mer om Stephanie

Snacka om att jag drar ut på tiden med att lägga upp dessa bilder, men här kommer några iaf:) Förresten, nån mer som tycker att DEXTER är galet spännande nu?! åh, kan inte vänta en hel vecka:/

                                        


Lite om bilderna... Har ju kollat igenom dem allihopa och sett att de är rätt enformiga. Men det är så svårt med tandställningen o allt. Självförtroendet dras ner när läpparna särar på varandra. Jag har inte svårt att visa tänderna när jag skrattar. Men ett foto förevigar just det jag inte vill se själv... Nog om det. Vad tyckte ni? 

Smaka på pajen darling!

Kategori: Allmänt

Hej! Idag har jag vaknat upp bredvid världens underbaraste människa. Sedan har lagade vi lite frukost för att sedan titta lite på sista matrixfilmen. Vi hann dock bara se en tredjedel, för sen skulle jag åka iväg till jobbet. Måste säga att det var väldigt lite folk som kom var i centrum idag. Knappt några människor alls, vilket gjorde att jag hade väldigt lite att göra. Skönt, men samtidigt jobbigt då tiden går så sakta.

När jag sedan åkte hem stannade jag på vägen för att köpa lite ingredienser till min svamppaj som jag gjorde nu ikväll. Den var så galet god! 

Ingredienser 

Pajdeg:
75 g smör
1 dl mjölk
1 dl matlagningsgrädde
1 och en halv dl dinkelmjöl
1 och en halv dl vetemjöl

Fyllning:
c.a 1 liter skogssvamp
15 cm av en purjolök
2 ägg
en halv dl dijonsenap 
75 g riven medelstark ost
Örtkrydda
Peppar
1 msk smör till stekning

Sätt på ugnen på 200 grader.

1. Blanda ihop pajdegen och tryck ut den i en stor pajform. Lägg pajformen med pajskalet i kylskåpet i en kvart. 

2. Förbered svampen genom att steka den i smör. Låt svampen få färg och blanda sedan i purjolöken (finhackad). När purjolöken också fått lite färg blandar du i kryddorna. Smaka dig fram! 

3. Tag ur pajformen ur kylskåpet, stick några hål i skalet med en gaffel. Förgrädda pajskalet i ugnen i 5 min.

4.  Blanda ner mjölk, matlagningsgrädden, ägg och dijonsenapen i en bunke. Tillsätt osten. 

5. Tag ur pajskalet ur ugnen och blanda ner svamp och purjoblandningen i formen. Häll sedan över ägg och mjölkröran. Grädda i mitten av ugnen i 25-30 min. 

Enjoy!


Lite bilder kommer sen ikväll, promiss:)