stephaniesliv

HoneyBee

Kategori: Allmänt

Boy, the way you blowin' up my phone
Won't make me leave no faster.
Put my coat on faster,
Leave my girls no faster.
I shoulda left my phone at home,
'Cause this is a disaster!
Callin' like a collector -
Sorry, I cannot answer!







Ha en trevlig valborg! Puss & nyp i stjärten ♥


valborg .

Kategori: Allmänt

Hej! 

Valborg it is. En överskattad högtid där man blir full och glad. Förmodligen. De blir inget parkhäng eller Uppsala. Nästan alla jag pratat med är i Uppsala, men men. Det lär ju bli toppen iaf. Först spenderade jag juldagen i Norrtälje, sen nyårsafton, min födelsedag och nu valborg... Haha, är man Norrtäljebo på riktigt nu eller? :) 

Sitter och tittar på Avatar just nu. Köpte filmen på ICA för 149:-, bra pris! Näe, återkommer med mitt snygga nylle lite senare. Annars får ni ha en kalasvalborg... Jag har faktiskt aldrig blivit asfull på valborg förut! Men vadå, asfull har man ju blivit (tyvärr), så själva upplevelsen har man ju med sig i bagaget ;)

stop telephoning me-e-e-e-e-e-e-e-e-eeh

Kategori: Allmänt

Förstår inte varför jag ska må dåligt. Vill bara att det ska ta slut o vara bra. Typ som att trycka på paus o kunna andas utan att känna att det sticker knivar i magen. Jag vill inte... Det blir bara mer o mer o mer o jag hatar (verkligen avskyr) att be om stöd. Jag brukar oftast få allt o lite, men ibland räcker det med det man själv vill bli "tröstad" av. Typ som att man kanske förväntar sig att vissa ska finnas där, men var man än letar, finns de inte där när man kanske behöver dem som mest. För visst, jag må vara den där kackerlackan som aldrig dör, men ibland gråter jag, ibland mår jag jävligt dåligt och ibland vill jag bara lägga mig ner och skrika. O just nu vill jag bara gråta, så som jag velat göra hela dagen. För att det saknas något. Det där som säger att allt blir bra -ibland vill jag bara höra det från d i g. Men det kanske inte är något jag kan begära? Förmodligen inte, men det skulle vara gött om jag inte behövde  stava ut det. 

min stackars mobil...

Kategori: Allmänt



Jag är ett riktigt sadface när det kommer till det här alltså. Ni ska bara veta.. Har en mobil jag kan använda istället, men jag vägrar! Haha.. Vill inte ha någon annan än min kära iPhone. Ni vet ju hur de är när kemin är rätt ♥. Här är det knepiga.. Den är olåst och jag har tele2. Tele2 säljer inte iPhone. Jag kan heller inte säga upp mitt nuvarande abonnemang eftersom det är 1 år kvar på bindningstiden... :/ O att köpa en olåst är dyrt. Usch, drama o dilemma.

if i were a boy

Kategori: Allmänt



i'd put myself first
and make the rules as i go


fyhelvete

Kategori: Allmänt

Igår: Underbar..! Hittade till och med mina glasögon jag letat efter i över 1 vecka. Ja, förutom att min iPhone är förstörd nu, men de är en annan femma.


Idag: Jag vill bara lägga mig och skrika. Fyfan. FYFAN!

Kärlek på väg!

Kategori: Allmänt

Åhh, min fina älskade vän Felicia är på väg hit till Norrtälje i skrivandes stund! Ska ner och hämta henne på busstationen alldeles strax :D Vi ska äta ute och sen åka hit, vi får se vad vi hittar på ikväll ♥

Här kommer en liten video från jobbet idag... hahaha. Inga kommentarer ;)





so what do you want from me?

Kategori: Musik och bilder.

Den här låten är fantastisk. Så jävla bra text så jag dör ♥ jag tror att det är mig han sjunger om...

sleep .

Kategori: Allmänt

Godkväll. 

Har bara inte pallrat mig in på bloggen. Men jag har tänkt på den, ooja, Har till och med gjort ett videoinlägg där jag ger svar på tal om min skitkorv jag skrev om häromdagen... Spännande (eller inte). 

Nu ska jag sova. Har gjort värsta ansiktskuren. 4 enkla steg som ger mig babylen hud :) Eller ja, 4 enkla steg för mig som inte har råd med några jävla tusenkronors-behandlingar. Sova var det ja.. godnatt ♥

nudelskål

Kategori: Allmänt

Titta vad jag fick av mamma... :) Första gången jag använder den, har två stycken. Så himla gott med nudlar tycker jag! Men de innehåller inte så mycket näring, tyvärr.. Och även fast jag fick mitt studiemedel igår så äter jag nudlar ^^



Igår kväll fick jag världens sötaste överraskning. Det jag trodde var nån konstig som ville jävlas med mig genom att plinga och knacka på min dörr var min finaste som kom med glass ♥. Humöret är fortfarande på topp, men känner ett stort motstånd för att sätta mig på bussen och åka mot Väsby lite senare. Hoppas ni har en fin lördag. Jag är lite besviken över alla tjocka molntussar som glider över himlen. Jag hade hoppats på att kunna sitta ute o sola lite innan jag åkte, men det ser mörkt ut. Ska äta upp mina nudlar o sen ta o röra på mig. Kram

Kanske det nya fredagsmyset?

Kategori: Allmänt



just give me something to believe in.

Kategori: Allmänt

det brinner här inombords. mina kinder flammar i rosa, jag andas ostadigt och har en klump från magen upp till halsen som döljer alla tårar. & lika mycket som jag bara vill lägga mig ner och skrika så sitter jag här tålmodigt och försöker förstå -även fast allt bara blir svart när jag blinkar. jag vet bara inte vad fan jag ska tro längre. "i'm just one step closer to the edge, and i'm about to break"

passion .

Kategori: Allmänt

Här tänkte jag egentligen skriva världens jävla inlägg om att jag är en BB, men det blev för creepy och sånt kan vara skrämmande. Så istället säger jag:

Hej, hoppas ni har en bra dag..! Det är ju fredag o allt. Jag menar, den är väl toppen..ehh

Så jävla lamt, jag orkar inte. 

Vill ni höra något roligt? Jag klämde precis en skitkorv på toaletten och SJÄLVKLART så fastnade det lite så de va bara att ta toaborsten och göra rent. Men gissa vad mina kära vänner? Toaborsthelvetesfittan är i min andra lägenhet några hundra meter bort. Baaaara att knalla bort o hämta den då. Roligt det kommer se ut med en flicka som går med en toaborste i handen... Ja, där fick ni en bra starter för ert fredagsmys också... Jippie.

awesome..!

Kategori: Allmänt

Nörd som jag faktiskt är (till vissas förvåning) så har jag beställt hem Avatar-spelet från CDON till min x-box. Såfort jag får failboxen att funka tillsammans med min tv så kommer jag byta livsstil rätt fort. Tänk er en blek o fet liten svettig larv med 500 burkar burn vid mina fötter, hahaha. Eller inte. Nej, jag är ju tjej, jag sitter och spelar tv-spel i 12 cm höga klackar och kort kjol - Vad annars?!

"the sun is shining now but still i'm feeling cold"

Kategori: Allmänt

09:35 äter en macka, tvingar i mig lite te. Någon gång vid 14 så trycker jag i mig lite inlagd ingefära och en halv sushibit som är Hannah's rester från hennes lunch. & jag mår fortfarande illa. Jag inte äta, kan inte sova, kan inte tänka. & nu snöar det igen. 

Jag känner mig inochut idag. Jag har kämpat för att hålla tårarna tillbaka (ni vet såna gånger man bara vill försvinna för det kommer brista vilken sekund som helst). Jag behövde få komma hem, men känner mig ändå för rädd för att vara ensam -för då brister allting. 

rubrik

Kategori: Allmänt

fredagsmys på jobbet...

Kategori: Allmänt


Citerat från Elaine: "Jag sitter här och blir suktad av min kollega som tryckt i sig en chipspåse och massa lösgodis. I förrigår åt hon en munk och en dounut till lunch liksom. Hon bara äter o äter men går inte upp 1 kg" haha, jaa, när jag kommer hem så knäpper jag upp brallorna säger jag bara!

var tog våren vägen?!

Kategori: Allmänt

Det var så vackert väder förra veckan så man blev ordentligt bortskämd! Nu är det grått o knappt 5° ute :( Kom tillbaka. Jag vill sitta ute och äta glass och mysa i solen. Grilla och lyssna på sommarklassiker. Våren är så underbar, man känner hur allting förändras -till det bättre <3



Grillning på gården förra veckan, så himla mysigt!

<3

Kategori: Allmänt

När jag stänger ögonen, finns du där bakom mina ögonlock.


long time no see .

Kategori: Allmänt

Hej. 

Det känns som att det var evigheter sen jag skrev här. Mycket har hänt.. Jag har bland annat flyttat och det är full fart på praktiken. I måndags vaknade jag utvilad och lättad över att vara klar med flytten, det har tagit på krafterna att grubbla över om hur det ska gå och om det verkligen är värt allting. Men nu känner jag att det verkligen var värt det. 

Nu till någonting helt annat.. Jag fick ett sms från min bästa vän kvart över tolv på natten om att hennes mamma somnat in efter en tids sjukdom. Massa styrkekramar till dig min fina vän, jag tänker på dig och din familj ♥ 

Jag var helt i chock när jag fick beskedet, även fast jag gått och väntat på det. & Även fast jag (av någon konstig anledning) kan känna mig dum att väcka min fina som sov bredvid mig så är jag så otroligt glad över att jag hade dig bredvid mig just då. Du betyder verkligen massor för mig!

Jag fortsätter att le. Det finns alltid hopp. Och jag är tacksam över att jag har dig och alla andra underbara människor runt omkring mig. På tal om hopp, nu vill jag tatuera in det ordet. "Hope". Vi får se om jag vågar gadda mig, men till dess ska jag fortsätta le.



(ja, jag har klippt mig också..hihi)


above & beyond .

Kategori: Allmänt

Hej :)

Hoppas att ni mår bra! Själv har jag haft en bra dag på min praktik. När jag kom hem var det fortfarande varmt och skönt, så jag bestämde mig för att sätta mig ute på gården och läsa tidningen. Sen kommer några grannar med en engångsgrill och ska grilla korv. Jag faller självklart för grupptrycket och springer upp till min lägenhet för att hämta ner lite som jag kan grilla själv. Hamburgare o majskolv. Fyfan vad gött. De kom fler o fler som satte sig och nångång vid 19 blev man riktigt taggad, haha! Några åkte och hämtade en vattenpipa också. Dock blev det så kallt så vi stack in till Viktor och började dra massa bloss. Ja mina kära vänner, fan vad man är schleten nu. Har suttit och dragit som en jävla idiot... Kanske ingen toppenidé med tanke på att det är onsdag o allt men man lever bara en gång. Dock känner jag att jag bara vill ligga o vila just nu. Saknar min fina som jag bara vill pussa på just nu också <3 

Ska lägga upp lite bilder efter jag tagit en dusch. Luktar som en inrökt arab. Inget illa menat, men ni vet vad jag menar ;) (eller så gör ni inte det, whatever...haha) PUSS!




Edit: Ligger i sängen o är helt död. Med andra ord sjunger prioriteringen rätt rejält på att hämta sladden till kameran. Fixar det imorgon på lunchrasten lr något. Godnatt... ZzzzzzZzz

in my little window .

Kategori: Allmänt

Dagarna bara försvinner. Jag vill kunna få sekunder att bli evigheter. Så som det känns när jag ligger i din famn..♥


while I was gone.

Kategori: Allmänt

Hej bloggie!

Har varit i Väby i 27 timmar ungefär. Röjt lite, gosat med älsklingsnelson och jobbat. Slagit många flugor i en o samma smäll med andra ord. Men det är så himla skönt att vara hemma i Norrtan igen! Det börjar klia i fingrarna när man inte har sitt egna som man kan göra vad man vill med. Mamma kan t.ex. inte ha disk i vasken utan att må dåligt... Jag mår dåligt av att diska, så jag låter det bli ett litet berg som svämmar över innan jag tar tag i det. Det värsta av allt är att mamma har en diskmaskin, men hon blir typ lycklig av att handiska... Ja, vad fan ska man säga. Jag saknar servicen man fick en gång i tiden. Det var good times när man slapp diska själv. 

Var hemma hos Linnea en liten stund igår också. Så underbart att träffa mina fina tjejer ♥. Jag saknar er varje dag här borta i norrland. Önskar att vi kunde träffas mer, men det är en otroligt fin känsla att veta att jag har er som vänner, jag älskar er! 

Har tvättid om ett par timmar. Ska försöka ha lite mini-spa här hemma till dess. Ansiktsmask, inpackning i håret osv, så jävla skönt att ha lite egentid. Det behövs alltid om man ska orka vara kring andra.

Söttsöttsött <3


Hann röja lite innan jag gick också. Var där i 2 timmar, haha xD

Vi hörs lite senare. Hoppas att ni haft en bra helg!

fredag!

Kategori: Allmänt

Hoj! Förlåt för en kass uppdatering... Eller förlåt? Haha.. 

Hursomhelst, mycket att göra den här veckan. Av någon anledning har jag haft svårt att sova, vilket leder till att man sitter och flummar ihjäl sig på dagtid. Första dagen med för lite sömn blir alltid grinig, sen blir det en vana. Fan vad man kan ha kul åt ingenting egentligen. Jag säger bara Darth Vader och udda sexfantasier, hahaha! 

Jag har ju min praktik nu. Det är typ som att ha ett jobb utan lön... Egentligen strider det mot mina principer, men gör jag den inte blir jag ju utan csn, vilket jag inte får glömma, faktiskt är min "lön" när jag pluggar. Ska faktiskt börja jobba på söndag. I upplands väsby. Hmmm, vad gör man inte för att sitta och spela gitarr utanför systemet i sommar så att säga *host*. Har varit slapp som en jävla apa och inte jobbat sen jag började plugga... Nu i juni och juli kommer jag verkligen inte att ha ett jävla öre eftersom csn upphör, jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag slackade järnet när jag egentligen skulle sökt sommarjobb så de rök ur arslet av ansträngning. Men det är ju alltid lätt att vara efterklok. Jag har jobb fram till midsommar, sen får jag väl sälja mig själv för att överleva. Alltså sälja min vackra personlighet till mamma eller pappa så de förstår vilken underbar och fattig dotter de har ♥

Nej hörni, det är fredag. Vi hörs en annan dag, puss!

sitter i möte.

Kategori: Allmänt

Bussen hem går nu, men vi ska sitta och kackla här lite till. Suck... p.s vad fan hände med min panna idag?

they say that love goes anywhere.

Kategori: Allmänt

7/4 2010

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Sitter här på min praktik och är på dåligt humör. Det var allt jag hade att säga. Adjö.

mj's finaste .

Kategori: Allmänt

"But They Told Me
A Man Should Be Faithful
And Walk When Not Able
And Fight Till The End
But I'm Only Human

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart."






"i need it when i want it"

Kategori: Musik och bilder.

Jag tycker egentligen att rnb är lite gay. Speciellt att det ska se så fake-macho (med paljettkavaj liksom, ursäkta?) ut i alla videos. Men de är bara att blunda o njuta av musiken, älskar den här låten <3 


ring aftonbladet! expressen går också bra...

Kategori: Allmänt

Fröken soffpotatis tog på sig träningskläderna och tränade intensivt i 20 min + uppvärmning. HERREGUD! Jag är typ värd en stor kladdkaka (2 påsar chips går också bra). 

Ja, det är meningen att jag ska ha tränat i onödan. Det är bra, det lär mig att jag kanske inte ska vara så överambitiös hela tiden. Verklighetsförankring någon? Dessutom måste jag laga en matlåda till imorgon... Vad är det för jävla läskig livsstil som smyger sig på mig? Snart har jag väl en unge sugandes på min tutte också. 

Jag ändrar mig lite. Skit i aftonbladet - Ring 112 istället, detta är fan ett akut fall. 


J
ag i min förnekan om att bli något jag inte är...

big girls don't cry, they just complain...

Kategori: Allmänt

Godmorgon.

Sitter på skabbcaféet nr.1. Fyfan. Just nu verkar det vara någon slags pensionärssamling eller något. Det är nog intressant att jag drar ner medelåldern rejält här. Fan vad jag saknar ett Esperesso House i den här staden. Det skulle sitta riktigt fint. Men det skulle väl pensionärsföreningen bränna ner med en gång. 20 kr för en enkel espresso, aldrig i livet skulle de säga... Det är det jag betalar för mitt kaffe idag. Suck..

Kom i lite för bra tid till min praktik idag. Jag antar att det är guds straff eller någon idiotisk karma att dörren var låst så jag inte kunde komma in. & det är anledningen till att jag beställde en kopp te (och i muggen står det Kaffe) för att kunna slå upp min dator och blogga. Jag har musik i öronen just nu, men jag kan med hjälp av allas blickar se att jag förstör deras fikaglädje när jag slår på mina tangenter -Jag mår genast lite bättre. 

Som sagt, praktiken börjar idag. Tror jag. Har de inte hittat på någonting vettigt för oss att göra kommer jag att komma tillbaka hit för att skriva en hel bok om hur man kan göra en människa arg och besviken. Jag känner att jag inte orkar riktigt, är så trött och grinig så det förmodligen inte finns med på världskartan. Ska försöka bli lite gladare nu, som att stirra argt på alla när jag går ut härifrån. Har hela min kopp full av te, men som sagt, den va bara min ursäkt att få slå mig ner. Nu får de njuta av sin pensionärsfika och snacka skit om bittra studenter som förstör tillvaron med sina jävla datorer. Peace ♥

And i miss you, sweetness <3

Kategori: Allmänt



jag saknar min prinskorv ♥

Kategori: Allmänt


Bebis♥

be careful what you wish for

Kategori: Allmänt

Det känns som att jag kokar på insidan, men utsidan är iskall. Jag tänker inte låta mig själv falla igen. Jag tänker fortsätta stå upp och ta allt för vad det är -För det finns inget annat. 

Jag vill inte behöva tänka, men ibland snurrar det verkligen på högvarv. Mest för att jag är rädd att förlora det jag lärt känna.  Det jag älskar att känna. Din värme, ditt sätt och din beröring. Jag vill intala mig själv att jag inte behöver någon just nu för att inte bli besviken eller ledsen för någonting. Jag vill egentligen inte känna att jag vill ha/behöver någon såhär som jag gör under dessa omständigheter. Men samtidigt kan jag inte föreställa mig att vara utan dig just nu. Det går bara inte.

Som vanligt vet jag inte var jag vill komma. Det börjar bli för mycket sånt nu. Att jag bara är och inte vet. Det betyder att det finns alldeles för mycket tid att grubbla över vetskapen som inte finns. Jag känner dessutom att jag kan bli så sjukt osäker på mig själv för att jag inte har något svar på något jag funderar sönder på högvarv 24/7. 

Jag vill bara kunna vara mig själv och inte behöva oroa mig för mig själv eller för dig. Men det är klart, det finns inga helt perfekta bekymmer-fria dagar. Men jag vill inte intala mig själv att allt är jättebra, när jag kan må såhär. But all i know is i'm lost without you.






Jag orkar inte vara en sån jävla tönt...


....

Kategori: Allmänt

trevlig kväll!

Kategori: Allmänt



Slängkyss!

spring .

Kategori: Allmänt

Åh, behöver jag säga mer? Det är vår!







En helt underbar dag, känner mig helt lyrisk. & ikväll blir det lite festligheter. Min sista lördag här i Norrtälje på länge eftersom jag ska börja jobba i Väsby tidigt på söndagar. Blir ingen mer uppdatering för idag mina söta cookies, ta hand om er! Kramar ♥

sommar på ingång .

Kategori: Allmänt

Det finns få saker som slår att gå på en riktigt mysig vårpromenad. Med Jason Mraz-I'm yours i hörlurarna, men fågelkvittret hörs igenom. Jag är förälskad i den här årstiden när man kan börja gå i låga skor, börja knalla i gräset som blir grönare och friskare för varje dag som går. Inte för att glömma när alla dofter börjar träda fram. För många innebär det pollen, men för oss andra lyckligt lottade som slipper allergi kan jag vara utomhus hur mycket som helst o bara andas. Njuta. 

Men när jag gick där ute på väg hem igen från min promenad idag så ser jag en bil som åker förbi. Helt plötsligt sticker det ut en röv från rutan och jag stannar till och tappar hakan. Haha... man börjar ju undra alltså, men sköna grabbar som förmodligen redan är rätt packade innan kl.15:00 på långfredagen, härligt! 

Twitter?

Kategori: Allmänt

Jag twittrar för fullt om allt möjligt. Många fler uppdateringar än här i bloggen. Sök på Stephaniesliv och lägg till mig (eller följ mig i smyg). Jag tycker att det är så kul med sociala medier, för man kan uttrycka sig på så många olika sätt beroende på var man är inloggad. På facebook håller man kontakten med folk. På bloggen uttrycker man allt som inte får plats i en status-uppdatering och på twitter skriver jag det som jag tycker är roligt att skriva, men kan ju även följa massvis med roligt folk! Det finns ju verkligen ett nätverk för alla typer :)

Sitter och pillar mig själv i naveln och stjärten just nu. Ska fetsova alldeles strax! Hoppas ni inte blivit allt för lurade idag. Jag känner mig rätt så besviken då jag inte blivit lurad en enda gång:( Men även rätt skönt! Gick ni på något skönt skämt? Hihi.. Näe, nu ska jag borsta gaddarna, sen blir det sleeping beauty. Kramar ♥

så underbar .

Kategori: Allmänt

Jag älskar verkligen Diesels nya kampanj! ♥ Det är så Skinner i ett nötskal :)

seg .

Kategori: Allmänt

Inget spacklande idag heller.. Men måste ut och handla lite mat nu iaf. Känner mig lite seg idag, drömde massa otäcka saker igen på förmiddagen:/ Men men. Inte så mycket jag kan göra åt det. Missar jag denna buss går jag tillbaka och väntar på nästa.. SÅ känner vi oss idag. Hehe :P Hoppas ni mår bra idag! Halvdag för många antar jag:) Puss!




Edit: Ja, jag missade ju självklart bussjäveln. Kom dessutom på att affärerna lär stänga lite tidigare idag eftersom det är halvdag? Inte mataffärerna, men de andra, SKIT! Hursomhelst, måste tipsa om min favoritlåt just nu, så himla fin ♥ Länk till Spotify -> HÄR!

1 year ago .

Kategori: Allmänt

att bo kvar i sin egna lilla bubbla .

Kategori: Allmänt

Goddag mina kära läsare, idag engagerar vi oss lite i politiska frågor. Eftersom den här dagen ägnar sig åt mycket skämt osv, tänkte jag beröra ett ämne som är ett enda stort skämt; Politiken och utvecklingen här i Norrtälje.

Jag börjar undra om man delats in i två olika tidsåldrar här, eller vad det är som är grejen. Mer konservativa människor får man nog gräva fram från andra världskriget känns det som (utan att låta allt för hemsk). Det finns så mycket som vill göras för att den här kommunen ska börja snurra som de flesta andra kommuner. Nu får vi inte glömma att Norrtälje faktiskt tillhör Stockholms Län, något som totalt verkar förnekas. Att kommunen med den största ytan i länet bara verkar finnas till för någonting vettigt på sommartid är skrämmande nu när vi ändå lever i år 2010.

Jag har bara bott här i snart 8 månader. Jag kommer från en förort norr om Stockholm men har lärt känna större delen av Stockholms län genom min umgängeskrets. Och självklart hade man en och annan vän som hade landställe i Roslagen - Norrtälje, andra bodde här permanent. Jag har alltid varit lite nyfiken på varför alla kallat det här stället för en håla på vintern, och ett paradis på sommaren. Jag skulle snart få de svaren när jag faktiskt flyttade hit själv. 

Det jag har svårt för att förstå och acceptera är att atmosfären är så stängd och negativ. Det finns knappt någon öppenhet. Dock kan jag inte dra alla över en kant. Jag har träffat helt fantastiska människor som bott här hela sitt liv. Det finns ändå en glimta av hopp, och det ligger i den yngre generationen! Dock vill den större delen av den äldre generationen kämpa med sina liv för att få död på allt som har med nytänkande att göra. Bara en sån sak att rospiggar är lite försiktiga av sig har vuxit till någon slags skrämselpropaganda. Men allt är ju relativt, jag vill inte att den här vackra kommunen ska börja likna en förort i Stockholm där det byggs massa miljonprojekt. Men när de små förändringarna som kommer att vara den yngre generationens framtid läggs ned, för att det finns allt för många inbitna jävlar som inte kan acceptera förändring, så börjar jag undra.

Norrtälje kommun var typ sist med att införskaffa el. De va onödigt sas det. Allt för mycket jobb... Men kanske var det så att Norrtälje kommun skulle förbli ett enda stort museum istället för att växa och bli den kommun den är idag? Om man hade sagt tvärnej till elen, hade det inte funnit så mycket kvar idag. Fortsätter man säga nej och tveka till saker så kommer det om 10 år inte finnas någon framtid här. Och det vill jag inte, jag vill att det ska växa och utvecklas. Engagera den yngre och mer öppna generationen. Och än en gång, Nej -Jag vill inte förvandla det här till en klassisk förort. 

Ge oss inte fria händer, utan ge oss verktyg att kunna skapa händelser och events med hjälp av kommunen. Ja, det är våra skattepengar, men seriöst, vill vi lägga ned massa skattepengar på att volvoraggarna ska slita på våra vägar hela somrarna?  Ett lyckat projekt föder fler projekt. Vi kanske inte är där om 1 år, inte heller om 2 men om 10 år kan jag i alla fall säga att mina barn har en framtid i den här staden. Det finns villiga personer som vill göra saker här, men som möts av motstånd. Allt för mycket motstånd, och jag vet inte hur man ska tackla något så inpräntat och fördomsfullt. Om jag är helt ärlig så vet jag inte ens om hjärntvätt hjälper. Men det är därför jag vänder mig till oss yngre. Vi måste stå på oss och tro på vår sak. Vi får inte ge upp och lyssna på korrupta lösningar. För tro mig -att förneka och försvara är inga bra lösningar på någonting. Håll sinnet öppet och lev för framtiden. Utbilda dig, var kreativ, var inte rädd för att fullfölja dina drömmar, var inte rädd för att försöka. Ingen kommer att ändra sin åsikt för än man sett något slags motbevis. Och är vi tillräckligt många som lyckas kommer man istället bli nyfiken och kanske mindre fördomsfull.

Jag kanske låter som en jävla flower-power-idiot just nu. Men jag tror så starkt på min sak, och vet att det finns någon sanning i det. Jag sitter inte och är hatisk. Jag har förälskad mig i Norrtälje och skulle flyttat härifrån för länge sen om jag inte trivdes. Men som jag uttryckt mig tidigare så tycker jag verkligen att det är så tråkigt att mötas av ett sånt massivt mentalt motstånd för nytänkande. Som sagt, året är 2010 - & Jag väntar på att fler ska vända sina kalendrar och kanske även vakna upp..