stephaniesliv

Modell för en dag!

Kategori: Allmänt


Pling plong! 
Idag har jag vaknat och haft så galet ont i magen av att ha ätit den starka maten jag åt igår:/ Mådde inge vidare en bra stund men kunde ända ta mig ut i skogen för att leta lite svamp. Med i sällskapet var pappa, halvbroder och hans flickvän Inga. Det var trevligt, och lite svamp blev det också.

Sedan var det snabba ryck hem för att duscha och byta om. Jag och min kusin skulle iväg in till stan för att fotas lite. Kul var det och bilderna blev fina. Kanske lägger upp några senare:) 

Väntar för övrigt på min pojkvän som ska komma hit snart. Yay!

What's the name of the game?

Kategori: Allmänt

INLÄGG FRÅN IGÅR (som inte ville publicera sig)

Still sick and tired of just standing still.
(But when everything starts going fast, i want to rewind)


Så har man hamnat i det här med att jobba varje dag och vara ledig på helgerna. Visst, hur skönt som helst att slippa skolan. Känner mig så nöjd med att inte behöva gå upp varje morgon och åka en timme för att ta mig till skolan för att sedan sitta där och flumma runt. Det känns som att det mesta var på låtsas. Allt det där med klassen. Ibland känns det som total bull shit. Men ibland ser jag tillbaka på alla bilder som tagits på våra seglingar som vi gjorde. Allt det där kommer ju aldrig raderas från minnet, men även det var jobbigt i vissa tider. Att vara fast, mitt ute på havet, med 40 andra människor runt omkring en 24 timmar om dygnet. Som med mycket annat här i livet ville jag bara fly från det. Att fly är ju inte alltid det bästa man kan göra. Men var ligger min gräns egentligen? Hur mycket ska jag orka innan det en dag tar stopp för mig? Hur mycket står en människa ut med? Så mycket skit man kan utsättas för. Jag har inte upplevt någonting jämfört med andra. Jag ska inte klaga, jag fick min utbildning. Jag har ett jobb nu. Men vi har väl alla våra småsaker som vi ibland grubblar över, och jag har min sån period just nu. Kanske PMS? kanske  bara en liten "livskris" då jag märker att livet inte är som det "ska vara". Första skolstarten jag inte går till (för jag har ingen att gå till). Hinner jag förstå vad som händer med mig, och vet jag var jag vill i livet? Hinner jag välja var jag ska i livet eller är det försent? Det är såna saker jag funderar på. Svåra saker som man sällan finner svar på. Speciellt på begäran. Jag vill förstå bättre, utan att vara för kontrolltokig. Går det? Och framför allt, varför har jag begäret av att få veta allt sånt här? Så knepigt...

Tänkte lägga mig nu. Inte för att jag är trött, utan mer för att det inte finns så mycket att göra vid den här tiden av dygnet om man inte är ute och roar sig. Vaknade vid halv 12 igår så jag är inte ett dugg trött nu. Har varit vaken i lite mer än 12 timmar. Känns verkligen sämst då man sitter fast här inne. Okej om man hade sällskap, men icke, inte ikväll. Om jag stannar uppe kommer jag dessutom bara småäta hela tiden. Jag känner att det är en sån kväll, där jag kommer gå och sukta efter massa småsaker som jag bara kommer stoppa i mig. Jag tror att all den här frustrationen är hormoner som håller på att få fnatt. Jag står inte ut med den här hormontillsatsen som tillförs i mig. Den gör inget gott. Hoppas verkligen att p-ringen är bättre än dehär pillerillerna jag äter. Åt helvete med preventivmedel. Men att inte skydda sig på något sätt för att sedan hålla på med dagen efter piller o sånt skit är en dålig ursäkt för att inte ta ansvar. Fråga mina närmaste kompisar om vad jag tycker om sånt. Vad tänker man framför allt med, som tjej, när man inte vill skydda sig?! För att först dö av att veta att man är med barn och sedan får man för sig att killen måste veta det också. Hell no. Ja, det är skillnad om man är tillsammans, men annars, finns inga ursäkter. 

Istället för att sitta här och blogga om allt jag tycker är dåligt så går jag och lägger mig. Har fått nog av mig själv och min negativa inställning. Allt för att jag inte kan få som jag vill i den här världen (vilket är helt naturligt att känna ibland). Kanske sover till sent. Eller så försöker jag gå upp och förbereda mig för dagens sysslor. Mer om det när jag vaknat...

/kvällens aningen arga bloggare.

Yay, favoritfilm på tv!

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från pappa och märker att den mest hysteriska filmen är på 3an...Mars attacks. Oj vad den är underbar. Så ful, men så underbar. Ska roa mig med att se på den nu.

Kan för övrigt berätta att jag power walkade över till pappa idag. Tog 55 min och jag märkte verkligen att det var ett tag sen jag verkligen rörde på mig. Skönt var det iaf:) Sen satt jag hos honom och vilade lite på soffan. Vi bestämde oss för att gå ut och äta med mamma, så han körde hem mig så vi kunde duscha o hämta mamma. Och sen åkte vi ner till infra city, Thai house, för att äta. Gott var det, men nu är jag mätt som en plätt. Känns som att jag bara äter och äter. Men å andra sidan kom jag på att jag skippade lunchen för att det vart så knasigt med tiden. Nåväl, ska återvända till den otroligt intelligenta filmen. Ses! :)

Nybadad!

Kategori: Allmänt

Åhh, finns inget bättre än att komma ur badet och känna sig helt ren:) Satt med hårinpackningen i ungefär en kvart, samt en ansiktsmask som drog ur massa skit ur porerna. Det känns ju väldigt bra nu faktiskt. Kroppen helt avslappnad, håret alldeles mjukt och fint. Mysigt

Måste nog power walka imorgon. Det sägs att det ska bli bra väder och jag hoppas att det faktiskt blir så också. Sen vet jag inte vad jag hittar på. Kanske träffar pappa en stund. Sedan blir det massa håltimmar som, förhoppningsvis, fylls med någonting meningsfullt. Tänkte ta och natta mig själv nu. Känner att lite skönhetssömn skulle toppa mitt tillstånd. 
Godnatt!♥

bada?

Kategori: Allmänt

 Sitter och häckar framför TV'n just nu och följer vad jag tror är finalen av A shot at love with Tila Tequila. Ja, det är väl, speciellt... Eftersom det här är så eget måste jag bara se var allt det här slutar, haha.

Efter det blir det nog ett riktigt skönt bad efter det. Tvätta håret ordentligt och ge det lite återfuktning genom att lägga en inpackning. Har under kvällen importerat massvis med bilder på mig själv från min externa hårddisk. Har verkligen glömt bort hur många bilder det var jag hade. Här är t.ex. en från i April:



Ojoj, spännande på tv på riktigt nu! kommer tillbaka lite senare efter jag har myst i badkaret...

UPDATE...
Neeej, jag tycker hon skulle valt tjejen istället!! Dåligt. Men, man kan inte alltid få som man själv vill. Hon fann ju sin "love". Nej, plask o hej leverpastej.

Come crasch into my world.

Kategori: Allmänt


Down, down and down again. Har jobbat idag. Fick till och med jobba över 1 och en halv timme, men det gjorde inget, jag blev sysselsatt. Är inget annat än väldigt uttråkad just nu. Jag bara glor på TV. Kvällen blev inte så som jag hade tänkt mig, men det gör inte heller så mycket. 

Finns inte så mycket att säga ikväll, förutom att det känns som att något tynger. Allting känns bara inte helt 100, & jag hatar avskyr att känna mig såhär...

headlock.

Kategori: Allmänt

Hej,
Inte har det blivit skönare i munnen inte. Känner mig fast i det här eländet. Är iaf hemma från jobbet nu, kom hem för 40 min. sen. Har kunnat peta i mig lite räksallad med pasta. Det var gott med jobbigt att äta. Eftersom jag börjar vid 14 imorgon så har jag bestämt mig för att åka till min pojke snart. Kanske tränar lite innan? Har blivit så dålig med det nu, men jag jobbar ju nu, vilket gör att motion automatiskt medförs. 

Pratade precis med Linda och hon satt på ett espresso house med sin kompis. Blev lite avis faktiskt eftersom jag måste erkänna att jag blir knäsvag av deras Chai Latte. Det finns inget godare!  (Sorry waynes, men pulver slår syrup). Om jag hinner innan de stänger på centralen blir det "En stor chai latte med sojamjölk, tack". Så smaskens! Hoppas jag hinner...! Smell you later bloggen.

lås i munnen.

Kategori: Allmänt

Hej! Har hunnit hem mellan tandbesöket och jobbet för att slänga i mig lite nudlar. Det enda jag kan äta nu på några dagar kanske? Usch det här är ju verkligen obehagligt. Tandställningen på nedre käket stör verkligen. Kan inte ens bita ihop och nu ska jag bege mig till jobbet för att vara snäll och trevlig mot alla kunder, jaa! (neeeej...) Hoppas att det inte tar allt för lång tid att vänja sig.

Ska snart gå till bussen igen. Om jag inte jobbar imorgon så ska jag åka till min pojkvän. Men om jag jobbar ska jag vara hemma och försöka lära mig prata igen...suck. Man har verkligen sina bättre dagar, helt klart! 

Lyssnar på lite ABBA-musik just nu. Eller alla soundtracks från filmen Mamma mia. Hur bra som helst. Blir lite gladare av det, men linjen mellan att vara nere och att tycka att livet är helt ok är för min nästan hårfin. Men vad spelar allt det här för roll om hundra år om jag inte lyckas bli ihågkommen av hela världen? 

Congrats Christian Sirano!

Kategori: Allmänt

Blev så glad av att Christian vann project runway! Även om finalen var för ett tag sen vill jag ju följa allting i svensk takt. Bara 21 och talang som kommer räcka livet ut. Han var värd det. Congratulations one more time, you're so fierse!
Project runway vinnare

Om jag kunde sy skulle jag satsat på att hålla på med design. Kanske kan lära mig ett och annat av mormor, hon sydde ju trots allt min klänning jag hade på vår studentskiva (casino royale). Har tyvärr ingen helkroppsbild på mig när jag bär den. Jag designade och hon sydde, vi kanske skulle slå ihop våra påsar? Hmm.

Är så galet trött nu. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Så det är dags att klämma på sista versen. Sweet dreams!

snooze.

Kategori: Allmänt


Önskar att jag kunde sova bort några dagar. Inte göra någonting för att sedan lika pigg, lika vacker, kunna stiga upp och gå ut utan att sedan bli sliten igen. Tänk om det vore möjligt. Dessvärre har jag redan fattat att såna drömmar inte stämmer överens med verkligheten. Kan ju säga att det är därför jag både är sur och grinig. Sommaren skapade för mycket lyxproblem. Nu vill jag bara slappa dagarna ut och jobba när jag själv orkar. Släpade mig själv till jobbet idag, men vad gör man inte för att försöka lyckas här i livet. Att kasta bort dagarna för att fundera på den frågan finns inte. Man får bita ihop och kämpa! 

Ska till tandläkaren imorgon. Tandställning skall monteras på den nedre käken. Jag vet inte om jag ser fel, men jag kan nästan svära på att mina framtänder har blivit snea. Eller, de två främsta tänderna är för mycket åt ett håll. Får fråga Eva (min tandläkare) imorgon om allt ser bra ut. Kan inte vänta på att få byta mina missfärgade gummisnoddar...

Har funderat på att gå ut och power walka, men jag har dissat den idén innan jag ens kom på den. Nej tack, kvällen ska gå till TV-tittande. Project runwayfinal förresten! De måste jag se. Hoppas jag inte hunnit somna innan dess bara...

proppmätt.

Kategori: Allmänt

Jobbet gick bra idag. Och ja, jag kom i tid, I alla fall den tid då hon ville att jag skulle komma. Fick lära mig kassan idag, vilket var svårt men spännande. Det är verkligen inte lätt alla gånger, men jag försöker, och framför allt, vill jag lära mig så mycket som möjligt på kort tid. 

Efter jobbet åkte jag till söder för att träffa Linda. Vi åt oss lite för mätta på Hermans vegetariska buffé. Herrejösses vad mätta vi blev. Sedan rullade vi oss till slussen för att gå bort en tiondel av det vi ätit. Ouff, jag ät fortfarande som en sten:/

Väntar nu på att Dexter ska börja. Det är verkligen spännande! Ska dra på mig ett par mjukisbyxor nu så att min mage kan expandera. Om det känns såhär att vara proppmätt undrar jag hur det känns att vara gravid...haha. Det känns dock mer naturligt att vara med barn än att äta så mycket så man knappt kan andas. Kommer tillbaks till datorn lite senare. Ciao!

Updatering
Oj oj, nu börjar Dexter bli spännande igen. Hur skall detta gå? Hoppas det råder lika stor spänning i nästa veckas avsnitt också! Har precis lagt på luren då jag pratade med min pojkvän. Mycket trevligt. Sa dock att jag skulle sova nu, vilket jag också tänker göra. Imorgon är en ny dag. Eller hoppsan, klockan är visst över 12. IDAG är en ny dag!

God-tidig-morgon/god-sen-natt

Some of a nails best friends.

Kategori: Skönhet & inspiration

Nä, sover inte riktigt än. Måste bara skirva att jag precis fixat mina naglar en aning. Får inte ha allt för långa naglar när jag jobbar och dessutom är det inte så fräscht att ha halvslitet nagellack. Vad hittade jag på då? Något som inte tar lång tid alls och som ger ett bra resultat är att:

1. Fila naglarna med en bra mångsidig fil (min fil kommer från depend).
2. Måla lite med en vid nagelpenna (mavala) 
3. Dra på med två lager "super base" nagellack (mavala) 
4. Smörj in händerna med en fet handkräm så nagelbanden mjukas upp lite.

Enkelt men naturligt, snabbt och snyggt! 



Ska sova nu, på riktigt. Ska drömma om all god mat jag och Linda ska äta imorgon på Hermans...mmm.
Nattinatt.

The nut house.

Kategori: Allmänt

Heej! 
Min dag har spenderats med min underbara mamma. Först åkte vi till en marknad i sigtuna, och på vägen tillbaka till Väsby igen stannade vi till vid det mysigaste stället jag varit på på länge. Det heter "The nut house", och de serverar gudomligt goda hembakade sötsaker, kaffe, te och lite annat smått och gått. Vi njöt av fikapausen ute i en vacker trädgård med massa växthus fyllt med grönska. Man kan gå in på en hemsida för lite mer info. Inte så ofta man åker förbi denna oas mitt ute på landet, så tänkte skriva ner hemsidan om ni skulle vilja titta förbi någon gång. http://www.lisa.se
Tack mamma för en underbar mamma-dotter-dag:)
Te och underbara nötkakan
Fikat som vi rätt snabbt smällde i oss. Te och jätte god hemmagjord nötkaka...

Har lite senare på dagen hämtat pappa från arlanda. Han har varit i Riga på konferens och han hade tagit med sig massa goda småsaker därifrån som jag suttit och stoppat i mig under kvällen. Muumms. Men lite får man unna sig, har dessutom, efter mitt uppehåll, kommit igång med träningen igen. Känns skönt.

Måste lägga upp en bild på min frisyr som jag satte upp igår. 

Ska försöka planera lite inför veckan nu också. En sak jag måste göra imorgon är att fråga varför det blivit fel med min lön från juli. Avskyr när sånt händer, men tyvärr kan det bli fel. Hoppas ni alla haft en trevlig helg. En summering av min kan vara att jag legat ganska lågt. Har inte varit på topp humör, men under idag har jag kunnat komma tillbaka då jag fått umgås med mammsen. Godnatt!

MAMMA MIA!

Kategori: Allmänt

Har varit såå galet klantig idag. Tog fel på tiden då jag skulle jobba och skämdes som bara den för det. Hur som helst blev de inte så arga och vi kom överens om att jag ska jobba på tisdag istället. Vart galet grinig och är fortfarande lite halvt off på hela händelsen.

För att få mig själv på bättre humör tog jag och mamma oss till Kista galleria för att se på mamma mia. Har ju redan sett den en gång tidigare, men är den bästa feel-good filmen som går nu. Kändes jättebra. Så nu har jag fastnat på alla ABBA-låtar igen. Kan ju säga att detta på något är en slags mamma-dotter film, och det kändes så bra att få sitta bredvid mammsen och lägga huvudet på hennes axel lite då och då:)



Nu är jag dock ännu gladare för min pojkvän kom precis. Så nu tänkte jag umgås lite med honom.

Gokväll!

Kinesen.

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Kan ju erkänna att jag igår natt fick en känsla av extrem ensamhet och allt vad det heter. Ville sova bort hela helgen, vakna på måndag med lön och och möjlighet att göra något. Åka bort. Men nej, jag jobbar förmodligen mer nästa vecka, vilket å andra sidan är väldigt bra. Jag slipper gå rastlös.

Läste ut min älskade bok igår natt också. Klockan 03 släcktes min lampa och hade då sträckläst i två timmar. Ett bra slut, en fantastisk bok. Kan inget annat än att säga: Läs den!



Ska ungsrosta lite mackor snart, brödkåtheten kvarstår. Sen är det jobbet som gäller. Kanske lär mig kassan idag, tjoho. 
Ni får ha en bra dag.

välkommen.

Kategori: Allmänt

Hej! Blev ingen utgång vilket jag är glad över. Eller. Jag är glad över att jag själv valde att stanna hemma. 
Skogspromenaden gicks tillsammans med min kära mor. Vi var ute och snurrade i lite över en timme och vi lyckades hitta TVÅ hela karl johansvampar. Haha. Men att få promenaden var inte helt fel. Skulle inte fått röra på mig idag om jag inte gick ut, så det var en lättnad. Nu börjar man se hur färgerna börjar förvrängas på trädens kronor. Snart är hösten här på riktigt och det är väl inte helt fel. Välkommen höst, jag väntar med höstkapporna och varma, stickade halsdukar. Mys.

På hösten kan man även fotografera. Allt ljus får så naturligt vackra kontraster och jag njuter av att kunna finna frid när jag fångar allt på bild. På tal om bilder så ska jag se till att jag får ta massa fotografier på mig när min tandställning åker ut. Dock dröjer det nog ett tag innan det blir av. Jag längtar. Det kommer bli så skönt att slippa massa mat mellan tänderna, speciellt spenat. Komiskt egentligen:) Allt detta klagomål när jag vet att det är värt det, men ändå. Jag har några mål för hur det ska vara när tandställningen åker av:

-Ha låångt hår (iaf en bra bit längre än nu). Beroende på hur det ser ut klipper jag det kort (Som C. Diaz frisyr i "The holiday".
Tanken med det här är att man fixeras så mycket till ansiktet när man har kort hår, och det vill jag inte så länge jag har tandställningen. Dessutom har jag ett löfte att håret ska inte klippas så länge tandställningen sitter i.



Gorgeous!

-Som sagt, beställa tid hos en bekant till familjen för att ta massa kort på mig själv (och mitt leende!)

Mja, det var väl de målen jag satt upp. Alltid bra att ha något att se fram emot. Är nödvändigt när munnen är som en enda stor antenn för nuläget. Det gäller som sagt att distraheras!

Säger godnatt nu eftersom jag ska hoppa in i duschen och sedan blir det tv-tittande och läsning som står på livets tablå. Blir en tidig kväll eftersom jag jobbar imorgon.
Natti.

väderleken.

Kategori: Allmänt

Hm, förstår mig inte riktigt på det här vädret. Men längtar efter stabilt solsken några dagar innan jag kommer arbeta varje dag. Kom hem för någon timme sen och har inte gjort mycket sen dess. Kanske tar en promenad lite senare och ser om säsongens svamp fyllt våra skogar än. Tänkte göra en smarrig svappaj om de poppat upp några hattar på skogens mossiga golv. Skulle vara mysigt. Får ta på mig mina stövlar lite senare, men inte för sent så att det hunnit bli mörkt än.

Igår besökte jag ungdomsmottagningen för att försöka hitta ett bättre preventivmedel. De p-piller jag äter nu orsakar illamående och har gjort att jag till och med svimmar när jag börjar ta de piller med hormon i efter en sockerpillervecka. Jag tror inte att jag är ensam om detta och jag uppmanar tjejer som har besvär som dessa att inte låta det gå förbi som om ingenting har hänt, utan att försöka kontakta närmaste ungdomsmott. och få rådgivning om vad man kan ta istället. Jag fick tips om att börja använda p-ring. Vad sjutton är det?!, tänkte jag när hon först nämnde ordet. Men efter en stund lärde jag mig bekanta mig med vad det innebar. Det jag undrar nu är om det råkar vara någon som använder sig av p-ringar och som kan berätta om hur de upplever att använda dem. Allt låter bra, och jag vet att allting fungerar väldigt individuellt så skadar det inte att samla på sig så mycket information som möjligt innan man börjar. Det är trots allt hormoner vi tillför kroppen. En inte allt för normal process som sker automatiskt. 

Kanske loggar in och skriver några rader beroende på om jag väljer att dra ut eller inte. Vill bara vara med min pojkvän just nu, men han jobbar. Kom ju från honom idag, men det blev inte riktigt som vi tänkt oss igår när jag skulle åka över. Hur som helst så firar vi 15 månader idag, och jag vill bara sitta och äta snittar, jordgubbar och dricka något sött, gott vin på sängen och inte bry mig om världen som finns utanför. Den får vänta. Men det blir inte så. Därför får jag se om jag orkar hitta på något annat för att distrahera mig från det faktum att vissa dagar inte alltid blir som man tänkt sig, alls

Peace out så länge.
S som i Skogsmulle.




jag hjärta bröd.

Kategori: Allmänt

Hej hej! Gårdagen var riktigt bra. Jobbet var stressigt men roligt, jobbar på lördag igen. Efteråt möttes jag av min underbara pojkvän som tagit sig hem till mig medan jag stod och lagade middag. Kan ju säga att en god måltid inte behöver vara så krånglig. Gjorde riktigt goda wraps med qourn (som kyckling) och spenat och fetaoströra. mums! Kan ju lägga ut receptet någon gång om jag får tid och motivation. 

Idag har varit en hittills seg dag. Pojken åkte vid 10 och sen dess har jag hunnit äta frukost och läsa en bra bit i min bok. Tänkte förgylla denna eftermiddag med att göra iordning en till rätt då bröd är huvudingrediensen. Toast. Dijonsenap, soltorkade tomater och massa ost. Hur bra som helst. Ska slå på ugnen och grädda godbitarna snart. 

Tänkte under tiden jag tillagade mina små under, sätta på musik som stör grannarna en aning. Jag sitter nu och lyssnar på ett dunkdunkdunkjävladunk hela tiden, och jag har fått nog. Jag sänker mig till deras nivå, men det kanske är värt det. Dessutom njuter jag av mitt egna dunk än deras.

Hade tänkt ta mig ut till andra sidan stan idag och landa i min älskades famn. Men först några ärenden och kanske några sidor till i boken. Har läst rätt mycket nu och har inte så mycket kvar om man tänker på storleken på boken. Första gången jag läst så flitigt, men å andra sidan första gången jag verkligen fastnat för en boks innehåll.

Ha en underbar dag.
Kram och toast på er!

Förresten, oj så bra!

Kategori: Allmänt

ERIK PRYDZ - "PJANOO" (radio edit)



Vad annat kan jag säga än att han impade på mig åter igen! Har betraktad Prydz som en one-hit-wonder, men icke. Nu visar han var skåpet skall stå med denna låt. Enjoy!

Tur att jag tog med jackan iaf.

Kategori: Allmänt

Nåväl, det blev regn i alla fall. Trodde att man skulle klara sig med att kunna gå utan kofta eller jacka idag, men jag hade fel. Först blev det kyligt och det var bara att tappert ta fram jackan som låg ihopknölad i väskan. Den ville inte komma ut, men jag var tvungen. Kunde känna hur den nästan hånade mig när jag satte på mig den. Eller kanske var det vädret som dystert men komiskt skrattade medan man huttrade. Det är mitten av augusti, det är NU överraskningen ska komma som varje år vid den här tiden; de bortglömda sommardagarna som man trodde hade gått förjäves. Men icke. Eller så dröjer det en vecka till, vi får se.

Att gå runt på stan var ändå rätt mysigt. Blev lite fönstershopping. Lunchade på Ikki, kungshallen. Blev en liten sushi. Måste säga att idag inte var den trevligaste gången jag käkat där. Det var någon obehaglig doft som kom från någonstans. Typ så som det kan lukta på plattformen av centralen där man uträttar sina behov lite här o var. Piss. Usch och fy säger jag bara, men varför hade inte personalen märkt något? Det var inte så diskret vissa gånger. Kanske borde man ha sagt till, men men... Sedan gick vi ner till Sturegallerian och fönstershoppade lite till och efter det bestämde vi oss för att gå på bio. Vi såg "The Love guru" och jag tyckte väl att den var helt okej. Justin timberlake spelar en sliskig typ som är kåt på Celine dion och Jessica Alba är lika snygg som vanligt. Skämten kändes på något sätt väldigt bekanta med Mike Myers andra filmer som "Austin Powers". Dock hade filmen en bra längd, inga utdragna scener och storyn svävade inte heller ut tack vare det. Den får 3/5 för att den var trots allt underhållande. Det som sänkte filmen (dessvärre) var att en HEL barnfamilj bestämt sig för att besöka just denne biograf och se filmen. Jag vet inte hur många gånger den stackars ungen grät. Det är inte barnets fel, det är föräldrarnas. Vem sjutton tar med sina 5 barn (alla under 11) till en sån film där skämten bara anspelas på sex? Ursäkta mig, men har ni ingen släkting som också är lika förökningsvänlig som kan ta hand om era barn i 2 timmar så ni slipper göra hela biografen till en lekstuga? Skärpning! Dessutom finns det något som barnvagnsbio. Jag borde egentligen inte peka ut människor på det sättet med tanke på att vi ungdomar ibland inte är mycket bättre, men om vi alla hjälptes åt. Eller vad sägs?

 


Usch, skulle egentligen ha tränat idag, men nej. Nu är det alldeles för sent och jag vet inte riktigt varför jag inte satt igång för. Kan bero på att jag kom hem för inte så länge sen. Måste också påpeka en mindre bra sak och det är att SL's vintertidstabell är helt....åt helvete! Imorgon blir det att ringa och fråga vad de håller på med. Man kan inte isolera människor på det här sättet. Framför  allt på vardagar. Tidtabellen har verkligen blivit sämre, till och med sämre än vad sommartabellen var. Är jobbigt, det finns faktiskt många som inte har körkort. Det tar 45 min att gå hem till mig från pendeltågsstationen vilket är inget jag sysselsätter mig med att göra när det är mörkt ute. Ibland förstår jag inte vad folk tänker med. Som tur var finns det vissa änglar på denna jord. Träffade en lite äldre dam som också bor i mitt område. Vi delade på en taxi och kunde på det sättet ta oss hem oskadda. Det blev dessutom billigare. Vi kom båda överens om att försöka göra något åt det här. Ska försöka samla in namn, om inte annat skriva ett hotbrev till SL. Fy.

Ska väl lägga mig med min bok och läsa lite var det tänkt nu. Ställer klockan tidigare imorgon så jag hinner träna innan jag åker till jobbet. För imorgon är ju min första "riktiga" dag där! Börjar vid 12, så jag behöver inte ställa klockan allt för tidigt heller. Sen ser jag fram emot att pojkvännen kommer hit efter min dag på jobbet är slut också. Känns alltid så härligt när jag vet att jag ska få träffa honom. Jag uppskattar verkligen tiden vi får tillsammans Varenda sekund och minut betyder så otroligt mycket. Men nog talat om det. Att göra är bättre än att bara prata, som de säger...

Sov så gott, natti :)

gäsp...

Kategori: Allmänt

God morgon. 
Kan inte förneka att jag hellre velat ligga och mysa i sängen. Typ bara somna om och vakna några timmar senare. Dock ska inte såna lyxheter få vidtas idag. Har inte planterat hallonbuskarna än. Det skulle jag egentligen ha gjort igår, men det regnade så hemskt hela dagen och kände att jag hellre väntade till idag. Har privilegiet att ha mamma hemma idag också. Hon är ledig och på så sätt slipper man göra arbetet helt själv.

Idag ska jag träffa min kusin. Det ska bli kul. Har precis avslutat min frukost och ska försöka röra på mig så jag hinner in till stan så jag står utanför åhléns 14:00. Solen skiner ju även en aning idag. Kanske blir en av de sista sommarklädda dagarna man får se nu. Skulle ju vara mysigt. Känns som att man knappt fått använda sina sommarklänningar. Det är så tråkigt eftersom det är den saken jag längtar efter att få bära hela vintern lång. Men nu gäller det att börja spana efter stövlar, tjocka koftor, vantar, halsdukar och höstkappor och vinterjackor. Älskar färgerna som kommer nu i höst. Orange, lila, svart och blommigt i mörka tyger. Är tacksam för att det här flickblommiga tagit slut nu. Det känns på något sätt att man korsat barnkollektionen med vuxenstorlekar. Mörka tyger med inte för starka färgade blommönster passar alldeles utmärkt! Ska gå och sukta lite i affärerna nu när är inne i stan. Nu fylls höst och vinter kollektionen på i alla affärer och tänker vänta så länge som möjligt för att kunna vräka och välja bland alla new arrivals. 

Till er andra vädjar jag att shoppa lugnt idag!

woho!

Kategori: Allmänt

Åh, ja ja ja ja! Är galet glad, för jag fick faktiskt jobbet på caféet:) Jag ska nu mera jobba på Waynés Coffee i Väsby centrum och går under upplärning fram till september då jag ska vara så självständig som möjligt. Går inte att beskriva hur lycklig jag är. Mitt mål var att hitta ett jobb till mitten av augusti, och titta. Det gäller bara att stå i och kämpa mot sina mål så går det. Sitter och tittar på min t-shirt som ligger på stolen. På den står det "waynés coffee". Ja, ibland kan drömmen gå i uppfyllelse:)

Kom hem för inte så länge sen och har bara hunnit hoppa runt lite i vardagsrummet och firat. Ska väl inte hoppa upp och ner hela kvällen utan tänkte sätta på filmen "Torsk på Tallinn", eftersom den är hysteriskt rolig! Passar till sinnesstämningen så att säga.

Ibland leker livet, överdrivet bra. Men det är man väl värd? :)




Ha en trevlig kväll, det kommer i alla fall jag ha!

Nerver...

Kategori: Allmänt

Ah, kan inget annat än att säga att jag är lite nervös inför provjobbet. Det blir ju lätt så, men det känns ändå inte så hemskt.
Det gäller bara att samla ihop sig och göra sitt bästa så lär man gå utan så mycket ångest över att man inte gjorde sitt bästa i alla fall. Press, press, press... finns det något annat som dominerar denna vardag? Utseende, ekonomi, jobb, civilstatus eller hobby? Nej, jag tycker att det är för mycket tryck på att göra intryck och avtryck på både sig själv och på andra. Av alla de där härliga tipsen vi får av feel-good experter så undrar jag vilket av dem det är som faktiskt fungerar i människors vardag. Vet du?

Kan ju säga att boken "Kinesen" klistrades fast i högsta grad igår kväll. Har jag någonsin läst en mer spännande bok? Nästan, bara nästan så att jag glömmer världen runt omkring mig när jag tuggar mig igenom blad för blad.

Det som händer innan jag beger mig till Väsby centrum är:

-Plantera några hallonbuskar jag fick med mig från landet
-Läsa, läsa, läsa!! 
-Duscha och byta om

Sen så....

Mission accomplished!

Kategori: Allmänt


Sådär ja! Nu har jag och min pojkvän tagit oss 30 mil norröver för att överraska min pappa som fyllde 60 i lördags. Resan var helt klart värt det eftersom pappa blev otroligt glad:) Hade det otroligt mysigt där uppe. Vi var ute och power walkade i lördags innan det var dags att äta och fira pappa och i söndags fick vi thai-massage av en kvinna som bosatt sig i byn tillsammans med sin svenke man. Vistelsen var kort men underbar och kunde inte ha blivit bättre.


Jag och pappa. Grattis!

Har börjat läsa en ny bok nu. "Kinesen" av Henning Mankell. Oj, vad det var läskig i början. Var svårt att greppa om den brutala inledningen som beskrevs. Men känslan gick sakta men säkert över till spänning, och nu kan jag knappt lyfta näsan ur boken! Jag kan verkligen säga att den är värd att läsa. Den krypande spänningen är perfekt nu när nätterna börjar bli kyligare. Att ligga inne med en filt över benen och läsa en bok är någonting som är underskattat. Inte tala om när man tar en paus och dricker en kopp te, mmm....

Imorgon kommer bli en spännande dag! Jag ska nämligen provjobba på ett café i Väsby centrum imorgon, så hur det går berättar jag självklart om imorgon! Nu ska jag ta och bränna lite kalorier som ofrivilligt slunkit ner under helgens frosserier. Allt från tårta till för många portioner mat, nja, inte alltid så bra som det smakar. I alla fall om man tänker på resultatet bortsett från att man blir faktiskt blir mätt! Har dessutom missat FÖR mycket träning när vi var i Tallinn. Känner mig så uppgiven av att ha slarvat med träningen nu. Men om man tänker på hur mycket dans det blev på båten både till och från Baltikum så går samvetet inte helt veck. 

Önska mig lycka till imorgon:) Här kommer någon bild från Tallinn också. Mors!


Lunch i Tallinn



Sushi take away upp till rummet, mums!


Jag och Linn på båten hem från Tallinn. Lite party vart det ju...



Några torskar senare...

Kategori: Allmänt

Tillbaks från Tallinn och jag måste säga att det är galet skönt att vara hemma! 

Är hemma för (som vanligt) vända snart igen. En jobbansökan skall lämnas in i Väsby centrum först, och en ram skall även införskaffas. Sedan bär det av, men var säger jag inte för det är en hemlighet:) Eftersom det kan förstöra hela planeringen får ni veta vad som skett efter helgen! 

Hoppas att ni haft det bra här hemma! Jag tänkte lägga upp bilder sen när helgen tagit slut...

Måste packa klart innan min buss åker iväg utan mig nu. Ökar takten en aning och måste därför lägga ifrån mig datorn. 
Ses snart igen.

Kraaam

Torsk på Tallinn!

Kategori: Allmänt

Oj, godkväll. Eller snart blir det till och med "god morgon". Om exakt ett dygn är jag ute till havs för att korsa det stora, grymma Östersjön. Destinationen är Tallinn. Jag och min kära vän Linn ska bege oss mot öst och finna ett par dagar i vad vi hoppas; lite lyx och avslappning. Båten lämnar kajen 18:00 idag. Och jag kommer sakna vissa saker här hemma som t.ex. en stor bit av mitt hjärta. My Mr. Everything♥. Men tiden går fort och snart är jag hemma igen baby. Kommer ju givetvis sakna mamma också, och allt det där, "you know, that old chest nut". 

Det där med jobbet var ju lite spännande. "Intervjun" varade i drygt 5 minuter och vi kom överens om att jag skulle provjobba. Nu kan jag berätta lite mer. Är jobb på ett café i Kista galleria som jag blivit erbjuden efter att de nappade när jag lämnade in mitt CV där. Det är ju inte helt fel, och tänker, som vi kom överens om, ringa när jag kommer hem och bestämma en dag för provjobb. Ska bli spännande, har alltid undrat hur det är att stå och göra små lattar åt alla:) Men det ska bli en utmaning som ska pröva mina skills! 

Kan ju inte säga att jag har så mycket på hjärtat vid den här tiden av dygnet. Har (typ som vanligt) tränat ikväll och har efter det packat allt jag ska ha med mig. Jag och packning är väl ingen större hit. Det brukar alltid bli för mycket saker. Men jag tycker ändå om att ha för mycket än för lite. När man står där utan underkläder till exempel är det JAG som får sätta L-tecknet i pannan, ha! Nåväl, jag är väl ingen överpackare bara för att få retas med andra utan att jag själv trivs bättre att kunna göra många alternativa klädval när jag är ute och reser. Man vill ju ha det lite som man har det hemma, eller? Blev i alla fall:

-3 klänningar
-1 par jeans + 1 par svarta byxor
-Ungefär 5 toppar (lnkl. linnen)
-En munktröja + avslappningsbyxor
-3 par skor
-Träningskläder (ett måstet när det finns gym på hotellet!)
-Trippelt så många underkläder som jag egentligen behöver....
-2 koftor
-Två jackor (en kort och en trench)
-Mina små högtalare (party på rummet)

Samt lite annat jag glömt att nämna. Åh förresten, gissa hur många dagar jag blir borta? haha, 4 nätter... 
Som sagt, bättre med för mycket än för lite.

Vill som en sista grej verkligen uppmana alla ni som sitter och vill börja träna, men kanske inte orkat börja, att dra igång med er träning nu innan hösten. Det är alltid skönt att kunna jogga/promenera/power walka ute när man kan och det fortfarande är varmt än att behöva köpa gymkort för att ställa sig på ett löpband. Börja nu och bli mer motiverad till att fortsätta under vintern! Om det är svårt att dra igång själv kan man ju alltid höra med en kompis om de vill ta och träna ihop. Då känner man att man inte behöver göra allting själv o dessutom får man sällskap. Tänk bara på vad DINA behov är. Om du inte är så tränad och behöver en spark i baken så kanske det är bra att börja träna med någon som redan håller igång som på så sätt få fart på dig. Om du inte behöver någon motivator så kan du ju alltid fråga någon som du vet i är lika "hurtig" som du själv är. På så sätt kan ni peppa varandra i er egen takt.  Glöm bara inte att äta rätt också! En rätt så viktig parantes...

Nåväl, jag tänkte väl försöka torka mitt hår, eller så lägger jag mig med det blött så får det antingen torka inatt. Dock är sannolikheten rätt liten. Nackdelen med att ha väldigt tjockt hår är att det tar ungefär ett dygn att torka om man inte fönar det. Men, det löser sig. Vill däremot inte gå ut med blött hår med det här milda vädret. Vill inte råka ut för en förkylning nu, vore verkligen att snubbla på mållinjen nu när jag kommit igång så bra och dessutom måste börja jobba så fort som möjligt! 

Ha det så bra här hemma i Sverige. Vi ses snart, och lovar att berätta om all torsk vi råkat ut för:) Skepp o'hoj!

Kramar
/S

(TUUUUUT! -"Heåll Tchefhten")
-Min Lasse Kongo imitation... :P

tired.

Kategori: Allmänt

Hej! 
Måste erkänna att jag är helt slut efter en flitig dag. Det började med att jag gick till biblioteket för att skriva ut mitt CV då jag bestämt mig för att idag ska bli dagen då jag skulle söka jobb! Efter att ha spenderat lite kvalitetstid på biblan och la allt i kuverten så begav jag mig till Väsby centrum för att dela ut till de butiker där jag var intresserad att jobba på. Sedan åkte jag till Kista galleria för att göra samma sak där. Slutade med att när jag åkte hem helt utmattad i fötterna av att ha gått i klackar hela dagen. Men det visade sig att mina värkande fötter skulle få en belöning. På väg hem på bussen ringde min lur och blev kallad på intervju! Jag är jätte glad just nu och hoppas på att det kommer gå bra. Vill inte avslöja några fler detaljer just nu, men kommer återkomma om det när jag vet lite mer. Önska mig lycka till!

När jag kom hem lagade jag mat. Det blev falafel och bulgurswraps. Det blev gottigott och kunde sedan pusta ut i några timmar för att sedan hoppa i träningskläderna och sätta fart på kroppen. Kändes skönt och gjorde att jag kunde fokusera på lite annat än att gå och vara nervös för imorgon.

Även fast klockan är rätt mycke nu ska jag vänta lite med att ta en dusch. Sitter nämligen och tittar på Sex and The city just nu. Sedan blir det nog läggdags för min del. Måste  vila upp mig så att jag är laddad och taggad! 

Ha en trevlig kväll alla som läser

Kleerup.

Kategori: Allmänt


Oh, jag lyssnade igenom Kleerups album (kleerup) här om dagen. Måste säga att jag blev glatt överraskad. Första gången jag körde igenom låtarna var jag väl inte så värst imponerad, men efter att ha gett det några chanser måste jag säga att det är lätt att fastna. Låten "forever" med neneh cherry, var någonting extra. 

De senaste dagarna har gått åt att ha välkomnat hem pojkvännen från Italien. Igår kväll kramade jag om en vän och sa hejdå då han flyttar till Karlskrona och börja skolan där nere. Önskar honom all lycka.  

Idag har jag tagit igen lite träning, vilket känns bra! Annars har jag sökt massa jobb och hoppas verkligen på svar från NÅGOT av dem. Skulle vara kul, för omväxlingens skull så att säga. Men vi får se, jag är positiv tills de bevisar mig fel:) Kan också meddela att jag börjat skriva en bok. Något jag ska pyssla med ett tag framöver när jag har tid. En hobby än sålänge. Tycker om att skriva så jag mår bra av att göra det. Det enda jag kan avslöja är dock att det handlar om mig själv. De ni...:) Första kapitlet är klart nu och ska försöka ta mig igenom det andra någon kväll innan veckan tar slut.

Nu ska jag försöka se på TV eller något annat onödigt. 
På återseende:) 

Det här är jag!

Kategori: Mer om Stephanie



Tänkte skriva en liten mer detaljerad beskrivning om vem jag är (för den som är instresserad!) utan att bli för personlig och avslöja för mycket. Spännnande, kanske.

Ja. Mitt liv började som knodd. Var en glad prick, även ensambarn (men har en styvbror). Har vuxit upp med mina föräldrar i ett radhus tills jag var 19 år. Efter det flyttade de isär, och just nu är jag inflyttad permanent hos min mamma i norra delen av Upplands Väsby, typ rätt nära Arlanda. När landningsställen fälls ut tittar du rakt ner och ser mitt hus, nästan.

I våras tog jag studenten från Maria Läroverket i Danderyd. Hurra för mig! Gick SP inriktning ledarskap och kommunikation. En fantastiskt utbildning med fantastiska lärare och engagerade människor. Min klass var otroligt speciell. Saknar givetvis LK2005, som vi hette. Åren på marina gav mig otroligt mycket. Jag träffade människor där som jag idag fortfarande älskar och tycker mindre om. Men det som verkligen betyder guld är den erfarenhet jag fick. Vi seglade 9 veckor totalt under utbildningen. Fick gå i land i länder som Portugal, Madeira, Teneriffa, England, Belgien, Holland...ja, jag har säkert missat något. Jag träffade en person som jag älskar otroligt mycket. Vi gick i samma klass. Vi fick oss en jäkla resa de två första åren, men sen hände något som förändrade bådas liv, vi blev ett och efter det flöt världen ihop till något underbart som fortfarande växer. Mycket under gymnasiet hindrade oss från att kunna komma till det vi var idag. Men mycket av det dåliga gjorde oss starkare  vilket gör det ännu bättre. Mycket som knäckte mig under Marinas tid har gjort MIG starkare också, vilket gör att jag sprang ut med 100 kg erfarenhet som vilade som moln på axlarna.

Något som gör mig till den jag är kan dras till min familj. Hela tjocka släkten betyder väldigt mycket för mig. Utan dem skulle världen varit mycke mörkare. All kärlek som finns mellan alla är något som håller oss ihop, och jag kan inte förklara hur bra det känns att veta att de alltid kommer finnas här för mig. Varenda kotte! Jag är inte helt svensk dock. Hälften av mig kommer från de vackra öarna Trinidad och Tobago i Västindien (Central Amerika/Karibiska öarna). Föddes däremot här i Sverige och har Besökt öarna en gång i mitt liv. Hoppas dock på en resa dit snart. Skulle vara kul att få uppleva ens andra kultur och rötter. Det gör att jag har släkt över större delen av världen. Vi finns lite här och där vilket gör mig till väldigt öppen och kanske lite orädd för att ta mig till olika delar av världen. Det är inte var man reser, utan på vilka villkor. 

Något som levt med mig hela mitt liv är att jag har en viss talang med saker som jag hittar på. Höll på med konståkning när jag var mindre. Tränade 6 ggr/veckan när jag var 8-9 år. Det är inte för än nu man förstår vad jag förlorade när jag la av. Konståkningen betydde allt för mig då jag gick på lågstadiet. Jag kämpade i skolan med att försöka bli förstådd. Med en sån talang på isen var skolan ett rent helvete. Skridskorna höll mig lugn och stimulerade mig till höjder ingen annan i klassen kunde förstå. Men när träningen blev för pressande la jag av. Jag gav upp och gjorde det som kändes rätt. Fick ge upp fiol och piano för att kunna åka skridskor och fick inget gensvar från isen och träningen längre. Jag ville trotts av allt bara ha roligt. Tränare i den branschen tar unga tjejer på för stort allvar. Jag började simma istället men det drev mig också till en stor press. Jag hade roligt med simgruppen och vi fick åka iväg på läger lite här och där i Sverige. Min simklubb var bra. Vi var duktiga, men jag tröttnade. Jag la ner 2003 tror jag att det var. Ville inte ha något med idrott att göra på ett bra tag! Hade lagt ner halva mitt liv på hård, pressad träning och ville kunna njuta av att vara en normal tonåring. Normal? Nja inte enligt mig...Hade svåra år hemma med mycket bråk mellan mig och mina föräldrar och även föräldrarna emellan. Jag ville bara försvinna. Vände mig till musiken för att kunna komma bort några sekunder. Vände mig till förälskelser. Men ingenting var äkta. Högstadiet gjorde det inte bättre. Mina år på Sollentuna International School var inte något jag precis saknar. Jag förstår inte hur jag kunde stå ut. Men efter jag hade sökt in till marina på hösten i nian så hade jag bestämt mig att jag skulle bort härifrån. Jag förtjänade inte ett sånt här liv. Allt lidande. Alla människor som fick mig att må dåligt. Jag grät den dagen jag kom in på marina. Jag höjde mina poäng sista terminen av nian och kom in på slutintagningen. Jag hade gjort det, och livet vände till det bättre. Sakta... men säkert.

Nu är inte musiken en sån stor del av mitt liv. Men symboliserar min mentalitet för ögonblicket. Jag vill höra musik som framkallar känslor för att kunna ha dem under kontroll. Men musiken jag nu mera lyssnar på gör mig i allmänhet taggad, glad eller nostalgisk.

Ett annat intresse jag utvecklat under de senare åren är mode, skönhet och hälsofrågor. Jag skulle väl kunna säga att jag är lite självupptagen när det kommer till mitt utseende, framför allt vad jag har på mig, men också vad andra har på sig. De säger "sluta aldrig jämföra", men jag säger "sluta aldrig lära dig från andra". De här intressena har gjort att jag mer och mer vill rikta in mig på en karriär på dem. Så vi får se vad som händer. Jag mår bra av att låta mig inspireras av skönhet. Men skönhet är något som varje individ har en egen uppfattning av, vilket gör det ännu mer intressant att analysera! 

Det var långt från allt om mig. Men resten är väl att bedöma själv...Om det inte redan skett

REGN!

Kategori: Allmänt


Mitt upp i livet faller små, härligt smattrande regndroppar på taket. Känns som att vi varit utan regn i evigheter nu. Men vi ska inte säga något med tanke på hur lite nederbörd andra länder på denna planet får. Faktum är att vi saknar det som vi är vana vid; att få krypa upp i soffan med en filt, titta på tv och bara koppla av. Hur mycket avkoppling får vi de dagar då värmen stressar oss till att svalka oss där det går. Men jag älskar även värmen. Men charmen med att få åka utomlands är att få åka till ett tropiskt, varmt ställe där man även får bada. Eller bara koppla av och inte tänka på att behöva köpa proviant till kvällens middag, eller komma ihåg att stressa hem till ett visst tv-program som börjar en viss tid. Vi svenskar kommer nog inte kunna njuta på det sättet av värmen när den är här I Sverige som när den är utomlands. Vi är nog de största soljägarna som på denna jord. Ja, jag vill leva, jag vill dö i norden (men att få sola utomlands lite då och då, why not) Vi måste göra oss mentalt förberedda på att vi ska träffa på värmen. För det är bara att inse att ingen flerdygns prognos håller vad den lovar. Till och med vädret på TV stämmer inte. Men då och då överraskar solen oss med dess värmande strålar, och vi njuter. Det är vad vi klarar av. Efter 3 dagar i sträck håller vi på att torka ihop som små gulliga bruna russin och rör oss smått i slow motion för att inte svimma. Inte tala om de äldre...

Så idag kan man säga att jag njutit av regnet. Låg och sov bort större delen av dagen och efter det var det bara att försöka komma igång. Har tränat lite (missade igår, inte bra) och sedan ätit middag med mina föräldrar. Något som inte händer så ofta då de är skilda. Sedan har jag checkat in pappas nya lägenhet. Helt ok faktiskt. Skönt att han inte har allt tomt utrymme som förut. Måste vara skönare att kunna kretsa kring sig själv utan en massa tomma saker runt om. Man känner sig mindre ensam så att säga.  

Just nu sitter jag och tänker på all shopping som gjorts på senaste. Köpte ett par nya sandaler igår från Bronx. Och ja, de var fina! Sedan har det ju blivit lite av det ena och det andra. Har också märkt att det alltid blir såna här frosserier när min pojkvän försvinner från stan några dagar. Just nu är han i Italien och hälsar på en vän till oss vars familj har flyttat dit. Lär vara spännande med ett sånt miljöombyte och hoppas på att han kommer trivas där nere och inte sakna livet i Sverige för mycket (om det nu är möjligt). Men jag väntar hem min andra hälft imorgon kväll. Vi träffas dock på måndag eftersom planet landar mitt i natten. Kan inte vänta, har längtat efter honom enda sen han åkte från mig i onsdags. Det är ju inte som att vi varit ifrån varandra i flera veckor (inte ens 1 vecka), men ni vet när man tycker om någon väldigt mycket, så är det svårt att låta bli att sakna. Nåväl, massa kärlek till dig älskling!

Och massa hälsningar ska gå till Stephanie som landade i England igår. Hoppas du kunnat installera dig nogolunda där borta. Måste vara spännande att få vara ute på nya äventyr igen:) Skulle vara sjukt kul att hälsa på henne och se vilket liv det är hon får leva där borta. Men vi får se om plånboken tillåter det.  

Hu, denna vecka har jag knappt hunnit skriva något här. Har varit upptagen med det ena o de andra. Har träffat en rad med kompisar som jag tycker om, vilket har varit underbart. Finns få saker som slår att få vara med sina tjejkompisar och bara vara.  Linda va t.ex. här i torsdags och vi bakade scones, kollade på skräckfilm och hade det happy times.

Ska dock försöka ta tag i mitt liv och söka massa jobb nästa vecka. Har varit ledig i snart en månad. Kan inte fortsätta såhär, så därför tar jag emot alla möjliga tips om jobb från alla. Ska lämna mitt CV på diverse ställen nästa vecka också. Så får vi ser var det blir napp!

Nu ska jag njuta av regnet lite till... Trevlig helg.