stephaniesliv

Världens godaste frukost.

Kategori: Allmänt

Goddag! Kunde äntligen sova ut riktigt länge idag. Första gången sen jag kom hem från Dubai, så jag är riktigt nöjd:) 

Måste berätta om ett break trough i frukostätandet. Jag har funnit en ny smakupplevelse som livar upp mina frukostvanor, nämligen Multi Cheerios. Wow, trodde inte att man kunde hitta något bättre med tanke på min tandställning. Jag älskar nämligen att äta yoghurt eller fil på mornarna och har haft lite svårt att hitta någonting att äta med det, som müsli eller havrepuffar. Någonting som helst inte fastnar i tandställningen, men nu har jag hittat min perfekta lösning:) Det kanske låter fjantigt, men det känns toppen att äntligen känna att man inte behöver gräva i munnen varje gång man ätit frukost. Inte tala om vad ohygieniskt det är att hela tiden få pilla bort matrester i munnen jämt o ständigt. Så alla ni med tandställning, detta är mitt tips! De är goda, mjuka och slinker ner riktigt behagligt utan att fastna nånstans på vägen;)


Min datorkamera fotar spegelvänt...haha. 

Hoppas ni också ätit en god frukost och får en riktigt bra dag! Kramar

Klippan tur och retur!

Kategori: Lilla Nelson<3

Heej! Mår ni bra?! Det är ju helg... :) So you should, hihi.

Jag har precis stoppat i mig lite mat. Landade på arlanda halv 9. Och vet ni, jag var sååå duktig! Jag grät inte, wohooo! (grät ju som en gris sist). Men hursomhelst, skåne var grymt. Det var kul att komma bort från Stockholm en dag och se lite nya saker. Behöver jag nämna att valparna var söta?! Jag tror faktiskt att det står rätt klart vilken valp det blir nu. Men det berättar jag på måndag (tror jag). Är inte helt säker just nu, men ändå säker, haha svårt att förklara.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Vill egentligen träffa Dennis, men vi ska ses imorgon. Fick ju träffa honom igår och det var underbart! Hoppas ni får en fin och bra kväll. Själv kommer jag försöka sova och vara stolt över att jag flugit heeelt själv utan att börja böla:D 

Kram på er♥


Jag utanför" Burj Al Arab", det jättelika lyxlyxlyxhotellet! 

Mot sydligare breddgrader...

Kategori: Lilla Nelson<3

Imorgon åker jag ju ner till skåne för att hälsa på en uppfödare som har en cremefärgad hanvalp som jag är intresserad av. Ska bli så himla spännande! Längtar like crazy:) Behöver inte packa någonting speciellt som tur är... Men jag börjar tro att det var ett misstag att boka en flygbiljett tillbaka. Jag som är så himla flygrädd! Men jag hoppas att jag dagdrömmer om de söta valparna hela vägen hem så att jag glömmer bort att jag är i luften.

Det känns som att jag är på god väg nu med valpköpet. Det känns så rätt! Jag vill bara mer och mer... Idag gick vi in i en butik som säljer massa tillbehör till hundar. Bäddar, skålar, mat, koppel, ja hela kittet. Blev verkligen inspirerad. Det enda tråkiga var att jag fick massa nysattacker av min förkylning och ville bara hem av trötthet. Ska försöka komma iväg till Stinsen köpcentrum där de har en djuraffär med bra utbud. Blir nog på lördag efter mammas jobb så vi kan åka tillsammans:) Är så glad att hon börjat intressera sig mer och mer. Betyder så himla mycket för mig! 

Nej, nu ska jag dricka lite te och vänta på att Dennis ska komma hit. Kram på er!

En mulen torsdag...

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag kan sova mer, även fast jag bara vill ligga i sängen hela dagen vill kroppen gå upp. Typiskt.

Usch vad grått det är ute. Lite mer snö har fallit ner på marken också, toppen:P Om det ändå kunde vart en enkel liten sandstorm istället. Jag kan verkligen inte komma över att vädret här i Sverige är jävligt jämfört med vad man har vant sig med från Dubai. 

Idag ska jag försöka bli av med större delen av min förkylning. Måste förbi banken en sväng också, och växla tillbaks mina sista dirhams. Hoppas ni får en fin dag! 


Secret; Jag älskar cola light! o helst i värmen på semestern...
(Det är cola light fast det står på arabiska)

Bilder från Dubai.

Kategori: Dubai 2009

Ja, 1 vecka känns alldeles för lite men det är samtidigt skönt att vara hemma. Det var ovärderligt att lägga huvudet på sin egna kudde. Men värmen kommer jag sakna, den saknar jag alltid oavsett om jag vart på semester eller inte. Värmen ligger mig varmt och hjärtat. Det gör människor gladare och lyckligare, och sånt behövs i den här världen (och speciellt i denna mörka del av jordklotet). 

Här är i alla fall lite bilder!


En vacker strand


Ett av många Starbucksbesök! (Dämpade saknaden av espressomaskinens ljud på jobbet)


Fikade ännu mer... hehe


Burj Al Arab, det enda hotellet i världen med 7 officiella stjärnor. 


Camel ride! 


Sverige i Dubai:D


Och sen skulle man packa ner allt som man shoppade. Efter 3 försök gick det...


Jag i en beduin, haha.

Har fler bilder som jag delar med mig av vid ett annat tillfälle. Ska ju försöka klippa ihop en film också:) Nu ska jag försöka gå och bli frisk. Snorar som en idiot här hemma...men det blir bättre hoppas jag:) 

Födelsedagsbarnet är hemma!

Kategori: Allmänt

Heej! Åh så skönt att ligga i sin egna säng igen:) Ligger där just nu och myser:) 

Kom hem innan 02 inatt, och allt gick bra. Även fast jag grät som ett barn (igen) när vi lyfte från Dubai. Planet var fullsatt till Helsingfors. Vi mellanlandade där och släppte av mer än hälften av alla passagerare, sen flög vi hem till Sverige och arlanda! Snacka om att planet var tomt från Helsingfors... Synd att det inte var så hela vägen.

Har lyckats dra på mig en förkylning också... Så jag har snorat som en galning i några dagar nu. Dock ska inte dagen gå till spillo för det. Ska äta frukost nu och sen hämta ut min tågbiljett som jag ska ha på fredag då jag ska ner till skåne och hälsa på några söta valpar.

För övrigt så fyller jag år idag!! 20 vintrar har man levt nu, och det ska bli många fler:) 

Kommer uppdatera lite senare med bilder från Dubai, men till dess får ni ha en riktigt bra dag, kramar!

Dubai dag 5.

Kategori: Dubai 2009

Hej alla vanner!

Har i Dubai har vi det fortfarande toppen. Idag har vi shoppat loss som galningar kanns det som, men man maste ju...
Detta ar aven mammas lyckliga dag da hon antligen fatt rida pa en kamel=). Jag har ju redan gjort det en gang, sa for mig var det inte lika fantastiskt. Sist jag red var med Dennis i Tunisien, jattemysigt. Och pa tal om Dennis sa saknar jag verkligen den lilla korven just nu!! Det kanns ju tomt att vara utan honom, men snart sa far vi traffas igen, sa underbart!

Igar sa gick vi ungefar 1 mil for att se Burj al arab, den dar byggnaden(hotellet) jag skrev om i forra inlagget. Ja, men gissa om vi blev besvikna nar vi kom fram.... Man maste namligen boka bord eller rum for att fa komma in=( Sa himla trist nar man gatt en timme for att se skiten, hahaha! Thats life! Mina lungor blev fyllda med massa avgaser pa farden, kanns som att jag rokt ett ton cigaretter eller nat, hemskt mycke bilar pa gatorna.

Nu ska jag forsoka bege mig till rummet igen, kanner att jag maste vila lite. Har legat pa stranden och blivit semi pepparkaka. Mamma ar mega pepparkaka, i alla fall i ansiktet, hihi. Ar inte sa hemskt brun men jag har iaf fatt farg. Imorgon sa ska jag grillas lite till, sen ar ju semestern i princip over.... Men, det ska ju ocksa bli skont att fa komma hem!

Ha det bra, och alla mina vanner som laser detta -pussokram!

Dubai dag 3.

Kategori: Dubai 2009

Hej Sverige!

Just nu blaser det hemskt mycke i Dubai... Massa sand som blaser i ogonen ar inte inte skoj, sa mamma och jag har bestamt oss for att stanna inne ikvall. Det ar anda helg har. Fredag och lordag ar helgdagar.

Idag har vi virrat bort oss totalt nagra ganger... Det ar sjukt svart att hitta saker genom att ga har. De basta ar att ta taxi. Taxi ar galet billigt. Vi akte ratt sa langt och betalade ungefar 100 kr for det. Helt otroligt. Starttaxan ligger pa 6 kr, haha. Mat har ar ocksa billigt, ratt skont att kunna leva till ett bra pris. Men om man vill gora stora dagsutflykter sa borjar det dra ivag i kostnaderna.

Imorgon ska vi forsoka se denna byggnad



Ska bli spannande, vi har sett den pa avstand, och den ar jatte vacker! Sa jag aterkommer med lite uppleverler imorgon, kraam

Dubai dag 2.

Kategori: Dubai 2009

Heej!  Har ni det bra? Jag har det helt fantastiskt.

Efter att ha aterhamtat sig fran flygresan sa har jag kunnat njuta av att ligga pa stranden och ga i ett gigantiskt shopping centrum idag. Jag grat som ett barn nar planet lyfte fran arlanda, sa jag ar vard att fa njuta har nere=)

Ja, vill nagon gissa hur manga Starbucks som finns inne i det shopping centrumet jag var inne pa idag? Den som i tanke 4 hade ratt, haha. FYRA stycken starbucks i en galleria, sjukt! Maste saga att de va alldeles fort stort. Var i gallerian dar man aven har en skidbacke i. Ni kanske har hort talas om det? Hursomhellst sa finns det en skidbacke med sno som man kan aka i. Man kan hyra skidor och aka runt dar inne. Det ar alltid 5 minusgrader for att snon ska halla. Helt otroligt... For oss fran Sverige impades vi inte mycket av att se sno pa var semester, sa vi tittade och skakade pa huvudet for att sedan titta vidare. Om vi skulle hunnit se alla affarer dar inne skulle vi behovt vara kvar till imorgon bitti, jag skojar inte...

Ikvall far vi se vad vi hittar pa. Igar kvall virrade vi bort oss helt o hallet. Vi skulle forsoka hitta en Souk, men vi fann den aldrig, haha. Mamma vill sa garna rida pa kameler, sa vi gor nog det imorgon tror jag=) Vi hors iaf. Hall stallningarna dar hemma! Kramar

Dubai dag 1

Kategori: Dubai 2009

Hej bloggen och Sverige!

Har ar det ratt sa varmt och skont jamfort med Sverige!  Maste saga att nar man flog in till Dubais flygplats sa sag man bara massa blinkande ljus. Sa himla haftigt! 

Idag sa har vi vandrat runt i gamla Dubai och sett massa saker. Ett jaaakla stort shopping center! Oj, da snackar vi att NK kan ga och grava ner sig sjalv. Det var bara lyxlyxlyx.

Imorgon skall vi forsoka aka ner till stranden. Ska bli valdigt behagligt. Allt ar sa stort har (later som varsta smastadsflickan), men man far lite perspektiv genom att vara har. Alla ar trevliga och vanliga. Dock ar det en sak vi observerat, fasen vad manga Indier det ar har! Det kanns inte som att man kommit till Dubai, mer som att man landat i New Delih. Innan jag fick tag pa dator har snackade jag med en Indier som va jatterolig, haha.


Nu ska jag ga tillbaks till rummet, vi hors. Ha det sa bra=)

Hejdå Sverige!

Kategori: Dubai 2009

Nu sticker jag (ok, inte just precis nu, men ändå). Planet lär lyfta någongång mellan 06-08:00 imorgonbitti pga att det blivit uppskjutet. Får väl se. Är så sjukt nervös och pirrig nu. Är flygrädd som jag vet inte vad, det känns som att jag ska dö, så ungefär:( Men jag ska se hur mina tabletter funkar, och förhoppningsvis så fungerar de bra. Just nu springer mamma runt och är tokstressad, och jag blir så himla irriterad av det. Kan hon inte bara CHILLA lite!!! Aja vi lär ju slappna av när vi landat och installerat oss på hotellet. Så nu säger jag hejdå alla mina vänner, så hörs vi i lilla Las Vegas, aka DUBAI! :D

Hasta la vista babes!


Bilden är lite sned, precis som jag just nu... haha:)

Världens lyckligaste nervvrak.

Kategori: Lilla Nelson<3

Heeej! Mår ni bra?! Jag mår så in i helvete bra (och gaaalet nervös). 

Ok, varför jag är glad är för att... kan ni gissa...? Jag var ju och träffade en uppfödare:D Åkte till Norrtälje på morgonen. Var pirrig som jag vet inte vad, men när jag träffade Ellinor så blev jag genast glad och uppmuntrad. Och vilka underbara hundar hon hade, för att inte tala om de små valparna. För att få lite perspektiv, så tänk er en storlek lik en medelstor avokado, SÅ små var valparna. De blir 3 veckor imorgon och har börjat krypa/dra sig runt lite. Jag befann mig i himlen:) Jag blev ännu mer intresserad av valpkullen efter besöket hos henne, så nu väntar bara besöket i klippan för att sedan "bestämma mig"... Så himla roligt!

Varför jag är nervös som ett monster är för att jag precis fått reda på att de ska byta flygplan och att vår resa blivit uppskjuten 2 timmar, känns ju tryggt (NOT). Näää, som vanligt målar jag upp worse case scenario, typ att vingen lossnat eller något mysigt. Nu får de verkligen kolla igenom de nyinsatta planet så att båda vingarna är på plats, motorerna går som smör och att allting annat fungerar, annars skriker jag från när vi lyfter tills vi landar. Varför kan jag bara inte vara normal när det kommer till att flyga, varför?! 


ANDRA SIDAN ÄR NI KLARA?!

Kategori: Dubai 2009

Nu ska jag försöka packa det sista ner i väskan. Den blommiga väskan. Guuud nu börjar det bli spännande på riktigt! Skulle jättegärna vilja videoblogga därifrån, men guess what... Jag tänkte göra en liten film om Dubai när jag kommer hem. Kommer tipsa om bra saker som jag själv gått "wow" på. Kommer filma där nere o klippa ihop det här hemma, bra va? Själv har jag bara hört bra och häftiga saker om Dubai. Det sägs ju vara mellanösterns las vegas. & tänk att jag ska dit, yay! 

Kommer försöka köra in någon bild i bloggen medan jag är där, men lämnar datorn hemma eftersom jag inte vill behöva tänka på att den ligger uppe på rummet när jag är ute på stan. Dock finns det datorer på hotellet, så jag ska försöka uppdatera er därifrån också. Nu pratar jag som om det är precis NU som vi åker, men det är det ju icke, utan på tisdag. Tänkte bara skriva lite uppspelta meningar här i bloggen till dess:) 


RESFEBER!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 

Nu börjar det hetta till i kastrullen, hej o hå vad nervös jag är. Men jag får inte glömma mina mirakelpiller, aldrig! Hehe. Dock är jag lite rädd för att använda dem, jag vet ju inte hur konstig jag kommer att bli, men det är väl en annan femma.

Sitter och knaprar i mig min frukost just nu. Men eftersom jag är så exalterad och nervös så har jag svårt att äta, det blir alltid så. Speciellt samma dag som jag reser, då kan jag knappt dricka vatten. Så hemskt är det. Om jag flög lite mer ofta skulle jag förmodligen vara smal som en sticka, så jag är rätt nöjd över min "flygkonsumtion". 

När jag kommer hem från jobbet idag ska jag berätta om mina valpplaner, nu har det gått alldeles för länge! Hörs sen, kram:) 

There and back again.

Kategori: Allmänt

Hej igen! Det blev in till stan och tillbaka för att träffa Felicia för att säga hejdå till henne. Buhu, kommer sakna henne. Men jag kommer åka över till little landet regn senare i vår, så jag kommer iaf få träffa henne! 

Sen, mina vänner, har jag syndat.... På centralen så cravade jag så mycket efter dajmtårta så jag smög in på coop extra (som thank god har öppet till 23:30) och köpte mig en snickerstårta. De hade inte dajmtårta!!!! Shame... Men nu sitter jag och gottar i mig denna pärla och kan inte påstå att den är mycket sämre än dajmen:)

Nu ska jag ta och lägga mig snart. Ska bara dricka lite vatten o sen borta tänderna, sminka av mig osv. Hoppas de är lite scrubs på tv som man kan somna till:) 







Bara för att jag charmade mig själv innan jag åkte iväg ikväll, meeow! (Jag älskar för övrigt mina snygga kindben)

Godnattgodnatt♥

Change of plans.

Kategori: Allmänt

Hej hej! Hoppas ni mår bra idag. Jag mår sådär. Vaknade bredvid min älskling och mådde toppen, det var riktigt längesen vi bara kunde ligga bredvid varandra och bara få vara. Efter att vi ätit frukost så ringer dock hans telefon och han får beskedet att hans morfar gått bort. Sånt här är aldrig roligt, och jag blev själv omtumlad. Tänkte därför bara ta det lugnt ikväll. Skulle egentligen åkt iväg på en fest ikväll. Fira en kompis födelsedag. Förra året blev jag sjuk för att fira hans födelsedag, och iår så händer detta. Jag känner bara starkt för att Dennis befinner sig i situationen så att säga, vilket gör mig leden. Men jag vet inte än, jag har fortfarande tid på mig att åka iväg... Så svårt, vet inte vad jag ska göra... Skulle också träffat Felicia och sagt hejdå till henne eftersom hon åker till England när jag är borta... Åh, what to do?!



Just nu vill jag bara åka ner till centrum och köpa en dajmtårta och äta till en bra film eller så. Bara ta det lugnt.... Vi får se, vi får se.

Vill bara länka till världens bästa låt just nu. Älskar Leona Lewis. Hon är så otroligt vacker och hennes röst är helt makalös. Lyssna själva här: http://www.youtube.com/watch?v=pcpWQC9prm0

Nu ska jag försöka bestämma mig för vad jag ska göra. Hörs sen! Puss

Its a beautiful day!

Kategori: Allmänt

Hejhej! 
Känner att bloggen bara blir mer och mer lidande av mina fullspäckade dagar. Men här är en liten update iaf. Har precis ätit en god middag. Sushi, aldrig fel! Ska försöka hoppa in i duschen för att sen ta mig över till Dennis för att titta på Let's dance. Ska bli spännande vem som åker, jag har ju några som jag inte vill ska få vara kvar. Bland annat Kitty... Usch! 

Igår kväll satte jag igång att packa. Tycker att jag var duktig som få. Jag menar, jag brukar ju vänta till sista dagen. Men icke, inte den här gången. Ska bli så skönt att komma iväg. Dock var det LÄSKIGT att ett flygplan nödlandade i New York. Men min snälla (virriga) doktor skrev ut lite lugnande piller åt mig så jag inte behöver sitta och spänna ihjäl mig, få hjärtklappningar och känna att jag håller på att dö så fort planet lyfter från marken. Toppen! 

Imorgon ska jag försöka uppdatera er om vad som händer med hundplanerna! Men hittills får ni se en liten bild på min fina resväska som står halvklar:) 


Ja, bilden är uppochner, men med lite fantasi så ser man:D 

Ha en underbar fredagkväll! Kramar

I'll tell you darlings!

Kategori: Allmänt

Hej hej! Tänkte köra en riktig uppdatering för en gångs skull...Har massor att berätta, men tänkte först ta o berätta lite om mitt "vanliga" liv.

Var hos doktorn imorse. Han hittade inget fel på mina knän, men tog massa blodprover. Sjuksköterskan stack mig med en stooor nål, men jag ska ju inte klaga, haha. Får provsvaren när jag kommer hem från Dubai. Efter doktorn var jag trött som jag vet inte vad. Är ju inte van att gå upp före nio, hehe. Steg upp HALV ÅTTA, herrejösses(!!) Tack och lov tar det ungefär 5 minuter att knalla ner till sjukhuset. Resten av dagen spenderades på banken, och på centralen där jag växlat pengar. Börjar ju hetta till nu, bara 4 dagar kvar ju! Dubai here I come! Har ju massor att berätta på hundfronten också, men det kommer i ett annat inlägg. Kanske redan ikväll;) 

Just nu känner jag mig galet distraherad av att skriva för de sänder en otroligt intressant dokumentär på 2an om Aids. Hemskt bra, titta! 

Ni får titta på lite egokort sålänge:


Vad blek jag är på den här bilden, detta ska ändras på! Hihi:)




A good night song...

Kategori: Musik och bilder.

Ville bara säga godnatt och att jag sugit på att uppdatera de senaste dagarna. Oh well, det är så ibland. Jag ska till farbror doktor imorgon bitti. Närmare sagt Tio över 8. Inte helt ok....

Nåja, en titt får ni på mig i mina glasögon som jag hämtade igår efter jobbet. Mycket charmiga!



Bilden togs precis nyss, och man kan se att jag nästan tvingar fram ett leende. Så trött är jag = Godnatt!

Nightmare.

Kategori: Allmänt

Jag vaknade i full panik av att jag trodde att Dennis flög ett flygplan som kraschade in i Väsby centrum. Han skulle göra nåt konsttrick (asså han flög ingen jumbojet, bara ett litet flygplan) och så började planet snurra helt okontrollerbart. Jag skrek och sprang, och vaknade innan jag hann fram till olycksplatsen. 

Tror ni inte att jag precis för en stund sen helt random klickar in mig på en airshowsida som ska ta plats i Dubai.... Äckligt! 

symtom eller paranoid?

Kategori: Allmänt

Hej och godmorgon! Hoppas ni mår bra:) Jag mår sådär, fortfarande. Med det menar jag konstant illamående, ont i magen och allmänt konstig. Igår satt jag och funderade på om det kan vara så att min kropp utvecklat diabetes..(?). Läste lite på symtomen och tyckte att de stämde in ganska bra på mig. Det där med att synen blir wierd också. Som tur är så har jag tid hos doktorn på torsdag. Egentligen ska han undersöka mina knän som gör ont, men nu får han lite mer att göra...

Det är jobbigt att känna sig sjuk fast man egentligen är frisks, och jag tar inga risker, speciellt när diabetes går i familjen. Funderar på om det bara kan vara resfeber (förresten om exakt 1 vecka är jag påväg!). Men det känns ändå som att jag längtar lika mycket som jag är rädd nu. Inte så hemskt rädd ändå. Men jag är också stressad att jag ska hinna träffa diverse uppfödare osv. Vill ju inte "missa" någonting. Ikväll får jag i alla fall träffa Dennis, och det ska bli skönt att få slappna av lite då.

Nu måste jag kila iväg. Men jag tänkte försöka fylla den här textrika bloggen med lite bilder framöver. För vem orkar läsa så mycket text hela tiden?! Så jag tänkte försöka göra något roligt med det, vi får se, just nu är det mycket snack liten verkstad för min del, så mycket att göra ju! 

Vi hörs, kram.


Get your own life...

Kategori: Allmänt

En liten fågel viskade i mitt öra att någon kopierat ett helt blogginlägg från min blogg och sedan klistrat in det i sin egna blogg. Wow, vad kreativt! ...Not! Snälla, snälla, snälla, jag lägger inte ner tid här för andra som är lata och har dålig fantasi ska sno mina inlägg. Det är så tråkigt när vissa bara saknar fantasi och bara tänker på sig själva. Varför inte göra en LÄNK till min blogg istället?! Det visar att du både har humor och att du inte är en självisk liten unge. 

Tack! 

Not ok.

Kategori: Allmänt

Jag mår inte bra. Jag har ingen aning om hur jag ska palla med att ha simskola idag, NO IDEA! Fyfan vad jag bara vill lägga mig ner och däcka framför TVn eller nåt. Alla jag ringt kan inte hoppa in istället för mig, inte konstigt alla går ju i skolan eller något. Nej, fyfan vad det här inte är bra. 

Ont i tänderna har jag också, perfekt. Jaa, men livet blir ju bättre, tillslut. Bara att trösta sig själv med det. 


SÅ lät det innan jag skulle bege mig till simskolan för några timmar sen, men jag har överlevt! Ville bara ha det sagt, haha:) 
Håller på att försöka veckan som kommer, vilket för övrigt är väldigt svårt då jag inte fått mitt schema. Men med lite fantasi och en öppensinnad själ så går det ihop. 

Livet går vidare! 

En stel måndag.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Vaknade för lite mer än en timme sen, kunde inte somna om. Men det gjorde inte så mycket för jag hade ställt klockan på 10:00 ändå. Vill dock bara gå och lägga mig igen, men jag måste hålla mig vaken då jag har lite saker att göra idag. Ska till exempel gå till tandregleringen och så ska jag fixa o dona lite med valpar och allt som hör där till.

Nu är det bara 8 dagar kvar tills jag åker. Jag längtar lika mycket som jag fruktar det hela. Flygrädd som jag är vill jag bara att själva resan dit ska vara över. Klarar inte av att ens tänka på det under en längre tid, för det känns bara jobbigt! Men, jag får tänka att för att komma till paradiset måste jag åka genom helvetet. Typ. 

Någon annan flygrädd som har lite tips?! 

Förresten, vintern är över, och nu börjar hösten om igen(?), suck...

En normal update.

Kategori: Allmänt

Hej! Jag känner att de sista inläggen bestått av ivriga lilla jag som skiner igenom rätt tydligt. Tänkte köra en lite mer normal update bara för det, haha. Mitt liv består inte bara av hundvalpar (än sålänge).

Ja, idag har jag ju jobbat, mailat massa med uppfödare och försökt planera semestern som närmar sig. Mycket som måste ordnas innan vi åker. Måste jag nämna att jag längtar?! 

Det är så skönt att det finns dagar som man faktiskt känner att man kan besegra allt här i världen. Dagar som dessa, då jag föreställer mig att jag ställer mig framför en lastbil som kommer i fullfart och överlever smällen. Lite som i Hancook när han stoppade tåget, någon mer som sett den? Den är ju grymt bra! Lite så känner jag mig idag. Är så glad att allt flyter på. Man lär sig av de sämre dagarna, att de kommer bättre om man bara håller ut. Det finns vissa knep som jag använder mig utav när jag är nere dels dessa;

-Låter mig själv vara nere/deprimerad. Ja, man vill ju bara må bättre, men jag låter mig själv känna allt det jag känner för om man släpper ut allt det dåliga så finns det ju tillslut ingenting av det dåliga kvar, och det är då det vänder, då det som är bra kryper tillbaka.

-Lyssnar på musik. Musik som beskriver vilken sinnesstämning jag är i, då känner jag mig mindre ensam. 

-Sist med inte minst, prata med någon. Ibland när det inte är så illa, när man bara nästan nått botten och fortfarande är social så finns ju alltid mamma och pojkvän där till hands. Även om inte alla har mamma o pojkvän som de personer de brukar prata med så kan det kanske finnas någon i sin omgivning som vill lyssna. En kompis kanske? 

"It can only get better", som Amy Diamond sjunger:) Här kommer två lite bilder från helgen: 





Nu ska jag ge mig för idag och ikväll! Mer imorgon... Godnatt:)

En riktig utekruka.

Kategori: Allmänt

Ja, man brukar ju säga att man är en badkruka, men just nu känner jag mig som en riktig utekruka som bara vill mysa inomhus under massa filtar o kuddar! Kom precis hem från stan där jag träffade Dennis, och det var riktigt härligt att få se sjuklingen igen. Nu får vi bara hoppas att inga efterblivna bakterier hoppade över till mig.

Mamma har hyrt en rolig film som jag inte kan stava till förtillfället, så det blir att poppa lite popcorn till kvällen tror jag. Sen blir det efterlängtat lördagsmys i soffan! 

 
En lite deppig bild för en lördag kanske?! Hehe.

Mot stan!

Kategori: Allmänt

Godmorgon.

Tittade ut genom fönstret precis, trevligt att se alla de där fina nyanserna av grått igen, suck. Igår var man på jobbet och då sken solen, men idag när man är ledig så är det trist väder och plusgrader. Ska i alla fall åka in till stan för att träffa min tillfrisknade pojkvän, vilket är väldigt trevligt! 

(& när jag kommer hem vill jag ha ett svar i inkorgen) 

Ha en bra dag:)

När man väl bäddat ner sig...

Kategori: Musik och bilder.

....så är det näst intill omöjligt att pallra sig upp! Haha, och där befinner jag mig just nu, nerbäddad i min underbara säng:) Skulle vara trevligt att titta på TV. Min fjärrkontroll är ju precis bredvid mig, men jag måste resa mig upp för att plugga in sladden för TVn. Motivation=0. Så jag behåller datorn i knät och bevakar min mail. Varför tänker jag hålla hemligt tills jag väl fått svaret. Det är en sak att bli VÄLDIGT uppspelt över, så jag vill inte sprida falsa förhoppningar överallt. Har redan gnällt skiten ur både mamma och pojkvän, haha. 

Nä, man kanske borde ta och göra det omöjliga. Nämligen gå de där två stegen och titta om det finns något att glo på. Känner att det vore otroligt skönt med glasögon nu, allt är nästan suddigt på skärmen, läskigt! Ska bli skönt när bågarna landar nästa vecka. 



Sov gott!

Let's dance!

Kategori: Allmänt


Tjenahejsan! Vad kul att let's dance äntligen dragit igång:D Har ni någon favorit än då

Jag måste säga att jag blivit impad av killarna denna omgång (Fast ingen kommer vara bättre än Danny!!), i alla fall av Morgan och Den store starke, haha:) Men medan jag skriver detta måste jag säga att även Lajla slog pang på! 

Känner att det är otroligt skönt att det är fredag, det är något speciellt med fredagar, även om man jobbat och slitit så känns det så bra att det är fredag. 

Ska försöka titta vidare på programmet, will be back later!

Its friday baby!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Lite kort här innan jag sticker iväg.... Ska försöka beställa mina glasögon efter jobbet idag. Jag tror faktiskt att jag satsar på dem eftersom jag tyckte om dem så pass mycket. Hoppas att de blir bra! 

Sitter för övrigt och har riktigt gott om resfeber så det blir över, tack vare att de är inflygningsdags till arlanda här över. Det är hur många flygplan som helst som flyger lite för lågt. Vaknade flera gånger av att de dånade till. Riktigt jobbigt...

Tänker ju på hur det blir med hunden sen. Om den är väcks lätt eller så, då blir det jobbigt såna här mornar:/ Jag somnar ju om utan problem, men en liten valp vill ju kanske ut och utforska världen istället för att gå o lägga sig igen. Gulligt men lite krävande, men det har jag redan förstått och det kommer inte få mig att ändra min åsikt:) 

Nej, nu kallar sminket, kläderna och framförallt bussen. Ha en bra dag, Hejsvejs! 

Suck it up, princess

Kategori: Allmänt

Ja, det är bara suga upp skiten och gå vidare. Men först, ska jag vara ärlig. För man kan inte bära ett sånt här lass, inte jag i alla fall. Jag har flera dagar gått och tänkt vad den här klumpen i halsen är för något. Det känns som en salig blandning av ångest, besvikelse, rädsla, kärlek, ja allt egentligen. Och nu kommer det på en och samma gång. Det bara väller ur mig. Så nu tänkte jag lägga mig i min säng och samla alla mina tankar. Under mitt varma, tjocka täcke kan bara mina tankar simma runt, utan avbrott. Kontrollerbart, precis så som jag behöver det just nu. Hörs imorgon 

Segt.

Kategori: Allmänt

Hej! 

En seg dag, otroligt seg dag. Och nu är jag trött, för ingen anledning what so ever. Härligt! :)

Jag tänkte att jag kunde vänta i soffan för att sedan få se favoritprogrammet top model! Men nej, det går ju inte på torsdagar... ÅH!!!:/ Fast är det bara jag som tycker att det är lite fjantigt med hela "the future" temat de har? Jag började asflabba när de strålades upp i första avsnittet, haha. Nä de får ju komma med något lite mer fashion. Lite för mycket lekstuga för min del. 

Har ni någon favorit i tävlingen än då? 



Jag uppskattar verkligen mina läsare!

Kategori: Läsvärt!

Jag har funderat på det där med att bli en stor blogg. Ok, visst, jag kan ta skit i ansiktet, jag kan ta taskiga kommentarer, men jag förstår inte varför man ska behöva ta emot dem?! 

Det jag inte förstår är hur vissa tar friheten att vara elak. Om det svider i ögonen av att läsa något klickar man väl ifrån sig sidan och gör någonting man tycker om istället! Eller har det blivit så att folk tycker om att plåga sig själva med att läsa dåliga inlägg samtidigt som man "hatar" personen bakom dem? Är vi alla såna som istället för att ta fram rakbladet surfar in på någons blogg och plågar sig själv genom att läsa igenom alla texter, titta på alla bilder för att sedan lämna ifrån sig en spydig kommentar? Bloggen är rakbladet - kommentaren är blodet som rinner

Nej, jag är verkligen tacksam för den lilla skaran som följer mitt liv här, mer än så behöver det inte bli. Men om jag mot all förmodan hamnar på bloggtoppen kommer det fortfarande vara jag som står bakom bloggen. Samma person som skriver inlägg till mina dryga 20 läsare varje dag som det är nu. Men det skulle vara så enormt trist om folk som läste bloggen då, skulle vara såna som skadade sig själva genom att få sin dagliga dos av mina ord och åsikter... För jag är tyvärr en sån som bryr mig om folk, för jag menar, det är ju inte speciellt bra om man tycker om att skada sig själv, eller? 

Bara en tanke... 

Lite nytt på hundfronten!

Kategori: Lilla Nelson<3


Hello! Var ett litet tag sen jag tjatade valpar, chihuahuor o allt sånt där, så nu tänkte jag informera lite:) 

Jo, igår så blev jag lite tveksam till mitt beslut om att det verkligen måste vara en hane. En tik skulle väl inte vara så dumt det heller tänkte jag. De är ju precis lika söta som the boys. Dock kan de vara lite mer känslosamma (berg och dalbaneliknande), vilket jag kom fram till skulle matcha min personlighet, haha:P. Nej men seriöst, jag kom fram till att tik eller hane kvittar:) 

Dessutom har jag det perfekta namnet om det blir en tik, nämligen Nellie. Så hette nämligen min gammelmormor. Min mamma har det dessutom som mellannamn. Jag vill ju föra familjenamnet vidare:) Efteråt kom jag ju på ett bra namn om det skulle bli en hane, nämligen Nelson. Helt fantastiska namn båda två, och jag kan höra mig själv kalla på min lilla valp redan nu! 

Namntoppen ser ungefär ut såhär nu:
-Nellie
-Morgan
-Nelson
-Dexter
-Bruno

Försöker verkligen komma i kontakt med uppfödare just nu, vill ju verkligen att det ska komma något framsteg nu. Som att veta var allt är påväg. Det börjar ju närma sig! Berättar mer när jag blir upplyst om någonting nytt:) 

Djävulen bär Prada.

Kategori: Allmänt

Kom hem för ett litet tag sen. Har vandrat runt och varit lite halvt förvirrad... Mår inte  toppen precis, så jag har en inhoppare på mitt jobb just nu, känns skönt faktiskt. Känner mig fortfarande inte fit for fight i en varm, fuktig simhall. Bakterieparadiset... Nu satsar jag på att bli frisk! Proppar vitaminer och super skallen av mig med massa Kan jang  (äckligaste någonsin!!!). Mums. 

Och optikern sa till mig att jag har ett litet synfel. Jag är aningen översynt, samt att jag har ett litet brytfel. Ingenting allvarligt, men råddes att ha glasögon när jag anstränger ögonen. Som när jag sitter vid datorn eller är på jobbet. Lånade hem ett par från optikern. Djävulen bär Prada (undrar vad Ugly Betty bär?)



Lägger nog en beställning på dessa imorgon, för jag menar, de är ju snygga?!

Stripe.

Kategori: Mina älskade plagg




Så, sista biten ur shoppingpusslet, som jag lovade!:)

Ska försöka åka iväg nu, haha. Har ju tagit sin lilla stud för att få igång mig. Kommer som sagt göra en synundersökning, och när jag kommer tillbaka kommer jag presentera två nya favoritnamn till vovven min! Det har dessutom blivit lite nya funderingar kring kön osv. Men mer om det sen! Ta-ta.

Godislöften...

Kategori: Allmänt

Hej! Ska snart bege mig till ner till centrum för att göra en synundersökning, men först ville jag bara säga att jag är så stolt över mig själv som inte äter godis osv på vardagar längre! Ok, det har gått en vecka från nyårsafton, men det är ändå bra att jag försöker:) Jag sitter liksom med choklad bredvid mig, men den stannar där i skålen:)

Vet inte hur bra det är att jag kommer befinna mig i en simhall då jag är lite känslig i halsen, men jag hoppas att det ska gå bra. Tänkte försöka packa väskan för jobbet nu och sen dra på mig mina kläder för att bege mig ut i kylan (som kommit tillbaka). So i'll be right back med en bild på vad jag har på mig (som jag lovade igår)!

Ur shoppingpåsarna!

Kategori: Mina älskade plagg

Nu ska vi se vad som flyttat in i min garderob de senaste dagarna...

...En mörkblå hood från adidas, den kommer värma mig på planet tur och retur! 


En mönstrad topp från MQ. 


En söt kjol från Gina. Whippy!



Får inte upp sista bilden, försöker innan jag går och lägger mig. Är förbaskat trött! Måste försöka ta och göra en synundersökning imorgon också, blir lite suddigt då och då. Jobbigt att fokusera också, men hoppas på att det bara är min allmänna trötthet som ger denna effekt... 



Update:

Bildj*veln vill inte komma upp! så jag får helt enkelt ta och försöka imorgon istället. Tänkte nämligen låta den invigas då:) Sov så gott käre läsare ♥

Nu börjar nedräkningen...

Kategori: Allmänt

Om två veckor är jag på ett varmt, underbart ställe.... Kommer ni ihåg var jag ska någonstans? Hihi. Jag längtar!

Kom hem för ett tag sen. Har jobbat och träffat Felicia. Lyxputten flyttar till Brighton om lite mer än två veckor. Hon åker när jag är på semester, så vi ska försöka träffas lite mer frekvent nu innan det inträffar. Ska hälsa på henne där sen, får se om det blir med en vovve kanske? :) 

Förresten, läste ni det som hände Kenza igår natt? Fyfan för idioti alltså. Det finns vissa som bara inte kan glädjas åt andras framgång, så himla tråkigt. Och att hennes hund blivit vettskrämd gör det bara ännu värre. Hoppas de där tjejerna skäms något riktigt ordentligt. Tycker också att det är helt rätt att de ska göra en polisanmälan mot tjejerna. Sånt får bara inte hända!

Är lite småseg just nu, så jag tänkte ta det lugnt för att sen pallra mig upp och fota lite av mina fynd jag gjort den senaste tiden! Hörs senare med andra ord, peace! 

Killar=sälungar?

Kategori: Allmänt

Jag har funderat lite här. Killar, vad skulle ni göra utan oss tjejer

Underbara som ni är, saknar ni tyvärr lite koll här i livet. Det finns givetvis tjejer som borde skaffa sig lite bättre koll också. Men ni killar utmärker er på flera sätt...

- Starka och tuffa friska, klena som sälungar när ni har lite nästäppa.
- Går fram med snyggt pondus till en tjej, klämmer ur sig den sämsta raggningsrepliken.
- Kan vara väldigt självständiga, men skulle aldrig klara sig utan en kvinnas planering.

Detta är bara några av många punkter. Detta gör killar bara till söta varelser. Och vilken kille vill bli kallad "söt, gullig, puttinuttig"? Inte några manlighetspoäng där inte, speciellt om tjejer vräker ur det framför ett gäng killkompisar. Men killar, killar, killar, ni ger oss inget val! För ni är otroligt söta, söta som små sälungar när ni är helt borta. Dock är en dålig raggningsreplik inget man vill höra igen. 

Ni är ju helt underbara, men ni måste också förstå att ni alltid kommer att behöva oss kvinnor. Vi kommer alltid att älska er, även fast era näsor är täppta och vi samtidigt håller på att föda barn. Vad är mest manligt, att ha ett barn på gång eller snyta sig? Nä, de frågan om alltså. Att heela tiden behöva gå upp och hämta mer papper för att snyta sig kräver ju mer motion än att ligga på sjukshuset och föda barn, man ligger ju! 
 
Missförstå mig inte, jag tycker om er. Killar alltså. Men faaan vad ni kan vara kvinnliga ibland, inte vill vi kvinnor vara mannen i förhållandet heller? Haha. 



En fin liten bild.

Kategori: Allmänt

Tänkte visa en del av resultatet från igår. Fotade ju min kompis Stephanie (Ja, vi heter likadant). Tyckte den här bilden var så fin, så den fick komma upp här på bloggen:) 


Man kanske skulle kunna karriär av detta?! Haha.

Men allvarligt, jag blev verkligen nöjd med denna! Och efterbehandligen kanske är lite att ta i, men det blev ändå bra. Nöjd, period! :) 

P.S Vad kul det är med lite extra besökare här i bloggen, välkomna tillbaka! 

Ledig dag? ha!

Kategori: Allmänt

Nä, ingen ledig dag blev det inte! Haha. Min chef ringde när jag satt på toa och jag fick panik! Hann inte svara, men sen ringde hon på hemtelefonen och då hann jag svara:P Hon frågade mig om jag kunde jobba då en kollega var hängig och sjuk. Ja, självklart att man ställer upp om man ändå fortfarande är hemma. 

Men jag har absolut hunnit med lite eftermiddags shopping. Efter jobbet så fylldes tre kassar med lite smått och gott. Visar sen! :) 

Jag tänkte på en sak när jag skulle till bussen, nu när jag skulle hem... Varför har inte aldrig systembolaget någon rea? 
Bara en fundering sådär. Nä nu ska jag gå och vara filosofisk någon annanstans. Ciao!

På väg mot icke röda dagar.

Kategori: Allmänt

Hej och godmorgon (goddag). Sitter och är seg som en gris. Mina ögonlock strejkar lite, men det går nog över när jag går ut i kylan.

Fotograferingen med Steffie igår vart ju riktigt bra. Tror att damen kommer att bli förvånad över resultatet (positivt). När allt snurrar som mest kan man också vara som bäst:) 

För övrigt har jag precis fått i mig min frukost, ska försöka komma iväg så snart som möjligt för att leta efter ett par skor, sedan blir det väl stan. Jag är ju ledig idag:) Kan väl lägga till att jag (dumt nog) tog en dusch vid 02 och klev i säng 03, lyckat.... Kanske därför jag bara vill lägga mig ner igen? Hehe. 

"Have a nice day, som de säger i Amerikat".

Hälsningar från tomten i Väsby.

Kategori: Allmänt

Ville bara säga hej och lägga in denna bild; 


Ok, den är upp och ner, men den är tagen i mökret, med min mobil. Heeelt otroligt! Sony Ericsson har äntligen gjort det! Äntligen fått en mobil som tar bra bilder, riktigt bra bilder. Och samtidigt är det en jättebra mobiltelefon också. Ja, vad heter modellen nu då.... C95, kanske? haha, man kan ju inte veta allt, men jag vet att den är otroligt bra:) Minus 17 grader var det när jag tog bilden, måste jag lägga till att min hand frös ihjäl efter att jag tog upp mobilen ur fickan (hade den uppe i 1 min). Skönt att jag hade nära hem! 

Nu är det snart sängen. Må så gott! 

Hej mitt vinterland<3

Kategori: Allmänt

Heeej! 
Det är så mysigt ute:) Fast jag skulle verkligen inte ha någonting emot att få resa iväg till värmen. Det dröjer dock inte så länge innan det händer, hihi. 

Idag har jag jobbat och det var väldigt skönt att få vara tillbaka (=sysselsatt). Hemskt skönt att få stå och pyssla istället för att sitta inne, som igår. Det är konstigt hur omotiverad jag kan bli av att sitta still. Jag vet inte vad det är, men när jag inte har något att göra, inget att träffa osv, så blir jag otroligt deppig. Jag är inte överaktiv, men jag blir så understimulerad av att vara uttråkad. Motivationen försvinner och därmet orkar jag inte ens skapa någon aktivitet att sysselsätta mig med. Ett moment 22 med andra ord... 

Dock blir det helt annorlunda idag! Om en stud kommer min vän Steffie över hit, och jag tänkte fotografera henne lite grann:) Jag ska även bekräfta med min favoritfotograf Christopher (jag känner iofs inte många fotografer, men ändå) att plåtningen vi ska göra imorgon blir av. Ska bli så kul att få stå framför kameran igen! Och jag hoppas på ett år fyllt med plåtningar:) 

Nu kilar jag iväg, hörs sen! 

-11,4 grader celsius.

Kategori: Allmänt

Det är svinkallt ute! Men ack så mysigt det är med snön o allt. Ok, det kom kanske 1 cm pudersnö på em här, men det räcker, haha:) 

För övrigt har jag vart väldigt uttråkad idag. Väldigt! Brist på motivation osv. Vill egentligen träna, men väntar med att se hur min hälsa utvecklar sig. Om jag skulle ta i och flåsa kanske jag blir sjuk. Paranoid som jag är tror jag att jag ska drabbas av både de ena o de andra bara för att Dennis har halsfluss... Men jag tror att jag klarar mig. Vill ändå vänta för att inte utmana det för mycket. Känner ändå att jag är lite seg i halsen, vill inte att det bryter ut. Dock ska jag nog promenera till jobbet imorgon. 

Nej, det borde vara förbjudet att vara såhär bored. Jag vet inte ens vad jag ska skriva, men det här är det "roligaste" som finns att göra just nu. Kanske borde ta och planera lite för den kommande veckan, eller något. Sorgligt egentligen.

Lite (kärleks)funderingar del 2.

Kategori: Allmänt

Det här med kärlek... När är det äkta? När kan man lita på det, på kärleken?

Jag tror att det man först och främst måste lita på, är en själv. Förmågan att lita på sitt egna omdöme. Man har ju släppt in en person i ens värld, och för att ha gjort det måste personen ha varit antingen underbar eller den rätta. Men det är ju ens egna omdöme som släppt in personen, om det blir fel, är det den andra personen vi ska klandra då? 

Att vara kär och förälskad är ingen ny sak för mig. Mitt kärleksliv har vandrat som en bergochdalbana i flera år. Men det är inte för än mitt förhållande med Dennis som jag verkligen litar på mitt egna omdöme. Jag har valt honom för att jag litar på mig själv. Jag har tillräckligt med självförtroende för att tro att han gjorde desamma, nämligen litade på sig själv och därmed kommit fram till att han älskar mig.

Det är så mycket som kan gå fel i ett förhållande. Man kan växa ifrån varandra, eller så kan någon annan komma emellan. Man kan också göra någonting otroligt dumt som att vara otrogen. Varför sånt ofta händer är för att man inte litar på varandra eller på sig själv. Det är ju självklart att man ska lita på varandra, om inte tilliten fanns så skulle man irritera sönder varandra. Men om man inte litade på sig själv skulle det bli ännu värre. Man känner av den där osäkerheten som partner, och oftast är det killar som känner av det från sina kvinnliga partners. Men när man inte litar på sig själv är man kapabel till att göra allt möjligt dumt. Som t.ex. dricka för mycket, lova för mycket, överdriva m.m. Men man kan också ljuga. Ljuga och lura en själv att man älskar någon som man egentligen inte älskar. När man inte älskar sig själv blir det svårare att älska andra. 

Efter att ha levt med min nuvarande pojkvän i lite över ett och ett halvt år, så har jag märkt hur mycket starkare jag själv har blivit. Jag har också märkt att våra starka personligheter är det som håller vårt förhållande vid liv. Att vi litar på varandra och också oss själva gör att det kan ibland bli en bergochdalbana, men vi hittar alltid tillbaks upp igen, oavsett. Jag är både beroende av honom, lika mycket som jag är självständig. & jag tror att det är den balansen som främjar ett förhållande till någonting ovärderligt. 

Vissa kallar detta fenomen för själsfränder, men jag kallar det äkta kärlek. Kärlek till sig själv och kärlek till den som står vid ens sida tills den dagen jorden stannar. 

Jag älskar dig, Dennis♥

  

Lite funderingar.

Kategori: Allmänt

Hej! 

Sitter och gnuggar mig själv i ögonen av trötthet, men jag ska snart få i mig lite frukost i magen. Lär må 1000 ggr bättre efter det:)

Jag sitter och funderar på om jag ska sälja min rock/kappa. Den är ju väldans fin, men jag använder den knappt... Den passar mig inte längre känns det som. Stilen förändras med åren. Kanske lägger ut den på blocket och sedan får vi se vad som händer. 



Den är egentligen svart, men jag har behövt fixa färgerna för att visa hur den egentligen ser ut. Nu ska jag ta och äta frukost! 

My moving day.

Kategori: Mina älskade plagg

Dennis stackarn har halsfluss.... Får se om jag blir smittad eller ej. Hoppas ju att jag kommer undan lindrigt. Han åkte iallafall hem idag. Och när han åkte hem så följde jag och mamma med en bit på vägen för att gå på stan lite grann. Var tvungen att göra några ärenden, som att gå på banken (fysatan vad alla trängdes där inne!) och lite annat. 

En av de bästa sakerna jag gjorde idag var att jag flyttade in i mina nya jeans som jag köpte på annandagen. Så fasansfullt snygga, älskar dem! :)







Nu ska jag kolla vidare på Zoolander, haha. Krya på dig älskling♥

2009!

Kategori: Allmänt

Nytt år, helt fantastiskt. Och vad fort det har gått. Mitt nyårsfirande såg ungefär ut såhär;


Skaldjursplatå o annat gott på Pontus by the sea. Mycket gott och trevligt!

Mamma, Dennis och jag åt middag där, för att sedan ta en taxi hem till Väsby innan tolvslaget för att se alla raketer. Dennis mådde dock inte så bra, förkyld som han var/är. Så det var rätt skönt att vi åkte hem. Sen har han inte kommit härifrån sen dess. Just nu ligger han utslagen i min säng:/ Så vi får se om det blir någon hemgång för honom idag istället. 

Har varit så hemskt seg de senaste dagarna. Har skitit i min mail, även fast jag har saker att svara på osv. Jag har bara inte orkat. Känns så skönt att kunna ta det lugnt och tänka "Det tar jag sen". Jag och mamma tog oss en jättemysig promenad igår eftermiddag. Kallt som satan var det, men det var otroligt skönt! Tänka sig att såna promenader blir det mycke fler av detta år när jag snart kommer ha en liten vovve i ett koppel med mig överallt. Blir jag tjatig om jag säger att jag längtar?:) Förmodligen. Hoppas iallafall att ni alla haft ett härligt nyårsfirande med inte allt för mycket alkohol i blodet. Måste säga att det här var ett väldigt nyktert nyår för mig, och det var perfekt. Kunde inte ha blivit bättre. Sofistikerat och underbart!