stephaniesliv

Njuter av tiden i dalarna. Saknar min baby...

Kategori:

img_5756 (MMS)

Njuter av tiden i dalarna. Saknar min baby såå mycket dock. Man är så van att alltid ta del av varandra på något sätt. När han inte är hemma kan jag alltid se på något som tillhör honom. Men nu är de så tomt. Ibland är de ju dock bra att få lite space också, även fast man saknar :) Hur som, dalarna levererar bra väder och härligt tempo på dagen. Nu blir det lite pluggande med körkortsboken. Tog ju aldrig med min dator eftersom de skulle bli så tungt att bära.. Men jag är ju hemma snart igen. Pöss!

motivat-ion .

Kategori: Allmänt

Hello, 

Försöker få mig själv att bli mer motiverad. Den metod som verkar funka är att muta mig själv med att jag får glass om jag tar och städar lite.. Glassen är iofs sjukt god, så de finns få saker jag INTE skulle kunna göra för att få mig en bit, haha.

Dagen började rätt tidig med en körlektion. Det går verkligen framåt och jag fick bra med beröm. Så nu måste jag komma ikapp med teorin så att jag inte halkar efter. Snart blir det nog dags att boka halkbanan! :) 

Idag ska jag åka till min mormor och morfar i Dalarna. Det ska bli mysigt men kommer sakna att vara hemma på ett sätt. Det är nog för att jag är så bekväm.. Jag tar iaf med mig datorn så att jag kan söka lite jobb. Jobb, jobb, jobb....

Nä, nu måste jag byta musik (lyssnar på sorglig filmmusik, inte konstigt att man är låg) och sätta fart!
Hoppas att ni får en fin dag!


new, fresh start .

Kategori: Allmänt

Heej mina vänner, ovänner och annat löst folk :D 


Nu.. nu kanske det blir lite uppdatering på kära bloggen trots allt. Jag har njutit till max av mina lediga dagar. Jag är visserligen fortfarande ledig, men nu måste jag anstränga mig för att göra karriär. Med andra ord är jag tillbaka till verkligheten igen. Känns skönt faktiskt (även fast jag känner mig så slapp).

Började nya veckan med ett spontanbesök hos frisören vilket resulterade i en snygg och fräsch höstkalufs. Känner mig riktigt nöjd och det var ingen mindre än Denise på Salongen som mjukade upp mitt hår med en keratinbehandling + klippning, tack! :) 

Efter frisörbesöket vart jag så sugen på att blogga själv... So here it goes. Försök nr.158.... hehe.





Har inga förebilder, men tänk er typ halmstrån...haha. Sån skillnad verkligen! Så kul :) Denna behandling har dessutom inga kemikalier, vilket känns viktigt för mig och min hälsa.


new .

Kategori: Allmänt

Jag har bytt design här på bloggen :) Fint va? Ni får uppdatera sidan om det inte syns.
Sitter här med vovve och inte gör någonting. Jag har två jobbdagar kvar och sen är jag typ arbetslös. Känns ju..motiverande. Måste hitta något. Det är nu kan kan släppa taget och hitta något nytt. Något som är perfekt för mig och som tar fram mina bästa sidor. Jag behöver det. Det kommer att öppna så många nya dörrar. It's just what i've been waiting for. Jag hoppas att jag kommer att ha mer tid till bloggen också. Jag vill dokumentera mina dagar och inspirera er. Vi får se, jag önskar att jag kunde satsa. Jag kan, men jag måste hitta viljan först. Först vill jag bara vara ledig och njuta av de sista sommardagarna, som iofs redan håller på att tyna bort..

Den här sommaren gick för fort, men nu måste jag fånga dagarna så att jag känner att allt inte går förgäves. 

Carpe diem


love life .

Kategori: Allmänt

Har haft lite minisemester från vardagen och från datorn. Kan inte fatta att alla mina sommarveckor på jobbet snart är slut. Jag. Fattar. Inte! Var tog tiden vägen? 

Jag har iaf haft 2 underbara dagar ute i skärgården. Just nu är jag dock lite trött och solbränd, men det var det värt :). Lite bilder på det då? Okay då. 


Jag igår
En båt.
En manet. Fan vad mycket maneter det är iår, någon annan som observerat detta? Inte?
Jag idag. Enjoying life <3

Ännu en dag ute i skärgården <3 tar tag i ...

Kategori:

img_6133 (MMS)

Ännu en dag ute i skärgården <3 tar tag i bloggen ikväll.