stephaniesliv

God jul?

Kategori: Allmänt

"Sammanlagt åtta personer omhändertogs för fylla i kommunen under natten mellan juldagen och annandagen, de flesta på hemvändarfester på restauranger i Norrtälje. Flera fall av misshandel anmäldes också till polisen.

Det var en stökig kväll och natt med mycket arbete för polisen och fullsatt i fyllecellerna. 

Bråk uppstod mellan ett par grannar i Herräng. En 50-årig kvinna och en 48-årig man anmälde varann för misshandel.

En 48-årig kvinna anmälde sin särbo, en 54-årig man, för misshandel och stöld av hennes plånbok och mobil på Björnövägen utanför Norrtälje.

En 21-årig kvinna anmälde en vakt på Mobergs som hon menar har sparkat henne.
En 21-årig man har också anmält en vakt på Mobergs för ofredande, efter att han förts ut från restaurangen med händerna på ryggen då han omhändertogs för fylla. Ytterligare en 21-årig man omhändertogs för fylla på Mobergs.

En 30-årig man ska ha fått en rak höger i ansiktet när han skulle hoppa in i en taxi utanför restaurang Havspiren och anmälde en jämnårig man för brottet. Denne omhändertogs sedan av polisen för fylla. En 26-årig man och en kvinna som inte legitimerat sig omhändertogs också på Havspiren. 

 En 18-årig man omhändertogs för fylla när han kom vinglande på Stegelbäcksgatan. En 21-årig kvinna omhändertogs för fylla på Skolvägen i Rimbo där hon även misstänks ha sparkat sönder en fönsterruta.
En 21-årig man plockades upp där han somnat i en snödriva i Hallstavik och skjutsades hem av polisen."

-Ja, men det är väl en trevlig kommun annars.. Källa Norrtelje Tidning.