stephaniesliv

2 0 1 2

Kategori:

Ännu ett år har gått. Helt sjukt egentligen vad fort tiden går. Jag hänger inte med längre, och att jag fyller 24.. TJUGOFYRA ÅR om mindre än en månad är heeeelt sinnes. Känns som att det va förra året jag fyllde 20. Anyhow.. Tänkte försöka summera 2012. Kommer säkert missa nånting, men så får det vara :).

Januari: 
Inledde det nya året i vår nya lägenhet som vi precis flyttat in i. Älsklingen och jag firade in det nya året med bubbel och ett mysigt bad i vårt härliga badkar. Senare i januari åkte jag på kick-off med jobbet uppe i norr utanför Umeå (Ekorrsele). Detta var på min födelsedag då jag fyllde 23. Jag körde skoter för första gången i mitt liv och det var awesome! Dagen efter jag kom hem skrev jag teoriprovet och klarade det, och dagen efter det hade jag uppkörning och satte det med. Körkortet var ett faktum och jag va så jävla stolt över mig själv! :D


Februari: 
Jag tror att det var i början av februari som jag köpte min gymkort på friskis och svettis. Jag minns lyckan som kom med att jag började träna. Helt underbart! Annars så fyllde babe år och jag mådde allmänt bra! Längtade dock väldigt mycket efter värme och sommar kommer jag ihåg. Det var tufft då vintern kom så sent. Jobbet tuffade på och jag minns att man hade en spännande sommar som väntade!


Mars:
Mars, vad hände i mars egentligen. Inte mycket tror jag.. Det var en seg månad men jag tränade på och hade fastnat för spinning som jag tyckte var förbannat kul!

 
April:
I april köpte vi bil. Häftig känsla att äga en bil. Speciellt ihop med någon. Vår lilla röda fara är så fin och går som en dröm. Men efter vi hade köpt den så gick ACn sönder så.. Hehe. Men det fixade sig ;). Jag åkte med jobbet till Göteborg och var med på Svenska Celiakiungdomsförbundets (SCUF) årsmöte. Det var en hektisk helg men det var rätt skönt med ett miljöombyte. Att vi bodde på ett gammalt slott var flott och mysigt! I samband med detta årsmöte så fick jag även en ny chef på jobbet. Eller ja, det blev officiellt då. Nu började dagarna bli ljusare och det var så jäkla skönt minns jag! Som att vakna ur en dvala. Även fast april inte bara va frid och fröjd så var det en helt ok månad. Vill även minnas att det var denna månad som min plastbror gifte sig med sin Nadia :). Och just det! Jag och älskling tog en och annan fisketur och metade massa aborre. Mysigt och befriande att kunna vara utomhus och göra saker efter denna vinterdvala! 


Maj: 
Mycket planering inför Almedalen med jobbet minns jag. Det var rätt varmt i slutet av maj. I mitten av maj åkte jag på en jobbresa upp till Luleå, där fanns det fortfarande massa snö kvar, haha. Vi åkte även upp till min familjs landställe en långhelg. Då hann vi med Järvzoo. Det var några härliga dagar av avkoppling :). Inte för att glömma så vann Loreen Schlagerfestivalen, jag var en lycklig flicka den kvällen..haha. 


Juni:
På jobbet hade vi planeringsdagar inför hösten och gick till grönan för femkamp på kvällen efter all planering. Nu kunde man sitta ute och njuta av det härliga vädret. Vi drack champagne i parken och åt jordgubbar. Jäkligt gött var det! Det var mycket med jobbet och med all planering inför Almedalen och Ung08 men man hann ändå varva ner hemma då kvällarna va ljusa. Man hade en helt annan ork, jag kände mig så ung..hahaha! Förutom det så firades midsommar hos M's föräldrar på midsommarafton, och midsommardagen blev grym ute på Fejan. Repris nästa år! 


Juli:
Början av juli spenderades på Gotland och på Almedalen. Slitsamt med mycket jobb men det var grymt kul! En häftig upplevelse och en erfarenhet rikare. Vi åker igen 2013! Sedan vart det semester och fyyy satan vad gött det var med semester. Jag och älskling åkte till Norge och hade det underbart. Det är så vackert på sina håll och kanter så man tror att man befinner sig i en film. Dessa vackra vyer vill vi återbesöka år 2013! Vi hoppas på att vara borta lite längre då och kunna se allt vi missade. När vi kom tillbaka fick jag ryck och började springa. Det var en riktigt kul träningsform kom jag på. Jag har aldrig tyckt att det är kul att springa men fasen vad peppad jag blev när jag väl kom igång. Nästa år ska jag köpa ett par nya springskor och ta upp detta igen när marken är bar och springbar :). I slutet av juli kom min släkning Mike från USA och hälsade på. Det var så kul att få visa honom min lilla stad Norrtälje, han tyckte verkligen om det! Sist jag träffade honom var i New York år 2000. Han bodde där då, men nu har han flyttat till North Carolina.  


Augusti:
Lite uppgiven var man tillbaks på jobbet igen. Dock väntade en fullspäckad vecka på Ung08 som vi deltog på. Attans vilken jäkla vecka det var, men det var faktiskt kul! Veckan efter Ung08 så hade jag en semestervecka till som vi spenderade uppe i hälsningland. Det blev en sväng till Järvzoo igen och bara avkoppling i allmänhet. Vi tog några fisketurer också, men fiskelyckan var minimal. Under augusti hade jag försökt lägga om kosten varvat med löpningen, jag tyckte att det var så kul att jag såg resultat så fort! Pappa fyllde 64 år också, värt att tillägga (Så jag ska minnas hur mycket han ska fylla nästa år, hihi)


September: 
Jag gick bananas med löpningen och det var typ det jag levde för, haha. Vi flyttade även kontor med jobbet och det var en spännande upplevelse. Nu sitter vi vid Fridhemsplan istället för jag i Solna och min kollega ute i Farsta. Jag reste till Östersund med jobbet och började bearbeta min flygrädsla. Tränade på hotellet innan jag åkte hem på morgonen och grejer. Jag var manisk, men hade bra flyt i livet och kände mig grym. Power! Mamsen fyllde år också :)

Oktober: 
Oktober såg ut som september. Jobbresa till Göteborg och Malmö. Började få lite panik över att dagarna blev korta och vintern låg runt hörnet. I oktober så var vi på dop för lilla Jakob. Min vän Evelina kom upp och vi festade en kväll i Stockholm och sov på ett skabbigt hotell...haha. Fancy! Jag fick börja träna inomhus på friskis igen då jag gav upp löpträningen pga kylan. Hittade tillbaka till spinningen, mycket trevligt! 


November:
Rätt seg månad i början privat. Alldeles för mycket på jobbet dock.. Mycket möten osv. Har nog förträngt hur dåligt jag mådde, för det var så JÄKLA mycket att göra..usch. Skönt att DET är över. Men jag hade något att se framemot och det var NEW YORK! När allt med jobbet var avklarat så stack jag och bästis iväg till NYC i 4 dagar. Länge sen jag hade en sån frihetskänsla. Jag kände mig genuint lycklig och nöjd med varje minut av dagen. Det var en sån avlägsen känsla som dämpats av allt jobb och stress. Jag gjorde det jag aldrig trodde att jag skulle klara av, nämligen att åka över atlanten själv i ett flygplan, haha. NYC bjöd på shopping och god mat. 


December: 
Kom hem från NYC i början av december och då hade vintern kommit till Sverige. Fy satan vad mycket snö det var! Men det var faktiskt skönt då det gör att tillvaron blir lite ljusare. Det gick inte att påbörja någonting på jobbet så det var rätt segt att "sitta av tiden" innan semestern. Jag hade en härlig jul som firades med familj och vänner och i julklapp fick jag ett litet barn.. Haha, min älskade lilla iPad mini som jag fick av baby i julklapp <3. Julsemestern har annars bestått av att bara ta det lugnt. Träningen och kosten har verkligen legat i lä i december, men har planer på att ta upp det igen efter semestern. Nu vill jag bara njuta och ha det bra :). 


Ja, det var typ mitt år kort och gott. Man har gjort en del ändå :) Ska försöka lägga in bilder också när jag har tid. Har varit hemma hos mamma och ätit nyårsmiddag men är hemma nu igen. Det vankas film och jag ska trycka i mig lite tiramisu. Lika bra att passa på liksom ;). GOTT NYTT ÅR!