stephaniesliv

Stiligt!

Kategori:

img_2662 (MMS)

Sitter på jobbet. Titta vad fint det är! Vi har flyttat till nya lokaler och jag stortrivs verkligen :). Första gången jag jobbar på nya adressen. Ikväll ska jag på fest hos kära Nina. Ska bli väldigt trevligt. Jag har inte druckit alkohol sen nyår, man får väl unna sig ibland. Men jag tror att det är mycket tack vare no drinking som jag lyckars gå ner nästan 3 kilo. Schysst att slippa vara spritfet så att säga ;)

picture this part in a peacefull part of your mind

Kategori: Allmänt

Det finns en grym tjej som Heter Liene som skriver -och spelar musik. Hon är så ung och framåt med sin musik, och det är verkligen inspirerande! När jag va yngre, nu talar vi way back, så spelade jag lite allt möjligt. Det började med fiol, som jag efter ett tag började märka av att jag var väldigt självlärd. Sen vart det piano, och även där kunde jag börja spela små truddilutter på egen hand utan att någon sa eller visade. Därefter blev det gitarr, vilket man kan säga var helt självlärt. Jag älskar även att sjunga, men skäms av någon konstig anledning att sjunga inför andra. Förut kunde jag sjunga på skolavslutningar o så, men jämfört med nu så är min röst mer stabil vilket gör att det låter MYCKET bättre än på skolavslutningarna på högstadiet ;). Jag önskar verkligen att jag fortsatt, för jag var duktig.. Men sen började man träffa killar och blev fokuserad på andra saker. Men jag vill börja ta lite sånglektioner i vår faktiskt. Hoppas att jag tar tummen ur, för jag blir verkligen glad av att sjunga! 

Nåväl. Det här stycket här nedan på youtubeklippet är skrivet och spelat av Liene. Jag ser (hör) framför mig hur de spelas i en film. Jag gillar det verkligen :). Cred ska hon ha iaf, det är inte många som vågar lägga ut sina saker när man är ung och vågar gå sin egen väg. Fler såna begåvade människor, tack! You go girl :)


effektiva

Kategori: Allmänt

Hallå lilla blogg! 

Sitter på Espresso house (mums), med Nina och håller på att packa ihop. Vi har skrivit lite på vårt examensarbete. Så jävla bra! Nu ska vi även röra oss mot biblioteket. Wooho, höhö!




p.s Nina tycker att jag är lam som sitter och posar framför kameran när hon går på toa.

fantastic

Kategori: Allmänt

Känns som att gå tillbaka till en period då jag låg bakis varje helg. Det hade sin charm det med.



into the sun

Kategori: Allmänt

Jag längtar verkligen. Till när jag kan lägga under dunjackan och snöra på mig mina converse, till när jag kan äta glass utan att börja frysa, till när jag kan gå i söta klänningar, till när det är ljust nästan dygnet runt. Det finns så mycket jag vill göra i sommar känner jag. Men helst av allt vill jag känna att jag hinner njuta. För det är lätt att man klagar på att man svettas ihjäl av värmen, och sen sitter man och svär över att man fryser ihjäl av att bara titta ut genom fönstret. Jag vet att typ ingen kommenterar min blogg, men jag slänger ut frågan ändå! Har ni några planer för sommaren 2011? :)


sea

Kategori: Allmänt

Hallå. 

Söndagar är ju alltid trevliga. Sådär lagom så att man fått nys om hur underbart det är med helg och tycker att det är lite "kefft" att måndag kommer krypandes. Nåja. Jag har haft en bra söndag iaf! :D. Träffade min fina vän Stephanie som jag saknat så mycket <3. Vi har bestämt oss för att besöka något spa. Det gäller bara att hitta något bra som passar. Ska bli mysigt! 

Igår korsade vi havet.. Ålands hav om man ska vara petig. Det var verkligen en vacker syn när man tittade ut genom fönstret må jag säga:



Ja, ni ser ju själva. Vackert. Funderar på att ställa mig och glo i duschen istället. Kan verkligen inte sitta framför datorn länge längre.. När jag var 15 år trodde jag att jag skulle dö med datorn i knät för jag hade sån seperationsångest. Haha. Jag kunde sitta i timmar och bara glo. Hela ens liv var liksom online. Men nu är jag så trött på det så att jag kräks lite i munnen. Blir irriterad på mig själv när jag bara sitter och glor på skärmen. Tur att jag har en snygg dator iaf, höhö. Enda sen jag övergick från PC till Mac så har mitt datoranvändande minskat. Det är konstigt, med tanke på att en mac funkar så jävla mycke bättre än en PC.. Men men. Man växer väl upp nångång antar jag. 

Godnatt!

hair 2.0

Kategori: Allmänt

Hallå bloggen!

Ibland orkar man bara inte bry sig om den här bloggen alltså. Men det är väl så ibland... Tar inga bilder eller nånting så det är svårt att få inspiration till att blogga. 

Jag kan i alla fall berätta att jag klippt mitt älskade hår. Tycker att det var skönt att få bort allt det slitna. Min frisör är riktigt duktig och jag har aldrig kunnat lita på en frisör så som jag litar på Linn. Tycker att det är riktigt roligt att klippa mig nu (även fast jag försöker att spara ut det, haha). Om jag har några läsare i Norrtälje kan jag tipsa om att gå till Linn på Kikide :). Som sagt, hon lyssnar på hur man vill ha det och hetsar en inte att göra något man inte är helt 100% säker på om man verkligen vill göra. Jag har velat väldigt länge om jag ska klippa håret rejält mycket. Typ page.. men eftersom jag inte varit helt 100 så har hon sagt att jag ska fundera lite så jag är helt säker. Det tycker jag är bra.. Har ett hemskt minne från när jag va lite sugen på att klippa en rejäl lugg.. Fyfan vad fult det blev. Och vilken smart frisör som helst skulle sett att jag verkligen inte skulle passa i det, men ändå klippte hon och tog i lite extra.. Frisören visste även att jag va lite osäker och vädjade mig inte att fundera över saken heller. Usch, vilken ångest det var i flera månader när den där tjockluggen skulle växa ut. Har bilder på den men alla mina gamla bilder är fast i min externa hårddisk. Lång historia...

Kanske fotar min kalufs någon dag. Ser likadant ut fast det är lite kortare. Så fräscht! :) Hoppas att allt är bra med er.

hair .

Kategori: Allmänt

Satt och snyftade framför Oprah (eller ja, framför mitt arbete egentligen, men Oprah var på i bakgrunden), och kände att på vissa ställen i mitt hår så luktar det mums. Det luktar av min man och jag kan inte sluta lukta på det för att det luktar honom.

Jag är verkligen en sucker för dofter. Men det är helt otroligt vad vissa dofter kan få igång en ♥


Sitter här o hänger...

Kategori: Allmänt

Idag är en sån dag man vaknar upp och odiggar att man är kvinna. Sådär lagom många gånger under natten då det känns som att man håller på att lägga en korv i trosan för att det värker så i magen. Haha. Jäääääävla menshelvete. 

Jobbar för övrigt hemifrån idag. Måste säga att det inte kunnat passa bättre en sån här sketen dag med magont. Så nu sitter jag här och hänger. Mysigt.


Allt med en smula attityd, det blir så mycket roligare då. Typ.

DAFT PUNK

Kategori: Allmänt

Måste säga att Daft Punk gjort ett bra jobb med musiken till filmen TRON legacy. Har sett den två gånger, och musiken förstärkte filmen väldigt mycket. Är inget större fan av Daft Punk sen tidigare, men måste säga att de imponerat mig efter TRON. 

Jag tycker för övrigt att filmen är grym. Kanske lite geeky, men jag uppskattade den i 3D och musiken var liksom perfekt designad till filmen. 5 utav 5 toasters. 

Såg förresten den första filmen från 1982...HAHA, fasen vilka "effekter". Det är sjukt ändå att det hänt så mycket på så kort tid.






Friday

Kategori: Allmänt

Hejhallå.

Idag har jag varit i Stockholm och haft ett möte. Jag och Nina gjorde en intervju för vårt examensarbete. Sen mötte jag upp en vän som jag inte träffat på jättelänge, så himla kul! :) 

Va på sånt shoppinghumör när jag åkte från stan, men orkade inte stanna kvar och titta i affärer. Hade druckit en stor kopp te, så jag kände på mig att jag skulle bli akut kissnödig i något provrum nånstans, haha. Hittade iaf en snygg body på Monki för 80 kr. Grymt! 

Nu sitter jag bara här och slöar som vanligt. Blir galen... gaaaalen. Ändå orkar jag inte resa på röva. Så jäkla oinspirerande, men men.

vila lite.

Kategori: Allmänt

Hej!

Sitter i soffan (haha, gör jag något annat än att sitta i den här soffan?) och glider runt på internet. Jobbade på förmiddagen, och ska iväg på ett möte ikväll. Här emellan ska jag städa upp den lilla svinstia det blivit här... Ibland orkar man bara inte hålla allt iordning, men tillslut får jag nog och måste ha lite mer ordning för att inte bli irriterad när jag inte ser var jag lägger allt. Det försvinner ju under högar med papper osv. 

Ska ta och betala lite räkningar också. Sånt där som gör att jag känner mig organiserad. Det är så lätt att jag blir stressad undermedvetet för att jag vet att jag har massa småsaker att göra. Tycker att det är den värsta slags stressen, att veta att man måste göra massa saker som man går och skjuter upp för att man inte "orkar" ta tag i det med en gång.

NOLITA

Kategori: Allmänt

Hittade ett par riktigt sköna jeans från Nolita på Nelly's rea. De hade bara ett par 28or kvar och trodde inte att de skulle passa. Det är ju svårt att köpa jeans utan prova dem först, men dehär passade "like a glove", helt oroligt! 

magont.

Kategori: Allmänt

Hallåj.

Sitter här och glor på TV. När jag vaknade imorse va min mage tvär. Hade ont och mådde lite illa, och kände att jag inte ville sitta på jobbet med en kvidande mage. Så nu sitter jag här och glor. Jippie.. 

Blir så otroligt rastlös också, inte kul. Har lite saker att göra på jobbet så jag blir bara stressad. Imorgon går jag med magont eller inte magont, pallar inte att bara sitta. Men det ger mig lite tid att drömma mig bort till varmare breddgrader. Ska bli så skönt att komma iväg. Visserligen dröjer det några månader, men ändå. Hehe, va länge sen jag åkte bort under någon sommarmånad. Ska bli helt underbart!