stephaniesliv

kan kissie kan jag också!

Kategori: Allmänt

stop telephoning me..

Kategori: Allmänt

If you don't have anything nice to say, then shut your mouth! 

Fick ett samtal som gjorde mig mer eller mindre upprörd idag. Och det var nästan som ett tecken på all min förtvivlan jag haft de senaste dagarna. Att jag varit förbannad på mig själv i första hand, men också blivit grinig på någon annan. Mycket grinig. 

Jag har alltid vetat innerst inne att jag aldrig kunnat förlåta dig för alla de tårar du fått mig att gråta. Inte heller för all den smärta du utsatt mig för. Efter att jag haft flera krig inuti mitt huvud om vad som varit rätt eller fel. Om jag älskat eller tröstat mig själv med bekräftelse är svårt att säga, men jag kan se allt så mycket bättre idag.

Men när du fortfarande klankar ner på mig för mina misstag som skett för 4 år sen är det inte okej längre. Ingen tvingade dig att gå och hålla mig i handen så länge heller. Du kunde lämnat mig för gott istället. Jag hade nog mått bäst av det, även om jag haft en underbar tid tillsammans med dig så förstår jag fortfarande inte hur jag lyckades trassla in mig i något som började med smärta. Så äckligt många personer som blev inblandade i en förälskad tjejs små missöden.

Jag tänker verkligen inte bli ledsen eller gråta, men nu är det hög tid att få vara arg, besviken och förbannad över allt skit som hänt mellan oss. Jag tänker inte sitta och acceptera att höra bullshit. Och även fast det egentligen är en skitsak tänker jag inte låta mig tro att jag är värdelös och endast en liten leksak i sängkammaren. Tackohej.

sliiiten .

Kategori: Allmänt

Dagarna blir bara längre och längre, och jag känner hur jag orkar mindre och mindre. Mina ögon håller på att gå igen i skrivande stund. Tänkte ta en dusch och sen ta en kopp te. FÖRSÖKA slappna av. Gud jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med och orka allting, det är verkligen sjukt mycket att göra precis hela tiden. Just nu borde jag skita i allt men får ändå tvångstankar om att kolla jobbmailen o allt vad det är! Om 1 vecka sitter jag på Piren i Norrtälje hamn och minglar mig smått berusad. Förhoppnings kommer jag att vara nöjd och lycklig då vårt event ägt rum hela dagen. Om 1 vecka... känns helt sjukt! Har suttit och planerat det här i typ 12 veckor och nu äntligen ska det bli av. Jag förstår inte, det känns överväldigande att vi knåpat ihop allt som ska hända den 22a. Det kommer kanske ett eget inlägg om det för nu känner jag bara hur allt blev jobb igen, haha! Jag säger ju det, man går bara runt som en arbetsskadad zombie. Men det är kul också, jag har lärt mig så otroligt mycke :)

Nu blir det som sagt duschen. Är så sliten så jag vet inte vad. Skulle vilja få massage... Finns det en sån hemleveran här i Norrtälje tro? Haha, vore gött men jag får nog låtsas att nån knådar mina axlar. De är ju alltid kul att fantisera om saker, vad vore vi utan fantasi? Herregud vilket flummigt inlägg - duschen var det ja...!

tungt .

Kategori: Allmänt



"förståelse betyder inte att glömma
saknad betyder inte att behöva
ett leende inte visar lycka
& ett vackert minne kan svida"

doh!

Kategori: Allmänt

Det är nu när helgen är slut som jag blir taggad för ny helg, haha. Eller ja, jag vill helt enkelt inte att helgen ska ta slut. Men nu har jag äntligen helgerna fria. Eller ja, kanske inte helt fria -men jag slipper åka till Väsby varje lördag! Så jäääävla skönt... Ni förstår inte hur kluven jag varit över att behöva sätta mig på den där bussen varenda helg alltså.. fyfan. Kommer dröja ett bra tag innan jag åker till Väsby nu. Det är helt sjukt vad jag anpassat mig bra till att ha flyttat hemifrån. Det känns så skönt att ha sitt egna o känna att jag kan göra preciiis vad jag vill, när jag vill och hur jag vill! Mamma och jag fungerar jättebra tillsammans, men hennes mani för att ha saker på sitt sätt (speciellt städningen, my god) funkar inte riktigt för mig. Gräset var grönare på andra sidan så att säga, det var min stora upptäckt när jag flydde boet.

Ja, om 1-2 år hoppas jag på att ha köpt mitt egna och flytt från märkliga hyresvärdar. Men de återstår att se. Men jag vet att jag redan börjar känna att det är trångt här hemma... Det ska alltid vara någonting, haha. Hoppas ni haft en bra helg!

Fredagens egobild.

"when i'm in love I escape to Barcelona"

Kategori: Allmänt

Igår satt jag och glodde in i väggen och upplevde massa minnen. Som när jag åkte till Barcelona och hade sån sjuk hemlängtan bara för att Du inte fanns nära mig. För att jag saknade dig o va så galet glad att jag träffat dig och visst kan man nog säga att jag va galet nykär. & de gångerna jag låg kvar i din säng medan du jobbade under jullovet. Du brukade komma hem och krama om mig o jag va så glad att du äntligen var tillbaka.
Även fast allt det där känns så nära, känns det även som att det gått en mindre evighet. Men varje dag med dig är i alla fall underbar oavsett om början är långt bort eller slutet är nära, eller tvärtom. De jag försöker säga är att Du är det finaste jag har ♥

Kategori: Allmänt

Never give up someone that once made you smile.

smile...

Kategori: Allmänt

...like you mean it. Even if you need to fake it, just smile.

let me out .

Kategori: Allmänt

Jag kan inte alltid förklara något. Att tala rakt från hjärtat in action har aldrig varit min grej om jag inte fått lägga upp det jag vill ha sagt minst 100 ggr i huvudet innan. Risken finns att jag står och skriker "fuck you" i försvar när jag blir påhoppad. & jag känner mig lite rått överkörd, men det är inget jag tänker bry mig om. Jag har så mycket annat som bekräftar att jag inte är helt dum i huvudet. 

Ibland känns det som att vissa vill att man ska känna sig dum i huvudet. Få en att känna sig som den minsta personen på hela jorden. Som att det var en slags hobby de tror kommer generera respekt och skratt från omvärlden. Men det ger inget mer än fiender och betydligt mindre förtroende. Jag kommer aldrig stå och säga att jag vet bäst, men jag känner mig själv bäst. Jag vet vem jag är och varför jag är som jag är. Jag vet att jag har svagheter, och ibland syns det jävligt väl. Då jag vill försvinna, kasta saker runt omkring mig och be alla att hålla käften så jag kan tänka innan jag talar. Det värsta jag vet är att visa att jag är svag. Att visa människor som inte förtjänar att se mina tårar rinna. När tårarna rinner förlorar jag. Det kanske är den värsta känslan som finns för mig. 

& fenomenet att dra dolken i ryggen kommer alltid att finnas sålänge vi människor är svartsjuka. Sålänge vi känner oss hotade och rädda för att förlora något som gynnar någon annan. Jag är så trött på på att jag tror mig ha hittat människor att sitta och skratta med, skämta med, dela med mig av mitt privatliv med -och framför allt lägga ner min tid och energi på. Sedan visar det sig att de är fega och avensjuka så de finner de sig tryggare att hugga en i ryggen, än att vara ärliga. Ibland gör dem det så tyst och osynligt så man inte förstår eller ser det. Det är därför jag inte tänker vara naiv. Det är därför jag inte tar någon skit. Och det är framförallt därför jag valt att acceptera att människan är en äcklig varelse som egentligen skiter ur munnen och knullar oss i rakt genom hjärtat så det tillslut stannar till några sekunder av smärta.

Ok, alla människor behöver inte vara såhär. Vissa människor förstår och accepterar människor på ett helt annat sätt. Speciellt människor som förstår mig. Och det är klart som fan att jag väljer att umgås med dessa människor, även fast jag vet att de en dag kan skära upp hela mitt inre och lämna mig ensam. Men om 100 år spelar det ingen roll. Det är så livet är. Ville bara påpeka att jag inte tycker att varenda människa på den här jorden är en patetisk och svag skit. Det finns människor som jag älskar, för dem de är. För att de kämpar i den här världen, att de orkar vakna och stå ut med sig själva och sin omgivning. Att de lärt sig njuta av det som finns till förfogande i den här världen utan att vara avensjuka och agera som idioter mot andra. Det är liksom dumt att klandra andra för något som du själv kan påverka.

Jag kände bara att jag ville skriva något. Idag var jag trött på min tillvaro och kände att det var en sån dag då jag bara ville hissa hatflaggan för att varna för storm. En dag då jag var tvungen att ta en diskussion som jag behövt ta med mig själv 100 gånger i huvudet innan jag öppnade min mun. Och idag kände jag att den delen av mänskligheten som inte kan uppskatta och unna andra någonting bra kunde ta sig en bra jävla funderare över vad det är för fel på dem själva. En sån människa kommer aldrig förstå hur mycket man kanske kämpar och brinner för något. Och man kommer heller aldrig förstå att den glädjen man hittat i livet  inte bara kommit av sig själv. Det ligger så mycket bakom en människas känslor så gud vet vad man behövt offra för att ha det lilla man faktiskt fått i livet. Blod, svett och tårar mina vänner... Blod svett och tårar (och ett brustet hjärta flera gånger om)




För exakt 2 år sen...

Kategori: Allmänt

...TOG JAG STUDENTEN! :D Den bästa dagen i mitt liv, utan tvekan. Jag grät så jag skrattade och skrattade så att jag grät ♥

Min skola, Marina Läroverket.

Utanför mamma innan vi ska åka iväg till champagnefrullen :)

Symphoni till vänster. Båten vi åt lunch på och sprang ut ifrån. Bästa ögonblicket! :D


Äntligen fri!

Jag och min söta mormor

1 av typ 3 plakat min familj viftade med, haha!

I have lost my body .

Kategori: Allmänt

Har letat efter dasset på flygfyren, men det finns inget sådant. Kanske ska maila Conny o fråga om de kan ställa ett dass där utanför för oss studenter som cyklar hemifrån med förlorat omdöme? Nu kör vi mina vänner, puss! ♥


Blev glad redan vid 16:00...partey!

freeedag!

Kategori: Allmänt

Idag ska det grillas, drickas rosé och cider. Jag tänkte fira det nya jobbet. Dessutom är jag rätt taggad. Dock skulle jag behöva en liten powernap så jag laddar upp lite innan, är så tråkigt när man vill krypa i säng redan tidigt på kvällen när man börjat köra igång. Aja, det lär väl bli bra :) 

Ska dra filten över mig ett tag då... Är så trött så jag inte ens orkar le på mina egobilder (då är det illa mina vänner, då är det illa..)

Om man räknar bort från det faktum att jag inte riktigt kan knyta rosetter så tycker jag att min outfit var fin idag :)


i just wrote some words down .

Kategori: Allmänt

Det var evigheter sen jag skrev texter, men jag känner mig inte inspirerad till det längre. 

"Is this love or is this a fever in my heart
is this you or me who is falling apart
I don’t know but i feel
I feel like all this is real
to me"


Några rader och sen tog det stopp. Usch. Inte ens gitarren var rolig att leka med. Det är så synd att man tappat den där lusten för musik. Det var så viktigt förut, men nu är det som allt sjungs om viktigare. Det är som att behovet försvunnit, vilket är skönt på ett sätt. För när jag behövde det mådde jag crap. Näe, nu ska jag nog försöka sova.. Känner mig lite ensam. Ibland genomgår jag en sån emotionell resa som jag själv kan må illa av. Men när jag kliver av så brukar jag oftast le. Det kanske är så ibland. Godnatt.


at your service...

Kategori: Allmänt

Idag fick jag veta att jag fått sommarjobb på Norrtäljes turistbyrå :D Jag är jätteglad! Ska bli roligt att fortsätta jobba där nu efter att jag varit där i 10 veckor (har suttit där med min praktik). Åh, happyhappy. Kom o hälsa på mig i sommar, jag ska försöka plugga in Roslagen och Sveriges övriga pärlor så jag kan stå till tjänst på bästa möjliga sätt ;)



Ska ägna lite tid åt att städa här hemma.. Det ser seriöst ut som att de varit nån slags stridsövning med mina kläder, inte tala om över diskbänken. Det är bara lilla jag som bor här, förstår inte var all skit kommer ifrån (ja, förmodligen från mig själv, så efter är jag inte..), men på nåt sätt lyckas det bli såhär..märkligt.

skön unge!

Kategori: Allmänt


Härligt! Tycker inte att det ligger någonting fel i det här? Hon har råd att skämma bort sitt barn och låt henne göra det! Det finns värre fall där föräldrar lever på kredit och köper saker till sig själva som de egentligen inte har råd med och inte sparar ett öre till sina barn  - DET tycker jag är vidrigt! Men varför lägga sin energi på att bli irriterad på något sånt här, om jag har råd är det självklart att jag "skämmer bort" mitt barn när får barn. Alla har sitt val när de väljer var de köper kläder ifrån. En människa med mer pengar har bara fler alternativ eftersom man kan spendera. Usch för era sura miner! Visst jag kan hålla med om att det här kanske inte är något givande att ta upp i TV i detta sammanhang, men jag tycker ändå att det var ett roligt klipp!