stephaniesliv

Mitt 2008.

Kategori: Allmänt

Hej hej! Tänkte dra igenom året som gått här månad för månad. Ska själv bli roligt att se vad som hänt (även fast jag säkerligen glömt lite saker här o där:) Here it goes! 

Januari :
- Jag fyllde 19 år (den 28e). 
- Mamma och jag tog beslutet att flytta. 

Februari
- Mässa för UF. Vi ställde ut med Caramba UF. Gick väl sådär, häftig upplevelse i alla fall! 
-Jag fick min första anställning (ever!) på FRC. 
-Jag fick min tandställning på överkäken (aj!)

Mars
-Vi flyttade! 
-Jag och Dennis åkte till Dalarna och slappade på en härlig kompvecka

April
-Jag fick en hemsk luftvägsinfektion och missade mösspåtagningen (det ENDA viktiga som ens hände i april).

Maj
-Vi avvecklade Caramba UF
-Jag och Dennis åkte till Tunisien över vår 1års dag. Bästabästabästa!! ♥
-Klassens studentskiva på Mango bar med tema "Casino Royale", ägde!

Juni:
-5e, STUDENTEN! En underbar dag:D
-Slutskiva på Eriks landställe.
-Jag anordnade en midsommarmiddag.
-Jag jobbade som en galning!

Juli
-Jag åkte med på båtsemester med Dennis och hans familj, mysigt!
-Jag och Dennis åkte iväg på en roadtrip. 
-Linda och jag spenderade en rolig kväll på Skansen, haha:)
-Jag kom igång med träningen.

Augusti:
-Pappa fyllde 60.
-Jag fick tandställning på underkäken (aj, igen!)
-Jag och Linn åkte till Tallinn. Torsk på Tallinn.
-Jag blev anställd på Waynés:D

September
-Vi fick en liten tillökning i familjen:)
-Jobbade även här som en galning...

Oktober:
-Jag började jobba på simskolan.
-FRC gick i konkurs, mitt första jobb.

November:
-Jag fotograferades första gången på riktigt. Skitkul!
-Jobbade på tomtenatta i Väsby c, full fart!

December:
-Jag gjorde en Brazilian keratinbehandling för första gången.
-Världens bästa julafton!

Dessutom har jag under året;
-Beslutat att köpa valp nästa år.
-Bestämt mig för att börja plugga nästa år.
-Vara glaaaad! haha:)

Det har varit ett bra år. Ett år att växa, ett år att gå vidare. Ett år att samla på sig erfarenhet. Ett sista år som tonåring. Ja, ett bra år, och jag hoppas på ett grymt 2009, bring it!

Jag längtar efter min valp.

Kategori: Lilla Nelson<3

Ja, det är precis det jag gör just nu, även fast jag inte vet vem min valp är ännu.

Jag har lite kontakt med en uppfödare som skall få en kull vilken dag som helst nu. Men jag vet inte om det är dags ännu. Då hämtar jag valpen i ungefär mars. Det kanske är för tidigt? Jag vet inte vad som är bäst, att ta semester nu i vår eller på sommaren? Helt plötsligt blev det knasigt med planeringen. Men hur det än blir löser jag det. Valpen kommer först, och besluten kommer komma vars efter hur jag känner att det passar bäst. 

Jag längtar i alla fall efter dig, vem du än är, var du än är... ♥

Sliten!

Kategori: Allmänt


Jag är så galet sliten just nu! Gaaah vad det var mycke att göra på jobbet idag. Känner mig dessutom lite halvt sjuk(?). Snälla... nej. Jag vill inte bli sjuk nu. Har lyckats hålla mig ifrån förkylningar, kräksjuka o allt vad det heter hela vintern. I september var jag förkyld, men enda sen dess har jag varit frisk som c-vitaminen själv. Blir att luta huvudet tillbaka och ta det lugnt ikväll. Längta lite efter att vara ledig med en söt valp, man får ju välja sina tankar en dag som denna. 


Ännu en bild från en fotografering med Christopher. 

God morgon i solskenet.

Kategori: Allmänt

Det är såhär det ska vara om vintrarna. Kallt och soligt! Snart kommer man kunna åka skidor i väsjöbacken igen, jag känner det på mig... Måste kolla deras hemsida sen ikväll. 

Ska snart åka iväg till jobbet. Känner mig rätt så taggad faktiskt, även fast jag fått en hackig sömn. Dennis låter ibland som Brummelisa och då finns det inget annat än att försöka somna om mellan alla fina symfonier:D Men det är egentligen konstigt hur vissa låter och andra är helt tysta när de sover. Jag kan snarka någon gång om året. Det är verkligen sällan. Medan andra liksom bildar hela orkestrar varje natt. Hjälper såna där snarksaker de här på apoteket osv? Konstigt, kommer alltid undra varför vissa var mindre skapade för att sova två o två:P 

Nu ska jag i varje fall försöka komma iväg. Trevlans dag!

Lite lätt shopping.

Kategori: Allmänt


Nu har solen gått ner igen. Någon annan som märkte att det var fullständigt kaos på alla banker överallt? Här i väsby var det som att vinna på en trisslott om man fick hjälp på banken idag. Men värst var det såklart för Swedbank, vars system låg nere över hela Sverige. Kan ni gissa vilken bank fröken Skinner har? Javisst, Swedbank. Med andra ord sket det sig att försöka uträtta sina ärenden där. Jag tror inte ens att vissa som satt och väntade på sina nummer förstod att de var värdelöst att vänta, haha. Man måste ju fråga om man ser att det är något fel och inte bara sitta på sin häck och vänta på bättre tider... Människor kan vara så sorgliga ibland. 

Så istället för att vänta på bättre tider på banken gick jag och mamma till en Thailänsk restaurang nere vid stationen i Väsby. Tiger heter restaurangen, och de serverar galet god mat. Eftersom jag serverar ägarn sitt kaffe varje dag uppe på waynés blev jag bjuden på lunch:) Riktigt snällt, tack så mycket! Njöt av den stora portionen, haha Gott som få! 

Sedan traskade mammelito och jag ner till centrum där jag inhandlade lite örhängen, strumpbyxor för nyår och en bok om hälsoråd för hundar. Köpte den från apoteket, och jag hoppas på att den hjälper mig reda ut lite frågetecken, samt lära mig lite nya, nyttiga saker:) Utvärderar den när den är färdigläst. Nu ska jag gå och vänta på Dennis som just nu är på väg hit. Jag är gladerspader! Ha en trevlig kväll♥


Yep, jag har tre hål i ena örat, och två i det andra! 

En ledig måndag.

Kategori: Mina älskade plagg

Good day, 

Hoppas ni mår bra, för jag mår toppen:) Är ledig idag! Ska försöka hinna med lite saker var det tänkt. Gå till banken, resebyrån och eventuellt gå på bio med mamma (för hon är också ledig idag). Har dock lite svårt att välja vilken film vi ska se...de står mellan Twilight och Australia. Svårt! Två romantiska, bra filmer (som det har sagts). Muy hard. 

& solen skiner idag. En väldigt behaglig vinterdag med andra ord. Dock kan jag inte beskriva hur mycket jag längtar bort härifrån! Nåja, snart så...:) Såhär ser jag ut idag; 




Älskar min nya tröja från Vila, skön krage att ha såna här kalla dagar:) 

Ha en tipptopp dag! Puss

Bilder från plåtningar.

Kategori: Musik och bilder.

Hello, igen. Mycke uppdatering idag... hehe. Jag har ju pratat om att jag plåtats både veckan som gick nu, och förra veckan. Här är några bilder från sessionerna;







Alla bilder är tagna av fotografen Christopher Grant. Tycker vi jobbar bra ihop:) Nu tillbaka till Sagan om de två tornen, som jag för övrigt var heeelt förälskad i för några år sen. Jag kunde se alla filmerna minst en gång i veckan, haha.

HIM

Kategori: Mer om Stephanie

Hej! Jag sitter och väntar på att Sagen om de två tornen ska dra igång på 3an om en halvtimme. Men jag tänkte berätta att jag har en liten hemlig crush... 

Kanske lite oväntat för vissa, men, jag älskar love metallgruppen HIM. Åh herregud, ja, jag älskar dem! Ville valo kommer alltid vara en speciell (full och påverkad) man i mitt liv. Hans röst har dånat i mina öron när jag mått som sämst. Orden har fått mig att dvala vidare i livet. Högstadiet t.ex. Ok, house, dance och allt sånt i ära, men band som verkligen betytt någonting till mig kommer alltid kunna lyssnas på. Band som: Nightwish (när Tarja var sångare), HIM, In Flames och Kent. Ganska rockigt för lilla poppiga jag. Men faktum är att den "livsstilen" alltid finns med mig. 

En lyckans dag var när jag fick se Mr. Valo uppträda live på Hultsfred -06. Wow... ♥ Jag har lite bilder på honom, för han är så fab! Men jag har dem på min externa hårddisk, så de stannar där tills vidare. Men bara för att jag sa det nu kommer jag gå och titta på Hultsfredalbumet och minnas... 

Här är en (av många)  favoritlåt  av HIM, som betyder massor. 




För övrigt har jag döpt mina två gitarrer efter Mr. Valo himself. Elguran heter Valo och min lilla stålsträngare heter Ville, hihi:) En annan liten rolig kuriosa är att jag uppträdde med HIM's version av "poison heart" (orginalet sjungs av Ramones), på avslutningen i 8an. Skitnervös, men det gick bra.

På håret!

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på dokumentären om ABBA och Mamma mia tjohejset. Fyfan vad de är grymma. Helt fantastiskt hur bra det gått för de människorna, även fast deras "karriär" avslutades för flera år sen. Lucky them. Det är riktiga förebilder det där! 

Ja, annars så tänkte jag uppdatera er lite om hur det gått med mitt hår. Jag har då, som jag nämnt några gånger tidigare, gjort en Brazilian keratinbehandling. Jag gjorde det på salongen Blacknuss hair 'n' care. Hon som gjorde just mitt hår går jag väl inte riktigt ihop med, men resten av salongens arbetare är väldigt duktiga! Hur som helst! Jag fick ju inte tvätta håret på 4 dagar för att keratinet som har fått i håret måste sjunka in i hårstrået, vilket tar en liten stund. Mitt hår är mjukt, glansigt och följsamt. Dock är det fortfarande lite lockigt eftersom jag inte gjorde någon rakpermanent innan. Jag färgade håret istället för att göra en rakpermanent. Jag vet det till nästa gång iaf. Och jag tror faktiskt att jag ska ha hårfärgen kvar, jag börjar tycka om den. Men dessvärre är den ojämn... 

Så, denna brazilian keratinbehandling får ett bra betyg av mig. Om jag som sagt hade förbehandlat håret lite annorlunda hade det blivit ett fantastiskt resultat! :) 






Lördag.

Kategori: Allmänt


Hej hopp! Jag måste säga att jag mår tiotusen gånger bättre än vad jag gjorde i det förra inlägget, haha. Men gud vad det är underbart att ha honom hemma. Jag förstår inte vad jag skulle göra utan honom. Vad jag älskar dig, Dennis! 

Har spenderat de två senaste dagarna i hans sällskap. Dock jobbade jag igår, men det stoppade mig inte från att åka till honom efteråt. 

Nu sitter jag och mamma framför tvn och tittar på Harry Potter, den fjärde filmen (går på 5an). Har sett den förut, men har inget bättre för mig så det blir detta. Det är helt ok, om inte perfekt. Känner att jag inte vill göra så speciellt mycket ikväll för den delen. Ska titta om det finns något gott att äta här. Jaaa, träna kan man göra någon annan dag.... Hehe. 

Skriver lite senare, puss!

What hurts the most.

Kategori: Allmänt


Ja, den här dagen kunde jag ha skitit i totelt! Orkar inte ens lägga ner orken att skriva det ynkliga jag gjort idag. Dock kan det beskrivas med ett ord; Längtan! 

Mamma jobbade idag=helt ensam hemma. Hade ingenting att göra, ingen att träffa. Sen kommer allting på en gång, att bara få sitta och vänta så att man får träsmak i rumpan. Visst en sak jag tycker om att göra är att sjunga och spela gitarr, dock betyder det inte att det var roligt just idag. Nä, fyfan åt helvete med den här dagen! 

Och det värsta är att jag inte kan bli glad av att Dennis ÄNTLIGEN (förihelvetepåtiden) är påväg hit. Tack vare att denna dag bara varit en enda långdragen skit så hänger mungiporna ner till golvet. Hur mycket jag än försöker tänka "jaa, men han är ju påväg nu", så ligger bara gråten i halsen av att jag varit ensam hela dagen. & nej jag är en inte en bortskämd liten unge som alltid sitter med människor runt omkring mig o klappar mig hela dagarna (som om jag vore en äcklig bortskämd katt), nej, nu är det känslorna som blandat till denna soppa. Känslan av att ha inte fått höra rösten på den man älskar på mer än 1 vecka, o sen bara gå o vänta pga dålig planering osv. Jag kan verkligen störa mig riktigt hårt på sånt. För om jag hade vetat hade jag skitit i att sovitt till 10 och gått upp mycke tidigare för att ha själv fått fart på den här dagen o åkt över till honom. 

Jag blir bara så trött.... Ville bara få ur mig detta en gång för alla, för jag kan inte bara gå och vara deprimerad o försöka vara stark o svälja det. Ibland behöver man spotta ur sig det som gör ont. 


Dagen efter...

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 

Dagen efter är väl kanske inte något att jämföra med igår. Jag är sjukt uttråkad...... Ska träffa mr jetlag i eftermiddag. Som om jag kan vänta, NEJ! Men jag kan inte sätta mig i en bil och bara köra dit som en galning heller utan får sitta som ett fån o vänta.... jippi

Nej, jag har ingen aning om vad jag ska sysselsätta mig med nu. Ska ta en promenad, men sen då? Typ stå på händer, vattna blommorna, röra om i tomma kastruller, se hur dimmern funkar i vardagsrummet. Kommer säkert sluta med att jag gluffsar i mig massa mat igen och därmed försämrar min rörelseförmåga. "Hej älskling, du får komma hit till soffan för jag kan tyvärr inte komma upp härifrån". 

Det värsta av allt är att bussjävlarna knappt går idag. Så alternativet att åka o göra någonting utanför Väsby finns ju liksom inte. Tur att jag var lycklig igår iaf...

I'm gonna burst my pj's...

Kategori: Allmänt

Jag är såååå förbannat mätt så jag tror att jag spricker! Orkar knappt röra mig till sängen, men imorgon blir det en riktig lång promenad. 

Förresten, kan man bli nöjdare med denne julafton?! & jag började nästan gråta när jag fick höra Dennis röst (jaa jag vet att jag tjatat om honom i en vecka nu...). Jag blev så lycklig då jag äntligen kände att han inte längre befann sig på andra sidan jordklotet. Imorgon ska jag kedja fast honom och stanna tiden i några dygn. Ja tänk om man kunde göra så, då skulle jag levt i min egna bubbla forever and ever:) 

Nu ska jag sova. Har haft en sån toppendag så att den sugit ur mig all energi i kroppen. Börjar förresten bli väldigt nöjd med min frisyr. Det kanske var värt dedär 6 timmarna... Men jag kan inte yttra mig om själva behandlingen förns på lördag då jag tvättat håret och sett hur resultatet blir (om det håller sig rakt så som de sägs att det ska göra). 

Godnatt på och sov gott nu. Jag ska försöka få tiden att passera som blixten imorgon så jag får träffa min bruna pepparkaka till pojkvän. Sov sött!

GODJUL!

Kategori: Allmänt

JOY TO THE WORLD! 

Godmorgon, och god jul! För idag är det ju julafton, vilket känns fantastiskt:) Jag har satt på en Whitney Houston CD som diggas rätt hårt. God stämning, men ingen julmusik för än jag börjar laga maten. Ska iväg och handla lite godsaker som skall stå på matbordet till ikväll. Mamma jobbar idag, så jag tänkte stå för en riktig härlig julmiddag sen när hon kommer hem. 

Men hörrni, visst ser det ut som att det kommer snöa idag?! Jag menar jag väntar på de lilla vita att falla från himlen! De sa ju på nyheterna att de fanns stor möjlighet till snö. Så snälla tomten/gud/naturkvinna sätt igång snömaskinen omedelbums! 

Måste ge mig av nu om jag ska hinna handla. Men ni får ha världens bästa julafton. Jag vet att min kommer bli kanon. Detta är en efterlängtad dag på många sätt! T.ex. så landar min älskling om c.a 6 timmar=jag får höra hans röst för första gången på en vecka! 



UPDATE: 
Har vart och handlat nu, och det SNÖAR:D Fyfan vilken fullträff:) För första gången på länge känns det verkligen som jul!:)


Puss på er!


It's soon time.

Kategori: Musik och bilder.

Hej hej! Dan före doppardan har spenderats väl. Jag är inte lika irriterad längre, haha:) 

Plåtningen idag gick jättebra! Kändes bra och nu har jag lite foton att skicka in till agenturer, så vi får se hur det blir med det. Jag måste säga att det är skönt att kunna slappna av nu. Imorgon är det julafton, och dagen efter det är det juldagen=två dagars riktig ledighet! Sen blir det tillbaka till slitet, men det går ju inte att bara ha det lugnt o skönt hela tiden. 

Ska försöka sätta mig i soffan nu. Har precis sminkat av mig och satt på mig mjukisbyxorna. Mysfaktorn är med andra ord hög! Dock kan jag inte förneka att jag är halvt orolig över att älsklingen befinner sig i luften just nu, men det kommer att gå bra (it better!). Saknar honom som en tok...♥




Jag när jag kom hem från plåtningen idag. Visst har mina tänder blivit fina! Helt fantastiskt:)


Dan före dan.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Är taggad för att åka snart för fotograferingen. Ska bli roligt:)

Kan dock inte förneka att jag är irriterad på de minsta lilla. Känner mig som en kärring som bara är sur:/ Tror att det är mitt 6-timmars besök hos frisören igår som fått mitt tålamod att brista totalt. 

Men imorgon är det julafton. På två olika sätt. Julfirande=god julmat o mycke annat, samt att Dennis äntligen kommer hem! Så imorgon är jag glad, jag lovar. Jag kommer inte sluta le. Så idag är det ok att vara lite sur. Attitydsproblemen måste få stråla ut lite de också. Man kan inte vara glad jämt! 

@sleep.

Kategori: Allmänt

Jag ville bara säga att jag är för trött för att förstå att jag egentligen borde skita i datorn och somna omedelbums, men jag är som sagt för trött för att förstå det...

Så istället sitter jag och spelar in en videoblogg. Go team, go...Kanske aldrig mer igen? hahahaha! Jag kan ju inte prata normalt:) Men, som jag sa tidigare, jag är för trött för det, så jag skiter i videoskiten...


Imorgon blir det plåtning, spännande! Puss o godnatt. (& en stor slängkyss till Thailand och min älskling♥)

Mitt raka hår!

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem. Vill ni gissa hur många timmar jag satt där hos frisören? 

Inte 1, inte 2, inte 4 utan 6 timmar! 

Inledde mig behandling med en avfärgning som gjorde håret otroligt slitet, sedan färgades det, och sen las det i massa gegga som skulle göra det rakt... Jag fick en aning träsmak i rumpan om man säger så.

Men här ser ni iaf resultatet: 



Jag försöker ladda upp en till bild, men det går inte:/ försöker lite senare. Hörs! 



En lång dag!

Kategori: Allmänt

...Ge mig nu en lång och härlig natt med sömn! 
Hej och godkväll förresten! Sitter här och ska ta och borsta tänderna alldeles strax. Ville bara kika in på bloggen och skriva ett litet inlägg innan läggdags:)

Idag var det rätt så härligt på jobbet, men förvånansvärt lite människor i centrum. Det verkar dock som att det varit så överallt. Men när jag gick på Åhléns lite senare på eftermiddagen så var det packat där. Folk kanske åkte in till stan istället för att hålla sig till förorterna. Skulle träffa min kusin inne i stan (därför jag flamsade runt på Åhléns). Vi handlade lite proviant innan vi åkte hem till hennes nya lya i Tyresö. Fyfan vad vi käkade mycket! Nästan en hel dajmtårta, haha. Fyfan, jag ser ut som "3e månaden" om magen just nu. Ehhh, härligt! 

Imorgon blir det upp tidigt (eller ja 8 är tidigt för mig, hehe), för jag ska till frisören. ÄNTLIGEN ska jag få mitt hår fint o prydligt. Bild kommer imorgon kväll, jag lovar:) Speciellt för Rebecca;) Hon ska nämligen göra samma behandling nästa måndag. Håll tummarna med mig gumman! :D 

Nu till sängen då jag ska testa min nya Philips wake-up-ljus-grej. En tidig julklapp av min käre fader, mycket uppskattat:) 

Pussogodnatt! 
(älskling jag kommer mig som en halv människa utan dig, kom hem nu!) 

Inte riktigt än.

Kategori: Allmänt

Godkväll! 

Idag har det varit en väldans puls på jobbet! Nu värker mina ben lagom mycket, så jag är tacksam för alla mjuka, sköna möbler som man kan ligga/sitta på. 

När vi skulle äta middag för en stund sen så tänder mamma det fjärde ljuset, som egentligen skall tändas imorgon på fjärde advent. Hmf. Men jag förstår henne, men det här vädret skulle det lika gärna kunna vara midsommarafton. Det är ju smått patetiskt. Men imorgon ska det bli lite kallare. Vi får hoppas på mer julstämning, och då menar jag vädret. För det är ju vädret som avgör allting tycker jag. Snälla tomten, ge oss en vit jul.... pleeeease?!


Älskling...

Kategori: Musik och bilder.


...Jag saknar dig! Det är helg och det är nu vi brukar få bara vara med varandra. Men vi ses snart ♥


Vi är snyggast här!

Breaking my poker face.

Kategori: Allmänt


Jag börjar må smått illa från att ta o klämma o känna på mig själv nu. Jag måste vara ärlig mot mig själv och börja träna igen! Sen sommaren har jag slutat träna i och med att jag började jobba, och enda sen dess har dedär handtagen kommit tillbaka. Sakta men säkert. De bara smyger sig på. Och man unnar sig lite gott en fredagkväll som denna t.ex. Det måste sluta. Jag måste tänka mig för mer, för jag vet att jag bara ångrar det sen. 

Så nu ska jag försöka göra något åt saken. Jag hade sån bra motivation i somras. Jag gick ungefär 1 mil varannan dag. Nu orkar jag knappt röra mig från soffan. Så hemskt hur motivationen bara dör. & det svåraste är att komma igång, men jag vet att jag älskar att träna när jag väl kommer igång. Det är bara att kämpa, i guess. Så jag ska försöka komma igång nu innan året tar slut. På ett eller annat sätt. Bara att kämpa! 


Det enklaste vore att bara höja volymen till Infinity och släppa loss. Kanske dax att investera i en träningsmaskin o rocka på?Maybe...Men det bästa vore att säga:

"Jag vill träna!" Och inte säga "jag måste träna." För jag vill ju inte bli "tjock" och därför vill jag träna. Omvänd psykologi fungerar rätt bra ändå.

Friday night.

Kategori: Allmänt


Godkvällers! Sitter och smälter all mat jag precis svullade i mig. Wokade lite grönsaker med jätteräkor med risnudlar o lite god sås till. Yumyum! Eftersom Dennis är i Thailand och njuter kan jag inte vara mycke sämre för det, så de blev lite Thaitema idag så att säga. Dock är jag lika blek som en fisk när han bättrar på sin bränna där nere, så därför byter jag avsiktligt ämne omedelbums! 

Idag var det mycket att göra på jobbet. Dock lugnade det ner sig drastiskt mot fem. Konstigt! Jag menar, ska inte folk handla som galningar nu? Dock tror jag att det kommer bli mycket imorgon. Så det är bara att ladda. Själv har jag alla min klappar färdiga, så jag har ingenting att oroa mig över. 

Idag har jag känt mig på detta humör...: 

De säger att en bild säger mer än 1000 ord....

Om en månad träffar solen och värmen min hud i vackra Dubai, jag längtar! Nu ska jag sega vidare. Ha en trevlig fredagkväll:)

Jag dissar "topplönen" för topjobbet.

Kategori: Mer om Stephanie


16 300 kr jämfört med c.a 7-8000 kr i månaden. Men jag älskar mitt nuvarande jobb, och har lärt mig uppskatta de mindre bra dagarna i alla fall. Tre må vara häftigt, givande och utvecklande, men jag ser ändå inget framtid där då jag kommer ta jobbet och stanna där i max 3-4 månader. Känns lite oseriöst från min sida. Jag vill kunna jobba med något jag trivs med, och det gör jag på Waynés (som jag nämnt tidigare). 

Det handlar alltså inte alltid om hur mycket pengar man tjänar. Om man inte trivs med det man jobbar med så är det inte värt det. Om man känner press, prestationsångest eller att man bara inte passar in, skall man inte luras av pengarna som trillar in på sitt konto varje månad, utan man måste helt enkelt tänka på hur man mår varje dag man sätter sig på sin arbetsplats. "Jaha, då sitter/står jag här igen, jag vill ha lön nu!", är ett exempel på hur man kanske inte bör känna och tänka när man jobbar med något. Det ska vara roligt och givande så att man utvecklas och får mer förtroende och därigenom kunna ta mer ansvar. Visst, många jobb är inte roliga och i vissa fall måste man kanske ta ett jobb som inte faller i smaken pga ekonomin. Men jag som ändå har ett val just nu, kommer inte att tänka på doften av pengar. Jag kommer lyssna på mitt hjärta och fortsätta med det jag tycker är roligt! 


Nu ska jag ta en dusch och sedan gå och lägga mig. Godnatt:) 

Dagens.

Kategori: Mina älskade plagg

Hej! 

Har precis städat ur garderoben lite grann. Vore lite häftigt att ha en liten mini-auktion här på bloggen, men den är alldeles för lite för att det ska kunna hända något. Har massa saker som åker in till frälsningsarmén, det är väl också bra.

Köpte en väldans fin julklapp till mig själv också. Är helt såld... Och nu blir det himla jobbigt att välja nyårsklänning då jag har ingen aning om vad jag ska ha. Hade ju redan köpt en klänning till nyår, men jag kunde inte behärska mig. Får kanske ha den ena på julafton o den andra på nyår. 


Så fin! Från MQ , 599 kr. 

Nu är jag klar med alla julklappar också, känns så skönt! Kommer jobba i helgen så det är perfekt att inte behöver tänka på det. Blev en ganska ironisk present till Dennis, haha. HAN kommer väl tycka om den (hoppas jag), hihi:)

Ska försöka sätta igång och skriva ett personligt brev till min ansökning. Ska ju försöka börja plugga hösten -09. Ett handskrivet brev skall det vara. Mycket intressant! Ska försöka göra en mall på datorn först bara. Wish me good luck. 

Fotografering & intervju!

Kategori: Allmänt

Godmorgon solstråle!

Hade väldigt lite energi igår när jag kom hem för att sätta mig och skriva ett inlägg här, så jag försöker (trots tidsbristen) att göra det nu istället. 

Igår var en rolig och lång dag. Det började med att jag åkte till fotografen Christopher för att ta lite nya bilder på mig själv, de blev verkligen jättefina! Kommer lägga ut dem här när jag får slutprodukten. Sedan var det att åka därifrån direkt till en jobbintervju på Tre. Ni vet "it's good to be 3"....haha mobilföretaget. Jaa, ni fattar:) Och det gick ju bra, men vi får se om de vill träffa mig igen. Hade inte käkat någonting på hela dagen förutom "skruvar", är det estrella eller olw, jag vet inte, men fettiga är de iaf. Jag vart därför frälst när jag kom till informationsmötet/intervjun och hittade massa mackor ståendes på ett bord. Jag tror att jag tryckte i mig 4 stycken... Illa! Men jag var ju hungrig...

Nu sitter jag och ska snart åka till jobbet. Mitt vanliga, underbara, fantastiska jobb på Waynés coffee. Jag måste säga att jag uppskattar att ha det jobb jag har idag. Det är inte för än man ser andra jobb som man faktiskt verkligen förstår hur bra man har det. Tänkte säga det till mina arbetsgivare idag faktiskt. För även om lönen på tre var mer än dubbelt så mycket än det jag får nu, så tror jag inte att jag skulle trivas där lika mycket som jag gör på Waynés. Så är det bara...

Lovar att vara lite mer informationsrik idag... Ha det superb! (solen skiner ju idag=)....)

The Bodyguard.

Kategori: Allmänt

Någon annan som önskar att det fanns ett alternativt slut på den filmen? (The bodyguard). Jag gör det! För ojojoj vad jag känner mig blåst när jag suttit och hoppats på att de somnar i samma säng på slutet. Nej, den var hur bra som helst fram till slutet, och sen så bara förstör de ens lycka när man ser att han överlevde. Bläääää.


Nu ska jag ta mitt bittra jag och gå o lägga mig. Godnatt!

Mitt hjärta är på rymmen.

Kategori: Allmänt

Hej hej! Lääget?! Äh, jag ska vara helt ärlig o säga som det är. Jag sitter och är rädd över att Dennis plan till Thailand ska störta. Han åkte nämligen dit idag. Jag hatar att flyga och mår dåligt av att veta att människor jag älskar sitter i såna obehagliga fordon och kommer på ett eller annat sätt "komma ner". 

För övrigt sitter jag och degar. Kom hem för en stund sen. Skulle egentligen kollat julklappar, men det blev ju inte av. Har ingen aning om vad jag ska ge för något... Men min fantasi brukar komma igång in i det sista, så jag är inte så värst orolig över det. 

Nu ska jag försöka äta något. Ciao!

Mina nyårspumps!

Kategori: Mina älskade plagg

Hej igen! 
Har precis kommit hem från Väsby centrum där jag fyndat lite. Ni förstår, jag hittar alltid den bästa dealen! T.ex dehär snygga pumpsen som jag tänkte ha på nyår som gick på endast 119,50 riksdaler. Lucky me:) 

 

Hittade dem på Euro Sko där de för övrigt har lite mer utförsäljning av snygga saker. Alla butiker har typ rea nu känns det som, men jag väntar till mellandagarna. Fast jag bör egentligen vänta till Dubai, men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte kunna hålla mig, tur att jag jobbar mycket iaf. Då slipper jag bara gå runt och bli exponerad, haha:) 

För övrigt är jag randig idag.




Ska åka iväg till simskolan nu. Kommer tillbaks till tangentbordet imorgon efter jobbet. Kramopuss!



Jag hjärta tomtegröt!

Kategori: Allmänt

God (sen) morgon! Har precis slevat i mig en skål med tomtegröt. Oj vad gott det var! :) Mamma hade lagat lite igår kväll, och det fanns lite över idag som jag värmde, perfekt! 

Min dag började inte riktigt som jag hade tänkt mig. Idag skulle jag nämligen fotograferas igen hos Christopher, som tog så fina bilder på mig för några veckor sen, igen. Men jag kände verkligen att jag hade sovit för lite. Jag var bara nere över att jag fått för lite sömn och litade helt enkelt inte på min förmåga att kunna prestera framför kameran. & jag vet att det inte alls är professionellt, för man måste ändå försöka. Som modell kommer man ha de där dåliga dagarna då man måste peppa sig själv för att kunna må bättre, men jag var alldeles tom imorse när jag vaknade, och så var det bara... Vi ska försöka ses på onsdag istället.

Men min dag är inte förlorad bara för det, utan jag har ändå saker jag måste göra ifall jag ska kunna ha luckan öppen på onsdag istället. Ska försöka promenera ner till centrum i det här underbara vädret för att kopiera lite papper osv. 

He en bra dag, kram!

Kevins vinst.

Kategori: Allmänt

Jag är så glad att Kevin vann! Men jag hade ju det på känn så att säga, hihi:) 

Jaa, mig har man inte hört så mycket av i helgen. Beror på att jag igår spenderade hela dagen med min familj. Min mormor kom hit från Dalarna då passade min moster på att komma hit för att träffa henne också. Riktigt mysigt. Dennis var här också, och sen åkte vi lite senare på dagen över till min gammelmoster för att fika lite till. Riktigt härlig dag! Var så glad att Dennis var med också:) 

Och idag har jag jobbat. När jag kom hem tog jag ett bad och somnade ett x antal gånger i badkaret. Väldigt skönt!

Idol.

Kategori: Allmänt

Jag och mamma har gaddat ihop oss för att för första gången i historien rösta på en av deltagarna i idol. Kevin har charmat oss med sitt leende och hans sätt att bara få oss att bli glada. Han är verkligen fantastisk och inspirerande! Om han inte vinner kommer jag aldrig kunna titta på programmet igen. Men å andra sidan är hans karriär spikad i och med att han fått chansen i det här programmet. Är så glad för hans skull:) Så jag passar på att gratta honom i förskott, för han är en vinnare i mina (och många andras) ögon. Grattis Kevin


Bild: Expressen.

Nu ska det ätas lussekatter och annat gott, samt hålla tummarna:)

FREDAG!

Kategori: Allmänt

Åhh, äntligen sköna fredag! Älskar fredagar, även om jag slitit som ett djur på jobbet så älskar jag fredagar. Det är bara någonting speciellt med dem:) Var lite rebellisk och struntade i att blogga imorse, men whatever, det är ju fredag. Forgive me liksom.  

Sitter och väntar på att min mat ska bli klar. Sen blir det massa mys... förhoppningsvis. 

(Men även i all denna glädje håller jag på att kvävas. Han bara sitter här, i vardagsrummet, och bara är. Och det bara stressar upp mig så mycket så att tårarna vill börja spruta åt alla hållen. Jag vill inte bli ordagrant misshandlad ikväll, jag vill bara få vara ifred. Snälla...)

Dagens (kvällens) fråga...

Kategori: Allmänt

Kan man ha växtvärk vid 19 (snart 20) år? 

I såna fall kanske jag har slagit rekord? För varför har jag haft problem med mitt ben och nu mina knän helt plötsligt?! Nåja, bara bra för min del, har alltid velat överskrida den där lilla 1.70 gränsen. Vi får la se. Tror att farbror doktor får ta en titt dock. Vill inte att jag ska ha fått någon arbetsskada eller liknande. Men så klen kan jag väl inte vara? Äh...

Jahaja. Duktig har man varit nu också. I säng innan 01, det var då storslaget! Nu har jag dock legat och gjort heelt värdelösa saker. Och vill ni veta varför det varit värdelösa saker? Jo, för jag minns inte vad jag tittat på de 40 minuter jag suttit framför datorn förutom att svara på mail. Så sorgligt. Så nu ska jag försöka drömma någonting fint. Typ att Dennis packar ner mig i hans resväska och att jag vaknar upp i Thailand nästa vecka, det vore ju trevligt. Eller att jag fick ha honom för mig själv alla dagar innan han åkte, det vore ännu bättre. Men det känns som att vi alltid är flera hundra mil ifrån varandra, för vi ses ju liksom så sällan nu. Jag säger det, jääävla liv man har nu alltså. Allt är perfekt, men ändå så jobbigt. Det är den där lilla faktorn som är sprickan i glaset. Och ringarna på vattnet blir ju bara fler o fler, ni vet. Baah! 

Nä, nog med det nu! Bara att acceptera att om man ska tjäna pengar kan man kyssa sitt kärleksliv åt skogen....puss o godnatt.

alon-e.

Kategori: Musik och bilder.

Älskling, kom håll mig hårt...


(jag saknar dig)



Veckoslut.

Kategori: Allmänt


Godmorgon!! När jag höll på att gå upp imorse snoozade jag lite grann. Har ni också haft så att man somnar om och fortsätta drömma där man va förut i drömmen? Det är så himla läskigt, men ballt. Som att man måste veta fortsättningen i ens dröm hela tiden. Tillslut slog jag mig själv på fingrarna när jag var påväg att fortsätta trycka på min älskade lilla snooze. Inte idag också Stephanie, nu räcker det. Ska ju faktiskt till jobbet snart! 

Nu är det verkligen mörkt ute, känner att det vore så mycket mysigare att ha vår och höra fåglarna kvittra istället för att höra plogmaskinen. Dock hör man den inte nu heller eftersom det bara regnar ute, suck! 

Måste försöka lägga på lite vax på min tandställning då jag har fått ett härligt litet sår i munnen av den:/ Hoppas ni får en härlig dag idag! Kramkram.


Vår o sommar, komnu! 

All i want for x-mas...

Kategori: Allmänt


....Kan ni se här: http://www.youtube.com/watch?v=FgXvR97Wk6g

Another picture.

Kategori: Musik och bilder.

Minns ni att jag pratade om att jag var hårmodell i höstas? Nuu har jag äntligen fått tillstånd att visa bilden som de använde i tävlingen som den togs för. Tyvärr så kom den inte vidare, men jag tycker att den är snygg ändå:) Jag ska föreställa Medusa med ormar i håret, därför de lite arga ansiktsuttrycket. Vad tycker ni?


FOTO: PETTER WALLEBO

Nu har jag även bokat nyårsafton. Det blir min julklapp till mamma tror jag. En fin middag på mitt nya favoritplace; Pontus by the sea. Har yttrat mig om att det varit ett gubbhak m.m tidigare. Dvs INNAN jag ens gått dit, haha. Jaa, men jag kom mig att faktiskt tycka att det var riktigt mysigt! Dock kommer middagen börja vid 8, så vi får se var efterfesten blir någonstans!

Tisdag.

Kategori: Allmänt

Goddag! 
Ställde först klockan på 9:00, men efter att jag vaknade ställde jag den på 10:00 (jag är ju ledig idag tänkte jag). Sen vaknade jag vid 10, men somnade om och steg upp närmare halv 12. Bra där...

Idag ska jag njuta av att ta det lugnt, även om det går mig lite på nerverna. Men dagen kommer vara rätt så aktiv ändå. Skönt! Jag ska dels ge mig på ett litet "shopping-uppdrag", mer kan jag inte säga. :) 

D sov över här inatt, och det kändes som att jag vaknade flera gånger helt plötsligt. Känns så konstigt när man bara vaknar men inte vet varför... Sen är det ju svårt att somna om ibland också, usch. Hade några riktigt vrickade drömmar... haha. Många drömmar kunde dras tillbaka till gymnasietiden. Tiden som jag kallar flumtider. Jaaa, vad ska jag säga? Hoppas att alla drömmar inte blir sanna. En sak har väckt mig titt som tätt, som jag vet, är alla flygplan. Har varit jättemånga låga inflygningar och jag är rätt så trött på att höra bullret nu faktiskt:/

Ska försöka planera dagen nu, hörs! 

The show must go on.

Kategori: Allmänt


Nu har jag fått nog. Jag lägger mig sent och får för lite sömn. Tack vare alla hack i min vardag, oregelbundna scheman, så blir det såhär. Och nu är jag trött på det. Jag är inte en sån person som är skapt för tidiga mornar, men jag måste försöka få in en rutin för att kunna må bra. Just nu håller jag på att somna sittandes, och det är inte första gången jag känner så innan jag ska gå till jobbet. Jag känner mig bara misslyckad av att inte vara hårdare mot mig själv. Men vad ska jag göra när min klocka inombords är som mest vaken efter kl.22 varje dag?! 


Måste springa till jobbet nu. Kram

click.

Kategori: Allmänt

Vi borde alla få en click-upplevelse (ni vet filmen med Adam Sandler?). Vi behöver nog alla känna att världen vi lever i faktiskt är allt vi har. Att se varje dag som att den kanske vore vår sista. Såg nyss slutet av filmen på TV1000 family. Måste säga att den är jättefin. När jag är nere och är på dåligt humör måste jag försöka komma ihåg att uppskatta det jag har. Men jag måste också tänka när jag stressar för mycket och försöker hinna med massa saker, att jag kanske missar saker som betyder mer för mig än vad jag stressar med. Att tjäna pengar är inte bara på gott, utan det tar t.ex. tid att jobba osv. 



Vill berätta att detta inlägg är mitt 300e inlägg! Började ju blogga i somras och tycker att det är roligt att det ändå hållit i sig. Men eftersom jag tycker att det är någonting "naturligt" nu, så kommer jag ju fortsätta. För att fira detta inlägg hade jag, i inlägget till ära, gjort en videoblogg. Men gissa vad som hände när jag var klar med klippet? joo, då hade någonting hänt med ljudet, så det var bara bild som hade spelats in. Skumt! Får bli en annan gång:) 

Min finaste klänning.

Kategori: Mina älskade plagg

 
Jag måste bara visa den finaste klänningen som jag har. Ingen annan än min älskade mormor har sytt den! Hon sydde upp den för min studentskiva i våras. Temat var Casino royale. Nu i efterhand kanske det hade varit lika snyggt med svart, men nu blev det ju som det blev, och jag är jättenöjd. Jag hade planerat på att använda den i sommar, men det kom inget sånt tillfälle tyvärr. Den är ju väldigt speciell, och kan inte bara användas på fest då den är lite extra. Nåja, ett alternativ till nyår (även fast jag redan köpt en nyårsklänning...) Vi får la se. Här är den iaf:



I verkligheten är den mer rosaröd. På bilden är färgerna lite urblekta pga kvaliteten. Men visst är den underbar! För er som undrar har min mormor sytt upp brudklänningar, balklänningar, dansdresser m.m i och med att hon jobbat som sömmerska större delen av sitt liv. Är så stolt över henne för allt hon gjort, och fick mig min egna klänning som var gjord speciellt för mig också:) 

Mitt hår är aldrig detsamma.

Kategori: Mer om Stephanie

Sådär, nu kommer äntligen inlägget med mina olika frisyrer de senaste 4 åren. Helt sjukt hur hår kan förändra sig från år till år. Eller från månad till månad rättare sagt!  


Balen -05, rätt fint uppsatt.

Våren 06 fick jag för mig att göra blonda slingor...


Vintern 06/07 fick jag jag för mig att klippa lugg. BIG MISSTAKE! Färgade tillbaks det till mörkt några månader tidigare också.


Sen klippte jag det kort...



Och sen var jag ju tvungen att färga det svart nu hösten 08 för ett modelljobb.

pga irriterande störningar på blogg.se så har jag svårt att ladda upp övriga bilder som jag ville ha med här. Så det får helt enkelt bli dessa. Enjoooy! 


Så grymt att jobba!

Kategori: Allmänt


Jag är så glad efter att ha kommit hem från jobbet. Det gick jätte bra och jag kände direkt när jag kom dit att jag hade saknat alla!

Nu ska jag försöka kolla om det finns någon schysst nyårsmiddag som jag kan ha som alternativ för nyår. Jag vill bara ha ett sofistikerat nyårsfirande känner jag. En god middag som man slipper laga själv, så värt det! :) Har kollat lite på Nordic sea hotell, och Berns, men ska även kolla upp lite andra alternativ. Några tips?

Ska försöka äta lite mat nu. Brukar bli dåligt med de när jag står och jobbar, Tryckte i mig i lussekatt, men det är kanske inte det mest näringsrika när man står och sliter. Hehe. 


BIld: Förra årets nyårsfirande.

Godmorgens!

Kategori: Allmänt


En ny dag, just precis. Trist väder och jag borde egentligen ta och röra på mig mot jobbet, men jag sitter bara ner och tittar på tv. Haha. 

Jag måste säga att dokumentären om Britney var jätte bra. Jag har sagt det förr, och det är att alla "kända" människor är precis som "vanliga" människor. Och av en ren slump kan någon över en kväll hamna i rampljuset för något de aldrig kunnat tänka sig. Så är det...

Ska försöka ta och bege mig nu. Hörs sen när jag kommer hem! Ha en tipptoppdag:)

Aldrig mer stjärnor på is!

Kategori: Allmänt


Jag är så glad att programmet äntligen är över (snart, finalen pågår fortfarande). 

Ni kommer aldrig förstå hur mycket jobb det krävs för att bli bra på konståkning. Att bli bäst. Att vara 8 år och träna 6 dagar i veckan + balett nån gång i veckan (som jag gjorde). Det är bara bullshit med stjärnor på is, baaaara bullshit! 

Det som de lär sig göra är ingenting. En apa skulle kunna göra samma sak med lite träning. Men att kunna charma de riktiga domarna där ute, i den riktiga världen, krävs massvis med talang som alla verkligen inte har. Visst, allting är möjligt (blabla), men det krävs mycket! Så mycket kraft har vanligtvis inte "vanliga" människor". Men det är så med allt... 



Det jag vill säga är att jag vill att alla stjärnor på is fantaster tar sig i kragen när de uttalar sig om hur fantastiska deltagarna är. Tänk på alla barn som istället blir torterade i sporten av sina tränare. 

UPDATE:
Äntligen är det officiellt, it's over! 

Te amo.

Kategori: Allmänt

God kväll! Sitter just nu och kollar lite på Narnia på 5an. Dock väntar jag på Britney's dokumentär. Ska faktiskt bli intressant att se. 

Igår var roligt! Kul att se alla igen. Det känns som att tiden har stått stilla, det mesta är sig likt så att säga. Men men, det har ju inte gått så lång tid heller. Har knappt några bilder från kvällen alls. Lite trist, men det kommer fler gånger! Kvällen blev rätt sen. Om jag fick bestämma skulle kvällen slutat innan 12, men så blev det ju icke! Nåja, Dennis och jag åkte hem till mig efteråt. Sen vaknade vi mitt på dagen. Åhh så mysigt det var att vakna upp bredvid honom:) Ville inte gå upp, men eftersom vi skulle gå på visning av en lägenhet senare på dagen var vi tvungna att dra oss ur sängen. 

Lägenheten var trevlig, vi får se vad som händer...! Nu ska jag försöka laga lite mat. Kram.

ready and go!

Kategori: Allmänt


Just nu känner jag mig rätt snygg, med tanke på hur jag kände mig imorse. Ska åka snart, om typ tio minuter skall jag traska iväg till bussen. Så vi lär ju höras någon gång nu i helgen. Imorgon ska jag och Dennis gå på visning av en lägenhet här i väsby, spännande! 

Ha en superkväll! pussokram:)




P.S kameran i datorn tar bort hälften av min hotness! :P

Miles away.

Kategori: Musik och bilder.



Jag älskar den här låten...

Bara en känsla.

Kategori: Allmänt


Ett kanske litet oväntat inlägg från mig såhär mitt på dagen. Jag ska egentligen jobba, men imorse mådde jag så helvetes illa så jag kunde bara inte. Det snurrade och mitt huvud dånade efter att jag gick och la mig igen. Ledsen och uppgiven ringde jag till jobbet och sa att jag inte kunde jobba idag. Sen har jag sovit fram till lite över 13...

Tack vare mina idiotiska p-piller så har de förstört min dag och dessutom kostat mig 6 timmar från jobbet. Tack! Jävla skitpiller. De gör ingenting bra, men jag tar dem för att jag glömde hämta ut mina p-ringar i tid. Jävla klantmonster. 

Och vet ni vad? Nu mår jag ju näst intill perfekt. För de är så pillerhelvetena funkar, man mår bara dåligt på morgonen och gör så att man blir helt handikappad, men några timmar senare är det som att ingenting har hänt. Såå tacksamt.

tvåtusenåtta.

Kategori: Musik och bilder.

Det gick så snabbt, och nu sitter jag här färglös med studentmössan i handen och undrar var mitt liv håller på att ta vägen. 









Mitt pussel behöver läggas, jag behöver klarheten. Jag kan inte leva i "dimman" länge till. Men det kommer. & snart kommer idag kännas som 10 år sen, om två månader. 

Godnatt♥


Allready tomorrow.

Kategori: Allmänt

Försöker välja mellan ankel boots eller stövlar. Rakt eller lockigt hår. För det är frågan när man för en gångs skull ska ut på stan och roa sig imorgon kväll. Har halva outfiten redo iaf. Tror jag...Eh. Ska försöka ta lite bilder under kvällens gång. Det blir en träff med lite klasskamrater från Marina Läroverket. Tog studenten därifrån i våras, o ska bli kul att träffa lite fowks därifrån. 

& så ska man veta var man ska sen. Snälla hjälp, jag tror jag att jag har fått ångest. Bara för att jag aldrig går ut längre vill jag ha den där perfekta kvällen. Inge mer spontansteffi här inte. Hemskt egentligen. Men jag har inte råd att ha en sån där misslyckad kväll faktiskt...vill ha succés. 

Nu ska jag rota lite mer i garderoben. Det jobbiga är att inte vara för party, men samtidigt inte för casual. Jaha, överanalysen går i taket nu tror jag. Får tagga ner lite tror jag....eller mycket. Hörs sen! 

From yesterday.

Kategori: Lilla Nelson<3


Jaha, och så var det kväll igen. Jag har endast gått utanför dörren en gång idag, och det var för att hämta posten. Mamma fick hem ett brev som visade att hennes blodprov för hundallergi visade negativt. Oj vad jag hoppat och studsat! Dock vet jag att allergier kan utveckla sig osv. Så det är inte 100% säkert, men en ganska bra start iaf:D

Jag ska försöka hinna skriva ner massa frågor som jag ska reda på kring valpar osv. Det är okej, ni kan kalla mig smått besatt, men jag tar det här på fullaste allvar. Jag vill att min hund ska få ett så bra liv som möjligt, och därefter följer förberedelserna. Jag är så glad. Blir som sagt lycklig bara av att tänka på att min lojala vän ska flytta in hos mig här snart, och tiden kommer gå så fort... Som när vi bokade vår vinterresa, snart är det bara 1 månad kvar, och vi bokade den i september tror jag att det var. Man...

Men nu tillbaka till att göra ingenting.

beautiful

Kategori: Skönhet & inspiration











3 vackra, helt underbara kvinnor jag anser vara det bästa ögongodiset.

Jag ser det snöar...

Kategori: Lilla Nelson<3

Jaha, nu börjar det igen. Och så är det 2 plusgrader vilket gör att det bara slaskar sig direkt. 

Jag gör för övrigt ingenting vettigt. Tryckte i mig 4 smörgåsar nyss. Liite försenat, haha. Men jag har gjort lite andra småsaker. Kan inte förneka att jag är lycklig av att ha kontakt med en kennel som jag intresserat mig för. Blir bara glad av den där lilla kontakten, även om det i nuläget kanske inte alls är aktuellt. 

Kan passa på att utvärdera DVD-filmen jag pratade om förra veckan. 

Ja, vad säger man. Många söta hundar som sprang runt, men de va rätt mycket som jag undrade över. De sa t.ex. att man inte skulle ha Chihuahuan i sängen eftersom det finns risk att den ramlar ner och skadar sig, men ändå så visar de hur en kvinna ligger o gosar med 2 hundar i sängen innan hon ska sova(?).... Sen visade de en scen då de berättade om att man kan klä hunden eftersom den lätt fryser ihjäl. Och de sa att sålänge kläderna fyller funktion så är det bra. Men så visar de en wavva som knappt kan gå av sin outfit. Det kallar de för att fylla funktion.... Nej, det känns som att filmen gjordes i samband med den stora chihuahua-boomen i början av 2000-talet. Dessutom kändes det som en enda lång tv-shopsreklam med en överdrivet dålig b-musik i bakgrunden. Jag väntade bara på det där speciella erbjudanden man får med om man beställer inom 20 minuter. 

Dock var det ett fåtal bra saker jag fick lära mig, som mat osv. Äh, filmen får endast 1/5. Den bör ses för att förstå varför...

Nu ska jag titta på gamla repriser av DH. 

En slapp torsdag.

Kategori: Allmänt


Hallåhallå! 
Värst vad denna morgon slängdes bort. Helt plötsligt finner jag mig vid matbordet och orkar inte avsluta min frukost. Min rumpa är fastklistrad på stolen, även fast jag verkligen suktar efter rostade mackor, illa! Satte klockan på kvart i 10, men drog mig upp en timme senare ungefär...

Jag drömde lite skumma drömmar inatt. Om hundar. Och då kan man ju tänka sig att jag blev glad av att drömma om hundar, men njaaa. En liten chihuahua hade jag fått hem, en tik (?) felfelfel. Och dessutom var den långhåriga, inte riktigt prio nr.1 heller. O här kommer den värsta biten, pappa var ute och rastade den hela tiden för att jag var rädd för den... Sen förvandlades den till en stor hund istället och hade en hemsk andedräkt, så pappa fick behålla jycken. Hmm.... Dessa drömmar alltså. 

Men det läskiga var att när jag kollade min mail imorse hade en kennel svarat på ett brev jag hade skickat till dem för några dagar sen. Creeeepy! haha. 

Nu ska jag försöka ta mig till köket och tillbaka (c.a 2 meter dit). Sen väntar ett viktigt samtal till länsstyrelsen, som jag för övrigt inte tycker så värst mycket om just nu! 

Tack gode gud för vax!

Kategori: Allmänt

Ett litet midnattsinlägg... av tristess. 

Jag har gått runt och haft ont under min läpp hela dagen då tandställningen gjort små härliga gropar på underläppens insida. Aj som satan säger jag bara. Men jag kom ju på (kanske lite sent), att jag har sånt där vax som man kan sätta på t-ställningen så att det inte skaver mot huden. Så ni sitter jag här, med typ ett tjockt lager som täcker det onda området. Känns riktigt bra måste jag säga. Att jag inte kommit på det tidigare. Dock vet jag inte hur bra det kommer hålla. Det är nämligen så att tack vare mitt djupa bett, så fastnar mina framtänder i vaxet när jag biter ihop, Får med andra ord sova med lite öppen mun och inte ihopbitna (kan man säga ihopbitna? aja). Det här är, mina vänner, en svårt challange för mig. Jag står inte ut med öppna sovande munnar! Iaf inte på mig själv. Jag andas inte med munnen när jag sover och har verkligen min favoritposition som alltid funkar när jag inte kan sova. Men nu är det dags att bryta den traditionen, haha. 

Imorgon (eller idag, torsdag), är jag ledig. Kommer då kunna uppdatera lite mer frekvent. T.ex. utvärdera chihuahuafilmen o lite annat. Godnatt från mig och lilla Upplands Väsby!


Aloha!

Kategori: Allmänt


Goddagens! Har precis kommit hem från simskolan och är lite smått seg. Ska bli så skönt att få vara ledig imorgon! Hade ingen tid att uppdatera igår, men det kanske inte gör så mycket:) 

Måste säga att jag är rätt glad. För idag kom det nämligen ett trevligt brev i posten som var inget mindre än våra biljetter till Dubai! Jag längtar verkligen. Ska bli så himla spännande att upptäcka en ny stad. Och sen få ligga på en strand o glassa i solen. mmmmmm! 

Ska försöka dricka upp mitt te och sen ska jag duscha av allt klorvatten. Hörs! 

Vissna lilla själ.

Kategori: Allmänt

Idag är en dag som jag inte ens vill skåda. Tack vare min klantighet så mår jag dåligt just nu, väldigt dåligt. Det jobbiga är att jag inte vet vad jag ska göra eftersom jag verkligen inte kan fungera som jag ska just nu. Men jag åker väl till jobbet och om det blir värre så finns det inte mycke att göra...:/ 

Ibland suger det att vara kvinna. 

Friden med att spela ett instrument.

Kategori: Allmänt


Jag har alltid haft ett musiköra, men undrar varför jag inte fortsatt med musiken. Så mycket som jag kunde lära mig att spela på alla möjliga instrument, och idag gör jag inte någonting. Plingar lite på gitarren, men jag har glömt det mesta. Det är så trist, att jag inte fortsatte. För någonstans så behöver jag få uttrycka mig för att må bra. Såklart jag kan uttrycka mig hur och när jag vill. Men det där fina och vackra som man kan skapa med musik är svårslaget. Man kanske borde ta upp någonting igen, på skoj. Men kanske den här gången bör jag prova på att ta sånglektioner istället. Så kan jag ta hjälp av gitarren.  Det känns lite jobbigt att stå hemma och öva, men samtidigt känns det som att jag är lite för gammal att joina musikskolan nu. Vad gör man?! 

Sen var det ju det här med modellandet som la sig på is nu igen. Eller, jag har inte riktigt orkat ta upp det till 100%. Men jag funkar så, jag kan inte gå in halvhjärtat med någonting. Samma sak med att jag fick en kallelse till en intervju/informationsmöte till tre's kundservice. Jag skulle så gärna vilja gå, men samtidigt är jag ju nöjd med de jobben jag har idag. Känns så krångligt när jag ska ta mig till stadshagen varje dag istället för att ta en busstur till väsby centrum på en kvart liksom. Näää, ångest. Vardagsångest! Jag önskar att jag kunde vara mer bestämd och verkligen veta exakt vad jag vill göra. Men å andra sidan finns det så många alternativ, så jag blir bara förvirrad. Jag tror att jag behöver en liten plan. Men det har jag ju, dock inte så välutformad. Det här med hunden är ju en sak som står klar, men resten är lite suddigt.

Tycker ni att man behöver en exakt plan i livet, eller är det okej att bara glida med i vardagen och se var man hamnar? 

Jag tycker att båda är helt okej. Dock kan det vara lite svårt att faktiskt uppnå någonting om man hela tiden tar det som de kommer. Om man sätter mål och klarar av dem, så får man ju en bekräftelse på att man faktiskt gör någonting åt sina situationer man blir satta i. 

Äsch, jag får fundera vidare på egen hand tror jag. Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt.

som en blöt hund.

Kategori: Allmänt

Uuuuusch vad äcklig jag känner mig med allt klor på kroppen. Och sen när jag gått hem så känns det lite smått klibbigt o fuktigt. Haha, ääckligt!

Aja, jag ska försöka ta en rejäl dusch o bli av med skiten. Måste bara påpeka hur jag längtar bort härifrån! Orkar verkligen inte med vädret, rutinerna. Nej, jag önskar mig bara bort och önskar att Januari kan komma NU! 

Will be back later....

Gråa Väsby.

Kategori: Musik och bilder.


Usch vad trist det är med det gråa vädret. Nästan så att jag somnar när jag är ute och går! Jag vill ha sool och vinter. Kalla dagar, inga mesiga +3 grader. Om det ska bli mörkt vid 4-tiden så kan det vara riktig vinter istället för en långdragen höst, tack! 

Har sprungit runt lite här o var idag. Först arbetsförmedlingen, som utan problem den här gången (HÖR O HÄPNA) bara nickade på huvudet och antecknade att jag inte vill vara aktivt sökande, utan bara inskriven. Tusen tack Johanna på AF i Uppalands Väsby för att inte ha gett mig en hjärnblödning. Ungefär det man får efter varje besök där, känns det som i varje fall. 

För att fira det lyckade besöket gick jag upp till simhallen för att lämna in mina arbetade tider, och efter det så firade jag loss på Waynés! Pratade rätt länge med min chéf vilket var väldigt trevligt. Sen åkte jag hem (o nu sitter jag här!). Just nu har jag på mig en ursött linne med fina små volanger. 





Denna söta pärla är också från 365 sunshine, MQ. Har hittat många söta plagg därifrån denna säsong, bra jobbat! :)

Monday morning.

Kategori: Allmänt


Och så var det måndag igen. Förstår inte hur tiden kan gå så fort egentligen, men tydligen så gör den det...

Idag ska jag försöka fixa och dona med lite saker som jag annars aldrig hinner med. Känns ganska skönt att jag fick sova länge också. Men jag måste säga att jag hade en och annan skum dröm. Min granne var pilot och hon skulle flyga hem oss från Dubai. Helt plötsligt är hela gamla klassen med, plus några av mina simskolebarn:S Jag fattade ingenting, och Dennis hade gått fel, så vi alla väntade på att han skulle komma till hangaren där vi hade samling. Men det fanns inget flygplan så långt jag kunde se, så vi väntade även på flygplanet(?) haha. Illa! Blir väl såna här konstiga utvecklingar av att vara flygrädd. Det är massa flygtrafik över mig nu, så jag kan ha hört det undermedvetet och sen drömt om flygplan, eller något. 

Nej, nu ska jag försöka duscha och klä på mig. Mors!