stephaniesliv

Man kanske borde ha ett program som utreder "PLUS"?

Kategori: Allmänt


Lite funderingar när jag zappade in Plus av misstag...

Nu har jag fått nog av media. Det kanske var här allting började, på "PLUS"?. Fan gubben har fått betalt alla år för att pajkasta alla "dåliga" saker i samhället. De som de gör ett reportage om får inte ens öppna munnen före han gör ännu en anklagelse. Det är farligt att ha autogiro, man ska inte boka charterresor för då kan du bli placerad på ett sämre hotell, man ska inte handla på ica för de granskar dina köp. Ja, man kan också förlora en nära anhörig på nåt förskräckligt sätt, ska man undvika att vara social då. Det kan ju vara farligt, de kan ju DÖ! Jag kan bara höra programledarn säga: "När du tror att din kompis och du har det som bäst i ert förhållande så kan människan bara gå o dö, ska det vara så?, Hade kompisen någon gång sagt att det fanns en möjlighet att dö när ni började umgås?". 

SER NI INTE LIKHETEN?! 

Det sakerna som tas upp i programmet är saker som vi själva bör bekanta oss med ute i samhället. Allt som vi gör kan följas av en konsekvens. Dom som inte fattat det bör gå en livskunskapskurs för nybörjare. Det är oftast självklara saker som vänds över till hemska bedrägerier. Jag förstår inte... Det är så med allt, allt allt allt. Det är systemet vi lever i. Ingenting är säkert egentligen. Vi har kontroll över vad vi upplever av den här världen, sen hur mycket vi kan påverka som konsumenter är ytterst lite. Nästan noll. 

Ok, ta upp era problem. Men de kommer aldrig ta slut. Vi kommer alltid vara missnöjda med någonting. Vi kan bli bedragna av våra nära o kära. Det är sånt vi måste lära oss att leva med. Vi kräver så mycket rätt, men hur underbara är vi själva som människor? Kommer du ihåg när du sist gjorde någon besviken? Jävla drama-samhälle. Och tack media, ni gör det bara tusen gånger värre. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: