stephaniesliv

Fröken rutin.

Kategori: Allmänt

Ja, man märker verkligen när det är helg och när det är en vanlig veckodag med tanke på uppdateringarna som sker här i bloggen... Men det är bara så det är. 

Sitter här och har svårt att svälja för att det gör så ont där nere och i kinden. Oh pleeease låt det här vara över nu! Ska försöka se på en film eller nåt för att fördriva tiden lite mer effektivt. Tänk, om ett år när voffsingen är här så kan jag iaf gå ut och gå och leka i snön. Nu har man liksom inte den möjligheten. Eller jo visst, men det kanske inte är så fullt normalt att vara ute och hoppa/leka/rulla snögubbar helt ensam i snön nu vid den här åldern, eller? Sist jag var ute och lekte i snön var med Felicia nångång i ettan av gymnasiet. Fyfan vad kul det var! Vi byggde en jätte ful snögubbe som hade ett könsorgan o allt... Väldans trevligt! hahaha. Har bild på den någonstans, men orkar inte leta upp bilden nu. 

Men så ska man välja vilken film man ska se, och mamma sitter också med sin dator i knät och surfar. Ser faktiskt lite kul ut när vi båda sitter med våra laptops:) Vi pratar lite med varandra men snappar upp ungefär hälften av de vi hör eftersom vi är så inne i vad vi gör, haha. Dock har mamma ingen fancy blogg som jag! :D haha. Vi får helt enkelt räkna till tre och sen trycka på powerknappen. Ahh, de är så svårt att slita sig!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: