stephaniesliv

välkommen.

Kategori: Allmänt

Hej! Blev ingen utgång vilket jag är glad över. Eller. Jag är glad över att jag själv valde att stanna hemma. 
Skogspromenaden gicks tillsammans med min kära mor. Vi var ute och snurrade i lite över en timme och vi lyckades hitta TVÅ hela karl johansvampar. Haha. Men att få promenaden var inte helt fel. Skulle inte fått röra på mig idag om jag inte gick ut, så det var en lättnad. Nu börjar man se hur färgerna börjar förvrängas på trädens kronor. Snart är hösten här på riktigt och det är väl inte helt fel. Välkommen höst, jag väntar med höstkapporna och varma, stickade halsdukar. Mys.

På hösten kan man även fotografera. Allt ljus får så naturligt vackra kontraster och jag njuter av att kunna finna frid när jag fångar allt på bild. På tal om bilder så ska jag se till att jag får ta massa fotografier på mig när min tandställning åker ut. Dock dröjer det nog ett tag innan det blir av. Jag längtar. Det kommer bli så skönt att slippa massa mat mellan tänderna, speciellt spenat. Komiskt egentligen:) Allt detta klagomål när jag vet att det är värt det, men ändå. Jag har några mål för hur det ska vara när tandställningen åker av:

-Ha låångt hår (iaf en bra bit längre än nu). Beroende på hur det ser ut klipper jag det kort (Som C. Diaz frisyr i "The holiday".
Tanken med det här är att man fixeras så mycket till ansiktet när man har kort hår, och det vill jag inte så länge jag har tandställningen. Dessutom har jag ett löfte att håret ska inte klippas så länge tandställningen sitter i.



Gorgeous!

-Som sagt, beställa tid hos en bekant till familjen för att ta massa kort på mig själv (och mitt leende!)

Mja, det var väl de målen jag satt upp. Alltid bra att ha något att se fram emot. Är nödvändigt när munnen är som en enda stor antenn för nuläget. Det gäller som sagt att distraheras!

Säger godnatt nu eftersom jag ska hoppa in i duschen och sedan blir det tv-tittande och läsning som står på livets tablå. Blir en tidig kväll eftersom jag jobbar imorgon.
Natti.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: